Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

0
114
Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kredit pikeun SkySport sareng ThePlayersTribune
Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kredit pikeun SkySport sareng ThePlayersTribune

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh jeung nickname "Miggy". Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron Kami Fakta Biografi Untold Biografi Fakta nyandak anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Miguel Almiron Carita Budak Leutik- Analisis dugi ka ayeuna
Kahirupan sareng Biasana Miguel Almiron- Kiridit ka medium,ThePlayersTribune jeung SkySports

Analisis ngalibatkeun kahirupan mimiti-hirupna, kasang tukang kulawarga, kahirupan hirup sateuacan Inohong, naek ka carita Kinérja, hubungan, kahirupan pribadi sareng gaya hirup sareng sajabana.

Leres, sadayana terang ngeunaan sikep urang anu hina pikeun hirup, saha waé anu sanggup ngalahirkeun laleur dina pitch. Nanging, ngan ukur sababaraha anu nganggap biografi Miguel Almiron anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Ngamimitian, nami lengkepna nyaéta Miguel Ángel Almirón Rejala. Almiron lahir nalika dinten 10 kaping Pébruari 1994 ka indungna, Sonia Almiron sareng ramana, Reuben Almiron di ibu kota Asunción, Paraguay. Di handap ieu mangrupikeun poto Sonia sareng Reuben, sepuhna anu saé.

Miguel Almiron Kolot- Sonia sareng Reuben Almiron
Miguel Almiron Kolot- Sonia sareng Reuben Almiron

Miguel Almiron WASN'T digedékeun dina latar kulawarga kulawarga anu beunghar atanapi kelas luhur. Kulawarga sapertos sapertos kalolobaan jalma miskin di Asunción anu damel tapi henteu ngagaduhan pendidikan finansial pangsaéna sareng sering kali bajoang ku artos.

Miguel Almirón mendakan dirina nuju dewasa di kulawarga miskin, anu damelna bapakna Ruby damel jam 18-jam ganti salaku satpam sareng indungna Sonia damel salaku kasir supermarkét. Miguel Almiron gaduh ngeunaan duduluran 5. Sadaya tujuh anggota kulawargana ngurus hiji imah leutik sareng saeutik Miguel dirina kedah ngabagi ranjang sareng indungna.

Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Nyepak Bola Balap mimiti langkung awal kanggo budak anu sepi sareng isin. Kusabab sepuhna goréng, sakedik Miguel Almiron henteu kéngingkeun kasempetan koleksi newest kaulinan TAPI ngan ukur bal maén bal sepuh anu anjeunna ditajong paling waktos ayeuna.

Miguel Almiron salaku budak alit
Miguel Almiron salaku budak alit. Kiridit: TPT

Miguel Almiron ngahadiran sakola primér Escuela Basica dimana anjeunna maén game éndah maén bal. "Miguel mangrupikeun murid anu sepi pisan anu ngalakukeun PR. Anjeunna sanés salah sahiji jalma anu teu puguh anu sok bangor atanapi gelisah, "Mantan guru na Maria del Pilar Bernal ngungkabkeun.

Nalika Miguel Almiron dewasa janten umur 7 taun lami, anjeunna mimiti ngimpina sangkan éta gedé. Nya énggal-énggalna gaduh uang cukup pikeun ngagaleuh kulawargana anu langkung ageung. Mimiti, anjeunna ningali prospek karir sepak bola salaku hiji-hijina hartos na ngabantosan kulawargana lolos kamiskinan. Kiwari ieu anjeunna ningali kakuatan sareng tekadna dina kagiatan maén bal anu ngamimitian dina lapangan anu ditetepkeun di tengah-tengah lampiran Sanrio barrio, Asuncion.

Pitch garing tulang-tulang di mana Miguel Almiron diajar kumaha maén Football. Kiridit ka ThePlayersTribune

Pitch anu garing sareng tulang dimana Miguel ngajangjikeun kaahlian anu nyababkeun anjeunna masihan platform pikeun mutuskeun takdir na. Bapak Almiron Rubén ngadukung putrana ku ngaleungitkeun anjeunna tina zona kanyamanan supados ngagaduhan anjeunna bersaing sareng réréncangan.

"Miguel henteu santai pisan. Anjeunna kurang yakin sareng gampang matak kagum. janten abdi nyandak anjeunna (ka bandung) janten anjeunna ngagaduhan babaturan sanés,"Ngawartoskeun ramana Ruben Almiron ESPN.

Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Miguel Almiron gancang ngamimitian damel saé sareng seueur babaturan di jero sababaraha sasih ngantunkeun garing, balung tulang anu caket di tempat imahna. Teu nyandak waktos sateuacan anjeunna nampi kana November 3 Club, hiji akademi anu tim senior dimaénkeun dina divisi Katilu tina maén bal Paraguayan. Akademi éta ngalungkeun batu jauh ti sakola dasar.

Ngartos hasrat budak lalaki maranéhna maén bal sareng kedah milari artos ti éta, sadaya anggota kulawargana, kaasup baraya nyalira sadayana pikeun nyayogikeun cita-cita na. Di handap ieu aya mémori korét tina dinten karir awal-Na.

Miguel Almiron Awal Kahirupan sareng Bal Bal
Miguel Almiron Awal Kahirupan sareng Football- Tetep kenangan Kredit kana Panon poé

Kolotna Miguel Almiron mastikeun putra lalaki henteu pernah sateuacana latihan maén bal. Pamanna ku nami “Diego"Sareng akina anu disarengan ku nami"Chelo”Sadayana giliran dibarengan anjeunna sareng prakna.

Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong Story

Kasempetan sumping nalika Miguel Almiron terus maju sareng kaahlianna. Dina yuswa 14, Miguel siap ngantunkeun 3 Club Nopémber kanggo kasempetan anyar. Anu ngora ceking meunang diajak a sidang sareng Club Nacional, klub istirahat-rusak juara salapan waktos ti Divisi Primera Paraguay.

Hanjakalna, anjeunna gagal percobaan sareng klub. Dina raraga henteu ngalahirkeun putrina pikeun ngimpi, pamanna Miguel Almeron, Diego paman mutuskeun pikeun meryogikeun masalah. Diego ngabantosan anjeunna ngajantenkeun sidang sanés sareng Cerro Porteno. Dina kecap-Na…

"Kami nyandak anjeunna sareng ibuna pikeun cobaan di mana urang tepang budak lalaki 300 parantos ngantosan kanggo nampi waktos anu sami. Kuring moal pernah hilap éta kusabab Miguel mangrupikeun nomer 301 dina pakuat éta"Paman Miguel Almeron Diego nyarios.

Miguel nembus uji coba berkat kemampuan-Na. Tapi, éta henteu acan langsung langsung dilaksanakeun pikeun Almiron, anu gagal maén tim di handapeun 15 sareng Bawah 16. Anjeunna dituduh janten rada enteng, batur anu henteu tiasa ningkat.

Miguel Almiron parantos dituduh ogé rada hampang
Almiron sakaligus dituduh kababastian. TpT

Sedih Dina bulan Nopémber 2010, nalika pamaén akademi turun turun tina skuad, Miguel anu goréng mangrupikeun nami (dina daptar) kanggo turun. Ancemanna lungsur Miguel Almiron nuju sataun pikeun 2011 kalayan henteu ngarepkeun anjeunna tumuh. Dina hiji waktos anjeunna di tambang dileupaskeun ku klub, manten palatih Hernan Acuna ngaléngkah, masihan anjeunna panebusan.

Palatih Hernan Acuna sakali ngadeg pikeun Miguel Almiron
Hernan Acuna sakali ngadeg pikeun Almiron. Kiridit-TigoSports

"Kuring angkat ka koordinator sareng pencét sareng nyarios ka aranjeunna: 'Kuring henteu hoyong klub ngudag budak éta ngan saukur kusabab anjeunna ceking"Saur Acuna, klub di handapeun pelatih 17.

Hernan Acuna nyaéta malaikat wali anu ngajantenkeun Almiron bagian fokus tina sisina, nyerahkeun tugas-tugas maén. Anjeunna tanggung jawab lulusan Miguel Almiron kana tim kahiji klub.

Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Miguel Almiron balikan dibayar ku ngabantosan timnya kéngingkeun piala Paraguayan Clausura di 2013 sareng piala Clausura di 2015. Dina bulan Agustus 2015, Miguel Almirón ngarasa perlu kakeunaan budaya sareng padamelan pelatihan anyar, ku kituna mutuskeun ninggalkeun negaranana.

Almiron ditandatanganan pikeun Klub Atlético Lanús dina División Primine Argentina. Dina ngan ukur usum, Almiron ngabantosan klub kéngingkeun piala 3 nyaéta- Copa Bicentenario, Supercopa Argentina sareng piala Primera División Argentina di sadayana 2016.

Miguel Almiron ngagaduhan kasuksésan gedé di Club Atlético Lanús
Miguel Almiron ngagaduhan kasuksésan gedé di Club Atlético Lanús. Kiridit ka IG sareng Picnano

Saatos ngahontal sadayana ieu, Almiron angkat nagara ka Amérika Serikat dimana anjeunna ngadaptarkeun ka Atlanta United FC. Naha anjeun terang?… Kasuksésan ogé terus di Amérika Serikat. Miguel Almiron dibéré ngaran dina MLS Best XI pikeun musim-usum di Soccer League Soccer, ogé catetan pikeun Pendatang MLS Taun Baru pikeun 2017. Moment anu panggedéna di AS nyaéta nalika ngabantuan timnya menang Piala MLS di 2018.

Miguel Almiron Sajarah Kasuksésan-naékna Kémutan Rame
Miguel Almiron Sajarah Kasuksésan-naékna Kémutan Rame. Kiridit ka IG

Dina 31 Januari 2019, Almirón gabung ka Newcastle United pikeun biaya rekam klub anu ngéléhkeun Michael Owen. Saperti dina waktos nyerat, anjeunna parantos netep kana kahirupan di Wétan Kalér Inggris sareng masarakat Newcastle bungah pikeun tungtungna ngagaduhan pamuter anu tiasa kéngingkeun bungah. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Saban unggal lalaki hébat nyaéta awéwé, kitu ogé paribasa mana waé. Sareng di tukangeun ampir unggal pamain bal, aya istri anu lucu atanapi kabogoh anu katingal dina jalma anu geulis Alexia Notto anu kajadian janten Lady tukang hirup cinta Miguel Almiron.

Papanggih Ganda Alexia Notto- Kabogoh Miguel Almiron
Papanggih Ganda Alexia Notto- Kabogoh Miguel Almiron. Kiridit ka IG

Kabogoh anu geulis hideung poek ku Miguel Almiron dilatih ogé di Zumba. Ieu mangrupikeun program kabugaran latihan anu seueur pisan di daérah Amérika Kidul. Alexia Notto ngalakukeun ieu kanggo milari hirup sateuacan ngiringan lalaki ka AS sareng ka Éropa.

Miguel Almiron ngahijikeun cangreud sareng kabogohna dina Nopémber 2016, dina taun kasuksésan karir senior na dimimitian. Éta ogé taun anjeunna nyaéta non-awak. Ditilik tina poto kawinanna, nya katingalna sapertos upacara pribadi dimana ngan anggota kulawarga anu diulem.

Miguel Almiron sareng Poto Kawin Alexia Notto
Miguel Almiron sareng Poto Kawin Alexia Notto

Kusabab aranjeunna ngahijikeun kana cangreud na, dua pencinta parantos resep kana perkawinan swasta sareng drama. Sapertos dina waktos nyerat, pasangan ayeuna parantos netep ka kahirupan di Wétan Kalér Inggris sareng Alexia Notto nyayogikeun sadayana dukungan émosional pikeun lalaki malah anjeun tegesna nahan karir Zumba dirina.

Miguel Almiron sareng Alexia Notto leres-leres netep kana kahirupan di Newcastle
Miguel Almiron sareng Alexia Notto leres-leres netep kana kahirupan di Newcastle. Kiridit ka IG
Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Kéngingkeun kahirupan pribadi Miguel Almiron ngajauhan tina bal maén bal pasti bakal ngabantosan anjeun milari gambar anu lengkep pikeun anjeunna.

Ngenalkeun Kasar pribadi Pribadi Miguel Almiron
Ngenalkeun Kasar pribadi Pribadi Miguel Almiron. Kiridit ka MSN

Dimimitian off, Miguel Almiron mangrupikeun pamaén bal paling luhur 5 kalayan sikep anu paling hina pikeun hirup. Anjeunna jalma anu henteu pernah nungtut tarung sareng anjeunna pohara patuh.

Ngan sapertos N'golo Kante, anjeunna lahir isin sareng sepi, tapi di sisi sanésna, tiasa janten eksentrik sareng séhat khususna nalika ngalaksanakeun tugas na di lapangan. Miguel Almiron mangrupikeun pamikir jero sareng jalma anu intelektual pisan anu nganggo pikiran na unggal kasempetan.

Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Miguel Almiron tungtungna nedunan janji mésér pikeun kolotna sareng anggota kulawargana dina waktos éta pindah ka Lanus Argentina di 2015, ogé taun anjeunna nikah. Anjeunna kedah mésér bumi di daérah anu sami anjeunna dewasa, salah ageung ngagaduhan kamar pikeun bapak, mama, nini, incuum, paman, sadulur sareng saderek cicing.

Dinten, gaji gedé na ngurus sadaya anggota kulawarga. Miguel nyéépkeun seueur pikeun nyéwa sareng ngalengkepan imah kanggo aranjeunna di unggal nagara maén bal na nuju anjeunna.

Anggota kulawarga Miguel Almiron pose pikeun poto
Anggota kulawarga Miguel Almiron pasang gambar. Kiridit ka IG

Asides indungna sareng rama, pamanna Almiron Deigo nyaéta jalma anu pangpentingna dina hirupna. Diego tanggung jawab ngabantosan ganteng na ngadamel depresi saatos percobaan gagal sareng Club Nacional.

Papanggih Miguel Almirons paman- Diego
Papanggih Miguel Almirons paman- Diego
Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Otong

Miguel Almiron nyaéta maén bal super-kaya anu mayar cek nyarios jilid. Sakali kana waktosna, anjeunna ngayakeun catetan pamiarsa paling mayar 12th di sajarah Soccer Soccer (MLS). Pikeun jalma anu sakali ngadamel $ 209,000 per tujuan nyiptakeun sareng nyekel nilai pasar $ 9 juta, diperkirakeun yén anjeunna kedah hirup gaya hirup glamor sapertos dititénan ieu di handap.

Ngartos gaya hirup Miguel Almiron
Ngartos gaya hirup Miguel Almiron Kiridit ka telegrap

Ieu, kumaha, sanes masalahna. Miguel Almiron hirup gaya hirup hina sarta cerdas pikeun ngatur dana.

Kisah Kanak-kanak Miguel Almiron Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Pamuter Favorit-Na unggal waktos tetep tetep kiper:
Miguel Almiron sakali ngabales gancang nalika ditaroskeun pamuter mana anu anjeunna paling kaget dina sajarah maén bal. Dina kanyaho maén bal, ngan aya hiji idola. Ieu sanés lain jalma gawang legendaris Paragiuan legenda Chilavert anu janten andalan pikeun timnas nasional dina mangsa 1990.

Josà © Luis Chilavert- Miguel Almiron Idol
Minuhan José Luis Chilavert- Idéol Alm Almiron. Kiridit ka FoxSports.

Naha anjeun terang! Chilavert tetep hiji-hijina penjaga gawang dina sajarah anu sering nyandak tendangan sareng hukuman gratis, sahingga anjeunna kalebet penjaga gawang paling pangluhurna sepanjang waktos.

Kumaha rupana CV na sapertos dina waktos nyeratna: Ningali kempelan individu sareng klub anu dipihormat, anjeun tiasa gampang terang naha Newcastle United mutuskeun pikeun mayar anu langkung seueur tibatan anu biasa mésér Michael Owen kanggo mésér Miguel Almiron.

Miguel Almiron individu sareng klub ngahormat
Miguel Almiron individu sareng klub ngahormat

Sakumaha anu dititenan di luhur, Miguel Almiron sok ngagaduhan anu masihan karyawan dina ampir unggal usum, mimitian ti 2016.

kanyataan parios: Heuheu kami Miguel Almiron Carita budak leutik tambah Fakta Biografi Untold. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu