Cerita Budak Dayot Upamecano Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Cerita Budak Dayot Upamecano Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Wilujeng sumping!… Artikel kami nyayogikeun lengkep ngeunaan Dayot Upamecano Childhood Story, Biografi, Fakta Kulawarga, Kolot, Kahirupan Awal, Kahirupan Pribadi, Kabogoh, Gaya hirup sareng acara penting anu sanés ti saprak anjeunna janten budak anu bageur dugi ka anjeunna janten populér. Gambar di handap ieu Kahirupan Awal sareng Bangkitna Dayot Upamecano.

Katingali- Dayot Upamecano Early Life sareng Naék poto. Kiridit: FBred, futview sareng FranceBleu.
Katingali- Dayot Upamecano Early Life sareng Naék poto. Kiridit: FBred, futview sareng FranceBleu.

Leres, anjeun sareng kuring terang Dayot mangrupikeun sato galak pertahanan, anu seueur anu dianggap panerusna Raphael Varane.

Nanging, ngan ukur sakedik pencinta maén bal anu ngémutan maca Biografi Dayot Upamecano anu parantos kami siapkeun sareng rada pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado langkung, hayu urang sésana heula Wiki na, dituturkeun ku kami Daptar eusi méméh Carita lengkep.

Dayot Upamecano Carita Budak Leutik:

Dimimitian off, ngaran lengkep na téh Dayotchanculle Oswald Upamecano sareng landihan na nyaéta "Dayot". Bek lahir dina Kaping 27 Oktober 1998 ka kolotna di Evreux, hiji komunitas anu aya di jabatan Eure, daérah Normandy, Perancis.

Upami anjeun henteu terang, kalahiranana lahir ngan tilu bulan saatos piala dunya Perancis 1998. Ngan saatos kalahiranana, kolotna Dayot Upamecano mutuskeun masihan anjeunna nami "Dayotchanculle”Pikeun alesan. Ngaranna dipasihkeun ka anjeunna salaku 'tawis katineung'((SoFoot Laporan) sareng namina namina anu cabul.

Dayot Upamecano lahir salaku putra anu munggaran sareng kamungkinan, anak anu kadua janten kulawarga anu dipikanyaho janten pencinta maén bal. Anjeunna nyéépkeun taun-taun awal na janten bagja sapanjang lanceukna sareng lanceukna budak anu anjeunna ningali panerusna.

Asal Kulawarga Dayot Upamecano:

Ditilik ku paningalna, anjeun bakal satuju sareng kuring yén bek sigana bakal ngagaduhan kulawargana jauh ti Perancis. Sakumaha anjeun panginten mendakan, kulawarga Dayot Upamecano asalna ti Afrika- tepatna Guinea-Bissau.

Guinea-Bissau mangrupikeun nagara tropis di basisir Atlantik Afrika Kulon, nagara anu dikenal ku taman nasional sareng kahirupan liar. Tingali kana salah sahiji kolotna Dayot Upamecano- dad imut na, tanpa ragu, ngécéskeun asal Afrika na.

 
Poto Rama Dayot Upamecano bakal ngabantosan anjeun terang asal kulawargana. Kiridit: Instagram
Poto Rama Dayot Upamecano bakal ngabantosan anjeun terang asal kulawargana. Kiridit: Instagram

Naha anjeun terang?… Kolot Dayot Upamecano (dipimpin ku bapakna) masihan anjeunna nami "Dayotchanculle"- anu nyatana, mangrupikeun gelar penghormatan pikeun kapala désa, di Pulo Jawa Jeta Caoi anu mangrupakeun kampung halaman kulawargana di Guinea-Bissau.

Dayot Upamecano Carita Budak Leutik - Kahirupan Awal:

Tumuh di lingkungan Évreux Perancis pikaresepeun pikeun Dayot ngora. Mimiti, anjeunna cicing sareng maén bal (futsal atanapi kompleks maén bal lima) ti isuk ka wengi. Anjeunna ngalaksanakeun éta sareng réncang balad na anu sanés kajantenan bal-balan Perancis Ousmane Dembele. Ngomongkeun pangalaman budak leutik, Dayot sakali nyarios;

"Kalayan Ousmane sareng anu sanésna, urang maén bal salamina. Kami ogé maénkeun futsal. Mimiti, Kami ngagarap téknik kami, agrésipitas. Kami maénkeun tanpa wates. Sareng éta pisan ngabantosan urang. "

Salaku murangkalih, Dayot Upamecano sanés pangsaéna dina pitch. Kusabab maén baléa nyaéta gairah kulawarga, éta budak ngora éta untung kalayan anggota kulawargana salaku pembimbing sareng pembantuna.

Bapana Dayot Upamecano, contona, ngajantenkeun anjeunna damel pisan pikeun mastikeun anjeunna katampi kana akademi maén bal anu pantes. Untungna, anjeunna ngamimitian léngkah maén bal kahijina kalayan Vaillante S. Amarah (2004-2007) jeung FC De Prey (2008-2009).

Dayot Upamecano Carita Budak Leutik- Kahirupan Karir Awal:

Taun 2009 mangrupikeun taun anu saé pikeun pamaén bal di lingkungan na. Taun éta ningali akademi klub anu anyar namina "Evreux Football Club 27”Ngamimitian operasi teu pati jauh ti bumi kulawargana. Lucky Dayot sareng sahabatna Ousmane Dembélé mangrupikeun antara anu mimiti ngahadiran sareng lulus percobaan sareng akademi.

Pikeun Dayot, kahirupan di Evreux henteu gampang tiheula. Anjeuna ngagaduhan suku dina taneuh ti alit pisan. Dayot pernah nyatakeun yén anjeunna damel langkung seueur tibatan anu sanés (lolobana dina modeu solo) bari anjeunna maén. Dina kecap-Na;

 "Di Evreux, dina akhir latihan, kuring masih tetep nincak bal nyalira. Éta hasil pikeun kuring sareng éta konci pikeun kasuksesan kuring. "

Dayot Upamecano Biografi- Jalan pikeun Inohong Rame:

Usaha parantos di Evreux mayar pamustunganana sapertos éta ningali Dayot untung anu ditelepon ku akademi langkung ageung. Anjeunna ngantepkeun Evreux (Undakan ka-5 sistem liga maén bal Perancis) ka Valenciennes FC (undakan 2nd sistem liga maén bal Perancis).

Nalika di Valenciennes FC, Dayot Upamecano ngaraos sanés ngeunaan anu pangsaéna tapi ngamuk ka anjeunna dina unggal buruan. Kadang-kadang anjeunna dititah maén di tengah, anu anjeunna damel saé, bahkan nyetak gol. Henteu janten masalah dimana palatih nempatkeun anjeunna, anjeunna maénkeun, sareng sadaya kakuatan sareng kematanganna. Valenciennes mémang mangrupikeun kenangan anu saé pisan pikeun bek anu naék sareng baturna sareng sobat akademi.

Budak ngora gambar (kénca) resep waktosna sareng Valenciennes. Di dieu, anjeunna gambar di pusat latihan klub. Kiridit: FranceBleu
Budak ngora gambar (kénca) resep waktosna sareng Valenciennes. Di dieu, anjeunna gambar di pusat latihan klub. Kiridit: FranceBleu

Ngadamel Kaputusan Bold:

Dina yuswa 16 dina usum panas taun 2015, bek Perancis ngajantenkeun kaputusan pangpentingna hirupna. Anjeunna ngantunkeun sadayana kulawargana sareng negaranya pikeun tempat-tempat héjo langkung luar negeri.

Kolot Dayot Upamecano nyatujuan kaputusan putrana pikeun maén bal di luar negeri, tepatna di Austria. Hatur nuhun kana kematangan na anu diwangun, éta hésé pisan ninggalkeun bumi dina umurna lembut dina lima belas.

Budak anom éta cukup dewasa pikeun ninggalkeun kulawargana sareng nagara dina yuswa 15 Kredit: Gtalenti
Budak anom éta cukup dewasa pikeun ninggalkeun kulawargana sareng nagara dina yuswa 15 Kredit: Gtalenti

Dayot mimiti hirup mancanagara sareng Liefering, hiji klub divisi kadua Austria sateuacan janten di Red Bull Salzburg (gambar di luhur). Red Bull Salzburg ngajantenkeun anjeunna langkung dewasa, ngabantosan anjeunna dina sababaraha daérah basa. Dina kecap-Na;

"Aya seueur urang asing sapertos kuring. Abdi kedah diajar basana. Pendidik saé pisan. "

Dayot Upamecano Biografi- Munggaran Pikeun Inohong:

Di Red Bull Salzburg, Dayot terang Kakuatan mangrupikeun salah sahiji sababaraha kamampuan anu penting pisan dina maén bal modern. Ieu kéngingkeun anjeunna ka rézim tegar dina ngawangun pek na Pack On Otot. Dina waktos transfer anjeunna parantos ditunggu-tunggu ka RB Leipzig, dumasar kana Jerman, bek na parantos janten na. GOLIAT BOLA SEPAK.

Dina yuswa lembut 19 taun, bek nonoman parantos janten Goliath. Kiridit: Sportspuff
Dina yuswa lembut 19 taun, bek nonoman parantos janten Goliath. Kiridit: Sportspuff

Salah sahiji karakteristik peminat anu ngadorong anjeunna nyaéta cara anjeunna ngulurkeun suku hébat panjangna maok balna. Langkung-langkung kitu, jangkungna 6feet- 1inches jangkungna otot na, tanpa ragu, halangan anu boro tiasa diatasi ku lawan. Sakumaha kataliti dihandap ieu Bek Rocky sanggup ngadominasi unggal pasea fisik sareng dina bal luhur, anjeunna praktis teu aya kalah aya.

The Rocky Defender tiasa ngadominasi unggal pasea fisik sareng bal anu luhur. Kiridit: IG
The Rocky Defender tiasa ngadominasi unggal pasea fisik sareng bal anu luhur. Kiridit: IG

Hparah dirévisi ku Julian Nagelsmann, Dayot dianggap salah sahiji janji Perancis anu paling indah pikeun posisi Central Defending saatosna Raphel Varane jeung Aymeric Laporte. Sésana, sabab nyarios, mangrupikeun sajarah.

Hirup Cinta Dayot Upamecano- Single, Kabogoh atanapi Pamajikan ?:

Leres!… Bek anu taringgul ukur ngadamel berita pikeun penampilan maén balna anu mengesankan. Nanging, aya kahoyong anu dipikahoyong ku duanana pameget sareng pers pikeun terang ngeunaan kahirupan cinta na. Maka patarosan- Kabogoh Dayot Upamecano?… Naha anjeunna ngagaduhan pamajikan rahasia?… Naha aya WAG?

Saha Kabogoh Dayot Upamecano- naha anjeunna lajang, bobogohan atanapi nikah. Kiridit: Instagram.
Saha Kabogoh Dayot Upamecano- naha anjeunna lajang, bobogohan atanapi nikah. Kiridit: Instagram.
 

Saatos sababaraha jam panilitian intensif dina wéb, kami parantos sadar yén Dayot Upamecano (dina waktu tulisan) parantos tiasa ngajantenkeun hubungan na pikeun masarakat. Saha anu terang?… anjeunna tiasa gaduh kabogoh rahasia tapi parantos mutuskeun supados henteu umum.

Anjeun terang ngabahas hubungan dina tahap karir awal tiasa picilakaeun (karir rusak) sareng un-dihampura pikeun maén bal ngora. Bisa waé, kolot sareng panaséhat Dayot Upamecano parantos nyarankeun anjeunna supaya hirup cinta na tetep pribadi.

Kahirupan Pribadi Dayot Upamecano:

Ngenalkeun fakta hirup pribadi na tina tugas pertahanan on-pitch pasti bakal ngabantosan anjeun gaduh gambaran kapribadian anu langkung saé.

Dimimitian pareum, Dayot ngagaduhan atribut anu pohara maénkeun. Nanging, nalika anjeunna teras-terasan dina anjeunna ngarobih dirina, janten serius pisan sato galak. He nyaéta batur anu karasaeun teu saé jeung naon waé anu nawiskeun anjeunna.

Dayot Upamecano Life Life- Anjeunna mangrupikeun jalma anu resep naon anu ditawarkeun anjeunna. Kiridit: Instagram.
Dayot Upamecano Life Life- Anjeunna mangrupikeun jalma anu resep naon anu ditawarkeun anjeunna. Kiridit: Instagram.

Ogé dina kahirupan pribadina, pamuter bal henteu ageung dina tato. Ahirna, anjeunna sumber daya, gagah, napsu, babaturan sareng pamimpin leres.

Kahirupan Kulawarga Dayot Upamecano:

Jalan ka stardom maén bal moal saolah-olah sakumaha pikaresepeunana tanpa bantosan anggota kulawarga. Dina bagian ieu, kami bakal nyayogikeun anjeun fakta ngeunaan anggota kulawarga Dayot Upamecano mimitian ku kolotna.

Ngeunaan Pa Dayot Upamecano:

Mimiti sareng paling penting, Bapana Dayot nyaéta tiler (jalma anu ngaluarkeun ubin) ku profési sareng ogé anu resep maén bal. Anjeunna nuju dikredit pikeun nyababkeun pertandingan maén bal ka putrana. Pikeun Dayot, teu aya anu langkung saé tibatan angkat ka Guinea-Bissau tepatna Ilha de Jeta (kampung halamanna) bareng ramana ningali bapakna sareng eyangna sareng anggota kulawargi anu sanésna.

Pendak sareng Bapana Dayot Upamecano anu babarengan sareng putrana resep kana gagasan sumping ka tanah air di Guinea-Bissau.
Pendak sareng Bapana Dayot Upamecano anu babarengan sareng putrana resep kana gagasan sumping ka tanah air di Guinea-Bissau.

Ngeunaan Dayot Upamecano's Mum:

Mimiti sareng paling penting, indung Dayot mangrupikeun juru tata rambut ku profési. Ieu diungkabkeun nalika bek nyarios sareng Perancis-Bleu, stasiun radio lokal di Perancis. Béda sareng Everton Tom Davies, Dayot henteu reueus kana profési indungna- sahingga nunjukkeun éta dina penampilanna. Anjeunna henteu ningalikeun gaya rambut / buuk flamboyan bahkan anjeun duanana pamaén mums nyaéta juru tata rambut.

Ngeunaan Duduluran Dayot Upamecano:

Sakumaha anu urang terang, Upamecano gaduh dua duduluran; adi gede sareng adi saeutik. Pendapit-Na ka dulur duduluranna mirip sareng cara anjeunna dina dirina sorangan. Dayot sakali ngungkabkeun dina akun média sosial nya yén lanceukna anu saeutik (gambar di handap) nyaéta panerusna. Ku implikasi, sacara harfiah hartosna lanceuk ogé minangka maén bal sareng bek dina damel.

Pendak sareng Duduluran Dayot Upamecano- sadulur ageung sareng lanceuk alit anu mangrupakeun pamaén bal dina damel. Kiridit: Instagram
Pendak sareng Duduluran Dayot Upamecano- sadulur ageung sareng lanceuk alit anu mangrupakeun pamaén bal dina damel. Kiridit: Instagram

Dayot Upamecano Otong Fakta:

Kalayan Worth Net sakitar kirang langkung 2 Juta Euro sareng Nilai Pasar langkung ti 30 Juta Euro, éta lumayan ucapkeun yén Upamecano mangrupikeun juru balun jutawan. Noe datang aya patarosan! - Naon anu dilakukeun ku bek ku gajihna € 50,813 anu anjeunna kéngingkeun saminggu?… Bagian ieu ngungkabkeun sadayana.

Dimimitian pareum, deciding antara practicality dina pitch jeung pelesir off éta lain pilihan sesah pikeun Upamecano. Bek ngagem mikaresep nyéépkeun mékanika 50,813 € per minggu gaji Gurun Safari Rides dina Gurun Arab Safari aya di Dubai - Uni Émirat Arab.

Gaya hirup Dayot Upamecano urang- Anjeunna memang kataji ku barang-barang anu leres-leres tiis. Kiridit: Instagram
Gaya hirup Dayot Upamecano urang- Anjeunna memang kataji ku barang-barang anu leres-leres tiis. Kiridit: Instagram

Asides obsesi na pikeun Gurun Safari Wétan, Dayot ogé resep nyéépkeun wangsit na pikeun ngaraosan kapal parahu salila liburan. Anjeunna langkung resep milih gaya hirup ieu tinimbang nunjukkeun mobil anu aheng, imah gedé (agén), jsb dina média sosial.

Dayot Upamecano Fakta Untold:

Jalma-jalma mopohokeun kanyataan, tapi aranjeunna émut carita budak leutik. Dina bagian biografi Dayot Upamecano ieu, kami bakal masihan anjeun sababaraha kanyaho faktual anu anjeun henteu kantos terang ngeunaan bek.

kanyataan #1: Mecahkeun Gaji na:

Bek dina bulan Januari 2017 nandatanganan kontrak sareng Red Bull Leipzig, hiji anu ningal anjeunna ngajaring gaji whopping 2.5 Juta Euros per taun. Gaji Dayot Upamecano anu crunched kana jumlah anu langkung alit, urang gaduh penghasilan na per bulan, minggu, dinten, jam, menit sareng detik.
 
RASA GOLONGANEarnings-Na dina € (Euros)Pendapatan-Na dina Pounds (£)Earnings-Na dina USD ($)
Naon Anjeunna Earns Per Taun€ 2,500,000£ 2,201,505.6$2,701,247.37
Naon Anjeunna Earns Per sasih€ 208,333.3£ 183,458.8$225,103.9
Naon Anjeunna Earns Per Minggu€ 48,449.5£ 42,664.8$52,349.75
Naon Anjeunna Earns Per Day€ 6,921.36£ 6,094.97$7,478.54
Naon Anjeunna Earns Per Jam€ 288.39£ 253.95$311.6
Naon Anjeunna Earns Per Menit€ 4.81£ 4.23$5.19
Naon Anjeunna Earns Per Detik€ 0.08£ 0.07$0.09

Ieu naon DAYOT UPAMECANO parantos hasil ti anjeun mimiti ningal Halaman ieu.

€ 0

Upami anu katingali di luhur dibaca (0), éta hartosna anjeun ningali halaman AMP. ayeuna cngaletak IEUH ningali gaji naékna gaji ku detik.

Naha anjeun terang?… Lalaki rata-rata di Jerman anu earns sakitar € 3,770 sabulan kedah dianggo sahenteuna 4.6 taun kéngingkeun € 208,333. Ieu jumlah Dayot mimiti earn (dina sasih bulan) nalika anjeunna ngadaptarkeun Red Bull Leipzig.

Fakta # 2: Naon pituin na FIFA na?

Maén bal kalayan prospek ageung anu sering dipénta ku Penyayang modél FIFA Karir iraha waé énggal FIFA dileupaskeun. Dayot Upamecano FIFA stats nembongkeun anjeunna mangrupikeun salah sahiji anu gaduh prospek badag. Saha anu terang?… bahkan anjeunna tiasa janten bek dunya anu pangsaéna.

Statistik FIFA Dayot ngungkabkeun prospek ageung- Anjeunna yakin ngagaduhan kamungkinan janten bek anu pangsaéna di dunya. Kiridit: soFIFA.
Statistik FIFA Dayot ngungkabkeun prospek ageung- Anjeunna yakin ngagaduhan kamungkinan janten bek anu pangsaéna di dunya. Kiridit: SoFIFA.

Fakta # 3: Saha Idol-Na bari ngembang ?:

Salaku murangkalih, Dayot melong tim Perancis dimana anjeunna ngagaduhan panutan. Hiji jalma tinangtu nangtung di antara modél panutan ieu. Henteu janten bek sapertos anjeunna, tapi teu aya deui ti legendaris Zinedine Zidane. Naha anjeun terang?… éta mangrupikeun kanyaah Zizou anu ngajantenkeun anjeunna maén salaku gelandang nalika anjeunna langkung ngora.

Fakta # 4: Naon Agama Dayot Upamecano ?:

Kami ngagaduhan bukti yén kolotna Dayot Upamecano panginten kedah ngangkat anjeunna dina taat kana iman agama Kristen. Pesepakbola ageung sareng henteu isin kana agamana. Anjeunna nganggo cangkéng kalayan tanda salib, hiji prestasi anu nunjukkeun yén anjeunna tiasa katolik. 

 
Pitunjuk pikeun Agama Dayot Upamecano. Kiridit: IG
Pitunjuk pikeun Agama Dayot Upamecano. Kiridit: IG

Langkung janten kitu, saatos unggal pertandingan, Dayot ngagaduhan kabiasaan biasa- "Hatur nuhun Gusti ”.

kanyataan parios: Heuheu kami Dayot Upamecano Carita Budak Batin Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar