Carita Budak Leutik Barbosa Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Carita Budak Leutik Barbosa Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Biografi kami tina Gabriel Barbosa nyaritakeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Kabogoh / pamajikan janten, Gaya hirup, Worth Bersih sareng Kahirupan Pribadi.

Singketna, urang protay sajarah genius Sepakbola kalayan jujuluk "Gabigol". Dimimitian ti jaman mimiti, nepi ka nalika anjeunna kasohor salaku penghibur.

Pikeun masihan anjeun rasa anu pikaresepeun tina Gabriel Barbosa's Bio, ieu mangrupikeun ringkesan gambar hirupna.

Tempo ogé
Danilo da Silva budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Hirup sareng kebangkitan Jibril Barbosa. Potret Gambar: Instagram sareng DailyMail.
Kahirupan sareng kebangkitan Jibril Barbosa.

Leres, sadaya jelema terang ngeunaan bentuk nyetak gol sareng katerampilan téknis na. Nanging, ngan sakedik anu nganggap Biografi Gabriel Barbosa anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Gabriel Barbosa- Kahirupan Mimiti sareng Latar Kulawarga:

Majukeun juru main Jibril Barbosa Almeida lahir dina dinten 30 Agustus 1996, di kotamadya São Bernardo do Campo, di pinggiran São Paulo di Brazil.

Anjeunna mangrupikeun anu kahiji tina dua murangkalih anu lahir ka indungna, Lindalva Barbosa sareng ka ramana, Valdemir Barbosa. Lah, poto kolotna Jibril Barbosa dina waktos ngahijina.

Tempo ogé
Douglas Kosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Indung Jibril Barbosa sareng Valdemir sareng Lindalva. Kiridit Gambar: Instagram.
Kolot Jibril Barbosa- Valdemir sareng Lindalva.

Footballer nasional luar biasa nasionalitas Brazillian kalayan akar kulawarga Portugis digedékeun dina latar latar kulawarga kelas tengah di lingkungan Montanhão, di munisipalitasna dimana anjeunna tumuwuh babarengan adina na, Dhiovanna Barbosa.

Tumuh di Montanhão ngora Jibril ngagaduhan budak leutik anu resep maén bal anu ampir dirusak ku kekerasan anu berulang di lingkungan éta.

Kerusuhan kadang-kadang kuat pisan yén wirahma kacau ti jarak dekat sering ngirim budak leutik harita sareng kolotna scampering pikeun kaamanan di handapeun méja sareng sofa.

Tempo ogé
Lucas Moura budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Ngora Jibril ngagaduhan budak leutik anu mikaresep maén bal nalika tumbuh di lingkungan Montanhão. Kiridit Gambar: Instagram.
Ngora Jibril ngagaduhan budak leutik anu resep maén bal nalika tumuh di lingkungan Montanhão.

Carita Budak Gabriel Barbosa- Pendidikan sareng Karir Pangwangunan:

Iraha Jibril henteu aya handapeun méja atanapi sofa anjeunna angkat ka jalan-jalan maén bal sapertos kaseueuran murangkalih saumuran na. Didukung ku dukungan kulawargana, Jibril ngamimitian latihan dina olahraga bal jero rohangan anu disebat Futsal.

Henteu lami sateuacan yuswa 8 taun éta mimiti tampil di buruan futsal kalapa pikeun pihak SMP klub asalnya - Sao Paulo.

Tempo ogé
Alex Sandro budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Dina matchday anu nguntungkeun ngalawan Santos, Jibril ningalikeun kamampuan lintang anu ngahibur legenda Santo Zito.

Maka Jibril diajak ngiluan sistem nonoman Santo FC dimana anjeunna bakal nyéépkeun bagian anu langkung saé tina karir mimiti na maén babarengan sareng sobat dalitna Neymar Jr

Poto anu kawilang ngora Jibril Barbosa sareng Neymar Jr nalika dinten maén nonoman di Santos FC. Kiridit Gambar: Instagram.
Poto langka Jibril Barbosa ngora sareng Neymar Jr nalika maén bal nonoman na di Santos FC.

Carita Budak Gabriel Barbosa - Kahirupan Karir Awal:

Nalika di Santos, Jibril bersinar nalika anjeunna angkat ngalangkungan jajaran nonoman Klub. Dina waktos Jibril ngahontal umur dalapan taun na sareng klub, anjeunna ngagaduhan catetan anu pikasieuneun henteu kurang tina 600 gol sareng ngitung.

Tempo ogé
Vinicius Junior budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Formulir produktif anu saé sapertosna ngajantenkeun Jibril landihan "Gabigol" ogé ngamankeun anjeunna tempat di sisi SMP Brasil.

Saatos seueur penghargaan pikeun Jibril, anu janten pelatih Santos, Muricy Ramalho ngajak Jibril pikeun ngamimitian latihan sareng tim senior klub.

Santos FC teras-terasan ngaitkeun Jibril sareng perjanjian jangka panjang € 50juta sareng bahagia ningali anjeunna ngajaga formulir saatos damel debut salaku umur 16 taun.

Tempo ogé
Matheus Pereira budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold
Jibril Barbosa umur 16 nalika Santos nawiskeun anjeunna kontrak profesional anu munggaran dina 2013. Kiridit Gambar: Instagram.
Jibril Barbosa yuswa 16 taun nalika Santos nawiskeun kontrak profesional kahijina dina 2013.

Fakta Biografi Gabriel Barbosa - Carita ka Jalan Kinérja:

2016 mangrupikeun campuran taun olahraga anu saé sareng goréng pikeun Jibril. Pikeun ngamimitian ku anu saé, anjeunna nampi panggilan pikeun ngiluan skuad Olimpiade Brasil pikeun Rio 2016 sareng ngabantosan tim bawah 23 taun meunang medali emas pikeun kahiji kalina dina sajarahna.

Saatos Olimpiade, Jibril ngamankeun ngalih ka Inter Milan dimana anjeunna ngacapruk ngupayakeun pijakannana.

Tempo ogé
Carita Budak Gabriel Veron Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Pasén rawat kalayan bentuk goréng Jibril, Inter Milan nginjeumkeun anjeunna ka Benfica dimana perjuanganna teraskeun.

Di puncak jalan Jibril di Italia, penggemar sareng wartawan hujan ngirangan kritik ka anjeunna kalayan nunjukkeun yén anjeunna parantos kaleuwihan beurat sareng henteu pantes pikeun julukan "Gabigol" anu nangtung pikeun nyetak gol anu produktif.

Gagal Gabriel Barbosa teu ngingetkeun di Inter Milan sareng Benfica ngajantenkeun anjeunna kirang tina pamuter samentawis seueur anu nunjuk yén anjeunna parantos beurat. Kiridit Gambar: FourFourTwo.
Gagalna Gabriel Barbosa ngingetkeun Inter Milan sareng Benfica ngajantenkeun anjeunna kirang ngaraos pamaén bari seueur nunjukkeun yén anjeunna parantos kaleuwihan beurat.

Biografi Gabriel Barbosa - Carita naék Pikeun Ngadoa:

Jibril pamustunganana diinjeuman ka klub budak na Santos dimana anjeunna nyéépkeun dirina ku janten pencetak gol paling luhur dina edisi 2018/2019 tina Brasileirão kalayan 18 gol.

Tempo ogé
Everton Soares Story budak Anak Deui Kudu Biografi

"Bumi amis bumi" Jibril sering ngagorowok sabab anjeunna henteu ngartos kumaha anjeunna mendakan deui mojo na.

Jibril Barbosa ngabebaskeun dirina di Santos FC kalayan wangun nyetak tujuan penting anu nutup kritikna. Potret Gambar: Youtube.
Jibril Barbosa ngagaleuh dirina di Santos FC ku formulir nyetak gol anu produktif anu nutup para kritikna.

Maju nyaéta dina waktos nyerat, maén pinjaman pikeun Flamengo FC dimana anu parantos ngagaduhan 34 gol dina 40 penampilan!

Naon deui Jibril parantos nandakeun minat maén pikeun tim Liga Premier Liverpool FC. Sanaos aya titbits kateupastian ngeunaan gerakan anu direncanakeun, anu mana waé bagian sepakbola Jibril mendakan dirina bakal janten sajarah.

Hirup Jibril Barbosa Cinta - Fakta Kabogoh:

Jauh tina jadwal maén bal Jibril anu sibuk, anjeunna ngagaduhan kahirupan cinta anu pikaresepeun anu parantos ningali anjeunna dikenalkeun Neymaradi getihna - Rafaella Santos.

Tempo ogé
Anderson Talisca budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Payun henteu dipikaterang ngagaduhan kabogoh umum sateuacan anjeunna mimiti bobogohan Rafaella di 2017.

Aranjeunna bobogohan ngan ukur sababaraha bulan sateuacan jalan anu misah tapi ngahurungkeun deui seuneu lawas dina bulan April 2019. Teu aya manuk cinta anu ngagaduhan putra atanapi putri di luar nikah bari penggemar hubunganna ngaharepkeun yén duo éta nyandak kaayaan ka tingkat salajengna ku aktipitas geuwat .

Tempo ogé
Carita Budak Gabriel Veron Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun
Gabriel Barbosa sacara romantis pakait sareng kabogoh Neymar Jr Rafaella Santos. Kiridit Gambar: TheSun.
Gabriel Barbosa sacara romantis pakait sareng kabogoh Neymar Jr Rafaella Santos.

Fakta Kahirupan Kulawarga Gabriel Barbosa:

Butuh hiji kulawarga ngawangun striker anu produktif sapertos Jibril. Kami nyandak anjeun kanyataan ngeunaan kahirupan kulawarga Jibril dimimitian ku kolotna.

Ngeunaan bapa sareng indung Jibril Barbosa: Lindalva & Valdemir Barbosa masing-masing indung sareng bapak Jibril.

Kolot anu asalna leutik kulawarga ngenalkeun Jibril kana maén bal dina umur dini sareng kadang-kadang nginjeum artos pikeun muterkeun pamuter maén bal.

Tempo ogé
Everton Soares Story budak Anak Deui Kudu Biografi

Aranjeunna bangga kana naon anu janten Jibril sareng sering nampilkeun poto kahirupan mimiti anjeunna dina média sosial aranjeunna pikeun nyarioskeun carita na.

Poto Rare Budak Leutik Jibril Barbosa sareng sepuhna. Gambar Kiridit: Instagram.
Poto Budak Jarang Gabriel Barbosa sareng kolotna.

Ngeunaan duduluran Gabriel Barbosa: Jibril teu ngagaduhan lanceuk lalaki tapi adi awéwé anu diidentifikasi minangka Dhiovanna Barbosa.

Dhiovanna mangrupikeun modél Instagram anu resep diajar basa asing. Anjeunna caket pisan ka lanceukna anu Jibril yén anjeunna ngagaduhan rajah pikeun ngingetkeun anjeunna yén anjeunna teras-terasan caket kumaha jauhna anjeunna ngalalana di panjuru dunya.

Tempo ogé
Lucas Moura budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jibril Barbosa sareng adina. Kiridit Gambar: Instagram.
Jibril Barbosa sareng adina.

Ngeunaan baraya Gabriel Barbosa: Ngeunaan katurunan Jibril Barbosa sareng kahirupan kulawarga nambahan, sakedik anu dipikaterang ngeunaan nini-nini bapakna sedengkeun akina sareng nini indungna henteu acan dikenal dina waktos nyerat.

Nya kitu, henteu aya rékaman paman, bibi sareng dulur misan pamuteran nalika anjeunna henteu ngagaduhan dulur lalaki atanapi budak awéwé nalika nyerat.

Fakta Kahirupan Pribadi Gabriel Barbosa:

Sipat kapribadian anu ngahartikeun Jibril Barbosa aya tanda Virgo Zodiac. Éta kalebet kagumantunganana pikeun anggun, harmoni, persaingan, sareng kreativitas.

Tempo ogé
Alex Sandro budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Salaku tambahan, Jibril ngagaduhan jalma anu sampurna sareng moderator ngungkabkeun detail ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadina.

Ngobrol ngeunaan kapentingan sareng hobi Jibril anjeunna parantos réa kagiatan pastime anu kalebet ngaregepkeun musik, nyanyi, ngojay, ngadatangan pantai anu indah sareng nyéépkeun waktos berkualitas sareng kulawargi sareng babaturan.

Jibril Barbosa mikaresep ngojay sareng nyéépkeun waktos di Pantai. Gambar Kiridit: Instagram.
Jibril Barbosa resep ngojay sareng nyéépkeun waktos di Pantai.

Fakta Biografi Gabriel Barbosa - Fakta Gaya hirup:

Sanaos Jibril Barbosa gaduh nilai pasar € 23.00 juta dina waktos nyerat, nilai bersihna henteu dipikanyaho kusabab kanyataan yén anjeunna ngupaykeun gajih sareng gaji sapertos dina Désémber 2019.

Hasilna, Jibril henteu sering hirup gaya hirup méwah prestasi anu gaduh imah anu mahal sareng naék mobil aheng.

Tempo ogé
Douglas Kosta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Nanging, anjeunna ngagaduhan mobil anu tiasa dirobih sareng terang kumaha nyéépkeun liburan di resort anu mahal di panjuru dunya.

Jibril Barbosa ngajelajah dina mobil anu pantes dirobih. Kiridit Gambar: Instagram.
Jibril Barbosa ngalalana dina mobil anu tiasa dirobih na.

Jibril Barbosa Fakta Henteu:

Pikeun ngaleungitkeun carita budak leutik sareng Gabriel Barbosa urang di dieu seueur fakta anu langkung dipikanyaho atanapi henteu terang anu bisi dilebetkeun kana bio na.

Udud sareng Nginum: Jibril Barbosa henteu kénging ngaroko, ogé anjeunna henteu acan mendakan nginum inuman keras.

Tempo ogé
Danilo da Silva budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Pamaén playmaker rada fokus kana kaséhatan séhat dina pikiran sareng awak nalika anjeunna siap-siap nyandak tantangan anu ditepikeun ku maén bal luhur-hiber.

Tato: Panginten salah sahiji pamaén bal anu paling tato dina sajarah olahraga, Jibril ngagaduhan seni awak dina tonggong, leungeun, suku sareng beuheung na.

Kasohor diantarana tato gambar-gambar kolotna, adina sareng singa kalayan kandang galak.

Tempo ogé
Vinicius Junior budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Pandangan pikeun tato awak Jibril Barbosa. Kredit Gambar: Instagram.
Pandangan pikeun tato awak Jibril Barbosa.

Ageman: Pamuterna sanés tiasa waé vokal ngeunaan agama tapi tato-na anu ngagambarkeun gambar Yesus nyarioskeun kekembangan ngeunaan hubungan agamanya, kalayan kabiasaan dina kahadean katolikisme.

Naha anjeun tiasa nunjukeun gambar Yesus dina panangan katuhu Gabriel Barbosa?
Naha anjeun tiasa ningali gambar Yesus dina panangan katuhu Gabriel Barbosa?

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Jibril Barbosa urang plus Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar