Cerita Budak Diallo Budak Ditambah Fakta Biografi Untold

Cerita Budak Diallo Budak Ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: AfricaTopSports
Cerita Budak Diallo Budak Ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: AfricaTopSports

Panungtungan diropéa

LB nampilkeun Carita Pamuter maén bal kalayan gelaran "Habib". Éta mangrupikeun liputan carita ngeunaan Habib Diallo Budak Leutik, Biografi, Kolot, Kanyataan kulawarga, pangalaman kahirupan awal, sareng acara-acara kasohor sanésna ti saprak anjeunna nyaéta nol ka nalika anjeunna janten a pahlawan.

Awal Hirup sareng Pendak Habib Diallo
Awal Hirup sareng Pendak Habib Diallo. Credits: HITC, FootSenegal sareng Picuki

Leres, ti maén bal ti Asal kulawarga kulawarga Senegal dipikanyaho supremely berbakat kalayan panon hébat pikeun tujuan nyetak. Nanging, ngan ukur sababaraha leungeun anu nganggap versi kami ngeunaan Habib Diallo's Biografi anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Kisah Kanak-kanak Habib Diallo Ditambah Fakta Biografi Untold - Hirup Aula sareng kulawarga Latar

Dimimitian pareum, sepuh Habib Diallo mikeun nami anjeunna- Habibou Mouhamadou Diallo saatos lahir. The nami "Habib”Anu urang sadayana terang ngan ukur nickname. Habib Diallo lahir dina dinten ka-18 Juni 1995 di kota Thies, Senegal. Dumasar poto urang ngagaduhan duduluran na, bijil maén bal dilahirkeun salaku anak kadua sareng putra ka kolotna. Di handap ieu mangrupikeun sepuh sepuh Habib Diallo anu ngagaduhan akar kulawarga Thiès, Senegal.

Kolot Kolot Diallo
Kolot Kolot Diallo. Kiridit: Thies 24

Ngeunaan Akib Keluarga Habib Diallo: Kota ieu [Thies] dimana kulawarga Habibou Mouhamadou Diallo asalna ti kota dianggap katilu panggedéna pangsaéna di Senegal kalayan jumlah pendudukna diitung dina 320,000 di 2005. Kota ieu 67.3 km jauh ti Dakar, ibukota nagara. Ayeuna, naon anu jadi istiméwa ngeunaan kota Thies?… Anjeunna dikenal sareng dirina Tapestry- Wangun seni tekstil, sacara tradisional ditenun ku panangan.

Habib Diallo kagungan Asal Kulawarga Ti Senegal sareng Akar anu nyusud ka Thies, Senegal
Habib Diallo kagungan Asal Kulawarga Ti Senegal sareng Akar anu nyusud ka Thies, Senegal. Kiridit: SkyScraperCity
Kawas kalolobaan sepak bola balukar tina Senegal, sepuh Habib Diallo ngoperasikeun bumi kulawarga kelas menengah anu handap. Ieu implikasi yén maén bal hails ti latar kulawarga rata-rata. Habib Diallo Galuh bareng sareng duduluran na, lanceukna kokolot sareng sababaraha barudak ngora kadua lalaki sareng awéwé anu kami parantos dibere dina tulisan ieu.

Habib Diallo Taun Awal: Ngembang di Thies, kolotna Habib Diallo mangrupikeun jinis anu teu mampu pikeun anjeunna, kumpulan karangan énggal. Anjeunna ngan ukur meunang bal maén bal anu anjeunna paling sering maén.

Kisah Kanak-kanak Habib Diallo Ditambah Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Katuhu ti jaman budak leutik Habib Diallo, henteu pernah aya minat kana pendidikan ku sabab budak ngora langkung resep maén bal tibatan naon waé. Anjeunna terang yén anjeunna ngagaduhan bakat sareng tiasa ngajantenkeun maén bal.

Nyingkirkeun kulawargana: Asides Tapestry, ngagaduhan politéknik sareng Universitas, kota Thiès teu pernah masihan Habib dina naon anu dipikahoyong. Sanggeus nguping carita bal maén ti ibukota Senegal (Dakar), muda éta nyandak kaputusan na pikeun ninggalkeun kulawargana pikeun ngudag impian na. The youngster saatos aplikasi anu suksés diajak diuji ku Generation Foot, klub Dakar (ibukota Senegal) diadegkeun ku Mady Touré di 2000.

Diallo kami pisan nyakola maén bal di Generation Foot
Diallo kami pisan nyakola maén bal di Generation Foot. Kiridit: CNN sareng SoccerUncle

Sadayana seueur anu parantos nyobian sareng mendakan kasuksésan sateuacanna nyaéta; Sadio mane jeung Papiss Cissé, jsb, Habib Diallo ogé ngagaduhan percobaan anu suksés kalayan Generation Foot. Balik deui sareng ayeuna, unggal pamuter di Generation Foot ngagaduhan hiji hal anu umum- “Impian Éropa ”. Pikeun Habib, tekadna pikeun maén di klub Éropa henteu kantos janten implengan anu pas.

Naha anjeun terang?… Ti saprak 2003, Generation Foot ngagaduhan reputasi sinergis na Perancis Club FC Metz. Kanggo seueur, Kaki Generation dianggap salaku Kolam renang Afrika FC Metz. Pramuka klub ti Metz sering sumping pikeun milih pamaén Generation Foot's pikeun maén di Éropa.

Kisah Kanak-kanak Habib Diallo Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Nalika anjeunna ngadamel bangga kulawargana: Nalika dina Generasi Kaki, Habib Diallo terus maén bal kalayan percaya diri, ngawangun kabiasaan overstepping mark sareng ngalakonan hal-hal tina bulao ku bal maén bal. Moal lami deui, anjeunna janten nami akademi anu paling berharga. Budak lokal ti Thies ningal takdirna dirarancang nalika anjeunna ditampi warta alus.

Naha anjeun terang?… Kareueus sepuh sareng anggota kulawarga Habib Diallo teu terang batesan dina waktos anjeunna dipilih janten ku FC Metz pramuka pikeun maén di akademi di Éropa. Gambar di handap, éta katingali budak lokal tiasa anu munggaran dina sadayana turunan kulawarga ka darat di Éropa.

Kéngingkeun budak lokal éta anu munggaran dina kulawargana daratan nyalira di Éropa
Kéngingkeun budak lokal éta anu munggaran dina kulawargana daratan nyalira di Éropa. Kiridit: Imago

Habib Diallo ngiringan Rigobert Song, Kalidou Koulibaly, Papiss Cissé sareng Sadio mane anu saurna mangrupikeun hasil persetujuan saméméhna antara FC Metz sareng klub Afrika. Naha anjeun terang?… Kasuksésan-Na di Generasi Suku masangkeun jalan pikeun anu dipikaresepna Islmaila Sarr nuturkeun.

Awalna, éta henteu gampang, tapi Habib Diallo kapaksa mekarkeun-adaptasi pikeun nyalira waé di Perancis sanaos teu gaduh anggota kulawarga di sabudeureun anjeunna. Henteu lami kanggo anak muda ngadamel kesan sareng klub, prestasi anu ningali jajaran gancang pisan.

Kisah Kanak-kanak Habib Diallo Ditambah Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong

Nalika bade nu boga tangguh: Saatos ngingetkeun pelatih nonoman na, Habib Diallo ngajamin lulusan akademi di taun 2014. Saatos gelar lulusan na, youngster kasebut dikepasangkeun pikeun maénkeun sareng Metz II (Persib Metz Under-23s). Kéngingkeun tim senior di klub langkung parah tibatan anu diarepkeun pisan. Habib prustasi nyatakeun yén anjeunna henteu tiasa bersaing sareng bangku saingan saingan senior FC Metz. Anjeunna éléh dina kompetisi tim Metz kahiji.

Waktos Akang ngagaduhan Kanggé
Waktos Akang ngagaduhan Kanggé. Kiridit: SoccerManager

Anjeunna mimiti mayar Dues na: Di sanés pikeun nampi langkung seueur pangalaman, Habib Diallo mutuskeun pikeun ngawangun dirina nyalira nalika nyandak pinjaman. Anjeunna dikirim ka Stade Brest, hiji klub maén bal Perancis anu kawéntar digedékeun Franck Ribéry. Di Brest, Diallo usaha teras-terasan dina ngawangun pangalamanana ku harepan ngéléhkeun kompetisi tim Metric FC munggaran. Nalika narékahan pikeun suksés, anjeunna sakali nyarios dina kecap-Na;

"Sapertos seueur pamaén, anjeun henteu salawasna ngawangun sapeuting. Anjeun moal sumping ka luhur pisan langsung. Kadang anjeun kedah ngawangun diri anjeun langkung laun. "

Leresna kanggo Eling-Na: Pikeun usum Ligue 2017 taun 18-1, FC Metz ngantoskeun kampanye anu pikareueuseun, kaleungitan sabelas kaluar tina dua belas pertandingan munggaran. Pangurus klub Frédéric Hantz mangrupikeun dina milarian putus asa saurang pamuter anu bakal nyobian ngahirepkeun harepan. Ieu ningali Habib nembalan uih deui pikeun mangtaun kasempetan terakhir na.
Kisah Kanak-kanak Habib Diallo Ditambah Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Tinimbang runtuh, maén bal Sénégal angkat tina kakuatan ka kakuatan nalika anjeunna ngabantosan klub na cageur tina karetaheutaneun. Habib Diallo janten sato galak nalika wangsulna-tukang dina kotak sareng simbol generasi anyar FC Metz. Anjeunna kanggo dicatet kanggo anjeunna gaya maén- kakuatan fisik, laju, pangabisa dina hawa (siga C Ronaldo), + serangan anu kuat sareng akurat sapertos Didier Drogba.

Bangku Ultimate of Senegalese Star ti kota Thies. Anjeunna janten Pahlawan FC Metz
Bangku Ultimate of Senegalese Star ti kota Thies. Anjeunna janten Pahlawan FC Metz. Kiridit: imago

Naha anjeun terang?… Béntang breakout sareng mesin gawang ngiringan 26 gol liga nuhun pikeun his kombinasi kabudayaan heran akurasi sareng kakuatan. Asup tanjeunna 26 dinten April 2019, Habib Diallo parantos ngabantosan klub na kéngingkeun promosi deui ka Ligue 1. Sisi FC Metz na mimitina di Ligue 2 méja.

Béntang Senegal ngahontal naék metéorik sareng FC Metz, ngarah timna ngahontal kahormatan utama
Béntang Senegal ngahontal naék metéorik sareng FC Metz, ngarah timna ngahontal kahormatan utama. Kiridit: Picuki
Liga liga Perancis mangrupikeun salah sahiji liga utama Éropa pikeun ngalaksanakeun bakat sapertos anu kasaksian ku anu dipikaresepna Mbappe, bahya, Benzema, Nicolas Pepe, Moussa Dembele sareng langkung énggal Victor Osimhen. Daptar terus. kami yakin yén Habib Diallo bakal tambah di ditu sareng aranjeunna. Kaleresan pisan, anjeunna berpotensi janten masa depan maén bal Afrika. Diallo tiasa ngajadi Drogba... ngan saukur nyarios. Sésana, sabab nyarios, mangrupikeun sajarah.
Kisah Kanak-kanak Habib Diallo Ditambah Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Naékna kana kamampuan urusan maén bal Senegal pasti ngajantenkeun Habib janten jalmi anu suksés. Lantaran éta pasti yén kalolobaan fans (khususna peminat awéwé ti Senegal) kedah parantos mimiti mendakan énggal-énggal di handap ieu patarosan; Saha Kabogoh Habib Diallo?.... Saha Istana Habib Diallo?… Naha Habib Diallo Kawin ?.

Fans Football (khususna bikang) parantos merhatoskeun kahirupan cinta superstar Senegal
Fans Footballkhususna bikang) parantos merhatoskeun kahirupan cinta superstar Senegal. Kiridit: Picuki

Nuhun !! Teu aya anu nampik kanyataan yén imut Diallo anu katingali gandeng ku kasuksésan profésionalna moal bakal nempatkeun anjeunna di luhur unggal daptar calon kabogoh atanapi pamajikan.

Kaleresan mangrupikeun, tukang maén bal anu suksés, pasti aya awéwé anu aya ogé istri atanapi mama orok. Anjeunna mangrupikeun indungna budakna (digambarkeun di handap). Hubungan Habib Diallo sareng pamajikan atanapi mama orok pasti lolos ka kajelasan ku panon masarakat ngan saukur kusabab éta swasta sareng drama bebas. Panalungtikan kami nyatakeun yén anjeunna mangrupikeun indungna pikeun dua murangkalih anu geulis (budak sareng awewe) ti sakuduna istri atanapi indung orok.

Gambar nyaéta Habib dina suasana selebritis sareng putrana sareng putrana
Gambar nyaéta Habib dina suasana selebritis sareng putrana sareng putrana. Kiridit: Picuki

Anjeunna mangrupikeun Indung anu saé: Saban kulawarga anu bahagia peryogi miara bapa anu asih sareng Habib Diallo pas. Bapak anu reueus pernah ngabagikeun poto sizzling dina halaman Instagram na tempat anjeunna katembong siga dina betah liburan cerah sareng putri anu geulisna.

Anjeunna memang nunjukkeun ka dunya yén anjeunna mangrupikeun kolot anu hadé pikeun budakna
Anjeunna memang nunjukkeun ka dunya yén anjeunna mangrupikeun kolot anu hadé pikeun budakna. Kiridit: Picuki
Kisah Kanak-kanak Habib Diallo Ditambah Fakta Biografi Untold - gaya hirup

Tanya saha waé ka jalan di Senegal naha éta patut janten juru main lapar sareng aranjeunna nuju nyarios NO. Habib Diallo mangrupikeun conto anu saé tina batur anu sumping tina saurang juru jutawan jutawan. Dina waktu nulis, anjeunna hirup gaya hirup anu méwah, hiji gampang katingali ku mobil éksotis nya diantara barang-barang éndah anu diilikanana.

Fakta Gaya Hidup Habib Diallo- Dina poto ieu, matak mobil anu manéh
Anjeunna hirup mangrupikeun Fakta Gaya Hidup Linggih anu gampang ditingali ku mobil aheng anu anjeunna flaunts sakitar kota. Kiridit: Picuki

Kalayan pangamatan ngeunaan gaya hirup anu endah, seueur fans khususna anu ningali mobilna parantos naroskeun… Naon gajih Habib Diallo sareng gaji taunan ?.

Jamaah maén dina waktos nyerat ngiringan gaji mingguan € 18,500K sareng gaji taunan.962,000K, Wah!… pointer anjeunna hirup gaya hirup anu aheng. Naha anjeun terang?… Lalaki rata-rata di Senegal kedah damel sahenteuna 9 taun kanggo earn sami sareng Habib earns dina sabulan.

Kisah Kanak-kanak Habib Diallo Ditambah Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Kumaha perasaanna salaku ahli maén bal anu suksés salaku ahli kulawarga?… Bagian ieu ngajelaskeun sagala. Di dieu, kami nyayogikeun anjeun langkung seueur fakta ngeunaan kulawarga kulawarga Habib Diallo dimimitian ku sepuhna.

Langkung Ngeunaan Bapa Habib Diallo: Ousseynou Diallo dipikanyaho janten bapak reueus anu Habib. Lalaki anu hina sareng handap ka bumi sapertos ditingali di handap parantos nampik ngarobah gaya hirup najan gaduh putra jutawan pikeun maén bal.

Ayah Habib Diallo keur diwawancara
Dadang anu keur diwawancara. Kiridit: Info Thies

Ousseynou Diallo nampi wartawan ka imah modis baheula dimana anjeunna ngabahas kasuksésan putrana sareng maén bal. Leres, éta ngan ukur waktos-waktos sateuacan Habib na maksakeun bapakna ngalih kulawargana janten agam.

Langkung seueur ngeunaan Basa Habib Diallo: Ibu-ibu Afrika anu ageung parantos nyiptakeun putra anu saé sareng mama Habib Diallo anu untung teu éntuk. Ngomongkeun sareng wartawan Thies, supermum ngucurkeun haténa ngeunaan kumaha sombong anjeunna janten indung Habib Diallo.

Ibu Habib Diallo nyarioskeun ka Wartawan ngeunaan kasuksésan putrana
Ibu Habib Diallo nyarioskeun ka Wartawan ngeunaan kasuksésan putrana Kredit: Info Thies
Habib Diallo sks bagian badag tina ayaan na pikeun ngasuhkeun indungna. Indung anu satia pasti hoyong ningali putrana anu tumbuh sareng bagja sareng anu parantos janten.
Saudara sareng Adik Habib Diallo: Hatur nuhun ka Info Thies media, duduluran Habib Diallo Yoan Dieng Habib sareng Tahiti Habib super bangga ku prestasi lanceukna anu ageung. Éta sigana pisan hiji atanapi kadua barayana bakal nyobian nuturkeun tapak kakirangan Habib.
Saudara sareng Teteh Habib Diallo
Minuhan Sadulur sareng Teteh Habib Diallo. Kiridit: Info Thies
Lanceukna Ageung Habib Diallo: Habib Diallo kang blanceuk ig mangrupikeun salah saurang pangarep pamimpin na balik di tanah air. Lanceukna super gedé dipikanyaho gaduh moment pangsaéna nalika katingal dina warna nasional nagara-Na. Gaduhan anggota kulawarga di tim nasional Senegal dibawa sababaraha kareueus anu hébat pikeun anjeunna.
Paman Habib Diallo
Minuhan lalaki anu kamungkinan janten adi Habib Diallo sareng Emak atanapi paman. Kiridit: Info Thies
Léngkah Ibu Habib Diallo: Anu sering dipendakan disarengan ku bapak Habib Diallo, ibu sareng di bumi kulawarga henteu nyababkeun mamang yén anjeunna tiasa janten indung ti sepak bola. Atuh anjeunna ogé mangrupikeun ibu tina salah sahiji murangkalih anu digambar di luhur.
Léngkah Kang Habib Diallo
Minuhan wanoja anu sigana bakal Habib Diallo Léngkah Ibu. Kiridit: Info Thies
Kisah Kanak-kanak Habib Diallo Ditambah Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Ngenalkeun kahirupan pribadi Habib Diallo bakal ngabantosan anjeun nyandak gambaran anu langkung saé kapribadian dina pitch. Ati bal maén bal, Habib mangrupikeun jalma anu resep janten dina perusahaan jalma khusus jalma anu ngagaduhan kulawarga anu sami ti na. Anjeunna resep nunjukkeun kamulyaan di tengah Kinérja anu biasana bal-balan modern.

Ngenalkeun kapribadian Habib Diallo
Ngenalkeun kapribadian Habib Diallo ngeunaan pitch maén. Kiridit: Thies 24
Bréh dina kahirupan pribadi-Na, Habib katingali Didier Drogba, idola sareng wali karir. Hirupna pikeun Drogba batang balik ti Senegal- mimitian ti jaman harita anjeunna cicing sareng sepuhna teras bakal nongton lalajo Liga Premier via pusat panempoan.
Pamungkas dina kahirupan pribadi Habib Diallo nyaéta sasaruaanna pikeun Anjing. Footballers nyaéta; Messi, Daley Buta, Marcelo, Harun Ramsey jeung James Rodriguez jsb sadaya anu dipikacinta piaraan sato (anjing). Habib Diallo anu digambarkeun di handap ieu anu sanés sanés. Gambar di handap ieu nyaéta babysan Sénégal babysitting anak anjing anu pikaresepeun.
Seueur anu pamaén sepak asih anjing sareng kami sorangan Diallo sanés ngabébaskeun.
Seueur anu pamaén sepak bola bogoh ka anjing kami sareng Diallo kami nyalira sanés pengecualian. Kiridit: Thies 24
Sanaos anjeun aya anu nyarios yén teu aya kasatiaan ditinggalkeun dina pertandingan modern, éta pasti henteu tumut kana hubungan anu dibagikeun antara Habib sareng anjing lucuna.

Agama Habib Diallo: Siga panginten bal-balan Sénégal, sigana pisan anu sepuh Habib Diallo ngangkat anjeunna pikeun ngadopsi Doktrin agama Islam. Kami badé ngomeankeun anjeun pas aya buktina poto tina Habib ngalaksanakeun agamana na.

Kisah Kanak-kanak Habib Diallo Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Persib Bola Sepak Metz Persib sateuacanna: Sateuacan Habib Diallo, aya FC Metz anu sanés, Kujang anu ogé ngancurkeun lapangan kalayan sandiwara anu pikaresepeun sareng gol. Ti kénca kénca ka katuhu handap, Kami gaduh Kalidou Koulibaly, Emmanual Adebayor, Sadio mane, Frank Ribery jeung Louis Saha.

Pemain Bola Kasohor anu parantos damel di FC Metz
Pemain Bola Kasohor anu parantos damel di FC Metz. Credits: Persib Metz, Ebay, Twitter, footmercato, HighburyInn, FB & Irlandia Matahari

Ti kénca handap kami ka katuhu Rigobert Song, Sylvain Wiltord, Robert Pires, Miralem Pjanić jeung Papiss Cissé.

Tato: Budaya tato kasohor di dunya bal ayeuna kusabab biasa dianggo pikeun ngagambarkeun agama hiji atanapi jalma anu aranjeunna dipikacinta. Habib Diallo henteu bébas tattoo. Tato nya “INAYA- XIIIXIMMXVI”Nempo panangan kénca na nyaéta gambar anu ngagambarkeun anu ngajantenkeun batur atanapi anjeunna wani kana haténa.

Sakedik dipikanyaho ngeunaan tatacara na. Tapi urang terang éta mangrupikeun kecap Senegal anu nyekel pisan haténa.
Sakedik dipikanyaho ngeunaan tatacara na. Tapi urang terang anjeunna nyekel pisan anu deukeut haténa. Kiridit: Lavoixdunord

Rating PIFA FIFA: Rating pamuter anu diropéa sok janten topik diskusi anu populér iraha waé FIFA énggal di bawa, sareng FIFA 20 henteu béda pikeun Habib Diallo. Pamaén maén bal Senegal gaduh kacilakaan pikeun mendakan anjeunna ngasorasi sanajan nyetak 26 gol liga dina hiji usum.

Habib Diallo Rating FIFA
Habib Diallo Ratna FIFA nunjukkeun anjeunna pohara underrated. Kiridit: SoFIFA

Kaseueuran tukangeun FIFA 20 henteu resep kana rating Habib Diallo. Aya perasaan anjeunna henteu kéngingkeun pangakuan yén anjeunna pantes.

Anjeunna mangrupikeun Pélangan perusahaan Marketing Level-Level: Habib ngan ukur kéngingkeun artos kanggo ngan ukur maén bal di sawah. Monies ti Bobotoh maénkeun bagian anu ageung dina sumber panghasilan na. Habib dina waktos nyerat nembé nyayogikeun pamitraan sponsor sareng Herbalife International of America, Inc.

Habib Diallo moal kapikiran ngajalankeun sababaraha adverts pikeun nempatkeun duit di Pocket na. Kiridit: Picuki

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Diallo kami Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu