Edouard Mendy budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Edouard Mendy budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi kami Edouard Mendy nyaritakeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Kahirupan Cinta (Kabogoh / Pamajikan), Net Worth sareng Gaya hirup.

Sacara sederhana, tulisan ieu mangrupikeun lengkep pikeun Goalkeeper urang Bio, dimimitian ti jaman mimiti nepi ka nalika anjeunna janten populér.

Edouard Mendy Kahirupan Story.
Edouard Mendy Kahirupan Story. Gambar Kredit- Instagram.

Leres, anjeun sareng kuring terang parantos ningali pidéo anu nunjukkeun ayana komando na di daérah pinalti. Nanging, henteu seueur, khususna Fans Chelsea, anu parantos maca Biografi anu mereun na ATAWA malah terang kanyataan yén Edouard Mendy aya hubunganana sareng Ferland Mendy. Ayeuna tanpa loba ado, hayu urang mimitian ku carita Taun Awal na.

Edouard Mendy budak Story:

Pikeun Wiwitan Biografi, Kiper ngagaduhan julukan "Jangkung Doorkeeper". Edouard Mendy lahir dina dinten 1st Maret 1992 ka Indung na (ti Sénégal) sareng Ahir Bapa (ti Guinea-Bissau), di kotamadya Perancis Montivilliers, Perancis Kalér.

Edouard Mendy Ngembang Taun:

Penjaga gawang 6 kaki 6 inci nyéépkeun taun mimiti di Perancis sareng saderekna anu kalebet sadulur. Teu hilap, dulur misan Edouard Mendy téh Ferland Mendy- saha anjeunna ogé digedékeun sareng. Dugi ka ayeuna, imut ngageleger ti rarayna iraha anjeunna nginget-nginget-ngingun taun tumuh na- salaku putra ti sepuh sanés Perancis-hiji anu janten pencinta gairah nalika budak.

Latar kulawarga Edouard Mendy:

Malah salaku putra kolot imigran, kamiskinan anu parah henteu ngagaduhan bab dina Goalkeeperer's Bio. Ieu nunjukkeun yén anjeunna sanés asalna ti bumi anu miskin, tapi, kulawarga kelas menengah. Nyatana, kolot Edouard Mendy ngalakukeun padamelan anu megah ngagedékeun anjeunna tanpa kakurangan. Langkung seueur deui, aranjeunna kantos siap ngabantosan anjeunna ngalalana kana jalan naon waé anu dipilih ku nyalira.

Asal Kulawarga Edouard Mendy:

Sanaos, anjeun terang Shot-Stopper salaku Perancis sareng Senegal Nasional. Kabeneran aya, anjeunna ogé ngagaduhan asal kulawarga anu diakar dina Guinea-Bissau dimana bapakna asalna. Sapertos kitu, anjeunna mangrupikeun salah sahiji ti saeutik kapribadian multi-etnik Afrika dina maén bal luhur-hiber.

Kumaha Sepak Bola Karir Dimimitian pikeun Edouard Mendy:

Salaku budak leutik, anjeunna murag pisan ka soccer di luhur anu sanés. Langkung seueur, anjeunna ngagaduhan impian hoyong janten ahli olahraga. Mimiti, kolot Edouard Mendy ngabantosan anjeunna pikeun ngahontal impianana ku ngadaptar anjeunna di klub maén bal Le Havre Caucriauville nalika yuswa 7 taun.

Nalika nyandak léngkah kahijina dina olahraga di klub, Edouard kagungan sababaraha idola bal anu anjeunna katingali kalebet Fabian Barthez. Anjeunna teras ngiringan ngiringan Le Havre Athletic Club dimana anjeunna nyampurnakeun kaparigelan dasar gawangna.

Sanaos janten saé pisan, Edouard sanés penjaga gawang pilihan kahiji Le Havre Athletic Club. Anjeunna nyangkut tukangeun Zacharie Boucher anu langkung berbakat, pamekaran anu ngajantenkeun anjeunna lungsur tingkat maén sareng CS Municipaux.

Kuciwa Karir Awal sareng Maén Bal:

The Goalkeeping Prodigy antukna ngamimitian karir profesionalna sareng AS Cherbourg dimana anjeunna henteu cekap waktos maén. Nalika kontrak Edouard sareng AS Cherbourg kadaluarsana di 2014, anjeunna nawiskeun nawiskeun ka klub sanésna tapi anjeunna ngagaduhan tujuan maén dina liga di luar Perancis.

Jaman harita, urut agén na parantos masihan jaminan yén aranjeunna bakal ngégél perjanjian. Sedih, éta henteu hasil sareng yuswa 22 taun éta tetep teu padamelan.

Kuring nyobian ngahubungi anjeunna (mantan agén) tapi anjeunna henteu kantos némbalan. Kuring henteu nguping nanaon ti anjeunna kecuali téks anu ngarepkeun kuring nasib anu saé pikeun kapayunna.

Edouard ngawartoskeun LeParisen ngeunaan perjanjian botch. Goalie anu henteu ngagaduhan klub ningali dirina ngiringan antrian pemburu padamelan di Perancis Kalér. Kana nyéépkeun sataun sataun jauh ti maén bal, Edouard anu goréng mutuskeun kaluar tina olahraga.

Pikeun pamaén bal atanapi saha waé anu sanésna, janten padamelan sami sareng nampi tamparan dina ramo.

Senar kagagalan nyésakeun tanda anu ngajantenkeun anjeun ragu naha anjeun kedah neraskeun maén bal atanapi henteu.

Edouard, deui, nyarios ka majalah SoFoot.

Edouard Mendy Bio- Carita Ka Jalan Kinérja:

Sapertos cariosan Liverpool, Kiper Sénégal henteu ningali dirina leumpang nyalira. Sapertos anu diarepkeun, kolot Edouard Mendy sareng anggota kulawarga na aya di tempatna pikeun konsol anjeunna, sabab aranjeunna disarankan anjeunna masihan olahraga kasempetan anu sanés- anu anjeunna lakukeun.

Untungna, penjaga gawang anu kirang percaya diri sareng teu aman balik ka Le Havre dimana sepak bola dimimitian pikeun anjeunna- tanpa gaji atanapi gajih. Leres anjeun leres pisan!… Anjeunna konsistén dilatih sareng klub salami sataun tanpa gaji.

Hiji dinten, Edouard pas ngagaduhan inpormasi yén Marseille milari kiper pikeun ngagentos cadangan- Brice Samba sareng Julien Fabri anu kaluar dina pinjaman. Daptar sareng lulus sidang klub, anjeunna janten Kiper pilihan kaopat aranjeunna.

Sanaos Senegal anu Cepet Bangkit nyaéta tukangeun Florian Escales anu langkung berbakat anu mangrupikeun pilihan kahiji Shot-Stopper. Sanaos kitu, anjeunna tetep ngadorong saluareun wates- prestasi anu ngabantosan anjeunna ngahontal jangkung hébat dina waktos anu sanés.

Edouard Mendy Biografi - Rise To Fame Story:

Kuring ngalatih sareng propésional salami cicing di Marseille. Éta mangrupikeun hal anu ngan ukur tiasa diimpikeun salaku penjaga No. 4.

Latihan sareng béntang sapertos Abou Diaby, Lassana Diarra sareng unggul duél ngalawan Michy Batshuayi atanapi Steven Fletcher leres-leres ngaluarkeun anu pangsaéna pikeun kuring.

Nyebutkeun Edouard Mendy- dina pangalaman na. Milarian waktos ulin biasa, Pejuang ngalih ka baju Ligue 2 Reims dimana anjeunna damel jalan janten penjaga pilihan kahiji klub, salami usum 2017-2018. Anjeunna teras ngabantosan klub pikeun ngahontal promosi ka Ligue 1 sateuacan angkat ka Rennes.

Carita Suksés Rennes:

Kalayan klub, naék Edouard janten super gancang, tina ngabantosan klub nepi ka katilu janten lolos ka Liga Champions. Anjeunna meunang seueur pujian ti seueur jalma, kalebet Rennes sareng legenda klub Chelsea Petr Cech anu mamatahan ka Blues ' Frank Lampard pikeun asup anjeunna.

Maju kana waktos nyerat Carita Kahirupan na, Edouard Mendy- sapertos Neal Maupay jeung Lucas Digne aya diantara beurat tengah Perancis anu dagangna dina Liga Utama. Anjeunna ngadoa janten pilihan Kiper pilihan kahiji sareng Chelsea FC. Sapertos anu diarepkeun, Mendy nyaéta nyayogikeun kompetisi anu bakal ngadorong Kepa Arrizabalaga deui anu pangsaéna atanapi unseat anjeunna salaku No 1 Stopper. Naon waé hal anu dituju pikeun anjeunna, sésana, sakumaha anu urang sering sebutkeun, bakal janten sajarah.

Saha Kabogoh Edouard Mendy?

Kalayan kasuksésanna, sareng ogé nangtung dina 6 kaki 6 inci atanapi jangkungna 198 cm, lalaki tampan ti Sénégal sigana bakal ngagaduhan hal-hal pikeun anjeunna dina kahirupan cinta na. Nanging (dina waktos nyerat ieu), Edouard masih henteu acan ngungkabkeun awéwé anu ngajantenkeun anjeunna hasil.

Saha ari Edouard Mendy kencan?
Saha ari Edouard Mendy kencan? Atribut poto: LB sareng IG.

Untungna, anjeunna nembé daptar maén di Liga Utama dimana para penggemar badé ngajantenkeun anjeunna ngajawab patarosan naha anjeunna ngagaduhan kabogoh atanapi upami anjeunna parantos nikah- hartosna anjeunna ngagaduhan pamajikan sareng murangkalih.

Kaleresan, urang cangcaya upami lalaki anu haliber bakal jomblo. Maka kami pastikeun anjeun, moal lami sateuacan anjeun pendak sareng kabogoh atanapi Pamajikan Edouard Mendy. Waktos sareng kasuksésanna di London bakal nyebatkeun.

Kahirupan Kulawarga Edouard Mendy:

Shot-Stopper mangrupikeun jalma anu ngahargaan hubungan sareng kulawargana. Sacara sederhana, anjeunna ngahargaan jalma anu deukeut pisan ka anjeunna. Di dieu, kami masihan anjeun Fakta ngeunaan kolot sareng duduluran Edouard Mendy. Ogé, kami bakal ngabantosan anjeun ngeunaan fakta ngeunaan baraya na ngarah anjeun tiasa langkung ngartos anjeunna.

Ngeunaan Bapana Edouard Mendy:

Dina émutan asihna, bapak lalaki Perancis (Pa Mendy) parantos teu aya. Anjeunna maot kusabab masalah kaséhatan anu serius. Untungna, bapak Edouard Mendy cicing ningali putrana janten profesional. Bagian anu hanjelu nyaéta kanyataan yén anjeunna henteu hirup cekap lami pikeun nyaksian taun payun Edouard di buruan. Salaku cara mayar bapakna, Kiper sakali satuju pikeun maén pikeun garis keturunan bapakna (Guinea Bissau) - ngan ukur penampilan internasional.

Ngeunaan Ibu Edouard Mendy:

Firs sareng pangpentingna, anjeunna mangrupikeun salah saurang penggemar anu pangageungna. Edouard sering ngagungkeun indungna dina média sosial ku cara-cara anu henteu ragu ngeunaan kimia anu aya diantara aranjeunna. Kami gaduh poto lucu di handap ieu. Diantara kolotna, anjeun bakal satuju sareng kuring Edouard Mendy bakal katingali langkung sapertos bapakna- duanana jangkung sareng kulit.

Tingali Edouard Mendy sareng indung na anu ngadukung.
Tingali Edouard Mendy sareng indung na anu ngadukung. Poto: Instagram.

Ngeunaan Edouard Mendy Duduluran:

Panilitian anu caket kana poto dina halaman Instagram target bakal ngayakinkeun yén anjeunna sanés hiji-hijina anak kolotna. Edouard Mendy ngagaduhan sababaraha sadérék sareng sadulur anu jangkung jangkung sapertos anjeunna. Naha anjeun tiasa ningali anjeunna dina poto di handap ieu?

Poto langka Edouard Mendy sareng adi-adina sareng lanceuk na.
Poto langka Edouard Mendy sareng adi-adina sareng lanceuk na. Gambar ku Instagram.

Ngeunaan Baraya Edouard Mendy:

Jauh ti kulawarga kiper anu caket, henteu aya catetan ngeunaan nini-nini, bibi, pamanna, dulur-dulur na. Deui sareng pikaresepeun, Edouard Mendy mangrupikeun dulur misan Ferland Mendy anu dina waktos nyerat, maénkeun pikeun Real Madrid sareng timnas Perancis.

Kahirupan Pribadi Edouard Mendy:

Babaturan, pameget sareng réncang tim tiasa ngabuktoskeun sababaraha kanyataan ngeunaan eusi karakter gawang di luar maén bal. Éta kalebet sipat turun-ka-bumi na, kabukaan, optimismeu sareng tingkat padamelan anu luar biasa. Anjeunna resep nongkrong sareng rerencangan sareng ngagaduhan minat kana pantun. Salaku tambahan, nonton pilem sareng maénkeun pidéo video ogé sababaraha kagiatan anu anjeun lakukeun iraha anjeunna henteu aya di lapangan maén.

Gaya hirup Edouard Mendy sareng Net Worth:

Hayu urang bahas sabaraha patut shot-stopper nyaéta taun 2020 sareng sumber panghasilan na. Pikeun ngamimitian, nilai bersih Edouard Mendy di taun 2020 masih dina ulasan. Tanpa diragukeun, anjeunna ngagaduhan kabeungharan anu gancang-gancang berkat gajih Chelsea FC anu ageung.

"Pawang panto jangkung" ogé ogé ngahasilkeun penghasilan anu penting pikeun merek dukungan. Nanging, gaya hirup konservatifna nyusahkeun pikeun ngalacak pola pangeluaranna. Sanaos kitu, éta pasti yén ngagaduhan kapasitas pikeun nyetir mobil mewah sareng cicing di bumi anu mahal.

Fakta Edouard Mendy:

Pikeun ngabungkus tulisan anu narik ati ieu, ieu aya kanyataan anu henteu pati dipikanyaho atanapi Henteu dikenal ngeunaan Stopper.

Fakta # 1- Edouard Mendy Agama:

Ditilik ku dulur misanna- Ferland, lumayan gampang pikeun nangtoskeun sisi anu percanten ngabagi yén anjeunna tumiba. Kasalahan kami langkung dipikaresep pikeun anjeunna janten muslim sabab Islam mangrupikeun agama bapakna.

Fakta # 2 - Peringkat FIFA:

Peunteun gawang FIFA sacara umum kiper ngan ukur 2020 poin kalayan poténsi 78 poin. Anjeunna pantes janten tara Kepa Arrizabalaga saha anu gaduh total 83 sareng poténsi 87. Nya henteu?

Anjeunna pastina pantes langkung leres?
Anjeunna pastina pantes langkung leres? Gambar: SoFIFA.

Fakta # 3 - Acumen Bisnis:

Upami kiper profesional henteu pernah damel pikeun Edouard, anjeunna bakal netep pikeun bisnis. Anjeunna mangrupikeun jalma anu ngagaduhan katerampilan interpersonal anu hébat sareng pastina bakal saé dina aspek éta.

wiki

Nami lengkepÉdouard Osoque Mendy
Nickknamejuru panto jangkung
Tanggal lahirTanggal 1 Maret 1992
Tempat kalahiranMontivilliers, Perancis
Posisi maénKiper
Ngaran Kolot Edouard MendyN / A
Nami duduluran Edouard MendyN / A
kabogohN / A
barudakN / A
Worth netDina ulasan.
zodiakPisces
hobinongkrong sareng rerencangan, Nonton pilem sareng maénkeun pidéo video.
luhur6 Suku, 6 inci
KabangsaanÉdouard Osoque MendyPerancis sareng Sengalese

kacindekan:

Nuhun parantos maca kasimpulan biografi Edouard Mendy urang. Kami arepkeun éta parantos ngailhamkeun anjeun pikeun yakin yén nyerah moal pernah mayar. Tanpa diragukeun, Bio na mangrupikeun carita- ti rasa hanjakal dugi ka nyusud deui léngkahna dimana anjeunna nempatkeun dirina pikeun kasempetan ngarobah kahirupan. Kolot Edouard Mendy, khususna almarhum Pa na kedah bangga pisan ngeunaan kasabaran sareng katekunanana.

Dina lifebogger, konsistensi sareng kaadilan mangrupikeun kecap konci urang dina nganteurkeun carita sepakbola faktual. Hubungi kami atanapi tinggaleun koméntar upami anjeun ningali naon waé anu henteu saé dina tulisan ieu. Atanapi, punten wartoskeun ka kami naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan pangélingan kami ka Kiper.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar