Chris Smalling budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5660
Chris Smalling budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Mike'. Kami Chris Smalling budak Story tambah Biografi Fact brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga, hirup hubungan jeung loba OFF-pitch saeutik-dipikawanoh fakta ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities pertahanan na tapi sababaraha mertimbangkeun Biografi Chris Smaling urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Chris Smalling budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

[Fll Ngaran] Christopher Lloyd Smalling lahir dina 22nd poe 1989 Nopémber di Greenwich, Britania Raya. The untung dilahirkeun Sagittarius Anjeunna ngalahir ka indungna, Theresa Smalling jeung bapa, Lloyd Smalling.

Chris nyaeta tina turunan Betawi jeung ti kulawarga anu insists on pangajaran kahiji saméméh olahraga. Sanajan kitu, Chris pernah salawasna panginten keur footballer hak tina dinten salah na malah di sakola. Di handap ieu Chris, yuswa dalapan, jeung adi ngora Jason di Ambat Meadow Sakola primér.

Sedengkeun pikeun kapribadian budak leutik na, Chris Smalling deui lajeng ieu lad ngora sepi, unassuming jeung well-resep. Anjeunna salawasna immaculately tétéla tur ogé diucapkeun.

Bari di sakola primér Na, Chris diusahakeun olahraga sejenna di ngabandingkeun kana cinta-Na pikeun maén bal. Anjeunna saurang pamaén rugbi pohara alus, berbakat dina baskét jeung judo. Chris mimiti judo, kenging gelar sabuk héjo sarta jawara umur-group nasional saméméh maén bal nyandak precedence pinuh na.

Chris proceeded ka sakola sekundér Na, Chatham Grammar Sakola pikeun Boys, dimana kematangan pikeun multitask eweh kasempetan nyampur bal jeung atikan. Ieu dirumuskeun hiji ngawitan karir sepak bola na.

The pursuance pinuh ieu impian bal dimimitian dina umur ngora salapan. Chris ngagabung Walderslade Boys nonoman klub maén bal. Anjeunna oge proceeds mun Lordswood na Millwall ti 2002-2004 dimana anjeunna rosing kana pangkat pangluhurna di sistem nonoman maranéhanana. Kanyataanna, anjeunna bagian penting dina backlines maranéhanana.

Olahraga didominasi sagalana Chris tuh tapi anjeunna junun tahan proyek ogé. Kanyataanna, bari di taun rumaja, manéhna sakali digawé salaku palayan dina hotél. Salaku calakan sakumaha anjeunna, Chris masih ngajemput proyek sabab mum na teu cukup euyeub ngarojong anjeunna. Manéhna jadi palayan dina hotél. [Rincian sahiji Pa na dibahas engké di posting]

Smalling diulik perjalanan jeung pariwisata, studi média sarta studi bisnis keur A-tingkat, kitu ogé ékonomi di AS-tingkat, sarta kahontal sasmita alus dina sakabéh subjék-Na.

Di 16, Smalling ngagabung lokal non- klub Liga Maidstone Serikat, gancang ngembang ngaliwatan jajaran ti 18s Dina kana cadangan lajeng tim kahiji, anu maénkeun dina Liga Ryman.

Ieu di Maidstone yén anjeunna tumuwuh nepi ka attain atribut fisik na, jangkungna 6ft 4inch sarta tangtu, nya éndah Afro nu eweh nickname nu 'Aci'.

Chris peupeus hiji catetan beredar salaku pamuter paling mun attain pertandingan lolobana pangajén cocok dina basa Inggris liga na handap. Ieu dibawa anjeunna on kana radar ti pramuka ti Middlesbrough, Charlton, Fulham, Chelsea, Reading jeung Arsenal. Anjeunna mutuskeun pikeun mimitian ku Fulham dina nawar mun tumuwuh steadily.

Chris jeung mum na tuh PR ku cara kahiji, ngadatangan klub badag lianna (Chelsea jeung Arsenal) kana ascertain dimana manehna bakal balik salajengna.

Dina hiji poe satia, mum na narima telepon telepon ti takdir. Manéhna reuwas, mesmerized ku sora tina Sir Alex Ferguson anu nanya lamun manehna bisa ngijinan putra nya datang muter di Teater of Impian. Tangtu, manehna diwaler Sumuhun. [Rinci Pinuh ku paguneman nu ngandung Chris Smalling kulawarga Kahirupan].

Dina 27 Januari 2010, Manchester United ngumumkeun yén maranéhna kungsi nandatanganan Smalling, pikeun hiji fee undisclosed. Ieu digambarkeun saperti kabisat buta Chris Smalling di sajarah ayana Na. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Chris Smalling budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Sam Cooke mangrupa modél kakuatan keur narik ati Inggris sarta Page 3 gadis ti Manchester. Cooke geus muncul di sababaraha Britania "mags lads '", kaasup FHM, hareup, Maxim, Dimuat, Smithsonian jeung kacang di Inggris, kitu ogé dina sababaraha nyertakeun sakuliah dunya.

Sam Cooke sarta Chris

Miyabi jeung Maha hirup cinta Chris Smalling. Sam Cooke nyaeta 3 taun heubeul ti Smalling. Dina 2017, Chris mutuskeun mun dasi cangreud jeung Sam Cooke. Ieu kajadian sanggeus lalaki ditantang ngeunaan Matteo Darmian na Phil Santang 'kawinan di taun anu sarua.

poto kawinan Chris Smalling

budak anyar Serikat Koswara Lindelof oge kagungan alesan ngagungkeun sanggeus lalaki aktipitas ka kabogoh na Maja Nilsson. Wayne Rooney, Lukas Shaw, Phil Santang éta di antara maranéhanana anu grazed kawinan tina sobat na teammate maranéhanana.

Chris Smalling mikanyaah ka Jett kaluar ka Barbados, unggal usum panas ngarecah méakkeun waktu kualitas alus jeung cinta hirupna.

Chris utamana mikanyaah ka gaduh fun dina ski jet dina lokasi aheng di Barbados.

rineh Barbados maranéhanana dimimitian dina 2013 usum panas.

Chris Smalling budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Chris Smalling asalna sumping ti tukang tengah-kelas kulawarga handap sateuacan investasi bal dibayar kaluar pikeun manéhna. Na mum na nak lanceukna kiwari bagikeun di kasuksésan finansial Na.

BAPA: Chris Smalling éta ngan lima nalika dad-Na, Lloyd, anu diliwatan jauh. kulawarga dipindahkeun ti Greenwich ka imah semi-detached modest di Chatham, Kent, dimana Theresa Smalling enrolled Chris jeung lanceukna ngora na Jason di Walderslade Boys Club lokal.

indung: A mum tunggal. Cik Theresa Smalling teu gaduh mobil na, najan Millwall ditawarkeun pikeun mantuan kalawan waragad, manéhna henteu hayang putra rumaja nya iinditan on aduh na

Ieu Theresa Smalling indungna anu ngajemput telepon betah di Chatham, ngadangu hiji Burr Skotlandia akrab [Sir. Alex Ferguson] dina ahir jalur. Sir Alex Ferguson geus nelepon ka assure ibu Manchester United'S target mindahkeun panganyarna nu putra nya, Chris, bakal ogé kokotéténgan sanggeus di Sumatera Kulon.

'Kuring éta sangkan ngajempolan,'Ceuk Theresa, 53. 'Ieu sora. Ieu kawas kuring dina TV.

'Manéhna ngan nyebutkeun sabaraha impressed anjeunna kalawan Chris, kumaha anjeunna gé jadi ogé kokotéténgan sanggeus na sangkan kuring ngeunaan sagalana aranjeunna saena up dinya.

'Kuring teu bisa yakin eta lamun Chris ceuk ngeunaan Manchester United, sanajan kuring hayang ieu teh gudang pakarang. Abdi hiji kipas Arsenal jeung Chris éta nalika anjeunna saeutik. Tapi simkuring ngaraos kitu reueus. '

Kusabab saatosna salakina urang, Theresa geus sababaraha hubungan. Chris sakali wangsit dina twit dina kecap na ... "Mum abdi mikanyaah Daley leuwih ti kuring". ngora Daley mangrupakeun bapa tere ka Chris Smalling.

Chris Smalling budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The apology

On Januari 2014, Chris Smalling masihan hiji apologized pikeun 'gering-sangka kaluar sarta merhatikeun' kaputusan pikeun pakéan salaku ngebom bunuh diri di pihak pakéan fancy.

Anjeunna sparked kalakuan cucungah sanggeus difoto diasah dina headdress kaffiyeh Arab jeung-gaya militér kutang ku circuit board palsu tur kabel napel. Smalling ngaku outfit ieu 'hiji komedi muter nyoba' dina populér 'Jagerbomb' inuman alkohol, nu ieu panginten janten naha anjeunna napel botol Jagermeister jeung Red Bull jeung sabuk diangkat jadi granat geus jadian.

costume geus disababkeun amukan diantara salamet tur baraya maranéhanana kapangaruhan ku serangan teroris. Nyebut ka panon poé bapa saurang nonoman anu maot dina serangan teror Juli 7 2005 di London cenah 'teu bisa ngahukum costume nu cukup niatna'.

Oldham nyicingan Graham Foulkes, 61, anu 22 taun heubeul putra Daud tiwas di Edgware Jalan ku ngebom bunuh diri Sidique Khan ditambahkeun: 'Ieu salah sahiji hal nu paling karasa Kuring geus kungsi katempo'.

Jacqui Putnam, anu cageur nu blast Edgware Jalan di 2005, ceuk urang kedah 'mikir dua kali' méméh nyieun lampu terorisme.

Chris Smalling budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -kapribadian

Chris Smalling boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Chris Smalling kaunggulan: Anjeunna berehan, idealis, rasa hébat humor.

Chris Smalling kelemahan: Janji leuwih ti bisa nganteurkeun, pisan ngabaran, moal ngomong nanaon euweuh urusan kumaha undiplomatic.

Naon Chris Smalling likes: Kabebasan, travel, filsafat, keur ker

Naon Chris Smalling henteu janten: jalma Clingy, keur konstrain, kaluar deui-témbok téori, rinci

Panasaran jeung energetic, Sagittarius mangrupakeun salah sahiji travelers pangbadagna diantara sakabeh tanda zodiak. pikiran kabuka maranéhanana sarta pintonan filosofis memotivasi aranjeunna keur ngumbara di sabudeureun dunya dina pilarian sahiji harti hirup.

Sagittarius nyaeta extrovert, optimis jeung sumanget, sarta diaku parobahan. Sagittarius-dilahirkeun téh bisa transformasi pikiran maranéhna kana lampah beton sarta maranéhanana baris ngalakukeun nanaon keur ngahontal cita maranéhanana.

Chris Smalling budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -sasama Jamaicans na

Goalkeepers: Jamal Blackman jeung David James.

pembela: Kyle Walker, Sol Cambell sarta Danny Rose

pamaén tengah: Jermaine Jenas, Ravel Morrison, Ashley Young, Shaun Wright-Phillips, Alex Oxlade-Chamberlain, John Barne jeung Harun Lennon.

payun: Theo Walcott, Raheem Sterling, Andy Cole, Dwight Yorke, Daniel Sturridge, Luther Blissett jeung Ian Wright.

Kanyataan parios: Heuheu Chris Smalling urang budak Story tambah biografi untold fakta. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu