Kisah Kanak-kanak Florentino Luis Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Panungtungan diropéa

Fakta Biografi Florentino Luis kami nunjukkeun liputan pinuh tina Carita Budak Leutik, Kahirupan Awal, Kolot, Fakta Kulawarga, Kabogoh, Istri, Kahirupan Pribadi sareng Hirupna. Éta analisa lengkep kajadian kasohor mimiti ti mimiti déwasa nepi ka nalika anjeunna janten Famous.

Kisah Kahirupan Florentino Luís - Katingalina, carita anu henteu terang dina Biografi na. 📷: Picuki

Leres, anjeun sareng kuring terang maén bal Portugis gaduh kieu N'Golo KanteÉnergi-tenaga dina gaya peronénan na. Prestasi ieu, tanpa ragu, ningal anjeunna ningalkeun réngking di masa depan salaku salah sahiji na Paling Top Tenaga Pertahanan Pertahanan di Dunia.

Sanaos accolades, kami ngan ukur sadar sababaraha fans maén bal parantos nganggap maca Biografi Florentino Luís anu kami atos siap, tur éta saé anu pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Kisah Kanak-kanak Florentino Luis:

Pikeun ngamimitian, julukan na 'Tino', sareng nami lengkepna nyaéta 'Florentino Ibrain Morris Luís'. Footballer Portugis dilahirkeun dina dinten ka-19 Agustus 1999 ka indungna Laura Luis, sareng bapakna, Morris Luis, di kota Lisbon, Portugal.

Sakumaha ditingalkeun di handap, Breadwinner Kulawarga dilahirkeun salaku putra kahiji sareng anak kaluar tina union antara ibu anu geulis sareng bapa pilari anu seukeut. Kolotna sepuh Florentino sigana ngagaduhan anjeunna 20 taun.

Florentino Luís lahir salaku putra kahiji sareng anak ti mimiti kulawargana. 📷: IG

Deui panutup umur antara Tino sareng dulur duduluranna, hiji hal anu tiasa ditingali. Éta kanyataan yén maén bal kedah ngémutan dékade munggaran taun-taun awal na, kalebet sakitar rama sareng ibu na. Lanceukna budak na (gambar di luhur) sigana sigana TU SORATA lahir taun 2000 dugi ka 2010.

Latar Belakang Kulawarga Florentino:

Mimiti, paling penting, henteu aya catetan anu nunjukkeun Tino, digedékeun dina latar kulawarga kulawarga anu beunghar. Anjeunna dewasa di Massamá, saurang paroki sipil di munisipalitas Sintra, Distrik Lisbon Portugal. Numutkeun statistik, ampir 30,000 jalma cicing di Massamá, sareng sepuhna Florentino Luis mangrupikeun jalma anu nyababkeun mayoritas rumah tangga kelas menengah.

Kolotna Florentino Luís, sapertos seuseueurna jalma di Massamá, dijalankeun kulawarga kelas tengah. 📷: Instagram

Mimiti, bapak anu serius katingali ngagaduhan cara nguriling rumah tanggana. Kadua Morris sareng garwa Laura sapertos rata-rata Portugis anu teu bajoang sareng wangsulan. Saatos ngalahirkeun Florentino, duanana penyayang ngamajukeun ngarencanakeun kulawarga pikeun kamajuan pribadi sareng meringkeun beban ngadukung kulawarga di Portugal sareng Afrika.

Asal Kulawarga Florentino:

Ditilik tina panémbonganana, paningal indung sareng bapak maén AYA ngagaduhan akar kulawarga ti Portugal. Numutkeun kana Florentino Luis Kaca Wiki, anu maén bal ngagaduhan asalna kulawargana ti Afrika, persis Angola.

Naha anjeun terang? ... sasama Portugis internasional- anu resep Helda Costa jeung William Carvalho ogé gaduh katurunan ti Angola. Tungtungna, gaduh nami 'Luis' henteu, hartosna hartosna Florentino Luis Suarez.

Biografi Florentino Luis Biologi- Asal Karir Bal Bal:

Pamikiran ngeunaan janten profésional sumping dina taun 2006, anu saé Piala Dunia Dunya !. Janten harita, kabagjaan seueur rumah tangga Portugis sareng Angolan langkung ageung nalika duanana nagara ngagaduhan posisi di Group D tina tahap awal Piala Dunia 2006. Pikeun bapak Florentino Luis, éta langkung némbongan kasempetan pikeun kulawargana tinimbang ngan ukur ningali pasanggiri.

Piala Dunia 2006 mangrupikeun pambuka pikeun Bapa Terpanggih anu ningali kasempetan pikeun kulawargana. 📷: Wiki sareng IG

Naha anjeun terang? ... Kinerja Portugal sareng kaendahan jajahan Portugis (Angola) ngajantenkeun seueur kulawarga pikeun ningali ningali masa depan budakna nganggo maénbal.

Kasus éta, henteu bénten bénten sareng sepuhna Florentino Luis, utamina bapakna dibayangkeun. Ngan sataun saatos Piala Dunia, Tino sakedik (yuswa 7 taun) parantos ngamimitian netepkeun yayasan pikeun karirna.

Cerita Karir Futsal sareng Peryogikeun pikeun Pengawasan Kulawarga:

Ngan saatos Piala Dunia 2006, para akadém pamuda di Portugal mimiti mekar di kénca, ka katuhu sareng tengah. Kolotna Florentino Luis ngadopsi strategi nyandak pendekatan anu henteu populer pikeun ngamimitian karir putra. Nalika kalolobaan budak asup kana maén bal, kadua kolotna disatujuan putrana pikeun ngamimitian Futsal- varian bal maén di lapangan keras, sareng di jero ruangan.

Pamuter bal Dinten Maju mimiti maén Futsal sareng tim anu disebut Tercena Futsal. Bukti di handap ieu ngungkabkeun yén Massama (dimana kulawarga Florentino Luis cicing) nyaéta ngan ukur lima menit ka drive ka Tercena dimana Tino parantos ngadaptarkeun ka futsal. Kadadeanna ngamungkinkeun bapak sareng mum Florentino pikeun nengetan kamajuanana.

Hatur nuhun kana pangawasan anu sepuh, anu Portugis ngora dina waktos na, mimiti ngingetkeun dina dunya futsal anu kreatif, rumit. Kabeneran nyaéta, maén bal indoor masihan Florentino Luis gerakan gancang, lulus pondok, kontrol bal, agresi, stamina sareng ketangkasan anu urang terang anjeunna gaduh ayeuna.

Biografi Florentino Luis-Jalan pikeun Inohong Rame:

Dina taun 2009 (dua taun saatos anjeunna maén Futsal), éta budak anom éta siap maénkeun bal-balan luar. Pikeun meunang ngamimitian anu sanés, kolot sepuh Florentino tetep ngajaga strategi awal -na, nyaéta jarak jauh ti bandung ka bumi kulawarga.

Ditinggalkeun taneuh anu di luar jalan, Tino ngora ngagaduhan ngadaptar kalayan Real SC (Real Massamá), hiji klub anu aya di Queluz, kota anu jarakna 2.7km (6 menit drive) ti bumi kulawarga Florentino Luis di Massama.

Ngarobih Bola Bal Bawang Kaluar Dibayar:

Nalika aya dina Real Sport Clube, nganggo pangalaman Futsal awal na mimiti ngungkabkeun mangpaat maksimal. Saeutik Florentino Luis, sapertos anu diperhatoskeun dina video di handap ieu, janten janten salah sahiji budak médi bal, hiji anu ngadominasi peers sareng lawanna ku tujuan. Henteu hilap, pamuda éta sanés kagungan hajatan tujuan anu indah.

Big Clubs Bakal Ngabantosan:

Janten pangsaéna dina akademi Real Sport Clube mangrupikeun hiji hal. Ieu sanés kanyataan yén raksasa Portugis bakal nyerang para akademi pikeun milarian anjeunna.

Leres na, ngora Florentino Luis ngan ukur di Real Sport Clube salami sataun saencan power power Portugis SL Benfica dugi ka pamundut sareng bapak sareng ibu na pikeun tandatanganana anu disatujuan sacara lega.

Biografi Florentino Luis Biaya- naékna Kémutan Rame:

Florentino gancang ngintegrasi kana akademi SL Benfica, lagu anu ningali anjeunna lulusan warna ngalayang dina taun 2018. Nalika lulus, gelandang lengkep dimimitian usaha tarung pikeun tim senior klub. Dina henteu waktos, anjeunna ngahontal éta- ngan dina sataun.

Nalika éta sumping ka jalma anu ngiringan karir Florentino Luis, aranjeunna sadayana yakin yén pamaén balebat ditujukeun pikeun superstardom. Janten sepuh sepuhna dina yuswa na, anjeunna parantos ngamimitian ngabantosan Benfica ngokolakeun piala gedé sapertos Primeira Liga, Supertaça jsb.

Dina yuswa lembut 19 taun, maén bal Portugis parantos biasa ngempelkeun Tropi Besar. 📷: Picuki

Dina yuswa lembut 20, Florentino Luis parantos sapertos pro anu sarasa, hiji anu masa depan terang. Siga Gedson Fernandes teu, budak ngora éta parantos ngadeg kana sagala tantangan anu dilaksanakeun. Di Benfica, kasuksésan na tiasa dilaksanakeun leaps sareng bounds.

Saperti dina waktos nyerat Biografi Florentino Luis, gelandang pertahanan ayeuna bakat panganyarna tina garis produksi SL Benfica. Asides anu dipayunkeun ku klub-klub Top Éropa, Tino ayeuna, anu kabupaten salaku anu pangsaéna 2020 Wonderkids kanggo Sport Midfielders Pertahanan Sport. Sésana, sabab saurna (kaasup pidéo na sorot di handap), ayeuna sajarah.

Florentino Luis Kisah cinta:

Kusabab sarat bal maén profésional, seueur pamaén ngora boro nunjukkeun pacar. Ieu, kumaha, sanes masalah Portugis, anu carita Asih sampurna pisan mereun.

Mimiti, hayu urang ngenalkeun saurang anu kantos kabogoh Florentino Luis sateuacan janten pamajikan. Anjeunna henteu sanés ti Bruna Guerreiro, anu janten tanggung jawab pikeun ngadamel Tino salaku manusa anu paling bahagia di dunya.

Kabogoh Florentino Luis Ngadobolan Pamajikan- Bruna Guerreiro. 📷: Novagente

Numutkeun kana waktos média sosialna, duanana mangrupikeun para sahabat anu engké janten pencinta. Aranjeunna mimiti bobogohan dina akhir taun 2016. Saatos gaduh kolotna nampi Bruna Guerreiro, maén bal Portugis, sakitar bulan Pebruari 2020 mutuskeun mutuskeun patarosan pamungkas. Tino saé diusulkeun dina gaya hébat.

Anu ngora (yuswa 20 taun) cekap pikeun némbalan sual pamungkas anu seueur pamaén sepuh umur na sieun anu dilakukeun.

Dina sababaraha taun panulis carita biografi bal-balan urang, urang teu acan ningali atanapi ngadangu saurang juru sepak ngora (yuswa 20 taun) anu parantos mutuskeun pikeun ngempelkeun papacangan na langkung kawas pamandangan pilem. Nonton pidéo sampurna Florentino Luis anu aya hubungan pikeun kabogohna, Bruna- momen, cenah ogé parobih hirupna.

Florentino Luis Kulawarga Kulawarga:

Rahasia ka karir anu kasuksésan henteu asalna tina kerja keras waé, tapi gaduh kulawarga anu caket. Éta mangrupikeun rumah tangga anu biasana aya pikeun hiji-hiji na ngahijikeun cinta. Dina bagian biografi ieu, kami bakal nyarioskeun ka anjeun langkung seueur ngeunaan Florentino Luis Kolot sareng sesa anggota kulawargi anu caket.

Minuhan kulawarga anu deukeut tina Florentino Luis. Teu katingali aranjeunna geulis? 📷: IG

Ngeunaan Florentino Luis Bapa:

Numutkeun kana Keterangan Goal ngeunaan prodigy midfield, Bapak Tino mangrupikeun pramuka maén bal anu pangheulana milarian heula pikeun milarian jasa putrana. Morris Luis katingalina mangrupikeun jenis bapak anu pasti terang pentingna hubungan kulawarga.

Minuhan Florentino Luis Dad. Ayah anu super sosial mangrupikeun jinis anu paling jalma bakal ngimpi gaduh. 📷: IG

Ngeunaan Florentino Luis Basa:

Dina glance kahiji di Laura Luis, anjeun dipikaresep bakal ngahargaan kumaha ngora jeung geulis anjeunna. Gambar di handap ieu, super mum ngagungkeun ulang taunna unggal tanggal 6 Désémber, sareng anjeunna katingali dina yuswa 40-an mimiti.

Minuhan Florentino Luís 'Mama. Indung anu kantos-glowing tina tilu kagungan Tino nalika anjeunna umurna 20-an. 📷: IG

Florentino Luis Wasalam mumuna kajabi kabogohna (Bruna) minangka jalma anu paling penting dina hirupna. Ningali ati-ati dina poto di handap sareng luhur, anjeun bakal nyatana kanyataan yén Tono anggeus irung sareng panon na mamanya.

Naha henteu Florentino Luis mum (Laura Luis) katingalina santai? Barina ogé, anjeunna parantos ngerjakeun padamel anu saé pikeun maén bal. 📷: Picuki

Babaturan sareng sababaraha anggota kulawarga ngarujuk Ibu Luis salaku 'The Guru'. Henteu siga ayeuna ménu maén bal, Laura parantos aktif dina Instagram dimana anjeunna ngagem nami 'Boxita Luis.'

Ngeunaan Florentino Luis Lanceuk:

Maén bal ngagaduhan hiji-hijina lanceukna (sakitar sapuluh taun SMP na) anu anjeunna ngajelaskeun salaku Pesky- anu nyababkeun kasulitan sareng sok bangor. Tina poto di handap ieu, bijil Bruninho mangrupikeun anak anu langkung lucu, anu resep perusahaan perusahaan ti na. Kami ngarepkeun anjeunna nuturkeun tapak suku Florentino Luis na.

Minuhan Florentino Luis Lanceuk, Bruninho Luis. Putra kadua Kulawarga katingalina janten pinuh ku kahirupan. 📷: Picuki

Ngeunaan Adik Florentino Luis:

Belnira mangrupikeun bérés anu shinny anu kajadian janten anak katélangan kulawarga Luis. Kalahiran dugi ka tanggal Juni, 2017 nunjukkeun yén anjeunna umur tilu taun sapertos dina waktos nempatkeun biografi ieu (Mei 2020). Belnira Luis anu digambar di handap ieu sareng bapakna, ibu sareng lanceukna anu super gedé.

Minuhan Tetep Florentino Luís, Belnira Luis. Orok imahna engké bakal émang lanceukna nyaéta gelandang pertahanan pangsaéna di dunya. 📷: Instagram

Ngeunaan Florentino Luis Nini:

Pertambangan produsen pertahanan tengah, sakapeung sakitar Méi 2019, kaleungitan éyang nuju tangan tiis tina pati. Ditilik tina potona di handap ieu, éta écés meningkeun yén anjeun nyaéta Granny karesep. Isro tapi teu acan hilap, mayitna tiasa istirahat kalayan rahayu, Amin!

Minuhan salah sahiji nini Florentino Luís. Anjeunna telat sareng semoga sumanget istirahat dina katenangan anu sampurna. Amin! 📷: Picuki

Florentino Luis Kahirupan Pribadi:

Pikeun terang anjeunna langkung hadé, urang badé teraskeun kana sababaraha kagiatan na. Anu mimiti sareng pangpentingna, Florentino Luis mangrupikeun diantara anu dikenal Superstitions anéh sareng Ritual Pra-Pertandingan. Sateuacan pertandingan anu penting, anu maén bal ngasongkeun kabiasaan calik ngadangukeun ka langit. Ieu kalakuan, (digambarkeun di handap ieu) mangrupikeun hiji anu anjeunna dilakukeun sateuacan final gedé.

Fakta Kahirupan Pribadi Florentino Luís. Prématur tahyul pre-pertandingan anjeunna ngungkabkeun yén anjeunna mangrupikeun sih salah saurang pemain. 📷: IG

Dina kapribadian na, anak muda nunjukkeun karakter anu bageur sareng haneut-haté. Upami henteu kapendak maén bal, Tino kamungkinan sareng babaturan di kolam renang. Tungtungna anjeunna langkung milih Paul Pogbapendekatan 'rambut pikeun rambut na.

Florentino Luis Fakta LifeStyle:

Teu ngitung anjeunna, nalika mikirkeun pamaén sepak bola anu ngan ukur tuang di réstoran posh, nyetir mobil ekslusif, gaduh imah gedé (agén) sareng ngagem baju haute couture. Gelandang tengah anu sacara taktik, sapertos anu dihandap di handap, henteu nganggo artos nyalira.

Florentino Luís Gaya hirup-Leres, panginten pakéan na henteu aya anu nyerat di bumi, tapi éta naon anu hirup gaya hirup hina anu pikeun pamaén bal. 📷: Picuki

Florentino Luis fakta:

Dina tahap pamungkas panulisan kami, kami nyarioskeun kanyataan anjeun teu pernah terang yén aya ngeunaan Florentino Luis. Tanpa reureuh, hayu urang mimitian

kanyataan #1- Florentino Luis Salary Ngarecah

JENIS / JABATANPendapatan di Euros (€)Pendapatan dina Dolar ($)Pendapatan di Pounds (£)
Per Taun€ 312,480$339,145£ 278,316
per Bulan€ 26,040$28,262£ 23,193
Per Minggu€ 6,000$6,512£ 5,344
Per Poé€ 587$930.3£ 763.4
Per Jam€ 35,7$38.8£ 31.8
Per Menit€ 0.60$0.65£ 0.53
Per Detik€ 0.01$0.01£ 0.01

Ieu naon Florentino Luis parantos hasil ti anjeun mimiti ningali Halaman ieu.

€ 0

kanyataan #2- ngabandingkeun Gaji ieu kanggo penghasilan Warga Rata-rata:

Naha anjeun terang? ... Rata-rata warga Portugis sareng gelar Universitas earn € 1547 per bulan. Jalma ieu kedah damel pikeun 1.4 taun anu sakitar sataun sareng lima bulan pikeun level gaji bulanan Florentino Luis (angka Mei 2020).

kanyataan #3- Alesan pikeun Florentino Luis Nickname:

Média Portugis ngarujuk anjeunna salaku 'O Polvo' (The Octopus). Gelaran ieu sumping ka sukuna, anu ngan ukur lami. Éta ogé kusabab Florentino ngagaduhan kamampuan pikeun ngaleungitkeun awak panjang na sanajan dina sudut anu ketat pikeun ngaraos kapendem betah. Paul Pogba ogé ngagaduhan julukan ieu.

kanyataan #4- Naon Fakta FIFA na Nyarios:

Tina stats di handap, anjeun bakal satuju sareng kuring yén Tino sacara bertahap nyayogikeun kana janten hiji gelandang pertahanan pangsaéna di dunya.

Statistik FIFA midfielder pertahanan nyarios seueur ngeunaan masa depan na. Anjeun kudu waspada! 📷: SoFIFA

kanyataan #5- Komitmen Kaagamaan:

Kolotna Florentino Luis Koloténkeun anjeunna janten bumi Kristen. Nanging, pikeun sababaraha alesan, anjeunna henteu dibaptis nalika murangkalih. Gagasan pikeun ngamimitian upacara Kristen dugi ka awal taun 2020 saatos anjeunna ngusulkeun ka kabogohna, Bruna Guerreiro.

Florentino Luis Agama- Baptisan-Na ngajelaskeun iman Kristen-Na.📷: Instagram

Di luhur, tukang maén bal nya sirah na dicelup kana cai (kalakuan Baptisan) ku anggota gareja. Numutkeun anjeunna, dibaptis nandaan awal anu anyar pikeun hirupna.

Wiki:

Tabel di handap ieu ngarobih Florentino Luis Profil kana bit inpormasi singket anu nyimpulkeun biografi na.

Pertanyaan BiografiJawaban Wiki
Nami lengkep:Florentino Ibrain Morris Luís.
dilahirkeun:19 Agustus 1999 di Lisbon, Portugal.
Kolot:Laura Luis (Ibu) sareng Morris Luis (Bapa).
Kulawarga Asal:Angola.
duduluran:Bruninho Luis (adi) sareng Belnira Luis (adi).
Pamajikan:Bruna Guerreiro (Tilas Kabogoh).
jangkungna:1.84 m (dina méter) sareng 6 ft 0 di (dina suku sareng inci).
pangajaran:Tercena (futsal).
Zodiak:Leo.
Landihan:'O Polvo' (The Octopus)
Hobi:Ngojay.

kacindekan:

Hatur nuhun pikeun maca éksténsif nyerat ngeunaan Florentino Luis Childhood Story sareng Biografi. Kanggo kami, para nonoman ditujukeun pikeun kasuksésan sareng teu aya waktos, siap nuturkeun jejak baheula Benfica starlets- anu dipikaresepna Ederson, Bernardo Silva, Andre Gomes, Joao Cancelo sareng Joao Felix.

Punten wartosan kami, dina bagian koméntar, naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan tulisan kami di Florentino Luis anu masa depanna terang pisan. Salaku conto, anjeunna Sigana anjeunna bakal ngaleuwihan N'golo Kante?

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu