Carita Budak Alessandro Bastoni Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Carita Budak Alessandro Bastoni Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Artikel kami masihan anjeun liputan pinuh ku Carita Budak Alessandro Bastoni, Biografi, Kulawarga, Kolot, Kahirupan Awal, Hirup Asih, Kahirupan Pribadi sareng Fakta gaya hirup. Mangrupikeun analisis komprehensif ngeunaan kajadian anu kasohor ti anjeunna nalika orok dugi ka nalika anjeunna janten kawéntar.

Awal Kahirupan sareng Pendak Alessandro Bastoni. 📷: Picuki
Awal Kahirupan sareng Pendak Alessandro Bastoni. 📷: Picuki

Nuhun, anjeun sareng kuring terang anjeunna diantara anu anak ngora pangsaéna di Éropa, hiji anu parantos nambihkeun wizardry anu ageung kana arsenal pertahananna.

Nanging, ngan sababaraha pencinta maén bal parantos nganggap maca biografi Alessandro Bastoni, anu cukup narik. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Alessandro Bastoni Budak Leutik:

Bagéa, julukan na nyaétaAle". Puseur anu kénca-kénca dilahirkeun dina dinten ka-13 April 1999, ka ramana, Nicola Bastoni, sareng indung anu kirang dipikanyaho, di Casalmaggiore, hiji Comune di Italia anu aya di propinsi Cremona, Lombardy.

Alessandro Bastoni lahir janten putra anu kadua, janten kulawarga anu sesah tina 5. Dina sasih sasih hirupna, maén bal parantos janten pusat anu hirupna. Malah sateuacan kalahiranna, maénbal parantos aya bagian tina DNA kulawargana.

Nalika alit, Ale ngajantenkeun keajaiban anu dianggap mustahil pikeun murangkalih umur na. Awal-awal (kirang langkung sataun), budak alit éta parantos ngobrol sareng maén bal Serie A. Orok Alessandro ngagaduhan gemar ngapalkeun sareng nyebat nami pamaén anu kasohor Serie A anu matak pikaresepeun pikeun indungna, bapak sareng unggal anggota kulawargana.

Ieu mangrupikeun mangrupikeun pangheulana Poto Usia Bénténg Alessandro Bastoni. 📷: Instagram
Ieu mangrupikeun mangrupikeun pangheulana Poto Usia Bénténg Alessandro Bastoni. 📷: Instagram

Numutkeun ka Itali Gianlucadimarzio, Alessandro mimiti ngucapkeun bal-balan Serie A dina hareupeun awéwé anu mimiti babysat anjeunna. Dina kecap-Na:

"Babysitter kuring, Rosaria aya beusi dina hiji dinten, sareng kuring ngaliwat ka albumna anu ngandung stiker pamaén Serie A, tim ku tim. Anjeunna kagum yén kuring nyarioskeun ka sadayana nami pamaén, kalebet kawarganagaraan kalayan manah. "

Numutkeun kana situs wéb Itali Numero-Diez, Alessandro diajar maca sareng nyerat maén bal. Ningali pertandingan kahijina, budak ngahubungkeun ngucapkeun ngaran pamaén sareng kawarganagaraan sareng hurup sareng kecap anu muncul dina grafik televisi kulawargana.

Intelijen anu luar biasa ieu mangrupikeun pointer pikeun masa depan sareng nasib Ale. Ngapalkeun nami sepak bola mangrupikeun jéntré anu paling émut-énggal di taun budak leutik.

Latar Kulawarga Alessandro Bastoni, Asal sareng Taun Awal:

Mimiti sareng utama, bek tengah 6 suku 3 asalna tina hiji bumi anu ngadukung Inter Milan. Langkung janten kitu, kulawarga Alessandro Bastoni mangrupikeun saurang pamaén maén bal. Naha anjeun terang? ... Bapana maén bal urang, Nicola, sakali saurang pamaén Inter Milan bari ibuna, sigana mah nyai.

Ti mimiti, sepuh Alessandro Bastoni ngoperasikeun rumah tangga anu sepertos maén bal. Aranjeunna mangrupikeun jinis anu henteu ngagaduhan masalah sareng putra-putruna pikeun ngalangkungan pendidikan pikeun karir bal. Katuhu ti jaman mimiti, Nicola Bastoni nyurung budaya Nerazzurri ka putra-putrana.

Kami pisan nyalira Alessandro Bastoni Galuh di Casalmaggiore, sareng duduluran na, gadis anu disebut Michela sareng lanceukna kokolot anu dingaranan Luca Bastoni. Kadua barayana (Ale sareng Luca) leuwih sapertos rerencangan babaturan, anu silih resep pisan dina unggal waktos budak leutik.

Pemain bal balukar tumuwuh saderek lanceukna anu nami Luca. 📷: IG
Pemain bal balukar tumuwuh saderek lanceukna anu nami Luca. 📷: IG

Alessandro Bastoni Atikan- Impian Bapana:

Nicola Bastoni parantos susah dina kaayaan pangsiun. Ayat anu terdahulu ngarencanakeun rencana, hiji anu bakal ningali putrana tetep hirup impian kulawarga Bastoni. Naha anjeun terang? ... Éta Luca Bastoni (lanceuk Ale) anu mimiti maén bal.

Mimiti, sepuh Alessandro Bastoni parantos nyatujuan putrana (Luca sareng Ale) kanggo sakola part-time saengga, sahenteuna, nampi gelar diploma bisi maén henteu hasil. Bek beker milu dina sakola swasta di Mantua ngan ukur dinten Senén sareng dinten Salasa nalika maén bal sanés dinten-minggu sanés.

Alessandro Bastoni Hirup Awal sareng Bal-balan:

Allesandro Bastoni sakali ngaku anjeunna janten gairah ngeunaan maén bal ngalangkungan bapak sareng lanceukna, Luca. Balik harita, Ale ngawangun kabiasaan milu lanceukna pikeun maénkeun maén balukar sareng réréncangan anu katingali langkung ageung sareng langkung sepuh ti anjeunna.

Taun-taun Aula Dadang Bastoni.
Taun-taun Aula Dadang Bastoni.

Kanyataan yén béntang hareup tiasa bersaing sareng murangkalih anu langkung lami ngajantenkeun anjeunna langkung dewasa tibatan anu sanés.

Nalika maén tim leutik anu disebut Cannatese, Ale, anu yuswa genep langkung milih ngagem jaket No6. Anu nonoman éta, teu sapertos anu sanés, tiasa ningali takdir bal na namina anjeunna. Dina umur anu ngora ieu, anjeunna mimiti ngahargaan kaéndahan impian na.

Anu maén bal ngora mimiti salaku budak leutik, ningali takdirna nelepon anjeunna.
Anu maén bal ngora mimiti salaku budak leutik, ningali takdirna nelepon anjeunna.

Naha anjeun terang? ... Sadaya lalaki Allesandro Bastoni kulawarga ngagaduhan hubunganana sareng Cannatese, tim lokal di lingkunganana. Bastoni bapak "Nicola" nyaéta palatih ti nonoman di klub, sareng dua putrana éta diantara pamaénnya.

Alessandro Bastoni Biografi- Hirup Karir Awal:

Kabagjaan sepuhna Alessandro Bastoni terang henteu aya watesna nalika putra bungsuna urang kedah uji coba ku Atlanta. Dina yuswa 7 taun, Ale untung pisan ngagabung cabang pamuda klub saatos percobaan anu suksés.

Balik deui sareng ayeuna, Atlanta parantos janten klub anu dikenal sareng reputasi pikeun ngajalajah sareng ngalaksanakeun bakat budding. Saperti anu diharepkeun dina karirna awal, Bastoni anu kuat bakal maju ngalangkungan kelompok umur. Dina henteu waktos, anjeunna netepkeun dirina salaku karesep di pusat pertahanan.

Alessandro Bastoni gambar dina Taun Awal na sareng Atalanta SM
Alessandro Bastoni gambar dina Taun Awal na sareng Atalanta SM

Ku sadar hasratana pikeun hasil, unggal anggota kulawarga Allesandro Bastoni henteu ngadukung anjeunna ku cara anu sanés. Balik harita, Nicola bakal nyetir anggota kulawargana sakitar 100 kilométer ka Zingonia (tilu kali saminggu) ningali putrana. Waktu séjén, bapak reueus bakal ngatur jasa minibus.

Kunjungan sareng motivasi kulawarga nyababkeun prestasi nonoman. Kolotna Allesandro Bastoni bangga ningali putrana ngabantosan timnya pikeun menang Kejuaraan Bawah 17-17, handapeun Bawah 2015 Super, piala Arco sareng liga nonoman Atlanta dina taun 2016 sareng XNUMX.

Alessandro Bastoni Biografi- Jalan pikeun Inohong Rame:

Kanggo kabagjaan kulawarga, bek bersinar, dina taun 2016 lulus ti pabinihan Bergamo nganggo warna ngalayang. Nalika lulus wisuda, Ale mimiti misi ngadamel nami pikeun dirina.

Balik deui (usum 2016-2017), Atalanta SM kakara mimiti populer. Nalika anu resep Papu Gomez dikawasa, lain pamaén anu disebat- anu anu resep Luis Muriel, Duvan Zapata jeung Josip Ilicic éta teu pati dikenal.

Bastoni nganggo duanana Atlanta sareng tim nonoman Italia pikeun ngajantenkeun datangna. Salaku kaptén ti pihak Italia, kapamimpinan na kahebuhan pertahanan nyababkeun gelombang gedé di sakumna nagara.

Langkung pentingna, kapribadian Ale ngaung panon anu lalajo palatih Inter Milan Antonio Conte anu langsung kadorong tandatangan.

Antonio Conte teu tiasa nolak ngagaduhan Bek Besar di sisi Inter-na. 📷: Eunteung sareng Picuki
Antonio Conte teu tiasa nahan upami gaduh Big Defender di sisi Inter na. 📷: Eunteung sareng Picuki

Alessandro Bastoni Biografi- Naek ka Inohong dongeng:

Dina kaping 31 Agustus 2017, Inter Milan ngumumkeun penandatanganan Bastoni pikeun € 31 juta. Pikeun ngalengkepan pangwangunanna, Conte ngintun anjeunna dina firs pinjaman ka Atalanta teras, Parma.

Nalika Pinjaman, Bastoni nyandak inspirasi ti Sergio Ramos, Leonardo Bonucci sareng henteu aya waktos, wizardry anjeunna janten ngarobih Samaun. Ningali kamekaranna, Inter kedah ngémutan tukang bécék ti injeuman na.

Saperti dina panulis biografi Allesandro Bastoni, bek Nerazzurri parantos janten kolom anyar pikeun pertahanan Nerazzurri. Pertahanan hardcore parantos kéngingkeun posisi awal dina inter, dikuasai, diantara hal séjén, nyaéta Totem pertahanan sapertos Diego Godin.

Kebangkitan sareng Kebangkitan Bastoni.
Kebangkitan sareng Kebangkitan Bastoni.

Tina kukupu dina beuteung pikeun meunang Kinérja salaku rumaja, Bastone tanpa ragu, beksa anu paling ngajangjikeun ka generasi generasi na. Inter Milan ayeuna, ngaletak kumisna di payuneun prestasi budak lalaki urang. Sésana, sapertos anu kami nyarioskeun, jujutan.

Kasih Kabogoh Alessandro Bastoni - Kabogoh, Pamajikan?

Balik ti juru main bal anu suksés, leres kabogoh anu kabeungharan. Pembela Nerazzurri nyaéta (dina waktos nyerat) dina hubungan sareng Martina Bulgarelli.

Para peminat maén bal kenal sareng kabogoh Bastoni nalika duanana didatangan Butega del Selèr, réstoran di lingkunganana. Di handap ieu mangrupikeun foto kabogoh super- Martina Bulgarelli di sisi kabogoh sareng pamilik réstoran Butega.

Papanggih Kabogoh Alessandro Bastoni urang, Martina Bulgarelli (Jauh KANAN). Laprovinciacr
Papanggih Kabogoh Alessandro Bastoni urang, Martina Bulgarelli (Jauh KANAN). Laprovinciacr

Kahirupan Pribadi:

Saha Alessandro Bastoni di luar Lapang?

Pareum, bekna dipikanyaho gaduh kapribadian anu tenang, tenang sareng dikumpulkeun. Asides namina "Ale", pembela Nerazzurri sering disebut salaku 'nonoman, lalaki kolot' sadayana berkat kadewasaan anjeunna nyimpen dina lapangan. Atribut ieu parantos ngajantenkeun fans percaya yén 'umur' mangtaun sajumlah.

Ogé dina kahirupan pribadi Alessandro Bastoni-Na, kuman pertahanan percaya teu aya anu nurunkeun anjeunna, sareng ngan hiji gandum keusik anu cukup damel anjeunna bahagia. Alessandro ngadamel wahyu ieu dina nalika wisata di Gurun Dubai.

Belive tengah-tukang ngan ukur sisikian keusik anu cekap pikeun ngabahagiakeun anjeunna.
Puseur-tukang percaya yén ngan hiji gandum keusik cukup pikeun nyieun anjeunna senang.

Hobi Hobi Alessandro Bastoni:

Ngeunaan hobi na, Bastoni urang nyalira gairah ngeunaan Playstation sareng NBA. Salaku Salam NBA, tukang baskét favoritna nyaéta Stephen Curry tina Nagara Emas.

Hobi Alessandro Bastoni nyaéta Baskét. FC Inter 1908
Hobi Hobi Alessandro Bastoni nyaéta Wargi. 📷 FC Inter 1908

Otong:

Pikeun terang kumaha bek Nerazzurri menghabiskeun artinya, mimiti, hayu urang nyaritakeun naon anu dikéngingkeun.

Gaji Alessandro Bastoni:

Numutkeun kana Tuttomercatoweb, gaji Allesandro Bastoni sakitar € 23,000 per minggu sareng € 1.2 juta per usum.

Alessandro Bastoni Net bernilai sareng Nilai Pasar:

Dina waktos nempatkeun sapotong ieu, Bastoni gaduh nilai bersih $ 1 juta sareng nilai pasar € 31.50m (pasar transfer).

Kumaha Bastoni nyéépkeun Moniesna:

Puseur-tengah langkung milih nyéép bal-balan maén na ngabinakeun Garam Bae. Anjeunna henteu kana mobil anu mobil, imah gedé (agam) sareng kabogoh anu nggumunkeun anu mangrupikeun tanda gaya hirup anu méwah.

Pusat tonggongna sanés kana mobil tapi langkung milih balanja bal-balanna di Garam Bae.📷: Gym4u
Pusat tonggongna sanés kana mobil tapi langkung milih balanja bal-balanna di Garam Bae.📷: Gym4u

Kahirupan Kulawarga Alessandro Bastoni:

Pikeun kulawarga Ale, aya "Pride Bangga". Balna sok aya mesin anu nambut kulawarga Bastoni mangtaun-taun. Ngahasilkeun kana Serie A, Ale parantos sumpah henteu pernah ngucapkeun hatur nuhun pikeun anggota kulawarga pikeun pengorbanan anu aranjeunna dilakukeun.

Dina bagian ieu, kami bakal nyaritakeun anu langkung seueur ngeunaan sepuhna Alessandro Bastoni sareng sésana kulawargana.

Ngeunaan Kolot Kolot Alessandro Bastoni:

Kolot sepuh parantos kéngingkeun putra anu saé sareng mama sareng bapakna sanés kasual. Palatih maén bal amatir Nicola sareng garwa ayeuna nuju manéh manéh gaduh genius salaku minantu.

Henteu hilap, bijil sepuhna Alessandro Bastoni sakali gaduh anak anu namina Agnese, anu aranjeunna kaleungitan bener dina kaping 24 Oktober, 2015. Ékspansi émosional (di handap) bakal nginpokeun ka anjeun langkung seueur ngeunaan anggota kulawarga Alessandro Bastoni anu ayeuna telat. Angkat maca ti kénca ka katuhu.

Catetan tina kaleungitan jalma anu dipikacinta.
Catetan tina kaleungitan jalma anu dipikacinta.

Ieu mangrupikeun catetan emosional anu kadua ti Ale salami kaleungitan anggota kulawarga- adina.

Catetan tina kaleungitan jalma anu dipikacinta.
Catetan tina kaleungitan jalma anu dipikacinta.

Ngeunaan dulur Alessandro Bastoni:

Lanceukna kokolot Ale, Luca Bastoni lahir di 1995. Pernyataan ieu nunjukkeun yén anjeunna umurna opat taun ti anjeunna.

Saperti dina waktos nyerat, putra kahiji kulawarga Alessandro Bastoni (Luca) maénkeun maén balna dina tim di Mantua. Sedih, lanceukna anu ageung ngajarkeun budakna bal-balan na henteu kantos dilakukeun sapertos Alessandro.

Pendak sareng Alessandro Bastoni's Brother Luca.
Pendak sareng Alessandro Bastoni's Brother Luca.

Antawis sadulur, éta Alessandro anu kaluar salaku tukang roti di rumah tangga Bastoni berkat anjeunna ngahontal tujuan anu paling luhur tina pamilik bal-balan ngora Italia (pikeun maénkeun Serie A).

Ngeunaan Suster Alessandro Bastoni:

Puseur suku kénca mundak di bumi 5 sarta ngagaduhan dua duduluran, kaasup adina anu namina Michela. Kolotna Alessandro Bastoni ngagaduhan anjeunna salaku anak anu nembe lahir orok di bumi. Michela mangrupikeun fotografer anu gaduh aspék sareng nu boga blog populér - "AupairWithoutFilters.Travel.Blog"

Ngeunaan Baraya Alessandro Bastoni:

Komo nepi ka dinten ieu, émut ti pitulung Ale pikeun nini-nini salami nonoman na masih santai. Salaku budak alit, anjeunna sakali nganggo waktos cadang pikeun ngabantuan aki-ninina dina ngokolakeun taneuh. Ieu mangrupikeun kecap Alessandro Bastoni sakumaha Wasalam damel na nini taman nini numutkeun Gianlucadimarzio;

"Salaku murangkalih, kuring ogé resep mendakan anu anyar, kuring angkat ka kebon pikeun nyandak tomat, tapi saleresna, kuring nyababkeun langkung seueur tinimbang anu sanés kusabab nini-nini abdi ngolah tanah."

Alessandro Bastoni Untold Fakta:

  • kanyataan #1- Kunaon Anjeunna ngagem Henteu: 95 di Jersey na:

Panginten anjeun teu kantos terang, pusat Nerazzurri ngagem jumlahna kusabab janji dilakukeun ka lanceukna (Luca) dina waktos anjeunna lulus sarjana muda Atlanta.

Ale percaya anjeunna moal aya janten bal maén bal upami Luca tacan nunjukkeun jalanna. Ngobrol dina wawancara sareng Football, pusatna deui sakali nyarios;

"Kuring bébéja ka anjeunna yén jumlah kaos abdi bakal kalahiran taun-95. Nganggo nomerna mangrupikeun cara pikeun ngagaduhan Luca sareng sesa kulawarga kuring sareng lapangan di luhur."

  • kanyataan #2- Alessandro Bastoni Football Idol:

Pembela asih anu mikaresep, anu dipikaresepna Ben Chilwell, Niklas Sule, Ibrahima Konate jeung Daniele Rugani sadaya ngagaduhan panutan. Bastoni kami sorangan mangrupikeun kipas Real Madrid, hiji anu kagum sareng anu katingali Sergio Ramos salaku panutan panutanana. Ngomongkeun ngeunaan rasa kagumna, bekna sakali nyarios;

"Kuring muji pisan ka Sergio Ramos, sareng anjeunna henteu bébéakan klasik anu membela sareng anu sanés sanés. Anjeunna pohara elegan dina bal. Kuring ngaharepkeun janten saé sakumaha anjeunna sanaos ampir teu mungkin pikeun ngahontal tingkat na. "

  • kanyataan #3- Tato Alessandro Bastoni:

Mimiti sareng Paling utamina, carita budak leutik Alessandro Bastoni digambarkeun dina bentuk tato dina leungeun-Na. Bek tinggi ogé ngagaduhan tato anu sanés, mimitina nyaéta Singa, anu sanésna nyaéta jam sareng tungtungna, kembang. Kaseueuran tato Alessandro Bastoni disinting 2018 ku Elo Tattoo Art Studio perenahna di Travagliato, Italia.

Tato Alessandro Bastoni.
Tato Alessandro Bastoni.
  • kanyataan #3- Alessandro Bastoni Gangguan Gaji:

Dina waktos Antonio Conte nganyatakeun kontrak na, bek Italia janten kaberkahan sareng jumlah anu $ 23,000 per minggu sareng gaji taunan € 1.2 juta. Kami parantos nyandak waktos kami pikeun mayar gaji Alessandro Bastoni kana angka, sareng ieu ngungkabkeun naon anu anjeunna peroleh per taun, bulan, minggu, dinten, jam, menit sareng detik.

KEJOHANAN / JABATANDina Euros (€)Dina Pounds (£)Dina Dolar ($)
Per Taun:€ 1,200,000£ 1,055,713$1,314,780
Per Wulan:€ 100,000£ 87,976$109,565
Per Minggu:€ 23,226£ 20,271$25,245
Per Dinten:€ 3,222£ 2,896$3,606
Per Jam:€ 134£ 121$150
Per Menit:€ 2.24£ 2$2.5
Per Kadua:€ 0.04£ 0.03$0.04

Dumasar dina Salary Stats di luhur, ieu naon Alessandro Bastoni parantos hasil ti anjeun mimitian ningali Halaman ieu.

€ 0

Wah! Naha anjeun terang? ... Lalaki rata-rata di Italia anu earn kira-kira 3,680 EUR per bulan panginten kedah damel sahenteuna sahenteuna dua taun sareng tilu minggu kanggo janten ngan ukur gaji gaji Alessandro Bastoni.

Alessandro Bastoni Wiki:

Data Alessandro Bastoni Biografi- WikiJawaban Wiki
Nami lengkepAlessandro Bastoni
dilahirkeun:13 April 1999
Jaman:21 (dina Méi 2020)
Kolot:Bapak sareng Ibu Nicola Bastoni
lanceukna:Luca Bastoni
Adi:Michela Bastoni
kabogohMartina Bulgarelli
Jangkungna di Kaki6 suku 3 inci
Jangkungna dina Méter1.91 m
Sia bersih€ 1 juta
hobiBasket sareng Kaulinan (Playstation)
Zodiak:Aries

kacindekan:

Hatur nuhun pikeun maca deui anu sanés carita budak leutik jeung biografi, waktos ieu, Alessandro Bastoni. Éditor kami di LifeBogger narékahan katepatan sareng keadilan dina rutinitas nyerat carita nonoman sareng bal-balan bio.

Mangga kontak kami atanapi pasang koméntar upami anjeun ningali anu teu katingali saé dina tulisan ieu dina carita budak leutik Alessandro Bastoni sareng fakta biografi. Upami teu kitu, wartoskeun ka kami dina bagian koméntar naon anu anjeun pikirkeun ku panulis urang sareng maén bal.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu