Everton Soares Story budak Anak Deui Kudu Biografi

Everton Soares Story budak Anak Deui Kudu Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football jeung nickname "Saeutik Bawang". Kisah Budak Everton Soares Ditambah Fakta Biografi Anu Henteu Ditambahkeun nyandak anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak nepi ka ayeuna.

Kisah Budak Everton Soares dugi ka Tanggal- Analisis. Kiridit ka TransferMarket.
Kisah Budak Everton Soares dugi ka Tanggal- Analisis. Kiridit ka TransferMarket.

Analisis ngalibatkeun kahirupan mimiti-hirupna, kasang tukang kulawarga, kahirupan hirup sateuacan Inohong, naek ka carita Kinérja, hubungan, kahirupan pribadi sareng gaya hirup sareng sajabana.

Leres, sadaya jelema terang yén anjeunna striker anu produktif kalayan gancang, katerampilan sareng kamampuan pagawean sakumaha anu diobservasi dina turnamen COPA America 2019. Nanging, ngan sakedik anu nganggap biografi Everton Soares anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Everton Soares budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Dimimitian, nami eusian na nyaéta Everton Sousa Soares. Everton atanapi Cebolinha sabab anjeunna populér disebat lahir dina dinten 22 Maret 1996 ka kolot Brasil di kotamadya Maracanaú, Brazil.

Dilahirkeun ka kulawarga anu hina pisan, kolotna Everton mangrupikeun pangasilan panghasilan kelas menengah anu ngan ukur mampu saeutik pikeun sakumna rumah tangga. Salaku budak lalaki ngora, maén bal mimiti ti mimiti umur anjeunna terang kumaha jalan.

Everton nyandak bal salaku jalan-Na anu leres mendakan solace jauh tina realitas kasar budak leutik-Na. Anjeunna ogé ngangkat maén bal salaku média pikeun nyandak pikiran na tina ngalakukeun kaputusan anu salah.

Everton tumuwuh dina munisipalitas dimana jutaan budakna kedah ngapalikeun sapatu bot unggal dintenna miharep pikeun henteu nyandak profési lian tapi narékahan pikeun jadi pamaén bal. Kanggo anjeunna, sadayana ngeunaan janten footballer sareng hoyong masihan kulawargana di mangsa nu bakal datang caang.

Everton Soares Carita Budak Ditambah Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Everton kawas budak sejenna kokotéténgan sareng citakan janten kawas panutan-badagna Kaka, Robinho, Ronaldo de Lima. Anjeunna terang hoyong mendakan ka pamaén bal profésional tiasa ngakibatkeun karir pisan anu suksés sareng panghasilan.

Kawas sapertos barudak Brasil sejenna, lawang kasempetan dibuka pikeun anjeunna pikeun maénkeun jalan maén bal kalayan anu anjeunna maénkeun dina kaayaan anu kasar.

Samentawis Everton tanduk kéngingna maén bal na di jalan, anjeunna henteu pernah gaduh cukup duit pikeun meuli balna, ku kituna anjeunna digunakeun bal anu diwangun ku kaos kaki heubeul pikeun maén sacara pribadi dina imah kulawargana.

Everton terus-terusan migunakeun kaahliannya dugi ka 12, anu umurna anjeunna angkat pikeun hadir percobaan bal di Fortaleza. Suratna, kéngingkeun sareng tekenan janten janten pro ningal anjeunna ngalirkeun percobaan sareng ngalebetkeun sareng akademi.

Everton Soares Carita Budak Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Salaku nonoman ti kulawarga anu hina, Everton nyanghareupan perjalanan panjang pikeun sési latihan pikeun klub kahijina, Fortaleza Esporte Clube. Ieu klub anu dumasarkeun di Fortaleza, di nagara Ceará, Brazil.

"Everton sumping ku sapedah. Anjeunna bakal salawasna siklus ngadeukeutan 6km kanggo ngahontal tempat latihan. Anjeunna salawasna ditangtayungan, sababaraha kecap, tapi salawasna ahli. " inget Márcio Caetano, urut palatih nonoman di bandung.

Ngora Everton nyéépkeun sajam ngalih ka na mudik dina perjalanan 6km ti bumi kulawargana ka tempat latihan. Kolotna bahkan anjeun teu aya anu beunghar ngadukung pisan usaha putra aranjeunna pikeun janten ahli. Éta panganteur bapakna anu ngabantosan anjeunna kéngingkeun kasempetan sareng klub.

Salaku conto, aya turnamén dimana Everton henteu maén sareng bapakna sumping ka klub pikeun memperjuangkeun kalebet putrana kana turnamén sateuacan klub masihan anjeunna kasempetan anu kejutan positip. Everton sumping dina lapangan sareng nyetak tilu gol dina 30 menit.

Lajunana sareng agresi kanggo katingalina pramuka Grêmio anu ngayakinkeun asup para pamuda. Kajadian anu lumangsung dina 2012 warsih.

Everton Soares Carita Budak Ditambah Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong Story

Ngadaptarkeun perjanjian anu dibawa ka anjeunna sateuacan nonoman hartosna ngalih 3,800km jauh ka tungtung bumi. Éta henteu kedah jarak anu nyingsieunan payun payun anu ngajangjikeun, tapi kabogoh sahana anu anjeunna pernah miharep ninggalkeun.

Everton Soares Jalan mun Inohong Story

Everton anu bingung pisan asih sareng resep pisan ka anjeunna, perasaan anu ngajantenkeun anjeunna henteu paduli pisan kana karirna. Anjeunna nyangka yén upami anjeunna angkat ka ditu, anjeunna bakal kaleungitan kaleungitan dirina. Obrolan sareng palatih na ngabantosan masalah. Dina kecap palatihna;…

"Kuring bébéja anjeunna mojang tiasa ngadagoan anjeunna, tapi Grêmio moal ngalakukeunana. Sejen budak lalaki kadua-saatos tur anjeunna angkat ngaganti anjeunna di klub bergengsi. Satuluyna anjeunna bakal kaduhungana sareng lalaki sanésna bakal beunghar sarta anjeunna bakal miskin.”Palatih Everton mamatahan.

Lain jalma di klub ogé disarankan: 'Upami gadis ieu henteu badé ngantosan anjeun, anjeun bakal mendakan cocok Italia atanapi Jerman. '

Everton Soares Carita Budak Ditambah Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Saatos satuju ninggalkeun kabogohna di Fortaleza, tangtangan kadua kalina Everton nya éta pikeun acclimatize kana cuaca anu tiis dina sababaraha palabuan anyarna.

Suhu tiasa digolongkeun deukeut titik beku di Porto Alegre, anu deukeut sareng wawatesan ka Argentina sareng Uruguay. Usum usum kaayaan Rio Grande do Sul éta parna pisan yén Everton panginten nyerah, tapi klubna anu dirojong anjeunna.

Mimiti sareng klub ieu, Everton ngagaduhan landihan na "Cebolinha"Anu sacara harfiah ngandung harti"Saeutik Bawang".

Naha Everton Soares disebut Bawang Leutik.
Naha Everton Soares disebut Bawang Leutik.

Nickname ieu dipangaruhan ku karakter kartun Brasil anu populér ogé, sabab ogé manéhna katingalina pisan kawas tutuwuhan nabati.

Genep taun saatos datangna na di bandung, fenomena maén bal Brasil ngabantosan timnya dina meunang Copa Libertadores kalayan Grêmio di 2017 nyieun klub anu luhur begropa menta-tuur kanggo tanduk na.

Everton Soares Naék carita Inohong.
Everton Soares Naék carita Inohong.

Usum anu mantap pikeun Everton pikeun Gremio ngayakinkeun palatih pelatih Brasil pikeun ngiringan anjeunna dina skuad Copa America 2019 na. Everton nahan naékna meteorik dina turnamén Copa America 2019.

Everton Soares Kemenangan COPA Amérika- Carita Naékna Kinérja.
Everton Soares Kemenangan COPA Amérika- Carita Naékna Kinérja.

Sulungan nagarana kenging meunang piala éta ngawujudkeun anjeunna janten saurang khasus maén bal anu paling panas di benua. Kenangan Brasil berharga dina turnamén Amérika 2019 Copa bakal salawasna inget. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Everton Soares Carita Budak Ditambah Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Kalayan Everton Soares janten terkenal, patarosan dina biwir unggal kipas parantos; Saha Kabogoh Everton? Naha anjeunna masih kencan cintana anu anjeunna tinggaleun pikeun karirna?…

Saeutik urang terang ngeunaan waleran kana patarosan ieu. Tapi, di tukangeun maén bal anu suksés, aya kabogoh glamorous- sarta ayeuna pamajikan anu mana waé ngaranna isaranieri (saleresna hartina Lisa Ranieri) dina akun média sosial nya.

Everton Soares sareng Pamajikan.
Everton Soares sareng Pamajikan.

Ditilik tina akun média sosial Everton, jelas yén duanana manuk cinta dihijikeun persis dina dinten Sabtu, kaping 29 Désémber 2018.

Everton Soares dina dinten kawinan na.
Everton Soares dina dinten kawinan na.
Sateuacan kakawinan aranjeunna, duanana pasangan parantos dikaruniai putri anu saé anu Everton resep pisan. Kusabab kanyataan ieu, panginten Lisa Ranieri nyaéta "Sarua kabogoh”Anu cicing di tukangeun bari Everton angkat sareng Gremio.
Everton Soares sareng Kulawarga.
Everton Soares sareng Kulawarga.
Balik unggal hébat puteri mangrupakeun sabenerna endah pisan bapa di jalma tina Everton. Ditilik tina poto di handap ieu, nyaéta putri-Na tanpa ragu ngan hiji jalma anu salempang haténa.
Everton Soares sareng Putri.
Everton Soares sareng Putri.
Everton Soares Carita Budak Ditambah Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Ngauningaan ka Everton Soares Kahirupan pribadi jauh ti lapangan pitulung anjeun kersa gaduh gambar lengkep ngeunaan kapribadian na.

Everton Soares- Ngeunaan Kahirupan Pribadi na.
Everton Soares- Ngeunaan Kahirupan Pribadi na.

Mimitian, Everton merdika sareng ambisius dina ngudag kasuksésan sadaya-round. Anjeunna sering terang naon anjeunna hoyong sareng ieu alesanana kunaon anjeunna leupas tina kulawargana dina umur ngora.

Sanajan nickname playful Na "bawang saeutik" Everton sok parantos ditarikna jalma. Manéhna nyaéta jelema anu tenang anu baheula henteu ngeluh, saha anu tiasa pangeusi jalma anu henteu ngucapkeun kecap.

Everton Soares Carita Budak Ditambah Fakta Biografi Untold - gaya hirup

Duit jutaan pon kitu hargana kanggo Everton Soares ku sabab parantos kerasama sareng kaputusan pikeun jadi pamaén bal.

Pareum, Everton mertahankeun tokoh keren sakumaha anu dititénkeun dina carangna sareng mobil anu aheng sareng di pantai. Tanpa aya ragu, ieu ngadamel gaya hirup millionaire.

 

Everton Soares- Fakta Gaya hirupna. Kiridit ka Esportes.
Everton Soares- Fakta Gaya hirupna. Kiridit ka Esportes.

Salaku dina waktos nulis, Everton anu sana hirup hirup lavish henteu némbongkeun kabeungharan dina média sosial. Anjeunna pinter ngeunaan ngatur kamuléran sarta henteu belanja kawas gélo. Belanja waktos sareng duit na di pantai sareng di laut bakal nuhkeun hébat dina karaharjaan emosional.

Everton Soares LifeStyle.
Everton Soares LifeStyle.
Everton Soares Carita Budak Ditambah Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Saperti dina waktos nyerat, kulawarga Everton ayeuna hirup pribadi sareng low-key di Brazil sanaos paparazzi teras-terasan dina jalan-jalan sareng seueur cara pikeun hubungan sareng média sosial.

Boh indungna, bapak, dulur-dulur, dulur-dulurna sareng saderek sadayana ayeuna nuju manpaat manpaat tina méntalkeun mental anu tangguh ka sorangan. Everton urang bakti pikeun mastikeun kolotna, baraya, sadulur sareng barayana teu nyaman sarua sareng komitmen na di lapangan.

Everton Soares Carita Budak Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Agama Everton nyaeta jalma anu langkung seueur tentang iman Kristen na. Anjeunna muji ka Gusti kanggo tiap kasempetan anu manéh dina karirna.

Everton Soares Agama.
Everton Soares Agama.

Malah dina akun média sosial na anu maos 1.1 juta pengikut sapertos dina waktos nyerat, Everton gaduh Jurusalamet na "Yesus" anu ditulis ngagentos moniker na. Kaluar-pitch, anjeunna nyarios terang ngeunaan peran Yesus dina hirupna.

Everton Soares Kapercayaan Agama Kristen.
Everton Soares Kapercayaan Agama Kristen.
Fakta tato: Katerangan pikeun tato Everton tiasa dikaitkeun kana pendidikanana anu tangguh sareng tangtosna iman kaagamaan Kristen na. Hartosna unggal-unggal rajah na teu acan dipastikeun. Ku ningali poto ieu di handap, anjeun tiasa ngaidentipikasi naon anu siga tato sirah Ghost Rider dina panangan katuhuna sareng Yesus dina dadana.
Fakta Tato Everton Soares. Kiridit ka Esportes
Fakta Tato Everton Soares. Kiridit ka Esportes.
Everton Soares Carita Budak Ditambah Fakta Biografi Untold - video Ringkesan

Mangga manggihan handap, video Ringkesan YouTube kami pikeun profil ieu. bageur nawaran reureuh di Didatangan, Ngalanggan mun urang Youtube Channel teras klik Ikon Bell pikeun Bewara.

kanyataan parios: Nuhunkeun bacaan urang Everton Soares Story budak leutik ditambah Fakti Biografi Untold. Dina LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar