Daniel Sturridge budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5785

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Studger". Daniel Sturridge budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities na tapi sababaraha ngemutan urang Daniel Sturridge Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, nyanggakeun Dimimitian.

Daniel Sturridge budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Daniel Sturridge budak StoryDaniel Sturridge lahir dina dinten 1st September 1989 di Birmingham, Britania Raya dumasar Grace Sturridge (indung) jeung Michael Sturridge (bapa), duanana asalna Jamician.

Anjeunna tumuwuh nepi di Hockley, Birmingham. Ieu hiji lingkungan manehna pernah gé hilap dina watesan keur Maen Bal di pitches lokal, najong bal sabudeureun taman hareupeun kulawargana sarta sakuliah imah.

Unggal nak di lingkungan ieu gemar anjeunna.

Daniel Sturridge budak Story
Saeutik Daniel Sturridge: The budak dina haté dulur urang

Daniel mikanyaah Hockley sabab éta hiji tempat positif pikeun hirup sarta wae nu eweh nu grounding katuhu pikeun dimana manehna nyaeta dinten.

Young Daniel SturridgeTumuwuh nepi, Young Daniel tadi kolotna anu éta pisan pelindung tina anjeunna. Dina kecap na; ...."Hockley miboga sababaraha kajahatan jadi mum abdi teu hoyong abdi kaluar aya, sarta dad mah sami. Abdi gaduh janten dina dina hiji waktu nu tangtu sakumaha aya loba kekerasan sabudeureun wewengkon urang. adi kuring kokolot, Leon, éta moal aub dina kekerasan wae, sarta manehna nyieun yakin yen kuring ari jauh ti eta sakabeh gaya hirup. Éta penting pikeun ngarti yén anjeun bisa jadi hal di wewengkon kajahatan-ridden. Abdi bersyukur ka Alloh nu ieu tiasa kaluar lingkungan nu na nyieun hal diri ".

Gaduhan datang ti tukang kulawarga bal, Daniel terang dad sarta uncles bakal hoyong legacies maranéhna pikeun nuluykeun. Infact, manéhna hiji kapal mentor mimiti na wali ti aranjeunna. dad-Na, Michael dimekarkeun fondness ieu némbongkeun video putrana sahiji Pele. Ieu ieu nu munggaran meunang Daniel resep maén bal.

Dina kecap Daniel urang sorangan ..."Dad abdi coached kuring pisan di taman, urang kukituna nempatkeun kaluar congcot jeung anjing anu salawasna chasing kami. Anjeunna némbongkeun kuring loba video Pele. Anjeunna bakal némbongkeun kuring kaahlian jeung Abdi buka di taman hareupeun nyoba ngalakukeun aranjeunna ".

Daniel Sturridge budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Karir di Ringkesan

Sturridge mimiti karir maén na dina yuswa genep di klub lokal Cadbury athletic. Anjeunna coached na mentored ku bapana sarta lanceukna kokolot. Ieu eweh mimiti lemes keur maén bal.

Daniel Sturridge budak Story
Daniel Sturridge budak Story: Awal Days Karir

Anjeunna méakkeun sakabéhna hasil 1995 / 1996 usum di bandung sateuacan keur nempo di umur tujuh ku akademi nonoman of Aston Villa. Anjeunna ditinggalkeun Villa opat warsih saterusna pindah ka Citeureup Kota, ti mana anjeunna ngagabung Manchester Kota urang Akademi di 2003, 13 yuswa.

Taun di handap, anjeunna teh anjog scorer sarta milih pamuter musim (hijina jalma séjén pikeun ngahontal ieu footballer Argentina Carlos Tevez) salaku Kota meunang Piala Nike, didamel di handapeun-15 turnamén di dunya.

Ti ngawitan usum 2006-07, Sturridge mimiti ngalatih kalawan tim kahiji Kota.

Dina usum 2007-08, Sturridge janten hijina pamuter kantos nyitak dina Pemuda FA Piala, Piala FA jeung Liga Utama dina usum sarua. Ieu catetan nu boga acan bisa loyog nepi ka poé ieu.

Dina ahir usum 2008-09, fans Manchester Kota milih Sturridge salaku Manchester Kota Young Player dina Usum, di mana manéhna dedicated pangajén ka kulawargana tur pamanna Dean.

Kalawan keuna Sturridge urang di Manchester Kota kadaluwarsa, anjeunna asup pikeun Chelsea dina kontrak opat taun on 3 Juli 2009. Dina 31 Januari 2011, Sturridge sapuk pikeun gabung Bolton Wanderers di deal injeuman nepi ka ahir mangsa. Manehna nyieun hiji dampak dina Bolton.

Dina 2 Januari 2013, Sturridge réngsé move ti Chelsea mun Liverpool, Signing kontrak jangka panjang pikeun fee undisclosed panginten janten di wewengkon £ 12 juta. Sesa sabab sebutkeun ayeuna sajarah.

Daniel Sturridge budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Daniel Sturridge nyaeta ti tukang kulawarga beunghar. Anjeunna sahiji turunan Betawi, sakabéh nini na nu Betawi kawas Raheem Sterling.

Pa: dad-Na, Michael Sturridge éta hiji footballer profésional saméméh anjeunna dilahirkeun.

Daniel Sturridge urang Father- Michael Sturridge

Dina kecap Daniel urang, ... "Nalika kuring ieu tumuwuh nepi, anjeunna hiji anu coached na mentored kuring sarta mantuan kuring jadi naon Kami kiwari. Tanpa asah sarta tanpa wawasan na jeung poé jeung jam éta anjeunna nempatkeun di sareng abdi, abdi moal bakal pamuter yen Kami kiwari. Marengan adi kuring, anjeunna diajar bahasa sunda sagalana kuring nyaho.

Michael Sturridge urang lanceukna nyaeta Simon Dean, David jeung Derek na Carl Sturridge. adi nyaeta Ava Sturridge-Packer CBE.

indung: Mum Daniel urang ieu pisan fokus kana pangajaran abdi. Manehna hayang manehna bade difokuskeun sakola kusabab manehna digawé di sakola a. Anu badag keur dirina.

Daniel Sturridge urang Mother- Grace Sturridge
Daniel Sturridge na Mother- Grace Sturridge

Henteu ngan nyaeta Kang Maman sanggup masak nepi badai dina widang ulin poé ieu, tapi kaluar pitch manéhna oge saeutik leungeun dab di dapur teuing, jadi loba ambéh kulawarga Sturridge geus dibuka réstoran Karibia sorangan di Birmingham, dimana anjeunna dilahirkeun jeung tempat kolotna kénéh hirup.

Sarta eta bakal mum Sturridge urang, anu anjeunna nyebutkeun dipangaruhan cinta sorangan keur dahareun alus jeung nu goreng.

Daniel Sturridge urang Mother- Grace Sturridge

UNCLES: Sturridge teh ganteng urut footballers dekan jeung Simon Sturridge.

Daniel Sturridge urang uncle- Dean jeung Simon Sturridge

Mamang Daniel urang, Dean dicoo nepi hareup pikeun dékade jeung Derby County, lima taun nu anu spent dina Liga Utama. Mamang Simon tétéla pikeun Stoke Kota, bari dad Daniel urang Michael dimaénkeun di Finlandia. Duanana Dean, Simon jeung Michael Sturridge (dad Daniel urang) sadayana kagungan Manjang karir professional maranéhanana sacara dina waktos anu sareng.

Numutkeun Daniel ..."Éta diaspal jalan pikeun kuring sarta kuring kokotéténgan nepi ka aranjeunna nalika kuring ngora. Kuring éta senang ningali mamang kuring maén keur Derby jeung kuring muter Mamang séjén pikeun Stoke. Kuring diawaskeun dad kuring maén dina rekaman Betamax betah tur anjeunna némbongkeun kuring kaulinan heubeul ti sabot dicoo di Finlandia. Anjeunna ngoleksi sababaraha tujuan alus ogé. "

lanceukna: Daniel boga adi heubeul ngaranna Leon Sturridge. Anjeunna teu resep maén bal ti dinten salah. Anjeunna anak kahiji sarta putra Michael na Grace Sturridge.

brother- Daniel Sturridge urang kokolot Leon SturridgeDaniel sakali cenah aya geus pernah geus sagala sibling sihungan anjeunna jeung Leon. Dina kecap na ..." Leon geus salawasna geus 100% supportive. Aya anu geus euweuh jealousy. Tur éta dina sagalana, moal ngan maén bal. Aya henteu jealousy di rumah tangga kuring jeung nu hiji hal nu kolot mah sok diajar urang pernah boga. Kami sok diajar ka uplift tur mawa pujian sarta nyoba nulungan silih jadi suksés; pernah janten cemburu saling "

ADI: Daniel Sturridge ngabogaan sister kokolot ngaranna Cherelle Sturridge. Manehna teh 4 taun heubeul ti anjeunna. Di handap ieu gambar ti Cherelle Sturridge sarta John Terry.

sister- Daniel Sturridge urang kokolot Cherelle Sturridge
Daniel Sturridge urang kokolot sister- Cherelle Sturridge kalawan John Terry

COUSINS: Daniel boga 3 cousins ​​dina nami Warren, Yordania jeung Ellisha Sturridge.

Daniel Sturridge budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Awalna, Daniel ieu pernah dipaké pikeun ngabogaan hubungan serius. Anjeunna sering Ngaruwat fans ka poto sareng video Anjeun dina Instagram, tapi ceuk urang pernah gambar sareng awéwé ku samping na. Na Pareum-pitch Romance teu pisan intensif sakumaha anu sahiji Sergio Ramos jeung Gonzalo Higuane.

Ieu kumaha anjeunna geus ditempo hirup hubungan na janten ... .."Abdi bogoh ka ngamimitian kulawarga kuring sorangan. Kaula teu yakin naon nurun tina bapana Kuring gé jadi tapi mudahan kuring gé janten salah tiis. Tur mugia anak kuring bakal tiasa nyarita ka kuring ngeunaan nanaon. Éta jenis jalma Kami, sarta éta jenis hubungan nu Kuring miharep pikeun mibanda jeung anak kuring.

Engké on, ieu naon anu lumangsung !!

Fans mana ngajempolan nalika Daniel Sturridge nyandak ka Twitter pikeun ngabejaan nembongkeun kedah na pikeun nona hirupna. Sturridge anu dipikanyaho pikeun babagi loba hirupna dina média sosial, sarta interaksi sering-Na jeung fans ngawartoskeun pengikut na:

Sababaraha jam sanggeus tweeting, sababaraha toko média wangsit qualities sosial pikeun Ladies poténsi anu dicita janten dina hubungan serius jeung manehna. Sababaraha eta maos kieu;

-He mangrupa fisik pas pisan - Anjeunna wount hayu ieu nempatkeun maneh ka handap, bobogohan anjeunna téh kawas gaduh palatih pribadi!

-He bisa meunang nu diskon di Subway, sanggeus anjeunna jumlahna hiji duta maranéhanana.

-Ceuk urang dibuktikeun anjeunna boga rasa alus humor sanggeus milu dina kompetisi rapping kalawan sasama Liverpool FC pamuter Jordon Ibe.

-Manéhna hirup di partying hirup diantara béntang kayaning Tinie Tempah, Pharrell Williams sarta Drake kitu maneh bakal jadi dina daptar tamu sakumaha tambah hiji na!

Ieu supermodel Jourdan Dunn nu tungtungna meunang haténa. Jourdan mangrupa modél busana Inggris sarta aktris. Manehna kapanggih di Hammersmith Primark di 2006 sarta ditandatanganan pikeun Storm Manajemén Modél di London lila saterusna. Manehna mimiti muncul dina runways internasional di 2007 mimiti.

Jourdan Dunn na Daniel Sturridge geus dipelak steadily nutup saprak maranéhna dimimitian bobogohan. Aranjeunna geus ngajaga hubungan maranéhanana pisan sepi iwal moments saperti ieu dihandap.

Daniel Sturridge kabogoh
Daniel Sturridge kabogoh

Daniel Sturridge budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Asal Goal Perayaan

Jalma geus ngadawuh Daniel Sturridge geus ngagaduhan belah Kawas Jagger.

Deui, tina sakabeh perkara anu hoyong jalma paling uninga ngeunaan striker, nya eta sugan asal atanapi harti hajatan gawang Jagger akrab na. Sturridge mikanyaah nedunan nu Mesir-gaya tarian rutin di hareup fans-Na.

The Inggris internasional sakali dipedar dina wawancara jeung majalah GQ: "Ieu sumping ngeunaan nalika kuring jeung adi kuring sarta cousins ​​abdi nya di apartemen kuring. Kami ngabogaan saeutik banter na maén sababaraha musik na I réngsé nepi lakukeun tarian. Deui kuring réngsé nepi ngalakonan eta di nightclub a lajeng jalma éta kawas: 'Anjeun kudu ngalakukeun salaku hajatan,' lajeng deui jenis ngan nyangkut ".

Sababaraha fans geus dijieun fun eta. Conto anu katempo di handap.

Salaku Wasalam éta pamakéan heula, tari Sturridge Jagger munggaran dipaké dina 2004 nalika manéhna hiji kaulinan U15s ngalawan Barcelona dina Piala Premier Nike. The lajeng heubeul 14 taun kapanggih deui tina bersih, sarta dituturkeun kalayan tari memorable mana manéhna pikeun kahiji kalina dina pitch. Padahal nu katingali saeutik saeutik atah jeung konyol di waktu éta. Daniel tos ningkat dina eta.

Daniel Sturridge budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Hideung Kaos Rasa

Pareum pitch nu, Sturridge boga rupa-rupa kapentingan tetep dirina sibuk. Manéhna ngabogaan gairah gede pikeun fashion hideung. Anjeunna ngajadikeun yakin anjeunna kitted kaluar dina pangalusna gear desainer hideung sepanjang waktos.

Sarta hususna, nu hartina maké sagala trainers panganyarna.

Daniel Sturridge budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Sakali a Derby County jeung Arsenal Fan

Sturridge dipaké pikeun ngarojong Derby County nalika anjeunna ngora sabab pamanna, Dean, dimaénkeun keur maranehna. Tapi sakali Dean ninggalkeun, Sturridge ngaganti kasatiaan ka Arsenal.

Daniel Sturridge budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -agama

Sturridge nyaéta Kristen. Sanggeus unggul dina Premier League Player tina pangajén Bulan, Sturridge ngomong, "Kuring ngalakukeun sakabeh [ngaliwatan] Masih anu strengthens kuring."

Ageman oge muterkeun hiji bagian kuat dina kahirupan nu heubeul 24-taun urang, kalayan Sturridge Kristen taat, sakumaha katempo ku gesture arah langit méré nuhun ka Allah nu ahli nembak ngajadikeun iraha manehna manggih deui tina bersih pikeun Reds.

"Kuring ngan ukur pikir kuring anu percanten ka Alloh, nuju ngadoa pisan, parantos kerja di lapang palatihan, sareng nganyatakeun sorangan, maén game alam kuring sareng muter posisi alam kuring ogé," ngawartoskeun Sturridge ka CNN Dunya Sport meta CN nyobian kana ngajelaskeun formulir beureum-panas panganyarna na di hareup gawang.

Daniel Sturridge budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -A Amal Giver

Sturridge ieu aktip aub dina karya zakat, mindeng nulungan pamaén ngora meunang aub dina maén bal. Dina 2012, bari maén keur Chelsea, anjeunna dibere cek of € 50,000 mun Street Liga, amal dedicated ka nulungan pamaén disadvantaged sakuliah Éropah meunang kana maén bal.

Dina 2013 usum panas, Sturridge dibuka yayasan sedekah na dingaranan ti namina di Portmore, Jamaika, jeung Tujuan na pikeun mantuan Wayang kulit aya meunang ka olahraga sarta hiburan.

Anjeunna oge owns pausahaan rékaman Sturr Kelas Hiburan.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu