Fyodor Smolov budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
4574
Fyodor Smolov budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football Rusia anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Fedor". Fyodor Smolov budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba fakta OFF-pitch (saeutik dipikawanoh) ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh Fyodor geus ngoleksi kavling gol dina karirna. Sanajan kitu, ngan leungeun sababaraha fans nyaho loba ngeunaan Bio Fyodor Smolov urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Fyodor Smolov budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Fyodor Mikhaylovich Smolov lahir dina dinten 9th Pébruari 1990 ka indungna, Irina Smolova jeung bapa, Mikhail Smolov di Saratov, Kulon Kidul Rusia. Anjeunna ngalahir sakumaha hijina anak jeung anak tina patén-patén konservatif Na.

Salaku nak a, kulawarga Fyodor urang cicing dina lingkungan kajahatan-ridden kota pinggiran Saratov Rusia urang. Ieu dilakukeun alat sababaraha hartosna kolotna 'tina mayungan putra maranéhanana ti pangaruh goréng tina budak. Dina séjén ulah putrana Pergaulan nepi ka babaturan goréng, bapana Mikhail nyandak Fyodor ka klub maén bal kotana imah maranéhanana, Sokol keur pendaptaran. Hanjakal, Fyodor Smolov éta lain kipas tina klub asal soccer kota na (Sokol Saratov) Dimana bapana ngabawa dimimitian karir nonoman-Na. haténa éta kalayan "Lokomotiv Moscow" lokasina di Rusia urang ibukota. Ieu tempat anjeunna ngimpi dimimitian karirna.

Anjeunna ngalaman ngimpi jadi anggota klub urang hiji poé. Sanggeus dipikawanoh yen aya euweuh daya finansial sangkan éta kajadian, Fyodor Smolov dituluykeun kalawan klub anjeunna henteu ngarojong. kaputusan bapana tadi pangaruh ngarugikeun kana kasuksésan karir nonoman-Na.

Fyodor Smolov terus Cut Nyak Dien Cope jeung bal nonoman. Anjeunna sanajan gagal ujian bal na dina yuswa 14. Ieu hiji waktu bapana dimimitian ngarasa rumaja saeutik nya éta dihijikeun jeung exhausted kalawan olahraga. Bapana lajeng hanacaraka anu putrana kedah nyandak ujian bal panungtungan waktu ieu, ti klub séjén. Mikhail menyimpulkan yén putrana bakal kaluar soccer lamun manehna henteu sukses dina ujian datang kaopat.

Untungna, Fyodor lulus ujian ti klub maén bal anyar Saturnus Master ti Yegoryevsk, wewengkon Moscow. Aranjeunna gladly ngaku ka lad ngora ngajangjikeun sarta Fyodor terus ngawasaan kaahlian di olahraga favorit-Na. Anjeunna tungtungna réngsé karir nonoman na di Saturnus Moscow dimana anjeunna dicoo antara 2006 mun 2007.

Di 16, Fyodor Smolov ditandatanganan dina perjangjian profésional munggaran kalayan Dinamo Moscow. waktos ieu, anjeunna jadi kasurupan ku tekad steely nyieun impian na datangna leres tur ambisi pikeun jadi mesin gawang éta henteu ngan hiji fancy lulus. Sajauh carita karirna keur prihatin, tanjeunna beristirahat, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Fyodor Smolov budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Balik unggal lalaki hébat, aya hiji awéwé hébat, atawa jadi nyebutkeun nu mana. Sarta balik ampir unggal footballer Rusia sukses, aya hiji pamajikan glamorous, wag atawa kabogoh. Tanpa ragu a, abilities keuna Fyodor urang, kitu ogé gaya hirup na kaluar pitch nu ngawangun nepi gambar lengkep anjeunna.

Dina 2012, manéhna papanggih jeung model na TV Rusia awewe nu boga imah, Victoria Lopyreva di teammate na pihak ultah (Yuri Zhirkov urang). Ditilik tina kaéndahan nya, hal anu penting pikeun nangtang yen Victoria éta nu meunangna Miss Rusia 2003 pageant.

Fyodor Smolov jeung Victoria Lopyreva Love Story

titik penting séjén pikeun catetan éta; Victoria Lopyreva nyaeta 7 taun heubeul ti lalaki nya. Kanyataan ieu, kumaha ogé, teu nyegah hubungan romantis serius maranéhanana ti berkembang langkung importantly, proposal nikah anu lumangsung dina [unikno-ring] Gaya.pamajikan Fyodor Smolov ex, Victoria Lopyreva- Maranéhna Hubungan Story Dina Désémber 2013, lovebirds; Lopyreva na Fyodor kungsi kawinan geulis jeung romantis di Maladéwa. nikah maranéhanana ngan lumangsung salila dua warsih saméméh maranéhna dibeulah nepi. Duanana pihak dieureunkeun komunikasi dina bulan Juli 2016.

alesan lengkep pikeun cerai maranéhanana ngandung handap di Fakta kulawarga Fyodor Smolov sakumaha dipedar ku mum Fyodor urang. média Rusia, kumaha oge, dilaporkeun yén cerai datang sakumaha Fyodor Smolov ieu dikabarkan jadi ningali Miranda Shelia, modél Rusia sejen gambar di handap ieu.

Fyodor Smolov kabogoh, Miranda Shelia- Maranéhna Hubungan Story

Éta pertinent ka dicatet yén Miranda (gambar luhur) anu mindeng dibandingkeun Irina Shayk, modél geulis sejen anu dipaké pikeun jadi Cristiano Ronaldo 's lover. Sanggeus pagelaran goréng Rusia urang di Championship Éropa 2016 UEFA, Fyodor peupeus nepi ka kabogoh na Miranda Shelia.

Deui, di ragrag 2016, media Rusia dilaporkeun ka cinta beurit sempet dimimitian bobogohan Sofia Nikitchuk anu éta nu meunangna 2015 Miss Rusia.

Fyodor Smolov kabogoh, Sofia Nikitchuk- Story.jpg Hubungan Maranéhna

Fyodor Smolov budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta kulawarga

indung: Irina Smolova gambar dihandap kalayan putra tercinta dirina nyaeta ibu Fyodor.

Fyodor Smolov urang Mother- Irina Smolova

indung Fedor Smolov urang munggaran masarakat awam commented dina cerai ti putra nya kalayan modél jeung TV presenter Victoria Lopyreva. Manehna ngaku yen haté putra nya urang ieu pegat ku pamajikanana anu ngajak loba waktu dirina ngalakukeun ngurus karir dirina teu pangabutuh emosional jeung pribadi salakina urang.

Irina dicatet yén duanana pamuter sarta modél geus ngaliwatan hiji direcahna nyeri. Manehna jeung Victoria miboga hubungan pisan haneut, jeung urut minantu hukum touchingly disebut dirina indung. Dina kecap nya ...

"Dina tilu taun anu maranéhanana éta babarengan, kuring ngawangun hubungan pohara alus ku dirina, nya éta sangkan noel jeung flattering, nalika manehna disebut kuring Bu. Vika na I komunikasi dina cara lengkep normal kiwari ".

"Kuring teu bisa ngomong, tangtu, tapi meureun aranjeunna ngan éta teu bisa ngahemat hubungan maranéhanana. Pikeun Fyodor ieu cukup teuas: Jigana anjeunna dipikacinta nya. Meureun di sawatara titik, jarak maénkeun peran négatip.

Nalika Fyodor geus latihan di camp latihan, Victoria oge sibuk nyieun karir - manehna mangrupakeun presenter TV jeung modél busana, manéhna téh suksés, dina paménta tinggi na pakasaban nya merlukeun loba usaha. Wae, tétéla, ieu kurangna waktu keur Fyodor. Anjeunna batur anu mikanyaah kanyamanan imah, perhatian. Sugan nu naha gadis anu megatkeun janten kalayan anjeunna, kedah cocog anjeunna ".

nyebutkeun Irina Smolova (indung Fyodor Smolov urang).

Fyodor Smolov budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta Kahirupan pribadi

  • Fyodor Smolov diaku tato. olahragawan miboga tattoo kahijina di 17 na ayeuna, anjeunna teu bisa nyebutkeun sabaraha tato anjeunna boga. Kabéh tato na ayeuna ngahiji jeung ngabentuk pola gambar tunggal sakumaha katingal dina poto di handap ieu.

Fakta tato Fyodor Smolov

  • Anjeunna ngarojong AC Milan saprak 1997 / 98 usum na sakali dicutat George Weah jeung Andriy Shevchenko salaku pamaén favorit keur leutik.
  • Kelemahan Fyodor urang: Anjeunna ngalir ti éksprési émosional. Leuwih ti kitu, anjeunna bisa jadi emosional, uncompromising teu ramah.
  • Naon Fyodor henteu janten: Anjeunna henteu janten janji rusak, keur ngalamun, kusam atanapi boring kaayaan, jalma anu teu satuju jeung manehna.
  • sieun pangbadagna Fyodor urang geus ningali dirina kawates atawa konstrain. Hal ieu ngajadikeun manehna tiis tur merhatikeun. Najan kitu, manehna boga mékanisme pertahanan ngalawan sauyunan prématur. Fyodor perlu diajar kumaha carana percanten Ladies, ogé pikeun nganyatakeun emosi na dina cara séhat.
  • Pamuter soccer oge gemar maca novel katuhu ti poé budak leutik diangkat jadi gambar di handap ieu.

Poto Fyodor Smolov budak

detectives kriminal a la Juhari Puzo na Arturo Pérez-Reverte, novel Fyodor Dostoevsky urang, sarta karya Mikhail Bulgakov urang téh buku favorit-Na.

Fyodor Smolov budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Teu Bingah jeung Éropah urang Big klub

Dina catetan sedih, Fyodor Smolov geus sakali ngawartoskeun Maxim Online anu klub deungeun sok ngarasa horéam asup pamaén ti Rusia. Dina kecap na ...

Naha Fyodor Smolov teu bahagia jeung Éropah Big klub

Liga Champions-tingkat sisi moal balik kaluar ti jalan pikeun mawa kami di. Kuring nempo eta mangsa jandéla mindahkeun. Kuring kungsi sababaraha nawaran, tapi maranéhanana éta sakabéh gajian ku katuhu pikeun Toko-kaluar. klub badag Éropa mertimbangkeun kami salaku babari ambek jeung introverted.

Smolov ditambahkeun aya hiji stereotype tangtu di Éropa lamun datang ka pamaén Rusia.

Kanyataan parios: Heuheu Fyodor Smolov budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu