Emmanuel Adebayor budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

1
6483
Emmanuel Adebayor budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji striker hardcore anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Rosemary". Emmanuel Adebayor budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara ti waktu budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup hubungan, isu kulawarga na OFF sejen tur ON-pitch saeutik-dipikawanoh fakta ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan na abilities dina pitch tapi sababaraha mertimbangkeun Biografi Emmanuel Adebayor urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Emmanuel Adebayor budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Emmanuel Adebayor lahir dina dinten 26th Pébruari 1984 di Lome, Togo. Anjeunna ngalahir ka bapana, Shadrach Adebayo Adeyi jeung indung, Hajia Adebayor.

Adebayor teu bisa leumpang pikeun opat taun mimiti hirupna. indungna Cut Nyak Dien ku cara nyokot goréng Adebayor sabudeureun Afrika Kulon pilari a tamba pikeun ngaluarkeun leg na mana ieu kapanggih.

Adebayor lajeng spoke ngeunaan 'mujijat' na nyebutkeun, "... Ieu mah di gareja peletakan handap na, sabudeureun salapan atawa sapuluh aya pukul on Minggu isuk, kuring bisa ngadéngé barudak maén luar. Ujug-ujug si ditajong bola hiji kana gareja. Jeung jalma kahiji ngaradeg sarta ngajalankeun éta me Becamake Kuring hayang meunang bal éta. Ieu lamun kuring nempo mujijat abdi. Hiji dinten I sadar Allah geus Linggarjati kuring janten footballer a "

Adebayor enroled di nagara na urang OC Agaza lokal di Togo dimana anjeunna naros up jajaran. Anjeunna nempo ku metZ Pramuka, Francis De Taddeo salila hiji turnamen nonoman sarta salajengna di bawa ka Perancis. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Emmanuel Adebayor budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

footballer Togolese jeung Tottenham Hotspur maju Emmanuel Adebayor biasana ngajaga kahirupan pribadi na pribadi, sarta loba teu dipikawanoh ngeunaan pamajikanana ngaranna Amal Adebayor. Anjeunna ukur attends acara tinggi-profil lolobana di Éropa kalawan dirina.

Emmanuel Adebayor jeung Pamajikan, Amal
Emmanuel Adebayor jeung Pamajikan, Amal

Adebayor jeung Amal boga putri saha aranjeunna ngaranna Kendra Adebayor. Manehna lahir Juni 2010.

Bapa sareng Daughter- Emmanuel na Kendra
Bapa sareng Daughter- Emmanuel na Kendra

Emmanuel Adebayor jeung putri-Na, Kendra kasampak stunning dina poto di handap ieu.

Adebayor sarta putri posses pikeun snapshot a
Adebayor sarta putri posses pikeun snapshot a

Kendra di 2013 sohor ultah katilu nya dina gaya grand. Bapana millionaire nya kapaksa nempatkeun nepi ka pihak pangalusna keur dirina.

Emmanuel Adebayor budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -kulawarga

Bapana Adebayor urang hails ti kampung saeutik disebut Igbaye di 'Odo Otin Pamaréntahan Lokal
Wewengkon Osun State, Nigeria. Bapana Shadrack Adebayor Adeyi maot dina 2005, nyésakeun ligamentum indungna, Hajia Adebayor. indungna geus ti kota tatanggana disebut Ekusa.

Emmanuel boga tilu nadya jeung tilu sadulur. Anjeunna pangdeukeutna ka salah sahiji sadulur-Na, Iyabo. Ngaran lanceukna ngora urang téh Rotimi Adebayor. Sésana dua sadulur téh Lusia Adebayor (adina), Maggie Adebayor (adina). Peter Adebayor nyaeta lanceukna telat-Na.

Emmanuel Adebayor budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Isu kulawarga

Striker Adebayor nembe nulis pos panjang tur lengkep dina kaca Facebook pribadi pikeun ngalaan éta nyeri jeung kulawarga kaributan pribadi anu anjeunna parantos ngalaman kaliwat-Na, ngalaan pikiran extent nu kulawargana tos diusahakeun ngamangpaatkeun anjeunna.

The lengthy pos on publik na Facebook Kaca digambarkeun troubles kulawargana.

Manéhna nulis dina kaca Facebook-Na: "SEA, Kuring geus diteundeun carita ieu keur lila tapi kuring mikir dinten eta sia babagi sawatara di antarana sareng anjeun. Ieu leres yen urusan kulawarga kudu direngsekeun internal teu di publik tapi Kuring keur ngalakukeun ieu ku kituna mugia sadayana kulawarga tiasa diajar ti naon anu lumangsung dina milik. oge, Tetep dina pikiran nu euweuh ieu ngeunaan duit.

Dina yuswa 17, kalawan gajih munggaran kuring salaku footballer a, abdi ngawangun imah pikeun kulawarga kuring jeung dijieun pasti aranjeunna aman. Anjeun sadaya terang, abdi nampi kana piala of Afrika Player di Taun di 2008.

Kuring ogé dibawa indung kuring di panggung sareng abdi mun hatur nya pikeun sagalana. Dina éta sataun sami, abdi dibawa nya London pikeun sagala rupa médis pariksa-up.

When putri abdi lahir, urang ngahubungi mum abdi pikeun nginpokeun dirina tapi manehna geuwat ngagantung up telepon tur teu wanna tahu ngadangu ngeunaan eta. Maca komentar panganyarna anjeun, sababaraha urang ngomong kulawarga kuring jeung kuring kudu menta nasehat TB Yosua. Dina 2013, abdi mikeun duit indung kuring sangkan manehna bisa konsultasi anjeunna di Nigeria. Manéhna sakuduna dituju tetep keur 1 minggu; tapi 2 dinten kana dirina tetep, abdi nampi sauran nyebutkeun manehna ditinggalkeun. Sajaba ti sadayana l yen ogé masihan indung kuring jumlah hébat duit pikeun ngamimitian hiji bisnis cookies jeung item béda. Alami, I diwenangkeun aranjeunna nempatkeun ngaran kuring jeung gambar dina eta ngarah bisa ngajual deui. Naon sejenna bisa putra do di kakuatan pikeun ngarojong kulawargana?

A sababaraha taun ka pengker, abdi meuli imah di Wetan Lagon (Ghana) pikeun $ 1.2 juta. Kuring kapanggih eta normal pikeun hayu adina mah heubeul, Yabo Adebayor cicing di imah éta. Kuring ogé diwenangkeun kuring satengah lanceukna (Daniel) tetep di imah sarua. Sababaraha bulan engké mah, dina pakansi sarta mutuskeun pikeun balik ka imah éta. ka kuring heran, abdi ningali loba mobil di driveway nu. Kanyataanna, adina mah mutuskeun pikeun nyéwa kaluar imah tanpa kuring nyaho. Manehna oge ditajong Daniel kaluar ti imah éta. Catetan yen imah miboga ngeunaan 15 kamar. Lamun mah disebut nya jeung ménta hiji katerangan, Manehna ngambil ngeunaan 30 menit nyiksa jeung ngahina kuring leuwih telepon. Kuring disebut indung mah ngajelaskeun tanjeunna situasi jeung manehna tuh sarua adina mah. adina sarua ieu nyebutkeun Kami henteu ngahatur nuhun. Tanya dirina ngeunaan mobil manehna geus nyetir atanapi nanaon manehna geus ngajual kiwari?

adi kuring Kola Adebayor, ayeuna geus di Jerman keur 25 taun. Anjeunna ngumbara deui ngeunaan 4 kali imah, di expense abdi. Kuring sapinuhna nutupan biaya pendidikan barudak na urang. Kapan ieu mah di Monaco, anjeunna sumping ka kuring sarta ménta duit pikeun ngamimitian usaha. Ngan Allah weruh sabaraha I eweh. Dimana bisnis anu kiwari?
Nalika urang adi Peter diliwatan jauh, abdi dikirim Kola jumlah hébat duit kitu manéhna bisa ngapung deui imah. Anjeunna pernah némbongkeun up di astana éta. Sarta dinten nu lanceukna sarua (Kola) nétélakeun jalma nu Kuring keur kalibet dina pupusna Peter urang. Kumaha? Anjeunna teh lanceukna sarua anu indit sarta ngawartoskeun carita taliti ngeunaan kulawarga urang pikeun "The Sun" dina sejenna nyandak sabagian duit. Éta ogé dikirim surat ka Club abdi nalika abdi di Madrid sangkan kuring bisa neangan dipecat.

Kapan ieu mah di Monaco Teu sangka bakal alus mun boga kulawarga footballers. Ku kituna mah dijieun yakin adi kuring Rotimi meunang kana akademi bal di Perancis. Dina sababaraha bulan; kaluar pamaén 27, anjeunna salempang telepon 21.

Abdi teu bakal ngomong nanaon wae ngeunaan adi kuring Peter Adebayor sabab anjeunna teu didieu dinten. Mungkin jiwa na beristirahat di karapihan.

adina mah Lusia Adebayor ngajaga peopl nétélakeune nu dad abdi ngawartoskeun kuring mawa dirina ka Éropa. Tapi naon anu jadi tujuan pikeun mawa dirina ka Eropa? Everyone nyaéta dieu pikeun alesan.

Ieu mah di Ghana nalika kuring narima warta éta ngeunaan adi kuring Peter keur gering serius. Kuring drove nu panggancangna I bisa to Togo guna minuhan anjeunna jeung pitulung. Nalika kuring datang, indung kuring cenah mah teu bisa ningali manehna jeung kuring ngan kedah masihan duit manehna bakal ngajawab sagalana. Ngan Allah weruh sabaraha kuring masihan dirina sapoe. Jalma nu nyebutkeun kuring henteu ngalakukeun nanaon keur ngahemat adi kuring, Peter. Am I fool ngajalankeun jam 2 mun Togo pikeun euweuh?

Kuring dikelompokeun pasamoan di 2005 pikeun ngajawab masalah kulawarga urang. Lamun kuring nanya aranjeunna ngeunaan pamadegan maranéhna, aranjeunna nyarios I kedah ngawangun unggal anggota kulawarga imah sarta masihan unggal sahijina upah bulanan.
Dinten Kami masih hirup sarta aranjeunna geus dibagikeun sagala barang kuring, ngan bisi kuring maot.
Pikeun sakabéh alesan ieu, éta nyandak pisan lila pikeun kuring keur nyetél yayasan abdi di Afrika. Unggal waktos abdi nyobian pikeun mantuan jelema merlukeun, maranéhna kapaksa tanda tanya kuring jeung sakabéh éta panginten ieu gagasan goréng.

Mun Kuring keur nulis ieu, tujuan utama anu teu ngalaan anggota kulawarga abdi. Kuring ngan hayang kulawarga Afrika lianna pikeun neuleuman tina ieu. Hatur nuhun."

Emmanuel Adebayor budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -kapribadian

Emmanuel Adebayor boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

kaunggulan: Adebayor nyaeta ruku ', artistik, intuitif jeung wijaksana.

Kalemahan: Adebayor nyaeta overly percanten.

Naon Adebayor diaku: Saré, musik, roman, visual, ngojay sareng tema spiritual

Naon Adebayor henteu janten: Terang-eta-sakabeh jalma, keur ngritik, geus kaliwat datang deui ka dipikanyaho anjeunna jeung cruelty nanaon nanaon.

Dina panggih, Adebayor nyaeta selfless na sok daék nulungan batur, tanpa hoping meunang nanaon deui dina balik.

Emmanuel Adebayor budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The Juju Story

Warta badag ti média Britania sakali depicts Adebayo ostracising indungna, Alice, sarta tuduh nya tina sababaraha jenis elmu sihir nu geus kapangaruhan prowess nyetak Na.

dunya ieu ngajempolan tapi éta henteu éra mun lalaki ieu anu geus dicoo pikeun Arsenal, Manchester City, Real Madrid tur kiwari Tottenham jeung saha, bade ku umur na, kudu sacara alami bisa waning di marksmanship Na. Tapi éta lalaki con dijieun anjeunna yakin indungna éta tanggung jawab. Sarta anjeunna dituduh nya masarakat awam. Anjeunna ngalaman netted dua gol di outings 12 pikeun Tottenham saméméh manéhna indit Gaga kalawan tudingan-Na.

adi kuring geus brainwashed -Kola Adebayo lanceukna ceuk dina 2015. Kola, 42, supir treuk di Jerman kapaksa alamat média di Éropa nepi ka kaduhung nu Emmanuel geus brainwashed ku "Alfas Muslim anu ngawartoskeun anjeunna yén indung urang éta balik henteu mampuh pikeun nyitak gol". Kola ngomong yén ieu ngareureuwas yen agan dipercaya aranjeunna. Na tinimbang Adebayo berjuang pikeun balik deui ka bentukna anjeunna diwenangkeun dirina bisa overwhelmed ku hiji sieun imajinér tina elmu sihir.

Anjeunna terus ...Adebayo teu malah kungsi maén, gol nyetak naon deui. Anjeunna leuwih sibuk pajoang arwah imajinér ti berjuang pikeun balik deui ka bentukna jeung nyandak up tempat-Na. Jeung gelut ngalawan jin ceuk ieu costing duit anjeunna.

Emmanuel Adebayor budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Afrika Best Player

The lawan gifted ieu ngaranna pamuter luhur Afrika pikeun 2008 dina upacara panghargaan hosted ku sakongkolan of Football Afrika (CAF). Adebayor ngéléhkeun kaluar nominees Mohamed Aboutrika Mesir jeung Ghana urang Michael Essien dina sora nu nempo peringkat pelatih tim nasional CAF urang 54 anggota-bangsa voting.

Adebayor narima Afrika Top Player Award pikeun 2008
Adebayor narima Afrika Top Player Award pikeun 2008

Anjeunna dipirig ku indungna di Upacara panghargaan, dimana anjeunna narima piala kristal sarta hadiah $ 20,000. Anjeunna pamuter Togolese mimiti bisa dipikawanoh salaku pamuter pangalusna Afrika.

Emmanuel Adebayor budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Jenis-Na Mobil

Anjeunna sakali pamuter richest di Afrika. Kalawan kavling monies di leungeun-Na, anjeunna teu naon manéhna teu pangalusna. Meuli mobil pisan mahal sakumaha ditampilkeun di handap.

chioce Adebayor ngeunaan mobil
chioce Adebayor ngeunaan mobil

Emmanuel Adebayor budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Hilap ka pindah kaluar Phone na

Adebayor bisa pisan loosed na kagok. Anjeunna sakali sumping on sinyalna a BBC urang Jepang vs cocok bal Kamerun tanpa remembering dipareuman atanapi nempatkeun telepon na on bari jempe on hawa.

Emmanuel Adebayor budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -tim Beus panarajang

Dina Januari 2010, Adebayor éta salah sahiji pamaén aub nalika beus tim Togo urang sumping dina gunfire dina jalan ka 2010 Afrika Piala Bangsa-Bangsa di Angola.

Adebayor ieu gambar nangis moments sanggeus anjeunna cageur kana serangan teroris grisly di Angola dina ngajalankeun-up ka 2010 Afrika Piala Bangsa-Bangsa. serangan nu ditinggalkeun supir jeung hiji anggota tim Togo nasional maén bal maot jeung genep séjénna tatu kritis. Kabeneran Adebayor cageur.

Dina 2013, Adebayor balik ka tim Togo pikeun Piala Afrika 2013 tina Bangsa di Afrika Kidul, dimana anjeunna mantuan maranehna cocog keur kuartal-final. ayeuna Anjeunna sagala-waktos goalscorer luhur Togo urang kalawan gol 31.

Emmanuel Adebayor budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -A giver

Adebayor mangrupakeun donor kuat ka nagara asli di Afrika. Di handap ieu hiji poto manehna Mayar deui masyarakat.

Kanyataan parios: Heuheu Emmanuel Adebayor budak Story tambah fakta biografi untold. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

1 comment

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu