Diego Maradona budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
7740
Diego Maradona budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji allah Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Kosmis Kite'. Diego Maradona budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna. Tanpa adieu salajengna, nyanggakeun Dimimitian.

Diego Maradona budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -PAUD

Diego Maradona budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiDiego Armando Maradona lahir dina Oktober 30, 1960, dina Villa Fiorito, hiji propinsi Buenos Aires, Argéntina ka kolot, Don Diego (Rama) jeung Dalma Salvadora Franco (Ibu).

Anjeunna ngalahir salaku kalima kaluar dalapan barudak ka kulawarga Katolik Roma. ngaran hareup Maradona urang kagungan usul na di Yunani jeung Ibrani. Eta hartina boh supplanter a (nyokot tempat sejen) atawa guru. ngaran tengah nya Armando - hartina "Lalaki di tentara".

Maradona tumuwuh nepi di lingkungan somah impoverished tapi nutup-knit nya ku Villa Fiorito. kulawargana éta antara poorest di kota keur nu dipibanda angka nu leuwih gede. Bapana Don Diego éta hiji tukang tembok jeung pabrik worker, anu Cut Nyak Dien nyadiakeun keur tilu budak beurat tugas, lima katresna, sarta na pamajikan imah tetep-di-imah, Dalma.

Kamiskinan kumaha ogé éta lain tangkal kana kasuksésan. Maradona kontak kahiji kalayan soccer sumping nalika anjeunna dibéré kado bal maénbal kahijina ku misan-Na, Beto Zarate. Ieu kajadian dina ulang katilu na. Young Diego angon jeung bal di jero kaos-Na pikeun ampir 6 bulan ulah eta keur dipaling. bola ieu kadang nyita ku indungna anu hayang manehna konsentrasi dina studi di séjén jadi akuntan profésional. Nya teu loba waktu saméméh manéhna tungtungna sadar bal éta nélépon Na.

Diego Maradona budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Diego Maradona budak Story

Anjeunna nyandak hiji liking kana bal dina umur nu kawilang ngora. Ku umur salapan, anjeunna pernah diajar maén bal. kontak kahijina ku antrian bal pinuh sumping nalika anjeunna ngawartoskeun ka gabung tim désana ngaranna "Little Bawang". Bari anjeunna jeung Little bawang, anjeunna mingpin timnya pikeun unggul 140 kaulinan lempeng.

Alus dribbling Peta, assists kuat, pas akurat tur footwork impressive dijieun Diego Mardona naek nepi ka jajaran dina periode pondok salila keur leutik.

kaahlian na anu ngaapresiasi ku panongton anu éta amazed dina ningali nak leutik ieu amprok kaliwat loba kids taller kalawan utmost betah. Eta teu nyandak lila saméméh sumber warta bal diterbitkeun artikel nu nyarios; "Aya nak jeung dangong sarta bakat ti béntang a", sanajan maranehna mispelled ngaranna "Caradona".

Diego Maradona budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

BAPA: Diego Sr. lahir di Esquina, Corrientes jeung taun earned hiji hirup transporting panumpang ku kapal nu anjeunna rode dina cai Argentina.

Diego Maradona budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Diego Maradona jeung Rama

Loba geus dianggap anjeunna salaku lalaki anu ngajalin impian Diego urang. Anjeunna lakukeun kurban finansial hébat dina mimiti karir putrana urang. Manéhna digawé jam sajajalan di pabrik anu ningali putrana liwat. Anjeunna terang pentingna putrana pikeun bal Argentina éta krusial. Ieu naha Anjeunna jeung pamajikanana pernah lasut salah sahiji kaulinan putra urang.

"Sing saha jalma nu paling miharep manehna ka triumph éta kuring. Kuring shined sapatu sarta Kuring ngira yén anjeunna bisa nyusul Pele atanapi upami anjeunna hadé. Salaku waktu nuluykeun Pele ditinggalkeun pikiran kuring, " cenahna.

ramana oge hadir dina dinten pangpentingna hirup Maradona urang, nalika anjeunna dirobah duanana gol dina meunangna 2-1 leuwih Inggris dina Piala Dunya saparapat-final dina 1986. "Taya sahijieun nempo tujuan kalawan leungeun-Na, sanajan teu I. Ieu saperti tangan saeutik anu basa aranjeunna replayed eta leuwih sarta leuwih sigana anjeunna ditarik kaluar leungeun-Na leuwih".

Anjeunna oge kagungan sangsara ngaliwatan masalah putrana urang kalawan troubles kecanduan jeung kaséhatan, tapi salawasna dijaga yén Diego éta "Hiji unggulan, putra husus".

"Manéhna méré kuring hiji kareueus unbreakable, sabab hiji nak nu sumping kaluar tina leutak aya, keur sakabeh dunya pikeun nginget anjeunna, nyaeta dihormat."

Anjeunna hiji sobat caket ka dulur kaasup Lionel Messi.

Diego Maradona budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Don Diego, bapa legenda bal Diego Maradona, kaliwat jauh sanggeus hiji bulan keur dirawat. Laporan dituduhkeun yén anjeunna battled ngalawan engapan sarta haté masalah. angka yuswa 87 taun nalika anjeunna maot.

Anjeunna nikah ka Dalma Salvadora Franco, sarta miboga dalapan barudak nyaéta; Ana, Rita (Kitti), Elsa (Lili), María rosa (Mary), Raúl (Lalo), Hugo (Turco) jeung Claudia (Cali), kitu ogé tangtu Diego Armando, "Pelusa".

indung:

Kaleresan jadi ngawartoskeun; euweuh individu atawa acara lianna geus miboga éfék gede ti Dalma Salvadora Franco, hadé dipikawanoh salaku 'Dona Tota', Dina karir jeung kahirupan putra nya.

reverence Ieu upeti pas keur awéwé anu leuwih ti sasaha sejenna perang tetep putra nya dina jalur katuhu, sanajan di kali deui seemed hiji tugas teu mungkin.

Hese overstate dampak 'El Diego urang' indung dina nyieun anjeunna teh lalaki anjeunna téh kiwari, najan dina 35 taun kaliwat Maradona dirina geus mindeng diusahakeun ngajelaskeun kurban jeung usaha nu dilakukeun ku indungna ngajaga manehna jeung lima duduluran na dina periferal Buenos Aires shanty kota Villa Fiorito. Di dieu nyaeta salah sahiji kecap heartfelt-Na pikeun indungna.

"Di heubeul 13 taun kuring sadar yén indung kuring sempet pernah ngalaman nyeri beuteung," Diego bakal dimimitian, recalling salah sahiji anekdot na favored ngeunaan naluri pelindung indungna urang. "Manéhna pernah ngalaman hiji nyeri beuteung, manehna ngan miharep kami dahar. Unggal waktos dahareun bakal kaluar, manéhna bakal ngomong 'burih kuring hurts'. Naon anu bohong! Ieu kusabab aya teu cukup pikeun balik buleud. Éta pisan sababna naha Abdi bogoh nona heubeul kuring jadi loba. "

indungna éta aya keur manehna dina unggal panggung karirna. Manehna bakal ninggalkeun sesa paraputrana tetep mibanda Diego. Bari tinggal kalayan anjeunna, manéhna perang anjeunna severally sakumaha Wasalam ngadalikeun gaya hirup pecandu narkoba na nepi ka minimum 0. Biasana ieu alesan naha Maradona teu retire mimiti alatan narkoba. Maradona diurus watek roko na bari jeung dirina. Anjeunna ukur bisa ngatur uap e-roko.

Maradona dipikacinta indungna pisan yen manehna bisa cium dirina malah dina panon glaring publik dina nawar ngarasa cinta motherly nya. Ieu, loba jalma éta teu nyaman ngeunaan.

Anjeunna kalawan dirina malah mun ranjang dying nya. indung Maradona di perdana dirina spent angka countless kali ngadatangan rumah sakit alatan isu ginjal.

indung nu Argentina legenda urang diliwatan jauh dina Saptu 19th Nopember, 2011, poé sanggeus dicokot kana rumah sakit keur gagal ginjal.

duduluran:

Raul Maradona: Anjeunna teh lanceukna saharita ngora ti Maradona. Anjeunna dimaénkeun di Argéntina pikeun Boca Juniors, Dina Spanyol pikeun Granada, Sarta di Peru pikeun Deportivo Municipal; anjeunna ogé maénkeun di Jepang, Kanada sareng banten.

Hugo Hernán Maradona: adi ngora lian dilahirkeun dina 9th Méi 1969. Anjeunna ogé dipikawanoh salaku El Turco. Anjeunna hiji ku kasaruaan keuna ku lanceukna kokolot Diego.

Anjeunna sakali mangrupakeun Argentina palatih sepakbola Association sarta urut pamaén. Anjeunna maén salaku gelandang pikeun klub di Amérika Kidul, Eropa, Jepang, jeung Kanada, sarta éta mangrupa anggota timnas Argéntina U-16.

sadulur: Diego Maradona boga jumlahna sadulur 5 anjeun bisa ningali di handap.

Anjeunna boga tilu sadulur kokolot jeung dua sadulur ngora.

Diego Maradona budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Diego Maradona walked nu Barisan kalawan panjang waktos sweetheart na Claudia Villafane on 7 Nopember, 1984.

Duanana cicing babarengan dina cinta jeung harmoni. Manehna ari ku anjeunna jeung nempo manehna ngaliwatan taun na nyobian.

pasangan ieu dikaruniai dua putri, Dalma Nerea na Giannina Dinorah.

Dalma Maradona mangrupa Aktris Argentinean sarta penyanyi. Manehna lahir di 2nd April, 1987 di Barrio Norte, Argentina. Manehna mimiti karir lakonan nya di sakola seni téater Hugo Midón. Manehna nuluykeun earn gelar nya di pagelaran ti Instituto Universitario de Arte. Manehna teh pangalusna dipikawanoh pikeun bringing mun hirup Sofia dina séri barudak Cebollitas.

putri kadua, Giannina Maradona lahir dina 16th Méi, 1989. Manehna dipikawanohkeun ka Sergio Aguero di 2008 ku Diego Maradona, sarta duanana seemed akur gancang. Giannina nikah Sergio Aguero di 2008, sarta putra maranéhna Benjamin lahir di 2009. Pasangan cerai di 2013.

Diego Maradona jeung pamajikanana Claudia Villafane ieu dipikawanoh geus nikah pikeun 15 taun sarta cerai deui di 2004. Salila cara ngagawe cerai maranéhanana, anjeunna confessed ngabogaan hiji anak haram, Diego Sinagra, anu muterkeun bal di Itali (sakumaha dina waktu tulisan).

Anjeunna ogé dikaruniai putra lianna, Diego Fernando, dina 2013 tina urut lila pasangan istilah na Veronica Ojeda.

Ti 1980s dugi 2004, manéhna tetep pecandu narkoba, anu négatip kapangaruhan kaséhatan jeung kinerja Na. Padahal anjeunna direlokasi ka Kuba jeung diusahakeun di handap mangrupa rencana rehab ubar, mahluk teu sigana hadé sakumaha anjeunna ngalaman infarction myocardial utama di handap mangrupa overdose kokain di 2004.

Maradona boga anak dua - jum'atan. Dina dangong rada ambivalent arah fatherhood anjeunna sakaligus ngadawuh: "Kids sah abdi téh Dalma na Giannina. sésana téh mangrupa produk duit na kasalahan kuring. "

Ieu ngalarti anger mun putra haram na, Diego Sinagra salila ngobrol konferensi pers.

Diego Maradona budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Karir di Ringkesan

Loba sempet robah sanggeus muter na jeung Little bawang. Dina yuswa 12, anjeunna dipilih maén keur Los Cebollitas. kaahlian na terus diapresiasi ku panongton. Dina yuswa 15, anjeunna ngagaduhan kasempetan sangkan perdana panarjamah-Na kalawan Argentinos Juniors. Anjeunna mingpin Los Cebollitas ka tilas 136-unbeaten, mintonkeun kamampuan prodigious sarta bakat.

A gelandang pondok tapi henteu sieun ieu dipelak pikeun pangabisana pikeun nyieun Chances nyetak keur dirina jeung nu lianna, Maradona dipingpin tim klub keur loba championships di Argentina.

Maradona henteu ngantep buka kasempetan ieu mawa kulawargana kaluar tina kamiskinan. Ieu ngimpi sarta manéhna nempo dirina accomplishing éta.

The pinnacle karirna sumping salaku anggota timnas Argentinean anu meunang Piala Dunya 1986. Diego éta hiji udagan consistent keur trik kotor dina karir internasionalna. Salila Piala Dunya 1986 di Mexico nyalira aya 53 ngalakukeun palanggaran ngalawan anjeunna. pagelaran na aya kaasup dua gol memorable dina meunangna saparapat-ahir leuwih Inggris: Kahiji ieu ngoleksi illegally kalawan leungeun kénca na, nu Maradona engké ngaku éta karya "Di sisi Alloh".

na Tujuanana kadua diperlukeun euweuh pitulung gaib, lian ti mangrupa pangabisa otherworldly mun dribble kaliwat hiji onslaught of pembela pikeun manggihan deui tina bersih. Sakabehna, Maradona dimaénkeun di opat Cups Dunya, tur ngoleksi hiji gol 34 impressive di appearances internasional 91 pikeun Argentina.

Sanggeus Piala Dunya, Maradona kasebut dibikeun ka sisi Spanyol FC Barcelona pikeun waragad catetan dunya $ 7.6 juta. Dina 1983, Maradona éta bisa tetep fokus sarta dipandu tim pikeun meunang Copa del Rey sarta Spanyol Piala Super. Anjeunna kungsi pisan suksés dua taun jeung samping nyetak gol 38 dina total ngeunaan kaulinan 58. Tapi masalah kaluar lapangan jeung staf jeung pamaén kapaksa manehna bisa dibikeun ka sisi Italia Napoli pikeun fee catetan Dunya sejen tina $ 10.5 juta.

Sanajan brilliance unquestioned-Na dina pitch, nu Maradona emosi jadi sarua ogé dipikawanoh salaku sosok kacida kontroversial. Anjeunna jadi addicted mun kokain bari maén di Spanyol dina 1980s sarta narima gantung 15-bulan sanggeus tés positif pikeun zat dina 1991. Maradona endured sejen gantung tinggi-profil tilu taun saterusna, waktos ieu nguji positif pikeun ephedrine salila Piala Dunya.

Diego Maradona budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -mangsa pangsiun

Maradona spent nu surup karir maén na di nagara imahna, kaahlian fisik na sabagean gede ku ningkatna tatu na taun hirup teuas. Anjeunna ngumumkeun pangsiun na dina wengi ultah di 1997.

Anjeunna kacatet salaku scorer gawang katilu pangluhurna pikeun Argentina, balik Jibril Batistuta na Hernán Crespo.

Diego Maradona budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Pos Puter Kahirupan

Masalah anu plagued Maradona salila karir maén na dituluykeun sanggeus pangsiun-Na. Dina Juli, 1998, Maradona narima kalimah ditunda dua taun jeung 10 bulan keur shooting wartawan kalawan bedil hawa di 1994.

asupan ubar bacame awon sanggeus pangsiun-Na. Maradona ieu dirawat keur masalah haté dina 2000 na 2004. sataun anu 2004 nalika dirawat, manéhna ngagunakeun sahiji respirator pikeun ngambekan leres.

Ngaku ka klinik swasta di Uruguay sanggeus nalangsara serangan jantung. Nyaeta diondang pikeun nguatkeun diri di Kuba ku Fidel Castro, sarta spends jauh tina opat taun hareup di nagara éta.

Diego Maradona budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Isu obesitas

Deui sanggeus pangsiun, ubar sarta gaya hirup alkohol janten teu bisa kakadalian. kabiasaan ieu dipingpin anjeunna ka beurat pon 267. Ieu jelas mangrupa masalah obesitas. Loba nu nempo manehna lajeng disebut beuteung diangkat jadi "Beuteung tina Budha".

Kalayan bantuan surgeons di Cartagena, Kolombia, operasi bypass gastric ieu rengse. bedah ieu mantuan béntang bagong héd 50kg tina beurat na kiwari 121kg. Ieu lumangsung dina 2005.

Sanggeus dioperasi, sababaraha kritik ieu diangkat diantara masarakat médis ngeunaan resiko badag aranjeunna ngan ditanggung. Hiji resiko henteu ngan keur sabar, tapi ogé pikeun prestise rumah sakit. Diego Maradona bisa tos maot dina prosés.

Di sagigireun resiko, sababaraha disatujuan nu bedah paeh ka alam doraka Diego urang nyebutkeun anjeunna wount jadi lasut pisan anjeunna ngalaman maot dina prosés.

kapribadian nurut sedekan hate nu ngadadak Diego Armando urang didn't pitulung pikeun mulasara diet na pos-bedah na jaga, sangkan anjeunna miboga deui bagian tina beurat leungit.

Diego Maradona budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Pamuter na Goal dina Abad Award

Milenium anyar sumping, FIFA dina hikmah maranéhanana mutuskeun pikeun pangajén pamaén tina judul abad.

Hiji polling internét anu dilakukeun ku aranjeunna ngaranna Maradona pamuter luhureun abad 20th. kontrovérsi badag dituturkeun pengumuman ieu.

Numutkeun Maradona, "Jelema milih pikeun kuring. Ayeuna aranjeunna hoyong atuh babagi hadiah kalayan Pele. Kuring mah bade babagi hadiah kalayan sasaha. "

Ieu mana sapi na ku Pele dimimitian.

Leuwih ti kitu, gawang kadua Maradona urang ngalawan England ieu milih sakumaha "Goal dina Abad" dina polling online 2002 dilakukeun ku FIFA. Anjeunna nampa bal dina satengah sorangan sarta dribbled diliwatan lima pamaén Inggris kalawan némpél 11, ngawengku leuwih ti satengah tina taneuh pikeun nyitak gol nu.

Salaku upeti ka skill na brilliance-Na, pangawasa di Stadion diwangun patung anjeunna nyetak dina "Goal dina Abad" jeung ditempatkeun deui dina lawang stadion.

Diego Maradona budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The Argentina Palatih

Dina 2008, Maradona ieu hired mun palatih timnas Argentinean.

Sanajan Argentines boasted a pakuat Sarbini headlined ku Lionel Messi, sugan pamuter pangalusna di dunya, maranéhanana bounced ti Piala Dunya 2010 ku thrashing 4-0 ku Jérman dina kuartal-final, sarta kontrak Maradona urang teu renewed.

Najan disappointments publik, Maradona tetep tercinta di Argentina salaku putra asli anu mucunghul tina beginnings hina pikeun ngahontal Apex of stardom on hiji tahap internasional.

Diego Maradona budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Tatoo

Diego Maradona ayeuna boga lima tato, Kaasup ngaran duanana putri na "Gianinna na Dalma" on unggal leungeun. Diego ogé ngabogaan naga tattooed on leg kénca diangkat jadi ditempo dina gambar di handap ieu.

Diego Maradona oge boga tattoo nu Argentina Marxist kawentar revolusioner, Che Guevara, dina panangan katuhu luhur-Na. Diego geus dicutat jadi nyarios "Kuring mawa anjeunna dina panangan abdi na di haté kuring. Kuring diajar carita na, abdi diajar cinta anjeunna. Jigana mah terang kabeneran ngeunaan anjeunna. "

Leuwih ti kitu, di leg kénca na mangrupakeun tattoo potret urut perdana menteri Kuba, Fidel Castro. Diego ceuk "Rapat anjeunna éta kawas noel langit jeung leungeun kuring. Naon anjeunna geus dipigawé pikeun kuring téh indescribable. Marengan Allah, anjeunna teh alesan Kami hirup ".

Diego Maradona budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Nicknames

Diego Maradona ieu adorned kalawan nicknames salila karir illustrious na, tapi nu paling aslina nyaéta "Barrilete Cósmico" dina Basa Inggris, "Kosmis Kite ". Ngaranna ieu dibikeun ka manehna ku legendaris Uruguayan radio komentator Koswara Hugo Morales tur munggaran kadéngé ku publik Argentina di 1986, ngan sanggeus anjeunna ngoleksi eta gawang ngalawan Inggris. "Kosmis Kite. Naon planet kudu anjeun datangna ti? " anjeunna screamed. Taun engké komentator nu cenah kungsi dipercaya dribbling Maradona urang éta sangkan unpredictable nu keur lawan eta kudu geus kawas chasing a layang di angin.

Diego Maradona budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Cinta na Hatred pikeun Napoli

Diego Maradona éta paling kasohor waktos na di Napoli. Anjeunna sumping ka Napoli sanggeus anjeunna murag kaluar tina ni'mat jeung FC Bercelona klub Presiden Jose P. Liuis Núñez. Anjeunna dialihkeun keur catetan $ 10.48 juta. Maradona téh hijina pamuter dina sajarah maén bal geus narima fee mindahkeun catetan dunya dua kali.

Kana kadatangan Na, Maradona ieu disambut ku 75,000 fans lamun dibere on July 5, 1984 salaku Napoli Player. kadatangan na diangkat hiji harepan fans na maranéhna percaya yén Jurusalamet kungsi anjog.
Anjeunna elevated klub ka jangkungna anyar di jaman sarta Napoli meunang maiden na Serie A Championship Italia dina 1986-87. kipas nu dipuja Maradona jeung hajatan dibawa babak ka jam salila saminggu.

Anjeunna mantuan Napoli meunang Copa Italia dina 1987, Piala UEFA di 1989 jeung Supercup Italia dina 1990 sajaba ti Serie A kajawaraan. Loba barudak nu anyar dilahirkeun anu ngaranna 'Maradona'Keur ngahargaan na di Italia.

Masalah na di Napoli dimimitian nalika anjeunna dimimitian leungit kaulinan sarta nyokot ubar. Kahiji, anjeunna fined $ 70,000 di denda ku klub-Na pikeun leungit kaulinan sarta lila-kusabab stres. Na pamakéan kokain terus jeung ieu ogé numbu ka Camorra, organisasi kriminal.

Anjeunna dilayanan 15 bulan larangan pikeun gagal tes ubar pikeun kokain jeung dirilis ku Napoli di 1992. Keur ngahargaan na jeung prestasi na jersey na No. 10 ieu pensiunan ku Napoli.

Maradona di 1996: "Kuring éta, I am sarta kuring salawasna bakal pecandu narkoba. Hiji jalma anu meunang aub dina obat boga tarung eta unggal poe. "

Anjeunna ditinggalkeun owing Napoli saeutik saeutik duit ka lalaki pajeg Italia. Pajabat ceuk dina 2009 yén Maradona owed aranjeunna € 37 juta. Sanajan kitu, leuwih ti satengah ieu minat kana hutang aslina.

Diego Maradona budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Berhala Football na

Anjeunna diideuan ku Brasil Rivelino na George Best Irlandia Kalér bari tumuwuh nepi.

Diego Maradona admired pikeun kawani maranéhanana, prestasi beredar na qualities mulya.

Diego Maradona budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Leungeun Allah wasit

Ali Bin Nasser éta wasit anu officiated game na blew suling lamun Maradona ngoleksi nu "Leungeun Allah Goal". Maradona sanggeus 29 taun dilongok Ali Bin Nasser.

mangga buka metot hal ieu kajantenan dina Agustus 17, 2015. Maradona indit sagala cara pikeun Tunisa sareng nu mayar upeti ka wasit na pahlawan sarta presenting a ditandatanganan Argentina Jersey pikeun manéhna.

Ieu Ali Bin Nasser anu jumeneng nyepeng bal dina gambar di handap ieu.

rapat na 'Sobat langgeng' sarta méré anjeunna baju Argentina ditandatanganan dimaksudkan pisan kanggo anjeunna.

Diego Maradona dicium jeung hugged lalaki sanggeus haténa.Aranjeunna duanana smiled sanggeus 29 taun. Ieu kungsi dibawa kritik beurat diantara pundits Inggris Football tur ngarojong. Hatred maranéhna nu mucunghul kana leungeun soften boh pasang dumadakan ucul.

Diego Maradona budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Leungeun Allah Referee- Story Untold of Ali Bin Nasser

Tunisia wasit Ali Bin Nasser nalika ditanya naha manéhna nu ngaku kaputusan pikeun pangajén gawang ieu dipangaruhan ku Dochev, linesman nu.

"Kuring ieu ngantosan Dochev méré kuring a hint tina naon kahayang kajadian tapi manehna teu sinyal pikeun tangan hiji," ceuk bin Nasser. Sanajan ngusahakeun pikeun ngirimkeun hatred ka anjeunna, duanana pihak dibagikeun eta.

Diego Maradona budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Hand Allah Linesman

Kahiji, Linesman, a Bulgaria anu gagal ngalaporkeun Hand Diego Maradona urang gawang Allah geus maot. Anjeunna pupus dina yuswa 80. Bogdan Dochev spent unggal moment hirupna di sober sakumaha keur naha anjeunna masih teu bisa ningali leungeun Maradona urang gawang Gusti di Piala Dunya 1986.

Bogdan Dotchev ceuk of kajadian: "Sanajan kuring ngarasa langsung aya hal henteu teratur, balik dina jangka waktu nu FIFA teu ngidinan asisten mun ngabahas kaputusan kalawan wasit. Mun FIFA kungsi nempatkeun wasit ti Éropa dina muatan tina hiji kaulinan sapertos penting, tujuan mimiti Maradona bakal geus disallowed ".

Cenah saméméhna: "Diego Maradona ruined hirup abdi. Anjeunna mangrupakeun footballer cemerlang tapi saurang lalaki leutik tur foolish. Anjeunna low dina jangkungna jeung hikmah na salaku jalma. Parentah FIFA masihan urang sateuacan game éta jelas - lamun batur sapagawean hiji éta dina posisi hadé ti milik, abdi kedah hormat view na ".

Diego Maradona budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Leungeun Allah Linesman- The Story Untold of Bogdan Dotchev

Diego Maradona budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Link kalayan Gadaffi

Dina 2003, Maradona diangkat minangka konsultan teknis ku Al-Saadi, putra katilu ti Muammer Gaddafi. Al-Saadi dina wayah éta ieu maén dina Serie A keur Perugia Calcio.

Diego Maradona budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Patalina Maradona urang kalawan Gadaffi urang Family- Untold Story

Diego Maradona budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Garéja of Maradona

Di masarakat dinten ieu urang ningali atlit sakumaha brahala sarta nempatkeun aranjeunna dina titincakan pikeun sakabeh dunya ningali. Tapi ulah aranjeunna pantes status Allah a? Aranjeunna pasti di luhur-nagara golongan naon maranéhna ngalakukeun, tapi nyembah ka aranjeunna? anu mangrupa dina tingkat anyar sakabeh.

Naha anjeun terang ?? .. fans Argentina dimimitian a "Garéja of Maradona" di Buenos Aires di 1998.

Garéja of Maradona nyokot rojongan kieu ka tingkat anyar sakabeh. The pengikut ngadegna ieu sacara harfiah nyembah lalaki ieu urang "Godly" ditinggalkeun suku anu anjeunna mintonkeun sabot léngkah dina pitch nu. Kalawan leuwih 120,000 pengikut, The Garéja of Maradona worships Diego Maradona, hiji legenda Argéntina bal pensiunan, sakumaha Allah a. pengikut ieu malah geus nyieun maranéhanana Sapuluh nurut sorangan, Solat Gusti urang, sarta sanajan mibanda téks kaagamaan sorangan.

Diego Maradona budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Garéja of Maradona Ngarobah

The pengikut ogé mibanda Solat sorangan Gusti maranéhanana sacara!
"Diego kami, anu rupa di bumi, hallowed jadi suku kénca thy, magic thy datangna, gol aranjeunna jadi inget".

The pengikut garéja hirup ngaliwatan Gusti Diego maranéhanana. hirupna theirs. The kali poék anjeunna Nyanghareupan kecanduan narkoba na impacted sakabéh golongan pengikut. Aranjeunna malah geus robah taun ayeuna papanggih jeung kalahiran Diego maranéhanana tercinta. Contona, dina 2016 sataun di Garéja of Maradona bakal 56 Masehi (Saatos Diego). Aranjeunna ngagungkeun ultah maranéhanana Alloh Diego urang salaku wangun hajatan Christmas.

Diego Maradona budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Garéja di pangkeng Maradona anggota urang

Aranjeunna ngahias tangkal jeung bedrooms maranéhanana jeung téma ngeunaan Maradona jeung kelir nu warna bendera Argentina. Garéja ogé boga sapuluh Konci set anu tiap anggota kudu nuturkeun mawa kana warisan tina ngadegna teh.

Di handap ieu mangrupa Maradona Sapuluh nurut;

  1. Anjeun kudu gaduh Garéja of Maradona Ngarobah di imah anjeun
    Diego Maradona budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
    Garéja of Maradona urang Ngarobah
  2. Cinta bal di luhur sadayana sejenna
  3. Dibewarakeun cinta saratna keur Diego jeung kaéndahan bal
  4. Membela dina kaos Argéntina
  5. Nyebarkeun berita ngeunaan miracles Diego urang
  6. Ngahargaan candi dimana anjeunna dicoo sarta kaos suci na
  7. Ulah ngumumkeun Diego salaku anggota wae tim tunggal
  8. Ngahutbah sarta nyebarkeun prinsip gareja
  9. Jieun Diego ngaran tengah Anjeun
  10. Ngaran anak munggaran anjeun Diego

Diego Maradona budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Perang Kecap Ngalawan Pele

Diego Maradona budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Maradona Vs Pele

Dina perang lumangsung kecap geus aya diantara Maradona jeung Pele kantos saprak Player Maradona urang tina unggul abad. Di handap ieu aya kecap perang nu eksis di antara maranehna.

Pele ceuk salila kakuasaan Maradona urang salaku boss timnas: "Tapi teu lepat Maradona urang. Ieu lepat sumber sakur nempatkeun anjeunna dina muatan. "..The Argentina pencét deui engké, nyebutkeun: "Pele kedah balik ka musium. Sarta cicing di dinya. "

Diego Maradona budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -nyerang Kritik

  • Saatos smashing kaméra fotografer pikeun mahluk intrusive, Diego ceuk "Ku naon eta kalawan perantaraan alesan".
  • Maradona geus vehemently salamet Lionel Messi nalika kritik wae ieu ditujukeun ngalawan anjeunna. Dina tanggal 2, 2010, kapan cenah: "Saha baé nyebutkeun anjeunna teu boga Piala Dunya hébat mangrupa jelema bodo."
  • 2010 Dunya Cup- Sanajan eleh dahsyat kieu tim junun meunang liwat ka turnamen. Pikeun kritik na Maradona retorted. "To jalma anu teu percanten: ayeuna s ** k abdi d ** k - Abdi Ladies punten kecap - na tetep dina ngabandungan ** g eta. Kami boh bodas atawa hideung. FIFA éta teu sangar senang ngeunaan outburst mouthed ngintip ieu. Aranjeunna ditampar hiji larangan dua bulan on anjeunna.
  • FIFA Attack- Maradona ngagaduhan dendam verbal sorangan ngalawan FIFA nalika anjeunna humandeuar vociferously ngeunaan balna anyar pikeun dipaké dina turnamén Piala Dunya 2010 di Afrika Kidul. anjeunna said- "Kuring bakal menta sakabeh direksi FIFA pikeun ngeureunkeun ngawangkong ngeunaan kuring jeung pikeun ngamimitian digawé di gaduh bal ditangtoskeun. bola ieu gunana. Ieu mungkin pikeun ngadalikeun ".
  • 1998 Dunya Cup- Deui di 1998 cenah, ngeunaan Piala Dunya taun éta. "Para pamaén geus sagala ngagaduhan suku pasagi. Aranjeunna kawas Robocops, maranéhna mibanda leuwih merlukeun pelumas ti urut. Kuring teu yakin turnamen bisa jadi goréng. "

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu