Carita Budak Leutik Domenico Berardi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

0
142
Carita Budak Leutik Domenico Berardi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kiridit ka Sportmirtese sareng BesthqWallPepers
Carita Budak Leutik Domenico Berardi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kiridit ka Sportmirtese sareng BesthqWallPepers

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football kalawan nickname nu "Mimmo". Carita Budak Biasa Domenico Berardi urang sareng Fakta Biografi Untold masihan anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Hirup sareng kebangkitan Domenico Berardi
Hirup sareng kebangkitan Domenico Berardi. Gambar Kiridit: Sportmirtese, Castrumcropalatum sareng SportsMole.

analisis ngalibatkeun hirupna mimiti, latar kulawarga, hirup pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup jeung saeutik lianna - fakta dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadayana terang tina kamampuan sareng panon na pikeun tujuan. Nanging ngan ukur sababaraha anu nganggap Biografi Domenico Berardi anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Leutik Domenico Berardi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Domenico Berardi lahir di 1 dinten Agustus 1994 di Cariati, hiji kota di propinsi Cosenza di daérah Calabria kidul Italia. Anjeunna bungsu tina tilu murangkalih anu ngalahir ka indungna, Maria sareng ka ramana, Luigi.

Domenico Berardi lahir ka kolot anu sakedik dipikanyaho.
Domenico Berardi lahir ka kolot anu sakedik dipikanyaho. Kiridit Gambar: PxHere sareng Sportmirtese.

Nasional Italia tina suku bangsa bodas sareng akar anu dipikanyaho diangkat di kota Bocchigliero propinsi Cosenza di Italia dimana anjeunna tumbuh disarengan lanceukna, Francesco sareng adina, Severina.

Domenico Berardi tumuwuh di Bocchigliero di propinsi Cosenza
Domenico Berardi tumuwuh di Bocchigliero di propinsi Cosenza. Kiridit Gambar: WorldAtlas sareng Sportmirtese.

Ngembang di kota, Berardi henteu pondok tina alesan anu bakal nanggung anjeunna kasempetan maén bal sareng réréncangan dina ampir unggal dinten saminggu. Anjeunna kadang nyamar gaduh nyeri beuteung supados ngahindari sakola sareng teras resep maén olahraga.

Carita Budak Leutik Domenico Berardi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Hatur nuhun dilahirkeun kana kulawarga anu dipikacinta bal, Young Berardi ngadaptar dina sakola maén bal Castello di Mirto - dusun Crosia, ogé di Provinsi Cosenza, Italia - dimana anjeunna nyandak léngkah munggaran dina maén bal kompetitif.

Domenico Berardi nyandak léngkah kahijina dina maén bal kompetitif di sakola maén bal Castello.
Domenico Berardi nyandak léngkah kahijina dina maén bal kompetitif di sakola maén bal Castello. Kredit Gambar: Sportmirtese sareng TUON.

Nalika pelatihan di Sakola, Berardi diajar sareng nunjukkeun skillet anu ngajantenkeun bentuk pemarkahan tujuan anu saé pikeun datang. Hasilna, palatih anjeunna sering ditugaskeun anggota tim dina masihan bola ka anjeunna pikeun tujuan anu pasti.

Carita Budak Leutik Domenico Berardi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Ku waktosna Berardi yuswa 13 di 2008, anjeunna nguciwakeun salam ka para sahabatna di Mirto supados tiasa asup ka akademi bal-balan Cosenza dimana bakal nyéépkeun waktos anu paling pondok dina karir nonoman (2008-2010).

Domenico Berardi ngagaduhan kartu identitas maén bal sateuacan anjeunna ngagabung ka Cosenza.
Domenico Berardi ngagaduhan kartu identitas maén bal sateuacan anjeunna ngagabung ka Cosenza. Kiridit Gambar: Sportmirtese.

Dina minggu anu saé, Berardi ngadatangan kampus universitas lanceukna Francesco di Bodena. Nalika di perkarangan kampus, anjeunna parantos kalibet dina patandingan anu balas sareng lanceukna sareng anggota komunitas sanés sanés. Henteu kéngingkeun ka Berardi, aya pramuka ti Sassuolo di buruan anu mikat bakat atahnya.

Carita Budak Leutik Domenico Berardi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan Ka Inohong Story

Kituna, Berardi umur 16 taun dibawa ka Sassuolo dimana anjeunna ngulih jajaran. Berardi ngadamel debut kanggo tim mimitina di klub dina 27 kaping Agustus 2012 nalika Serie B ngalawan Cesena sareng neraskeun ngabantosan sisina ngalaksanakeun promosi ka Serie A.

Sanaos naékna Berardi ngalangkungan jajaran tiasa nyerang seueur sakedik, sanés tanpa kaputusan panginten. Bal balanja anu gancang-gancang kagungan seueur tim di Éropa anu milari signature na. Tapi, anjeunna nganggap dirina henteu acan dewasa sarta milih ngabéréskeun prosés maturation di Sassuolo.

Domenico Berardi nyieun kaputusan pikeun tetep di Sassuolo sanajan narik klub anu langkung ageung kalayan wangun anu pikaresepeun.
Domenico Berardi nyieun kaputusan pikeun tetep di Sassuolo sanajan narik klub anu langkung ageung kalayan wangun anu pikaresepeun. Kiridit Gambar: Castrumcropalatum.
Carita Budak Leutik Domenico Berardi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek Pikeun Inohong Story

Dina taun-taun salajengna (2013 - 2015) Domenico dibuktikeun janten salah sahiji pamaén nonoman ngora anu paling ngajanjikeun di Italia sareng meunang sababaraha panghargaan individu kalebet panghargaan 2015 Bravo pikeun footballer ngora luar biasa.

Naon deui? anjeunna tilu kali didaptarkeun salaku salah sahiji pamaén ngora luhur-100 di dunya ku Don Balón di 2013, 2014 sareng 2015. Teras gancang ka waktos nyerat, Berardi mangrupikeun séktor anu paling luhur waktos Sassuolo sareng pamuter anu ditéang saé anu parantos narik minat Roma, Tottenham sareng Liverpool. Sésana, sabab nyarios, mangrupikeun sajarah.

Domenico Berardi nyaéta panulis gol pangluhurna Sassuolo dina waktos nyerat.
Domenico Berardi nyaéta panulis gol pangluhurna Sassuolo dina waktos nyerat. Kiridit Gambar: BleacherReport.
Carita Budak Leutik Domenico Berardi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta hubungan Kahirupan

Ngaléngkah kana perkawis perkawis kahirupan cinta Domenico Berardi, sabaraha nami anu tiasa dipendakan dina buku sajarah dating na sareng kumaha hubunganana ayeuna dina waktos nyerat bio ieu?

Pikeun dimimitian ku, Berardi teu acan disebat tanggal awéwé sateuacan anjeunna tepang kabogohna janten tunangan (janten pamajikan) - Francesca Fantuzzi. Francesca mimiti ningali Berardi nalika pertandingan nonoman sareng saatos ngahubungi anjeunna via Facebook. Aranjeunna teu acan kapisahkeun saprak tiheula sareng ngabagéakeun putra (s) atanapi putri (iraha) iraha waé pas.

Domenico Berardi dina poto anu dipikacinta kalayan tunangan Francesca Fantuzzi
Domenico Berardi dina poto anu dipikacinta kalayan tunangan Francesca Fantuzzi. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Leutik Domenico Berardi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta kulawarga Kahirupan

Domenico Berardi ngahudangkeun tina latar kulawarga kelas tengah. Kami ngajelaskeun fakta ngeunaan kahirupan kulawargana.

Ngeunaan bapa Domenico Berardi: Luigi nyaéta bapa Berardi. Luigi parantos gairah antara Inter Milan sateuacan Berardi lahir. Sanajan kitu, anjeunna gaduh tempat lemes pikeun Sassuolo anu dimaénkeun putrana. Ayana dukungan ti tilu ngabantosan gairah Berardi pikeun maén bal sareng teras ngadukung anjeunna dugi ka tanggal.

Ngeunaan indung Domenico Berardi: Maria nyaéta ibu Berardi. Anjeunna mangrupikeun ibu rumah tangga anu ngabantosan diangkat Berardi sareng duduluran na. Ibu anu ngadukung pikeun tilu ogé ngagaduhan kapentingan maén bal. Kanyataanna, anjeunna mangrupikeun suporter Juventus FC sareng tangtosna, klub anak bungsu - Sassuolo.

Domenico Berardi digedékeun ku kolot anu sakedik dipikanyaho
Domenico Berardi digedékeun ku kolot anu sakedik dipikanyaho. Gambar Kiridit: ClipArtStudio sareng TransferMarket.

Ngeunaan dulur duduluran Domenico Berardi: Berardi gaduh dua duduluran anu sepuh. Aranjeunna kaasup lanceukna Francesco sareng adina Severina. Sanaos henteu seueur dipikanyaho ngeunaan duduluran, aranjeunna sanés olahraga olahraga karir sapertos Berardi. Nanging, duanana resep maén bal sareng nuturkeun patandingan sareng gairah.

Ngeunaan baraya Domenico Berardi: Jauh ti kulawarga langsung Berardi, henteu seueur dipikanyaho ngeunaan nini sareng nini indung bapa na bari bapa-bapa na, bibi, sepupu, kaponakan sareng nieces anu acan dikenalkeun.

Carita Budak Leutik Domenico Berardi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Kahirupan pribadi

Nyarios kapribadian Berardi, anjeunna gaduh persona anu luar biasa anu ngagambarkeun sifat hirup individu anu dipandu ku Leo Zodiac Sign. Salaku tambahan, Anjeunna saimbang, intuitif sareng leres pisan ka bumi.

Pamuter anu sacara modéren ngungkabkeun inpormasi ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadi, gaduh kapentingan sareng hobi anu kalebet balap F1, iinditan, ngojay, maén video, ngupingkeun musik sareng nyéépkeun waktos kualitas pikeun kulawarga sareng babaturan.

Domenico Berardi gaduh kapentingan dina balap F1. Naha anjeun nunjuk Charles Leclerc dina poto
Domenico Berardi gaduh kapentingan dina balap F1. Naha anjeun titik Charles Leclerc dina poto? Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Leutik Domenico Berardi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Otong

Ngeunaan kumaha Berardi nyieun sareng nyéépkeun artos, nilainya bersih masih ditinjau dina waktos nyerat samentawis nilai pasar na mangrupikeun € 20 juta. Konstituén kabeungharan anu dipikanyaho Berardi ti mimiti nganyahokeun na anu direncanakeun Gaji na.

Sanaos playmaker henteu gancang ngajantenkeun kabeungharanna ku nunjukkeun mobil mobil sareng imah méwahna, anjeunna ageung ngicalkeun wisata anu mahal pikeun resorts dimana anjeunna nyéépkeun artos sareng waktos kualitas kalayan réréncangan na.

Domenico Berardi gaduh waktos anu saé dina Resort anu mahal sareng réréncangan Marco Benassi
Domenico Berardi gaduh waktos anu saé dina Resort anu mahal sareng réréncangan Marco Benassi. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Leutik Domenico Berardi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Carita budak leutik Domenico Berardi sareng biografi pangsaéna dibungkus fakta anu langkung handap atanapi sakedik dipikanyaho ngeunaan anjeunna.

Ageman: Domenico Berardi henteu ageung dina agama bari ampir henteu aya indikasi anu nunjukkeun kapercayaan na dina waktu nulis. Maka éta teu tiasa dinyatakeun konpirmasi naha anjeunna mangrupikeun mukmin atanapi henteu.

Tato: Berardi nganggap seni raga salaku peryogina dipikabutuh pikeun inohong ganteng na. Kituna, anjeunna gaduh salah tattoo gedé dina panangan kénca na. Tato nampilkeun angka kaos Berardi 25 dina hiji bintang anu nganggo ros. Di handapeun tato mangrupikeun alat anu sapertos jangkar sareng tali.

Progression Tato Domenico Berardi.
Progression Tato Domenico Berardi. Kiridit Gambar: Instagram.

Udud sareng Nginum: Domenico Berardi teu pati dikenal ngaroko dina waktos nyerat. Alesanna pikeun gaya hirup sapertos kitu dina kanyataan yén jenius bal teu leungit tina tunjangan anu kaunggulan tina hirup gaya hirup séhat.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Biasa Domenico Berardi urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu