Emerson Palmieri budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
4957
Emerson Palmieri budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Emer". Emerson Palmieri budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba fakta kaluar-pitch ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan gaya na maén tapi sababaraha mertimbangkeun kami Emerson Palmieri urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Emerson Palmieri budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Emerson Palmieri dos Santos, katelah Emerson Palmieri atawa ngan saukur Emerson lahir dina 3rd Agustus 1994 di Santos, São Paulo, Brazil. Anjeunna ngalahir ka indung Italia Na, Eliana Palmieri jeung bapana Brasil, Reginaldo Alves dos Santos.

Emerson boga katurunan Italia di sisi indungna sarta geus hiji warga Italia saprak Maret 2017. Anjeunna tumuwuh nepi kalayan lanceukna heubeul, Giovanni, Anu oge mangrupa footballer nu muterkeun ditinggalkeun deui kawas anjeunna. Emerson geus lover maén bal Inggris saprak anjeunna lami 15 taun.

Manehna nyieun debut pikeun Santos dina yuswa 16 sanggeus datang ngaliwatan sistem nonoman sarta ku 18 anjeunna tos ngadegkeun dirina minangka biasa di tim kahiji, hatur nuhun di anjeunna tumuwuh ka tingkat paling luhur pangkat bal klub urang. Pramuka dimimitian circling anjeunna kawas hiu saprak sanggeus unggul dina 2013 Copa Sao Paulo de Futebol Junior pikeun sisi Santos U20. Ieu Palermo pramuka anu tungtungna dijieun anjeunna indit Éropa. pilihan na keur samping Italia sumping ngaliwatan berkat mum na anu asalna ti nagara. Emerson dipaké kasempetan nu keur meunang beuki ngadeukeutan ka kulawarga nambahan Na.

klub Italia Palermo, anu ngabawa on injeuman keur usum 2014 / 15 kalawan pilihan mésér. Hanjakal, Chances ka caang éta sababaraha tur tebih diantara na sanggeus nyieun ngan salapan appearances klub nu teu nganggap pilihan nyieun deal permanén.

leungitna Palermo urang éta gain Roma urang sabab nyokot lajeng-21 taun heubeul dina pinjaman keur usum 2015 / 16. Anjeunna spent usum kahijina di Stadio Olimpico salaku hiji understudy mun Lucas Digne tapi némbongkeun cukup jangji ka gaduh deal injeuman na diperpanjang pikeun usum salajengna. Ieu lamun Antonio Conte urang Chelsea sumping di. Sésana The, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Emerson Palmieri budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Ieu sadayana teuing gampang murag asih jeung perlu bray up dina angin puyuh tina pikagumbiraeun tina rarancang kahirupan hiji 'sasarengan salamina'. Ieu kasus Emerson Palmieri anu geus kalawan sweetheart budak leutik na, Isadora Nascimento saprak duanana éta rumaja.

Emerson Palmieri urang Girlfriend- Isadora Nascimento

Emerson patepung jangka panjang na kabogoh Isadora Nascimento di Brazil, sarta pasangan anu geus ngumpul kantos saprak. Fans Football di manggih eta pohara gampang perhatikeun Latina fiery, anu ngaku manehna meunang pisan vokal ningali Emerson maén.

Manehna samemehna ngomong: "Lamun kuring balik ka kaulinan, Aku pisan, pohara kuat, Aku gélo, sadaya berkat cinta hirup abdi. Kuring salawasna resep maén bal tapi moal teuing lalajo. "

Isadora Nascimento na Emerson Palmieri pilari dipikacinta up

Emerson, anu boga ampir pengikut 200,000 Instagram na rutin tulisan gambar tina cinta hirupna anu muncul janten pisan bahasa sunda na Bangga prestasi lalaki nya urang.

Isadora sakali commented on Emerson urang poto nyebutkeun: "Anjeunna pisan romantis, amis pisan. Anjeunna geus salawasna diucapkeun hal geulis ka abdi, ngajadikeun kejutan I pernah yakin bisa lumangsung, sarta Ngaruwat kuring kacida alusna. Anjeunna santun ka abdi sareng kulawarga abdi. Kuring bakal salawasna cinta anjeun, Emerson! "

Emerson Palmieri budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pribadi Kahirupan

Emerson Palmieri boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Kaunggulan Emerson Palmieri urang: Anjeunna kreatif, gairah, berehan, haneut-hearted sarta riang.

Kelemahan Emerson Palmieri urang: Anjeunna bisa jadi sombong, nekad, timer dipuseurkeun puguh na inflexible.

Naon likes Emerson Palmieri urang: Bagéa, manéhna diaku hubungan na sareng Isadora. Emer ogé mikanyaah téater na, nyandak cuti, meuli hal mahal pikeun Isadora, kelir caang jeung ngabogaan fun sareng rerencangan.

Naon henteu janten Emerson Palmieri urang: Keur dipaliré, nyanghareupan realitas susah teu keur ngarawat kawas raja.

Sanajan anjeunna geus aya kénéh ngora, tapi Emerson mangrupakeun pamimpin dilahirkeun alam. Kanyataan ieu kanyahoan mun loba. Anjeunna dramatis, kréatif, timer percaya diri, dominan na pisan hésé nolak. Emerson téh bisa ngahontal naon bae aranjeunna hoyong di area mana wae di kahirupan aranjeunna bunuh ka. Aya kakuatan husus nya "Raja leuweung teh" Status.

Emerson Palmieri budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Dicoo barengan Neymar

Sumuhun, siga ceuk tadi, Emerson lahir di Santos, Sau Paulo, sarta ngagabung ka nonoman Santos nyetél dina 2009. Naha anjeun terang? ... Anjeunna spent genep taun kalawan klub jeung maén barengan Neymar antukna na dinya. Saprak harita, Emerson ngajemput atawa dua hal tina Golden Child Brasil.

Emerson Palmieri budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Emerson asalna tina hiji kulawarga tengah-kelas luhur tukang footballing. Kanyataanna, anjeunna teu hijina pamaén bal jeung ngaran Palmieri. Nembongan bal ngalir di kulawargana.

adi heubeul Emerson urang Giovanni dilahirkeun ti kolotna anu sarua sakumaha dina waktu tulisan, ayeuna maén keur Fluminense di Brazil sakumaha maranéhna Jumlah 6. Anjeunna ogé ngoperasikeun salaku kénca-balik sarta geus racked nepi méh appearances 100 kalawan klub Brasil.

Giovani gambar di luhur téh lima taun heubeul ti lanceukna nak-Na.

Emerson Palmieri budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Gaya na

Emmer mangrupa footballer pisan serbaguna. Anjeunna tiasa maén boh di kénca-balik atanapi kénca-wing posisi na malah geus kaeusi dina di-balik ka katuhu antukna na di Roma.

Emerson mikanyaah ka meunang maju sanajan sakumaha bek a. Ceuk urang ogé dipikawanoh pikeun nyokot on na ngéléhkeun lalaki tibalik-Na. Ieu mangka speed unggulan-Na, kasaimbangan sarta kaahlian dribbling Samba-kawas dina prosés.

Sanajan nangtung di 5ft 9in, anjeunna teu sieun ngagunakeun frame pikeun kaunggulan-Na. Emerson sanggup ngabalukarkeun nyatu ngalakukeun palanggaran ti sisi-Na jeung trickery Na.

Di tungtung séjén lapangan, Emer oge alus dina hiji-on-hiji kaayaan berkat Pace na sia anjeunna kaluar tina kaayaan tricky. Méméh datang ka Chelsea, stats pertahanan ti loyog up favorably jeung pangalusna di Serie A.

Emerson Palmieri budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -internasional Karir

Emerson digambarkeun Brazil di tingkat handapeun-17 salila Championship Football Amérika 2011 Selatan Dina-17 jeung mangsa 2011 FIFA Piala Dunya U-17, keur juara crowned tina urut. Anjeunna hiji starter undisputed mangsa duanana turnamén, nyetak hiji gol ngalawan Chile on 16 Maret 2011.

Dina Maret 2017, sanggeus keur deukeut jeung acquiring kawarganagaraan Italia, Emerson ieu dikabarkan neruskeun ku Italia sirah palatih Gian Piero Ventura jeung niat ngaganti kasatiaan internasional pikeun Italia. Anjeunna impian switch sumping dina dinten 29th Maret 2017.

Kanyataan parios: Heuheu Emerson Palmieri budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu