Kisah Kanak-kanak Jonathan David Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Jonathan David Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Artikel kami nampilkeun anjeun pinuh ku carita budak leutik Jonathan David, Fakta Biografi, Kahirupan Awal, Fakta Kabogoh, Kahirupan Pribadi, Gaya hirup, Kulawarga, sareng acara-acara penting anu sanés ti jaman budakna dugi ka dikenal.

Leres, sadayana terang yén pamaén bal dianggap salaku "Éropa's Next Big-thing" dugi ka maén bal (soccer). Langkung seueur, kanyataan yén anjeunna ngiringan nuju jalur lebet kana daptar janten Footballers Kanada Pangsaéna tina Waktos.

Nanging, sakedik pisan penggemar maén bal anu nganggap maca Jonathan David Bio anu parantos kami nyiapkeun, sareng éta rada pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Kisah Kanak-kanak Jonathan David

Anu mimiti sareng utama, nami na pinuh nyaéta Jonathan Christian David, sareng anjeunna namina "The Mutiara Kanada. ” Jonathan David lahir dina sasih bulan Milenium énggal, kaping 14 Januari Januari 2000, di bupir Brooklyn New York City, Amérika Serikat. Pembayar soccer lahir minangka putra kahiji kaluar dua murangkalih ka kolotna.

Sajauh tanggal lahirna, David anom mangrupikeun salah sahiji tiheula sababaraha orok anu dilahirkeun dina kaayaan kateupastian anu jauh di bumi. Bebeneran, pamuter sepak bola Kanada nyaéta anak anu untung. Mimiti Milenium anu anyar henteu nyaksian gangguan téknologi atanapi anu Y2K, (bug alaf millenium). Peluru teu pernah kabeungkeut ku musibah sareng pesawat sapertos anu diramalkeun pernah murag tina langit.

Milenium bug mangrupikeun hubungan anu gagal pikeun ngegel. - BBC
Bug Millenium mangrupikeun tipu daya sabab gagal ngegel. - BBC

Numutkeun kana Olahraga-Majalah Knack, Sepuh Jonathan David ngadatangan kulawarga di New York pas anjeunna lahir. Indung sareng bapakna sapuk gaduh putra di Amérika Serikat sahingga kulawarga bakal ngagaduhan kawarganagaraan ngalangkungan anjeunna.

Tilu bulan saatos Daud ngalahir, kadua kolotna karasa aranjeunna henteu deui kedah tetep cicing di Amérika Serikat. Kulawarga angkat ka Port-au-Pangeran, Haiti.

Latar Kulawarga Jonathan David

Lahir di New York sareng maén pikeun timnas Kanada henteu hartosna anjeunna ngagaduhan asal kulawarga Amérika Kalér. Kulawarga Jonathan David asalna ti Haiti, nagara Karibia.

Upami anjeun seukeut dina sajarah, anjeun panginten bakal émut ka nagara Karibia ku alesan sedih. Éta henteu sanés mangrupikeun gempa bumi anu parah di nagara 12 Januari 2010 anu ngorbankeun nyawa sakitar 316,000 jalmi.

Gempa bumi Haiti Januari 2010. Gambar: Telegraph
Gempa bumi Haiti Januari 2010. Gambar: Telegraph

Matur nuhun, bari sakedik Daud umur 6 (kakara 3 taun sateuacan gempa na), kolotna mutuskeun hijrah ka Kanada. Ngagaduhan akar kulawarga ti nagara miskin, ngalahirkeun putra aranjeunna di New York, teras terang naon anu pangsaéna pikeun anjeunna dina waktos anu pas hartosna dua hal.

Mimiti, Jonathan David sigana mangrupikeun asalna tina latar kulawarga anu sugih. Kadua, aranjeunna untung mun parantos angkat ka Haiti 3 taun sateuacan gempa bumi anu 2010.

Pendidikan dan Karir meta

Kulawarga Jonathan David netep di Ottawa (ibu kota Kanada) saatos hijrah ti Haiti. Tumuh di Silicon Valley Kalér éta rada ngabosenkeun budak leutik. Momen anu hirup ngan ukur sumping nalika anjeunna sareng kulawarga sareng / atanapi sakola.

Perkawis pendidikanana, kolot Jonathan David parantos ngadaptarkeun anjeunna di sakola umum Francophone anu namina Louis Riel, dimana anjeunna ngembangkeun kacintana pikeun maén bal (maén bal).

Numutkeun ka ICI-Radio Kanada, pemaén sepakbut ngucapkeun sakola ieu salaku alesan pikeun suksés maén bal awal. Anjeunna janten kecanduan maén bal di Louis Riel.

Mimiti Karir Kahirupan

Jonathan dini leutik umur hirup pisan bal-centric. Malah dina yuswa na pertengahan, anu maen bal henteu ningali impian bal profesionalna salaku fantasi anu pas. Di sakola, mahasiswa sénsitip ngamimitian karir anu teu resmi sareng tim maénbal.

Balik harita, David gaduh tekad kuat pikeun maén sacara profésional di Éropa. Katuhu ti mimiti, anjeunna henteu ngagaduhan ménu di Amérika Kalér sanés anjeunna resep kana maén bal Kanada atanapi maénbal Liga Utama AS. Pikeun budak anu sabar, henteu masalah kumaha lokal anjeunna ngamimitian salami anjeunna henteu liren ngalamun. 

Nalika waktuna pas, maén bal nonoman ngamimitian karir hina anu lokal sareng Gloucester Dragons. Anjeunna teras angkat ka Ottawa Gloucester Hornets teras, Ottawa Internationals antara taun 2011 dugi ka 2018.

Saatos seueur usaha uji coba anu gagal, kabagjaan tungtungna sumping pikeun rumah tangga Daud. Kabagjaan kolotna sareng anggota kulawargana terang henteu aya watesna dina waktos putrana diulem pikeun uji coba ku sababaraha tim Éropa.

Biografi Jonathan David- Carita Kinérja Pikeun Kinérja

Pikeun unggal anu maén bal, éta hésé pisan ngantunkeun kolotna sareng anggota kulawarga pikeun ngudag impian bal di buana sanés.

Naha anjeun terang? Pamuter maénbal Kanada pangrasa mimiti kuciwa di Éropa. David gagal percobaanana saméméhna pikeun Red Bull Salzburg sareng Stuttgart sateuacan ngantosan éta KAA Gent (klub maén bal Belgia).

Ngamimitian kahirupan sareng De Buffalo (landihan KAA Gent) henteu gampang ogé. Salila latihan munggaran, David (umur 16) dititah ngalatih sareng Gent's U21. Nyarios perkawis pangalaman anu sesah, anjeunna kantos nyarios:

"Kuring ngarasa kuring parantos ngalakukeun parah pisan Ghent henteu tiasa ngabantosan ngaleupaskeun kuring. Hiji sore, aya latihan anu kadua sareng kabeneran kuring tiasa cageur.

Kapercayaan kuring janten dorongan nalika palatih sumping ngawartosan yén kuring ngagaduhan hal anu istiméwa. "

Biografi Jonathan David- Ngahasilkeun Carita Inohong

Ngabandingkeun Gent janten dina jajaran klub pangbadagna di Éropa henteu asup akal. Dina raraga diperhatoskeun, Daud ngora (umur 19) mutuskeun strategi nyetak seueur gawang pikeun klub sareng tim nasionalna.

Dewa sepakbola nguja bintang maén bal Kanada nganggo tilas nyetak debut (nyetak 5 dina 5 pertandingan kahijina), lagu anu nyababkeun Gent ngalegaan kontrakna ka 2022.

Asides nyetak 30 gawang dina Liga Belgian (dina jangka waktu anu pondok), anu naékna parantos ngiringan impianna ku tujuan hujan bari dina tugas nasional.

Naha anjeun terang?… David ngarebut tilu kahormatan masing-masing dina taun 2019 (dina yuswa 19 taun) sadayana berkat kamahéran nyetak gol na anu henteu terang. Pangajen ieu kalebet:

(i) panghargaan Boot Emas Piala Emas 2019 CONCACAF
(ii) Piala Emas CONCACAF Emas Terbaik XI
(iii) Pambébasi Pemain Taun Kanada Kanada pikeun taun

Spekulasi Transfer anu nandaan Rise Na

Pupuhu Gent, Ivan de Witte mutuskeun pikeun ngalegaan kontrakna deui (ka 2023) pas aranjeunna perhatoskeun klub ageung ngurilingan anjeunna sapertos hiu.

Bahkan pandemi COVID-19 henteu cekap pikeun ngeureunkeun pramuka ngudag tandatanganana. Dugi ka Coronavirus ngeureunkeun liga Bélgia, David anu ngabeledug parantos ngempelkeun 18 gol sareng 8 assist pikeun usum 2019/2020.

Di Bélgia, ayeuna henteu ngagaduhan rumaja anu ngagaduhan pangaruh sapertos ka timnya sapertos Jonathan David. Ti saprak manggihkeun Alphonso Davies, pamaén bal Kanada parantos kabuktosan janten janji éndah salajengna ti generasi sepak bola nagara éta. Sésana, sakumaha urang carioskeun, nyaéta sajarah.

Jonathan David Hubungan Kahirupan- Kabogoh, Bujang atanapi Nikah?

Saha Kabogoh Jonathan David? Sumber: SportsMag Knack
Saha Kabogoh Jonathan David? Sumber: SportsMag Knack

Sedih, pamaén bal payun Kanada ngan ukur nyiptakeun berita pikeun kamampuan nyetak gol-Na anu luar biasa. Anyar, aya anu hoyong pisan terang upami Jonathan David gaduh kabogoh atanapi mastikeun upami anjeunna nikah- sareng pamajikan rahasia sareng murangkalih.

Saatos seueur ngagali di wéb, urang parantos janten kacindekan yén Jonathan David (dina waktos nyerat) parantos ngalakukeun upaya sadar pikeun henteu ngungkabkeun detil kahirupan hubunganana. Sugan kolotna sareng panaséhat panginten nganggap éta mimiti teuing pikeun karirna.

Kahirupan Pribadi Jonathan David

Ngenalkeun Kahirupan Pribadi Jonathan David. Atribut: Majalah Olahraga Knack
Ngenalkeun Hirup Pribadi Jonathan David. Atribut: Majalah Olahraga Knack

Saha Jonathan David?, Anu maénbal pamuter sepak Kanada

Ngauningaan kahirupan pribadi Jonathan David ti luar lapangan bakal ngabantosan anjeun pikeun langkung ngartos anjeunna. Mimiti, pamaén bal yakin yén sanés ngan ukur ngeunaan nyetak gol tapi ngagaduhan perasaan lemes dina hal-hal anu mangaruhan haténa.

Kaleresan, para Kanada caket pisan kana tradisi kulawarga Haiti. Langkung janten kitu, Jonathan David sanggup nginget unggal kagiatan anu saé (hadé atanapi goréng) ti budak leutik.

Kusabab pamuda na, maén bal Kanada parantos ngalaksanakeun Haiti ti saprak haté éta ngalaman gempa bumi anu dahsyat taun 2010. David Jonathan sumpah nganggo monéa maén bal-balan pikeun ngabantosan kulawarga anu peryogi dina Mutiara Antilles.

Langkung langkung seueur ngeunaan Kahirupan Pribadi Na:

Pamuter maén bal Kanada gaduh kaayaan kamerdekaan jero, hiji anu nyandak kamajuan anu signifikan dina kahirupan pribadi sareng karirna. Nu ngora boga kamampuan pikeun mingpin jalan, nyieun rencana anu réalistis pikeun hirupna.

Tungtungna, David mangrupikeun jalma anu henteu ngaraos peryogi ngawakilan bapakna, indungna atanapi adi na kalayan seni awak (tato). Tina sudut pandang kaagamaan, anjeunna mangrupikeun urang Kristen anu setia anu henteu ragu-ragu muji Gusti nalika skor.

Kenal Jonathan Kulawarga Kulawarga David

Pikeun anu maén bal ngora, kulawargana parantos ngadukung anjeunna henteu kantos mayar. Datangna hujan atanapi bersinar, aranjeunna parantos aya anu ngadukung anjeunna dina unggal léngkah-léngkah na jalanna. 

Dina bagian ieu, kami bakal masihan anjeun langkung seueur kanyataan ngeunaan sepuh Jonathan sareng anggota kulawarga Jonathan.

Ngeunaan Jonathan David's Mother

Sedih, indung tina rasa maén bal tilar dunya dina dinten awal Désémber 2019. David ngumbara ka Kanada dina waktos anjeunna nampi beja anu sedih yén kaséhatan indungna gancang parah.

Ngan nalika anjeunna ngadeukeutan istirahat dina perjalanan (persinggahan di London), anjeunna dibéjakeun indungna parantos maot sacara tragis. Panguburan indung Jonathan David didamel tanggal 14 Désémber 2019, sareng pamanna, bibi, lanceukna, bapak sareng baraya sanésna anu hadir.

Perkawis Yonatan Rama Daud

Ayah pamaén bal ayeuna hirup sepi saatos kaleungitan pamajikan anu dipikacinta sakitar Désémber 2019. Jalan David ka stardom moal saos sapertos henteu nganggo bantosan bapak anu anjeunna ningali salaku titik kontak anu mimiti nalika aya anu lepat.

Ngeunaan Daud Jonathan Daud

Pamaén bal Kanada ngagaduhan adi awéwé anu dulurna janten hiji-hiji lanceukna. Nembongan sepuh Jonathan David kedah gaduh lanceukna di Haiti atanapi Kanada kusabab kanyataanna nyéépkeun waktos budakna di nagara-nagara ieu.

Fakta Gaya hirup Jonathan David

Fakta Gaya Hidup Jonathan David. Maén bal The hirup kahirupan hina di Bélgia.
Fakta Gaya hirup Jonathan David. Pamaén bal hirup hirup hina di Bélgia.

Mutiara Kanada hirup sacara teratur di kota Ghent, Wétan Flanders (Bélgia). Jonathan David hirup gaya hirup hina, salah sahiji belanja anu teu rasional.

Ngan sapertos anu maén bal ngora anu séjén, nyaéta; Ibrahima KonateEberechi Eze, sareng sajabana, pamaén bal nyekel kabutuhan praktis anu teu seueur biaya.

Net Worth sareng Gaji

Mertimbangkeun anjeunna mangrupikeun pamaén bal anu ngora sareng gajih anu pantes € 13K per minggu, wajar pikeun nyatakeun nilai bersih David Jonathan tiasa sakitar $ 1 Juta. Numutkeun ka statistik SoFIFA, pamaén bal Kanada nampi gaji taunan € 676,000.

Jonathan David Untold Fakta

Dina bagian ieu, kami bakal nyaritakeun sababaraha hal anu kami yakin yén anjeun henteu pernah terang ngeunaan mesin nyetak gol Kanada.

Fakta # 1: Naon SOFIFA ngeunaan anjeunna

Jonathan David Stats FIFA
Jonathan David FIFA Stats.

Dina yuswa 20 taun, Jonathan David parantos kaserang dina FIFA. Kalayan poténsi rating na, aya kamungkinan anjeunna dikaluarkeun ti 10 striker pangsaéna di dunya.

Fakta # 2: Kecanduan sareng PlayStation ampir ngarusak Karir na

Salami taun dalem rumajanya, David nyaksian waktos nalika kecanduan sareng PlayStation ampir ngarusak anjeunna. Ieu sumping dina waktos anu diperyogikeun anjeunna pikeun konséntrasi pikeun minuhan tujuan-maén bal Éropa.

Éta nyandak upaya palatih déwa pikeun nyéépkeun anjeunna. Hatur nuhun kana kendali-Na anu nyiksa anjeunna, David ngajauhan kabiasaan kecanduan na.

Fakta # 3: Saha anu anjeunna nyembah salaku Idol Football na

Di sakumna dunya, seueur pamaén maén bal anu katingali saé pisan salaku idola-na kaasup kana anu dipikaresepna Christiano Ronaldo, Lionel Messi jeung sajabana Salaku pamaén bal anu ngembang, henteu hésé pikeun David pikeun milarian panutan atanapi idola bal.

Perkawis idola sepakbola na, anjeun panginten panginten anu resep kana superstar anu disebatkeun tadi. Nanging, anjeun bakal kaget anjeun ngan ukur nami anu sumping Jonathan David ming nyaéta Dwayne De Rosario, Pencetak gol luhur Kanada.

Kuring ngajelaskeun anjeun moal pernah ditebak Idol-Na. Gambar: NBC, Express sareng miSoccer.
Kuring ngajelaskeun anjeun moal pernah ditebak Idol-Na. Gambar: NBC, Express sareng miSoccer.

Fakta # 4: Fakta speed

Naha anjeun terang? Urang Kanada (dina yuswa anom 20 taun) ngagaduhan kagancangan anu ngahontal 33 kilométer per jam. Ditilik, omong-omong, anjeunna nuju dagang gancang-gancangna, kami yakin Jonathan David moal aya waktos dina urutan diantarana nu puncak 5 pamaén panggancangna di dunya.

Pidéo di handap ieu bakal masihan anjeun alesan kunaon seueur klub-klub Éropa luhur parantos ngémutan kanggo signature-Na.

kacindekan

Hatur nuhun pikeun maca tulisan ieu dina Jonathan David. LifeBogger usaha pikeun akurasi sareng adil dina tulisan rutinitas sapopoé carita budak leutik jeung fakta biografi. Tingali hal anu henteu saé dina tulisan ieu, punten pasang koméntar anjeun atanapi taros Kami.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar