Davide Zappacosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

1
5581
Davide Zappacosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Star Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Thunderbolt'. Davide Zappacosta budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities katuhu-balik Sarbini na tapi sababaraha ngemutan ka Davide Zappacosta carita Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, nyanggakeun Dimimitian.

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Kahirupan mimiti

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Davide Zappacosta budak pic

Davide Zappacosta lahir dina dinten 11th of 1992 June di kota SORA, Province of Frosinone, Italia ku kolot, Bapak jeung Ibu Roberto Zappacosta.

Anjeunna diangkat dina kota sajarah sarua SORA, kidul-sentral Italia di komune di Lazio dimana klub maén bal SS Lazio kawentar ieu lokasina. Davide tadi kolotna supportive katuhu tina kahirupan PAUD Na. Manéhna indit ngaliwatan sistem sakola dasar SORA urang. Najan kitu, pangajaran éta teu bener nélépon na sanajan pentingna na disimpen ku ampir unggal nyicingan masarakat.

Davide cinta for mabal asalna ti kaunggulan deukeutna nutup antara kota sarta klub maén bal SS Lazio. Anjeunna salah sahiji pisan sababaraha kids anu henteu ngan didatangan klub maén bal, tapi nyandak minat breeds klub ngeunaan footballers kasohor.

Antara umur 4 mun 12 (Taun 1996 - 2007), Davide teu ukur disaksian, tapi diajar alot tina ngaran kasohor tina SS Lazio. Anjeunna hiji kipas agung inohong di handap anu dicoo di SS Lazio dina garis waktu nu tangtu. Aranjeunna ngawengku; Alessandro Nesta (1993-2002), Jaap Stam (2001 - 2004), Hernán Crespo (2000-2002), Roberto Mancini, Salas Melinao (1998-2001), Sebastian Verón (1999 - 2001), Pavel Nedvěd (1996 - 2001) , Claudio López (2000 - 2004) jeung Kristen Vieri (1998 - 1999).

Ngaran ieu signified alesan pikeun kapentingan di maén bal. Anjeunna campuran cinta ti sababaraha berhala na anu dimaenkeun posisi béda geus ditetepkeun atribut na dinten dina widang ulin. kolotna dirojong kaputusan pikeun pursuiing impian bal na ku ngadaptar anjeunna dina Sistim nonoman bal SORA urang. ID Card ditémbongkeun di handap ieu.

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Davide Zappacosta Pemuda Club ID

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Ringkesan karir

Davide Zappacosta katuhu ti poé karir youthful na milih maén peran deui utiliti katuhu. nonoman Davide Zappacosta mintonkeun saurang lalaki anu mikanyaah maén deukeut bendera sepakbola (Katuhu deui).

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
karir ngora Davide Zappacosta urang - Story Untold

Anjeunna geus salawasna geus salah anu bakal membela, serangan, assists, pucuk di rentang panjang tur luhur kabeh jieun Chances gawang.

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Story Zappacosta ngeunaan Jukut keur Grace

Dina yuswa 15, anjeunna ngagabung ka famed Atalanta akademi di 2011 sanggeus nyieun tanda di bal nonoman di wewengkon pituin nya ku Lazio dimana kota na SORA anu lokasina.

Aranjeunna loaned anjeunna pikeun nurunkeun liga outfit Avellino. Lamun tim kidul meunang kampanye pikeun Serie B dina spring 2013, Zappacosta tattooed panangan-Na jeung tanggal tina triumph (5-5-2013). Anjeunna recalled ku Atalanta sarta dicoo 29 kaulinan liga dina 2014-15, nyetak tilu kali.

Torino anu impressed ku bal alus na di Atlanta jeung dina bulan Juli 2015, aranjeunna dibayar a digabungkeun £ 7m keur anjeunna jeung gelandang Daniele Baselli. Thou, a dilaporkeun £ 2.5m of fee éta pikeun Zappacosta. boga wily Toro urang Urbano Kairo teu bisa nyebutkeun euweuh lamun Chelsea ditawarkeun £ 25m keur katuhu-balik buccaneering. Anjeunna asup deal opat taun di Stamford Bridge bareng jeung Danny Drinkwater. Zappacosta gajih di Chelsea nyaeta £ 45000. upah mingguan ieu low dibandingkeun naon pamuter Chelsea FC rata narima. mindahkeun nya éta réngsé menit sateuacan jandéla mindahkeun Cicing dina poé deadline.

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Davide Zappacosta @ Chelsea

Sesa sabab nyebutkeun aya sajarah.

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Kahirupan kulawarga

nu Davide Zappacosta hirup kulawarga nyaeta unik di SORA. Na hiji kulawarga anu salawasna percaya di handap impian maranéhanana jeung gawé teuas. Duanana kolotna sakali dioperasikeun di kelas panghasilan tengah. Aranjeunna cageur dina manufaktur kertas-ngagiling salila sababaraha taun saméméh retiring berkat kasuksésan anak maranéhanana di maén bal.

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Davide Zappacosta Kolot jeung kulawarga Kahirupan - Bapak na Bu Roberto Zappacosta

Numutkeun kana Wikipedia, The Davide Zappacosta kulawarga anu hijina kulawarga SORA kasohor nu geus katempo turunan maranéhanana unggul paling di maén bal. Anjeunna boga adi kokolot ngaranna Fabio Zappacosta gambar di handap ieu.

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
brother- Davide Zappacosta urang Fabio

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: hubungan Kahirupan

nu Zappacosta biografi teu lengkep tanpa hirup cinta-Na. Anjeunna boga gadis saha anjeunna nyokot sakumaha tanggungjawab ti dinten salah. kabogoh Davide Zappacosta urang, Morena Urzini (gambar handap) geus nu cinta hirupna saprak poé budak leutik na.

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
The Zappacosta Morena Love Story

Teu kawas Henrikh Mkhitaryan, Davide teu ngarasa pilihan pamajikan janten kedah datangna ngan dina yuswa 30. Anjeunna geus asih katuhu nya ti rumaja-Na.

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Davide Zappacosta kabogoh na Pamajikan janten

hirup Davide Zappacosta urang luar widang bal ieu spent solely kalayan kabogoh na, Morena Urzini. Numutkeun kana Panon poé, Zappacosta ayeuna tinggal impian Na.

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Davide Zappacosta Hubungan Kahirupan

Manéhna hirup nu Zappa Kahirupan kalayan kabogoh ngimpi na / pamajikan janten (Morena) dina klub ngimpi na (Chelsea FC) jeung palatih ngimpi (Antonio Conte).

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Davide Zappacosta Love Story

Davide Zappacosta urang Love Story anu rada sarua jeung nu ti Roberto Firmino, Alex Oxlade Chamberlain jeung raka Rashford. Pisan sabalikna mun nu di Aom bela diri jeung Edinson Cavani jeung Cesc Fabregas.

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Perdana Goal Fact

Anjeunna dijadikeun perdana pinuh sarta ngoleksi gawang kahijina pikeun Chelsea on 12 Séptémber 2017, dina kira meunang ngarep 6-0 ngalawan Qarabağ FK, Dina pertandingan group bubuka Liga Champions.

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
carita perdana Davide Zappacosta

Ieu tujuan 100th kantos ngoleksi ku hiji pamuter Italia dina kompetisi.

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Cinta keur Chelsea na Anthonio Conte

The Chelsea budak anyar 31st Agustus 2017 mungkin geus a Toko rencana B keur blues tapi anjeunna bisa geus hinted kahayang pikeun mindahkeun ka klub London kalawan meunangna tweet Chelsea FC anjeunna ulang tweeted di Méi.

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
kipas Davide Zappacosta- A Chelsea saméméh kadatangan na

Manéhna ogé ngomong deui éta "Ngimpi pikeun kuring mun gabung Chelsea" sanggeus deal nya éta nyampurnakeun.

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Hubungan Antonio Conte urang kalawan Zappacosta - The Dishub Italia

Bisa geus ogé ngan saukur geus a unggeuk ka lalaki nu (Anthonio Conte) Nu eweh rasa kahijina maén bal internasional senior. Antonio Conte ngaranna teh bek kana samentara pakuat 30-lalaki-Na pikeun Euro-2016.

Anjeunna salah sahiji tilu pamaén cadangan nu ilaharna huluna imah sanggeus pertandingan lawang, tapi ngitung dipénta anjeunna tetep nyerep pangalaman kahijina salaku internasional senior. Kusabab kasempetan, anjeunna geus jadi biasa di nagara éta.

Ieu ogé dipedar naha anjeunna reunited kalawan Antonio Conte di London pikeun meunangkeun sampel kahijina ti Liga Utama.

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Kakuatan na

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiPameuntasan geus kartu nélépon Na. Davide bisa jadi di kelas perangkat David Beckham urang, tapi na crosses pecut-curling henteu ragu, a reminiscent sahiji legenda Inggris.

Leuwih ti kitu, anjeunna teu nganteurkeun téhnik canggih kawas Osmane Dembele jeung Jibril YesusTapi gaduh shooting kasaruaan jeung Leroy waras. Ieu naha anjeunna nicknamed 'Thunderbolt'.

shooting na crosses na anu likes manna ti sawarga. Zappacosta hiji anu daék Gamble jeung bal na meunang antara pembela sentral pangkuatna. Andrea Belotti éta waris di Torino, sarta nepi ka poé ieu, Álvaro Morata kauntungan.

Zappacosta ogé boga tas énergi kawas Bakayoko sarta makéna alus. Anjeunna tiasa maén on boh flank dina pertahanan opat atawa lima lalaki. Maranéhanana pilihan, sarta pendekatan keras kerja na, sangkan anjeunna hiji acquisition unggulan pikeun Blues. Ceuk urang ngagaduhan karya etos of superstar a tapi ego of a prajurit suku.

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: kalemahan na

Sanajan, ieu téh klise umum ngeunaan narajang pinuh-bék. Zappacosta hiji anu tendencies tumpang tindih miboga kamampuh nyieun timnya sangsara lamun hiji sisi sabalikna do serangan counter.

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Ieu naha anjeunna prefers hiji tim kawas Chelsea anu muterkeun mertahankeun lima lalaki.

Numutkeun Zappacosta: "Lamun anjeun maén dina balik garis opat lalaki nu peryogi nganggo langkung kecerdasan sarta konsentrasi deui. Kuring resep a pertahanan lima lalaki sabab cocog mah maen. Aya teu salaku loba panutup. Di dinya, anjeun kudu nengetan dina unggal kaayaan iwal ngajalankeun handap flank lawan urang "

Pikeun masihan anjeunna kiridit, anu Italia geus némbongkeun tanda kamajuan di Chelsea. Conte mang, mangrupakeun master of transforming pembela ngajangjikeun kana beaters dunya. Leonardo Bonucci garis pembangunan téh naon Zappacosta urang geus di handap.

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Naha éta Liga Utama cocog Anjeunna

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sanggeus katutupan loba Torino cocog di sisi pitch, Davide Zappacosta memang, hiji lalaki dina flank teh. Ayana fisik nya kasohor, anjeunna nyimpen sagalana kana tackle sarta mangrupakeun runner tireless. Luhureun sadaya, anjeunna téh wholehearted jeung tangguh. Nu ngajadikeun katuhu-balik idéal Sarbini keur Liga Utama.

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Kompetisi pikeun Koswara Musa

Nalika Davide Zappacosta dikirimkeun hiji tampilan impressive di mimitian kahijina pikeun Chelsea di win maranéhanana leuwih Qarabag, Victor Musa ieu gancang ngingetkeun ngeunaan prestasi Italia sacara teammates sorangan. Ieu kajadian nalika Zappacosta mucunghul nyitak tujuan tunggang gunung nu jadi ditembak ti 30 yard flew kana bersih.

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Zappacosta Vs Musa

Jeung mangsa celebrations liar di dugout Chelsea, David Luiz na Willy Caballero anu katempo bercanda kalawan Musa, Presumably sangkan anjeunna yén poé-Na dina flank katuhu Conte urang bisa jadi wilanganana sanggeus thunderbolt Zappacosta urang. The Italia internasional nyandak caang nu kaluar gawang ku admitting yén usaha nya éta cross a.

Ayeuna sual (kadaharan pikeun pamikiran) mana kawas kieu; Antara Zappacosta na Musa, Saha hadé?

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Davide Zappacosta Vs Koswara Musa - Saha anu hadé?

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:The SORA Sporting Pahlawan

Tungtungna dina Fakta Davide Zappacosta kami nyaeta pangakuan diangkat jadi pahlawan olahraga di kampung halaman na, SORA. Saptu Juni 14, di 11.00 am, di Conservatory Galéri Kota SORA, kungsi upacara pikeun pahlawan kota nu. Aranjeunna dibere hiji Olahraga istighfar Award pikeun Davide Zappacosta dina pangakuan pikeun bakat na kantos tumuwuh. pangajén diwakilan ka Zappacosta ku Roberto Cirelli urang, urut Manajer SORA Calcio Pemuda-Na.

Davide Zappacosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Davide Zappacosta urang Township Award

Loading ...

1 comment

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu