Emmanuel Eboue budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Emmanuel Eboue budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

LB nampilkeun Carita Pinuh ku Ex-Arsenal Katuhu Deui anu paling dikenal ku nickname; "Henteu sieun". Emmanuel Eboue budak Story tambah Fakta Biografi Untold brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara ti waktu budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga jeung cerai controversies.

Leres, sadaya jelema terang ngeunaan pangabisa terampil na tapi saeutik anu nganggap Biografi Kanu anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa adieu, hayu urang Dimimitian.

Emmanuel Eboue budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Kahirupan mimiti

Ngaran Emmanuel Eboue moal gancang poho utamana jeung Arsenal satia sakumaha anjeunna dina tim anu digambarkeun klub nu aya di panggung pangbadagna di klub maén bal.

Emmanuel Eboue, 'Anu henteu sieun' lahir dina 4 Juni 1983 di Abidjan, Côte d'Ivoire. Anjeunna diasuh ku akina almarhum Amadou Bertin anu maot kusabab Kangker di 2017. Eboue digedéan sareng lanceukna N'Dri Serge anu tiwas dina kacilakaan motor di 2017.

Eboué mimiti karir sepak bola na di Mimosas ASEC akademi nonoman. Éta klub Ivorian anu ngahasilkeun sapertos Kolo Touré, Didier Zokora, Aruna Dindane sareng Gervinho. Bentang ieu nyababkeun timna ka 108 jalan anu henteu éléh.

Dina 2002, Eboué ngalih ka klub indungna Bélgia ASEC KSK Beveren anu Antara 2001 sareng 2006 ngagaduhan perjanjian kerjasama sareng klub Liga Premier Inggris Arsenal. Duanana Kolo Toure sareng Eboue mangrupikeun waris tina perjanjian kerjasama ieu. Pagelaranana anu luar biasa di Bélgia narik panon pramuka Arsenal, sahingga ngagentos transfer pikeun Ivorian. Sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, ayeuna aya sajarah.

Emmanuel Eboue budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -hubungan Kahirupan

Anjeunna kagungan tilu barudak kalawan pamajikan Belgian na Aurélie, saha anjeunna nikah saméméh ngagabung Arsenal.

Dina Désémber 2017, Eboué ngawartoskeun Minggu Eunteung yén anjeunna miskin sareng gelandangan kusabab cerai sareng investasi goréng na anu dikawasa ku pamajikanana baheula. Ieu di handap aya poto Eboue sareng Aurelie nalika jalanna saé.

Emmanuel Eboue budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -The Heartbreaking Story

Nanging, gaya hirup anu canggih, mencolok ngadaptarkeun sadaya pasipatanana pikeun nami pamajikanana. Ivorian ngasilkeun jutaan salami tujuh taun na di luhur-hiber Inggris teras langkung ti £ 1.5 juta sataun di sisi Turki Galatasaray.

Hanjakalna, anjeunna éléh perangna pameget ka istrina, Aurelie anu ngudag sadayana asetna anu parantos dianggo artos pikeun ngagaleuh. Sapertos dina Désémber 2017, Emmanuel Eboue ayeuna lumpat nyumput ti pulisi sareng bailiff saatos diparéntah ku hakim pikeun mindahkeun bumi Enfield sésana ka pamajikanana. Ieu hiji-hijina asét anu anjeunna tinggalkeun.

Nembe pisan, bek Arsenal sareng pamuter Ivorian, Emmanuel Eboue ngungkabkeun kumaha jalanna pecah parantos nyababkeun anjeunna bunuh diri. Usaha bunuh diri sumping saatos anjeunna ningali dirina bobo dina lantai sobatna sareng ngumbah bajuna ku panangan.

Dina wawancara ekslusif sareng Eunteung, Eboue nyarios, "Kuring rék ka Allah pikeun mantuan kuring. Ngan anjeunna tiasa ngabantu nyandak pikiran ieu tina pikiran kuring ".
Nu awon sadaya nyaeta; Eboue sakumaha dina waktu tulisan teu bisa maén bal kusabab gering-kaséhatan. Memang anjeunna geus kadorong ka brink nu. Eboue ogé Nyanghareupan hiji estrangement heartbreaking ti tilu budak na, anu anjeunna teu katempo saprak Juni 2017. Ieu waktos anjeunna ogé grieving pupusna dua jalma penting dina hirupna. Pupusna kangker akina Amadou Bertin anu diangkat anjeunna. sarta ogé, leungitna lanceukna N'Dri Serge anu tiwas dina kacilakaan motor di 2017.

Emmanuel Eboue budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Lamentation nu

Eboue anu hariwang pisan, anu ngagaduhan sagala katuangan hirupna dina kantongna nyarios ...

"Kuring teu bisa nanggung duit pikeun neruskeun ngagaduhan pengacara atawa pokrol. Kami di imah tapi Kami sieun. Kusabab Kuring henteu weruh naon waktos pulisi bakal datang. Sakapeung mah Cicing off lampu sabab kuring teu hayang urang uninga yen Kami di jero. Kuring nempatkeun sagalana balik panto imah kuring sorangan nu kuring ngalaman mésér. Kuring keur teu bade ngajual baju kuring atawa ngajual naon atuh boga. Kuring bakal tarung dugi tungtungna sabab teu adil. "

Eboue geus ditinggalkeun tanpa jadi loba salaku mesin cuci. Tapi anjeunna moal keok, nyebutkeun: “Unggal dinten kuring nyeuseuh calana jeans, baju kuring, sadayana. Leungeun kuring karasa. Saolah-olah kuring atos damel di tegalan. Kuring ngahaturkeun ka nini kuring kusabab anjeunna ngajar kuring nyeuseuh, masak, ngabersihkeun, sadayana salaku nonoman. "

Sanggeus nyerah mobil diantara aset dibikeun ka pamajikanana, Eboue kiwari boga kartu tiram sarta gumantung ka angkutan London - bari lakukeun pangalusna na ulah keur dipikawanoh. Ieu ayeuna tilu minggu sakumaha dina waktu tulisan saprak hiji deadline diliwatan pikeun Eboue nyerah kapamilikan ti imah North London anjeunna dipaké pikeun babagi kalawan Aurelie.

Hiji hakim bakal asup transperna lamun Eboue teu ngalakukeun kitu. Pamuter jeung pamajikanana cicing aya di kali happier saméméh Eboue meuli agam - nu Aurelie kiwari geus nempatkeun dina pasaran. Eboue understands manehna geus meureun bade ngajual harta Enfield Na.

Emmanuel Eboue budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Ngeunaan Teu Ningali Anak-Na

The Ivorian teu katempo barudak di bulan.

 

Dina kecap na ..."Kuring henteu tiasa ningali aranjeunna sareng éta nganyenyeri pisan kuring," cenahna. "Kuring éta deukeut jeung barudak kuring tur siap ngalakukeun sagalana keur maranehna.

Dua budak awéwé kuring gaduh telepon sareng biasa nelepon kuring. Tapi ayeuna parantos dua bulan teu aya kontak. Abdi sono ka barudak. Kuring sono pisan ka murangkalih kuring sareng kuring hoyong ningali sabab henteu adil. Nyeri pisan ka kuring. "

Emmanuel Eboue budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Ngalarang Ku FIFA

ngimpi-Na mulang Premier League jeung Sunderland ngejat di 2016. kumaha oge, sanggeus anjeunna pencét sareng larangan 12-bulan ku FIFA sanggeus hiji sengketa sareng agén urut overpaying anjeunna gajih na.

Eboue nyebutkeun anjeunna pernah dibere hidayah pikeun ngatur finances bal na. Maksa pamajikanana kokotéténgan sanggeus paling urusan maranéhanana, anjeunna aya dina mahluk "Naif" mawa duit. Anjeunna ogé ngaklaim anjeunna beset ku string jalma nu eweh nasihat goréng jeung ngajadikeun anjeunna leungit sums badag tina monies.

Dina kecap na ..."Masalah sareng FIFA nyaéta kusabab jalma-jalma mamatahan ka kuring. Jalma anu sakuduna paduli. Tapi éta kusabab aranjeunna kuring kaleungitan artos sareng teu sanggup mayar agén kuring. Kusabab kitu FIFA ngalarang kuring. "

Emmanuel Eboue budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Kumaha keur hiji buta huruf ngarugikeun anjeunna kabeungharan na

Ku pendidikan kawates, Eboue mayar harga pikeun mahluk unaware tina kaayaan finansial Na. sakeupeul na kunjungan ka bank éta kalayan Aurelie. Ieu pamajikanana, Aurelie nu teu perbankan pikeun manéhna.

Eboue malah recalls hiji kasempetan nalika staf bank dilongok anjeunna - mun asup paperwork - dina taneuh latihan Arsenal urang. Ku percanten na urut pamajikan, manehna tanda sagalana méré ka manéhna.

Nembe anjeunna ngadawuh: "Kuring neuteup deui nyebutkeun 'Emmanuel, anjeun naif ... naha anjeun henteu mikirkeun anu sateuacanna?' Éta hésé. “Kacida, hésé pisan. Duit anu kuring anggo, kuring kirimkeun ka pamajikan pikeun murangkalih urang. Di Turki, kuring kéngingkeun dalapan juta euro. Abdi ngantunkeun tujuh juta ka bumi. Naon waé anu dipasihkeun ku anjeunna pikeun ditandatanganan, kuring asup.

Emmanuel Eboue budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Teu pangajaran ti Thierry Henry

Eboue sakali ditambahkeun: "Nalika kuring ningali Thierry kuring ngaraos bagja pikeun anjeunna tapi éra ku kaayaan kuring sorangan." 

Penting pikeun dicatet yén pamajikan Henry urang Claire Merry sakali ngajukeun pakampungan cerai £ 8 juta anu anjeunna angkat. Perceraian anu nyeri ieu kajantenan saatos Thery Henry nembé dialihkeun ka FC Barcelona. Numutkeun ka Henry, "Cerai henteu pernah gampang, bahkan langkung ku putri di tengahna". Anjeunna geus lila pulih tina cerai teh.

Dibandingkeun sareng Eboue, sadayana henteu sigana jalanna. Anjeunna parantos kaleungitan kasus cerai, barudak sareng karirna. Dina kecap na ..."Nalika kuring ningali réréncangan dina TV anu kuring maénkeun atanapi ngalawan, kuring ngomong sorangan 'Kuring kedah tetep aya'. Hésé pikeun lalajo aranjeunna. ”

Emmanuel Eboue budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-The Hope

Sanaos ngalangkungan sagala kanyeri ieu, Eboue masih ngagaduhan iota harepan anu tetep aya di anjeunna. Dina kecap na ... "Kuring terus sukur ka Gusti. Abdi gaduh kahirupan abdi. Abdi henteu hoyong naon anu kajantenan. Abdi henteu miharep ka saha waé. ”

Bari Eboue hayang balik deui ka maén hiji poe, anjeunna bakal luncat dina kasempetan gawé bareng urut klub Arsenal atanapi rugbi pamaén 'nu PFA.

Anjeunna ogé nyarios ...: "Kuring bakal nampi bantosan ti mana waé tapi upami klub kuring sateuacana hoyong ngabantosan kuring maka abdi bakal bagja pisan. Sugan kuring tiasa ngabantosan pamaén ngora? "PFA sakali ngabantosan kuring nalika anjeunna ngagaduhan masalah sareng agén kuring. Anjeunna teraskeun…"Meureun Abdi ningali sababaraha urang maénkeun kalayan atanapi ngalawan tur Abdi ngarasa embarrassed. Tapi bakal Cope ".

Dinten, Eboue hayang sakabeh footballers Afrika pikeun neuleuman tina kasalahan-Na.

Emmanuel Eboue budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-kapribadian

Emmanuel Eboue boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Kaunggulan Emmanuel Eboue: Lemah lembut, kaasih, panasaran, adaptable, bisa neuleuman gancang jeung gagasan bursa

Kelemahan Emmanuel Eboue: Naif, saraf, inconsistent na indecisive

Naon anu resep Emmanuel Eboue: Musik, obrolan jeung ampir saha jeung pondok perjalanan sabudeureun kota nu.

Naon anu henteu dipikaresep ku Emmanuel Eboue: nyokot Unlaw Keur nyalira, keur dipasrahkeun, pengulangan na rutin.

Kanyataan parios: Heuheu Emmanuel Eboue budak Story tambah fakta biografi untold. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun ningali hal anu henteu saé dina tulisan ieu, punten pasang koméntar anjeun atanapi taros Kami!. 

 

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar