Kisah Kanak-kanak Jonathan David Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Jonathan David Ditambahkeun Fakta Biografi Untold
Kisah Kanak-kanak Jonathan David Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Panungtungan diropéa

Artikel kami nampilkeun anjeun jangkauan pinuh ku carita budak leutik David David, Fakta Biografi, Kahirupan Awal, fakta Kabogoh, Kahirupan Pribadi, Gaya hirup, Kulawarga, sareng acara kasohor sanésna ti jaman Budak leutik nepi ka nalika anjeunna janten dikenal.

Leres, sadaya jelema terang maén bal dianggap salaku "Eropa anu Terjeueun Éropa" sajauh bal (bal-bal) prihatin. Langkung janten kitu, kanyataan anjeunna ngerek nuju lorong ngalebetkeun daptar janten tempat Footballers Kanada Pangsaéna tina Waktos.

Nanging, saeutik pisan peminat maén bal parantos nganggap maca Jonathan David Bio anu kami atos siap, tur éta rada pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Kisah Kanak-kanak Jonathan David

Anu mimiti sareng utama, nami na pinuh nyaéta Jonathan Christian David, sareng anjeunna namina "The Mutiara Kanada. ” Jonathan David lahir dina sasih bulan Milenium énggal, kaping 14 Januari Januari 2000, di bupir Brooklyn New York City, Amérika Serikat. Pembayar soccer lahir minangka putra kahiji kaluar dua murangkalih ka kolotna.

Sajauh tanggal lahirna, David anom mangrupikeun salah sahiji tiheula sababaraha orok anu dilahirkeun dina kaayaan kateupastian anu jauh di bumi. Bebeneran, pamuter sepak bola Kanada nyaéta anak anu untung. Mimiti Milenium anu anyar henteu nyaksian gangguan téknologi atanapi anu Y2K, (bug alaf millenium). Peluru teu pernah kabeungkeut ku musibah sareng pesawat sapertos anu diramalkeun pernah murag tina langit.

Milenium bug mangrupikeun hubungan anu gagal pikeun ngegel
Milenium bug mangrupikeun hubungan anu gagal pikeun ngegel. - BBC

Numutkeun kana Olahraga-Majalah Knack, Sepuh Jonathan David ngadatangan kulawarga di New York pas anjeunna lahir. Indung sareng bapakna sapuk gaduh putra di Amérika Serikat sahingga kulawarga bakal ngagaduhan kawarganagaraan ngalangkungan anjeunna.

Tilu bulan saatos Daud ngalahir, kadua kolotna karasa aranjeunna henteu deui kedah tetep cicing di Amérika Serikat. Kulawarga angkat ka Port-au-Pangeran, Haiti.

Latar Kulawarga Jonathan David

Dilahirkeun di New York sareng maén kanggo tim nasional Kanada henteu hartosna anjeunna gaduh kulawarga kulawarga Amérika Kalér. Kulawarga David David gaduh akar tina Haiti, nagara Karibia.

Upami anjeun seukeut dina sajarah, anjeun panginten bakal émut ka nagara Karibia kusabab alesan sedih. Henteu aya gempa bumi sanés pikeun gempa bumi anu tanggal 12 Januari 2010 anu nyababkeun jiwa sakitar 316,000 jiwa.

Gempa bumi Haiti Taun Januari 2010
Gempa bumi Haiti Januari 2010. Gambar: Telegraph

Matur nuhun, bari sakedik Daud umur 6 (kakara 3 taun sateuacan gempa na), sepuhna mutuskeun hijrah ka Kanada. Ngagaduhan akar kulawarga ti nagara anu miskin, ngababarkeun putrana di New York, teras terang naon anu pangsaéna pikeun anjeunna dina waktos anu leres hartos dua hal.

Mimiti, Jonathan David sigana mah asalna ti latar kulawarga anu beunghar. Kadua, aranjeunna untung mun parantos angkat ka Haiti 3 taun sateuacan gempa bumi anu 2010.

Pendidikan dan Karir meta

Kulawarga David David netep di Ottawa (ibu kota Kanada) nalika hijrah ti Haiti. Tumuwuh di Silicon Valley North nyaéta rada pikaboseneun pikeun budak ngora. Momen meriah ngan ukur sumping nalika anjeunna sareng kulawarga sareng / atanapi sakola.

Ngeunaan pendidikan na, sepuh Jonathan David ngalakukeun anjeunna ngadaptarkeun di sakola umum Francophone nami Louis Riel, dimana anjeunna ngembangkeun cinta ka bal (maénbal).

Numutkeun ka ICI-Radio Kanada, pemaén sepakbut ngucapkeun sakola ieu salaku alesan pikeun suksés maén bal awal. Anjeunna janten kecanduan maén bal di Louis Riel.

Mimiti Karir Kahirupan

Jonathan dini leutik umur hirup pisan bal-centric. Malah dina yuswa na pertengahan, anu maen bal henteu ningali impian bal profesionalna salaku fantasi anu pas. Di sakola, mahasiswa sénsitip ngamimitian karir anu teu resmi sareng tim maénbal.

Balik harita, David gaduh tekad kuat pikeun maén sacara profésional di Éropa. Katuhu ti mimiti, anjeunna henteu ngagaduhan ménu di Amérika Kalér sanés anjeunna resep kana maén bal Kanada atanapi maénbal Liga Utama AS. Pikeun budak anu sabar, éta henteu masalah kumaha lokal anjeunna ngamimitian salami anjeunna henteu kantos lirén ngimpi.

Nalika waktuna pas, maén bal nonoman ngamimitian karir hina anu lokal sareng Gloucester Dragons. Anjeunna teras angkat ka Ottawa Gloucester Hornets teras, Ottawa Internationals antara taun 2011 dugi ka 2018.

Saatos kitu seueur percobaan percobaan gagal, kabagjaan sumping kanggo keluarga David deui. Kabagjaan sepuhna sareng anggota kulawargana teu terang batesan dina waktu hiji anak lalaki urang diulinkeun pikeun uji coba ku sababaraha tim ti Éropa.

Biografi Jonathan David- Jalan pikeun Fame Story

Pikeun unggal anu maén bal, éta hésé pisan ngantunkeun kolotna sareng anggota kulawarga pikeun ngudag impian bal di buana sanés.

Naha anjeun terang? Pamuter maénbal Kanada pangrasa mimiti kuciwa di Éropa. David gagal percobaanana saméméhna pikeun Red Bull Salzburg sareng Stuttgart sateuacan ngantosan éta KAA Gent (klub maén bal Belgia).

Mimitian kahirupan sareng De Buffalo (Julukan KAA Gent) henteu gampang ogé. Dina mangsa latihan munggaran, David (umur 16) diarah ngalatih nganggo U21 Gent. Nyarioskeun perkawis pangalaman sesah, anjeunna pernah nyarios:

"Kuring ngarasa yén kuring parantos kalaksanakeun ku Ghent teu tiasa ngabantosan kuring. Hiji soré, aya latihan kadua sareng kabeneran kuring tiasa cageur.

Kapercayaan abdi ngagaduhan dorongan nalika palatih sumping ka kuring nyarios yén kuring ngagaduhan hal anu khusus. "

Biografi Jonathan David- Ngadadak Kisah Fame

Ngabandingkeun Gent janten dina jajaran klub pangpanjangna di Éropa henteu masuk akal. Supados kaperhatoskeun, pamuda David (yuswa 19 taun) mutuskeun strategi nyetak seueur tujuan pikeun klub sareng samping nasional.

Dewa sepakbola nguja bintang maén bal Kanada nganggo tilas nyetak debut (nyetak 5 dina 5 pertandingan kahijina), lagu anu nyababkeun Gent ngalegaan kontrakna ka 2022.

Asides nyetak 30 gawang dina Liga Belgian (dina jangka waktu anu pondok), anu naékna parantos ngiringan impianna ku tujuan hujan bari dina tugas nasional.

"<Yoastmark

Naha anjeun terang? ... David nyekel tilu penghargaan individu dina taun 2019 (dina yuswa 19) sadayana berkat kajujuran pikeun nyetak gawang-Na anu teu terang batesan. Accolades ieu kaasup:

(i) panghargaan Boot Emas Piala Emas 2019 CONCACAF
(ii) Piala Emas CONCACAF Emas Terbaik XI
(iii) Pamuter Pamuter Lalaki taun Kanada Kanada anu panghargaan

"<Yoastmark

Spekulasi Transfer anu nandaan Rise Na

Pupuhu Gent Ivan de Witte mutuskeun pikeun ngalegaan kontrak deui (ka 2023) pas aya klub-klub gedé anu ngurilingan anjeunna sapertos hiu.

Bahkan pananius COVID-19 henteu cekap pikeun ngeureunkeun para pramuka pikeun ngejarkeun tandatanganana. Dugi ka Coronavirus lirén liga Bélgia, David anu ngasongkeun parantos nyusun 18 gol sareng 8 pitulung pikeun usum 2019/2020.

Di Bélgia, ayeuna henteu ngagaduhan rumaja anu ngagaduhan pangaruh sapertos ka timnya sapertos Jonathan David. Ti saprak manggihkeun Alphonso Davies, anu maén bal Kanada parantos kabuktosan janten janji éndah dina generasi soccer. Sésana, sapertos anu kami nyarioskeun, jujutan.

Jonathan David Hubungan Kahirupan-Kabogoh, Tunggal atanapi Kawin?

Saha Anu Kabogoh Jonathan David. Sumber: SportsMag Knack
Saha Kabogoh Jonathan David? Sumber: SportsMag Knack

Sedih, maju maén bal Kanada ngan ukur ngadamel warta pikeun kamampuan nyetak gawang-Na. Anyar-anyar ieu, aya anu gaduh kahayang pikeun terang naha Jonathan David gaduh kabogoh atanapi mastikeun upami anjeunna parantos kawin- sareng pamajikan rusiah sareng murangkalih.

Saatos seueur ngagali di wéb, kami parantos nyimpulkeun yén Jonathan David (dina waktos nyerat) parantos damel usaha sadar pikeun henteu ngungkabkeun detail hirupna. Panginten sepuh sareng penasihat anjeunna tiasa nyangka waé teuing kanggo karirna.

Kahirupan Pribadi Jonathan David

Ngenalkeun Kahirupan Pribadi Jonathan David. Kiridit: Majalah Olahraga Knack
Ngenalkeun Kahirupan Pribadi Jonathan David. Atribut: Majalah Olahraga Knack

Saha Jonathan David?, Anu maénbal pamuter sepak Kanada

Ngenalkeun kahirupan pribadi Jonathan David di luar lapangan bakal ngabantosan anjeun langkung ngartos. Mimiti, maén bal percaya éta henteu ngan ukur ngeunaan gol nyetak tapi gaduh perasaan lemes dina perkawis anu mangaruhan haténa.

Kaleresan, para Kanada caket pisan kana tradisi kulawarga Haiti. Langkung janten kitu, Jonathan David sanggup nginget unggal kagiatan anu saé (hadé atanapi goréng) ti budak leutik.

Kusabab pamuda na, maén bal Kanada parantos ngalaksanakeun Haiti ti saprak haté éta ngalaman gempa bumi anu dahsyat taun 2010. David Jonathan sumpah nganggo monéa maén bal-balan pikeun ngabantosan kulawarga anu peryogi dina Mutiara Antilles.

Langkung langkung seueur ngeunaan Kahirupan Pribadi Na:

Pamuter maén bal Kanada gaduh kaayaan kamerdekaan jero, hiji anu nyandak kamajuan anu signifikan dina kahirupan pribadi sareng karirna. Nu ngora boga kamampuan pikeun mingpin jalan, nyieun rencana anu réalistis pikeun hirupna.

Tungtungna, Daud mangrupikeun jalma anu henteu ngaraos kedah ngawakilan bapak, ibu atanapi rayi nganggo seni awak (tato). Ti sudut pandang agama, anjeunna nyaéta Kristen anu satia anu teu ragu-muji pikeun muji Gusti nalika skor dirina.

Kenal Jonathan Kulawarga Kulawarga David

Pikeun anu maén bal ngora, kulawargana parantos ngadukung anjeunna henteu kantos mayar. Datangna hujan atanapi bersinar, aranjeunna parantos aya anu ngadukung anjeunna dina unggal léngkah-léngkah na jalanna.

Dina bagian ieu, kami bakal nyangking ka anjeun seueur fakta ngeunaan kolot David Jonathan sareng anggota kulawarga.

Ngeunaan Ibu Jonathan David

Sedih, indung sepak bola balukar dina awal dinten Désémber 2019. David ngumbara ka Kanada dina waktos anjeunna nampi warta hanjelu yén kaséhatan indungna gancang pisan mudun.

Ngan nalika anjeunna ngadeukeutan putus dina hiji perjalanan (tempatana London), anjeunna nyarioskeun ibuna parantos maot tragis. Panguburan ibu Jonathan David didamel tanggal 14 Désémber 2019, sareng paman, bibi, lanceuk, bapak sareng baraya sanés anu hadir.

Ngeunaan Jonathan David Bapa

Ayah maén bal ayeuna hirup hirup sepi saatos kaleungitan pamajikan anu dipikacinta sakitar dina bulan Désémber 2019. Jalan David ka stardom pasti henteu bakal siga anu teu nulungan ku bapak anu ningali salaku hubungan anu pangheulana iraha waé hal anu salah.

Ngeunaan Yudik Duduki David

Maén bal Kanada gaduh adina anu janten salah sahiji duduluran na. Katingalina parantos kolot David David kedah gaduh adina di Haiti atanapi Kanada kusabab kanyataan anjeunna nyéépkeun seueur umur budakna di nagara-nagara ieu.

Fakta Gaya Hidup Jonathan David

Fakta Gaya Hidup Jonathan David
Fakta Gaya Hidup Jonathan David. Maén bal The hirup kahirupan hina di Bélgia.

Mutiara Kanada hirup sacara teratur di kota Ghent, Wétan Flanders (Bélgia). Jonathan David hirup gaya hirup hina, salah sahiji belanja anu teu rasional.

Ngan sapertos anu maén bal ngora anu séjén, nyaéta; Ibrahima Konate, Eberechi Eze, sareng anu sanésna, maén bal nungtut kana kaperluan praktis anu henteu langkung ageung artos.

Net Worth sareng Gaji

Nganggap anjeunna saurang pemain sepak bola ngora kalayan upah anu lumayan 13K $ saminggu, wajar kanggo nyarioskeun bersih net David Jonathan tiasa sakitar $ 1 Juta. Numutkeun stats SoFIFA, maén bal Kanada nampi gaji taunan € 676,000.

Jonathan David Untold Fakta

Dina bagian ieu, kami bakal nyarioskeun ka sababaraha hal anu kami tepang teu kantos terang ngeunaan mesin pemarkahan tujuan Kanada.

Fakta # 1: Naon SOFIFA ngeunaan anjeunna

Jonathan David FIFA Stats

Dina yuswa 20 taun, Jonathan David parantos kaserang dina FIFA. Kalayan poténsi rating na, aya kamungkinan anjeunna dikaluarkeun ti 10 striker pangsaéna di dunya.

Fakta # 2: Kecanduan sareng PlayStation ampir ngarusak Karir na

Salami taun dalem rumajanya, David nyaksian waktos nalika kecanduan sareng PlayStation ampir ngarusak anjeunna. Ieu sumping dina waktos anu diperyogikeun anjeunna pikeun konséntrasi pikeun minuhan tujuan-maén bal Éropa.

Éta nyandak upaya palatih déwa pikeun nyéépkeun anjeunna. Hatur nuhun kana kendali-Na anu nyiksa anjeunna, David ngajauhan kabiasaan kecanduan na.

Fakta # 3: Saha anu anjeunna nyembah salaku Idol Football na

Di sakumna dunya, seueur pamaén maén bal anu katingali saé pisan salaku idola-na kaasup kana anu dipikaresepna Christiano Ronaldo, Lionel Messi Salaku jsb, anu maén bal, éta henteu hésé David milari panutan atanapi idola maénbal.

Ngeunaan idola maén balna, anjeun panginten resep kana anu superstar anu disebat tadi. Nanging, éta bakal kaget yén hiji-hijina nami Jonathan David anu datang Dwayne De Rosario, Panulis gol luhur Kanada.

Kuring ngajelaskeun anjeun moal pernah ditebak Idol-Na
Kuring ngajelaskeun anjeun moal pernah ditebak Idol-Na. Gambar: NBC, Express sareng miSoccer.

Fakta # 4: Fakta speed

Naha anjeun terang? Urang Kanada (dina umur umur 20 taun) ngagaduhan kacepetan anu ngahontal 33 kilométer per jam. Ditilik, ku jalan éta, anjeunna ngajantenkeun perdagangan gancangna, urang yakin Yonatan David moal dina waktos rengking nu puncak 5 pamaén panggancangna di dunya.

Pidéo di handap ieu bakal masihan anjeun alesan kunaon seueur klub-klub Éropa luhur parantos ngémutan kanggo signature-Na.

kacindekan

Hatur nuhun pikeun maca tulisan ieu dina Jonathan David. LifeBogger usaha pikeun akurasi sareng adil dina tulisan rutinitas sapopoé carita budak leutik jeung fakta biografi. Ningali hal anu henteu katingali leres dina tulisan ieu, punten tempatna komentar anjeun atanapi taros Kami.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu