Andriy Yarmolenko Carita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold

0
176
Andriy Yarmolenko Carita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold. Kiridit ka TheTimes sareng WTFoot
Andriy Yarmolenko Carita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold. Kiridit ka TheTimes sareng WTFoot

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh jeung nickname "The New Sheva". Andriy Yarmolenko Cerita Budak Usaha Ditambah Fakta Biografi Untold Fakta mawa anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Andriy Yarmolenko Kisah Kahirupan- Analisis
Andriy Yarmolenko Kisah Kahirupan- Analisis

Analisis ngalibatkeun kahirupan awal & latar kulawarga, pendidikan & pembinaan karir, kahirupan karir awal, jalan pikeun carita Kinérja, naékkeun carita Kinérja, hubungan, kahirupan pribadi, kahirupan kulawarga, gaya hirup jsb.

Leres, sadayana ningali Yarmolenko salaku saurang pamaén maén bal kalayan gol nyetak. Nanging, ngan ukur sababaraha anu mikirkeun biografi Andriy Yarmolenko anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Cerita Budak Leutik Andriy Yarmolenko Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Andriy Yarmolenko lahir dina dinten 23rd Oktober 1989 ka indungna, Valentyna Yarmolenko sareng ramana, Mykola Yarmolenko di kota port Rusia Saint Petersburg. Anjeunna mangrupikeun anak kahiji ti dua budak anu dilahirkeun pikeun anjeunna anu éndah bagja-senang kolotna gambar di handap ieu.

Andriy Yarmolenko
Ayah sareng Andriy Yarmolenko dina modeu mesem. Kiridit ka IG

Kadua kolotna Andriy Yarmolenko nyaéta Ukrainia. Aranjeunna mutuskeun pikeun ngagaduhan budakna di kota Rusia Saint Petersburg. Sadaya kulawarga kulawarga Andriy Yarmolenko ngagaduhan asalna ti Kulykivka Raion, Objast Chernihiv, Ukraina Kalér. Ayeuna hayu urang nyarios kunaon kolotna ngalih ka Rusia.

Saatos perkawinan antara sepuhna, ibu Andriy disuguhan padamelan anu nguntungkeun di palabuhan Rusia kota Saint Petersburg. Anjeunna mutuskeun pikeun ninggalkeun salaki anu nembé nikah di Wikivoyage pikeun netep di Rusia. Teu lami saatos Andriy ngalahir di Rusia, bapakna parantos angkat ti Wikipédia pikeun ngahiji gabung.

Andriy Yarmolenko Galuh dina latar kulawarga kulawarga kelas menengah dimana urang tiasa nganggap yén mamina mangrupikeun tukang roti kulawarga berkat padamelan di Rusia. Sawatara dina sababaraha waktos Yarmolenko masih budak lalaki, kolotna damel u-turn kana tempatna. Kanggo sababaraha alesan anu teu dipikanyaho, kulawarga pindah deui ka tempat pituinna - kota Chernihiv, Ukiraine Kalér dina hiji waktos Andriy Yarmolenko ngan ukur budak lalaki.

Cerita Budak Leutik Andriy Yarmolenko Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Atikan maén bal dimimitian di Chernihiv, kota di Ukraina nyaéta tempat Yarmolenko Galuh. Deui harita, legenda Ukrania sareng AC Milan Andriy Shevchenko mangrupikeun saurang pamaén sepakbola. Pikeun Yarmolenko, nyaéta ngeunaan nuturkeun jejak idola-idola anu dina nalika éta maén sareng ngarobih rékaman di Dynamo Kyiv.

Andriy Yarmolenko Idolized Shevchenko salami dini
Andriy Yarmolenko Idolized Shevchenko salami dini. Kiridit ka Radio Free Europa

Salaku budak alit, Andriy Yarmolenko wasnt kabetot kana koleksi édisi terbaru. Sadaya anu anjeunna hoyong nyaéta maén bal. Having legenda bal (Andriy) janten namina, ngan ukur pikeun budak alit anu cinta ku patandingan geulis.

Saperti dina waktos nyerat, mémori anu saé ti budak leutik Yarmolenko dijaga salaku tattoo dina leungeun na. Di handap ieu mangrupikeun tato Andriy Yarmolenko anu gambarna anjeunna salaku budak lalaki kalayan maén bal maén dina gerbong gun.

Andriy Yarmolenko Atikan sareng Panungtun Karir
Andriy Yarmolenko Atikan sareng Panungtun Karir. Kiridit ka WTFoot

Yarmolenko mangrupikeun jenis budak anu bakal nyandak bal maén bal dimana waé anjeunna angkat. Ka sepuhna, moal kantos ragu-ragu yén anjeunna nuju ka arah anu leres sakumaha anu katempona dina usaha-Na anu teras-terasan pikeun nyéépkeun tanda-Na. Nalika anjeunna nyauran pikeun uji coba bal munggaran, kabagjaan kolotna henteu terang.

Cerita Budak Leutik Andriy Yarmolenko Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Yunist Chernihiv mangrupikeun klub lokal di kota na nampi Yarmolenko janten daptar akademi anu saatos percobaan sukses sareng aranjeunna dina taun 2002. Yarmolenko anu cita-cita pisan anu suksés pikeun milu tarung tilu klub pamuda sanésna nyaéta; Desna Chernihiv, Lokomotyv sareng Vidradnyi Kyiv antara taun 2002 nepi ka 2004.

Dina taun 2004, Yarmolenko nyieun kaputusan uih deui ka Chernihiv, klub anjeunna ngamimitian karir nonoman na kusabab henteu mampuh nahan tungtutan fisik palatihan ti klub-klub anu sateuacana. Anjeunna cicing sareng Yunist Chernihiv kanggo musim 2 tambahan anu ningal anjeunna lulusan akademik sateuacan pindah kana klub anu sanés (Desna Chernihiv) pikeun ngamimitian karir senior na.

Cerita Budak Leutik Andriy Yarmolenko Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong Story

Nalika di Desna Chernihiv, Andriy ngora ningali ningali kamampuan maén maén bal di Éropa. Pikeun anjeunna, ngan aya hiji jalan kaluar- nyaéta; nuturkeun karir karir idola- Andriy Shevchenko.

Alatan ekspektasi ageung disimpen dina uji coba sareng Dynamo Kyiv, kantenan Yarmolenko mutuskeun pikeun ngiringan karirna ku ngiringan tim pamuda klub anu dingaranan- Dynamo-2 Kyiv. Kalayan tekanan anu kirang, anjeunna damel kana tim senior klub.

Dina 11 Mei 2008, Yarmolenko ngimpi debut pikeun tim senior Dynamo. Nalika dianggo salaku kénca sareng tengah-maju, anjeunna neraskeun skor 99, lagu anu ningal anjeunna digelar "anyar Andriy Shevchenko / New Sheva”Ku wartawan. Naékna meteoric Andriy Yarmolenko ningali anjeunna meunang sababaraha penghargaan pikeun klub.

Andriy Yarmolenko Jalan ka Fame Story
Andriy Yarmolenko Jalan ka Fame Story. Kiridit ka FC Dynamo Kiev sareng IG
Cerita Budak Leutik Andriy Yarmolenko Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Saperti dina 2017 sababaraha klub Éropa top mimiti masihan tekanan ka bintang manusa berkat kualitas-Na dina fase anu hadé, selfie, sareng kacepetan. Borussia Dortmund didaptarkeun di antara daptar klub top pamundut dina duana kanggo signature na. Yarmolenko henteu cicing di bandung salami nawiskeun sungut anu nyalira dugi ka anjeunna henteu tahan.

Teraskeun gancang ka On 11 Juli 2019, Yarmolenko ayeuna resep maén balna di Westham FC dimana anjeunna ngawangun hiji perkongsian anu kuat sareng para mitra utamina hususna Mark Noble- pamimpin spiritual klub anu nyayogikeunana ku cara ngaleungitkeun hak nalika nyetak tujuan.

Andriy Yarmolenko ngagungkeun meunangna westham kalayan Mark Nobile
Andriy Yarmolenko ngagungkeun meunangna westham kalayan Mark Nobile. Kiridit ka TheFootballFaithful

Moal anjeunna henteu acan dugi ka jangkungna jangkung anu diatur ku legenda Ukranian Andriy Shevchenko, tapi Yarmolenko nyaéta, tanpa ragu, bagian penting tina garis produksi sajajalan pamaén narajang anu luar biasa pikeun kaluar ti Wikivoyage. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Cerita Budak Leutik Andriy Yarmolenko Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Salaku paribasa mana anu; balik lalaki anu suksés, aya awéwé. Dina hal ieu, balik unggal pamain bal anu suksés, leres henteu kabogoh atanapi Wag. Ngeunaan kasuksésan, taun 2011, nalika Yarmolenko kéngingkeun pamaén Liga Premier Ukrania taun ieu moal hilap.

Ieu mangrupikeun taun Yarmolenko nikah ka kabogoh-Na anu kasebat ku Inna. Naha anjeun terang?… Pamajikan Yarmolenko mangrupikeun ahli dina urusan luar negeri sareng ogé diréktur Dana Amérika Amérika. Fakta ieu ngungkabkeun yén anjeunna nyarios saé sareng dididik.

Minuhan Pamajikan Andriy Yarmolenko- Inna Yarmolenko
Minuhan Pamajikan Andriy Yarmolenko- Inna Yarmolenko. Kiridit ka IG

Kalayan, salaki sareng garwa diberkahan ku dua putra lucu anu disarengan ku namina Ivan sareng Danylo. Ivan anu mangrupikeun putera sulung lahir dina dinten 22nd Mei 2013. Di handap ieu mangrupikeun poto kadua putra nalika aranjeunna resep kana waktos kualitas di hiji taman.

Andriy Yarmolenko ngagaduhan dua putra- Danylo sareng Ivan
Andriy Yarmolenko ngagaduhan dua putra- Danylo (kénca) sareng Ivan (Katuhu)
Salaku indung, Andriy Yarmolenko ngahutang ka dirina sorangan, kawajiban pikeun ngadasarkeun taneuh pikeun sasarengan bari anakna. Éta tiasa hésé pikeun anjeunna ngurus pensiunan nalika waktuna, ku kituna kedah teras hirup hirupna ngimpi liwat salah sahiji putrana.
Andriy Yarmolenko ngecap putrana Ivan dina milu dagang na
Andriy Yarmolenko ngecap putrana Ivan dina milu dagang na
Cerita Budak Leutik Andriy Yarmolenko Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Ngenalkeun kahirupan pribadi Andriy Yarmolenko jauh tina lapangan maén bakal nulungan anjeun nampi gambaran jalma lengkep.

Di luar lapangan, Yarmolenko pohara ramah, saendeng, énérgi sareng tiasa gampang adaptasi kana sagala jinis tenaga anu ngurilingan anjeunna. Peminat anu kenal anjeunna di luar maén bal pasti bakal nikmati perusahaan.

Kahirupan Pribadi Andriy Yarmolenko
Ngenalkeun Kabiasaan Pribadi Andriy Yarmolenko kaluar tina lapangan maén. Kiridit ka IG
Cerita Budak Leutik Andriy Yarmolenko Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Mimiti, ngeunaan perkawis relokasi ka Rusia milarian kahirupan anu langkung saé. Ayeuna, Valentyna sareng Mykola anu digambar di handap parantos ngajalan jalur sorangan pikeun kamerdékaan finansial ku putra lalaki.

Andriy Yarmolenko kalayan indungna sareng bapak
Andriy Yarmolenko kalayan indungna sareng bapak. Kiridit ka IG

Nalika bapak Andriy Yarmolenko Mykola ngajauhan média, sami teu leres ngeunaan garwa sareng putrina. Di handap ieu mangrupikeun foto Valentyna handapeun langit bérés kalayan hiji-hijina putri.

Andriy Yarmolenko Ibu sareng Teteh
Andriy Yarmolenko Ibu sareng Teteh. Kiridit ka IG

Momen ulang taun nyaéta momen senang pikeun kulawarga Yarmolenko. Di handap ieu mangrupikeun poto tina Terjuna Ukrania sareng adina budakna dina ulang taunna. Nya bakti pikeun mastikeun ngan ukur dulur duduluranna mangrupikeun mirip sareng komitmen anu anjeunna dipasang dina lapangan.

Andriy Yarmolenko Suster
Andriy Yarmolenko Suster. Kiridit ka IG
Cerita Budak Leutik Andriy Yarmolenko Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Otong

Ditilik tina cecekelan média sosial na, panémbong Andriy Yarmolenko mangrupikeun saurang pamaén maén wijaksana anu tiasa nyimpen artos kanggo usum hujan. Henteu aya tanda-tanda belanja beurat sareng hirup gaya hirup glamor sapertos anu dititenan ku segelintir mobil anu geulis sareng agam.

Andriy Yarmolenko Otong. Kiridit ka IG
Cerita Budak Leutik Andriy Yarmolenko Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Perdamaian Lila: Dina pertandingan dina Oktober 2015, Andriy Yarmolenko ngalaksanakeun tangtangan anu bahaya anu ampir ngejat suku lawan Shakhtar Donetsk anu nami Taras Stepanenko. Kadua direncanakeun saatos patandingan sareng disukeurkeun baju, tapi saatosna, Yarmolenko ngalungkeun kaos Stepanenko dina taneuh bari anjeunna hatur nuhun ka fans Dynamo. Kitu deui, dina pertandingan anu sanés, Yarmolenko ditajong Stepanenko saatos pamuter Shakhtar dicium badapna sareng sohor garapan di payuneun peminat Dynamo salami kameunangan 3-0.

Perdebatan maranéhna nyababkeun hiji parah massa antara tim sareng dina waktos éta, éta sapertos skuad nasional nasional Ukranian perang. Kunaon regu Ukranian? éta kusabab bulk Euro 2016 gumantung ka pamaén ti Dynamo sareng Shakhtar Donetsk. Skandal anu ngamimitian ti duanana pamaén ngancem ngaruksak nagara Euro 2016 ngarencanakeun dugi ka dua pamaén anu digambarkeun di handap ieu parantos ngadamel perdamaian, anu nempatkeun negri masing-masing sateuacanna.

Andriy Yarmolenko sareng Taras Stepanenko kedah nempatkeun negaranya anu munggaran
Andriy Yarmolenko sareng Taras Stepanenko kedah nempatkeun negaranya anu munggaran. Kiridit ka BBC jeung DailyMail

Jumlah Untold-Na Kepujian: Panginten anjeun tiasa nyandak perhatosan Yarmolenko salami tetep di Dortmund atanapi Westham. Tapi naon anu anjeun henteu terang nyaéta éta; anjeunna mangrupikeun legenda di tanah air. Yarmolenko didominasi liga maén bal Ukrania sareng maén bal Ukrania umumna pikeun taun-taun anu dititénan dina ngahormatan-naji di handap ieu.

Andriy Yarmolenko Untold Fakta-Nya anu seueur Honour. Kiridit ka Wikipedia

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Andriy Yarmolenko urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu