Kisah Kanak-kanak Chris Wood Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

0
168
Kisah Kanak-kanak Chris Wood Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kiridit ka CambridgeFootball sareng PremierLeague
Kisah Kanak-kanak Chris Wood Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kiridit ka CambridgeFootball sareng Liga Premier

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh jeung nickname "Woody". Kisah Urang Kayu Chris Wood Ditambahkeun Fakta Fakta Biografi Untold mawa anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Kahirupan sareng Pendak Chris Wood
Kahirupan sareng Pendak Chris Wood. Gambar Credits: DailyMail, FootballTop sareng CambridgeFootball

Analisis ngalibatkeun kahirupan awal & latar kulawarga, pendidikan sareng penawaran karir, kahirupan karir awal, jalanna pikeun carita Kinérja, naek ka carita Kinérja, hubungan, kahirupan pribadi, fakta kulawarga sareng gaya hirup jsb.

Leres, sadayana terang, anjeunna mangrupikeun saurang striker anu narik kalayan mata pikeun nyetak gol. Nanging, ngan ukur sababaraha anu nganggap biografi Chris Wood anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Cerita Budak Chris Kayu Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Ngamimitian, nami na lengkep nyaéta Christopher Grant Wood. Chris Wood lahir dina 7 dinten Désémber 1991 ka indungna Julie Wood sareng ramana, Grant Wood di Auckland, kota di Pulo Kalér Selandia Anyar. Anjeunna ngalahir salaku anak kadua sareng anak tiheula pikeun mum na gambarna di handap ieu.

Chris Wood Ibu sareng Granddad
Chris Wood Ibu sareng Granddad

Chris Wood lahir di bumi Kristen anu ngagaduhan akar militer sareng status latar kulawarga kelas tengah. Cucu anu digambar di luhur mangrupikeun petugas militer pensiunan sateuacan pupus. Anjeunna tumuwuh bareng adina kokolot na Chelsey Wood anu sapertos anjeunna ogé janten maén bal anu diciptakeun.

Cerita Budak Chris Kayu Ditambah Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Kadua lanceukna sareng adina anu ageung bari di bumi bakal nénjo ngalawan silih. Chris didorong ku kolotna pikeun ngagabung ka adina di Olahraga Onehunga, dimana anjeunna diajar olahraga olahraga.

Sing getol diajar deui, duanana Chris sareng adina teras-terasan nampi pendidikan bal-balan di Wynrs, akademi basis Auckland diangkat ku tilas All White Wynton Rufer. Éta di Wyners Chris Wood mekarkeun téknik na sareng siap hadir dina percobaan maén bal.

Cerita Budak Chris Kayu Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Ku yuswa 11, kulawarga Wood ninggalkeun kota Newzealand Auckland, teras angkat ka kota Cambridge di Waikato anu tempatna 24 kilométer beulah wétan di Hamilton. Kota kulawargana ngalih ka "Cambridge"Dikenal salaku"Kota Tangkal & Juara". Samentara di dinya, Chris sareng adina dirawat di St Paul Collegiate School.

Chris jadi sumanget pisan pikeun neraskeun karirna ti mana waé anjeunna katempona. Markisa bal anjeunna ningali anjeunna ngalangkungan percobaan sareng ngadaptar maén bal SMP sareng klub lokal - Cambridge FC. Di handap ieu mangrupikeun poto sakedik Chris sareng kanca sakamarna.

Awal Chris Kayaun Taun jeung Football Cambridge
Chris Wood (digambarkeun di kénca kenceng anu barisan tengah) - Taun Awal sareng Akademi Cambridge FC.

Dumasar kana Situs wéb Cambridge FC, Nalika Chris Wood nembe 14, anjeunna parantos janten unit gedé-hartosna anjeunna hégty sareng kuat. Dina yuswa éta, youngster parantos siap maén bal senior.

Cerita Budak Chris Kayu Ditambah Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong

Balik harita, anggota Cambridge FC Ken Hobern, babaturan kulawarga Wood resep terang éta anak muda bakal gaduh penampilan tim senior kahijina. Naha anjeun terang?… Ken jangji Chris Wood $100 manawi anjeunna tiasa nyetak tujuan teu terang tujuanna ngan sababaraha menit jauhna jangji na.

Chris asup ka buruan ieu salaku pengganti sareng perayaan tujuanana nalika nyetak dina debutna kalebetna ngagentoskeun kana ramo-ramo na. Prestasi ieu menggem kipas angin sareng sadayana anggota kulawargana.

Saatos jampé saingan lokal Hamilton Wanderers dina usum kieu, Chris Wood narik perhatian klub ASB Premiership Waikato FC anu ngagaduhan anjeunna dina 2007. Sanaos anjeunna gabung dina klub kasebut, Wood ngagaduhan diawaskeun ku sababaraha klub kasohor di Éropa anu milari signature na. Ngan saatos maén 5 kaulinan sareng klub, Chris Wood meunang diasupan ku klub Inggris, West Brom.

Cerita Budak Chris Kayu Ditambah Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong

Kai disarankeun ka West Bromwich Albion's Academy ku palatih Roger Wilkinson, anu nyetél percobaan pikeun anjeunna anu ngaluarkeun warna terbang. Nalika aya di akademi, Chris Wood mendakan urat beunghar bentuk kiper pikeun sisi akademi nonoman West Brom, hiji lagu anu ngadorong palatih anjeunna nempatkeun anjeunna dina daptar daptar senior.

Dina April April kacilakaan 2009 ka sababaraha pamaén West Brom ningal Kayaga anu disayogikeun panggero reuwas ka tim West West Brom. Anjeunna sumping ti bangku janten New Zealander kalima pikeun maén di Liga Premier. Nalika aya di Inggris, anjeunna kalayan énggal-enggal ngawula murangkalih anjeunna ku jalan mindahkeun pinjaman, langkung kuat ku musim sareng nyerep saloba mungkin anjeunna ti unggal palatih.

Teraskeun kana waktos nyerat, Wood ayeuna diakui janten panyerang Samaun pikeun bal maén basa Inggris, ngagaduhan kadaptar langkung ti tujuan 100 dina sadaya klub anu badé dicoo. Penyerang 6 ft 3 anu mangrupikeun wakil kaptén Burnley FC dina waktos seratan ayeuna gemar janten perkongsian anu kuat sareng pamimpin spiritual klub urang Ashley Barnes.

Chris Kayaga Rame pikeun Inohong
Chris Kayaga Rame pikeun Inohong. Kiridit Gambar: PlanetFootball sareng DailyStar

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Cerita Budak Chris Kayu Ditambah Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Kalayan naékna pikeun Kinérja, pasti yén kalolobaan peminat bal-balan Burnley sareng Newzealand pasti ngagaduhan pamikir pikeun saha waé Chris Wood Girlfriend atanapi Wife. Kaleresan diceritakan! Teu aya anu nolak kanyataan yén penampilan imutna moal bakal ngajantenkeun anjeunna anu resep ka sababaraha fans awéwé na.

Sanajan kitu, balik kana Newzealander anu suksés, aya kabogoh glamor dina jalma geulis Kirsty Linnett. Kabogoh anu éndah Chris Wood digambarkeun di handap ieu sareng lalaki di toko kopi di Alderley Edge, Cheshire. Kadua pencinta mimiti bobogohan dina dinten 14th Juli 2015.

Papanggih Chris Wood Pamajikan- Kirsty Linnett
Papanggih Chris Wood Pamajikan- Kirsty Linnett. Kiridit ka TheGuardian

Naha anjeun terang?… Kabogoh anu éndah Chris Wood ogé maén bal profésional. Saperti dina waktos nyerat, anjeunna maén pikeun Liverpool sareng Inggris handapeun tim 23. Di handap ieu mangrupikeun foto Kirsty Linnett dina acara Liverpool na sepuh, nalika anjeunna nyandak lawan.

Kirsty Linnett dina aksi pikeun Liverpool
Kirsty Linnett dina aksi pikeun Liverpool. Kiridit ka TheGuardian

Duanana kabogoh sareng kabogoh bangga dina jalur karir batur sanés. Numutkeun ka Kirsty… 'Éta bakal tiasa ningali deui nalika urang langkung kolot sareng ucapkeun yén urang duanana kedah hirup hirup urang impian'

Naon sapertos Kadua pasangan, bobogohan salaku Footballers profésional: Duanana pikeun Linnett sareng Wood, "Bal biasana datang heula". Anjeunna ngaku yén salaku pasangan, aranjeunna kadang-kadang parah dina pagelaran masing-masing saatos pertandingan maranéhanana. Duanana Linnett sareng Chris henteu padu ngeunaan kadali jauh kusabab maén bal biasana dina siaga televisi di bumi.

Masih matak olohok sababaraha fans anu duanana Wood sareng Linnett parantos nikah sapertos dina waktos nyerat. Nanging, ditilik ku cara duanana mikaresep kahirupan, geus pasti yén pernikahanna tiasa janten léngkah formal anu salajengna.

Chris Wood sareng Kirsty Linnett- Maén Football anu pangsaéna
Chris Wood sareng Kirsty Linnett- Maén Football anu pangsaéna
Cerita Budak Chris Kayu Ditambah Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Ngenalkeun fakta Real Kayu Chris Wood bakal ngabantosan anjeun gambaran anu langkung saé kapribadian dina pas maén.

Asides maén bal, Kayu ogé nuturkeun olahraga anu sanés sapertos; balap kuda, union rugbi, jangkrik, baseball sareng Netball. Anjeunna resep ilubiung dina moto sareng campuran ténis campuran.

Ieu sababaraha kagiatan Chris Wood kaluar lapangan
Ieu sababaraha kagiatan Chris Wood kaluar lapangan. Kiridit Gambar: Twitter
Salian Chris Kahirupan kahirupan pribadi, anjeunna nyaéta batur anu henteu gaul, komunikatif sareng siap siap senang-senang. Teu aya kacenderungan pikeun dumadakan kaserang serius, mikir sareng melang sakumaha aranjeunna seueur hal anu kudu dilakukeun.
Cerita Budak Chris Kayu Ditambah Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Chris Wood anu katingalina mangrupikeun salah sahiji ahli kulawarga kulawargi kulawargi anu senang ngajalin jalur kulawargana sorangan nuju kamerdékaan finansial berkat bal. Ayeuna, di dieu aya sababaraha émbaran tambahan ngeunaan anggota kulawargana.

Chris Wood Pa: Grant Wood, anu sakedik dipikanyaho pisan nyaéta bapa Chris. Anjeunna ngahargaan pikeun nyorong putra na putri na milu babarengan di Onehunga, anu janten klub anu pangheulana. Henteu siga pamajikanana, aya sakedik liputan média anjeunna.

Chris Wood Mum: Geulis Julie Wood mangrupikeun Chris 'Ibu. Beda sapertos salakina, anjeunna teu acan ngagaduhan usaha sadar pikeun nyingkahan média. Di handap ieu mangrupikeun fot éndah Julie sareng putrana Chris sabab duanana hadir dina ANZAC dinten dimana aranjeunna ngagungkeun granddad Chris.

Papanggih Ibu Julie Wood- Chris Wood
Papanggih Ibu Julie Wood- Chris Wood. Kiridit Gambar: Twitter

Adik Kayu: Ayeuna hayu urang nyarioskeun langkung seueur ngeunaan Chelsey anu adina Chris Wood anu maénkeun maén bal sapertos anjeunna. Chelsey ngawakilan nagri na, Selandia Anyar janten kaayaan 20s nalika Piala Dunia 2008 U20 di Cili. Chelsey ogé mangrupikeun bagian tina 2010 U20 World Cup World di Jerman. Maén Dina Bawah-20 dina taun 2008 ku implikasi hartosna anjeunna langkung kolot tibatan lanceukna.

Naha anjeun terang?… Chelsey dina yuswa 4 mimiti maén bal kalayan lanceukna. Ieu mangrupikeun waktos anu duanana henteu acan mimiti maén di akademi aranjeunna. Ti yuswa 4 dugi ka 12, Chris Wood maén dina tim anu sami sapertos lanceuk kolotna anu digambar di handap ieu.

Chris Wood Sister sareng salakina
Chris Wood Sister sareng adi. Kiridit pikeun Twitter

Chris Wood Embah: Diantara nini-nini, Chris Wood caket sareng salah sahiji nini anu henteu telat tapi teu pernah hilap. Di handap ieu mangrupikeun foto tina Granddad anu anjeunna paling resep. ngelingan: Eyang Wood mangrupikeun prajurit pensiunan sateuacan anjeunna langkungkeun.

Papanggih Granddad Chris Wood anu saurang lalaki militer Ex-militér sateuacan anjeunna diliwati
Minuhan Wooddad Wood anu mangrupikeun saurang lalaki militér Ex-militér sateuacan anjeunna diliwati. Kiridit pikeun Twitter
Cerita Budak Chris Kayu Ditambah Fakta Biografi Untold - gaya hirup

"Ayeuna geus kualitas gaduh sato galak ieu !! Mobil impian, cinta pisan!" Éta mangrupikeun kecap Chris Wood nalika anjeunna mikaresep mobilna, lagu anu masihan wawasan anu langkung hadé dina gaya hirupna.

Naon Siganana Kayu Chris Wood
Naon Siganana Kayu Chris Wood. Kiridit pikeun Twitter.

Kanggo Kayu, deciding antara kepraktisan dina lapangan sareng kesenangan di luar pitch henteu mangrupikeun pilihan. Anjeunna mikanyaah nyéépkeun duit maén balna dina hal anu dipasihkeun.

Cerita Budak Chris Kayu Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Naha anjeun terang?… Chris Wood mangrupikeun salah sahiji nami anu paling dihormati salami Maén bal Selandia Anyar prihatin. Kaayaan teras ditingalkeun ku anjeunna diangkat janten anggota dewan ti Asosiasi Footballers Profesional Selandia Anyar.

Aktivis pikeun Maén Bal: Naon deui anu anjeun ngarepkeun Lanceuk sareng pamajikan Chris Chris janten sadayana footballers profésional. Pangorbanan anu lanceukna dilakukeun sareng bajoan anu kabogohna Linnett parantos ngadamel Wood janten komitmen pikeun kaayaan anu langkung saé dina pertandingan awéwé. "Éta henteu ngeunaan gaduh kabogoh anu maén bal atanapi adina anu maén bal, éta ngeunaan ngalakukeun anu leres. " Chris Kai sakali ngawartoskeun ka Wali.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Chris urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu