Carita Budak Levan Duvan Zapata Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Carita Budak Levan Duvan Zapata Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Ngamimitian, julukan na nyaéta “Big Panther". Kami masihan anjeun liputan pinuh ku Carita Budak Leutik Duvan Zapata, Biografi, Fakta Kulawarga, Kolot, Hirup Awal sareng acara-acara kasohor anu sanés nalika anjeunna masih leutik dugi anjeunna janten populér.

Hirup naékna Duvan Zapata. Potret Gambar: Semana sareng Goal.
Hirup naékna Duvan Zapata. Potret Gambar: Semana sareng Goal.

Leres, sadayana terang Zapata pikeun kecepatanana, fisikitas sareng mata hébat na pikeun nyetak tujuan. Nanging, ngan ukur sababaraha anu ningalikeun versi kami tina Biografi Duvan Zapata anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Levan Duvan Zapata- Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Pikeun mimitian ku, Duván Esteban Zapata Banguero lahir tanggal 1 April 1991 di klinik Rafael Uribe Uribe di Cali, Kolombia. Anjeunna anu kadua ti dua murangkalih anu ngalahirkeun indungna, Late Elfa Cely Banguero sareng ka ramana, Luis Oliver Zapata. Di handap ieu mangrupikeun langka poto kolotna Duvan Zapata.

Minuhan kolotna Duvan Zapata- indungna, Late Elfa Cely Banguero sareng ka ramana, Luis Oliver Zapata. Potret Gambar: Semana.
Minuhan kolotna Duvan Zapata- indungna, Late Elfa Cely Banguero sareng ka ramana, Luis Oliver Zapata. Potret Gambar: Semana.

Latar Kulawarga Duvan Zapata: Naha anjeun terang yén tukang sihir bal nyaéta nasional Columbian tina etnik dicampur sareng asal kulawarga Afro-Amérika? Kanyataanna, kolotna Duvan Zapata ngangkat anjeunna di lingkungan Córdoba distrik Aguablanca, di Cali dimana anjeunna tumbuh disamping adi lanceukna Cindy Carolina.

Poto Budak Duvan Zapata lucu - Anjeunna digedékeun di Cordoba di Cali. Kiridit Gambar: Semana.
Poto Budak Duvan Zapata lucu - Anjeunna digedékeun di Cordoba di Cali. Kiridit Gambar: Semana.

Hirup Awal Duvan Zapata: Tumuwuh di Córdoba, anom Duvan mimiti maén maén bal di jalan pejalan kaki Cali di tempat imahna. Nalika éta anak ngora éta, éta anjeunna ngimpi janten pamaén bal anu kasohor, sanes pikeun Kinérja atanapi kekayaan anu luar biasa tapi tiasa mampuh PlayStation!

Carita Budak Levan Duvan Zapata- Pendidikan dan Karir meta

Ku waktos Duván yuswa 11 taun, bakat maén balna parantos jelas kristal ka sepuhna anu nganggap yén pas di sakola konvensional di Liceo Superior del Valle di Ciudad Córdoba kedah disarengan sareng narupuskeun karir profésional dina maén bal.

Dina pukul 11, Duvan parantos ngagaduhan faksika atlit sareng siap ngamimitian ngawangun karir maén bal. Kiridit Gambar: Semana.
Dina pukul 11, Duvan parantos ngagaduhan faksika atlit sareng siap ngamimitian ngawangun karir maén bal. Kiridit Gambar: Semana.

Janten, Duván kelas 6 saatos nampi izin ti kolotna diidinan ngadaptarkeun tingkat budak leutik klub lokal América de Cali di 2002. Samentawis di klub lokal, Duvan tumuwuh kakuatan, skillset sareng jangkungna sapertos anjeunna parantos aya. nangtung jangkungna dina 1.86m nalika anjeunna yuswa 16 taun dina taun 2007.

Carita Budak Levan Duvan Zapata- Mimiti Karir Kahirupan

Di América de Cali éta Duvan ngalangkungan jajaran, ngancik profésional bahkan mencetak présip na pikeun kamenangan pelatih - Diego Umaña - anu kantos masihan anjeunna kasempetan pikeun ngalatih skuad senior klub. Duván maén pikeun América de Cali pikeun dua musim deui (2009/2010 & 2010/2011) sateuacan anjeunna dipinjamkeun ka sisi Argentina - Estudiantes dimana anjeunna ogé mencetak debut na.

Ngalangkung jajaran: Naha anjeun tiasa nunjukkeun anjeunna sareng tim cagar klub América de Cali? Kiridit Gambar: Semana.
Ngalangkung jajaran: Naha anjeun tiasa nunjukkeun anjeunna sareng tim cagar klub América de Cali? Kiridit Gambar: Semana.

Produser bal maén neraskeun kanaékan gawang saé dina gawang sanaos kalana ngadamel penampilan kalayan tim cagar klub. Sapertos kitu, Estudiantes mésér satengahna hak maénna ti América de Cali saencan anjeunna mimiti narik minat ti klub-klub Éropa top kaasup West Ham anu caket Signing tapi anjeunna nyerah kusabab henteu tiasa kéngingkeun ijin karya pikeun anjeunna. Kabagjaan kulawarga Duvan Zapata terang teu aya watesna dina waktos klub Itali, Napoli ngabantosan anjeunna ngamanca visa Itali pikeun maén aranjeunna.

Biografi Duvan Zapata- Jalan ka Inohong Story

Duvan anu antukna mésér ku Side Side Napoli, henteu nampi kasempetan anu pantes pikeun ngabuktikeun dirina sanaos salah sahiji mérek pang mahalna dina waktos éta. Kanyataanna, Napoli-palatih tuluy Rafa Benitez sering nyatakeun yén Duvan penting pikeun klub tapi kurangna striker nalika playtime ngabuktikeun sabalikna.

Napoli dimana anjeunna munggaran ngalaman kuciwa maén maén bal top-flight. Kiridit Gambar: Goal.
Napoli dimana anjeunna munggaran ngalaman kuciwa maén maén bal top-flight. Kiridit Gambar: Goal.

Ku kituna, éta henteu heran Naples injeuman Duvan ka Udinese dimana anjeunna mendakan bentuk anu teu stabil kusabab tatu. Sanes Duvan tiasa narik pinjaman dina Sampdoria dimana anjeunna masih tebih tina minuhan poténsial. Nyatana, Duvan nampi sauran ka skuad awal Kolombia pikeun Piala Dunia 2018 tapi henteu nganggo cut final pikeun roster kusabab alesan anu jelas.

Biografi Duvan Zapata- Naek ka Inohong Story

Éta sapertos phoenix anu naék tina abu na, Duvan mimiti nunjukkeun poténsial pinuh na Atlanta, hiji klub anu anjeunna dijual ku Sampdoria saatos sisi Itali mutuskeun yén anjeunna henteu deui diperyogikeun.

Kalayan Gol sanggeus tujuan, Duvan ngadegkeun dirina salaku panulis luhur liga Serie A babarengan Cristiano Ronaldo dina usum debutna! Anjeunna bahkan ngabantosan Atalanta ngahontal 2019 Coppa Italia Final sareng ngahontal tempat katilu di Serie A. Sésana, sakumaha anu dikucapkeunana, nyaéta sejarah.

Tingali anu ngabagi panghargaan sareng Christiano Ronaldo. Kiridit Gambar: Instagram.
Tingali anu ngabagi panghargaan sareng Christiano Ronaldo. Kiridit Gambar: Instagram.

Duvan Zapata Pamajikan sareng Barudak

Pindah kana kahirupan kulawarga Duvan Zapata, anjeunna nikah sareng kabogoh anu janten pamajikan - Nana Montaño sareng seueur anu saé pikeun anjeunna dina kahirupan kakawinan. Pangantenan patepung nalika taun 2012 di Cali nalika Duvan nuju maén samping Argentina di Estudiantes. Nana mangrupikeun mahasiswa Universitas anu diajarkeun Psikologi dina waktos éta. Aranjeunna tanggal sababaraha taun saatos sareng nyandak hubungan ka tingkat salajengna ku nikah sababaraha taun ti harita.

Pendak sareng Pamajikan Duvan Zapata. Aranjeunna katingali sampurna pikeun silih, henteu? Kiridit Gambar: Instagram.
Minuhan Pamajikan Duvan Zapata. Aranjeunna katingali sampurna pikeun unggal séjén? Kiridit Gambar: Instagram.

Nana mangrupikeun wanoja anu leres terang kumaha ngajaga anjeunna lalaki! Sapertos kitu, henteu aya catetan Duvan anu gaduh kabogoh anu sanés nalika éta nalika tanggal awéwé éta anu bakal janten garwa. Pangantenan mangrupikeun kolotna ka dua murangkalih anu saé dina waktos nyerat bio ieu. Aranjeunna kalebet Dantzel (putri) sareng Dayton (putra).

Foto Duvan Zapata sareng pamajikanana sareng murangkalih Dantzel & Dayton. Kiridit Gambar: Instagram.
Foto Duvan Zapata sareng pamajikanana sareng murangkalih Dantzel & Dayton. Kiridit Gambar: Instagram.

Duvan Zapata Fakta Kulawarga sareng Hirup

Saha Duvan Zapata anu teu gaduh kulawarga sareng naon anu bakal anjeunna janten upami sepuh sareng dulur na henteu aya kanggo anjeunna ti mimiti? Kami masihan anjeun fakta ngeunaan anggota kulawarga Duvan Zapata mimitian ku kolotna.

Ngeunaan bapa Duvan Zapata: Luis Oliver Zapata mangrupikeun bapa genius maén bal. Anjeunna ngalahir di Koréa, Columbia sareng digedékeun di Tetillo. Leres, Zapata mangrupikeun bapak anu asih sareng anu ngadukung, anjeunna teras-terasan ngangkat Duvan janten budak anu taat sareng hormat sareng mastikeun yén anjeunna saimbang akademik maén bal. Naon deui? Luis henteu pernah sono nyandak Duvan pikeun latihan nalika narjamahkeun karir. Ayeuna Luis parantos gaduh peran penting dina ngan ukur putrana ngan ukur anu kedah difokuskeun sareng tetep hina.

Poto langka tina Luis mikaresep pakansi anu mahal tina prestasi karir putrana. Kiridit Gambar: WTFoot.
Poto anu langka tina Luis anu mikaresep liburan anu mahal pisan pikeun prestasi karir putrana. Kiridit Gambar: WTFoot.

Ngeunaan indung Duvan Zapata: Ahir ibu-ibu Elfa Cely Banguero Duvan Zapata. Anjeunna dilahirkeun di Padilla, Columbia sareng ogé digedékeun di Tetillo dimana anjeunna tepang sareng bapak Duvan. Siga salakina Luis, Elfa mangrupikeun pitulung pikeun naékna hiji-hijina putra. Kanyataanna, anjeunna dikonsumsi kanggo nyandak Duvan umur 11 taun pikeun tryout kana tingkat budakna klub lokal América de Cali. Sedih anjeunna henteu kantos cicing cukup lami pikeun ngaraosan buatan tenaga kerja nalika anjeunna rubuh sareng tilar dunya dina Juni 2010. Sanajan pupusna anjeunna parasaan pisan ku Duvan, anjeunna nyalira nyalira dina waktos kirang waktos sareng nyandak kaputusan pikeun ngahargaan mémori ku indungna ku tetep fokus kana maén bal.

Pendak sareng Ibu Duvan Zapata urang: Anjeunna henteu sapertos anu sanés: Émutan Elfa Cely Banguero bakal salamina dijaga dina manah putrana Duvan. Kiridit Gambar: Semana.
Minuhan Ibu Duvan Zapata: Parantos teu siga anu sanés: Ingetan Elfa Cely Banguero bakal salawasna salamina diasihan putrana Duvan. Kiridit Gambar: Semana.

Ngeunaan duduluran Duvan Zapata: Naha anjeun terang yén Duvan teu gaduh lanceuk tapi adina anu ogé kolotna kolot. Wanita anu dikenalkeun salaku Cindy Carolina Galuh dewasa sareng Duvan sareng parantos anjeunna caket sareng anjeunna ti mimiti ngantos dugi ka ayeuna. Éta pikaresepeun pikeun dicatet yén duanana ngabagi minat anu sami pikeun maén bal sareng ngajaga garis komunikasi kabuka paduli kanyataanna jarakna mil.

Papanggih Suster Duvan Zapata- Cindy Carolina. Duanana ageung babarengan sareng masih ngabagi hubungan anu caket. Kiridit Gambar: Semana.
Minuhan Sister Duvan Zapata- Sister Cindy Carolina. Duanana tumuwuh babarengan ngahiji sareng masih ngabagi beungkeut anu caket. Kiridit Gambar: Semana.

Ngeunaan baraya Duvan Zapata: Jauh ti kahirupan langsung Duvan Zapata, henteu seueur terang ngeunaan akar karuhun na kulawargana sabab aya hubunganna sareng nini-nini. Nuhun ka salah sahiji kolotna Duvan Zapata, anjeunna ninggali sareng Cristian Zapata anu misan na. Cristian maén pikeun Serie A sisi Genoa, henteu seueur anu dipikanyaho ngeunaan paman sareng bibi na nalika budakna, budak awéwé sareng sepupuna henteu acan dikenal dina waktos nyerat biografi ieu.

Pendak sareng misan Duvan anu kawéntar Cristian Zapata. Kiridit Gambar: Transfermarket.
Papanggih dulur misan terkenal Duvan, Cristian Zapata. Kiridit Gambar: Transfermarket.

Biografi Duvan Zapata-Fakta Kahirupan pribadi

Status Duvan Zapata salaku striker prolific dilengkepan - na malah langkung saé - ku kapribadian anu ageung anu ditetepkeun ku sipat Aries Zodiak. Anjeunna hina, energetic, seneng-seneng, tahan banting, ambisius sareng kabuka pikeun ngungkabkeun fakta ngeunaan fakta pribadi sareng pribadi.

Iraha éta striker henteu ngalatih atanapi maén bal, anjeunna ngalibetkeun sababaraha kagiatan anu ti lembur anu dianggap salaku kapentingan sareng hobi. Aranjeunna kaasup perjalanan, ngojay, maen video sareng nyéépkeun waktos anu saé sareng kulawargana sareng réncang.

Hiji studi anu deukeut ngeunaan Speedometer perkasa nunjukkeun kapal pesiar Duvan di Mini Cooper. Saeutik heran budak éta hoyong selfie sareng anjeunna. Kiridit Gambar: WTFoot.
Hiji studi anu deukeut ngeunaan Speedometer perkasa nunjukkeun kapal pesiar Duvan di Mini Cooper. Saeutik heran budak éta hoyong selfie sareng anjeunna. Kiridit Gambar: WTFoot.

Biografi Duvan Zapata- Fakta Otong

Ngeunaan kumaha carana ngadamel Duvan Zapata sareng nyéépkeun artosna, anjeunna gaduh perkiraan bersih bernilai $ 1M dina waktos nyerat. Sebagian besar kabeungharan striker parantos sumber anu didamel dina gaji sareng upah anu anjeunna katampi kanggo maén bal top-flight sedengkeun présporasi tiasa nyababkeun kakayaan anu signifikan pikeun kakayaan naékna.

Sapertos kitu, panarajang tiasa hirup gaya hirup mewah anu dipikahoyong ku penggemar sareng musuh. Bukti kahirupan Duvan anu saé kaasup kamampuan pikeun nyetir mobil méwah ogé cicing di bumi sareng apartemen anu murah.

Hiji studi anu deukeut ngeunaan Speedometer perkasa nunjukkeun kapal pesiar Duvan di Mini Cooper. Saeutik heran budak éta hoyong selfie sareng anjeunna. Kiridit Gambar: WTFoot.

Biografi Duvan Zapata- Fakta Untold

Pikeun ngabungkus carita budak leutik Duvan Zapata sareng biografi di dieu seueur fakta anu teu dipikanyaho atanapi teu terang ngeunaan striker.

Fakta # 1: Kerusakan Gaji: Saperti dina waktos nyerat, kontrak striker sareng Atlanta SM ningali anjeunna kéngingkeun gaji mékan 4,680,000 sataun. Gaji crunching Duvan Zapata kana angka anu langkung jero, kami gaduh ieu;

RASA GOLONGANSalari DI USDSALARI DI EUROSaléndang dina Béntang Pangéran
PER TAUN$5,122,377€ 4,680,000£ 3,970,867
PER WULANG$394,029€ 360,000£ 305,405
PERMINGGU$98,490€ 90,000£ 76,351
PER HARI$14,069€ 12,857£ 10,908
PER WUASA$586€ 536£ 455
PER MENIT$9.76€ 8.9£ 7.58
PER KEDUA$0.16€ 0.15£ 0.13

Di dieu, urang nambihan gaji Duvan Zapata unggal detik. Ieu sabaraha anjeunna hasil tina anjeunna parantos ningali halaman ieu.

€ 0

Upami nomer di luhur henteu naék, hartosna anjeun ningali ti an Kaca AMP. ayeuna Klik IEUH ningali gaji gaji Zapata per detik. Naha anjeun terang?… Éta bakal nyandak pagawe rata-rata di Éropa sahenteuna 18.5 taun kanggo earn sami Big Panther earns dina 1 sasih.

Fakta # 2: Agama: Numutkeun laporan, kamungkinan kolotna Davan Zapata ngangkat anjeunna dina taat kana iman agama katolik. Ikaw, anu nyerang, henteu ageung dina agama tapi sakali-aya ditilik di garéja katolik (tingali di handap). Perkembangan ieu masihan kapercayaan pikeun kamungkinan Duvan salaku Kristen sareng katolik ngalaksanakeun.

Agama Duvan Zapata- Henteu nampik kanyataan yén anjeunna jalma anu percaya. Kiridit Gambar: Instagram.
Agama Duvan Zapata- Teu aya anu nolak kanyataan yén anjeunna téh mukmin. Kiridit Gambar: Instagram.

Fakta # 3: Fakta Tatu Duvan Zapata: siga Donyell Malen, Samuel Chukwueze, Luis Muriel jeung Krzysztof Piatek, Duvan Zapata teu gaduh seni seni dina wanci nyerat, naha peminat henteu gaduh tato mantenna acan. Anjeunna rada fokus kana ningkatkeun fase awakna, stamina sareng kamungkinan jangkungna pikeun duét aerial langkung épéktip.

Poto bukti anjeunna henteu ngagaduhan tato dina waktos nyerat. Kiridit Gambar: WTfoot.
Poto bukti anjeunna henteu ngagaduhan tato dina waktos nyerat. Kiridit Gambar: WTfoot.

Fakta # 4: Duvan Zapata FIFA rating: Naha anjeun terang yén Duvan Zapata ngagaduhan rating FIFA sakabéh dina 83 dina waktos nyerat. Sanaos rating na parantos ngalaman naékna astronomis dina waktos ayeuna, teu aya anu nolak kanyataan yén rating 87 bakal pikaresepeun pikeun para pecinta karir FIFA anu mikahoyong combo anu sampurna-sampurna ku skillset.

Saurana naék sareng gancang. Kiridit Gambar: SoFIFA.
Saurana naék sareng gancang. Kiridit Gambar: SoFIFA.

Fakta # 5: Duvan Zapata Pets: Aya seueur striker anu gaduh hal pikeun piaraan khususna anjing sareng Duvan Zapata mangrupikeun salah sahijina! Kanyataanna, anjing na sapertos salian pikeun kulawargana langsung sakumaha dibuktikeun dina cara anu anjeunna dipidangkeun dina poto kulawarga.

Naha anjeun resep piaraan sapertos Duvan Zapata sareng kulawargana? Kiridit Gambar: Instagram.
Naha anjeun resep piaraan sapertos Duvan Zapata sareng kulawargana? Kiridit Gambar: Instagram.

Fakta # 6: Duvan Zapata Udud sareng Nginum Fakta: Duvan Zapata henteu dirumuskeun pikeun nginum inuman anu saé, henteu ogé anjeunna henteu ngaco udud dina waktos nyerat. Kalayan kabiasaan anu séhat sapertos kieu, Duvan ngiringan liga pamaén bal anu henteu leungit tetempoan peryogi hirup sareng tetep séhat.

Biografi Duvan Zapata- Dasar Pangaweruh Wiki

Dina bagian akhir ieu Fakta Biografi Duvan Zapata, anjeun tiasa ningali dasar pengetahuan Wiki kami. Ditampilkeun di handap, éta ngabantosan anjeun mendakan inpormasi ngeunaan striker kalayan cara anu ringkes sareng gampang.

INFIK WIKIWaleran
Ngaran lengkep Duvan ZapataDuván Esteban Zapata Banguero
Tanggal kalahiran Duvan Zapata1st April 1991
Umur Duvan Zapata28 (sakumaha dina Feburary 2020)
Ngaran Bapa Duvan ZapataLuis Oliver Zapata
Ngaran Ibu Duvan ZapataElfa Cely Banguero (Ahir)
Jangkungna Duvan Zapata1.89 m (6 ft 2 di)
Tempat kalahiran Duvan ZapataPadilla, Cauca, Kolombia
Adina Duvan ZapataCindy Karolina
Duos Zapata urangCristian Zapata
Agama duvan ZapataKristen (Katolik)
Pamajikan Duvan ZapataNana Montano
Barudak Duvan ZapataDantzel (putrina) sareng Dayton (putrana).

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Cerita Budak Leutik Duvan Zapata kami sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu