Gareth Southgate budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Panungtungan diropéa

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Nord". Gareth Southgate budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan peran manageral na di Inggris tapi sababaraha mertimbangkeun Biografi kami Gareth Southgate urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Gareth Southgate budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Gareth Southgate lahir dina dinten 3rd September 1970 di Watford, Britania Raya. Anjeunna ngalahir ka indungna, Barbara Southgate jeung bapa, Clive Southgate.

The pembuatan sahiji gerbang Gareth Selatan ngalambangkeun sabaraha hiji 'Posh' budak saha fancied karir di kabaran cageur guyonan ngeunaan irung na sangkan eta sagala cara pikeun ngatur nagara-Na. Salaku anak, Southgate dihadiran Hazelwick Sakola di Crawley, West Sussex sarta salajengna nuluykeun maot salapan O-tingkatan.

Salaku cemerlang sakumaha anjeunna, Gareth éta bisa ngagabungkeun akademisi sarta olahraga saperti anjeunna enrolled pikeun Kristal Istana akademi. Bari aya, anjeunna dicoo mimitina di katuhu-deui lajeng di midfield sentral. Anjeunna diposisikan (deui, kénca) dina poto samping Dina 12 lokal na nyepeng aloft piala na panganyarna.

Southgate éta unfazed dina poé mimiti na di karaton. Anjeunna ngagaduhan on kalawan bal na, némbongkeun hiji etos impressive. Ieu tebih ti dipastikeun yen anjeunna bakal ngadamel kana jajaran profésional jadi aya Wayang kulit leuwih berbakat dina bandung. Sanajan kitu, Southgate ngembang ngaliwatan Grup umur, captaining ampir unggal sisi Istana anjeunna digambarkeun.

Éta pertinent ka dicatet yén masih di Istana, Southgate éta joker a. Anjeunna sakitu legana dipikawanoh pikeun pangabisana pikeun ngatur pub eureun-offs jeung sakola Kartu dina lalampahan jauh bari keur meledek leuwih ukuran tina irung na.

Southgate éta unsure dina mimitina lamun kahareup na iklas dina maén bal. Anjeunna spent waktos di kantor Croydon pangiklan on pangalaman gawé nalika anjeunna 16, perencanaan jadi wartawan lamun manehna henteu nyieun di buruan profésional. Salah sahiji alesan pikeun ieu sumping alatan diskriminasi ti teammates sarta fans anu terus pencét on irung na. Sanajan éta, manéhna masih tetep kacida alusna-mannered tur santun. Anjeunna nyandak pilihan pangalusna keur survival / doggedness ku feuling up guyonan kaluar-widang sarta sésana dina joker pangalusna di bandung.

Tapi Southgate nyangkut di dinya na naon karir anjeunna ukiran kaluar, captaining Istana, Aston Villa na Middlesbrough dina Liga Utama, unggul 57 midang keur Inggris jeung engké jadi manajer Inggris. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Gareth Southgate budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Dina 22nd Juni 2007, Gareth Southgate nikah panganten awewe na Alison di Garéja Parish di St Nicholas, Worth, Crawley.

pasangan boga budak dua, hiji putri Mia, sareng putra Flynn. Southgate spends loba waktu jeung kulawargana anu manéhna nyebutkeun ngajadikeun anjeunna ngarasa rileks. Anjeunna teu bener campur jeung jalma bal jauh ti karya jeung ngajaga hiji bunderan leutik babaturan.

Gareth Southgate budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- pribadi Kahirupan

Gareth Southgate boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Kaunggulan Gareth Southgate urang: Satia, analitis, jenis, hardworking na pisan praktis.

Kelemahan Gareth Southgate urang: Anjeunna sering malu. Leuwih ti kitu, anjeunna bakal hariwang teu perlu, tiasa overly kritis diri jeung sajabana. Tungtungna, manéhna bisa difokuskeun pakasaban Inggris na sagala beurang teu boga waktu pikeun muterkeunana.

Naon Gareth Southgate diaku: Anjeunna mikanyaah sasatoan, kadaharan sehat, buku, alam jeung kabersihan

Naon Gareth Southgate henteu janten: Rudeness, nanyakeun aya kalana keur pitulung, sarta nyokot puseur panggung.

Dina kasimpulan, Gareth Southgate nyaeta batur anu bakal salawasna nengetan jéntré pangleutikna. rasa jero nya ku manusa geus dijieun anjeunna janten hiji jalma pisan miara.

Anjeunna boga pendekatan methodical kana kahirupan nu ensures nu nganggur geus ditinggalkeun pikeun kasempetan. Southgate ngabogaan haté lembut anu bisa nyieun meunang katutup pikeun dunya luar jeung ukur muka pikeun Alison pamajikan jeung barudak (Mia na Flynn) saha anjeunna mikanyaah kalayan sagala haténa Na.

Gareth Southgate budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan kulawarga

Gareth Southgate asalna ti tukang tengah-kelas, tapi dina maén bal, manehna kungsi upbringing estu teuas. Di handap ieu hiji poto kolotna denok.

Gareth Southgate budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Pergaulan jeung Hard Lalaki

pangalaman Gareth Southgate urang mantuan manehna gaul éta kalayan lalaki teuas bal urang, paling memorably Roy Keane dina dasi 1995 Piala FA dina Villa Park.

Nalika Roy Keane ditanya naha manehna dicap Southgate dina dada Na, anjeunna ngawaler ...'Anjeunna diusahakeun megatkeun leg kuring dina kaulinan semifinal,' Keane ceuk tadi minggu ieu, recalling kaulinan nu anjeunna dikaluarkeun pikeun stamping on Southgate.

Salila karirna, manéhna isu konstan kalawan Ian Wright nu oftentimes hasil dina tawuran antara dua.

Gareth Southgate budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Managerial Kahirupan

Southgate ieu dibikeun peran managerial kahijina di Middlesbrough Juni 2006 sanggeus Steve McClaren ditinggalkeun pikeun ngatur Inggris. janjian na Drew kontrovérsi sakumaha anjeunna teu gaduh kualifikasi asah teh diperlukeun (dina UEFA Pro Lisensi) Pikeun ngatur klub luhur-hiber.

Anjeunna diwenangkeun tetep on salaku manajer kitu, ku Liga Utama di 2006 Nopémber; Middlesbrough hasil pamadegan yen, sabab Southgate sempet anyar geus hiji pamuter internasional, manéhna euweuh kasempetan pikeun migawe nu kursus asah. Anjeunna teu balik asup ka ngalengkepan kualifikasi asah-Na. Hanjakal, anjeunna mingpin timnya pikeun relegation.

Dina 20 Oktober 2009, teu lila sanggeus meunangna 2-0 leuwih Derby County, Southgate ieu mecat salaku manajer kalawan Middlesbrough di tempat kaopat dina Championship. PHK ieu kontroversial sakumaha anjeunna ngalaman dicokot boro mun dina hiji titik ti posisi luhur.

Gibson cenah kungsi nyieun kaputusan pikeun karung Southgate minggu saméméhna dina kapentingan best of bandung. Loba fans boro wangsit Gibson ngan teu resep anjeunna.

Kanyataan parios: Heuheu Gareth Southgate budak Story tambah Untold Biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu