Carita Budak Lys Mousset Ditambah Fakta Biografi Untold

Carita Budak Lys Mousset Ditambah Fakta Biografi Untold

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football jeung nickname "Luffy". Fakta Biografi Lys Mousset Kami Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Biasa nyandak anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak nepi ka ayeuna.

Kahirupan sareng Kebangkitan Lys Mousset. Kredit Gambar: newsjizz, SportNet, footballwhispers sareng TransferMarket
Kahirupan sareng Kebangkitan Lys Mousset. Kredit Gambar: newsjizz, SportNet, footballwhispers sareng TransferMarket

150 Analisis ngalibatkeun kahirupan mimiti na, latar kulawarga, carita hirup sateuacan kawéntar, naék carita kawéntar, kahirupan hubungan, kahirupan pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup sareng kanyataan anu henteu dipikanyaho séjén ngeunaan anjeunna.

Leres, sadaya jelema terang yén anjeunna mangrupikeun pelari anu kuat sareng tukang bérés, jalma anu sanggup ngaluncurkeun pembela anu lalu nalika dipasihan kasempetan. Nanging, ngan ukur sakedik kipas bal anu nganggap vérsi kami Biografi Lys Mousset anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Lys Mousset budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Kulawarga Latar sareng Kahirupan Awal

Dimimitian, nami lengkepna nyaéta Lys Émilien Mousset Mendy. Anjeunna lahir dina 8th Pébruari 1996 ka kolotna di Le Havre, kota palabuan utama daérah Normandia Perancis kalér, Perancis.

Lys Mousset ngagaduhan kulawargana ti kota palabuan Le Havre anu ngan ukur 150 km ka Basisir Kidul Inggris. Kota anu saé dimana kulawarga Lys Mousset sumping sakali diterangkeun ku UNESCO di 2005 salaku Situs Warisan Dunya berkat Museum Seni Modern sareng lukisan impresionis.

Lys Mousset ngagaduhan asal kulawargana ti palabuhan kota Le Havre. Anjeunna ogé ngagaduhan akar kulawarga Afrika anu jero ti Senegal, Afrika Kulon
Lys Mousset ngagaduhan asal kulawargana ti palabuhan kota Le Havre. Anjeunna ogé ngagaduhan akar kulawarga Afrika anu jero ti Senegal, Afrika Kulon

Sanaos urang yakin Lys Mousset asalna ti Perancis. Tapi ditilik ku penampilan na, anjeun tiasa sacara gampang ngahirupkeun anjeunna anu garut kulawargi ti Afrika. Nya, dugaan anjeun leres. Lalaki Perancis ngagaduhan akar kulawargana ti nagara Afrika Kulon di Senegal. Naha anjeun terang?… Bapana Lys Mousset urang Sénégal bari indungna, di sisi sanésna, urang Perancis.

Mousset Lys asalna ti latar kulawarga kelas menengah sareng ageung sareng kolotna anu mimiti, parantos anjeunna grounded tina maén bal. Beda sareng bapakna anu kirang ketat, indungna Lys hanacaraka putrana teu kedah kompromi maca buku-Na pikeun maén bal sareng réréncangan. Lalaki Perancis éta sakali ngungkabkeun inpormasi (kalayan gambar di handap ieu) ngeunaan kamekaran na tina akun Twitter na.

Mum Lys Mousset kagungan anjeunna grounded ti maén bal nalika anjeunna janten budak. Kiridit: Twitter
Mum Lys Mousset kagungan anjeunna grounded ti maén bal nalika anjeunna budak. Kiridit: Twitter
Lys Mousset budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Sanaos nyanghareupan ketegangan ti bumi, Lys tetep mendakan jalan pikeun nyelundupkeun diri sareng maén bal sareng réréncangan. Tungtungna, maén bal nguasaan akademisi sareng saatos ngayakinkeun pisan, kolot Lys khususna mum na tungtungna percanten kana impianana. Duanana indung sareng bapak didukung, aranjeunna ngadorong putra aranjeunna kaluar pikeun ngalakukeun kerja keras dina usahana pikeun janten pro.

Lys sapertos unggal tukang maén bal séjén anu gaduh DESA BIGAR ngagabung sareng Le Havre, tim olah raga profesional pangageungna di kota na sareng salah sahiji klub maén bal Perancis pangkolotna. Nanging, anjeunna terang yén henteu gampang ngiluan kana klub kalapa anu ngagaduhan pamaén akademi sapertos Paul Pogba, Pembayar Dimitri, Riyad Mahrez, Benjamin Mendy, jsb dina roaster maranéhna.

Lys Mousset ngagaduhan carita ngeunaan produk Akademi ieu sareng sumpah nuturkeun tapak suku maranéhna. Kiridit Gambar: Kuring
Lys Mousset ngagaduhan carita ngeunaan produk Akademi ieu sareng sumpah nuturkeun tapak suku maranéhna. Kiridit Gambar: Kuring

Kalayan kasusah awal ngagabung ka Le Havre, lalaki Perancis nyandak pilihan sanés. Dina yuswa 7 taun, Lys mimiti ngahadiran sakola maén bal di lingkungan anu dingaranan Soquence Graville. Nalika anjeunna langkung maju, anjeunna angkat ka akademi anu langkung ageung Havre Caucriauville. Belanja dua taun di akademi ningal anjeunna ngembangkeun bakat unik, anu ngajantenkeun anjeunna parantos siap ngadamel tangtangan sidang sareng Le Havre.

Lys Mousset budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Dina waktos anjeunna ngaliwat uji sareng ngagabung sareng Le Havre anu bergengsi, kabagjaan kolotna Lys Mousset sareng anggota kulawarga teu aya watesna. Lys ngagabung ka akademi Le Havre di taun 2006 dina umur 10 taun.

Lys nyéépkeun salapan taun damel dugi ka sistem nonoman Le Havre. Dina 2012, anjeunna lulus ka Le Havre II (tim cadangan klub), momen anu ngabuka bab énggal dina kahirupan na. Saatos teu sateuacana, Mousset mimiti ngingetkeun di Le Havre II, nyetak 14 gol sateuacan damel debut pikeun tim kahiji.

Lys Mousset budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong

Ngadeukeutan yuswa 20 taun, Lys Mousset janten lapar pikeun popularitas. Malah engké ka hareupna katingalina terang nalika di Le Havre, juru main bal Perancis éta hayang pisan ninggalkeun nagara-Na sareng angkat ka luar negeri.

Putusan: Dina usum 2016–2017, Lys Mousset nuturkeun jejak Anthony Martial nalika anjeunna nilarkeun ngudag karirna di Perancis. Perjalananna ka Inggris ningali anjeunna ngiringan AFC Bournemouth anu aya dina musim kadua berturut-turut di Liga Premier.

Hal-hal henteu janten sakumaha anu direncanakeun pikeun lalaki Perancis di basisir kidul Inggris. Goréng Lys Mousset kaserang kakurangan waktos pertandingan, pamekaran anu ningali anjeunna ngatur ngan ukur lima gol dina sadaya kompetisi salami tilu taun na sareng Bournemouth. Anjeunna pernah nyuarakeun prustasi na dina kecap na ka koran Perancis Paris-Normandie. Cenah;

"Upami kuring hoyong anu katilu, kaopat atanapi kalima saleresna salaku striker, abdi tiasa ngadaptarkeun Arsenal atanapi Tottenham.

Aneh, tapi kuring ngarasa kawas kuring ditinggalkeun ka hiji sisi, sareng ngaganggu kuring nyangka yén kuring bakal nyalira usum tanpa nyetak ukur kusabab kurangna waktos kaulinan

Terus terang, kuring siga kuring nonton. Abdi henteu tiasa cicing sapertos kieu. Kuring sok ngimpén janten di Inggris, tapi henteu dina kaayaan sapertos kieu. ”.

Lys Mousset budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong

Balik ka imah, éta hésé pikeun anggota kulawarga Mousset hususna kolotna pikeun nganyahokeun ningali salah sahiji aranjeunna nyalira anu murag kana pesenan Bournemouth. Pikeun milarian seueur pilihan, Lys Mousset mimiti ngalangkungan rupa oray sareng tangga bal Inggris pikeun janten diakui janten striker tim pangheulana.

Dina kaping 21 Juli 2019, Lys Mousset ditandatanganan pikeun klub Liga Premier anu nembé diwanohkeun Sheffield United. Nuhun, Mousset parantos diulas langkung rutin salaku striker pilihan anu kahiji sareng Sheffield.

Dina waktu tulisan, aspék paling katingali ngeunaan kaulinan Mousset nyaéta kakuatan anu pikaresepeun. Anjeunna minangka runner anu kuat sareng finisher anu tos dilaksanakeun anu tiasa membébas pembela anu saé nalika dibere kasempetan. Di handap ieu mangrupikeun sapotong buktina tina gaya maénna (Kredit pikeun FUT 10).

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Lys Mousset budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Ku naékna kamashuran sareng Sheffield United, pasti yén kaseueuran pameget pastina parantos merhatoskeun naha Lys Mousset ngagaduhan kabogoh atanapi pamajikan. Leres, teu tiasa ditolak kanyataan yén anjeunna henteu ganteng. Orokna anu nyanghareup imut katingalina memang nempatkeun anjeunna di luhur daptar cinta unggal awéwé.

Saha Kabogoh Lys Mousset
Saha Kabogoh Lys Mousset

Lys Mousset parantos kaget para fans ku cara anjeunna ngajaga kahirupan hubungan na tetep pribadi. Ti perjalanan rusiah sareng pastina henteu tetep tina Instagram, kabogoh Lys Mousset sareng orok mama parantos sapuk sareng lalaki na pikeun tetep teu terang.

Lys Mousset gaduh putri
Lys Mousset gaduh putri
Lys Mousset kasohor dina maén bal Inggris, komo anu langkung penting pikeun putrina. Sanaos jadwal sibukna salaku pamaén bal, Lys terang kumaha nyiptakeun waktos sareng nyéépkeun waktos anu hadé sareng putri

Tanpa ragu, budak awéwé alitna ngaluarkeun lemes dina anjeunna, pamekaran anu ngajantenkeun anjeunna salah sahiji bapak maén bal paling.

Lys Mousset budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Ngauningaan kahirupan pribadi Lys Mousset jauh tina maén bal bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun gambaran lengkep anjeunna.

Dimimitian pareum, anjeunna nyaéta tokoh anu keren, tenang sareng dikumpulkeun. Jauh ti maén bal, Lys mikanyaah nyéépkeun waktos di Balkon anu éndah anu gaduh tempoan anu luar biasa di puseur kota Yorkshire Kidul. Anjeunna ogé fancies dirina salaku budak beresih sareng tiis-sirah kalayan pesona anu henteu pikaresepeun dina penampilan na.

Ngenalkeun Kahirupan Pribadi Lys Mousset. Kiridit Gambar: Instagram
Ngenalkeun Kahirupan Pribadi Lys Mousset. Kiridit Gambar: Instagram
Lys Mousset budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - gaya hirup
Hatur nuhun kana upah anu mingguan super mingguan anu sakitar gaji taunan £ 1,037,089, Lys Mousset sa-kéngingkeun hartos pikeun hirup sacara mewah anu nunjukkeun gaya hirup anu aheng. Sakumaha ditingali di handap, Lys mésér baju mahal, jam tangan, sapatu sareng paling penting, nyepeng dina mobilna anu super mahal.
Lys Mousset dibéréskeun ku hartos-hirup pikeun hirup hirup anu lega sareng ieu tiasa ditingali dina indungna mobil sareng pakéan. Kiridit Gambar: Instagram
Lys Mousset dibéréskeun ku hartos-hirup pikeun hirup hirup anu lega sareng ieu tiasa ditingali dina indungna mobil sareng pakéan. Kiridit Gambar: Instagram
Sacara sederhana, cara Mousset urang bakalan gajihna pikeun hirup gaya hirup anu mahal sami sareng komitmenna dina pitch.
Lys Mousset budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Nalika dina tugas karir, Naon anu paling caket pikeun Kulawarga pikeun Lys Mousset?. Jawabanna mangrupikeun warisan kulawarga Sénégal. Lys nunjukeun kana akar kulawarga Sénégal-na sareng gaduh cara pikeun milarian hubunganana sareng barayana Senagalese sareng nunjukkeun warisanana sareng band tangan anu warni.

Pangdeukeutna ka Kulawarga Lys Mousset. Kiridit Gambar: Instagram
Pangdeukeutna ka Kulawarga Lys Mousset. Kiridit Gambar: Instagram

Sapertos dina waktos nyerat, kulawarga Lys ayeuna nuju hirup pribadi sareng low-key sanaos paparazzi teras-terasan ramalan sareng seueur cara nyambungkeun sareng média sosial. Nanging, one hal anu surti. Indung, bapak, adi (s), lanceuk (sareng) sareng sadayana baraya ayeuna manénkeun pedah ngagaduhan salah sahiji sorangan anu aya dina kameunangan urusan maén bal Inggris. Ngan ukur hitosan waktos sateuacan urang ningali anggota kulawargana dina média sosial.

Lys Mousset budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Kanyataan1: Taun Anjeunna dilahirkeun: Naha anjeun terang?… Dina taun 1996 taun Lys Mousset lahir, henteu aya Google, Facebook, Twitter, YouTube sareng Reddit. Ogé, teu aya LinkedIn, Pinterest, Tumblr, Snapchat sareng Flickr. Kitu ogé iPhones, telepon kaméra, iPod, Skype, Gmail, Wikipedia, sareng iTunes henteu acan aya. Taun éta nyaksian pelepasan Nintendo 64.

Kanyataan2: Agama Lys Mousset: Kota anu anjeunna asalna, Le Havre dibagi jadi dalapan paroki sareng ngagaduhan 24 tempat ibadah (gereja sareng kapel). Nanging, henteuna buktina poto tina agamana ngalaksanakeun urang ngasongkeun Mousset tiasa ogé teu pédah.

Kanyataan3: Tato Lys Mousset: Urang kabeh terang Budaya tato populer pisan di dunya maén bal ayeuna sabab sering dianggo pikeun ngagambarkeun agama hiji atanapi jalma anu aranjeunna cinta. Lys Mousset dina waktos nyerat henteu bébas tato. Sakumaha dititénan di handap dina poto na sareng sobat dalit AFC Bournemouth Yordania Ibe, teu aya inks dina awak luhur sareng handapna.

Lts Mousset Tato Fakta. Kiridit Gambar: WTFoot
Lts Mousset Tato Fakta. Kiridit Gambar: WTFoot

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Cerita Budak Usaha Lys Mousset urang Tina Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar