Daley Buta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5243
Daley Buta budak Story

Sedengkeun presents nu Story of a genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Scholletje Junior". Kami Daley Buta budak Story tambah Fakta Biografi Untold brings Anjeun rekening pinuh ku acara ti budak leutik pikeun titimangsa. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga, sambungan kulawarga jeung fakta kaluar-pitch sejenna ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan versatility Na. Sanajan kitu, ngan leungeun sababaraha fans nyaho loba ngeunaan Bio Daley Buta urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Daley Buta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Daley Buta lahir dina dinten 9th Maret 1990 di Amsterdam, Belanda. Anjeunna ngalahir ka indungna, Yvonne Buta jeung bapa Danny Buta.

carita Buta budak leutik Daley kami mangrupakeun carita budak ngora jeung calakan anu kana kalahiran ieu katalungtik janten genetik rahayu kalayan bakat bal rongkah sadaya berkat dad-Na. Bapana, Danny, ditempatkeun anjeunna dina sakola anu eweh kasempetan maén bal kalapa salila période olahraga.

Buta mimiti karirna dina akademi nonoman sahiji klub kampung halaman na, AJAX, klub sarua dimana bapana Danny dijieun ngaranna salaku profésional. Sanajan pangaruh dad na urang, Daley masih miboga tekad steely nyieun impian na datangna leres tur ambisi na éta teu ngan hiji lulus fancy.

Dina kecap na ...

"dad kuring anu oge abdi pangalusna pamakéan sobat nyandak kuring kaluar dina patandingan penting minangka maskot pribadi na mangsa poé maén Na. Anjeunna pernah meuli kuring Toys atanapi kaulinan lamun ieu mah ngora, ngan bal nu. Abdi sagemblengna bersyukur pikeun sagalana manéhna. Anjeunna salawasna kadorong kuring. Tanpa manéhna, Abdi teu bakal boga lalampahan luar biasa ieu nu IM on sangkan jauh. '

Daley Buta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Karir di Ringkesan

Antara umur 5 mun 8 (1995-1998), Buta dicoo pikeun AFC (Amsterdamsche Football Club) nu eweh hiji yayasan alus mun maénbal. Di akademi, manéhna kabeungkeut ogé kalawan palatih nonoman Edwin Tielman, tokoh bapa ka anjeunna. Dina séjén keur nyimpen hiji mata nutup dina putrana, Danny mutuskeun enroll putrana di AJAX akademi dimana anjeunna palatih a.

Keur anak AJAX sarta legenda Walanda Danny Buta teu kaci gampang dina sagala footballer ngora. ekspektasi tinggi sok dituturkeun Daley Buta sabudeureun, tur mimiti on dina karirna, éta muncul anjeunna bisa bajoang papanggih aranjeunna.

Ngaliwatan pangaruh dad na urang, Buta dimimitian karir suksés di AJAX na acuk ngaliwatan jajaran nonoman, earning dirina tempat senior di tim. Nya éta ngaliwatan mangsa ieu nu dad na acuk ka anggota dewan bandung.

Salaku pamuter utiliti, Buta dicoo kénca-balik, kénca jangjang-balik, puseur-deui midfield pertahanan. Anjeunna saw nyalira unggul opat judul Eredivisie padeukeut kalayan klub teh. Ngaliwatan sambungan bal kuat di kulawargana, dad na engké jadi asisten palatih ti Walanda. Ieu ogé coincides jeung waktu Daley Buta meunang pamuter tim ti sataun pikeun AJAX di 2013, ku kituna meunang panggero ti Louis van Gaal keur tugas tim nasional.

Ieu ngan poé méméh Piala Dunya 2014 yen sobat bapana Louis van Gaal ngagaduhan job Manchester United-Na. Buta SNR éta bos 'asisten palatih Serikat salila Piala Dunya di Brazil jeung éta pasti geus kungsi peran dina move putrana urang.

Kumaha Danny Buta mantuan putrana, Daley Buta mun Manchester United

Ngan sataun sanggeus turnamen persis dina 30th Agustus 2014, Manchester United ngahontal hiji perjangjian pikeun asup Buta. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Daley Buta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Football mangrupakeun tangkal emas, hiji tempat dimana jutaan nonoman geus kapanggih ngiuhan na cinta. Balik unggal lalaki hébat, aya hiji anak hébat sarta di putrana anu aya hiji nona glamorous geulis. Buta buta geus dina hubungan jangka panjang kalayan kabogoh lookalike na Candy-Rae Fleur.

The kisah cinta Daley Buta jeung Candy-Rae Fleur

Candy-Rae nyaeta model sarta penari sareng kuat ngahanca nu ngawengku menari kalawan Robin Thicke di MTV Ema urang. Manehna Éta ti Amsterdam tur lulusan ti Hermann Wesselink College (2007 lulus diatur). Salaku kaca LinkedIn nya nyimpen éta, manehna ayeuna jalan salaku profésional média siaran.

Ieu henteu dipikawanoh sabaraha lila pasangan nu geus babarengan tapi maranéhanana kasampak serius dipikacinta-up di gambar di handap ieu.

The kisah cinta Candy-Rae Feur na Daley Buta

Salaku Daley Buta nyimpen eta; "Kuring nempo sorangan salaku bodo biasa, sarta kami, sababaraha normal. Jigana éta sakapeung hésé pikeun kabogoh abdi Candy-Rae sabab bobogohan nu footballer nu literea hartina ngabogaan kavling perhatian. Nu cinta hirup abdi méré kuring rojongan hébat sarta kuring ogé coba mun masihan sami nya. "

Sanajan jalan normal tina nyumput sorangan ti ramé, Candy-Rae Feur geus sakali wangsit extrovertness dirina ku bringing awak menari nya ngarojong kabogoh nya. Gaduh cap ramo disebut "Tim Buta" éta cara anyar pikeun némbongkeun rojongan pikeun bek Manchester United.

Salaku gambar di handap, kelompok blondes geulis tur brunettes anu sagala katempo ku aksésori fashion "Tim Buta snapback caps" mana maranéhna dipaké di lawan perhatian fans sabab walked kana stadion. Carita Candy-Rae Feur raising tim pikeun ngarojong kabogoh Buta

Candy-Rae mikanyaah fashion, tapi manehna moal balik kabeh dolled nepi ka patandingan. Manehna ngan ngajadikeun yakin manehna ageman hal beureum jeung rojongan nasional, hal jeruk sakumaha katingal di handap.

Daley Buta jeung kabogoh ngarojong anjeunna di Beureum sarta Oranyeu

Najan sabenerna kabogoh a footballer urang, Candy Rae teu resep bisa disebut salaku WAG. Manehna sakali ngadawuh: "Kami moal WAG a, abdi teu ngarasa kawas kabogoh pamaén urang. Éta babak cara séjén! Anjeunna lalaki hiji penari urang! "

Fleur ditambahkeun: "Anak uncalled keur di Serikat, unggal pamajikan atawa kabogoh baris meunang difoto dimana wae aranjeunna balik. Nalika kami di AJAX na di kali urang sadayana indit kaluar, aya pernah fotografer sabudeureun.

Daley Buta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pribadi Kahirupan

Kahirupan Daley Buta Personal

Buta pisan ramah tur anjeunna sering manggih dirina di parusahaan ti urang pisan béda. Anjeunna téh selfless, salawasna daék nulungan batur, tanpa hoping meunang nanaon deui. hirup Daley Buta urang dicirikeun ku empati sarta ditembongkeun kapasitas emosi. Anjeunna pisan ruku 'sarta pisan satia ka kabogoh-Na, Candy-Rae Fleur.

Kaunggulan pribadi: Anjeunna ruku ', artistik, intuitif, hipu, wijaksana tur pisan musik berkat kabogoh na Candy-Rae Fleur.

Kelemahan pribadi: Anjeunna bisa jadi fearful, overly percanten, sedih tur boga kahayang kabur kanyataanana.

Naon Daley Buta likes: Keur nyalira kalayan Candy-Rae Fleur, sare, musik jeung roman jeung dirina.

Naon Daley Buta henteu janten: Jalma anu ngaku maranéhna terang-eta-kabeh, keur ngritik, geus kaliwat datang deui ka dipikanyaho anjeunna jeung cruelty nanaon nanaon.

Daley Buta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Daley Buta asalna tina hiji tukang kulawarga aksara-kelas. Di imah Buta, éta bal nu paling perkara. Acan imah teu pinuh ku kaos bal sakumaha aranjeunna langkung bikang ti jalu. Ayeuna urang ngawanohkeun maneh anggota Daley Buta kulawarga.

indung: Ibu Daley Buta Yvonne Buta ieu gambar dihandap kalayan salakina handap.

mother- Daley Buta urang Yvonne Buta

Yvonne Buta katelah batur anu ditulungan putra nya, Daley di pindah kana Manchester United. Kaca Hideung of Yvonne Buta ngahartikeun jurus nalika manéhna sarta salakina anu duanana kalibet dina kacilakaan lalulintas di 2006. Baé séjén aub dina kacilakaan (korban) kedah motong kaluar tina mobil jeung diangkut ka rumah sakit.

salaki Yvonne urang nyatakeun yén kaduhung: "Kanyataan yén kuring geus diuk tukangeun kabayang jeung alkohol nyaéta inexcusable na kedah pernah geus kajadian. Kami deeply isin na nyadar yén batur dina posisi kuring kudu dibawa tanggungjawab. Nu ieu teu aya kajadian ngajadikeun kaayaan sagala beuki nyeri. "

Grand Kolot: akina Daley Buta urang hails ti Hellevoetssluis. Anjeunna mangrupakeun kapribadian well-dipikawanoh dina Zeeland Propinsi nuhun Walanda pikeun karir dibédakeun na dina industri kakuatan. nini Daley Buta urang téh ti Vlissingse, hiji kotamadya di South West Walanda. Anjeunna boga mamang saha anjeunna sakaligus painfully disaksian pupusna ku kacilakaan moped.

sadulur: Daley Buta boga dua sadulur endah dina ngaran; Zola na Frenkie Buta.

Daley Buta kalawan sadulur-Na, Zola na Frenkie

Ti katingal di poto maranéhanana, sigana Zola geus heubeul ti lanceukna nya jeung Frenkie loba ngora. Zola oge mantuan ka lanceukna nak nya.

Bapa: Hatur nuhun ka kapala imah, JABAR geus tetep a selingkuhan kulawarga pikeun kulawarga Buta. Buta dimimitian karir professional na salaku bek katuhu.

Danny Blind- Balik dina dinten

Anjeunna debut dina 29 Agustus 1979 dina maén bal profésional di Sparta. Dina Juli 1986 Buta indit ka AJAX, berkat diréktur teknis Johan Cruijff. Danny Buta meunang judul di handap ieu mangsa poé maén na; Liga Champions (1995), Piala Éropa II (1987), Piala UEFA (1992) sarta Piala Dunya (1995). Anjeunna maén jumlahna aya kaulinan 537 di liga Belanda jeung skor 45 kali. Danny kungsi kasaruaan sampurna kalawan putrana Daley mangsa poé maén Na.

siga sampurna Danny Buta urang ku putrana, Daley

Danny junun éta juara Eredivisie, AJAX di 2005 saencan nyandak up peran jeung samping nasional Walanda, sahandapeun van Gaal di 2012. Dina 2017, anjeunna dipecat jadi tim asisten palatih nasional alatan hasil goréng. Dilahirkeun di Wetan Souburg, Danny dicoo pikeun Sparta Rotterdam, AJAX jeung tim nasional maén bal Walanda. Di AJAX, anjeunna ngagaduhan jadi populer yén dewan klub direksi dibales anjeunna pakasaban jadi palatih sarta engké dijieun anjeunna jadi anggota dewan.

Danny Buta kagungan hiji karir impressive salaku bek keur Walanda. Anjeunna hiji-hijina pamuter soccer Walanda geus meunang sagala kompetisi klub internasional dipikawanoh ku UEFA sarta FIFA.

Daley Buta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Dipikacinta ku Theresa Smalling

Chris Smalling sakali twitted ngeunaan indungna liking Daley Buta leuwih ti manehna.

Daley Buta, dipikacinta ku Theresa Smalling

Bari fans atribut sasaruaan nya Daley alatan prestasi goréng Chris Smalling urang, comment salah kipas sabagean urang disababkeun sababaraha kalakuan cucungah sakumaha katingal dina twit handap.

twit négatip pikeun Daley Buta

Daley Buta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -kaunggulan karir

Salaku gelandang pertahanan, Buta diaku megatkeun up muter tur gancang nyetél serangan anyar sanggeus unggul diilikan. Salaku kénca-balik, manehna sigana nyaho persis lamun keur surge maju lamun tetep balik. Konci dina sakabéh ieu kasadaran taktis Buta sarta kecerdasan.

Sajauh kakuatan na museur, éta ngeunaan nyokot Peta katuhu dina waktos katuhu.

Daley Buta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -kelemahan karir

Ieu bisa pamadegan yén hiji Daley Buta nyaéta gelandang pertahanan anu henteu jadi fisik kuat tur teu bisa ngajalankeun alus a tackle, utamana mun strikers kuat.

Kana observasi anjeunna, salah bakal disimpulkeun yen anjeunna Sigana saeutik saeutik teuing lemah. Salaku full-balik, kurangna nya ku Pace bisa pasang aksi masalah.

Kanyataan parios: Heuheu Daley Buta budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu