Carlos Vinicius budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Carlos Vinicius budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi urang Carlos Vinicius nyaritakeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Pamajikan, Barudak, Net Worth, Gaya hirup sareng Kahirupan Pribadi.

Dina istilah anu jelas, kami nampilkeun anjeun sareng Carita Kahirupan lengkep Carlos Vinicius. Urang mimitian ti jaman mimiti nepi ka nalika anjeunna janten terkenal. Pikeun ngahudangkeun napsu anjeun, ieu mangrupikeun kahirupan mimiti na sareng naék- kasimpulan asli tina Bio na.

Leres, sadayana tetep panasaran naha anu Khusus, Jose Mourinho, kaala Carlos Vinicius. Kaleresan aya, aya deui pamaén Brasil anu langkung seueur tibatan anu katingali. Tanpa loba ado, hayu urang teraskeun sareng carita nonoman na.

Carita Budak Carlos Vinicius:

Pikeun ngamimitian, anjeunna ngagaduhan nami lengkep Carlos Vinicius Alves Morais sareng landihan 'V95'. Urang Brasil lahir dina dinten 25 Maret 1995 di Bom Jesus das Selvas, tempatna di nagara Maranhao, Brazil. Carlos Vinicius mangrupikeun cikal ti dua murangkalih anu lahir tina union antara indung sareng bapakna.

Nalika lahirna, budak ngora siga anu sumanget pisan sareng enerjik. Sigana nasibna dirancang pikeun tujuan maén bal. Jaman harita, Carlos Vinicius sering lumpat sareng réncang-réncangna henteu resep ngeunaan kanyataan tangtangan kahirupan. Anjeunna kantos nyarios;

"Budak leutik kuring siga seueur murangkalih anu sanés ngimpi janten pamaén propésional.

Kuring lahir di kota leutik sareng nyéépkeun waktos kuring di kebon kokotor sareng tempat kosong sareng rerencangan. Abdi hoyong angkat ka sakola, tapi kuring langkung resep maén bal. "

Latar kulawarga Carlos Vinicius:

Pikeun nyaritakeun kanyataanna, urang Brasil henteu ngaraos hirup mewah pikeun nambihan gadget salaku budak leutik. Dilahirkeun di latar kulawarga kelas menengah ngandung harti yén bumi Carlos Vinicius ngan ukur mampu nyayogikeun fasilitas rata-rata anu ditingali ku kolotna sakumaha hadé pikeun salamet kulawarga.

Sanaos kitu, budak ngora anu energetik ngitung Gaya hirup budak leutik na salaku motivasi anu langkung ageung pikeun naon anu anjeunna engké bérés dina kahirupan. Pokokna, kami bungah yén dinten mimiti na henteu ngahalangan prestasi karirna.

Asal Kulawarga Carlos Vinicius:

Pamaén Brasil siga anu gaduh sejarah anu panjang sareng tempat lahirna. Nyatana, asal kulawarga Carlos Vinicius tiasa dilacak ka Bom Jesus das Selvas, Maranhao.

Naha anjeun terang?… Maranhao mangrupikeun nagara bagian kalér di Brazil anu dikenal salaku lahan tangkal korma. Langkung seueur, nagara ngahasilkeun penghasilan utamina tina sababaraha jinis tangkal palem anu sayogi di lahanna. Pariksa pandangan hawa tina Bom Jesus das Selvas- dimana kolotna Carlos Vinicius ngabangkitkeun anjeunna.

Carita Karir Carlos Vinicius:

Perjalanan pamaén ngora anu berbakat dimimitian dina yuswa 14 taun nalika anjeunna ngumbara ti nagara bagian kalér Brasil pikeun ngamimitian karirna di Goias di daérah tengah-kulon. Jaman harita, Carlos Vinicius dilatih salaku bek pusat salami dua taun sateuacan ngalih ka Santos di 2011.

Saatos ngalih ka Santos, urang Brasil henteu nyéépkeun seueur waktos di klub sateuacan pinjaman anu teu dihindari na ka Desportivo Brasil. Saeutik demi saeutik, Carlos Vinicius terus ningkatkeun kamampuan sareng pangalaman di klub barunya. Moal lami deui, anjeunna ngagabung sareng Palmeiras dimana anjeunna ngalengkepan formasi nonoman na di 2015.

Carlos Vinicius Kahirupan Karir Awal:

Bieu sataun saatos ngalengkepan latihan nonomanna di Palmeiras, Vinicius ngantunkeun kleub pikeun gabung sareng Caldense. Hanjakalna, anjeunna henteu némbongan naon-naon pikeun Caldense dugi ka taun payun saatos anjeunna ngagabung sareng aranjeunna.

Hatur nuhun kana kasabaran sareng ketahananana, urang Brasil tungtungna ngagaduhan waktos maén kanggo klub énggalna. Maka, anjeunna damel debut senior profesionalna dina dinten 19 Maret 2017 dina eleh 2-0 ngalawan Uberlandia.

Carlos Vinicius Jalan Terkenal Biografi:

Percanten atanapi henteu, dinten karir anu pangpayunna ti gelandang Pertahanan hiji waktos tétéla henteu pikaresepeun. Kaleresan, anjeunna bieu gaduh kasempetan cekap pikeun ningalikeun kamahéran maén balna dina pertandingan klub. Naha anjeun tiasa percanten?… Carlos Vinicius ngan ukur némbongan pikeun Caldense saatos nyéépkeun langkung ti sataun sareng klub.

Nanging, musibah na nyandak waktos nalika anjeunna angkat ti Caldense ka Gremio Anapolis dua bulan saatos debut dina karir seniorna. Sanaos anjeunna ngan ukur nyayogikeun dua penampilan pikeun Gremio, Carlo Vinicius ngalih ti maén salaku pusat deui kana peran panyerang.

Carita Sukses Carlos Vinicius:

Dina acara pindah ka payun, urang Brasil mimiti nyetak gol hébat- hiji prestasi anu ngagumkeun sababaraha pramuka Portugis. Kusabab kitu, kolotna Carlos Vinicius sareng anggota kulawarga terang yén aranjeunna sorangan ngan ukur sababaraha minggu ti anggalna aranjeunna ka Éropa.

Dina 5 Juli 2017, Carlos Vinícius, ninggalkeun saha waé anu anjeunna dipikacinta di bumi pikeun susukan anu langkung héjo di Portugal. Ti pertandingan kahijina, anjeunna mimiti nyetak - 19 gol dina usum kahijina sareng Real SC - klub Portugis.

Sapertos seueur nonoman, anjeunna mayar iuran na ku cara nginjeum- heula ku ngalih ka Napoli. Saatos kéngingkeun pangalaman anu diperyogikeun, Carlos tungtungna netep di Benfica dimana anjeunna nanggung nami salaku striker anu produktif. 18 gol sareng 8 assist na ngabantuan klub Portugis meunang Supertaça Cândido de Oliveira 2019.

Anu matak, Carlos Vinicius pencét jackpot sabab kamampuan nyetak gol anu luar biasa na ningali Spurs ngadaptarkeun anjeunna sekitar Oktober 2020. Teu diragukeun, anjeunna bangga ngiringan dulur-dulurna- anu resep Alex Telles, Allan Loureiro jeung Jibril Magalhaes dina debut EPL anu suksés.

Pondokna, fans Spurs di ambang ningali budak ngora mekar jadi bakat kelas dunya di payuneun panonna. Sésana, sakumaha urang carioskeun, ayeuna mah sajarah.

Carlos Vinicius Pamajikan:

Sakumaha Brasil narékahan pikeun ngajaga kinerja anu hadé dina maén bal, anjeunna ogé parantos nonton kasaimbangan dina kahirupan hubunganana. Siga Matheus Pereira, Carlos nikah mimiti- ka pamajikan anu geulis namina Caroline. Carita cinta aranjeunna ngalangkungan naon anu tiasa dicandak dina sinetron.

Carlos Vinicius ningali pamajikanana salaku tihangna, saurang anu parantos sareng anjeunna ngalangkungan kandel sareng ipis. Numutkeun kana I-NewsUK dina carita na di jero, Carol memang mamatahan salakina henteu lirén maén nalika anjeunna kéngingkeun kirang ti £ 200 salaku pamaén senior di 2017. Pikeun nyatana, anjeunna parantos nyerah, teu aya jalan pikeun pramuka Portugis bakal ningali anjeunna.

Carlos Vinicius Barudak:

Dina waktos nempatkeun Bio ieu, perkawinan antara CC - Carlos sareng Caroline dikaruniai dua budak anu saé. Tangtosna, Carlos Vinicius ngagaduhan putra sareng putri anu anjeunna pisan dipasihkeun. Nyatana, kecap henteu tiasa nyatakeun kanyaah anjeunna sareng pamajikanana pikeun murangkalihna. Tingali kana barudak anu pikaresepeun na.

Kahirupan Pribadi Carlos Vinicius:

Jauh tina usaha maén balna, pamaén Brasil pisan nyarios. Nyatana, anjeunna salah sahiji ti saeutik pamaén anu ngagaduhan katerampilan komunikasi anu hadé. Kaleresan, Carlos Vinicius sering mendakan langkung gampang ngajelaskeun naékna tina jukut kana rahmat dina Life Story na.

Aya ogé henteu ragu yén gelandang panyerang parantos nunjukkeun paméran sipat zodiak Aries. Karepna, kapercayaan, sareng tanaga pikeun unggul teu aya tandinganna ku kaseueuran babaturanana.

Teu heran anjeunna henteu kantos nyerah dina maén bal, sanaos tunjangan bulanan na kirang ti £ 200 di Gremio Anapolis. Untungna, kolotna sareng anggota kulawargana ayeuna reueus kana naon anu parantos dijantenkeun. Ngan tingali kumaha yakin anjeunna linggih- ku éta panginten éta- Abdi resep parantos hirup dina kahirupan berkat pamajikan sareng kulawarga.

Gaya hirup Carlos Vinicius:

Pikeun pamaén anu ngalaman meteor Rise to Fame, leres waé anjeunna mikaresep gaya hirup méwah anu pantes. Nanging, Vinicius henteu nampi kabagjaan pikeun méréskeun imahna anu éndah sareng mobil aheng dina média. Dina sagala kajujuran, anjeunna langkung milih ngajaga asetna rahasia ti umum.

Sanaos kitu, pamaén Tottenham resep jalan-jalan sapanjang jalan anu ngalamun pikeun ningali pemandangan anu saé. Moreso, anjeunna resep nyéépkeun waktos sareng kulawargana sareng babaturanana di pantai sareng sisi walungan. Di handap ieu sakilas katingal tina Carlos Vinicius Gaya hirup.

Worth Net:

Teu aya ragu yén Gaji Carlos Vinicius parantos ningkat saprak anjeunna ngagabung Lucas Moura di Tottenham. Numutkeun ka So-FIFA, Brasil kéngingkeun Gaji mingguan £ 84,321. Ogé, anjeunna ngagaduhan perkiraan nilai pasar £ 15,414 dina waktos nyerat Biografi ieu.

Kahirupan Kulawarga Carlos Vinicius:

Percanten atanapi henteu, Maju ngabagi hubungan anu teu tiasa pegat sareng kulawargana. Baca deui nalika kami nampilkeun anjeun inpormasi ngeunaan kolot Carlos Vinicius sareng unggal anggota kulawargana.

Ngeunaan Ibu Carlos Vinicius:

Salaku hiji-hijina putra indungna, éta norma yén Vinicius sigana bakal dianggap salaku budak mummy. Sedih, pamaén spektakuler kaleungitan indungna ku leungeun tiis tina maot sababaraha taun sateuacan na janten kasohor. Gambar di handap nyaéta Carlos Vinicius, indung telat.

Nalika nyaritakeun titik balik biografi na, Carlos Vinicius nyatakeun kasieun na yén indungna henteu hirup ngagungkeun kasuksésanna. Anjeunna ngadamel tulisan dina Instagram na anu nyatakeun;

"Indung, anjeun sareng bakal janten jalma anu paling penting dina kahirupan kuring. Kuring terang yén anjeun bakal salawasna sareng kuring, dina jero haté, ningali kuring sareng ngajagaan kuring ti sawarga.

Tapi bakal aya batal ayana anjeun dina kahirupan kuring. Kuring bakal sono ngadangu ti anjeun, nyarios sareng anjeun, nangkeup anjeun. "

Ngeunaan Carlos Vinicius Bapa:

Kami ngarasa anéh yén urang Brasil henteu nyebatkeun bapakna dina sababaraha waktos di Bio na. Nanging, panilitian nyatakeun yén Carlos Vinicius tumuh sareng bapak-bapak na indung kandung na. Hanjakalna, henteu dipikaterang upami anjeunna kaleungitan bapakna dina dinten pangpayunna atanapi upami kolotna ngalaman cerai waktos harita.

Ngeunaan Carlos Vinicius Duduluran:

Tina hasil panilitian anu kuat pikeun kulawargana, kami mendakan yén pamuter anu energetic ngan ngagaduhan hiji sadérék. Nanging, nami adina, anu katingalina janten lanceukna, tetep janten misteri pikeun sadayana. Aya sakedik dokuméntasi ngeunaan ayana lanceuk.

Ngeunaan Baraya Carlos Vinicius:

Diantara nini-nini bapa sareng indungna, Carlos ngan ukur ngungkabkeun gambar nini na. Percanten atanapi henteu, Carlos Vinicius parantos satia ka kulawargana (kalebet paman sareng bibi) bahkan sateuacan janten terkenal.

Carlos Vinicius Fakta Untold:

Pikeun ngabungkus Carita Kahirupan Carlos Vinicius urang, ieu aya sababaraha kanyataan anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngartos ngeunaan Biografi na.

Fakta # 1: Pertahanan anu nyésakeun tapak tatu di anjeunna:

Naha anjeun terang?… Jan Vertonghen's tackle on Carlos geus ninggalkeun tanda dina suku-Na, prestasi anu labél urang Bélgia salaku bek awon anjeunna kantos Nyanghareupan. Ieu mangrupikeun wangsit anu pikasieuneun ngeunaan ieu- video nalika médis Spurs na.

Fakta # 2: Ngarecah Gaji sareng naon anu dilakukeun unggal detik:

KEJOHANAN / JABATANHasil dina Pounds (£)
Per Taun£ 4,391,438
per Bulan£ 365,953
Per Minggu£ 84,321
Per Poé£ 12,046
Per Jam£ 502
Per Menit£ 8.4
Per Kadua Kadua£ 0.14

Kami sacara strategis nganalisis gaji Carlos Vinicius saatos jam. Tingali nyalira sabaraha anu diraih ku Brasil ti saprak anjeun kadieu.

Ieu naon Carlos Vinicius parantos kéngingkeun ti saprak anjeun mimiti ningali Bio na.

£ 0

Fakta # 3: Agama Carlos Vinicius:

siga Kaka, kolotna ngagedékeun anjeunna janten Kristen anu kuat. Moreso, anjeunna nyepeng imanna sahingga wani sareng percanten kana Rahmat Allah anu teu weléh ngalangkungan putrana Yesus Kristus. Dina kaseueuran postingan Instagram na, Vinicius parantos ngaitkeun nyeratna dina pola Kristen anu nyarios saé ngeunaan kapercayaan agamana.

Pikaresepeun yén urang Brasil nyandak ka mimbar pikeun ngabagi firman Allah di jamaah anu satia. Tingali kana hiji skenario nalika penginjil lahir maén bal nyarios ngeunaan Yesus.

Fakta # 4: Profil FIFA:

Analisis anu dipidangkeun dina na SO-FIFA peringkat ngabuktikeun yén Carlos Vinicius parantos lami di handapeun-dipeunteun sateuacan naék ka bintang. Syukur, ngalihna ka Jose Mourinho urang regu pasti bakal masihan anjeunna kasempetan pikeun pamer kamahéran maén balna. Pilarian dihandap stats na anu kedah saé ningkatkeun.

Fakta # 5: Alesan pikeun nickname:

Salaku akronim, Vinícius milih V95 resep Cristiano Ronaldo urang CR7. Huruf V singkatan tina Vinícius. Sedengkeun 95 mangrupikeun jumlah kaos anu anjeunna anggo dina karir mimiti na. Cukup lucu, anjeunna nyoko nomer 95 tina tanggal lahirna.

kacindekan:

Dina jumlah, carita jero kami ngeunaan Carlos Vinicius janten panginget yén pemenang henteu pernah kaluar, sareng quitters henteu kantos meunang. Sateuacanna urang Brasil ningali halangan nalika anjeunna masih bek. Anjeunna henteu kantos nyerah sareng ngarobih payun nyaéta salah sahiji hal anu ngancik carita na.

Tanpa ragu, anjeunna mangrupikeun salah sahiji jalma anu parantos janten salah sahiji daptar pamaén bal Brasil ti latar kulawarga anu teu beunghar. Untungna, anjeunna ayeuna mendakan katenangan dina pamajikanana Carol saatos kaleungitan kolot (indungna) - panaséhat kahijina. Anjeunna henteu diragukeun, tihang kasuksesanna.

Wiki:

Pertanyaan BiografiJawaban Wiki
Nami lengkep:Carlos Vinicius Alves Morais
Landihan:V95
Jaman:25 taun (dugi ka Oktober, 2020).
Tanggal lahir:25th Maret 1995
Tempat kalahiran:Bom Jesus das Selvas, Brazil
Pamajikan:Caroline
barudak:Dua murangkalih (Hiji putra sepuh sareng putri anu langkung ngora)
Gaji taunan£ 4,391,438
Zodiak:Aries
profési:Pamuter Maén
Tato:teu
jangkungna:1.9m (6 ′ 3 ″)
Ageman:urang Kristen

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar