Cheick Tiote budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5601
Cheick Tiote budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Full Carita tina Football Bull Ahir pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Bapak T'. Cheick Tiote budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna. Nyanggakeun dimimitian.

Cheick Tiote budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -mimiti Taun

Cheick Tiote budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Poto Cheick Tiote budak

Telat Cheick Ismael Tioté lahir dina 21 Juni 1986 di Yamoussoukro, Ibukota Basisir Gading ku kolotna, Ahir Bapak na Bu Toite. Anjeunna yakin a, kamiskinan-stricken kota Shanty kasulitan-torn di Yamoussoukro. Manéhna ngaku ieu naon percaya manehna nyieun anjeunna kuat.

Anjeunna tumuwuh nepi ti brink tina hiji nyieun onar katurunan nu ravaged désana sarta ngarah ka pati kolot na urang.

Saatos pupusna kolotna, Tiote kapaksa mindahkeun ka kampung halaman di Abidjan nu ieu dianggap salaku kota aman. Anjeunna admited ieu kota teh nu dipingpin anjeunna keur maén bal.

Anjeunna ngamimitian kaluar maén tataranjang suku jalan bal dina yuswa 10, moal owning pasangan sapatu bot sarta kadangkala make slippers dugi anjeunna 15.

Cheick Tiote budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Pupusna na

Dina Senén soré Juni 5, 2017 sakabéh fraternity bal ieu dialungkeun kana shock jero tur tunggara handap pupusna untimely of Ivorian jeung urut béntang Newcastle Serikat Cheick Tiote. laporan ngahontal LifeBogger.com ngécéskeun yén ngalaman Cheick Tiote maot 30 yuswa sanggeus ambruk di tangerang jeung klub na Beijing usaha. Sedih, anjeunna nyarios ka jadi expecting orok anyar bieu sababaraha dinten saatosna, tapi anjeunna kaliwat on na ditinggalkeun tilu kids méméh pupusna.

Cheick Tiote budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Percanten Dukun Dokter cageur tatu na

Kavling patarosan geus diangkat ti dédéngéan pupusna. Kawas ... Naon ditelasan Cheick Tiote? ..

Aya geus laporan yén ngécéskeun kumaha Dukun Dokter ditelasan Cheick Tiote. Anjeun bisa jadi reuwas ngeunaan ieu lamun nyaho nanaon ngeunaan sajarah na sareng maranehna.

Éta pertinent ka dicatet yén gelandang pertahanan kejam boga watek tina percanten dukun-dokter cageur tatu bal na. Manéhna ngaku dokter dukun geus sakali kapok anjeunna nalika anjeunna Cut Nyak Dien kalawan cairan dina dengkul katuhu na anu ngabalukarkeun anjeunna nyeri jeung diwatesan gerakan-Na. Deui lajeng di Newcastle, Tiote ieu dipaké nyokot izin ti Magpies boga Mike Ashley mun balik deui ka Basisir Gading ningali witchdoctors Na.

Cheick Tiote budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Kahirupan kulawarga

Tioté asalna ti kulawarga Muslim taat. Dina hiji wawancara jeung Newcastle malem babad, Tioté cenah tadi salapan nadya jeung sadulur. Tumuwuh nepi di Abdijan, anjeunna masihan up studi na di umur ngora, nyarios yén,

Cheick Tiote budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Dimana Cheick Tiote tumuwuh nepi

"Maén Bal geus salawasna geus hal pangbadagna pikeun kuring. Tumuwuh nepi di kota Shanty awon Abdijan urang, abdi terang naon atuh hayang ngalakukeun tur dijieun yakin yén ieu jalan jadi hirup kuring. Tapi digawé sarta digawé sarta digawé pikeun eta na éta kusabab éta gawé teuas éta Kuring geus junun nyieun ".

Anjeunna ngarojong lima na nadya jeung tilu sadulur jeung monies anjeunna sakaligus earned ti maén bal.

Cheick Tiote budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -hubungan Kahirupan

Anjeunna boga anak dua jeung pamajikan kahijina, Madah. Aranjeunna cicing dina agam £ 1.5million di Ponteland deukeut Newcastle.

Cheick Tiote budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Dina 29 Séptémber 2014, éta ieu dilaporkeun ku Newcastle babad yén Tioté kungsi nikah hiji pamajikan kadua, Laeticia Doukrou, di ibukota Basisir Gading, Abidjan.

nikah kungsi dicokot tempat sateuacan mimiti musim. agén na Jean Musampa, dikonfirmasi nikah ka koran lokal, nyebutkeun "Kuring bisa disebutkeun yen manéhna meunang kawin jeung yén éta téh nikah kadua".

The Sun dilaporkeun yén pamajikan kahiji éta 'nyaman dina mimiti' kalayan anjeunna keur nikah tapi engké mutuskeun pikeun nelepon hubungan kaluar kusabab manehna diklaim dina kecap nya 'Manéhna indit papanggih mum abdi tur dipedar nya naha anjeunna perlu meunang hiji pamajikan tambahan. Anjeunna dipaké kuring kawas paralon a. Anjeunna babi '.

Teu lila afterwards, éta ieu dilaporkeun yén anjeunna réngsé hal kalawan Jeng na disebut Nikki kalayan anu ngababarkeun anak pikeun anjeunna saha anjeunna nyaéta panggero Raphael.

Lamun dikritik ngeunaan ngabogaan istri 2 na Jeng a, anu ex Newcastle gelandang Cheick Tiote éta gancang salamet gaya hirup na ku meunangkeun "Aya nanaon ilahar ngeunaan ngabogaan dua istri na Jeng a".

Cheick Tiote budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Ampir indit ka panjara

Dina Oktober 2013 Tiote éta untung ulah panjara sanggeus admitting mun possessing hiji lisénsi nyetir palsu na minum ogé.

Anjeunna dibéré tujuh bulan ditunda kalimah na 180 jam gawé komunitas unpaid. Hakim James Goss ceuk Tiote, 27, merlukeun dibedah jail ngan kusabab anjeunna memohon kaliru.

The Hakim hayu anjeunna kaluar, nyebutkeun: 'Kuring teu boga mamang yen, ngagunakeun bakat considerable, anjeun bakal tiasa mantuan batur di masarakat ku encouraging aranjeunna sarta ngalirkeun on kaahlian Anjeun jalan éta.'

Cheick Tiote budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Owning Usaha Pantun Line di Nigeria

Dina 2014 Pébruari, Tioté dibuka runtuyan garis fashion lalaki nu anjeunna disebut TIC, kalawan desainer Yusuf Abubakar, a Nigerian anu junun éta pikeun manéhna.

Numutkeun Akubakar; "Tiote nyaéta bener nice jeung ka handap pikeun bodo bumi. Nalika kuring patepung anjeunna mah estu béntang struck tapi anjeunna bener friendly. Anjeunna sering nyaéta panggero kuring boss malah thou kuring gawe di handapeun manehna. Kuring ditéang gawe manehna luar biasa. Anjeunna dicokot dewan naon atuh ngomong jeung gawéna ogé ".

Cheick Tiote budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Karir di Ringkesan

Manéhna mimitian karir jeung Ivorian minor samping liga FC Bibo. Dina 2005, anjeunna scouted ku klub Belgian Anderlecht, nu satutasna manehna nyieun debut pikeun Anderlecht dina cocok Piala Belgian mana maranéhna leungit mun Geel. Dina usum 2007-08 anjeunna dicoo dina pinjaman pikeun Roda JC mun gabung up kalawan urut FC Bibo na mate tim internasional Feyenoord urang Sekou Cissé. Dina 2 Oktober 2008 Cheick Tioté ditandatanganan pikeun Walanda Eredivisie samping liga FC Twente pikeun fee dilaporkeun janten sabudeureun € 750,000. Anjeunna meunang judul Walanda dina 2009 / 10 usum na ogé diulas dina Liga Europa jeung Liga Champions. Tioté ngagabung samping Premier League Inggris Newcastle Serikat dina 26 Agustus 2010 pikeun fee ti £ 3.5 juta.

Cheick Tiote budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -rankings LifeBogger

Urang presents a ranking tina telat tangguh-bodo Tiote urang.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu