Kisah Kanak-kanak Chris Wood Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Chris Wood Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Our Biography of Chris Wood tells you Facts about his Childhood Story, Early Life, Parents, Family, Girlfriend/wife to be, Lifestyle, Net Worth and Personal Life.

In a nutshell, we give you the history of a Football Genius best known with the nickname “Woody“. Lifebogger begins from his early days, to when he became famous. To give you a taste of the engaging nature of Chris Wood’s Bio, here is a pictorial summary of his life.

Kahirupan sareng Kebangkitan Chris Wood. Kredit Gambar: DailyMail, FootballTop sareng CambridgeFootball
The Life and Rise of Chris Wood.

Leres, sadaya jelema terang yén anjeunna mangrupikeun panyerang anu narik ati pikeun nyetak gol. Nanging, ngan sakedik anu nganggap biografi Chris Wood anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Chris Wood Childhood Story – Early Life and Family Background:

Ngamimitian, nami na lengkep nyaéta Christopher Grant Wood. Chris Wood lahir dina 7 dinten Désémber 1991 ka indungna Julie Wood sareng ramana, Grant Wood di Auckland, kota di Pulo Kalér Selandia Anyar. Anjeunna ngalahir salaku anak kadua sareng anak tiheula pikeun mum na gambarna di handap ieu.

Chris Wood Ibu sareng Granddad
Chris Wood Ibu sareng Granddad

Chris Wood lahir di bumi Kristen anu ngagaduhan akar militer sareng status latar kulawarga kelas tengah. Cucu anu digambar di luhur mangrupikeun petugas militer pensiunan sateuacan pupus. Anjeunna tumuwuh bareng adina kokolot na Chelsey Wood anu sapertos anjeunna ogé janten maén bal anu diciptakeun.

Chris Wood Childhood Story Education and Career Buildup:

Kadua lanceukna sareng adina anu ageung bari di bumi bakal nénjo ngalawan silih. Chris didorong ku kolotna pikeun ngagabung ka adina di Olahraga Onehunga, dimana anjeunna diajar olahraga olahraga.

Sing getol diajar deui, duanana Chris sareng adina teras-terasan nampi pendidikan bal-balan di Wynrs, akademi basis Auckland diangkat ku tilas All White Wynton Rufer. Éta di Wyners Chris Wood mekarkeun téknik na sareng siap hadir dina percobaan maén bal.

Chris Wood Childhood Story – Early Career Life:

Dina yuswa 11 taun, kulawarga Wood ninggalkeun kota Newzealand Auckland sareng ngalih ka kota padesaan Waikato di Cambridge ayana 24 kilométer tenggara Hamilton. Kota kulawargana ngalih ka "Cambridge"Katelah"Kota Pohon & Jawara". Nalika aya, Chris sareng adi na ngiringan Sakola Collegiate St Paul.

Chris jadi sumanget pisan pikeun neraskeun karirna ti mana waé anjeunna katempona. Markisa bal anjeunna ningali anjeunna ngalangkungan percobaan sareng ngadaptar maén bal SMP sareng klub lokal - Cambridge FC. Di handap ieu mangrupikeun poto sakedik Chris sareng kanca sakamarna.

Chris Wood (digambarkeun di kénca kenceng anu barisan tengah) - Taun Awal sareng Akademi Cambridge FC.
Chris Wood (digambarkeun di kénca kenceng anu barisan tengah) - Taun Awal sareng Akademi Cambridge FC.

Dumasar kana Situs wéb Cambridge FC, Nalika Chris Wood nembe 14, anjeunna parantos janten unit gedé-hartosna anjeunna hégty sareng kuat. Dina yuswa éta, youngster parantos siap maén bal senior.

Chris Wood Untold Biography Facts – Road to Fame:

Balik harita, anggota Cambridge FC Ken Hobern, babaturan kulawarga Wood resep terang éta anak muda bakal gaduh penampilan tim senior kahijina. Naha anjeun terang?… Ken jangji Chris Wood $100 manawi anjeunna tiasa nyetak tujuan teu terang tujuanna ngan sababaraha menit jauhna jangji na.

Chris asup ka buruan ieu salaku pengganti sareng perayaan tujuanana nalika nyetak dina debutna kalebetna ngagentoskeun kana ramo-ramo na. Prestasi ieu menggem kipas angin sareng sadayana anggota kulawargana.

Saatos jampé saingan lokal Hamilton Wanderers dina usum kieu, Chris Wood narik perhatian klub ASB Premiership Waikato FC anu ngagaduhan anjeunna dina 2007. Sanaos anjeunna gabung dina klub kasebut, Wood ngagaduhan diawaskeun ku sababaraha klub kasohor di Éropa anu milari signature na. Ngan saatos maén 5 kaulinan sareng klub, Chris Wood meunang diasupan ku klub Inggris, West Brom.

Chris Wood Bio – Rise to Fame:

Kai disarankeun pikeun Akademi West Bromwich Albion's ku palatih Roger Wilkinson, anu nyetél sidang pikeun anjeunna anu anjeunna lulus dina warna ngalayang. Nalika di akademi, Chris Wood mendakan urat beunghar bentuk gol pikeun sisi akademi nonoman West Brom, prestasi anu maksa palatihna nempatkeun anjeunna dina daptar hajat tim seniorna.

Dina April April kacilakaan 2009 ka sababaraha pamaén West Brom ningal Kayaga anu disayogikeun panggero reuwas ka tim West West Brom. Anjeunna sumping ti bangku janten New Zealander kalima pikeun maén di Liga Premier. Nalika aya di Inggris, anjeunna kalayan énggal-enggal ngawula murangkalih anjeunna ku jalan mindahkeun pinjaman, langkung kuat ku musim sareng nyerep saloba mungkin anjeunna ti unggal palatih.

Maju ka waktos nyeratna, Wood ayeuna diaku salaku panyerang Samaun pikeun maén bal klub Inggris, parantos ngadaptarkeun langkung ti 100 gol dina sadaya klub anu anjeunna mainkeun. Penyerang 6 ft 3 anu mangrupikeun wakil kaptén Burnley FC dina waktos nyerat ayeuna ngagaduhan hubungan anu pikasieuneun sareng pamimpin spiritual klub. Ashley Barnes.

Chris Kayaga Rame pikeun Inohong. Kiridit Gambar: PlanetFootball sareng DailyStar
Chris Wood Rise to Fame.

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

About Kirsty Linnett, Chris Wood’s Lover:

Ku naékna kawéntar, pasti yén kaseueuran kipas bal Burnley sareng Newzealand kedah merhatoskeun saha Chris Wood PACARAN atanapi Pamajikan. Kaleresan nyarios! Teu aya anu nolak kanyataan yén penampilan na anu lucu henteu bakal ngajantenkeun anjeunna resep ka sababaraha penggemar awéwéna.

Sanajan kitu, balik kana Newzealander anu suksés, aya kabogoh glamor dina jalma geulis Kirsty Linnett. Kabogoh anu éndah Chris Wood digambarkeun di handap ieu sareng lalaki di toko kopi di Alderley Edge, Cheshire. Kadua pencinta mimiti bobogohan dina dinten 14th Juli 2015.

Patepung Chris Wood Pamajikan- Kirsty Linnett. Kiridit ka TheGuardian
Met Chris Wood Wife- Kirsty Linnett.

Naha anjeun terang?… Kabogoh anu éndah Chris Wood ogé maén bal profésional. Saperti dina waktos nyerat, anjeunna maén pikeun Liverpool sareng Inggris handapeun tim 23. Di handap ieu mangrupikeun foto Kirsty Linnett dina acara Liverpool na sepuh, nalika anjeunna nyandak lawan.

Kirsty Linnett dina aksi pikeun Liverpool. Kiridit ka TheGuardian
Kirsty Linnett in action for Liverpool.

Duanana kabogoh boh kabogoh bangga unggal jalur karir batur. Numutkeun ka Kirsty ... 'Éta bakal tiasa ningali deui nalika urang langkung kolot sareng ucapkeun yén urang duanana kedah hirup hirup urang impian'

Naon sapertos Kadua pasangan, bobogohan salaku Footballers profésional: Pikeun Linnett sareng Wood, "Bal biasana datang heula". Anjeunna ngaku yén salaku pasangan, aranjeunna sakapeung karasa silih kinerja saatos pertandingan. Duanana Linnett sareng Chris henteu pernah ngabantah ngeunaan kadali jauh sabab maén bal sok sayaga sareng tipi na di bumi.

Masih matak olohok sababaraha fans anu duanana Wood sareng Linnett parantos nikah sapertos dina waktos nyerat. Nanging, ditilik ku cara duanana mikaresep kahirupan, geus pasti yén pernikahanna tiasa janten léngkah formal anu salajengna.

Chris Wood sareng Kirsty Linnett- Maén Football anu pangsaéna
Chris Wood sareng Kirsty Linnett- Sepak Bola Sepak Profesional anu pangsaéna

Chris Wood Personal Life:

Ngenalkeun fakta Real Kayu Chris Wood bakal ngabantosan anjeun gambaran anu langkung saé kapribadian dina pas maén.

Asides maén bal, Kayu ogé nuturkeun olahraga anu sanés sapertos; balap kuda, union rugbi, jangkrik, baseball sareng Netball. Anjeunna resep ilubiung dina moto sareng campuran ténis campuran.

Ieu sababaraha kagiatan Chris Wood kaluar lapangan. Kiridit Gambar: Twitter
Here are some of Chris Wood activities off the pitch.
Salian Chris Kahirupan kahirupan pribadi, anjeunna nyaéta batur anu henteu gaul, komunikatif sareng siap siap senang-senang. Teu aya kacenderungan pikeun dumadakan kaserang serius, mikir sareng melang sakumaha aranjeunna seueur hal anu kudu dilakukeun.

Chris Wood Family Life:

Chris Wood anu katingalina mangrupikeun salah sahiji ahli kulawarga kulawargi kulawargi anu senang ngajalin jalan kulawargana nyalira nuju kamerdékaan finansial berkat maén bal. Ayeuna, ieu aya sababaraha inpormasi tambahan ngeunaan anggota kulawargana.

Chris Wood Pa: Grant Wood, anu sakedik dipikanyaho pisan nyaéta bapa Chris. Anjeunna ngahargaan pikeun nyorong putra na putri na milu babarengan di Onehunga, anu janten klub anu pangheulana. Henteu siga pamajikanana, aya sakedik liputan média anjeunna.

Chris Wood Mum: Éndah Julie Wood nyaéta Mum Chris. Béda sareng salakina, anjeunna henteu ngalakukeun upaya sadar pikeun nyingkahan média. Dihandap ieu mangrupikeun gambar éndah Julie sareng putrana Chris nalika duanana sumping dina dinten ANZAC dimana aranjeunna ngarayakeun incu Chris.

Pendakan Julie Wood- Indung Chris Wood. Kiridit Gambar: Twitter
Meet Julie Wood- Chris Wood’s Mother.

Adik Kayu: Ayeuna hayu urang ngawartosan langkung seueur ngeunaan Chelsey anu saderek Chris Wood anu maén bal sapertos anjeunna. Chelsey ngawakilan nagara na, Selandia Anyar salaku sahandapeun 20-an salami Piala Dunia Wanita U2008 20 di Chili. Chelsey ogé bagian tina Piala Dunia Awéwé 2010 di Jerman di Jerman. Maén Bawah-20 taun 20 ku implikasi hartosna anjeunna langkung sepuh tibatan lanceukna.

Naha anjeun terang?… Chelsey dina yuswa 4 mimiti maén bal kalayan lanceukna. Ieu mangrupikeun waktos anu duanana henteu acan mimiti maén di akademi aranjeunna. Ti yuswa 4 dugi ka 12, Chris Wood maén dina tim anu sami sapertos lanceuk kolotna anu digambar di handap ieu.

Chris Wood Sister sareng adi. Kiridit pikeun Twitter
Chris Wood Sister with her brother.

Chris Wood Embah: Diantara nini-nini, Chris Wood caket sareng salah sahiji nini anu henteu telat tapi teu pernah hilap. Di handap ieu mangrupikeun foto tina Granddad anu anjeunna paling resep. ngelingan: Buyut Wood mangrupikeun prajurit pensiunan sateuacan anjeunna maot.

Pendak sareng Granddad Wood anu mangrupikeun jalma Ex-militér sateuacan anjeunna ngaliwat. Kiridit ka Twitter
Meet Wood’s Granddad who was an Ex-military man before he passed on.

Chris Wood Lifestyle:

"Éta kualitas gaduh sato galak ieu !! Mobil impian, resep pisan!Éta mangrupikeun kecap Chris Wood nalika anjeunna mikaresep mobilna, lagu anu masihan wawasan anu langkung hadé dina gaya hirupna. 

Naon Siganana Kayu Chris Wood. Kiridit pikeun Twitter.
What Chris Wood Lifestyle looks like.

Kanggo Kayu, deciding antara practicality dina pitch jeung pelesir di luar pitch sanes pilihan sesah. Anjeunna resep nyéépkeun artos maén balna pikeun hal-hal anu dipikaresepna.

Chris Wood Untold Facts:

Naha anjeun terang?… Chris Wood mangrupikeun salah sahiji nami anu paling dihormati salami Maén bal Selandia Anyar prihatin. Kaayaan teras ditingalkeun ku anjeunna diangkat janten anggota dewan ti Asosiasi Footballers Profesional Selandia Anyar.

Aktivis pikeun Maén Bal: Naon deui anu anjeun ngarepkeun. Adina sareng pamajikan Chris Wood janten sadayana pamaén bal profesional. Pangorbanan anu dilakukeun ku lanceukna sareng perjuangan kabogohna Linnett anu nyanghareupan parantos ngajantenkeun Wood janten pangacara anu komitmen pikeun kaayaan anu langkung saé dina pertandingan awéwé. "Sanés perkawis kabogoh anu maén bal atanapi sadérék anu maén bal, éta ngeunaan ngalakukeun anu leres. " Chris Kai sakali ngawartoskeun ka Wali.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Chris urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar