Carita Budak Leutik Marcos Llorente Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

0
88
Carita Budak Leutik Marcos Llorente Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Credits: Atletico Madrid sareng FootballPlayersChildhoodPics
Carita Budak Leutik Marcos Llorente Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Credits: Atletico Madrid sareng FootballPlayersChildhoodPics

Dimimitian kaluar, anjeunna namina "Marco". Kami masihan anjeun liputan pinuh carita Marcos Llorente Budak Leutik, Biografi, Fakta Kulawarga, Kolot, Kahirupan Awal, Kahirupan Pribadi, Kahirupan Hubungan (Kabogoh kabogoh), Gaya hirup sareng acara kasohor sanésna nalika anjeunna umurna dugi ka janten populér.

Kahirupan Awal Marcos Llorente sareng naék
Kahirupan Awal Marcos Llorente sareng naék. Credits: Instagram, AtleticoMadrid sareng FCP

Sumuhun, sadayana terang anjeunna nyaéta maén bal anu dua tujuan anu saé disarmed Liverpool salami waktos tambahan tina Liga Juara-Juara 2019/2020. Nanging, ngan sababaraha anu maca Biografi Marcos Llorente anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang nyayogikeun heula sareng anjeun Daptar eusi sateuacan na Carita lengkep.

Carita Budak Leutik Marcos Llorente:

Marcos Llorente Moreno lahir dina dinten 30 Januari Januari 1995 ka indungna, María Ángela Moreno, (tukang baskét pensiunan) sareng bapak Paco Llorente, (maén bal anu pensiunan) di kota Madrid, Spanyol.

Siga seueur sepak bola sareng akar kulawarga olahraga, kahirupan budak leutik Marcos Llorente pikaresepeun. Anjeunna dewasa pikeun ngiringan kagiatan kulawargana janten warisan didorong paling utamina 'gen gen'anu ngamalir dina uratna sapertos murangkalih budak alit.

Kaleresanna, anggota kulawarga Marcos Llorente (diperpanjang) sisi ibu sareng bapa sipatna sadayana maén bareng sareng Real Madrid. Saeutik Marcos tumuwuh kalayan kanyahoan paman hébatna anu nyayogikeun catetan Real Madrid anu masih kénéh kedah dirusak. Lantaran éta, éta langkung ngan ukur gen sareng bapa sareng putra damel, bahkan dalah bapakna anu tilas maén bal.

Dina waktos ayeuna saeutik-umur Marcos yuswa 3 taun, bapakna Paco Llorente (gambar di handap) mutuskeun pikeun ngagantung sapatu na. Pikeun unggal bapak maén bal (kalebet Paco), nyeri pisan pikeun nganyahokeun pangsiun. Paco henteu pernah hoyong janten jalma anu pangahirna maén bal dina tangkal kulawargana. Pamaén balé pensiunan ngadamel hubungan anu caket sareng putrana Marcos, kalayan harepan panganten lalaki anjeunna teras-terasan hirup impian kulawarga.

Paco Llorente ngadegkeun hubungan anu kuat sareng putrana nalika umurna
Paco Llorente ngadegkeun hubungan anu kuat sareng putrana nalika umurna. Sadaya anu anjeunna kersa ningali putrana tetep hirup impian kulawarga. Kiridit: Instagram

Marcos Llorente's Latar Kulawarga sareng Kahirupan Awal:

Kusabab datangna ti kulawarga olahraga anu sepuh (bapa), paman sareng nini ngusahakeun seueur monyét anu dimaénkeun pikeun Real sareng Atletico Madrid, lumayan disimpulkeun yén Llorente kamungkinan janten tina latar kulawarga / kulawarga kelas luhur.

Marcos mangrupikeun budak alit ngagaduhan impian kahirupan awal na anu ngagabung "Dinasti Madridistas ” dimana dadina, paman, sareng nini milik.

Pendidikan Marcos Llorente:

Hatur nuhun ka anggota kulawarga anu dipimpin ku conto, Marcos gaduh mudahan awal nampi pendidikan maén bal sareng akademi Real Madrid. Malah anjeunna bapakna maénkeun éta dina waktos éta, anjeunna terang anjeunna kedah kerja keras anu bakal damel klub Kulawarga-Friendly nyauran anjeunna pikeun percobaan.

Balik harita, Marcos langkung resep ngagem dinten Los Blancos di beurang dinten-dinten sapertos anjeunna ngahargaan karajinanna di jalan-jalan di Madrid. Éta tekad anu tetep sareng kedah nuturkeun jejak ti bapa pamanna, putu-putu sareng cikal bapakna henteu pernah sakali témbong lamunan.

Marcos Llorente Budak Leutik- Taun awal sareng maén bal
Marcos Llorente Budak Leutik- Taun awal sareng maén bal. Kiridit: FootballPlayersChildhoodPics

Paco Llorente saatosna pangsiun ti maén bal (di 1998) nyéépkeun 4 taun anu saé pikeun ngadamel putrana dina maén bal. Ngartos ngeunaan hasrat budakna pikeun maén bal istana, anu maén bal pensiunan nyiptakeun sagala anu sanggup pikeun ngadukung cita-cita na.

Kahirupan Cai Karir L Marcosente Awal:

Perjuangan pikeun ngiluan akademi Real Madrid sakapeung aya tekenan anu ageung sareng samentawis saeutik nonoman anu tiasa ngokolakeun éta, anu sanés sanés. Taun 2002, Marcos siap ngamimitian hirup akademi. Sedih, henteu Real Madrid anu anjeunna kantos ngarepkeun.

Malahan ngantep karir lalaki akademi Real Madrid ngimpi ngudag jauh ka mediocrity, kolotna Marcos Llorente mutuskeun pikeun ngantep anjeunna gabung. Las Rozas, hiji klub lokal di kampung halaman. Sakumaha anu ditingali di handap, bumi kulawarga Marcos Llorente di Las Rozas ngan ukur 20-menit drive ka Madrid.

Marcos Llorente netep pikeun Las Rozas CF dimana anjeunna maén bal salami 4 taun
Marcos Llorente netep pikeun Las Rozas CF dimana anjeunna maén bal salami 4 taun. Kiridit: FootballPlayersChildhoodPics

Marcos netepkeun yayasan karir di Las Rozas Club de Fútbol. Hatur nuhun ka kahayang anu ngaduruk pikeun unggul dina akademi anu langkung luhur, Marcos nuluykeun maén akademi sanésna nyaéta; Nueva Roceña (2006 ka 2007) sareng Rayo Majadahonda (2007 dugi ka 2008).

Jalan pikeun Inohong Biografi Fame:

Sanaos anjeunna maén pikeun akademi anu langkung alit, éta muda masih gaduh tekad anu jujur ​​pikeun nimukeun akademi Real Madrid. Kaleresanna, anjeunna henteu kantos nyerah sareng para muda masih ngarepkeun gabung ka Real Madrid.

Kabagjaan kolotna Marcos sareng Llorente sareng anggota kulawarga (utamina bapana) terang teu aya bates dina waktos éta nyalira sanés ngan ukur disebat ku Real Madrid tapi uji coba percobaan akademi.

Marcos Llorente salami taun-taun awal na di akademi Real Madrid dimekarkeun janten prawan budak leutik. Anjeunna mangrupikeun jenis anu ngora diberkahan ku kontrol bal pelekat sareng knack anu ngaleungitkeun lawan anu saé. Marcos ngalihkeun pangkat akademi Real Madrid gancang pisan nalika anjeunna ngalawan sagala jinis lawan. Anjeunna malah janten anu katingali siga kaptén ti nonoman na.

Ngora Marcos di Akademi Real Madrid
Ngora Marcos di Akademi Real Madrid. Kiridit: Instagram

Marcos Llorente Biografi- Usaha kanggo Inohong Rame:

Saatos ngémutan pisan sareng skuad Juvenil Real Madrid, Marcos kéngingkeun pangkat ka Real Madrid B ku Zinedine Zidane anu nalika harita, nyaéta pelatih tim cagar Real Madrid harita.

Taun 2017 ningali gelandang taktak digosok sareng pamaén tim Real Madrid Real anu resep Mariano, Isco, Modric jeung Kroos. Kusabab usum 2017-2018, Marcos Llorente nyumbang ka ngabantosan klub kéngingkeun Liga Juara UEFA, Piala Super sareng FIFA Club World Cup dimana anjeunna meunang lalaki pangajén pertandingan.

Marcos Llorente Rise di Real Madrid
Marcos Llorente Rise di Real Madrid. Credits: RealMadrid, Twitter sareng BBC.

Dina tanggal 20 Juni 2019, midfielder parantos merhatoskeun anjeunna parantos nyampurnakeun tur peryogi pikeun patandingan waktos anu langkung saé mutuskeun ngiringan saingan lokal Atlético Madrid. Seueur anu patarosan ngeunaan putusanna, ngarujuk éta salaku wujud nyimpang tina nilei maén bal kulawargana.

Saperti dina waktos nyerat Biografi Marcos Llorente, gelandang tengah saur tumuwuh tina kakuatan ka kakuatan berkat berkualitas sareng dinten anu khusus. Nyarioskeun dinten anu khusus, pdeui tanggal 11 Maret 2020, Marcos ngagaduhan nami anu anyar "The Liverpool Slayer". Ieu landihan sumping hatur nuhun ka dua tujuan anu nyusup jantung peminat Liverpool. Ngirimkeun Marcos Llorente ngirim juara Éropah 2018/2019 kaluar tina liga-2019 Liga Juara 2020/16.

Nyarios dinten éta Liverpool Slayer cicingeun Liverpool
Nginget dinten éta Liverpool Slayer ngajentrekeun Juara Éropa 2018/2019. Kiridit: SportingLife sareng NYTimes

Tanpa ragu, kolotna Marcos Llorente bangga ningali putra maranéhanana mawa warisan bal kulawarga. Leres pisan di payuneun panon urang, panginten tiasa waé ningali anu ngora deui mekar jadi bakat kelas dunya. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Marcos Llorente Kabogoh ?:

Naékna Llorente pikeun Kinérja parantos katingal fans dicandak ka internet pikeun terang upami anjeunna ngagaduhan kabogoh atanapi, upami anjeunna parantos nikah sareng anu nunjukkeun, ngagaduhan istri. Kabeneran aya, balik ti juru bal-balan anu suksés, wujud kabogoh anu glamor anu disarengan ngaran Patricia Noarbe.

Minuhan Kabogoh Marcos Llorente- Patricia Noarbe
Minuhan Kabogoh Marcos Llorente- Patricia Noarbe

Saha Patricia Noarbe? - Kabogoh Marcos Llorente:

Anjeunna sering disebut salaku batur nganggo "Kaindahan sareng otak ”. Patricia mangrupikeun guru kabugaran sareng sababaraha gelar anu ngagaduhan. Kaindahan Spanyol anu nggumunkeun gaduh gelar dobel dina Hukum & Administrasi Bisnis & Manajemén.

Patricia spesialis dina masihan palatihan kabugaran pikeun klien boh sareng online. Anjeunna mangrupikeun "www.paddyness.es“, Halaman wéb anu nyayogikeun latihan kabugaran sareng saran tuangeun, khusus pikeun atlit.

Naha anjeun terang?… Patricia Noarbe mangrupikeun alesan kunaon transfer Marcos Llorente ka Man United henteu kantos kajantenan. Numutkeun kana poean Star, Marcos hoyong kabogohna ngabéréskeun kuliah di universitas sateuacan nyandak kaputusan ngeunaan masa depan na.

Patricia Noarbe nyaéta jalma henteu mandiri anu teu ngalakukeun anu leuwih ti nyayogikeun dukungan émosional pikeun manusa. Gambar di handap ieu, anjeunna katingal ngagungkeun momen kabogohna sacara tunggal dibawa turun Liverpool.

Patricia Noarbe ngagungkeun momen kabogohna dibawa ka handap Liverpool
Patricia Noarbe ngagungkeun momen kabogohna dibawa ka handap Liverpool. Kiridit: IG

Salah sahiji jalan wisata anu paling dipikaresep pikeun usum panas nyaéta pulo Spanyol sareng cai Ibiza. Ditilik ku cara kadua nyaah ka diri sorangan, sigana anu "perkawinan”Bisa janten léngkah formal anu salajengna.

Marcos Llorente nyéépkeun waktos kualitas sareng Kabogoh sareng pamajikanana
Marcos Llorente nyéépkeun waktos kualitasna sareng kabogoh sareng garwa. Kiridit: Instagram

Marcos Llorente Kahirupan Pribadi:

Penyayang maén bal, sapertos anu sami, cinta sato-na sareng Marcos Llorente sanés pengecualian. Sanaos anjeun aya anu nyarios yén henteu aya kasatiaan dina kaayaan modéren, éta pasti henteu tumut kana hubungan anu dibagikeun antara Marcos sareng anjing-Na (KD).

Minuhan Anjing Marcos Llorente
Minuhan Anjing Marcos Llorente. Kiridit: Instagram

Kasimpulanna, Marcos Llorente kutang, asli, mandiri sareng ramah anjing. Anjeunna henteu resep watesan, janji rusak, janten sepi sareng kaayaan kusam atanapi pikaboseneun.

Marcos Llorente Otong:

Kalayan bersih net kira-kira 12 juta euro sareng nilai pasar anu langkung ti 30 juta euro, éta henteu kunanaon bilih Marcos téh, tanpa ragu, jutawan.

Nanging, upami ngeunaan artos, Marcos ieu ngagaduhan bakat pikeun ngajaga kasaimbangan antara belanja sareng nyimpen. Ngomongkeun belanja, hiji hal-Na anu pasti (Mobilna). Di dieu Marcos digambarkeun tukangeun roda Audi anu éndah, mobil anu dipilih.

Marcos Llorente Car- Katingalina anjeunna jng Audi
Marcos Llorente Car- Katingalina anjeunna jng Audi. Kiridit: Instagram

Marcos Llorente Kulawarga Kulawarga:

Ngomong ngeunaan dinasti kulawarga, penting pikeun ngantepkeun terang yén sacara total, baraya na maénkeun langkung ti 1100 patandingan pikeun Real Madrid, nyandak bagian dina sajarah klub. Dina bagian ieu, kami bakal nyangking seueur inpormasi ngeunaan kolotna Marcos Llorente sareng sésana anggota kulawargana.

Ngeunaan Ayah Marcos Llorente:

'Paco' Llorente Gento lahir di dinten 21 Mei 1965 di kota Valladolid, Spanyol. Anjeunna maén bal anu pensiunan anu maénkeun biasana salaku winger katuhu pikeun Real sareng Atletico Madrid. Di handap ieu mangrupikeun gambar Paco Llorente dina waktos na di Atletico Madrid dimana putrana (dina waktu tulisan) muterkeun maén balna.

Minuhan bapak Marcos Llorente- Paco Llorente dina mangsa maénna
Minuhan bapak Marcos Llorente- Paco Llorente nalika maén anjeunna sareng Atletico sareng Real Madrid. Kiridit Gambar: AS, MundoDeportivo sareng FootballY Broadcast sareng Dinten

kira-kira Marcos LlorenteIbu Ibu:

Sama sapertos salakina sareng putrana, anjeunna ogé parantos nyerat babu dina olahraga. Indung Llorente María Ángela maén baskét salami perdana menteri na. Ieu mangrupikeun awéwé anu eces pisan anu parantos kantos namélikeun nami Llorente.

leuwih lengkep ngeunaan Marcos Llorente'Sirah:

Moal aya kecap anu cekap pikeun ngajelaskeun kaunggulan Paco Gento anu paman hébat Marcos Llorente ti gigireun ramana. Sering dilabélan salaku "Lalaki sareng koleksi cup catetan", Paco dikenal minangka salah sahiji jangjang kénca kénca anu pangsaéna dina waktos sadérék ogé salah sahiji Madridisas anu pangsaéna dina sajarah Real Madrid..

Minuhan Paman Marcos Llorente, Paco Gento, legenda maén bal
Minuhan Paman Marcos Llorente, Paco Gento, legenda maén bal. Kiridit: medium

Dilahirkeun dina kaping 21 Oktober 1933, striker Real Madrid ngagaduhan catetan mangrupikeun pamimpin penampilan sadaya klub sareng hiji-hijina lalaki anu meunang genep Piala Éropa.

Paco Gento mangrupikeun bagian tina skuad legendaris klub anu dieusi Di Stéfano, Kopa, Puskas sareng pamaén luar biasa sanés. Salila 18 musim sareng Real Madrid, anjeunna meunang 12 judul La Liga sareng genep Piala Éropa (lima diantarana berturut-turut). Ieu dugi ka tanggal, catetan anu henteu dipotong Di handap ieu mangrupikeun klip pondok tina Paco salami dinten maénna.

Paman Marcos Llorente- Paco Gento dina aksi
Paman Marcos Llorente- Paco Gento dina aksi. Kiridit: RealMadrid

Batur sanesna tina Marcos Llorente urang super (duduluran ti ninina sepuhna) kalebet ieu;

(1) Julio Gento (maén bal): Anjeunna ogé saurang juru sepak bola (bek) anu pernah maén pikeun Real Madrid. Anjeunna genep taun langkung ngora ti lanceukna Paco (gambar di luhur).

(2) Antonio Gento (maén bal): is adina rayi ka Gento sareng Julio. Anjeunna ogé mangrupikeun striker nalika waktuna.

Tilu duduluran Gento ngagaduhan adina anu nami María Antonia Gento. Naha anjeun terang?… Di antara opat putra anu nyambung sareng Real Madrid, Salah sahijina nyaéta bapak Marcos Llorente. Opat putra Maria kalebet; Joe Llorente, Toñín Llorente, Paco Llorente (Bapak Marcos Llorente) sareng Julio Llorente.

leuwih lengkep ngeunaan Marcos Llorente's Granddad:

Ramon Grosso mangrupikeun putu nenéh Marcos Llorente anu baheulana maén bal pikeun Real Madrid. Naha anjeun terang?... Ramon mewarisi kaos Real Real Madrid 9 ti Alfredo Di Stefano sareng neraskeun kameunangan Piala Éropa 1966 barengan Gento.

Grosso ngagaduhan lima murangkalih sareng salah sahiji, putrana Maria Angela, anu engké nikah ka Paco Llorente (bapak Marcos).

Minuhan akina Marcos Llorente, Ramon Moreno Grosso
Minuhan akina Marcos Llorente, Ramon Moreno Grosso. Kiridit: RealMadrid sarta Pinterest

Yayasan Ramón Grosso diadegkeun ku barudak Ramon Grosso pikeun ngahargaan bapakna. Pondasi na ngalaksanakeun pagawean kamanusaan di Chad sareng tempat-tempat sanés.

Marcos Llorente Fakta Untold:

kanyataan #1: na Kulawarga Kulawarga Béntang Real Madrid:

Kedah henteu peryogi konfirmasi salajengna yén garis getih kolotna Marcos Llorente “Dinasti Madridistas ”. Ieu tangkal silsilah sareng nami sadaya Madridistas dina kulawarga Gento-Llorente-Grosso.

Tangkal Kulawarga Marcos Llorente
Tangkal Kulawarga Marcos Llorente. Kiridit: RealMadrid

kanyataan #2: Atletico sakali nyewa anjeunna:

Éta sadayana kajantenan taun 2007 nalika Atletico anu pondok pamaén akademi grup umur anu tangtu. Klubna kedah nyéwa Marcos maén pikeun ngawakilan aranjeunna dina turnamen Gandia. Umur Marcos Llorente yuswa 12 taun harita mangrupikeun saurang pamaén balad akadémik EF Roceña, hiji klub alit di kampung halaman na, Las Rozas. Naha anjeun nunjukkeun anjeunna dina poto di handap ieu?

Marcos ngawakilan Atletico Madrid dina yuswa 12 taun
Marcos ngawakilan Atletico Madrid dina yuswa 12. Kredit: Lala

Saatos pasanggiri, Marcos sanés gabung ka Atletico nuluykeun jejak kulawargana, lagu anu ningali anjeunna ngagabung Akademi Real Madrid.

kanyataan #3: Guguran Gaji:

Kusabab ngahijikeun Atlético Madrid, kipas siasat paripolah ngiringan fakta Marcos Llorente, sapertos sabaraha hasil anu di bandung.

Dina Juli 2019, Marcos Llorente ngémbarkeun kontrak sareng Atletico Madrid, hiji anu ningali anjeunna pocketing gaji mérek sakitar € 2,100,000 sataun. Ngabobol gaji Marcos Llorente (stats 2019) ka angka anu langkung alit, kami ngagaduhan ieu;

RASA GOLONGANPendapatan di Euros (€)Pendapatan dina Sterlings Pound (£)Pendapatan di Amérika Serikat Dolar ($)
Pendapatan Per Taun€ 2,100,000£ 1,970,430$2,286,312
Pendapatan Per Bulan€ 175,000£ 164,202.5$190,526
Pendapatan Per Minggu€ 43,750£ 41,051$47,631
Pendaptaran Per Poé€ 6,250£ 5,864$6,804.5
Pendaptaran Per Jam€ 260£ 244$283.5
Pendapatan Per Menit€ 4.3£ 4.07$4.7
Pendapatan Per Detik€ 0.07£ 0.06$0.08

Ieu kumaha seueur pendapatan Marcos Llorente saprak anjeun mimiti nempo Halaman ieu.

€ 0

Upami anu katingali di luhur dibaca (0), éta hartosna anjeun ningali halaman AMP. ayeuna Klik IEUH ningali gaji naékna gaji ku detik.

Naha anjeun terang?… Rata-rata manusa di Spanyol anu earn € 1.889 euro sabulan peryogi damel sahenteuna 7.7 taun kanggo earn € 175,000 nyaéta jumlah Marcos hasil dina 1 sasih.

kanyataan #4: Marcos Llorente'tato:

Ngagaduhan warisan kulawargana dina getih na cukup ngan ukur pikeun maén bal Spanyol. Marcos, sakumaha anu ditingali di handap, henteu percanten anu disebut "Tato Budaya". Anjeunna hoyong langkung nunjukkeun urat dina awakna anu handap tinimbang ngantunkeun dunya ningali gambar awak.

Marcos Llorente meunang urat gaib sareng henteu percanten kana Tato dina waktos nyerat
Marcos Llorente meunang urat gaib sareng henteu percanten kana Tato dina waktos nyerat

kanyataan #5: Marcos LlorenteAgama's:

Kanyataan yén sababaraha anggota kulawargana (kaasup ngalegaan) biruang Ngaran Kristen masihan urang seueur alesan pikeun percaya kamungkinan kolotna Marcos Llorente dina ngangkat anjeunna saluyu sareng agama Kristen. Bahkan enggoning galih-usulna ngeunaan hal-hal iman rendah, kemungkinan kami milih Marcos salaku Chrisitan.

Wiki:

Fakta Biografi:Jawaban Wiki:
Nami lengkep:Marcos Llorente Moreno.
Landihan:Marcos.
Tanggal lahir:30 Januari 1995.
Jaman:(25 sakumaha dina Maret 2020).
penjajahan:Maén bal (Pertengah tengah).
Kolot:Maria Angeles Moreno (Ibu), Paco Llorente (Bapa).
Embah Maternal:Ramon Grosso.
Nini Kalér:Antonia Genco sareng Jose Llorente.
Sapuan Super Super:Paco Gento, Julio Gento,
sareng Antonio Gento
Mobil:Joe Llorente, Tonin Llorente sareng Julio Llorente.
duduluran:teu sahiji bae
jangkungna:1.84 m (6 ft 0 di)
Tanda Zodiak:Aquarius.

kanyataan parios: Hatur nuhun kanggo maca Carita Budak Leutik Marcos Llorente urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu