Erik Lamela budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5004
Erik Lamela budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Coco". Erik Lamela budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga na OFF-pitch fakta saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities na ngahalangan tapi sababaraha mertimbangkeun kami Erik Lamala urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Erik Lamela budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Erik Lamela lahir dina dinten 4th Maret 1992 di Carapachay, Argentina.

poto budak leutik Erik LamelaAnjeunna ngalahir ka indungna, Miriam Lamela jeung bapa, José Lamela. Anjeunna tumuwuh nepi di propinsi Buenos Aires kalayan lanceukna kokolot, Brian na nak lanceukna Alex.

dad-Na, Jose anu Sigana mah Jibril Batistuta sarta kipas tina wanti putrana Na, Erik nyandak bal sakumaha profesi a. Erik mimiti maén bal dina yuswa 5.

Saatos anjeunna ngalaman ngagabung Walungan Lempeng salaku-lami tujuh taun, Barcelona dikabarkan ditawarkeun Lamela jeung kulawargana £ 100,000 sataun hiji, kitu ogé hiji imah tur pagawean pikeun kolotna, nepi ka ngalih ka Dayeuh Barcelona. Ieu deal sarupa hiji nu ningal Lionel Messi ngalih ka Spanyol sakumaha youngster a.

Shockingly, kolotna ngancik handap tawaran sanajan suku mimiti putra maranéhanana di Barcelona. Erik malah ditembongkeun dina kaos Barcelona dina nawar ka Woo kolotna. Kanyataanna, kolotna nyieun panggero ahir ku kalam Barcelona kalawan disdain atawa hina.

Erik Lamela Barcelona Story

Ogé di 2004, a Trans Olahraga Dunya awak pilem ngumbara ka Argentina wawancara mangrupa Lamela-lami 12-taun anu geus nyieun headline sanggeus nyetak gol 120 keur samping nonoman Walungan Lempeng di ngan hiji mangsa. Saatos gaining jadi loba popularitas salaku footballer budak leutik super, Lamela ngumumkeun nya hayang nuturkeun dina footsteps tina Diego Maradona jeung meunang hiji Piala Dunya keur Argentina. Salaku anak, anjeunna dipikacinta maén PlayStation.

Naha Erik Lamela dipikacinta PlayStation salila keur leutik

Lamela pledged kasatiaan ka Walungan Lempeng, klub anjeunna ngagabung salaku anak heubeul tujuh taun.

Erik Lamela Walungan Lempeng Karir StoryTekanan nyata najan datang ti kanyataan yen salaku hasil tina taun mismanagement, teu nyebut disangka korupsi, klub na éta dina verge of relegation pikeun kahiji kalina dina sajarah 110-taun maranéhna jeung Lamela 19 taun heubeul éta nu lalaki burdened kalawan tugas nyimpen aranjeunna.

Sanajan usaha pangalusna Lamela urang, klub nu pamustunganana gagal salamet, kaleungitan hiji dramatis muter-off anu dipenta karusuhan ti bagian tina ngarojong histeris maranéhanana.

Sanajan kitu, tangkal a teu tiasa ngadamel leuweung. Gaduhan meunang sababaraha piala, Erik Lamela ieu sakali dipikawanoh salaku Allah saeutik maén bal. Alesan keur anjeunna dimaénkeun di cara misterius sorangan.

Erik Lamela budak Maha Suci Days

Lamela urang kaduhung sumping nalika manéhna mimiti tangguh pikeun karir professional na kalawan Walungan Lempeng. Anjeunna maén 36 kaulinan sarta ngoleksi ukur 4 gol. Ieu ngakibatkeun leuwih regrets on na FC Barcelona nampik. Anjeunna kapaksa jalan ka Eropa ku ngagabung Roma.

Lamela sarta Roma'S musim, kumaha oge, réngsé di heartache kalawan eleh mun Roma saingan Lazio dina Coppa Italia ahir, gandeng ku pagawean kagenep di Serie A, hartina Roma moal bakal maén bal Éropa keur usum padeukeut kadua. Ieu ngakibatkeun move frustrating jauh ka Tottenham. Fee pikeun Lamela dijieun anjeunna pamuter paling mahal dina sajarah klub urang, £ 25.8 juta, plus nepi ka £ 4.2 juta di pangmayaran bonus.

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Erik Lamela budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Mun anjeun awéwé hiji jeung anjeun nikah hiji lalaki ngora, Anjeun baris geura-giru katembong heubeul ti anjeunna, jeung anjeun anjeunna bisa jadi teu jadi katarik deui. Ieu sanes kasus Lamela anu geus ku kabogoh na heubeul Sofia Herrero for ngarah loba taun. Erik Lamela urang girlfriend- Sofia Herrero

Erik mikanyaah tetep hirup pribadi na pisan swasta. Anjeunna spends sadayana moments-Na jeung Sofia anu anjeunna tanggal salila sababaraha taun saméméh tungtungna meunang nikah nya di 2010.

Erik jeung Sofia Herrero

Duanana pencinta mutuskeun teu kudu kids dugi 25th Nopémber 2017 nalika putra maranéhna Tobias Lamela lahir.

putra Erik Lamela urang

Erik Lamela budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Ideally, Erik sumping ti Argentina tukang kulawarga-kelas menengah saméméh investasi bal dibayar pareum.

BAPA: dad Erik Lamela urang éta pisan ganteng mangsa poé na ngora. Lamela sakali dipasang gambar diri na ngora kalawan bapana, barengan éta tagline handap: "Bingah dinten ka sadaya founding utamana mun milik ... nu pangalusna

On Instagram, sababaraha fans Lamela ngusulkeun yén gambar ramana di poé ngora resembled striker Argéntina legendaris Jibril Batistuta.

Orok Erik Lamela na dad-Na, Jose Lamela

Samentara éta, dina Twitter, hardcore Tottenham supporter Steve Nash retweeted link Instagram na ngaheureuykeun wondered naha bapana Lamela urang éta, dina kanyataanna, David Ginola. dad na ayeuna geus umur nepi salaku wangsit dina gambar di handap ieu.

Erik Lamela urang father- Jose Lamela

indung: Erik Lamela nyokot kana média sosial ka hayang mum na a senang Hari Ibu sanggeus Tottenham'S digambar kalawan Liverpool.

Erik Lamela urang mother- Miriam Lamela

lanceukna: Erik Lamela boga adi heubeul anu mana ku nami; Brian Lamela. Brian teu motong kaluar for mabal katuhu ti jaman keur leutik.

brother- Erik Lamela urang Brian Lamela

Diantara baraya-Na, Alex Lamela lanceukna nak-Na, gambar dihandap biasana subjek utama dipikaresep.

Erik Lamela urang brother- Alex Lamela ngarasakeun hiji numpak cai kalawan Erik na Jose dad maranéhnaErik Lamela sakali narima shock hiji peuting tadi perdana imahna pikeun Tottenham jeung warta yén lanceukna ngora kungsi diculik ku carjackers boga pakarang di kota imahna tina Buenos Aires.

Numutkeun laporan di Italia, 18 taun heubeul Axel Lamela dicandak dina gunpoint na diayakeun pikeun Mekah.

Anjeunna dicekel pikeun sababaraha jam saméméh keur dirilis ku kidnappers telat di tukeran pikeun fee ti sabudeureun 50000 pesos nu equates mun ngeunaan £ 5500 mana manéhna jeung manehna. Sedengkeun targeting kulawarga footballers 'ku penjahat henteu hiji fenomena ilahar, pulisi yakin yén dina conto kieu ieu coincidental tur saukur hasil tina mobil flashy nu 18 taun heubeul ieu nyetir.

adi cikal Erik Lamela urang, Brian Lamela ngadawuh: ... "Éta ngawartoskeun kami pikeun meunangkeun duit Mekah sarta pastikeun polisi teu aub. Aranjeunna sumping ka panto hareup urang pikeun ngumpulkeun duit. Aranjeunna teu nutupan rupa maranéhanana sarta kaméra kaamanan di imah kami dirékam aranjeunna. adi kuring téh tenang. Sakabéh urang pikir ieu kajadian acak - aranjeunna saukur diculik anjeunna keur mobil jeung sia sejenna ".

Deui, sarua sial Alex Lamela sakali deui banged sirah na dina kolam renang di pituin Argéntina maranéhanana. karuksakan éta makam nu nyababkeun ka paralisis. Pikeun sababaraha bulan, Alex teu bisa mindahkeun nanaon. Butuh waktu kavling waktu saméméh manéhna dapatkan sababaraha gerakan balik. Anjeunna lajeng mimiti gawe beurang ku dintenna pikeun balik ka hirup normal. Dina waktu kacilakaan éta, Lamela éta kaluar kalayan masalah hip.

Erik Lamela budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-pribadi Kahirupan

Erik Lamela alias 'Coco' boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Kaunggulan Erik Lamala urang: Erik nyaeta ruku ', artistik, intuitif jeung pisan hipu di alam.

Kelemahan Erik Lamela urang: Erik bisa jadi pisan fearful tur mibanda kahayang kabur kanyataanana.

Naon Erik Lamela diaku: Erik Lamela mikanyaah keur nyalira. Anjeunna oge diaku saré, musik, roman, visual, ngojay sareng tema spiritual.

Naon Erik Lamela henteu janten: Jalma anu ngaku aranjeunna Nyaho-eta-kabeh, geus kaliwat datang deui ka dipikanyaho anjeunna (misalna: kalam FC Barcelona antukna nya budak leutik) jeung pamungkas, cruelty nanaon nanaon.

Erik Lamela sok daék nulungan batur, tanpa hoping meunang nanaon deui. hirupna dicirikeun ku empati sarta ditembongkeun kapasitas emosi.

Erik Lamela budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi The Rabona

Erik Lamela sakali ngoleksi tujuan heran dina nawar ka ngabuktikeun naha Tottenham shelled kaluar £ 30million pikeun jasa-Na. Ieu henteu séjén ti 20-buruan na 'rabona'Tujuan pikeun Spurs nu sumping di na dasi Liga Europea ngalawan Asteras Tripolis.

Shockingly, hijina jalma anu teu dipiceun ku usaha spektakuler éta manajer Mauricio Pochettino, Anu némbongkeun euweuh emosi malah salaku staf asah na leapt ka suku maranéhanana.

Dina kecap Erik Lamela urang ka Telegraph, cenah ..."Kuring ngan resep ngawangkong ngeunaan kamajuan tim na kebersamaan jeung éta anu leuwih penting. Kuring teu resep ngawangkong ngeunaan hal kawas éta 'rabona'. Kapan ieu mah hiji budak ngora, kuring diajar kumaha atuh eta na wae euy nyangkut. Ieu ngan teu hal anu kuring latihan. Ieu alam ".

Erik Lamela budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi tatu Story

Erik sakali ngalaman bulan 13 resep di sela. Ieu hiji waktu kahareup na karirna ieu questioned. Spurs legenda Ricky Villa - hiji Argentina anu deukeut ka manajer klub urang Mauricio Pochettino - sakali ngaku yen aya masalah anjeunna teu bisa maén deui.

Waktu ditanya naha anjeunna ngalaman takwa keur masa depan sorangan, Lamela ngadawuh: ..."Tangtosna. Dina kali bener macet anjeun salawasna pikir nu awon. Tapi kulawarga kuring sok sareng abdi jeung ngarojong miharep kuring dina pitch nu. Aranjeunna mawa kuring énergi digawekeun unggal poe na keur pernah nyerah ".

Ieu naon cenah lamun manehna ngagaduhan deui ...

"Kuring ngarasa alus janten deui pitch tapi kuciwa dina hasilna. Tangtu, abdi tiasa leuwih hadé. The 13 bulan kaliwat éta gélo, ieu sigana waktu awon tina hirup kuring. Nyaan hayang maénkeun tapi tatu abdi nyandak panjang teuing.

"The manajer sarta sakabeh staf nya éta endah pisan. Maranéhanana salawasna kalawan abdi, tukangeun kuring. Jalma hayang kuring deui kuring ngan fokus kana eta. kulawarga kuring sok sareng abdi, kabogoh abdi salawasna ngadorong kuring janten deui. Sarta tangtu ieu teuas janten kitu lila kaluar tapi maén bal. "

Kanyataan parios: Heuheu Erik Lamela budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.
Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu