Carita Budak Kieran Tierney Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

0
198
Kieran Budak Kieran Tierney Ditambahkeun Fakta Biografi Untold ku LifeBogger
Kieran Budak Kieran Tierney Ditambahkeun Fakta Biografi Untold ku LifeBogger

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh jeung nickname "Mr Konsistén". Kieran Kanak-kanak Kieran Tierney Ditambahkeun Fakta Fakta Biografi Untold Kami nyangking akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Kieran Tierney Carita Budak Leutik - Analisisna
Kieran Tierney Carita Budak Leutik - Analisisna. Kiridit ka TeamTalk jeung CelticQuickNews

Analisis ngalibatkeun kahirupan awal kahirupan, latar kulawarga, pendidikan / pembinaan karir, kahirupan karir awal, jalan pikeun carita Kinérja, naek ka carita Kinérja, hubungan, kahirupan pribadi sareng gaya hirup jsb.

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna mangrupakeun tukang kenca anu berbakat pisan anu ngadamel Arsenal sareng klub législatif utama sanés ngabutelkeun pikeun na tandatangan. Nanging, ngan ukur sababaraha anu mikirkeun biografi Kieran Tierney anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Kieran Budak Kieran Tierney Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kulawarga Latar sareng Kahirupan Awal

Kieran Tierney lahir dina dinten 5 kaping Juni 1997 ka indungna, Gail Tierney sareng bapakna, Michael Tierney, di Laut Irlandia, persisna Douglas, kota ibukota Pulo Man.

Kieran Tierney gaduh asal kulawargana sareng akar NOT ti Inggris, Irlandia atanapi Skotlandia utama, tapi ti Pulo Man, hiji pulo anu dicétak nganggo basisir anu kasar, istana abad pertengahan digambar di handap.

Kieran Tierney- Kahirupan Awal sareng Bumi Kulawarga. Kiridit ka Digimap
Kieran Tierney- Kahirupan Awal sareng Bumi Kulawarga. Kiridit ka Digimap

Masih dina asal & riwayat kulawargana, tiasa waé karuhun Kieran Tierney mangrupikeun jalma anu ngalaman panangan Viking. Di handap ieu nyaéta Norsemen anu ti ahir 8th nepi ka ahir abad 11th nyerang Inggris. Naha anjeun terang?… Tanah air Kieran Tierney of Douglas kacatet dina sajarah salaku tempat munggaran di Great Britain diserang ku Vikings persis sakitar AD 793.

Pamuter maén bal Inggris nganggo kulawarga kulawarga Skotlandia lahir salaku salah sahiji diantara dua murangkalih pikeun indungna anu écés, Gail sareng bapak Michael (duanana digambarkeun di handap) anu lumangsung dina 50 na sapertos dina waktos nyerat.

Kolot Kieran Tierney
Kolot Kieran Tierney

Kieran Galuh sareng adina sepuhna sareng kolotna di Muirhouse, perumahan padumukan perumahan anu aya di kalér Edinburgh, ibukota Skotlandia. Asides hirup hirup normal salaku budak lalaki, ngalaporkeun yén éta salaku anak anu lahir, Kieran munggaran dimanjakan tapi engké didasarkeun ku kolotna.

Kieran Tierney Galuh janten kipas budak Celtic. Kapala kulawargana (dadina), Michael mastikeun yén sadaya anggota kulawarga éta Panyekel tikét Celtic usum. Sacara harfiah, sakumna kulawargana kéngingkeun para pédah Celtic anu hese sareng sepak bola balukar tina urat.

Nalika budak lalaki, Tierney sering naroskeun ka mumna pikeun jersey Celtic unggal Natal. Hiji waktos anu teu diinget dina taun-taun awal na nyaéta waktos Celtic meunang dua kali Liga Premier Skotlandia sareng cup liga, hiji lagu anu nyababkeun putusanna pikeun janten maén bal profésional.

Kieran Budak Kieran Tierney Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Kolotna Kieran Tierney sina ngajarkeun anjeunna di salah sahiji sakola Motherwell anu pangsaéna, di St Brendan's RC Primer. Kadieunakeun, Tierney mimiti ngahadiran Sakola Luhur urang Lady ogé ayana di Motherwell. Naha anjeun terang?... Anjeunna mikaresep dinten atikan budak leutik sabab indungna, Gail Tierney mangrupikeun tuangeun tuangeun pikeun sakola na.

The Quiz School anu nyababkeun drivena janten profesional.

Masihan akun ngeunaan budak leutik di sakola, Kieran sakali nyarios;

"Nalika kuring di sakola, kami disarankeun milih subjek kami sareng nempatkeun naon anu urang hoyong laksanakeun salaku padamelan urang nalika dewasa. Kuring sok milih maén bal tapi guru kuring nyarios kuring henteu kedah ngalakukeun éta. Gantina, kuring kedah nyerat 'Joiner' atanapi naon anu aya hubunganana".

Bisi anjeun maca henteu terang, hiji "Ngadu”Nyaéta jalma anu garapan pikeun ngawangun komponén kai tina wangunan, sapertos tangga, panto sareng pigura bérés. Tierney terang-terangan nampik saran guruna ngeunaan anjeunna janten Gabung. Ti saprak poé éta, anjeunna sumpah pikeun ngabuktikeun guruna salah ku mimitina nyandak pikasieuneun kana impian pikeun janten maén bal profésional.

Minat anjeunna maén maén bal bersaing sakola ningali anjeunna ngagabung di St Ninian's High School. Sakola ieu anu aya di Kirkintilloch kagungan pangembangan maén bal nonoman sareng klub maén bal Celtic. Markisa Kieran Tierney maén bal anu dituturkeun ku gawé keras dina lapangan henteu ngan ukur ngajantenkeun anjeunna langkung saé tapi ménten anjeunna diakui ku akademi Celtic anu ngajak anjeunna pikeun uji coba.

Kieran Budak Kieran Tierney Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Markisa Kieran Tierney pikeun patandingan kasebut ningali anjeunna ngalangkungan percobaan dina ngalayang warna sareng ngiringan akademi Celtic salaku umur 7. Saatos gabung, langkung pikaresepeun, tapi Tierney kedah seueur-seueur berkorban. Aya waktos anjeunna sono pésta ulang taun atanapi perkawis anjeunna ngarepkeun ka bumi kulawargana. Tapi dina flip, anjeunna maén bal sareng ngalakukeun naon anu anjeunna selalu dipikacinta.

Kisah Awal Kieran Tierney
Kieran Tierney ningali dirina nyusul impian na nalika ngagabung ka Celtic. Kiridit IG

Méré akun kumaha kolotna ngadukung anjeunna dina karir awal, Kieran sakali nyarios ngeunaan dadanya.

"Ayah kuring nyerah & berkorban pisan kanggo kuring. Anjeunna bakal sok ngiringan kuring ka lapangan sanajan dina Minggu. Ayah kuring langkung hiper ti kuring sareng kuring nganuhunkeun pisan pikeun éta. "

Naha anjeun terang?… Kieran Tierney ngamimitian kaluar minangka tukang jagaan kénca sareng henteu kénca-tukang. Balik harita, palatih akademi Celtic na Martin Miller negeskeun yén anjeunna bakal tetep winger. Ngagaduhan éta mentalitas Celtic ningali anjeunna ngasupan sababaraha prioritas nalika aya di bandung. Salah sahijina ngalibatkeun janten budak baso.

Naha anjeun terang?… Kieran Tierney mangrupikeun salah saurang budak bal di Celtic ngémutan Liga Juara-Juara Celtic dimana klubna ngajempolan dunya ku ngéléhkeun ngéléhkeun Barcelona Barcelona 2-1 dina Nopémber 2012. Di handap ieu mangrupikeun foto anjeunna ningali bagja pisan dina tugas budak balna.

Kahirupan Karir Awal Kieran Tierney
Kieran Tierney ningali bungah kacida salaku budak bal ngora sareng pamaén akademi. Kiridit ka IG
Kieran Budak Kieran Tierney Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong Story

Nalika Kieran terus dewasa, anjeunna ningali dirina lereskeun kahirupan sareng Akademi. Anjeunna berperang pikeun unggal warna suksés sanajan dina aspék meunang citakan tim nasional. Nanging, dina pertengahan tahap karirna, Kieran mimiti bajoang pertandingan. Dina kecap-Na;

“Aya waktos nalika kuring henteu meunang pertandingan. Dina 14 atanapi 15, kuring henteu kantos ngajemput ka Skotlandia sareng ieu mangrupikeun waktos sanés kuring teu aya dina skuad Skotlandia, sareng henteu maén maén bal klub ogé. "

Tanpa ragu, waktos sapertos éta parah pisan utamina nalika anjeunna nguping perkawis mitra sanés anu sanés langkung saé sareng nandatanganan kontrak anyar. Anu awon ogé kajantenan dina waktos éta. Hiji waktos Kieran Tierney nyebatkeun sukuna nalika anjeunna parantos pasékan (ngan jam 24) ngajantenkeun tim Celtic munggaran. Dina kecap sedihna;

"Kuring angkat ti tempat pangluhurna kuring kantos ka anu panghandapna dinten payun, tapi anu ngajantenkeun kuring pamuter anu langkung saé sareng nénten, ..." saur Tierney.

Kacilakaan freaky anu ngatur anjeunna balik kajantenan sakitar Désémber 2014. Éta janten halangan utama anu kedah diatasi pikeun budak ngora. Naha anjeun terang?… Éta méntalitas Celtic anu ngabantosan anjeunna nganyahokeun naon anu anjeunna sebut salaku waktos anu paling goréng pikeun pamaén bal anu cita-cita pikeun ngarobih suku "Mecah suku kuring mangrupikeun cék kanyataan. Éta tiasa aya kajadian ka saha waé Saur Kieran.

Kieran Budak Kieran Tierney Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Bahkan nalika tatu, kapercayaan Kieran luhur pisan pikeun ngaleungitkeun rasa maén bal hareup. Saatos kaluar tina kacilakaan, anjeunna mimiti kabiasaan ieu nyandak nanaon kanggo anu dipasihkeun.

Sanaos sepak bola sepuh henteu saé sadayana pelayaran BUT Bal maén senior anu ngamimitian sakitar Maret 2016 dibayar. Nyambung kana maén bal senior ngadamel anjeunna damel langkung hésé tibatan kantos nyalira janten asistén kaptén dina prosésna. Naha anjeun terang?… Pikeun nahan kasuksésan sareng klubna, Tierney nuluykeun opat judul Skotlandia Skotlandia kalebet treb salaku umur 20.

Kieran Tierney Celtic Maha Suci
Kieran Tierney Celtic Maha Suci. Kiridit ka DailyMail jeung Juragan

Ogé di panggung Éropa, Tierney ogé ngagaduhan seueur kiridit. Salah sahiji sapertos anu kajantenan dina hiji waktos anjeunna nolak ngusir ngalawan PSG £ 160m PSG Kylian Mbappe sareng legenda leres Bayern Munich Arjen Robben jeung paling penting, Raheem Sterling.

Laksanakeun pisan sareng nyetak gawang Liga Juara luhung ngalawan Manchester City didadarkeun salaku kontes anu paling nyerep Celtic dina usum 2018 / 2019. Ieu damel klub liga primér kalebet Man city city beg on tuur pikeun signature na.

Kieran Tierney Tonggong Inohong ngalawan Man City
Kieran Tierney Tonggong Inohong ngalawan Man City. Kiridit ka GlasgowLive sareng DailyRecord

Ngan sakumaha anu dipikahoyong ku peminat liga utami, tukang-tukang mutuskeun ngiringan tapak suku Virgil van Dijk jeung Victor Wanyama. Anjeunna langkung milih pamiluan liga utama ku ngahijikeun ka Arsenal dina usum panas 2019 dina usum pamindahan usum panas pamindahan usum panas.

Éta kaputusan paling hese dina hirupna ninggalkeun klub anu dipikacinta pisan ku anjeunna. Tanpa ragu, Kieran Tierney bakal janten kasuksésan gedé dina Liga Premier. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Kieran Budak Kieran Tierney Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Kalayan naékna pikeun ngagabung sareng ngiringan liga perdana, seueur peminat anu bakal naroskeun patarosan anu ngaduruk: "saha éta Kabogoh Kieran Tierney?"..."Naha Kieran Tierney nikah? ”…“ Lamun enya, saha pamajikan Kieran Tierney ”

Saha Kabogoh Kieran Tierneys
Saha Kabogoh Kieran Tierneys

Teu aya anu nampik kanyataan yén penampilan imutna, senyuman anu lucu disarengan ku kanyataan yén anjeunna anu beunghar moal bakal ngajantenkeun anjeunna anu resep ka admirer awéwé na. Nanging, saatos pamuter bal-balan Skotlandia anu suksés, aya kabogoh glamor anu disarengan ku nami Amy Hale. Amy Hale anu digambarkeun di handap nyaéta saurang penari Irlandia anu asalna ti Kirkintilloch, hiji kota leutik di Skotlandia.

Kabogoh Kieran Tierney- Amy Hale
Kabogoh Kieran Tierney- Amy Hale. Kiridit ka EveningTimes

Kanyataan yén Kieran Tierney yuswa 22 sakumaha dina waktos nyerat nunjukkeun yén anjeunna tilu taun langkung kolot tibatan pacar Amy Hale anu 19.

Asides janten WAG, Amy dilaporkeun janten salah sahiji penari anu pangsaéna di Irlandia. Sapertos dina waktos nyerat. Sunah Skotlandia nembé ngagaduhan laporan ngeunaan dirina mumpuni pikeun Championships Menari Irlandia Dunya anu ngayakeun di Dublin.

Kieren Tierneys Kabogoh Amy Hale dina pakéan nari dirina.
Kieran Tierneys Kabogoh Amy Hale dina pakéan nari dirina. Kiridit ka EveningTimes

Asides nari, laporan wujud yén Amy Hale ogé mahasiswa Universitas. Anjeunna nuju ngadaptar di Universitas Strathclyde kanggo diajar “Pengajaran primér”Sakumaha dina waktos nyerat.

Duanana pacar sareng kabogoh seneng teraskeun dina tujuan anu teu dipikanyaho. Ditilik tina foto anu dipikacinta di handap ieu, sigana teu aya anu tiasa ngeureunkeun pasangan éta janten salah sahiji pasangan paling panas bal-balan Skotlandia.

Kieran Tierney sareng Amy Hale
Kieran Tierney sareng Amy Hale. Kiridit ka Sunah Skotlandia
nu kanyataan yén duanana pencinta parantos bobogohan sakedap daun ragu yén pernikahan atanapi nikah pikeun duanana tiasa janten léngkah formal anu salajengna.
Kieran Budak Kieran Tierney Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Kéngingkeun jalma nyata anu aya tukangeun nami Kieran Tierney bakal ngabantosan anjeun terang gambaran anjeunna.

Ngamimitian, anu mimiti dipikabutuh saha waé anu ngeunaan Kieran Tierney mangrupikeun alam anu saé anu kuat sareng mental. Ngan resep Ngolo Kante, anjeunna mangrupikeun maén bal kalayan sikep anu saé sareng salah anu terang kumaha dunya damel.

Kieran mangrupikeun jalma anu percaya yén anjeunna tiasa ngarobih kaayaan anu béda dina anjeunna mendakan dirina. Hiji hal anjeunna pohara alus nyaéta kamampuan pikeun ngabeungkeut ku peminat sadaya kategori. Hiji conto katingal di handap ieu.

Kieran Tierney Turun ka Bumi Alam- Dijelaskeun
Kieran Tierney Turun ka Bumi Alam- Dijelaskeun. Kiridit ka BTSport
Kieran Budak Kieran Tierney Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Sakabéh anggota kulawarga Kieran Tierney ayeuna hirupna impian. Kadua mamana, bapak, sadulur, sadulur sareng sadayana baraya ayeuna manénkeun pedah ngagaduhan sorangan anu nyalira janten panggung maén bal Inggris.

Kieren nyalira nyalira pikeun kulawargana utamina indungna sareng bapak. Naha anjeun terang?… Nalika Tierney nandatanganan deal, anjeunna ngagaleuh bumi di Motherwell pikeun duanana indung sareng bapakna.

Kieran Tierney- Ngabagikeun Kéngingkeun ka kolotna
Kieran Tierney- Nyiptakeun kolotna pikeun ngarasakeun buah pagawéan.

Ngan sateuacan pindahna ka Liga Premier, Kieran sanaos dibayar seueur dana tetep resep kana kauntungan hirup sareng sepuhna di bumi anu anjeunna mésér. Dina kecap-Na;

"Hirup sareng sepuh abdi tetep kuring grounded dina sababaraha cara. Mama sareng bapak anu masih tugas. Kuring henteu rencanana berpindah sareng tinggal nyalira pikeun sababaraha taun anu saé. "

Salah sahiji pedah Tierney mikaresep kana kaputusan hirupna kalayan kolotna nyaéta ningali duanana indungna sareng ibu lanceuk anu ngurus budakna cuci kotor jeung kukumbah cucukna anu anjeunna resep ninggalkeun di kamar sorangan. Deui dina kecap-kecap…

"Kolotna kuring ngalakukeun sadayana pikeun kuring sareng henteu kantos ngarekepkeun kuring. Aranjeunna ngalakukeun sagala rupa anu tiasa ngabantosan kuring di lapangan, sareng parantos dilaksanakeun saprak kuring kantos tujuh."

Kieran Budak Kieran Tierney Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Otong

Kieran Tierney gaduh bersih bersih tina 12,50 Mill. € sakumaha dina waktos nyerat. Ieu ku implikasi hartosna anjeunna maén bal jutawan.

Naha anjeun terang?… Ngagaduhan anu penting ieu pikeun narjamahkeun kana gaya hirup anu glamor. Kieran Tierney ngagaduhan mobil butuh tapi henteu aya tanda-tanda tarung tangan mewah, intan sareng anting-anting stud.

Kieran Tierney LifeStyle
Kieran Tierney LifeStyle. Kiridit ka TalkCeltic

Kieran Tierney nyalabarkeun artosna pikeun kulawargana sareng jalma-jalma anu caket saha anjeunna ngabantuan ngajaga anggaran kulawarga sorangan. Nya bakti pikeun mastikeun kolotna, baraya sareng babaturan caket artos teu kauangan sami sareng komitmen na di lapangan.

Kieran Budak Kieran Tierney Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Mecah Catetan Arsenal sateuacan Game munggaran na:

Naha anjeun terang?… Kieran Tierney sakali pencét jangkungna anyar di Arsenal sanaos henteu damel debut na.

Kieran Tierney- Ngamobérkeun rékaman Arsenal sateuacan buruan kahijina kalayan klub
Kieran Tierney- Ngamobérkeun rékaman Arsenal sateuacan buruan kahijina kalayan klub. Kiridit ka ArsenalTV

Anjeunna ngabébaskeun salah sahiji staf médis Arsenal nalika anjeunna ngiringan rékaman luncat nangtung Aubameyang sanaos aya tatu. Tierney ngahontal satengah meter dina usaha luncat kahijina. Anjeunna teras disuruh ku staf médis Arsenal pikeun nyobian deui, waktos anu anjeunna ngarobih catetan. Naha anjeun terang?… Tierney luar biasa ngahontal 55cm anu ningali anjeunna neunggeulan Aubamyang kang catetan sateuacana ku 1cm.

Honold Honors: Sateuacan sumping ka Liga Premier, Kieran Tierney ngagaduhan sajumlah gabungan 8 klub sareng penghormatan individu 16. Pilarian di handap sapotong bukti tina Wiki.

Fakta Kieran Tierney- Kepujian Untold
Kieran Tierney Fakta-jumlahna kahormatan anu endah

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Kieran Tierney urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu