Kisah Kanak-kanak Chris Wilder Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

LB nampilkeun Pinuh Pinuh tina Genius Football sareng julukan "Bos Sakola Lama". Kisah Chris Wilder Budak Leutik Urang Tina Fakta Biografi Untold Biantara Fakta nyandak anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Kahirupan sareng Pendak Chris Wilder. Potret Gambar: LastSticker sareng Twitter.

Analisis ngalibetkeun kahirupan awal / latar kulawarga, pendidikan / penawaran karir, kahirupan karir awal, jalan pikeun kamakmuran, naek ka carita Kinérja, kahirupan hubungan, kahirupan pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup sareng fakta-fakta saeutik-saeutik ngeunaan anjeunna.

Leres, sadayana terang yén anjeunna namina manajer anu disebut 'Dinosaurusngadeukeutan ka manajemén maén bal, saurang anu ngalakukeun mukjijat ku ngadamel tim Sheffield (biaya kirang ti £ 1m) kéngingkeun awal anu hadé ka 2019 / 2020 usum liga. Nanging, ngan sababaraha fans maén bal mertimbangkeun vérsi kami tina Chris Wilder Biografi anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Kisah Kanak-kanak Chris Wilder Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kulawarga Latar sareng Kahirupan Awal

Christopher John Wilder lahir dina dinten 23rd September 1967 di Stocksbridge, hiji kota leutik sareng paroki sipil anu aya di Kota Sheffield, Inggris. Sanaos dilahirkeun di Sheffield, manajer maén bal Étnis Inggris gaduh kulawargana asalna ti kota baja Liverpool, hartina anjeunna nyaéta 'Scouser'.

Wilder Galuh bareng sareng sepuhna, duduluran sareng anu paling penting, pamanna anu ngagaduhan pangaruh anu hébat dina suasana na. Anjeunna asalna ti rumah tangga kulawarga kelas tengah anu dioperasikeun ku bapakna anu ngagaduhan tempat cicing di daérah kelas Liverpool. Salaku budak lalaki, paman Wilder ngagaduhan pangaruh anu hébat pikeun anjeunna anu resep pertandingan. Kumpulan pamanna henteu ngan ukur ngajarkeun anjeunna kumaha maén bal, tapi ogé ngajantenkeun anjeunna ka Anfield pikeun lalajo pertandingan Liverpool. Dina kecap-Na;

"Kami biasa ngaliwat dina waktos Natal sareng liburan sakola ganjil. Nalika éta kuring sering angkat ka Anfield sareng paman kuring anu cicing di pinggiran luhur anu beulah, wétaneun Liverpool. Kuring bakal lalajo aranjeunna kaasup bapak kuring maén atima maén bal ”

Kisah Kanak-kanak Chris Wilder Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta
Dina pertengahan Abad Fitur, Liverpool ngagaduhan kasuksésan anu ageung, anu menang sadayana- Piala Éropa, Liga Juara UEFA, Piala Liga, Piala Super Éropa / Piala Super UEFA Chris Wilder jsb di Anfield pikeun ngahirupkeun sababaraha waktos éta sareng bapak sareng pamanna, pamekaran anu ningal anjeunna teu hoyong anu sanés kajantenan janten maén bal.

Nalika di sakola, Wilder ngaraosan sagala olahraga, utamina jangkrik. Sanaos janten sakelompok sadaya, maén bal tetep tetep janten fokus. Pikeun ngudag impian na. Chris Wilder ninggalkeun Liverpool ka tempat lahirna ka Sheffield dina milarian kasempetan maén bal. Anjeunna ngagaduhan padamelan salaku tukang balkos pikeun Stocksbridge Park Steels FC anu aya di distrik Stocksbridge nepi ka Sheffield.

Engké, Wilder ngagaduhan cobaan sukses sareng Southampton salaku magang bal sareng pamuter akademi. Salaku magang anu hina, anjeunna nyandak peran meresihan sapatu bal tina Southampton legenda- David Armstrong. Sanaos masihan anu pangsaéna, Wilder anu goréng henteu tiasa maju ngaliwatan pangkat nonoman klub kalebet maén bal senior. Sedih, anjeunna dileupaskeun kusabab prestasi anu goréng tanpa janten tim Tim Southampton.

Kisah Kanak-kanak Chris Wilder Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Karir Bal dina Ringkesan

Sakur pamuter pamuda anu parantos ngalangkungan tampikan akademi bakal terang ngan sakadar nyeri émosional jero sareng ngarobih akibat psikologis anu tiasa aya. Saatos gagal janten kelas salaku pamuter akademi Southampton, miskin Wilder wangsul deui ka Sheffield, kota lahirna. Nuhun, Sheffield United nampi anjeunna salaku bek.

Sanaos janten pamuter rata-rata, Sheffield ngabantosan Wilder ngadamel karir senior na. Tilas budak bal dina waktos henteu ngajangkakan dirina di tim pangpandian di klub dina Agustus 1986. Salila karirna sareng Sheffield, Wilder ngasorkeun diri ku ngaluarkeun injeuman kalayan sajumlah klub 11 sateuacan ngagabung di Halifax Town di 1999, klub dimana tungtungna ngagantung sapatu na. Wilder (gambar di handap) pensiunan ti maén bal dina yuswa 34.

Chris Wilder pensiunan ti maén bal 34. Kiridit Gambar: BT
Kisah Kanak-kanak Chris Wilder Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong Story

Chris Wilder nalika pangsiun mimiti ngusahakeun manajemén bal sareng kapercayaan yén anjeunna bakal langkung saé sanajan pamuter sepak bola. Anjeunna ngamimitian karir pelatih sareng Alfreton Town dina taun 2001. Manajemén maén bal sakumaha anu diantisipasi ti mimiti aya catetan positip. Naha anjeun terang?… Dina kakara minggu 27 saatos ngarangkep Alfreton, lalaki Inggris meunang opat piala.

Ngalangkepan fase salajengna dina karir managerial na, Wilder neraskeun ngatur Halifax langkung ti 300 kaulinan dugi ka klub kasuburan dina 30 Juni 2008. Pembuangan éta nyababkeun pamindhahan ka Oxford sareng salajengna, Liga Dua saingan Northampton, dimana anjeunna ngiringan aranjeunna Liga Dua judulna sareng 99 poin.

Naha anjeun terang?… Chris Wilder samentawis di Northampton henteu mayar tilu bulan, pamekaran anu nyababkeun pangalaman anu sedih pisan nalika kartu na parantos diturunkeun parna di kasir supermarket. Goréng Anjeunna !!!

Chris Wilder ngagaduhan pamayaran kartu na ditolak nalika anjeunna mayar gaji 3 bulan. Kiridit Gambar: owlstalk sareng agilepayments
Kisah Kanak-kanak Chris Wilder Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong

Hirup Chris Wilder dina ribut finansial dibébaskeun ku Saudi Arab Pangeran Abdullah, nu gaduh Sheffield anu ngajak anjeunna nguasaan manajemén klub. Dina 12 Méi 2016, Wilder ngagabung sareng klub budakna Sheffield United.

Kalayan bantosan artos sakedik, Wilder damel seueur éntitasnana via pangiriman gratis. Anjeunna janten misi kahijina janten; "Ngadamel pamaén di bumi". Dina nawar pikeun ngahontal ieu, manajer anu poyok kosong ngiringan tulisan anu keras ngeunaan "Wilujeng sumping kanggo Gawé"Dina tempat latihan klub. Pikeun anjeunna, aya slogan motivasi anu langkung saé sareng pamaén anu hartosna dirasa di bumi.

Chris Wilder nalika ngiringan Sheffield nyubaran tina slogan motivasi anu merebut tempat latihan. Kiridit Gambar: SuFc sarta Twitter

Sanaos mimiti usum mimiti, Wilder ngabimbing klub janten barobah kaayaan Liga One Champions pikeun meunangkeun titik 100 dina prosés na (catetan klub). Kasuksésanna dituluykeun saatos kéngingkeun asup kana Championship. Dina Kejuaraan, Wilder mingpin sisi Sheffield United ka luhur menang promosi kadua na ngan tilu taun di klub.

Minangka pangakuan prestasi na, anjeunna dileler manajer LMA usum 2018 / 2019. Éléh Wilder pep Guardiola kana panghargaan sanaos nalika ménéjer Manchester City parantos kéngingkeun treble domestik.

Chris Wilder nyekel kana LMA Manager-na pangajén Taun- 2018-19. Kiridit Gambar: DailyMail

Saatos ngalaksanakeun klub halaman kota na ka liga premis, Wilder mimiti ngawangun timnya di sabudeureun John Lundstram, hiji waktos Everton nampik sareng jenius bal ti kota na, Liverpool. Masihan sesa para pamaén anu kabébasan beroperasi ningal sadayana anu pas sampurna kana jigsaw Blades. Wilder urang Sheffield United dina waktos panulis ngabuktikeun komunitas bal salah saatos saatos diaungkeun ku sababaraha fans sapertos dasar teuing pikeun Liga Premier.

Sapertos dina waktos nyerat, manajer Inggris ti Liverpool dipuji janten salah sahiji produsén taktis paling asli Liga Liga saatosna pep Guardiola- sadaya hatur nuhun kanggo ngawatesan stades 'dina usum 2019 / 2020. Sésana, sebutkeun anu ayeuna, ayeuna mangrupikeun sajarah

Kisah Kanak-kanak Chris Wilder Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Chris Wilder mangrupikeun lalaki anu kawin. Anjeunna mimitina nikah ka mantan anjeunna namina Rachel Wilder anu duanana ngagaduhan dua putri anu geulis; Martha Wilder sareng Evie Wilder. Ngadegkeun budak bari salakina neraskeun sareng usaha palatih na, Rachel Wilder ngatur toko pakean Gap di Manchester sareng Sheffield.

Numutkeun laporan, éta aya wangsit yén tilas pamajikan Chris Wilder (Rachel) henteu resep maén bal, sakapeung sasarap ku diawaskeun sababaraha jam di bumi kulawarga. Padahal, anjeunna ngan ukur lalajo tim nalika salakina meunang. Diantara putri Chris Wilder, éta ngan Martha anu resep olahraga. Evie Wilder nuju mode.

Saatos mangtaun-taun berkah kolotna, duanana Marta sareng Evie mimiti nyaksian hubungan anu caket di antara ibu sareng bapakna. Hal mimiti misahkeun deui sareng parantos haseum jadi a 'cerai' katingal minangka pilihan pangsaéna pikeun pasangan lami.

Chris Wilder berpindah saatos cerai. Saatos sababaraha waktos, anjeunna patepung nona anu namina Francesca anu anjeunna ngajelaskeun rapat aranjeunna salaku 'cinta dina lieukan munggaran'. Kadua Chris sareng Francesca nikah dina énggal pamindahan dinten 2017 (31st Januari 2017). Naon dinten pikeun manajer maén bal kawin !!

Kisah Kanak-kanak Chris Wilder Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Ngenalkeun kahirupan pribadi Chris Wilder bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun gambar kapribadian lengkep dina kagiatan-Na dina lapangan maén bal.

Dimimitian off, Wilder mangrupikeun jalma anu jujur ​​anu nganut cara anu profésional sareng senang pikeun ngajaga jalma dina kaayaan perawatan dibanding. Anjeunna yakin pisan dina kabébasan sareng henteu bakal nyandak kamungkinan upami kesederhanaan dipasihkeun. Salaku conto, upami anjeun ngalakukeun hal anu ngajantenkeun anjeunna, anjeunna resep bakal ngawartosan yén anjeunna bahagia. Upami anjeun ngalakukeun hal anu henteu kéngingkeun anjeunna, anjeunna bakal geuwat ngantepkeun anjeun, sakapeung turun ka anjeun sapertos ton bata. Ngomongkeun perkawis kapribadianna ngeunaan henteu kaébat pisan hoream, anjeunna pernah nyarios yénPelayan ngan ukur pikeun réstoran sareng henteu pikeun pamaén anu gagal sadar bakatna '.

Asih-Na pikeun Bir & Anggur: Ngadiskusikeun kahirupan pribadi tina sudut pandang sosial, Chris Wilder dijelaskeun ku seueur salaku batur anu rutin sosialisasi (utamina) sareng babaturan lawas ti pub anu mana anjeunna paling waktos belegut meresap bir favoritna.

Kéngingkeun Chris Wilder Life Personal jauh ti Football. Gambar Kiridit: izsearch, EveningStandards jeung BT

Naha anjeun terang?… Sababaraha bir na anggur sareng staf palatih na sareng pamaén lami salawasna turun saatos saatos kameunangan ageung.

Kisah Kanak-kanak Chris Wilder Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Kulawarga Chris Wilder dina waktos nyerat hirup di Ecclesall Road, jalan di Sheffield, South Yorkshire, Inggris. Dina waktos nyeratna, anjeunna parantos ngajamin yén sadaya anggota kulawarga ngupayakeun sadar supados henteu kéngingkeun pangakuan umum.

Disamping hubungan kulawarga, kulawargana sadayana diperyogikeun nalika maén bal nyandak anjeunna ka Merseyside pikeun maén ngalawan Liverpool atanapi Everton. Ieu sabab bos Sheffield United nganggo waktos éta pikeun ngahubungkeun sareng kulawargana di Liverpool. Sanaos timnya maén boh Everton atanapi Liverpool, Wilder mendakan dirina ngagaleuh tikét pertandingan pikeun sababaraha lawanna anu anjeunna dijelaskeun salaku Kulawarga. Lantaran, maén ngalawan sisi kulawargana janten pribadi pisan kusabab bapakna ti Liverpool sareng kalolobaan anggota kulawargana peminat Liverpool atanapi Everton.

Di sisi anu sanés, para peminat Sheffield tetep ngaku Wilder janten nyalira waé kusabab anjeunna dewasa di kota na. Naha anjeun terang?… Wilder sering serenaded sareng chants tina 'Anjeunna salah sahiji urang'di Bramall Lane tercinta. Ieu kusabab fans Sheffield nyaah ka anjeunna sareng yakin anjeunna ogé kulawarga.

Kisah Kanak-kanak Chris Wilder Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - gaya hirup

Chris Wilder hirup gaya hirup hina bari nampi gaji anu santun salaku ménéjer. Tinimbang nganggo mobil flashy dimana gajihna tiasa mésér, anjeunna langkung saé nguriling Sheffield ku angkutan umum langkung milih beus.

Numutkeun laporan, Wilder sakapeung nganggé bis beus Ecclesall Road caket bumina, tanda anu nunjukkeun turunna ka bumi. Anjeunna, tanpa ragu, hiji ubar anti panawaran pikeun hirup anu mahal.

Kisah Kanak-kanak Chris Wilder Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Anjeunna kantos Murid ka Tuan Alex Ferguson: Naha anjeun terang?… Chris Wilder salami dinten manajemén awal na nyaéta murid pikeun mantan bos Manchester United Sir Alex Ferguson.

Chris Wilder sareng Alex Ferguson- Guruna. Kiridit Gambar: SUFC

Dina waktosna di Alfreton Town sareng Oxford, Wilder paling sering angkat ka Manchester pikeun ningali manajer Katerangan pikeun diajar bimbingan. Ngomongkeun ngeunaan pangalamanana, anjeunna sanés nyarios kecap-kecap na;

"Anjeunna nyandak waktos ka waktos ngabantosan kuring. Anjeunna biasa ngalakukeun éta pikeun rada sababaraha manajer Inggris ngora, sanés ngan kuring. Barang sapertos anu masihan kuring dorongan ageung.

Anjeunna sakali telepon telepon wengi saacan promo play-off final sareng Oxford [ngalawan York di 2010] sareng masihan sababaraha tip anu ngabantosan kuring meunang kameunangan. "

Ageman: Chris Liar sapertos seueur kulawarga Liverpool dipercaya asalna tina latar kulawarga Kristen. Tapi, aya sakedik atanapi teu aya tanda-tanda na tina hubunganna ka agama.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Chris urang Langkung Fakta Biografi Untold Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu