Cerita Budak Dayot Upamecano Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Dayot Upamecano Ditambahkeun Fakta Biografi Untold ku LifeBogger
Kisah Kanak-kanak Dayot Upamecano Ditambahkeun Fakta Biografi Untold ku LifeBogger

Panungtungan diropéa

Wilujeng sumping!… Artikel kami nyayogikeun liputan lengkep dina Dayot Upamecano Childhood Story, Biografi, Fakta Kulawarga, Kolot, Kahirupan Awal, Kahirupan Pribadi, Kabogoh, Gaya hirup sareng acara-acara kasohor sanésna nalika anjeunna janten anak anu parah pisan nalika anjeunna janten populér. Gambar di handap nyaéta Dayot Upamecano's Awal Kahirupan sareng Rise.

Dayam Upamecano Kahirupan Awal naék
Tingali- Dayot Upamecano Awal Hirup sareng Ngadé poto poto. Kiridit: FBred, futview sareng PerancisBleu.

Leres, anjeun sareng kuring terang Dayot mangrupikeun sato galak pertahanan, anu seueur anu dianggap panerusna Raphael Varane.

Nanging, ngan ukur sababaraha anu resep maén bal parantos nganggap maca Biografi Dayot Upamecano anu kami atos siap sareng anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang nyayogikeun anjeun heula sareng Wiki na, dituturkeun ku kami Daptar eusi méméh Carita lengkep.

Dayot Upamecano Carita Budak Leutik:

Dimimitian off, ngaran lengkep na téh Dayotchanculle Oswald Upamecano sareng julukan nya éta “Dayot". Bekna dilahirkeun dina Kaping 27 Oktober 1998 ka kolotna di Evreux, hiji komunitas anu aya di jabatan Eure, daérah Normandy, Perancis.

Bisi anjeun teu terang, torojolna dugi ngan tilu bulan saatos Perancis 1998 cup dunya. Ngan saatos kalahiranna, kolotna Dayot Upamecano mutuskeun pikeun namina nami “Dayotchanculle"Kusabab alesan. Nami dipasihan anjeunna salaku 'tawis katineung'(SoFoot Laporan) sareng namina namina anu cabul.

Dayot Upamecano lahir salaku putra anu munggaran sareng kamungkinan, anak anu kadua janten kulawarga anu dipikanyaho janten pencinta maén bal. Anjeunna nyéépkeun taun-taun awal na janten bagja sapanjang lanceukna sareng lanceukna budak anu anjeunna ningali panerusna.

Asal Kulawarga Dayot Upamecano:

Ditilik ku penampilan na, anjeun bakal satuju sareng kuring yén bek sigana ngagaduhan akar kulawargana jauh ti Perancis. Kusabab anjeun panginten ditebak, kulawarga Dayot Upamecano gaduh asal usulna ti Afrika- persis Guinea-Bissau.

Guinea-Bissau mangrupikeun nagara tropis di basisir Atlantik Kulon Kulon, nagara anu kawéntar pikeun taman nasional jeung sato liar. Hiji katingal dina salah sahiji kolotna Dayot Upamecano- dad imut na, tanpa ragu, ngécéskeun asal Afrika na.

Poto Bapa Dayot Upamecano bakal ngabantosan anjeun ngartos asal kulawargana
Poto Bapa Dayot Upamecano bakal ngabantosan anjeun ngartos asal kulawargana. Kiridit: Instagram

Naha anjeun terang?… Kolot kolotna Dayot Upamecano (dipimpin ku dadna) masihan anjeunna nami “Dayotchanculle"- anu saleresna, mangrupikeun gelar anu ngahormatan ka ketua désa, di Pulo Jawa Jeta Caoi anu tempat kota kulawargana di Guinea-Bissau.

Dayot Upamecano Carita Budak Leutik - Kahirupan Awal:

Ngembang di lingkungan Évreux Perancis éta pikaresepeun pikeun ngora Dayot. Mimiti, anjeunna cicing sareng maén bal (futsal atanapi kompleks maén bal lima) ti isuk ka wengi. Anjeunna ngalaksanakeun éta sareng réncang balad na anu sanés kajantenan bal-balan Perancis Ousmane Dembele. Ngomongkeun pangalaman budak leutik, Dayot sakali nyarios;

"Kalayan Ousmane sareng anu sanés, urang maén bal sepanjang waktos. Urang ogé maénkeun futsal. Mimiti, Urang damel di téknik urang, kekerasan. Kami maén tanpa wates. Sareng anu ngabantosan urang pisan. "

Salaku murangkalih, Dayot Upamecano sanés pangsaéna dina pitch. Kusabab maén baléa nyaéta gairah kulawarga, éta budak ngora éta untung kalayan anggota kulawargana salaku pembimbing sareng pembantuna.

Ayah Dayot Upamecano, contona, ngajantenkeun anjeunna kerja keras supados mastikeun anjeunna katampi janten akademi bal anu santun. Hatur nuhun, anjeunna ngamimitian léngkah bal munggaran na Vaillante S. Amarah (2004-2007) jeung FC De Prey (2008-2009).

Dayot Upamecano Carita Budak Leutik- Kahirupan Karir Awal:

Taun 2009 mangrupikeun taun anu saé pikeun budak sepak bola di lingkunganana. Taun éta ningali saurang akademi klub anyar anu dingaranan "Evreux Football Club 27”Dimimitian operasi henteu jauh tina bumi kulawargana. Maenya Dayot sareng sahabat na Ousmane Dembélé mangrupikeun antara anu mimiti ngahadiran sareng lulus percobaan sareng akademi.

Pikeun Dayot, kahirupan di Evreux henteu gampang mimitina. Oe Anjeunna kagungan suku di darat ti umur anom pisan. Dayot sakali ngaku yén anjeunna damel langkung seueur tibatan batur (lolobana dina modeu solo) bari anjeunna maén. Dina kecap-Na;

"Dina Evreux, dina tungtung palatihan, kuring masih nyepak bal waé. Éta digawé pikeun kuring sareng éta konci pikeun kasuksésan kuring. ”

Dayot Upamecano Biografi- Jalan pikeun Inohong Rame:

Usaha parantos di Evreux mayar pamustunganana sapertos éta ningali Dayot untung anu ditelepon ku akademi langkung ageung. Anjeunna ngantepkeun Evreux (Undakan ka-5 sistem liga maén bal Perancis) ka Valenciennes FC (undakan 2nd sistem liga maén bal Perancis).

Nalika aya di Valenciennes FC, Dayot Upamecano parasaan éta henteu ngeunaan anu pangsaéna tapi gaduh murka di unggal buruan. Kadang-kadang anjeunna nyarios maén di tengah, anu anjeunna kalebet saé, bahkan nyetak tujuan. Henteu masalah di mana palatih nempatkeun anjeunna, anjeunna maén, kalayan sagala kakuatan sareng kematangannya. Valenciennes memang mangrupikeun mémori anu saé pikeun bek anu ningkat anu digambarkeun sareng sobatna sareng pasangan akademi.

Budak anom digambar (kénca) menikmati waktos sareng Valenciennes. Di dieu, anjeunna gambar di pusat pelatihan klub
Budak anom digambar (kénca) menikmati waktos sareng Valenciennes. Di dieu, anjeunna gambar di pusat pelatihan klub. Kiridit: FranceBleu

Ngadamel Kaputusan Bold:

Dina yuswa 16 dina usum panas taun 2015, bek Perancis ngajantenkeun kaputusan pangpentingna hirupna. Anjeunna ngantunkeun sadayana kulawargana sareng negaranya pikeun tempat-tempat héjo langkung luar negeri.

Kolot kolotna Dayot Upamecano nyetél kaputusan putrana lalaki pikeun maén balna di luar negeri, persisna Austria. Hatur nuhun kana kematangan na anu diwangun, éta hésé pisan ninggalkeun bumi dina umurna lembut dina lima belas.

Budak ngora éta cukup dewasa ngantunkeun kulawargana sareng nagara dina yuswa 15 taun
Budak anom éta cukup dewasa pikeun ninggalkeun kulawargana sareng nagara dina yuswa 15 Kredit: Gtalenti

Dayot mimiti hirup mancanagara sareng Liefering, hiji klub divisi kadua Austria sateuacan janten di Red Bull Salzburg (gambar di luhur). Red Bull Salzburg ngajantenkeun anjeunna langkung dewasa, ngabantosan anjeunna dina sababaraha daérah basa. Dina kecap-Na;

"Aya seueur urang asing sapertos abdi. Kuring kedah diajar basa. Pendidikna bener-bener hébat. "

Dayot Upamecano Biografi- Munggaran Pikeun Inohong:

Di Red Bull Salzburg, Dayot terang Kakuatan mangrupikeun salah sahiji sababaraha kamampuan anu penting pisan dina maén bal modern. Ieu kéngingkeun anjeunna ka rézim tegar dina ngawangun pek na Pack On Otot. Dina waktos transfer anjeunna parantos ditunggu-tunggu ka RB Leipzig, dumasar kana Jerman, bek na parantos janten na. GOLIATH FOOTBALL.

Dina yuswa lembut 19 taun, bek nonoman parantos janten Goliath
Dina yuswa lembut 19 taun, bek nonoman parantos janten Goliath. Kiridit: Sportspuff

Salah sahiji karakteristik peminat anu ngadorong anjeunna nyaéta cara anjeunna ngulurkeun suku hébat panjangna maok balna. Langkung-langkung kitu, jangkungna 6feet- 1inches jangkungna otot na, tanpa ragu, halangan anu boro tiasa diatasi ku lawan. Sakumaha kataliti dihandap ieu Bek Rocky sanggup ngadominasi unggal pasea fisik sareng dina bal luhur, anjeunna praktis teu aya kalah aya.

The Rocky Defender tiasa ngadominasi unggal pasea fisik sareng bal anu luhur.
The Rocky Defender tiasa ngadominasi unggal pasea fisik sareng bal anu luhur. Kiridit: IG

Gagasan anu diranggih ku Julian Nagelsmann, Dayot dianggap salah sahiji janji Perancis anu paling indah pikeun posisi Central Defending saatosna Raphel Varane jeung Aymeric Laporte. Sésana, sabab nyarios, mangrupikeun sajarah.

Dayot Upamecano's Love Life- Bujang, Kabogoh atanapi Pamajikan ?:

Leres! ... pembela taringgul ngan ukur ngadamel warta pikeun pagelaran bal na anu pikaresepeun. Nanging, aya kahayang anu dipikanyaho ku para penggemar sareng pencét pikeun ngartos ngeunaan kahirupan bogohna. Lantaran kitu patarosan - Kabogoh Dayot Upamecano?… Naha manéhna ngagaduhan rusiah?… Naha aya WAG?

Saha Kabogoh Dayot Upamecano nyaéta anjeunna bujang, bobogohan atanapi nikah
Saha Kabogoh Dayot Upamecano nyaéta anjeunna bujang, bobogohan atanapi nikah. Kiridit: Instagram.

Sanggeus sababaraha jam panilitian intensif dina wéb, kami parantos sadar kana Dayot Upamecano (dina waktu tulisan) parantos tiasa ngajantenkeun hubungan na pikeun masarakat. Saha anu terang?… anjeunna tiasa gaduh kabogoh rahasia tapi parantos mutuskeun supados henteu umum.

Anjeun terang ngabahas hubungan dina tahap karir awal tiasa picilakaeun (karir rusak) sareng teu dihampura pikeun maén bal. Panginten, sepuh sareng penaséhat Dayot Upamecano parantos nyarankeun anjeunna tetep hirupna pribadi.

Kahirupan Pribadi Dayot Upamecano:

Ngenalkeun fakta hirup pribadi na tina tugas pertahanan on-pitch pasti bakal ngabantosan anjeun gaduh gambaran kapribadian anu langkung saé.

Dimimitian pareum, Dayot ngagaduhan atribut anu pohara maénkeun. Nanging, nalika anjeunna teras-terasan dina anjeunna ngarobih dirina, janten serius pisan sato galak. He nyaéta batur anu karasaeun teu saé jeung naon waé anu nawiskeun anjeunna.

Dayot Upamecano Fakta Kahirupan Pribadi
Dayot Upamecano Life Life- Anjeunna mangrupikeun jalma anu resep naon anu ditawarkeun anjeunna. Kiridit: Instagram.

Ogé dina kahirupan pribadina, pamuter bal henteu ageung dina tato. Ahirna, anjeunna sumber daya, gagah, napsu, babaturan sareng pamimpin leres.

Kahirupan Kulawarga Dayot Upamecano:

Jalan ka stardom maén bal sanés kedah sapertos anu teu disababkeun ku anggota kulawarga. Dina bagian ieu, kami bakal nyayogikeun kanyataan ngeunaan anggota kulawarga Dayot Upamecano dimimitian ku kolotna.

Ngeunaan Bapa Dayot Upamecano:

Mimiti sareng paling penting, bapa Dayot mangrupikeun tukang bérek (jalma anu ngaluarkeun ubin) ku profésional sareng ogé anu maén bal. Anjeunna anu dipercaya pikeun nyalahan game maén bal kana putrana. Pikeun Dayot, teu aya anu saé tibatan angkat ka Guinea-Bissau tepat Ilha de Jeta (kampung halamanna) bareng ramana ningali bapakna sareng eyangna sareng anggota kulawargi anu sanésna.

Minuhan Bapa Dayot Upamecano
Minuhan Bapa Dayot Upamecano anu bareng sareng putrana resep kana ideu ngadatangan tanah air di Guinea-Bissau.

Ngeunaan Ibu Dayot Upamecano urang:

Mimiti sareng utama, Ibu Dayot mangrupikeun juru cukuran ku profési. Ieu kaungkap nalika bek nyarios sareng Perancis-Bleu, stasiun radio lokal di Perancis. Henteu siga Everton Tom Davies, Dayot teu tiasa reueus kana profési mumna- sahingga nunjukkeun dina penampilan na. Anjeunna sanés kana gaya rambut gaya rambut / rambut buuk bahkan duka boh pamaén mums anu cukuran rambut.

Ngeunaan Sadayana Dayot Upamecano:

Sakumaha anu urang terang, Upamecano gaduh dua duduluran; adi gede sareng adi saeutik. Pendapit-Na ka dulur duduluranna mirip sareng cara anjeunna dina dirina sorangan. Dayot sakali ngungkabkeun dina akun média sosial nya yén lanceukna anu saeutik (gambar di handap) nyaéta panerusna. Ku implikasi, sacara harfiah hartosna lanceuk ogé minangka maén bal sareng bek dina damel.

Minuhan Sadulur Dayot Upamecano
Minuhan Dayot Upamecano urang Suaju- adina gedé sareng dulur adi anu tempat maén bal dina nyieun éta. Kiridit: Instagram

Dayot Upamecano Otong Fakta:

Kalayan Worth Net sakitar kirang langkung 2 Juta Euro sareng Nilai Pasar langkung ti 30 Juta Euro, éta lumayan ucapkeun yén Upamecano mangrupikeun juru balun jutawan. Noe datang aya patarosan! - Naon bentre na ku gaji anjeunna 50,813 € anu anjeunna earn dina saminggu?… Bagian ieu ngungkabkeun sadayana.

Dimimitian pareum, dekiding antara kepraktisan dina lapangan sareng kesenangan henteu janten pilihan anu hésé pikeun Upamecano. Bek ngagem mikaresep nyéépkeun mékanika 50,813 € per minggu gaji Gurun Safari Rides dina Gurun Arab Arab anu lokasina di Dubai - Uni Émirat Arab.

Gaya hirup Dayot Upamecano
Gaya Hidup Dayot Upamecano- Anjeunna memang obsess kalayan sababaraha barang anu saé pisan. Kiridit: Instagram

Asides obsesi na pikeun Gurun Safari Wétan, Dayot ogé resep nyéépkeun wangsit na pikeun ngaraosan kapal parahu salila liburan. Anjeunna langkung resep milih gaya hirup ieu tinimbang nunjukkeun mobil anu aheng, imah gedé (agén), jsb dina média sosial.

Dayot Upamecano Fakta Untold:

Jalma mopohokeun kanyataan, tapi émut carita budak leutik. Dina bagian ieu biografi Dayot Upamecano, kami bakal masihan anjeun sababaraha fakta faktual anu anjeun teu pernah terang ngeunaan bek.

kanyataan #1: Mecahkeun Gaji na:

Bek dina bulan Januari 2017 nandatanganan kontrak sareng Red Bull Leipzig, hiji anu ningal anjeunna ngajaring gaji whopping 2.5 Juta Euros sataun. Gaji Crothed Dayot Upamecano janten angka langkung alit, urang gaduh penghasilan per bulan, minggu, dinten, jam, menit sareng detik.
RASA GOLONGANEarnings-Na dina € (Euros)Pendapatan-Na dina Pounds (£)Earnings-Na dina USD ($)
Naon Anjeunna Earns Per Taun€ 2,500,000£ 2,201,505.6$2,701,247.37
Naon Anjeunna Earns Per sasih€ 208,333.3£ 183,458.8$225,103.9
Naon Anjeunna Earns Per Minggu€ 48,449.5£ 42,664.8$52,349.75
Naon Anjeunna Earns Per Day€ 6,921.36£ 6,094.97$7,478.54
Naon Anjeunna Earns Per Jam€ 288.39£ 253.95$311.6
Naon Anjeunna Earns Per Menit€ 4.81£ 4.23$5.19
Naon Anjeunna Earns Per Detik€ 0.08£ 0.07$0.09

Ieu naon DAYOT UPAMECANO parantos hasil ti anjeun mimiti ningal Halaman ieu.

€ 0

Upami anu katingali di luhur dibaca (0), éta hartosna anjeun ningali halaman AMP. ayeuna cngaletak IEUH ningali gaji naékna gaji ku detik.

Naha anjeun terang?… Lalaki rata-rata di Jerman anu earns sakitar € 3,770 sabulan kedah dianggo sahenteuna 4.6 taun kéngingkeun € 208,333. Ieu jumlah Dayot mimiti earn (dina sasih bulan) nalika anjeunna ngadaptarkeun Red Bull Leipzig.

Fakta # 2: Naon pituin na FIFA na?

Maén bal kalayan prospek ageung anu sering dipénta ku Penyayang modél FIFA Karir iraha waé énggal FIFA dileupaskeun. Dayot Upamecano FIFA stats nembongkeun anjeunna mangrupikeun salah sahiji anu gaduh prospek badag. Saha anu terang?… bahkan anjeunna tiasa janten bek dunya anu pangsaéna.

FIFA Fakta ngungkabkeun yén Rocky Defender ngagaduhan prospek anu ageung
Stats FIFA Dayot ngungkabkeun prospek anu ageung - Anjeunna yakin ngagaduhan poténsi anu janten bek pangsaéna di dunya. Kiridit: soFIFA.

Fakta # 3: Saha Idol-Na bari ngembang ?:

Salaku murangkalih, Dayot melong tim Perancis dimana anjeunna ngagaduhan panutan. Hiji jalma tinangtu nangtung di antara modél panutan ieu. Henteu janten bek sapertos anjeunna, tapi teu aya deui ti legendaris Zinedine Zidane. Naha anjeun terang?… éta mangrupikeun kanyaah Zizou anu ngajantenkeun anjeunna maén salaku gelandang nalika anjeunna langkung ngora.

Fakta # 4: Naon Agama Dayot Upamecano?:

Kami ngagaduhan bukti yén kolotna Dayot Upamecano sigana kedah naék anjeunna ngagabung kana iman agama Kristen. Jamaah footballer gedé sareng henteu isin ngeunaan agamana na. Anjeunna ngagem henteu kaleungitan kalayan tanda panyalib, pikasieuneun anu nunjukkeun anjeunna tiasa katolik.

Pujangga pikeun Agama Dayot Upamecano
Pujangga pikeun Agama Dayot Upamecano. Kiridit: IG

Langkung janten kitu, saatos unggal pertandingan, Dayot ngagaduhan kabiasaan biasa- "Hatur nuhun Gusti ”.

kanyataan parios: Heuheu kami Dayot Upamecano Carita Budak Batin Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu