Ronald Araujo budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Ronald Araujo budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Ronald Araujo kami nyarioskeun Anjeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, kahirupan mimiti, kulawarga, kolot, kabogoh / pamajikan janten, gaya hirup, kahirupan pribadi sareng bersih patut.

Sacara sederhana, kami masihan anjeun sajarah pamaén bal Uruguay asal Rivera. LifeBogger dimimitian ti taun mimiti, nepi ka nalika anjeunna kawéntar ku Lionel Messi urang Barcelona. Pikeun ngahudangkeun kuncup rasa otobiografi anjeun ngeunaan sipat Ronald Araujo's Bio, ieu mangrupikeun ringkesan gambar hirupna.

Sejarah Ronald Araujo.
Sejarah Ronald Araujo.

Leres, sadayana terang yén Barca henteu tetep sareng pamuter rata-rata lami teuing. Teu héran urang Catalan badé manjangan kontrak Ronald Araujo dugi Juni 2026. Éta nunjukkeun yén anjeunna sanés bek biasa.

Sanaos penghargaan anu dipasihkeun ka pusat anu berbakat deui, kami sadar yén sakedik kipas anu parantos maca vérsi singget tina Life Story na. Kami parantos nyiapkeunana, pikeun resep gim. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Ronald Araujo:

Pikeun ngamimitian Biografi, bek ngagaduhan nami lengkep; Ronald Federico Araujo da Silva. Nanging, seueur anu resep olahraga terang anjeunna ku julukan "Buffalo". Anjeunna lahir dina dinten ka-7 Maret 1999 ka kolot Uruguay di kota wates nagara urang Rivera.

Puseur-tukang mangrupikeun anu pangkolotna tina tilu barudak anu dilahirkeun tina union antara Pa sareng Mum na. Nalika anjeunna nyandak sipat hina tina ramana, Ronald parantos nampi warisan imut anu geulis ti indungna.

Anjeun tiasa ningali raray Ronald Araújo di Bapana. Kang Mum nyengir tina ceuli kana ceuli teu berharga.
Anjeun tiasa ningali raray Ronald Araújo di Bapana. Kang Mum nyengir tina ceuli kana ceuli teu berharga.

Déwasa:

Salaku budak leutik, anu ngora Ronald nyéépkeun kaseueuran waktosna dina kanyamanan sepuhna. Anjeunna sareng dulur-dulurna cicing langkung sareng indungna nalika Ayah kababawa ku padamelan. Salaku anak cikal kolotna, anjeunna ngantosan rada lami - dugi ka kalahiran lanceukna, Maikel.

Latar kulawarga Ronald Araujo:

Henteu unggal atlit dikaruniai kolot anu rajin sapertos anu di tengah-tengah. Sedengkeun bapak Araujo narékahan pikeun nyayogikeun kabutuhan kulawargana kelas menengah, indungna henteu katinggaleun. Anjeunna ngical kueh goreng di Huracan (akademi lokal) kanggo ngadukung usaha salakina.

Asal Kulawarga Ronald Araujo:

Kalayan kasuksésan karirna anu ngabeledug, Uruguay bangga ngidentifikasi anjeunna salaku salah sahiji milikna. Sakumaha ceuk Wikipédia, nami mimiti atanapi bapakna nyaéta Araújo sedengkeun nami kulawarga kadua atanapi indungna nyaéta da Silva.

Langkung seueur, kampung halaman na - di lingkungan Mandubi di Rivera - ngan sababaraha kilométer ti tempat lahirna Luis Suarez, lalaki anu dianggapna lanceuk gedé. Numutkeun kana panilitian, Araujo ngagaduhan tapak akar kulawarga Brasil ngalangkungan katurunan indungna.

Rivera ngabagi wates garing anu kabuka sareng Santana do Livramento, kota di Brasil.
Rivera ngabagi wates garing anu kabuka sareng Santana do Livramento, kota di Brasil.

Atikan sareng Ngiringan Karir:

Nalika umur genep taun, Ronald ngaliwat sakola umum anu gratis. Kalayan gairah anu beuki nambahan pikeun maén bal sareng kahoyong anu kuat pikeun janten pro, anjeunna nguciwakeun studi akademik. Mimitina, aya seni saimbang tapi obsesi pikeun maén bal maéhan éta.

Ronald Araujo Kisah Sepak Bola Untold:

Takdir nyatakeun yén bek meunang asup kana akademi dimana indungna ngajual kuéh goreng - ogé disebut donat. Ibu super meunang trill ku tampilan barudak di tempat damel sakola maén balna. Ieu ningali anjeunna milarian idin ti salakina pikeun nyatujuan daptar putra na sareng akademi éta.

Saatos bérés jualanana, indungna Ronald buru-buru ka bumi pikeun ngabahas bapak pembela ngeunaan ngadaptarkeun anjeunna di Huracan. Untungna, kolot Araujo duanana sapuk pikeun ngabantosan anjeunna pikeun ngasah bakat maén balna di dinya. Aranjeunna ngagaduhan budakna pikeun ngiringan kleub kampung halaman na; Huracan de Rivera, dimana indungna ngical kuéh goreng.

Épédisi Ronald siga kitu Legenda terinspirasi Mascherano, Carles Puyol sareng seueur pembela sanés anu ngamimitian salaku payun. Pikeun seueur anu terang anjeunna, leres-leres henteu ragu yén anjeunna moal janten suksés di masa hareup. Pernyataan ieu sumping nalika anjeunna mingpin akademi na pikeun kéngingkeun piala utama.

Poto budak leutik Ronald Araujo nalika anjeunna ngagungkeun juara.
Poto budak leutik Ronald Araujo nalika anjeunna ngagungkeun juara.

Kahirupan Karir Awal Anu Nguciwakeun:

Sateuacan janten nonoman, saurang Ronald Araujo anu tekad angkat kanggo uji coba anu langkung ageung di ibukota Montevideo na. Anjeun, usaha pikeun kéngingkeun lebet (yuswa 9 taun) ka Atlético Peñarol gagal. Kalayan haténa rusak, budak goréng éta balik ka kampung halaman kulawargana di Rivera.

Datang deui ka bumi, Ronald Araujo nuluykeun maén pikeun tim lokal. Katingali hanjelu sareng langkung alit dina jangkungna, budak ngora harita, ngarasa anjeunna ngan ukur nelepon jauh ti janten pamaén bal anu gagal.

Sapuluh taun ka hareup, katekunan ningali anjeunna maju gaya maénna. Araujo mimiti ngalih tina nyerang ka lini tengah. Komitmen pikeun henteu kantos nyerah ningali anjeunna ngalih deui ka ibukota Uruguay pikeun uji coba- waktos ayeuna kasuksésan sareng Atlético Rentistas (dina 2016).

Biografi Ronald Araujo - Jalan ka Inohong Carita:

Dina tim barunya, Ronald patepung sareng Sergio Cabrera - manajer inohong bapak anu masihan debut profesional. Palatih nyatet yén umur 16 taun ngagaduhan jangkungna sareng kakuatan pikeun bek. Dina jangka waktu anu henteu lami, anjeunna ngajantenkeun anjeunna manggih katenangan salaku tukang tengah.

Prowress pertahanan Araújo katarik Klub Atlético Boston Walungan anu nandatanganan anjeunna dina dinten 28th Juli 2017. Janten bek anu pang bungsu dina liga maén bal paling luhur di Uruguay katarik pramuka FC Barcelona. Datang Éropa ngagaduhan kapercayaan kana kamampuanana sareng anjeunna asup ka raksasa Spanyol.

Ngagaduhan kawani pikeun ninggalkeun kolotna sareng anggota kulawargana ka Éropa mangrupikeun hal anu paling sesah anu disanghareupan. Kusabab challanges payun, Ronald ngagero kawani nalika anjeunna mimiti fokus kana semén tempatna sareng netep kalayan hirup di sisi B Barcelona.

Anjeunna henteu lami janten aset Blaugrana anu paling berharga, prestasi anu naékkeun klausa terminasi na € 100 juta di Barca B sareng € 200 upami anjeunna ngahontal tim munggaran. Kalayan Samuel Umtiti janten teu dipercaya, klub mimiti resep Araujo salaku potongan utama salajengna dina pertahanan Barcelona.

Bio Ronald Araujo's - Carita Sukses:

Sedih, debut pikeun tim senior Barcelona di Oktober 2020 dimimitian dina catetan anu haseum. Ngan 13 menit saatos ngagentos Jean-Clair Todibo dina pertandingan ngalawan Sevilla, Araujo dikirim kaluar ti lapangan pikeun ngatasi Javier Hernandez.

Kalayan pikiran anu positip, béntang Uruguay henteu ngijinkeun pangalaman debutna jinx sésana dina karirna. Ngan sababaraha bulan ka hareup, Ronald Koeman masihan anjeunna kaos nomer 4 nalika anjeunna ngiringan skuad utama Barcelona pikeun usum 2020-21.

Kalayan kasempetan ieu dina genggamanna, Araujo terang ayeuna atanapi henteu pernah ngahasilkeun pangaruh anu positip dina tim énggalna. Nalika kuring komitmen pikeun nyiptakeun Biografi ieu, budak lalaki sareng kolotna miskin, anu Maman ngajual kueh goreng pikeun tuang kulawargana nembé meunang Tujuan LaLiga Bulan Januari 2021.

Tingali mogok anu ngabantosan Ronald Araújo kéngingkeun penghargaan La Liga Goal of the Month.
Tingali mogok anu ngabantosan Ronald Araújo kéngingkeun penghargaan La Liga Goal of the Month.

Teu aya patarosan, Araujo anu nangtung dina jangkungna 6'3 mangrupikeun bek anu hebat. Dina pitch, ayana dominan na nyaéta tetempoan pikeun ditempo. Uruguay memang diberkahan pikeun tungtungna gaduh panerusna Diego Godin. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Naha Ronald Araujo gaduh Kabogoh atanapi Pamajikan janten:

Mimitina, bek Uruguay narik perhatian peminat ngeunaan awéwé anu anjeunna pasang dina média sosial anu ngarana Abi Oliivera. Sarerea panginten aranjeunna pencinta. Teras, penemuan énggal nunjukkeun Abi Oliivera mangrupikeun bagian tina kulawargana. Di sisi anu sanésna, sababaraha sakola panginten anjeunna téh kabogoh mantan Ronald Araujo.

Saha Abi Oliivera ka Ronald Araújo?
Saha Abi Oliivera ka Ronald Araujo?

Ngawaskeun kaayaan - masih, di mimiti 2021, urang perhatoskeun henteuna poto kawinan. Hiji hal janten jelas. Kanyataan yén anjeunna ngagaduhan kasenangan dina méréskeun WAG anu anyar. Tina naon anu tiasa urang carioskeun, Ronald ngagaduhan calon pamajikan. Anjeunna super blondie kageulisan anu dipikat. Paragon kaunggulan ngan sampurna pikeun lalaki dirina.

Minuhan cinta hirupna.
Minuhan cinta hirupna.

Kami perhatoskeun yén kabogoh Ronald Araujo ngagaduhan minat anu sami sapertos WAG tina Federico Valverde. Sacara spésifik, duanana resep ngabagi carita kahirupan cinta aranjeunna dina Instagram. Laporan lokal ogé nyatakeun yén Araujo ngenalkeun kabogohna ka kolotna.

Anjeunna kabogoh sareng pamajikan Ronald Araujo janten.
Anjeunna kabogoh sareng pamajikan Ronald Araujo janten.

Ditilik ku cara duanana pameget bade ningalikeun tampilan masarakat anu ageung tina sayang, hiji hal pasti. Kasempetan 99% yén Aisyah bakal janten pamajikan sareng indung budakna.

Kahirupan Pribadi Ronald Araujo:

Sakumaha ogé anjeun terang yén Uruguay jauh tina tackle na di pitch? Mimiti sareng pangutamana, anjeunna nyaéta jalma anu lemah lembut anu ngamungkinkeun seuri na ngagambarkeun kalakuan pribadina. Anu matak, rendah haté Araujo miheulaan reputasina. Anu langkung penting, anjeunna mangrupikeun jalma anu resep ngobrol sareng alam.

Hatur nuhun kana kapribadian anu mandiri, média dipaksa dijantenkeun anjeunna salaku tengah-handap anu handap - anu teu tiasa dipaling ku Madrid. Seueur jalma percanten yén anjeunna parantos dugi ka ayeuna dina maén bal kusabab ayana awal anu hina. Kaleresan aya, Ronald henteu kantos hilap ka Rivera, dimana kulawargana asalna.

Gaya hirup Ronald Araujo:

Kalayan Gaji taunan na € 2.9 juta (2021 Stats), Buffalo parantos ngagaleuh kanggo dirina mobil anu aheng sareng bumi anu mahal. Nalika kuring nyerat Bio ieu, Araujo cicing sareng kabogohna di tempatna.




Kadang-kadang, anjeunna narik ati nalika maén bal sareng calon pamajikanana. Ogé, perkiraan Net Worth na € 1 juta parantos ningkat nalika anjeunna teras-terasan nampilkeun salah sahiji klub anu pangsaéna di Spanyol.

Kahirupan Kulawarga Ronald Araujo:

Henteu aya kecap anu tiasa ngajelaskeun parasaan, unggal anjeunna nyandak kulawargana ka kolam renang pikeun tiis dina soré anu pikasieuneun. Siga Lucas Torreira, Araujo ngahargaan kolotna sareng lanceukna langkung ti naon waé dina kahirupan. Dina bagian ieu, kami bakal nampilkeun anjeun inpormasi faktual ngeunaan unggal anggota kulawargana anu hina.

Ngeunaan Ibu Ronald Araujo:

Awéwé anu kuat dasarna tanggung jawab ngawangun bumi anu stabil, sareng indung Araujo henteu terkecuali. Ngasuh tilu budak lalaki sareng damel dina waktos anu sami sanés tugas anu gampang pikeun anjeunna. Anjeunna mangrupikeun jenis anu ngutamakeun masa depan budakna sateuacan reputasina. Ngelingan, indung Ronald Araujo ngical kuéh gorengan pikeun nyumponan kulawargana.

Malah di jaman budakna, indungna dina hikmahna sumping sareng saran pikeun ngagaduhan taktik gabung sareng akademi nonoman. Syukur, ideu na ngajantenkeun budakna janten jutawan.

Ngeunaan Bapana Ronald Araujo:

Kalayan kawéntar putrana na ningkat unggal dinten, bapak super parantos milih kahirupan jenderal pangendali. Tangtosna, éta anu kedah dilakukeun anjeunna. Kalayan kapribadian anu handap asor, Bapana Araujo parantos sering ngadukung putrana, sacara finansial sareng moral.

Kaseueuran waktos, anjeunna ngadorong putrana pikeun ngutamakeun Gusti Alloh sateuacan usaha anu sanés. Sugan idéologi agama bek mangrupikeun cerminan tina sadaya pelajaran anu parantos anjeunna pelajari ti bapakna.

Ngeunaan Duduluran Ronald Araujo:

Gaduh dua sadérék anu anjeunna nyéépkeun liburan na ngajantenkeun hirupna rada endah. Diantara duduluranna, ngan hiji (Maikela) anu menonjol salaku bintang maén bal salajengna di kulawarga. Nalika kuring nyerat Bio ieu, Maikela parantos ngadamel gelombang dina maén bal nonoman sareng klub lokal.

Ngeunaan Baraya Ronald Araujo:

Kusabab naékna kawéntar, média henteu acan nyalurkeun patarosan ngeunaan ayana nini-nini na. Nanging, kami mendakan yén budak ngora diwanohkeun ka inuman Uruguay anu kawéntar - Pait Pait - ku ninina.

Ronald Araujo Fakta Henteu:

Pikeun ngabungkus Carita Kahirupan tackler urang tina Pusat Muncul-Balik di dieu sababaraha kanyataan anu teu jelas anu anjeun henteu terang éta bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun élmu lengkep ngeunaan Biografi na.

Fakta # 1: Ngarecah Gaji sareng Panghasilan Per Detik:

KEJOHANAN / JABATANPendapatan di Euro (€)
Per Taun € 2,883,305
per Bulan€ 240,275
Per Minggu€ 55,363
Per Poé€ 7,909
Per Jam€ 330
Per Menit€ 5.5
Per Kadua Kadua€ 0.09

Panilitian nunjukkeun yén rata-rata warga Uruguay kedah damel salami 7 taun kanggo kéngingkeun naon anu ditampi tackler dina sabulan.

Kami sacara strategis nempatkeun analisis gajihna saatos jam. Pilarian terang kanggo nyalira sabaraha anu anjeunna hasil ti saprak anjeun kadieu.

Kusabab anjeun mimiti ningali Araujo's Bio, ieu anu anjeun hasilkeun.

€ 0

Fakta # 2: Ageman:

Dina unggal léngkah anu dilakukeun tackler, anjeunna salawasna mastikeun ngalibetkeun Gusti. Ngobrol ngeunaan atlit anu iman sareng Araujo bakal salawasna aya dina garis depan. Anjeunna siapkeun pikeun masihan kamuliaan pikeun Gusti pikeun tujuan naon waé anu dicitak. Sugan anjeunna parantos resep nuturkeun tapak lacak Edison Cavani nalika ngeunaan perkawis iman Kristen na.

kanyataan # 3: Statistik FIFA Goréng:

Araujo masih gaduh jalan anu panjang sateuacan anjeunna tiasa nyampurnakeun bakat pertahanan na sapertos Diego Godin. Peunteunana sacara umum henteu aya anu nyerat ngeunaan bumi samentawis peringkat poténsial na anu goréng sami sareng peringkat ayeuna Lucas Torreira. Ieu mangrupakeun tantangan pikeun Ronald ngabuktikeun FIFA lepat.

kacindekan:

Lembur, Araujo parantos ngabuktikeun yén impian moal janten kanyataan ngaliwatan sihir. Sabalikna, butuh kesang, tékad, sareng kerja keras pikeun ngahontal éta. Teu heran anjeunna masihan anu pangsaéna dina sési latihan sareng pertandingan anu sami.

Kami muji usaha anu kawani ku kolotna dina ngawaskeun kamajuan karirna ti mimiti budak saacan tanggal. Ogé, kanyataan yén salah sahiji dulurna leumpang dina impian anu sami sapertos anjeunna mangrupikeun kameunangan ageung pikeun kulawargana. Kami arepkeun aranjeunna ngahontal kahéngkéran siga kebo.

Hatur nuhun parantos maca carita Biografi ngeunaan puseur anu muncul deui. Punten bagikeun ka kami pikiran anjeun ngeunaan anjeunna dina bagian koméntar. Nya kitu ogé, skim ngalangkungan kasimpulan Bio na dina tabel wiki.

Pertanyaan BiografiJawaban Wiki
Nami lengkep:Ronald Federico Araujo da Silva
Landihan:kebo
Jaman:22 taun sareng 0 bulan.
Tempat kalahiran:Rivera, Uruguay
Bapa:N / A
indung:N / A
duduluran:Dua Sadérék (Maikela Araujo)
Worth Net:€ 1 juta (Statistik 2021)
Gaji taunan:€ 2.9 juta (Statistik 2021)
Ageman:agama Kristen
jangkungna:1.91 m (6 ft 3 di)

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar