Christian Benteke budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
4818
Christian Benteke budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'The Sudjiman'. Urang Kristen Benteke budak Story tambah Biografi Fakta mawa ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup hubungan, hirup kulawarga, sarta séjén OFF-pitch fakta ngeunaan anjeunna saeutik-dipikawanoh.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities na tapi sababaraha mertimbangkeun kami Benteke Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Christian Benteke budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Christian Benteke Liolo lahir dina 3rd poe 1990 Désémber dina Kinshasa, Républik Démokratik Kongo.

Anjeunna ngalahir ka indungna, Marie-Claire Benteke jeung bapa, Jean-Pierre Benteke.

Benteke ieu diangkat ieu diangkat dina setting militér. Bapana Jean-Pierre éta hiji perwira tentara tapi 1993 mutuskeun kaluar Zaire nu ayeuna Républik Démokratik Kongo. Zaire lajeng ieu masih maréntah ku diktator Mobutu Sese Seko jeung putrana Kongulu Mobutu.

Mobutu Sese Seko jeung putrana Kongulu Mobutu
Mobutu Sese Seko jeung putrana Kongulu Mobutu

Kusabab takwa keur ditelasan sanggeus deserting tentara, Jean-Pierre Benteke ngungsi ku kulawargana jeung ngadegkeun dirina urut kakuatan kolonial Kongo urang Bélgia. Néangan suaka éta hijina pilihan salaku diktator Mobutu Sese Seko sempet geus maréntahkeun ditewak Na. Anjeunna ngagabung pamanna di Liege, Belgia. Waktu éta, Little Christian éta ngan tilu.

Hayu urang ngalih anjeun hirup hubungan lempeng Benteke urang. Benteke urang Awal Karir Story baris nuluykeun engké di sapotong ieu.

Christian Benteke budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Christian Benteke pernah searched pikeun mate jiwa-Na. Anjeunna hasil indit pikeun manggihan bagian leungit tina anjeunna. Manehna aya dina baé Simpenan. Benteke geus bobogohan nona ieu kaéndahan enamored saprak taun rumaja-Na.

Christian Benteke Love Story
Christian Benteke Love Story

Nu leuwih anyar, anjeunna dihijikeun dina cangreud ku pasangan lila-waktos dina upacara swasta. Benteke tagged kawinan diangkat jadi nu mana aub Upacara a antara 'anu geulis sareng anu goréng rupa'.

Poto Christian Benteke Kawinan
Christian Benteke Kawinan Photo- The Beauty na Sudjiman

Nyarios deui, Benteke dicaritakeun dina pos média sosial: "The Beauty na Sudjiman. Pangalusna Poé Pernah 8-07-17 ". Duanana Christian Benteke jeung Fortune kagungan putra saméméh tying nu knots. putrana lucu maénkeun peran konci dina kawinan tina kolotna. Kana nempo chap, Anjeun bakal aya bewara Benteke urang lemes ditulis sakuliah beungeutna.

Christian Benteke sarta Putra
Christian Benteke sarta Putra

Christian Benteke budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -kapribadian

Benteke nyaeta Sagittarius ku kalahiran. Anjeunna boga atribut handap sakumaha Wasalam kapribadian zodiak na.

Kaunggulan Christian Benteke urang: Berehan, idealis sarta hébat rasa humor

Kelemahan Christian Benteke urang: Janji leuwih ti bisa nganteurkeun, pisan ngabaran, moal ngomong nanaon euweuh urusan kumaha undiplomatic.

Naon Christian Benteke diaku: Kabebasan, lalampahan, filsafat jeung keur ker

Naon Christian Benteke henteu janten: jalma Clingy, keur konstrain sarta téori kaluar deui-témbok.

Christian Benteke budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Ogé mangrupa Daber

enya, Jesse Lingard leres dibawa 'dab' craze tarian ka Liga Utama. Anjeunna pasti moal béntang bal munggaran ngagungkeun jeung move tarian nu kadang dimimitian ku sasalaman hiji.

Christian Benteke geus ngawanohkeun ka sasalaman jeung dab kalawan sobat nutup-Na, Mamadou Sakho.

Christian Benteke budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Bapana tangguh tapi adil cinta

Jean-Pierre Benteke mungkin geus ninggalkeun pos tentara na prematurely tapi disiplin nu anjeunna bakal geus meted kaluar ka prajurit handapeun anjeunna anjeunna geus ditumpukeun dina tilu barudak na.

Christian Benteke, sanajan, appreciates karasa sarta ditéang nasihat-Na sabot murag kaluar kalawan Klopp. "Bapa abdi téh lalaki pisan teuas," Benteke ngawartoskeun 'The Pranata mangsa'. "Anjeunna ngabejaan kuring yén karir tina footballer a teu lila kitu kuring kudu ngamangpaatkeun pinuh ku eta. indung kuring loba lemes. Manehna speaks kalawan haté nya. dad kuring ngabejaan kuring kanyataanana. Lamun Kami sarap di buruan, manéhna ngidinan kuring nyaho. Anjeunna teu mince kecap-Na. Tapi anjeunna geus dibawa kami nepi ogé ".

Jean-Pierre Benteke jalan kalawan agén putrana urang, Eris Kismet anu negotiates kalawan klub jeung nu lianna dina nama on Benteke.

adi Benteke urang ngora Jonathan mangrupakeun footballer maén profésional salaku striker keur samping Belgian Zulte Waregem. Jonathan Benteke Lifeka lahir dina dinten 28th April 1995.

Anjeunna ngagabung Kristal Istana dina usum 2016 / 2017 méméh pindah ka Omonia di Siprus anu usum sarua.

Benteke ogé ngabogaan sister disebut Sara.

Christian Benteke budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The Media Sosial Kasalahan

Christian Benteke ieu sakali kapaksa ngaluarkeun hiji apology sanggeus ngarobah bio Twitter na ngaku anjeunna ngalaman asup pikeun Burnley. Ieu kajadian nalika anjeunna réngsé mindahkeun ti Liverpool ka Kristal Istana. Dituturkeun hareup ieu blunder twitter sakumaha katingal di handap.

Anjeunna bashed ku salah sahiji follower na anu mangrupakeun kritikus kuat.

Saatos merealisasikan kasalahan, Benteke apologized tur kadorong ngalepatkeun sakumaha gambar di handap ieu.

Christian Benteke budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Mimiti Football

Saeutik Benteke dimekarkeun bakat bal ngajentul na di jalan tina Liege kawas sababaraha béntang Belgian séjén tina generasi-Na, sababaraha saha resep Vincent Kompany ogé anu dilahirkeun di Kongo.

Dina kecap na ..."Kuring ngamimitian di jalan, maén kalawan mates kuring dina soré, ieu leuwih senang," manehna ngawartoskeun 'The Pranata mangsa'. "Kuring ngamimitian maén kalawan Axel Witsel, anu oge ti Liege. Anjeunna dimaénkeun di jalan. Kompany, (Mousa) Dembele, (Kevin) Mirallas sagala dimimitian maén di jalan ".

Benteke dimimitian bal nonoman-Na pikeun JS Pierreuse sarta engké Standar Liège méméh pindah ka Genk.

Paul Lambert masihan Benteke putus kahijina dina maén bal Inggris kalawan Aston Villa. Sanajan kitu, ningali bandung teu bade tujuan nu moal méncog anjeunna ucul di courting of Liverpool. Ieu dituturkeun ku move ka Kristal Istana. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Christian Benteke budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -berhala

Anjeunna ngaranna legenda Arsenal Thierry Henry salaku lalaki nu anjeunna Sigana nepi ka paling di maén bal.

Benteke mikanyaah baskét jeung aya dina anjeunna mangrupakeun kipas Cleveland Cavaliers kusabab superstar LeBron James.

kanyataan Cék

Heuheu Christian Benteke budak Story tambah fakta biografi untold. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu