Diego Kosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Diego Kosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Fakta Biografi Diego Costa kami nampilkeun cakupan lengkep Carita Budak-budakna, Kahirupan Dini, Kolot, Kulawarga, Pamajikan, Barudak, Kahirupan Pribadi sareng Gaya hirup. Kami nyayogikeun anjeun analisa pinuh ku Carita Kahirupan Gubernur, mimitian ti mimiti Dini nepi ka nalika anjeunna janten Terkenal.

Leres, sadaya jelema terang ngeunaan kamampuanna tapi ngan ukur sababaraha kipas anu nganggap maca Biografi Diego Costa anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa adieu, hayu urang Dimimitian.

Kisah Budak Leutik Diego:

Diego Costa lahir Lagarto, Brazil. Anjeunna ageung di dinya di Lagarto, kota terpencil di nagara bagian kalér-wétan Sergipe, sareng Jair sareng adi Talita, anu ayeuna janten pengacara anu suksés (tempo di handap).

Imah Diego Costa Family di Lagarto, Brazil.
Imah Diego Costa Family di Lagarto, Brazil.

Di handap ieu aya Talita, adi Diego Costa. Anjeunna agrésif di rohangan pangadilan sapertos Diego Costa gelut dina lapangan maén bal.

Diego Costa sareng mum, Joseleide (Kénca) sareng Sister, Barrister Talita (Katuhu).
Diego Costa sareng mum, Joseleide (Kénca) sareng Sister, Barrister Talita (Katuhu).

Awal Diego Kiwari Kahirupan - Pangalaman Kafat-Dinten:

Padahal kahirupan Diego Costa ampir dipendek nalika anjeunna bobo dina ranjang na nalika anjeunna yuswa mung sababaraha bulan. Ieu kajantenan nalika oray maut ngabelesat ka jero rohangan.

Réplika oray anu ngabahayakeun anu aya di jero Baby Diego Costa's Cot.
Réplika oray anu ngabahayakeun anu aya di jero Baby Diego Costa's Cot.

Ieu ngan hatur nuhun kana laku lampah mum rusuh-pamikiran-Na, Joseleide, éta meunang anjeunna disimpen ti kacamatan oray nu bisa geus ngarah ka pati.

Numutkeun ka Joseleide (Diego Costa Costa's Mum) —-

"Abdi angkat nyandak cuci tina garis sareng ngantep Diego bobo di kamar kami. Nalika kuring leumpang pikeun mariksa anjeunna kuring ningal aya dina kamarna anu katingalina sapertos sapotong pita beureum. Teras pikareueuseun kuring kuring ningali éta bergerak sareng sadar éta mangrupikeun salah sahiji oray paling beracun anu hirup. Upami ngegel orok kuring, anjeunna bakal ngaluarkeun getih nepi ka maot dina sababaraha menit. Oray badé nyelipkeun kana kasur. Kuring oyag tina sirah dugi ka toe ku sieun tapi kuring terang kuring kedah gancang polah. Diego ngagolér dina tonggong sareng leungeun di luhur sirah. Kalayan hiji gerakan gancang kuring nyekel dua pananganna sareng ngagaleuh anjeunna kaluar tina kamar susun sareng lumpat sareng budak kuring. "

Carita Budak Diego Costa- Pendapatna sareng Takdir

Ti saprak mimiti na, budak ngora éta ditakdirkeun maén bal. Kolotna terang ieu nalika aranjeunna ngalawan sagala odds pikeun namina anjeunna saatos legenda Argentina 'Diego Maradona'. Sapertos harita, éta mangrupikeun kajahatan namina budak anjeun Diego atanapi Maradona kusabab persaingan sengit pikeun duanana nagara (Brazil sareng Argentina). Bapana Diego Costa, Papy Jose Jesus Silva (JP), henteu pernah nuturkeun hukum nagara na sanaos urang Brasil. Bapana Diego Costa ogé berontak ngalawan pamaréntah nagara éta ku namina anu sanés anakna Jairzinho (saatos legenda maén bal Brasil) anu ogé henteu ditampi salaku nami nalika éta di Brazil.

Ngeunaan Bapa Diego Costa:

Bapana na Jose Jesus Silva (JP) (gambar dihandap) mangrupikeun patani pensiunan anu merjuangkeun waos sareng kuku ku ngajantenkeun Diego Costa anu ayeuna aya. Bagéan tina perjuanganna ngalibatkeun ngajual hartana pikeun nawaran impian maén bal Diego Costa. Tungtungna, impianana pikeun Diego Costa kajantenan. Nyaéta; ningali putrana Diego maén di tingkat luhur sapertos Diego Maradona.

Pa Diego Costa urang, Pappy Jose Jesus Silva (JP).
Pa Diego Costa urang, Pappy Jose Jesus Silva (JP).

Carita Budak Leutik Diego- Naha Naha Indungna Ngagungkeun anjeunna:

Salaku anak, anjeunna diurus ku kolotna anu nyayogikeun anjeunna ampir unggal kabutuh. Anu sohor ngabutuhkeun muih jajan pangsaéna dina ulang taun na anu sumping unggal 7 Oktober. Teu diragukeun, unggal barudak di lingkungan éta sirik kumaha istiméwa anu dicandak ku kolotna.

Diego Kosta salaku anak, niupan kaluar lilin di ulang-Na.
Diego Kosta salaku anak, niupan kaluar lilin di ulang-Na.

Ngeunaan Baraya Diego Costa:

Jair Costa, lanceukna Diego (Gambar Kénca) nembé diwawancara ku wartawan ngeunaan biografi budak leutik ti lanceukna Diego. Maca rinci lengkep di handap ieu;

Jair Costa (Kénca), Diego Costa (Katuhu).
Jair Costa (Kénca), Diego Costa (Katuhu).

Ieu naon Yair wangsit;

“Hésé pikeun Diego pikeun ngarobih kabiasaan saumur hirup. Anjeunna sering kaleungitan watekna sareng tungtungna gelut nalika maén bal nalika budak. Malah dina kickabouts kalayan pals na, Costa gaduh an tepi kana naon anu anjeun tingali ayeuna anjeunna lakukeun dina maén bal. Idéalna, unggal rekan tim na sieun ku anjeunna. "

Hiji poto langka ti Usum Barudak na sareng Tim Sepakbola na.
Hiji poto langka ti Usum Barudak na sareng Tim Sepakbola na.

Jair Terus…"Salaku baraya urang geus salawasna geus nutup tapi salawasna perang leuwih bal sabab kami jadi gairah ngeunaan nyobian janten hadé batan lianna. Diego pernah hayang jadi keok jeung salaku anak lamun timnya leungit atanapi anjeunna disagreed kalawan ngintip, manéhna bakal ngapung kana ngamuk tungtung nepi di scraps kalawan lawan-Na. Anjeunna parantos zalim bahkan nalika anjeunna maén pikeun senang sareng kami, utamina upami anjeunna di pihak anu éléh. Upami timna diteunggeul anjeunna bakal keukeuh maénkeun kaulinan deui sareng deui dugi ka meunang. Sareng dina replay anjeunna bakal lumpat sapertos gélo, nyobian langkung hésé tibatan sateuacanna, bertekad pikeun meunang. "

Jair Costa Terus…

"Diego Costa nalika jaman budakna sok dipilih pamaén pang najisna di Brasil ku 85% Pecinta Sepakbola. - Ieu aya hubunganana sareng énergi anu dipendem, ambek sareng hanjelu anu kadang janten hadé ti anjeunna. Sering kali, anjeunna masih kénéh kaleungitan, utamina nalika anjeunna diprovokasi. Sakapeung, Simkuring sering bakal mungkas nepi punching silih tur rolling di kokotor. Ngayakeun urang kantos hayang leungit. Jeung hal gancang bakal kaluar tina leungeun. Abdi émut kami sumping ka blows leuwih kaulinan bal leutik. Urang tadi tujuan makeshift na I yakin tim kuring meunang pertandingan. Tapi Diego exploded sarta indit gélo. Kuring leungit watek kuring jeung urang tadi gelut pangbadagna kantos. Urang ulah tarung ayeuna. Urang cicing di kabaran utamana via WhatsApp. Kuring masih nelepon anjeunna bad Boy Diego Kosta Burrega ".

Biografi Diego Costa- Asal Usulna na Aggresi:

Costa mimiti nunjukkeun bakatna di sakola sepak bola lokal Lagarto di Brazil. Anjeunna ngamimitian ku tim anu kuat teuing pikeun umur 9 taun na. You're, anjeunna dilebetkeun kana tim umur 11 dugi 12 taun ku palatih Flavio Machado. Dina hiji pertandingan kajawaraan saurang bek ngahaja nabrak Kosta, motong biwirna sareng serius ngarugikeun sukuna. Hal ieu ngajantenkeun Deigo Costa nolak digentoskeun.

Numutkeun Yair Costa, "Diego pendarahan tapi anjeunna keukeuh tetep dina dendam sareng dina usaha meunang pertandingan pikeun sisina. Tapi sababaraha waktos, amarahna ngajantenkeun anjeunna buldozed ngalangkungan lawan anu nganyenyeri, ngajarkeun budak éta pelajaran anu berkesan yén anjeunna sanés jalma anu ngaco. ”

Jair nambihan…: "Diego éta hiji hebat, pamuter keras kerja tapi kuring kungsi nyimpen hiji mata nutup on anjeunna sabab watek nya éta sangkan unpredictable.

Salaku Diego Kosta outgrew peers bal lokal-Na dina pitch nu, kolotna dikirim ka 16 taun heubeul hirup jeung pamanna di Sao Paulo. Ieu dipindahkeun anjeunna jauh ti Pergaulan up dgn geng di wewengkon lokal na.

Numutkeun Pa Jose, 65, patani pensiunan "Ieu kaputusan tangguh. Tapi urang ayeuna kabukti geus hiji katuhu.

Di Sao Paulo, Costa maén kanggo Barcelona Ibiuna, dina paningalian palatih Paulo Moura. Tapi pesepakbola rumaja ampir nyerah kasempetan na ngajantenkeun salaku pamaén kelas dunya. Diego Costa sawatara waktos ngagaduhan artos sakedik sahingga anjeunna henteu mampuh ongkos beus pikeun lebet ka kota pikeun latihan. Seueur anu nyedek gajihna anu handap, anjeuna suksés ngabantosan sababaraha. Sindiran ieu ngajantenkeun Diego Costa kaluar maén bal dina sababaraha waktos. Anjeunna mutuskeun ngasilkeun langkung ku janten asistén toko.

Numutkeun Rama-Na, Jose;

"Diego asa pisan pikeun kéngingkeun artos nyalira anu panginten bakal ngajantenkeun anjeunna langkung saé sapertos dulur-dulur na anu ogé ngical perhiasan di toko pamanna.

Na mum Joseleide, 48 ogé recalled:

"Anjeunna ngira pakasaban jualan éta jawaban na mun hirup. Anjeunna Cut Nyak Dien jadi teuas jadi footballer sarta anjeunna dipercaya anjeunna leungit kaluar salaku batur di sabudeureun anjeunna anu earning langkung. Anjeunna miharep mésér trainers jeung baju, kawas rumaja séjén. "

Ieu palatih Paulo anu persuaded anjeunna datang deui ka maén bal, mindeng ngumpulkeun anjeunna ti imah atawa warung tempat manéhna digawé kana karanjang dirina kaluar maén bal.

Biografi Diego Costa- Taun Karir Awal

Dina 2006 nu 18 taun heubeul ngagaduhan shot na wanoh badag. Anjeunna ngoleksi nu meunangna dina cocok badag - tapi ngan dimaénkeun sanggeus sanggeus kungsi gantung pikeun ngintip overturned di menit panungtungan.

Handap kaulinan anu, Diego ieu scouted ku Portugis klub SC Braga. Tapi impian na éta ampir scuppered nalika kolotna nampik hayu anjeunna nyandak up nu nganyahokeun Portugal, urging anjeunna ka asup pikeun Sao Caetano FC di Sao Paulo, saha éta daék cocog tawaran.

Pa Jose nyebutkeun: "Kami gaduh argumen anu panas. Anjeunna nyarios yén anjeunna bakal masihan janjina sareng moal pernah némbalan deui. Anjeunna ngancam moal nyarios ka kuring atanapi indungna deui sareng ngingetkeun anjeunna bakal angkat ogé, tanpa peryogi ijin kami. Abdi henteu ngagaduhan pilihan. Kuring tungtungna nyandak anjeunna ka Portugal pikeun ngabantosan anjeunna cicing. Tapi pas kuring angkat, Diego nelepon ka imah unggal dinten nangis, .. nyarios yén anjeunna hoyong nyerah sadayana. Kahirupan éta aya bal mimiti anu sesah. Hatur nuhun kana bantosan Braga sareng dulur-dulurna, anu ngalayang tetep sareng anjeunna mangbulan-bulan dina sababaraha kali ”.

bakat na ngarah ka belah ka Spanyol lajeng, anu switch £ 32million ka Chelsea.

Fakta Kahirupan Pribadi Diego Costa:

Naha anjeun terang?… Spanyol Internasional ayeuna ngabantosan ratusan pamaén bal di kota asalna. Anjeunna ngagaduhan komplek maén bal pikeun namina. Diego Costa parantos nanem modal £ 500,000 di Diego Costa Football Club na, anu parantos ngagaduhan langkung ti 300 budak, yuswa antara 7 dugi 18 taun.

Ieu numutkeun na Rama Jose;

"Putra abdi, Diego bayaran pikeun sagalana. Urang ngan masihan anjeunna bil jeung anjeunna ngirimkeun kami duit. Ieu cara Diego urang méré deui. Kami bener Bangga naon geus anjeunna kahontal sarta nyaho yen ku pitulung-Na loba Wayang kulit sejenna bakal manggihan eta gampang sukses kawas manéhna. "

Saha Kabogoh Diego Costa urang?

Sumuhun, anjeunna téh bodo Bad Big dipikawanoh pikeun kaadigungan Na, swagger sarta pendekatan rascal mun keur Maen Bal. Ieu ogé transcends mun hirup emosi-Na. Diego Kosta ieu mindeng disebut 'Lover Boy' ku peers nutup. gambar nu ngabuktikeun kanyataan yén.

Diego Costa sareng GirlFriend sareng ex-Model Michele.
Diego Costa sareng GirlFriend sareng ex-Model Michele.

Minuhan Anggota Kulawarga Diego Costa:

Salaku bapana dikonfirmasi, Diego Kosta boga dasi kulawarga kuat ti awal. Anjeunna narima kulawargana aya kalana anu aya kalana ulah didatangan anjeunna ti Brazil.

Papanggih Kulawarga Diego Costa.
Papanggih Kulawarga Diego Costa.

Alesan balik 'Nickname Gubernur'

Julukan 'Gubernur' asalna tina kayakinan na langkung kuat tibatan sadayana dina lapangan maén. Ngaran ieu sumping kusabab kamampuanna pikeun nyéépkeun tanda anu teu tiasa dilupakan dina daptar pamaén anu anjeunna gelut di lapangan.

Pangalusna tina Diego Costa Gelut:

Pikeun seueur peminat, kekerasan siri na bertindak dina nada ngajantenkeun maén bal sapertos pilem aksi dimana anjeunna duanana aktor, sutradara sareng produser. Nalika Eric Cantona ninggali maén bal, sadayana panginten anu teu sopan dina maén bal parantos réngsé. Datangna Diego Costa nginget kana pikiran peminat maén bal, jaman anu diperpanjang atanapi pergeseran paradigma dina rascality bal. Ieu daptar momen awon anu kasohor di Diego Costa.

Diego Kosta Vs Pablo Zabaleta

  • Sanajan lawan Man Kota urang Pablo Zabaleta sabudeureun tikoro, Kosta manages tetep dina pitch nu. Pamuter Kota ieu dikaluarkeun pikeun tackle di Kosta yén provoked anjeunna.

Diego Costa Vs John O'Shea

  • kontrovérsi sejen ngalawan Sunderland nalika anjeunna nembongan siku Wes Brown dina raray méméh hirup kalawan dimaksudkeun hiji tajongan dina moments raray John O'Shea urang engké.

Diego Kosta Vs Martin Skrtel

  • Martin Skrtel nempo murka ti Diego Kosta anu nyoba garbing anjeunna stop kontak panon-Na.

Diego Kosta Vs Emre Bisa

  • Deigo Kosta stamping Emre Bisa malah bari handap luar widang muter.

Deigo Kosta Vs David Luiz

  • Diego, saatos pendak sareng sengit sareng Paris Saint Germain urang David Luiz nalika pertandingan Liga Juara-Juara Chelsea 16-panungtungan. Ieu sumping saatos Costa nyengkram panjang, konci keriting Luiz.
Tombol Kepala Diego Costa ka David Luiz.
Tombol Kepala Diego Costa ka David Luiz.

Diego Kosta Vs Laurent Koscielny

  • A fracas panas sareng Arsenal urang Laurent Koscielny ngadatangan anjeunna ku larangan tilu pertandingan.

  • Diego Costa Vs Jibril Paulista.

Sanajan sanggeus battled Laurent Koscielny, Diego masih attemped mun dispose pasangan-Na, Jibril Paulista.

  • Diego Kosta Vs wasit

 

Na 'dina pitch physicality na rascality', sugan téh hal pangpentingna anjeunna hayang dulur uninga ngeunaan anjeunna. Ieu ngajelaskeun sengit dina widang push fisik ngalawan wasit leutik.

Biografi Diego Costa- The Feud Ryan Shawcross:

Salami pertandingan sareng kota stoke, Costa ngahontal tingkat bubudakeun anu anyar nalika anjeunna katéwak dina kaméra nunjuk kana kelek na, ngadamel raray anu lucu - sareng jelas nunjukkeun yén Shawcross ngagaduhan masalah bau awak. Pisan akalna, lalaki Stoke ngan saukur seuri tuluy leumpang. Tingali Pidio di handap;

Nyatana, ieu ditingalkeun ka pamajikanana Kath pikeun ngaréspon réspon "resmi" kana tuduhan anéh Kosta ku cara kedul kalayan gambar di handap ieu; ”Pastikeun @Ryanshawy nempatkeun deodorant na dina sonten ieu ”.

Diego Costa Vs Adebayo Akinfenwa:

 

Nami anjeunna nyaéta Adebayo Akinfenwa tina AFC Wimnledon. Anjeunna langkung ageung sareng langkung kuat tibatan Lukaku, C Ronaldo jeung Paul Pogba. Anjeunna ayeuna janten pamaén bal anu kuat di dunya kalayan makuta FIFA anu henteu kaéléhkeun pikeun namina. Penyerang anu nganggo jersi favorit No: 10 pikeun kleubna teras-terasan meunang sareng nahan penghargaan pikeun pamaén terkuat di FIFA sapertos anu katingali dina FIFA 16. Upami anjeun henteu terang, urang Nigeria umur 34 taun mangrupikeun kakuatan anu pikasieuneun maén bal. Asides Diego Costa, anjeunna hiji-hijina lalaki anu nyandak nami 'The Beast' dina maén bal.

The One Man anu tiasa ngéléhkeun Diego Costa.
The One Man anu tiasa ngéléhkeun Diego Costa.

Dina hudangna antik Diego Costa di lapangan anu panganyarna ngalawan Arsenal urang Jibril, Akinfenwa ngaku anjeunna bakal meunang upami aranjeunna kantos némbak sareng Costa. Nyarios dina peluncuran FIFA 16, cenah;

"Kuring tiasa ngéléhkeun Diego Costa janten Pertarungan. Éta hal kuring badé tetep dijaga nyata sareng anjeunna. Upami turun tarung, kuring terang kuring tiasa nyumput Diego Costa dina saku kuring. Kuring resep anjeunna salaku pamuter tapi bakal aya ngan ukur hiji juara nalika kuring sareng anjeunna gelut. "

Diego Costa Bio: Kurt Zouma Feud:

The Chelsea bek Kurt Zouma bener ngarasa punten pikeun ngalakonan ieu batur satim Na, Diego Kosta. Dina konferensi pers, anjeunna salah ngomong "Sadayana terang Diego, Ieu Guy resep pisan nipu". Zouma, 20 taun, nyatakeun éta saatos kameunangan Chelsea ka Arsenal anu Diego Costa bentrok sareng bek tengah Gunners Gabriel. Lalajo Pidéo Handap;

Kisah Kahirupan Diego Costa- Kunaon Diangkat di Brazil:

Diego parantos nampik atanapi mertahankeun hubungan naon waé sareng nagara asal Brazil. Anjeunna mangrupikeun sababaraha pamaén sepak bola anu kirang sieun pikeun nyingkir kabaratan budak leutik. Sanaos ditinggalkeun, Diego Costa masih gaduh kawani maén di hareup Brazil ambek di acara piala dunya.

Fakta Fakta Diego Costa Hitman:

  • Kusabab sumping ka Liga Premier, organisasi komik anu parantos ngajantenkeun komik animasi Gangsta ngeunaan anjeunna berkat pendekatan rascal na minangka hitman maén bal.

Hubungan Diego Costa sareng Tatakrama:

Sakumaha anu dipidangkeun di luhur, Ex-Girlfriend Diego Costa parantos nuduh penyerang janten curang sareng lanceukna sorangan sareng sahabatna.

Anjeunna dibuang ku kabogoh tilas modélna saatos anjeunna terang yén anjeunna kaliru kalayan bukti. Saenyana, Brasil Michele Zuanne musnah nalika anjeunna mendakan yén striker £ 32 juta na parantos maju dina dulurna Naiana dina pésta.

Kontroversi Buku Kosta Diego:

Diego Kosta ayeuna boga buku keur ngaran jeung kapribadian Na. bukuna mana pikeun jadi low salaku $8.94 dina Amazon.

kacindekan:

Urang ngahargaan kana waktos anu dicandak kanggo maca Cerita Budak leutik sareng Biografi Diego Costa. Punten milarian di handap Rankings LifeBogger urang ngeunaan superstar.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar