Carita Budak Leutik Barbosa Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Carita Budak Leutik Barbosa Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football kalawan nickname nu "Gabigol". Carita Budak Leutik Gabriel Barbosa urang Kami sareng Fakta Biografi Untold masihan anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Hirup sareng kebangkitan Jibril Barbosa. Potret Gambar: Instagram sareng DailyMail.
Hirup sareng kebangkitan Jibril Barbosa. Potret Gambar: Instagram sareng DailyMail.

Analisis ngalibatkeun kahirupan mimiti na, latar kulawarga, kahirupan pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup sareng kanyataan anu henteu dipikanyaho saeutik ngeunaan anjeunna.

Leres, sadaya jelema terang ngeunaan bentuk nyetak gol sareng katerampilan téknis na. Nanging, ngan sakedik anu nganggap Biografi Gabriel Barbosa anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Gabriel Barbosa Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Majukeun juru main Jibril Barbosa Almeida lahir dina dinten 30 Agustus 1996, di kotamadya São Bernardo do Campo, di pinggiran São Paulo di Brazil. Anjeunna mangrupikeun anu kahiji tina dua murangkalih anu lahir ka indungna, Lindalva Barbosa sareng ka ramana, Valdemir Barbosa. Lah, poto kolotna Jibril Barbosa dina waktos ngahijina.

Indung Jibril Barbosa sareng Valdemir sareng Lindalva. Kiridit Gambar: Instagram.
Indung Jibril Barbosa sareng Valdemir sareng Lindalva. Kiridit Gambar: Instagram.

Footballer nasional luar biasa nasionalitas Brazillian kalayan akar kulawarga Portugis digedékeun dina latar latar kulawarga kelas tengah di lingkungan Montanhão, di munisipalitasna dimana anjeunna tumuwuh babarengan adina na, Dhiovanna Barbosa.

Tumuwuh di Montanhão anom ngora ngagaduhan budak leutik anu maén bal-balai anu ampir kajahatan ku kanceud ngambalan di lingkunganana. Gangguan anu kadang-kadang pisan nyababkeun éta irama kacau tina bedil jarak anu sering dikirimkeun budak alit éta sareng budakna sepuh dina kaamanan dina méja sareng sofa.

Ngora Jibril ngagaduhan budak leutik anu mikaresep maén bal nalika tumbuh di lingkungan Montanhão. Kiridit Gambar: Instagram.
Ngora Jibril ngagaduhan budak leutik anu mikaresep maén bal nalika tumbuh di lingkungan Montanhão. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Gabriel Barbosa Ditambah Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Iraha waé Jibril henteu aya handapeun méja atanapi sofa anjeunna angkat ka jalan-jalan maén bal sapertos kaseueuran murangkalih saumur na. Didukung ku dukungan kulawargana, Jibril ngamimitian latihan dina olahraga bal jero rohangan anu disebat Futsal. Henteu lami sateuacan yuswa 8 taun éta mimiti tampil di buruan futsal kalapa pikeun pihak SMP klub asalnya - Sao Paulo.

Dina matchday anu nguntungkeun ngalawan Santos, Jibril ningalikeun kamampuan lintang anu ngahibur legenda Santo Zito. Maka Jibril diulem pikeun Gabung sareng sistem nonoman Santo FC dimana anjeunna bakal nyéépkeun bagian anu langkung saé tina karir mimiti na maén babarengan sareng sobat dalitna Neymar Jr

Poto anu kawilang ngora Jibril Barbosa sareng Neymar Jr nalika dinten maén nonoman di Santos FC. Kiridit Gambar: Instagram.
Poto anu kawilang ngora Jibril Barbosa sareng Neymar Jr nalika dinten maén nonoman di Santos FC. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Gabriel Barbosa Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Nalika di Santos, Jibril bersinar nalika anjeunna angkat ngalangkungan jajaran nonoman Klub. Dina waktos Jibril ngahontal umur dalapan taun na sareng klub, anjeunna ngagaduhan catetan anu pikasieuneun henteu kurang tina 600 gol sareng ngitung. Formulir produktif anu saé sapertosna ngajantenkeun Jibril landihan "Gabigol" ogé ngamankeun anjeunna tempat di sisi SMP Brasil.

Saatos seueur penghargaan pikeun Jibril, anu janten pelatih Santos, Muricy Ramalho ngajak Jibril pikeun ngamimitian latihan sareng tim senior klub. Santos FC teras-terasan ngaitkeun Jibril sareng urus jangka panjang € 50juta sareng bahagia ningali anjeunna ngajaga formulir saatos debut dina umur 16 taun.

Jibril Barbosa umur 16 nalika Santos nawiskeun anjeunna kontrak profesional anu munggaran dina 2013. Kiridit Gambar: Instagram.
Jibril Barbosa umur 16 nalika Santos nawiskeun anjeunna kontrak profesional anu munggaran dina 2013. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Gabriel Barbosa Ditambah Fakta Biografi Untold - Jalan Ka Inohong Story

2016 mangrupakeun campuran taun olahraga anu saé sareng anu saé kanggo Jibril. Pikeun mimitian ku anu saé, anjeunna ngagaduhan telepon ngagabung skuat Olimpiade Brazil pikeun Rio 2016 sareng ngabantosan sisi handapeun 23 meunang medali emas pikeun kahiji kalina dina sajarahna. Saatos Olimpiade, Jibril ngajantenkeun perpindahan ka Inter Milan dimana anjeunna pantes berjuang pikeun milarian tapak suku.

Pasén rawat kalayan bentuk goréng Jibril, Inter Milan nginjeumkeun anjeunna ka Benfica dimana perjuanganna teras-terasan. Di puncak jalan Jibril di Italia, penggemar sareng wartawan hujan ngirangan kritik ka anjeunna kalayan nunjukkeun yén anjeunna parantos kaleuwihan beurat sareng henteu pantes pikeun julukan na "Gabigol" anu nangtung pikeun nyetak gol anu produktif.

Gagal Gabriel Barbosa teu ngingetkeun di Inter Milan sareng Benfica ngajantenkeun anjeunna kirang tina pamuter samentawis seueur anu nunjuk yén anjeunna parantos beurat. Kiridit Gambar: FourFourTwo.
Gagal Gabriel Barbosa teu ngingetkeun di Inter Milan sareng Benfica ngajantenkeun anjeunna kirang tina pamuter samentawis seueur anu nunjuk yén anjeunna parantos beurat. Kiridit Gambar: FourFourTwo.
Carita Budak Gabriel Barbosa Ditambah Fakta Biografi Untold - Naek Pikeun Inohong Story

Jibril pamustunganana diinjeuman ka klub budak na Santos dimana anjeunna nyéépkeun dirina ku janten pencetak gol paling luhur dina edisi 2018/2019 tina Brasileirão kalayan 18 gol. "Bumi amis bumi" Jibril sering ngagorowok sabab anjeunna henteu ngartos kumaha anjeunna mendakan deui mojo na.

Jibril Barbosa ngabebaskeun dirina di Santos FC kalayan wangun nyetak tujuan penting anu nutup kritikna. Potret Gambar: Youtube.
Jibril Barbosa ngabebaskeun dirina di Santos FC kalayan wangun nyetak tujuan penting anu nutup kritikna. Potret Gambar: Youtube.

Ka hareupna dina waktos nyerat, maén pinjaman pikeun Flamengo FC dimana parantos ngagaduhan tujuan 34 dina penampilan 40! Naon deui? Jibril parantos nandikeun kapentingan pikeun maén di Liga Premier Liverpool FC. Sanaos aya titb kateupastian anu direncanakeun dina pamindhahan anu direncanakeun, saha waé sisi maén bal Jibril mendakan dirina janten sejarah.

Carita Budak Gabriel Barbosa Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta hubungan Kahirupan

Jauh tina jadwal maén bal sibuk Jibril, anjeunna ngagaduhan kahirupan cinta anu pikaresepeun anu parantos ningali anjeunna dikenalkeun sareng adi getih Neymar - Rafaella Santos. Payun henteu dipikaterang ngagaduhan kabogoh umum sateuacan anjeunna mimiti bobogohan Rafaella di 2017.

Aranjeunna bobogohan ngan ukur sababaraha bulan sateuacan jalan anu misah tapi ngahurungkeun deui seuneu lawas dina bulan April 2019. Teu aya manuk cinta anu ngagaduhan putra atanapi putri di luar nikah bari penggemar hubunganna ngaharepkeun yén duo éta nyandak kaayaan ka tingkat salajengna ku aktipitas geuwat .

Gabriel Barbosa sacara romantis pakait sareng kabogoh Neymar Jr Rafaella Santos. Kiridit Gambar: TheSun.
Gabriel Barbosa sacara romantis pakait sareng kabogoh Neymar Jr Rafaella Santos. Kiridit Gambar: TheSun.
Carita Budak Gabriel Barbosa Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta kulawarga Kahirupan

Butuh hiji kulawarga ngawangun striker anu produktif sapertos Jibril. Kami nyandak anjeun kanyataan ngeunaan kahirupan kulawarga Jibril dimimitian ku kolotna.

Ngeunaan bapa sareng indung Jibril Barbosa: Lindalva & Valdemir Barbosa masing-masing indung sareng bapak Jibril. Kolot anu asal sakulawarga ngenalkeun Jibril kana maén bal dina umur dini sareng kadang nginjeum artos pikeun pamuter maén pikeun latihan maén bal. Aranjeunna bangga kana naon anu janten Jibril sareng sering nampilkeun poto kahirupan mimiti anjeunna dina média sosial aranjeunna pikeun nyarioskeun carita na.

Poto Rare Budak Leutik Jibril Barbosa sareng sepuhna. Gambar Kiridit: Instagram.
Poto Rare Budak Leutik Jibril Barbosa sareng sepuhna. Gambar Kiridit: Instagram.

Ngeunaan duduluran Gabriel Barbosa: Jibril teu ngagaduhan lanceuk lalaki tapi adi awéwé anu diidentifikasi minangka Dhiovanna Barbosa. Dhiovanna mangrupikeun modél Instagram anu resep diajar basa asing. Anjeunna caket pisan ka lanceukna anu Jibril yén anjeunna ngagaduhan rajah pikeun ngingetkeun anjeunna yén anjeunna teras-terasan caket sanaos dugi ka mana anjeunna ngalalana di panjuru dunya.

Jibril Barbosa sareng adina. Kiridit Gambar: Instagram.
Jibril Barbosa sareng adina. Kiridit Gambar: Instagram.

Ngeunaan baraya Gabriel Barbosa: Ngeunaan katurunan Jibril Barbosa sareng kahirupan kulawarga nambahan, sakedik anu dipikaterang ngeunaan nini-nini bapakna bari akina sareng nini indungna henteu acan dikenal dina waktos nyerat. Nya kitu ogé, henteu aya rékaman paman, bibi sareng dulur misan pamuteran nalika anjeunna henteu ngagaduhan dulur lalaki atanapi budak awéwé nalika nyerat.

Carita Budak Gabriel Barbosa Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Kahirupan pribadi

Tret kapribadian anu ngartikeun Jibril Barbosa mangrupikeun tanda Virgo Zodiak. Aranjeunna kalebet proclivity -na pikeun anggun, harmoni, kompetisi, sareng kréativitas. Salaku tambahan, Jibril ngagaduhan persona anu sempurno sareng sacara énggal ngungkabkeun detail ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadi.

Ngobrol ngeunaan kapentingan sareng hobi Jibril anjeunna parantos réa kagiatan pastime anu kalebet ngaregepkeun musik, nyanyi, ngojay, ngadatangan pantai anu indah sareng nyéépkeun waktos berkualitas sareng kulawargi sareng babaturan.

Jibril Barbosa mikaresep ngojay sareng nyéépkeun waktos di Pantai. Gambar Kiridit: Instagram.
Jibril Barbosa mikaresep ngojay sareng nyéépkeun waktos di Pantai. Gambar Kiridit: Instagram.
Carita Budak Gabriel Barbosa Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Otong

Sanaos Jibril Barbosa gaduh nilai pasar € 23.00 juta dina waktos nyerat, nilai bersihna henteu dipikanyaho kusabab kanyataan yén anjeunna ngupaykeun gajih sareng gaji sapertos dina Désémber 2019.

Hasilna, Jibril henteu sering hirup gaya hirup pamaén mewah anu ngagaduhan imah anu mahal sareng numpak mobil anu aheng. Tapi, anjeunna gaduh mobil anu pantes dirobih sareng terang kumaha nyéépkeun liburan di resorts anu mahal di sakumna dunya.

Jibril Barbosa ngajelajah dina mobil anu pantes dirobih. Kiridit Gambar: Instagram.
Jibril Barbosa ngajelajah dina mobil anu pantes dirobih. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Gabriel Barbosa Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Pikeun ngaleungitkeun carita budak leutik sareng Gabriel Barbosa urang di dieu seueur fakta anu langkung dipikanyaho atanapi henteu terang anu bisi dilebetkeun kana bio na.

Udud sareng Nginum: Jibril Barbosa henteu dirumuskeun ngaroko, sareng anjeunna henteu mendakan inuman anu raoseun inuman. Pamuterna rada fokus kana kasehatan anu saé dina awak sareng awak nalika anjeunna nyiapkeun nyandak tantangan anu panganteur bal-top.

Tato: Panginten salah sahiji pamain bal anu paling ditato dina sajarah olahraga, Jibril ngagaduhan seni awak dina tonggong, panangan, suku sareng beuheung. Kasohor diantara tato mangrupikeun gambar ti kolotna, lanceuk sareng singa ku mane anu galak.

Pandangan pikeun tato awak Jibril Barbosa. Kredit Gambar: Instagram.
Pandangan pikeun tato awak Jibril Barbosa. Kredit Gambar: Instagram.

Ageman: Pamuterna sanés tiasa waé vokal ngeunaan agama tapi tato-na anu ngagambarkeun gambar Yesus nyarioskeun kekembangan ngeunaan hubungan agamanya, kalayan kabiasaan dina kahadean katolikisme.

Naha anjeun tiasa nunjukeun gambar Yesus dina panangan katuhu Gabriel Barbosa?
Naha anjeun tiasa ningali gambar Yesus dina panangan katuhu Gabriel Barbosa?

kanyataan parios: Heuheu kami Jibril Barbosa Carita budak leutik tambah Fakta Biografi Untold. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar