imah Amérika béntang Diego Kosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Diego Kosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
11348
Diego Kosta budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji soldadu Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'The Gubernur'. Diego Kosta budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities na tapi sababaraha ngemutan Diego Kosta Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, nyanggakeun Dimimitian.

Diego Kosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-Keur budak mimiti na Garapan Pupusna Deukeut

Diego Kosta lahir Lagarto, Brazil. Anjeunna tumuwuh nepi aya dina Lagarto, hiji kota terpencil di kaayaan kalér-wétaneun Sergipe, kalawan Yair jeung adina Talita, saha ayeuna anu pengacara sukses (tempo di handap)

Fakta Diego Kosta Biografi
Imah Diego Kosta kulawarga di Lagarto, Brazil.

Di handap ieu Talita, adina Diego Kosta urang. Manehna teh agrésif dina rohang pangadilan kawas Diego Kosta gelut dina widang bal maén.

Fakta Diego Kosta Biografi
Diego Kosta kalawan mum, Joseleide (Kénca) jeung Teteh, pokrol Talita (Katuhu)

Padahal hirup Diego Kosta urang ieu ampir motong pondok sakumaha anjeunna angon di cot na nalika anjeunna hiji ngan hiji orok heubeul sababaraha bulan. Ieu kajadian lamun oray deadly slipped jero kamar.

Fakta Deigo Kosta Biografi
Deadly replica oray anu kapanggih di jero Baby Diego Kosta urang Cot

Ieu ngan hatur nuhun kana laku lampah mum rusuh-pamikiran-Na, Joseleide, éta meunang anjeunna disimpen ti kacamatan oray nu bisa geus ngarah ka pati.

Numutkeun Joseleide (Diego Kosta urang mum) -

"Abdi Isro nyandak cuci nu kaluar garis tur ditinggalkeun Diego saré di pangkeng urang. Salaku I walked ka parios on anjeunna kuring nempo hiji hal di cot nya éta katingali kawas sapotong pita beureum. Lajeng kana horor mah ningal eta mindahkeun tur direalisasikeun dinya éta salah sahiji oray paling bahya hirup. Lamun bit orok abdi, anjeunna bakal geus getihan pati dina menit. oray ieu rék dieunakeun handap kana parabot keur sare teh. Kuring ieu oyag tina sirah nepi ka toe kalawan sieun tapi terang kuring kungsi meta gancang. Diego ieu bohong on deui-Na jeung leungeun-Na luhureun sirah-Na. Kalawan hiji move Swift I ngahontal duanana leungeun sarta yanked anjeunna kaluar tina cot jeung lumpat kalayan budak abdi. "

Diego Kosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-Takdir.

Diego Kosta geus Linggarjati maén bal. kolotna terang ieu aranjeunna indit ngalawan sagala odds pikeun ngaranan manehna sanggeus the legend Argentina 'Diego Maradona'. Salaku di lajeng, ieu kajahatan ngaran anak anjeun Diego atanapi Maradona alatan sihungan sengit duanana nagara (Brazil sarta Argentina). dad Diego Kosta urang, Papy Jose Yesus Silva (JP), pernah anut ka hukum nagara na urang sanajan keur Brasil. dad Diego Kosta urang ogé rebelled ngalawan pamaréntah nagara urang dumasar ngaran sejen anak na Jairzinho (sanggeus hiji legenda maén bal ti Brasil) anu ieu oge teu ditarima salaku ngaran dina wayah éta di Brazil.

Na Pa Jose Yesus Silva (JP) (gambar handap) mangrupakeun tani pensiunan anu perang huntu na paku ku dina nyieun Diego Kosta anu anjeunna téh kiwari. Bagian perjuangan na ngalibatkeun ngajual sipat di nawar ka minuhan impian footballing Diego Kosta urang. Dina tungtungna, impian nya ku Diego Kosta ieu kaeusi. Maksudna; ningali putrana Diego maén dina tingkat luhur sagampil Diego Maradona.

Fakta Diego Kosta Biografi
Diego Kosta urang Pa, Pappy Jose Yesus Silva (JP)

Diego Kosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-The Child sohor

Salaku anak, anjeunna ogé dicokot care tina ku kolotna anu disadiakeun anjeunna kalawan ampir unggal kedah. Keur diperlukeun sohor baking cake pangalusna dina ultah na nu asalna nepi unggal 7th Oktober. Taya ragu, unggal barudak di lingkungan nu envied kumaha husus kolotna ngabawa.

Fakta Diego Kosta Biografi
Diego Kosta salaku anak, niupan kaluar lilin di ulang-Na.

Diego Kosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-The Brotherly Wawancara

Yair Costa, lanceukna Diego urang (gambar Kénca) ieu nembe diwawancara ku wartawan sakumaha Wasalam biografi budak leutik tina lanceukna Diego. Baca rinci Full handap;

Fakta Diego Kosta Biografi
Yair Costa (Kénca), Diego Costa (Katuhu)

Ieu naon Yair wangsit;

"Ieu teuas pikeun Diego ngarobih kabiasaan hirupna. Anjeunna salawasna leungiteun watek na gampang jeung ends up dina gelut sabot muterkeun bal jadi anak. Malah di kickabouts kalawan pals Na, Kosta miboga an tepi wawuh naon nu tos ningali manehna ngalakukeun dinten di maén bal. Ideally, unggal of mates timnya takwa anjeunna ".

Fakta Diego Kosta Biografi
Diego Costa (kurilingan Kepala) kalawan Tim Football budak

Yair Terus ..."Salaku baraya urang geus salawasna geus nutup tapi salawasna perang leuwih bal sabab kami jadi gairah ngeunaan nyobian janten hadé batan lianna. Diego pernah hayang jadi keok jeung salaku anak lamun timnya leungit atanapi anjeunna disagreed kalawan ngintip, manéhna bakal ngapung kana ngamuk tungtung nepi di scraps kalawan lawan-Na. Anjeunna geus mairan a sanajan anjeunna dicoo for senang jeung urang, utamana lamun anjeunna dina samping kalah. Mun timnya ieu keok anjeunna kukituna keukeuh kana maén game deui jeung deui dugi anjeunna meunang. Sarta dina replays anjeunna kukituna ngajalankeun sabudeureun kawas madman a, nyobian malah harder ti méméh, ditetepkeun meunang. "

Yair Kosta Terus ...

"Diego Kosta mangsa poé budak leutik nya éta salawasna milih pamuter paling dirtiest di Brazil ku 85% Football Pecinta. - Ieu relates to énergi pent-up-Na, anger jeung hanjelu nu sok meunang hadé ngeunaan anjeunna. Di sababaraha kali, manehna tetep leungiteun eta, utamana lamun ceuk urang provoked. Sakapeung, Simkuring sering bakal mungkas nepi punching silih tur rolling di kokotor. Ngayakeun urang kantos hayang leungit. Jeung hal gancang bakal kaluar tina leungeun. Abdi émut kami sumping ka blows leuwih kaulinan bal leutik. Urang tadi tujuan makeshift na I yakin tim kuring meunang pertandingan. Tapi Diego exploded sarta indit gélo. Kuring leungit watek kuring jeung urang tadi gelut pangbadagna kantos. Urang ulah tarung ayeuna. Urang cicing di kabaran utamana via WhatsApp. Kuring masih nelepon anjeunna bad Boy Diego Kosta Burrega ".

Diego Kosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-budak leutik agresi.

Kosta mimiti némbongkeun bakat na di sakola bal lokal Lagarto di Brazil. Anjeunna dimimitian ku tim kuat teuing pikeun umur na heubeul 9 sataun. Thou, anjeunna nempatkeun di 11 ka tim-lami 12-taun ku palatih Flavio Nurjaman. Dina hiji patandingan kajawaraan bek a ngahaja nabrak kana Costa, motong lip sarta serius injuring leg-Na. Ieu dilakukeun Deigo Kosta ingkar keur Cirian.

Numutkeun Yair Costa, "Diego ieu ngaluarkeun getih tapi anjeunna hanacaraka on tinggal dina salila dendam sarta dina nawar meunang pertandingan pikeun sisi-Na. Tapi sababaraha titik dina jangka waktu, anger na dijieun anjeunna bulldozed jalan ngaliwatan lawan anu luka anjeunna, ngajarkeun budak palajaran memorable yén anjeunna moal batur ka mess kalawan ".

Yair ditambahkeun ...: "Diego éta hiji hebat, pamuter keras kerja tapi kuring kungsi nyimpen hiji mata nutup on anjeunna sabab watek nya éta sangkan unpredictable.

Salaku Diego Kosta outgrew peers bal lokal-Na dina pitch nu, kolotna dikirim ka 16 taun heubeul hirup jeung pamanna di Sao Paulo. Ieu dipindahkeun anjeunna jauh ti Pergaulan up dgn geng di wewengkon lokal na.

Numutkeun Pa Jose, 65, patani pensiunan "Ieu kaputusan tangguh. Tapi urang ayeuna kabukti geus hiji katuhu.

Dina Sao Paulo, Kosta dicoo pikeun Barcelona Ibiuna, handapeun panon waspada tina palatih Paulo Moura. Tapi footballer rumaja ampir masihan up Chances nya ku sahingga salaku pamuter-kelas dunya. Diego Kosta di sawatara titik miboga jadi saeutik duit anu anjeunna teu bisa mampuh beus ongkos pikeun meunangkeun kana kota keur latihan. Loba meledek gajih na low, thou anjeunna junun bulling sababaraha. ageung kieu dijieun Diego Kosta kaluar bal di sawatara titik. Anjeunna mutuskeun earn leuwih ku kenging gelar asisten warung.

Numutkeun Rama-Na, Jose;

"Diego éta jadi nekat earn duit sorangan anu ceuk pikir bakal nyieun anjeunna hadé kaluar kawas baraya na anu ogé peddling jewelery di warung pamanna urang.

Na mum Joseleide, 48 ogé recalled:

"Anjeunna ngira pakasaban jualan éta jawaban na mun hirup. Anjeunna Cut Nyak Dien jadi teuas jadi footballer sarta anjeunna dipercaya anjeunna leungit kaluar salaku batur di sabudeureun anjeunna anu earning langkung. Anjeunna miharep mésér trainers jeung baju, kawas rumaja séjén. "

Ieu palatih Paulo anu persuaded anjeunna datang deui ka maén bal, mindeng ngumpulkeun anjeunna ti imah atawa warung tempat manéhna digawé kana karanjang dirina kaluar maén bal.

Diego Kosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-Mimiti Football Karir.

Dina 2006 nu 18 taun heubeul ngagaduhan shot na wanoh badag. Anjeunna ngoleksi nu meunangna dina cocok badag - tapi ngan dimaénkeun sanggeus sanggeus kungsi gantung pikeun ngintip overturned di menit panungtungan.

Handap kaulinan anu, Diego ieu scouted ku Portugis klub SC Braga. Tapi impian na éta ampir scuppered nalika kolotna nampik hayu anjeunna nyandak up nu nganyahokeun Portugal, urging anjeunna ka asup pikeun Sao Caetano FC di Sao Paulo, saha éta daék cocog tawaran.

Pa Jose nyebutkeun: "Urang kungsi argumen dipanaskeun. Cenah anjeunna kukituna dibéré kecap sarta bakal pernah balik ka dinya. Anjeunna kaancam mun pernah ngobrol kuring atanapi mum na kantos deui jeung warned anjeunna bakal balik atoh, tanpa needing idin urang. Kuring teu boga pilihan. Kuring tungtungna ngabawa ka Portugal pikeun mantuan manehna settle di. Tapi pas abdi ditinggalkeun, Diego disebut imah unggal poé nangis, .. nyebutkeun manéhna hayang masihan eta kabeh up. Kahirupan nu aya teuas dimimitian maén bal. Hatur nuhun kana pitulung tina Braga na cousins-Na, anu flew leuwih tetep mibanda anjeunna keur bulan on loba kali ".

bakat na ngarah ka belah ka Spanyol lajeng, anu switch £ 32million ka Chelsea.

Diego Kosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-Generocity

Diego Kosta ayeuna nulungan ratusan footballers di kota imahna. Manéhna ngabogaan ku bal kompléks jeung ngaranna. Diego Kosta geus invested £ 500,000 di na Diego Kosta Football Club, anu geus boga leuwih ti 300 barudak, yuswa antara 7 mun 18 taun.

Ieu numutkeun na Rama Jose;

"Putra abdi, Diego bayaran pikeun sagalana. Urang ngan masihan anjeunna bil jeung anjeunna ngirimkeun kami duit. Ieu cara Diego urang méré deui. Kami bener Bangga naon geus anjeunna kahontal sarta nyaho yen ku pitulung-Na loba Wayang kulit sejenna bakal manggihan eta gampang sukses kawas manéhna. "

Diego Kosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-cinta Dishub

Sumuhun, anjeunna téh bodo Bad Big dipikawanoh pikeun kaadigungan Na, swagger sarta pendekatan rascal mun keur Maen Bal. Ieu ogé transcends mun hirup emosi-Na. Diego Kosta ieu mindeng disebut 'Lover Boy' ku peers nutup. gambar nu ngabuktikeun kanyataan yén.

Fakta Diego Kosta Biografi
Diego Kosta kalayan kabogoh na urut Modél Michele

Diego Kosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-Dasi kulawarga kuat

Salaku bapana dikonfirmasi, Diego Kosta boga dasi kulawarga kuat ti awal. Anjeunna narima kulawargana aya kalana anu aya kalana ulah didatangan anjeunna ti Brazil.

Diego Kosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-Alesan Tukangeun nickname 'The Gubernur'

Ngaran nick 'The Gubernur' datang ti na yakin keur kuat ti dulur dina pitch maén. Ngaran ieu sumping alatan pangabisana ninggalkeun tanda unforgettable dina daptar pamaén anjeunna gelut dina lapangan.

Fakta Deigo Kosta Biografi
Diego Kosta 'The Gubernur'

Diego Kosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-Najong, Gelut jeung Aggressions.

Pikeun loba fans, kekerasan serial na tindakan dina pitch ngajadikeun bal katingal kawas pilem aksi dimana manehna nyaeta duanana aktor, diréktur jeung produser. Nalika Eric Cantona ditinggalkeun bal, dulur sangka rascality dina maén bal éta leuwih. Datang sahiji Diego Kosta brings kana pikiran fans maén bal, nu renewed era atawa paradigma shift di rascality maén bal. Di dieu nyaeta daptar kasohor moments awon tina Diego Kosta.

Diego Kosta Vs Pablo Zabaleta

  • Sanajan lawan Man Kota urang Pablo Zabaleta sabudeureun tikoro, Kosta manages tetep dina pitch nu. Pamuter Kota ieu dikaluarkeun pikeun tackle di Kosta yén provoked anjeunna.
Fakta Diego Kosta Biografi
Diego, Grabing tikoro. Kiridit: Pranata mangsa

Diego Kosta Vs John O'Shea

  • kontrovérsi sejen ngalawan Sunderland nalika anjeunna nembongan siku Wes Brown dina raray méméh hirup kalawan dimaksudkeun hiji tajongan dina moments raray John O'Shea urang engké.
Fakta Diego Kosta Biografi
Diego, mere deui najong kana raray O'Shea urang. Kiridit: ESPN

Diego Kosta Vs Martin Skrtel

  • Martin Skrtel nempo murka ti Diego Kosta anu nyoba garbing anjeunna stop kontak panon-Na.
Fakta Diego Kosta Biografi
Diego Costa, lawan Martin Skrtel ku Panon. Kiridit: Lockerdome

Diego Kosta Vs Emre Bisa

  • Deigo Kosta stamping Emre Bisa malah bari handap luar widang muter.
Fakta Diego Kosta Biografi
Diego stamping Emre bisa luar widang muter

Deigo Kosta Vs David Luiz

  • Diego, gaduh patepungan galak jeung Paris Saint Germain urang David Luiz salila Chelsea urang Liga Champions panungtungan-16 cocok. Ieu sumping sanggeus Kosta ngahontal di lila, ngonci Curly of Luiz.
Fakta Diego Kosta Biografi
Kepala butt Diego Kosta urang ka Daud Luiz
Fakta Diego Kosta Biografi
Aftermatt sirah butt. Kiridit: Eunteung

Diego Kosta Vs Laurent Koscielny

  • A fracas panas kalawan Arsenal urang Laurent Koscielny landed anjeunna sareng larangan tilu-cocok.
Fakta Diego Kosta Biografi
Diego Kosta buta tilepan Laurent Koscielny. Kiridit: Telegraph
Fakta Diego Kosta Biografi
Sanggeus sapatemon jeung Laurent Koscielny. Kiridit: SkySports
  • Diego Kosta Vs Jibril Paulista.

Sanajan sanggeus battled Laurent Koscielny, Diego masih attemped mun dispose pasangan-Na, Jibril Paulista.

Fakta Diego Kosta Biografi
Gelut jeung Jibril kalawan Koscielny misahkeun.
  • Diego Kosta Vs wasit

Na 'dina pitch physicality na rascality', sugan téh hal pangpentingna anjeunna hayang dulur uninga ngeunaan anjeunna. Ieu ngajelaskeun sengit dina widang push fisik ngalawan wasit leutik.

Diego Kosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-Ryan Shawcross Fued.

Salila kaulinan kalayan kotana stoke, Kosta ngahontal tingkat anyar childishness nalika anjeunna bray dina kaméra ngarah dina kelek na, nyieun hiji raray lucu - sarta jelas suggesting nu Shawcross boga hal tina masalah bau awak. Pisan sensibly, lalaki Stoke saukur smiled na walked jauh. Tempo Video handap;

Malah, ieu ditinggalkeun ka pamajikanana Kath nyieun hiji "resmi" respon kana tudingan aneh Kosta sacara twitting brilliantly jeung gambar dihandap; "Dijieun yakin @Ryanshawy nempatkeun deodorant-Na dina malem ieu ".

Fakta Diego Kosta Biografi
Ryan Shawcross ku deodorant sanggeus Diego Kosta bau tudingan

Diego Kosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-Lalaki anu bisa ngéléhkeun Diego Kosta mun perang.

ngaranna téh Adebayo Akinfenwa of AFC Wimnledon. Anjeunna leuwih badag sarta kuat ti Lukaku, C Ronaldo jeung Paul Pogba. ayeuna Anjeunna teh footballer neneng di dunya kalawan makuta FIFA unbeaten kana ngaranna. The striker anu ageman nu aya karesep: jersey 10 pikeun klub na sababaraha kali meunang jeung dipikagaduh pangajén pikeun pamuter neneng di FIFA jadi ditempo dina FIFA 16. Bisi anjeun teu nyaho, Nigerian heubeul nu 34 taun mangrupakeun kakuatan fearful dina maén bal dinten ieu. Asides Diego Costa, anjeunna teh ngan lalaki geus dicokot nami 'The Sudjiman' dina maén bal.

Fakta Diego Kosta Biografi
The Hiji Manusa anu bisa ngéléhkeun Diego Kosta. Kiridit: Telegraph
Fakta Diego Kosta Biografi
Akinfenwa on widang Play. Kiridit: Wakil

Di hudang panganyarna Diego Kosta urang dina éta-pitch antics ngalawan Arsenal urang Jibril, Akinfenwa geus ngaku manehna bakal meunang lamun aranjeunna kantos sumping ka blows kalawan Kosta. Diomongkeun di peluncuran FIFA 16, cenah;

"Kuring bisa ngéléhkeun Diego Kosta mun ngalawan a. Na hal Abdi gonna kudu tetep riil nu mibanda anjeunna. Lamun lungsur tarung, abdi terang abdi tiasa lilana Diego Kosta jero saku kuring. Kuring resep anjeunna salaku pamuter tapi pasti bakal ngan hiji meunangna lamun datang ka kuring jeung manehna dina perang. "

Diego Kosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-The Kurt Zouma mumusuhan.

The Chelsea bek Kurt Zouma bener ngarasa punten pikeun ngalakonan ieu batur satim Na, Diego Kosta. Dina konferensi pers, anjeunna salah ngomong "Sarerea weruh Diego, Guy Ieu diaku jeung curang pisan". Zouma, 20, dijadikeun qur'an sanggeus meunang Chelsea urang leuwih Arsenal dina nu Diego Kosta bentrok kalayan Gunners puseur-deui Jibril. Watch Video handap;

Diego Kosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-Abadoning Imah Nagara.

Diego boga nolak ngaku atanapi ngajaga sagala sambungan kalawan nagara imahna Brazil. Anjeunna diantara saeutik pisan footballers anu geus lacked sieun mun disown kabangsaan budak leutik maranéhanana. Sanajan abandonment nu, Diego Kosta masih kagungan kawani pikeun maén di hareup Brazilians ngamuk di acara cup dunya nagara urang.

Diego Kosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-Hitman Komik.

  • Kusabab datangna na ka liga Premier, hiji organisasi komik tinangtu geus dijieun komik animasi Gangsta ngeunaan anjeunna berkat pendekatan rascal na salaku mahluk a hitman dina maén bal.
Diego Kosta Biografi Fact
Diego Kosta on Komik

Diego Kosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-Tuduhan kabogoh.

Fakta Diego Kosta Biografi
Diego Kosta EX kabogoh Michele Zuanne

Salaku ditampilkeun di luhur, Diego Kosta urang urut kabogoh geus dituduh striker nu keur hiji curang jeung adina dirina sorangan jeung sahabat. Anjeunna nu kasusun loba di ku kabogoh ex-model na sanggeus manehna kapanggih manehna kaliru sareng bukti. Ideally, Brasil Michele Zuanne ieu devastated nalika manehna kapanggih kaluar yén striker £ 32million nya kapaksa dilakukeun kamajuan dina sibling dirina Naiana di pihak anu.

Diego Kosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-buku Kontroversi

Diego Kosta ayeuna boga buku keur ngaran jeung kapribadian Na. bukuna mana pikeun jadi low salaku $8.94 dina Amazon.

Témbongkeun pamuter urang popularitas stats na Video of Crazy Momen Diego sarta Gelut handap.

Diego Kosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-LifeBogger rankings.

Diego Kosta sedengkeun Ratings

Loading ...

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!