Danilo da Silva budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
3611
Danilo da Silva budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents a Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nami "Dan". Danilo da Silva budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, latar kulawarga, hirup hubungan, sarta loba fakta OFF-pitch séjén (saeutik dipikawanoh) ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan nuhun raray taringgul Na. Sanajan kitu, ngan saeutik nyaho loba ngeunaan Danilo da Silva urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Fakta Danilo da Silva budak Story Ditambah Untold Biografi -Kahirupan mimiti

Dimimitian kaluar, ngaran lengkep nya Danilo Luiz da Silva. Anjeunna ngalahir dina dinten 15th Juli 1991 ka indungna, Maria José da Silva jeung bapa, José Luiz da Silva di Bicas, hiji munisipalitas Brasil dina kaayaan Minas Gerais.

Danilo Luiz da Silva Parents- Maria José da Silva na José Luiz da Silva

Asal kulawarga Danilo urang boga akar na ti etnis hideung Brasil nu boga sajarah di prasangka jeung gelut pikeun tempat di masarakat Amérika Kidul. Brazilians hideung suksés kawas Danilo anu geus edged kaluar ayeuna kalibet dina pertikahan dicampur hasilna mun kulit dicampur offsprings.

Danilo tumuwuh nepi di Bicas, hiji munisipalitas kalawan ngeunaan 13,000 pangeusi na jam kasarna 3 kaléreun Rio de Janeiro.

Danilo Luiz da Silva urang Origin- The Untold Story

Bicas sakumaha gambar dihandap mangrupa atraksi titik pikeun imigran lolobana Italia sarta sababaraha nationalities.

Fakta Danilo da Silva budak Story Ditambah Untold Biografi -karir Mimitian

Keur ngora Danilo, quest na jadi footballer a sumping ngaliwatan motivations anjeunna nampi ti legendaris Edson Arantes do Nascimento anu katelah Pele.

Kumaha Danilo Drew motivasi na

Sanggeus dipelak nepi dina kota mana emptiness ends lamun aya bal dina suku hiji urang, ieu gampang keur ngora Danilo milih bal tinimbang bade sakola. Ideally, Danilo yuswa 13 taun wanoh Anjeunna nyandak bal serius. markisa na for mabal ningal anjeunna di 2004 enrolling di tim nonoman lokal-Na, Tupynambás anu eweh tahap ka showcase bakat-Na. Bari di bandung, diajar teh trades of panutan sarta dua-waktu meunangna cup dunya Cafu mintonkeun anu diajarkeun anjeunna kumaha carana maén jabatanna hadé.Peran Danilo Luiz da Silva urang Model- Cafu

Sanggeus dua taun outgrowing sadaya jajaran bal di Tupynambás, Danilo ngarasa kudu maén bal leuwih kalapa. Anjeunna mutuskeun pikeun pindah ka sisi nonoman América Mineiro lokasina di Belo Horizonte. Danilo nempo klub salaku springboard nu bakal ngabalukarkeun anjeunna ka parantosan karir nonoman suksés.

Fakta Danilo da Silva budak Story Ditambah Untold Biografi -Naek ka Inohong

Danilo dina yuswa 18 réngsé karir nonoman sarta meunang diwanohkeun ka sisi senior América Mineiro. Anjeunna naros luhureun sakabeh jajaran footballing senior sanggeus nyetak gol penting pikeun bandung.
Gugah Danilo Luiz da Silva ka Inohong Story
Butuh waktu euweuh saméméh buta Brasil Santos sumping nelepon. gugah meteoric Danilo urang di Santos sumping wanoh katuhu. Ieu sumping dina hiji waktu manehna ngoleksi tujuan nu meunang 2011 Copa Libertadores (éta Amérika Selatan sarua jeung Liga UFA Champions - pikeun pertama kalina saprak 1963). Di handap ieu hiji poto super ngora Danilo dina kamulyaan Copa Libertadores Na.
Kumaha Danilo meunang Copa Libertadores
Kusabab unggul Copa Libertadores barengan Neymar (Gambar handap kalawan piala nu), pangabisa Danilo urang nungkulan Kinérja janten langsung sabanding jeung cara anjeunna diatur bal.
Danilo urang Vérsi tina 2011 Copa Libertadores Glory- Gawe sareng Neymar
Ieu oge hiji waktu loba tim Éropa nyandak bewara ngeunaan anjeunna. Salaku di jandela mindahkeun 2012 Januari klub ti Éropa mimiti nelepon pikeun jasa-Na. Sanajan pelepasan beurat klausa tina € 50 juta disimpen dina sirah-Na, FC Porto indit payun ka asup anjeunna, Mayar nu hefty klausa tur Signing fee. Ieu kumaha impian Éropa na sumping liwat. Sésana, (waktos di Real Madrid na Man Kota) Sakumaha aranjeunna ngomong, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Fakta Danilo da Silva budak Story Ditambah Untold Biografi -hubungan Kahirupan

Balik unggal lalaki hébat, aya hiji awéwé hébat, atawa jadi nyebutkeun nu mana. Tukangeun hiji Danilo sukses, aya sakali hiji kabogoh glamorous di jalma tina Clarice Penjualan (gambar handap kalawan lalaki nya) anu engké tos pamajikanana tercinta.

Danilo Luiz da Silva urang Cinta Kahirupan

Duanana pencinta mutuskeun mun gaduh orok sateuacan nikah. Maranehna putra maranéhanana, Miguel dina 9th April, 2015. Di handap ieu Danilo jeung pamajikanana geulis tur karek dilahirkeun Miguel celebrating némbak poto kahijina datang ti dad-Na.

Danilo Luiz da Silva sanggeus kalahiran pamajikan urang

Saatos 7 taun keur babarengan, Danilo na Clarice Penjualan tungtungna ngarasa ieu waktos keur dasi cangreud dina. Aranjeunna meunang nikah dina dinten 17th Juni 2017 di Bicas, Brazil.

Poto Danilo Luiz da Silva Kawinan

Duanana Danilo na Clarice tadi pernikahan maranéhanana teuing mimiti ti tanggal maranéhna sempet rencanana. Éta mimitina slated tanggal upacara kawinan maranéhna pikeun Juni 30, 2017, tapi mutuskeun sangkan eta kajadian dina dinten 17 bulan nu éta 13 poé saméméh tanggal pernikahan sabenerna.

Di handap ieu pernikahan poto maranéhanana bareng jeung putra maranéhanana, Miguel. Saperti katempo handap, sakabéh anggota kulawarga kaasup hiji Danilo boro mesem neuteup pondok ti cake kawinan buta.

Danilo Poto Luiz Kawinan

Danilo percaya putrana Miguel (gambar handap) bakal ngabalukarkeun generasi bal kadua Danilo Luiz da Silva kulawarga.

Fakta ngeunaan Danilo Luiz da Silva urang Son- The Untold Story

Otong Danilo urang: Tanpa ragu, nya eta gaya hirup Danilo urang nu bisa nulungan hiji ngawangun gambar nu lengkep hadé tina kapribadian Na. Danilo geus nempo rada mindeng, ngarasakeun waktu kualitas alus babarengan.Danilo Luiz da Silva Hubungan Kahirupan

Fakta Danilo da Silva budak Story Ditambah Untold Biografi -pribadi Kahirupan

Dimimitian off, Danilo ieu katempo ku fans salaku batur anu salawasna nempatkeun katingal serius dina pitch komo dina poto sareng kulawargana.

Danilo Luiz da Silva urang serius Looks- Unveiling Fakta Personal na

Salaku hasil ieu, Danilo bisa jadi salah kaprah saperti batur anu bisa boga atribut Moody. Sanajan kitu, pangeboran jero handap, urang masihan anjeun sababaraha fakta ngeunaan kapribadian Na.

Salaku Wasalam kakuatan-Na, Danilo katempona ku peers salaku batur anu ngajaga hiji ditahan teguh nanaon relevan pikeun manéhna. Ieu dibuktikeun dina cara manehna getih ka kulawargana saperti ditempo dina na poto hirup hubungan.

Danilo téh kacida imajinatif (dipareuman jeung dina pitch nu), satia (kalobaannana ka pamajikanana). Salaku Wasalam naon manéhna diaku, Danilo mangrupakeun kipas tina hobi home basis. Anjeunna mikanyaah ka bersantai deukeut cai jeung ngabogaan tepung alus kalawan kulawarga. Tanda ti tattoo cross on panangan na handap nunjukkeun manehna asalna ti tukang kulawarga Katolik.

Danilo Luiz da Silva Hubungan Kahirupan

Salaku Wasalam naon anjeunna henteu janten, Danilo teu ngarasa nyaman kalawan strangers. Anjeunna henteu janten sagala kritik kolotna sarta ngalaan pikiran teuing tina kahirupan pribadi pikeun umum. Salaku dina waktu tulisan, saeutik geus dipikawanoh ngeunaan lanceukna (s), adina (s), Mamang (s) sarta bibi (ies).

Salaku dina waktu nulis artikel ieu, Danilo anu mangrupakeun lalaki jegud boga patut net estimasi tina leuwih $ 21 juta. Sanajan Cafu keur panutan Na, Danilo kungsi sakali stressed di handap dina kecap na;

I am lalaki kuring sorangan. Kuring moal ngabandingkeun sorangan kalawan saha sabab kuring gaduh atribut kuring sorangan.

kanyataan parios: Heuheu Danilo da Silva budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu