Joao Cancelo Budak Usaha Ditambah Fakta Biografi Untold

0
157
Joao Cancelo Budak Usaha Ditambah Fakta Biografi Untold. Kiridit ka TheMirror
Joao Cancelo Budak Usaha Ditambah Fakta Biografi Untold. Kiridit ka TheMirror

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football kalawan nickname nu "Gypsy". Kisah Joao Cancelo Budak Leutik kami sareng Fakta Biografi Untold masihan anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna. Analisis ngalibatkeun kahirupan awal na, latar kulawarga, kahirupan pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup sareng fakta-fakta saeutik ngeunaan anjeunna.

Leres, sadayana terang ngeunaan kamampuan na, tanaga sareng kamampuan karasa. Nanging, ngan ukur sababaraha anu mikirkeun Biografi Joao Cancelo anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Joao Cancelo Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Dimimitian pareum, João Pedro Cavaco Cancelo lahir di dinten 27 kaping 8 Méi 1994 di Barreiro di Setúbal, Portugal. Anjeunna mangrupikeun diantara dua murangkalih anu ngalahirkeun indungna, Filomena sareng ramana Joseph.

Joao Cancelo Salaku Anak
Joao Cancelo ngalahir ka kolot anu sakedik dipikanyaho. Potret Gambar: FPCP sareng PXhere.

Bangsa Portugis tina suku bangsa bodas sareng akar Éropa digedékeun di tempat lahirna di Barreiro di Setubal, Portugal dimana anjeunna tumbuh di saderek lanceukna anu katelah Pedro.

Cerita Budak Joao Cancelo
Joao Cancelo digedékeun di Barreriro di Setubal, Portugal. Gambar Kiridit: FPCP sareng WorldAtlas.

Tumuwuh di kampung halaman na, Cancelo ngora bagian tina budak anu ngagemkeun diri tina kaulinan anu pikaresepeun tapi henteu teratur tina maénbal jalan sateuacan na ngagabung tim lokal - Barreirense dimana anjeunna gaduh rasa anu munggaran maén bal kalapa.

Joao Cancelo Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Ku waktos Canecelo yuswa 13, anjeunna parantos langkung jero maén maén bal kanggo klub budakna - Barreirense - sareng ogé ngagaduhan kaahlian hébat anu digambarkeun anjeunna salaku pembela budding kalayan prospek anu hébat.

Joao Cancelo Budak Leutik
Joao Cancelo bergambar sareng réncang ti klub budakna - Barreirense. Kiridit Gambar: FPCP.

Skillset produsén maén bal enggal dihargaan ku para pramuka ti Benfica anu nampi anjeunna ditandatanganan ka akademi di 2007. Kituna mimiti karapét karirna Cancelo sareng 'The Eagles' anu ngembangkeun kamampuan na dina posisi ka kénca sareng kénca.

Joao Cancelo Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Cancelo parantos naékna tetep ngaliwatan barisan sistem nonoman Benfica sareng ngadamel debut non-kompetitif kalayan tim anu munggaran di klub salami patepungan ramah sareng Gil Vicente dina 28 kaping Juli 2012.

Usaha karir awal saatos ningali Cancelo neruskeun hubungan sareng Benfica's B-side dimana anjeunna nyumbang kuota dina ngabantosan tim menang Piala Portugis ogé katelahna kajawaraan nasional.

Joao Cancelo Kalayan B-Side Benfica
Poto anu jarang anu Joao Cancelo salami dinten-Na nganggo Benfica's B-Side. Kiridit Gambar: Youtube.
Joao Cancelo Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan Ka Inohong Story

Sateuacan Cancelo pamustunganana tiasa ngadamel debut kalapaan kalayan tim kahiji Benfica, dunyana digentos ku pupusna indungna Filomena dina kacilakaan mobil ogé anjeunna parantos ngalebetkeun. Anu teras 18 taun sareng sadayana Pedro aya dina Audi A3 didorong ku indungna anu turun sirah kulawarga - Joseph - angkat di Bandara Lisbon Portela.

Deui-deui, kendaraanna dina kacilakaan anu ngantepkeun Filémén maot bari Cancelo sareng Pedro nalangsara. Padahal nyeri pisan sareng depresi, Cancelo nyandak kaleungitan indungna salaku kakuatan nyetir pikeun hasil. Hasilna, anjeunna antukna ngagaduhan debut kalapaan pikeun Benfica ngalawan Gil Vicente dina Januari 2014 sareng neraskeun penampilan prabu di Liga Perdanaira.

Joao Cancelo - Jalan Raya Pikeun Fame Story
Joao Cancelo umur 18 taun nalika leungit indungna dina kacilakaan jalan. Kiridit Gambar: Panon poé.
Joao Cancelo Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek Pikeun Inohong Story

Sababaraha bulan dina bulan Agustus 2014, Cancelo ngagabung sareng Valencia dina nganyahokeun injeuman anu dirambat jadi kontrak permanén. Nalika aya di Spanyol, Cancelo diulas dina pertandingan Liga Juara UEFA saencan gabung ka Inter Milan dimana anjeunna ngajantenkeun karirna.

Maju teras dugi ka ayeuna, Cancelo mangrupikeun pamuter anu diadegkeun di Kota Manchester - klub anu anjeunna gabung dina dinten 7 kalebet Agustus 2019 - saatos ngarékam mantra anu suksés di Juventus FC kalebet menang juara Supercoppa Italiana sareng Serie A.

Joao Cancelo - Kangkung Inohong
Joao Cancelo meunang gelar Serie - judul sareng Juventus saencan gabung ka Kota Manchester. Kiridit Gambar: Pinterest.

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Joao Cancelo Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta hubungan Kahirupan

Joao Cancelo masih parantos nikah dina nalika nyerat. Kami mawa anjeun fakta ngeunaan sajarah dating sareng status hubungan na ayeuna. Pikeun mimitian ku, Cancelo henteu acan kapayun tanggal tanggal awéwé sateuacan anjeunna tepang sareng kabogohna Daniela Machado.

Joao Cancelo sareng Kabogoh
Joao Cancelo sareng kabogohna Daniela Machado. Kiridit Gambar: Instagram.

The lovebirds anu patepang di 2017 nalika Cancelo masih maén kanggo Inter Milan parantos teu kapisah ti saprak éta. Anu dilahirkeun urang Italia henteu ngan ukur dipikacinta ku Cancelo tapi populer sareng Fans of Manchester City anu kalayan ditampi nyambut anjeunna dina liputan wags dina liga utama.

Sanaos Cancelo sareng Daniela ngaharepkeun kalahiran anak kahiji maranéhanana dina waktos nyerat, anjeunna dipercaya ngagaduhan sakedik dipikanyaho putra saatosna unggah gambar Instagram kalayan caption 'Anak kuring 🌟❤️'.

Joao Cancelo Sareng Anak
Joao Cancelo sareng putrina anu disangka. Kiridit Gambar: Instagram.
Joao Cancelo Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta kulawarga Kahirupan

Joao Cancelo asalna ti latar kulawarga kulawarga kelas menengah. Kami mawa anjeun kanyataan ngeunaan kahirupan kulawargana.

Ngeunaan bapa Joao Cancelo: Cancelo urang ngagaduhan bapak anu dikenalkeun salaku Joseph. Bek bekal caket ka bapakna anu sering anjeunna ngingetkeun pikeun lalajo putusanana maén bal. Padahal Joseph mimitina henteu nyandak Cancelo anu serius, anjeunna ngadukung anjeunna sareng ayeuna hirup ngagungkeun sukses na.

Ngeunaan Ibu Joao Cancelo: Ibu Cancelo nyaéta Filomena. Anjeunna nunjukkeun pangaruh pangpentingna dina kahirupan Cancelo nalika anjeunna parantos ngangken anjeunna pikeun ngangkut anjeunna ka palatihan sareng pertandingan ogé salaku kipas na pangageungna. Saeutik heran maotna dina 2013 ningal dunya dunya Cancelo bari anjeunna ngungutan kaleungitan anu henteu terurus. Kaleungitan indungna dina kacilakaan mobil tragedi tanggung jawab pikeun nyababkeun bek salami (Panon poé Laporan).

Joao Cancelo Kahirupan Kulawarga
Joao Cancelo digedékeun ku kolot anu ngadukung anu sakitu saeutik dipikanyaho. Kiridit Gambar: ClipArtStudio sareng CelebrityUnfold.

Ngeunaan dulur dulur Joao Cancelo: Cancelo teu gaduh sadulur tapi adi anu ngajawab kana nami Pedro. Sakedik dipikanyaho ngeunaan lanceukna dina waktos nyerat sakumaha Cancelo tacan nembongkeun naon-naon ngeunaan anjeunna.

Ngeunaan baraya Joao Cancelo: Jauh ti kulawarga langsung Cancelo, sakedik dipikanyaho ngeunaan nini-nini sepuhna ogé datuk sareng ninina. Kitu ogé, henteu aya catetan ti paman, bibi, budak ganteng sareng nieces nalika sepupuna teu acan dicirikeun dina kagiatan kasohor dini tiheula dugi ka tanggal.

Joao Cancelo Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Kahirupan pribadi

Naon anu ngajadikeun Joao Cancelo keletik? Calik deui nalika urang nyangking anjeun kapribadian kapayunna pikeun ngabantosan anjeun nyandak gambaran lengkep anjeunna. Pikeun mimitian, persona Cancelo mangrupakeun campuran sifat-sifat zodiak Gemini.

Anjeunna ngamotivasi, emosional dina nada sareng modéren ngungkabkeun rinci ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadi. Minat sareng hobi kalebet perjalanan, ngojay sareng nyéépkeun waktos anu saé sareng rerencangan sareng kulawarga.

Joao Cancelo Hobi sareng Minat
Perjalanan nyaéta salah sahiji Joao Cancelo Hobi. Kiridit Gambar: Instagram.
Joao Cancelo Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Otong

Jangka bersih Joao Cancelo masih diteliti, kumaha oge, anjeunna gaduh nilai pasar € 55,00 Million dina waktos nyerat. Asal tina kabeungharan sakedik anu dipikanyaho digedekeun tina usaha maén balna nalika analisa pola balanja na nyarios yén anjeunna hirup gaya hirup anu méwah.

Sanaos nilai saéstasina sapertos imah sareng mobil anu masih tiasa dipastikeun, teu aya anu mungkir kanyataan yén anjeunna hirup sapertos raja sareng masihan fans ningali gaya hirup sapertos ku ngabagikeun poto anu néwak anjeunna dina waktos anu saé dina resorts mahal sakitar. dunya.

Joao Cancelo - Fakta Gaya hirup
Joao Cancelo gaduh waktos anu saé dina Resort anu mahal. Kiridit Gambar: Instagram.
Joao Cancelo Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Pikeun ngaleungitkeun carita budak leutik na Joao Cancelo sareng biografi di dieu aya kanyataan anu bisi dilebetkeun kana bio na.

Naha anjeun terang?.

  • Cancelo dibalesan "Gypsy" kusabab pajeulitna sareng gambaranna anu langkung poék iraha anjeunna leungiteun pertandingan.
  • Iraha wae Cancelo léngkah dina lapak anjeunna ngahatur nuhun prestasi pikeun almarhum na Filomena almarhum.
Joao Cancelo - Fakta Hirup Kulawarga
Joao Cancelo ngahatur nuhun unggal pagelaran pertandingan na ka indungna kasép sateuacan maén. Kiridit Gambar: Panon poé.
  • Cancelo teu acan belang ngaroko dina waktos nyerat. Nanging anjeunna nginum modérem.
  • Bekna ngagaduhan tato dina dua pananganna sareng panangan kénca luhureun anu ngagambarkeun gambar anu katelah ibunya Filomena almarhum.
Joao Cancelo Tatu Fakta
Joao Cancelo gaduh tato tina indungna di panangan kénca luhur. Kiridit Gambar: Instagram.
  • Ngeunaan agama na, Cancelo lahir sareng digedekeun salaku urang Kristen. Nanging, anjeunna tacan ngumumkeun jabatanana ngeunaan masalah iman.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Cerita Budak Joao Cancelo urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu