Carita Budak Ruben Dias Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Carita Budak Ruben Dias Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Biografi Ruben Dias kami nyarioskeun Anjeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Kabogoh / Pamajikan janten, Net Worth, Gaya hirup, sareng Kahirupan Pribadi.

Salaku kanyataan, urang gaduh didieu; ngarecahna lengkep Carita Kahirupan na, ti saprak mimiti na dugi ka janten kasohor. Katingali kahirupan mimiti na sareng naék, mangrupikeun ringkesan jelas ngeunaan Ruben Dias 'Bio.

Leres, seueur anu mikaresep gim éta henteu terang anjeunna dugi ka Pep urang dorong pikeun nganteur anjeunna ka Kota. Deui, ngan sababaraha kipas anu parantos nyiapkeun waktos kanggo maca Biografi Ruben Dias. Kami parantos nyiapkeun éta sareng éta pikaresepeun pisan. Tanpa reureuh, hayu urang mimitian.

Carita Budak Ruben Dias:

Pikeun ngamimitian Biografi, anjeunna ngagaduhan julukan nyaéta inten beureum sareng nami lengkep- Ruben dos Santos Gato Alves Dias. Anu maén bal Portugis lahir dina dinten 14th Méi 1997 ka ramana, Joao Dias sareng indung anu kirang dikenal di kota Amadora, Portugal.

Ruben Dias Ngembang Taun:

Ngora 'Ruby' ageung maén bal di koridor bumi na di daérah metropolitan Lisbon, disarengan lanceuk lalaki anu langkung sepuh, Ivan. Dias mamah sareng bapak henteu gaduh anjeunna nyalira. Anjeunna ogé ngagaduhan dua sadulur anu saé, Beatrix sareng Carolina anu anjeunna babarengan.

Latar Kulawarga Ruben Dias:

Imah dimana prodigy maén bal sareng lanceukna tumuh di beulah kalér Lisbon. Dekeut na kana jabatan kakuatan di Portugal nandakeun yén kolotna Ruben Dias sahenteuna warga kelas menengah. Langkung seueur, carita hirupna henteu aya ragé pikeun dongéng kakayaan.

Asal Kulawarga Ruben Dias:

Pikeun pemula, genius maén bal mangrupikeun warga nagara Portugis. Kanggo terang langkung seueur ngeunaan asal kulawarga Ruben Dias na, tim kami mutuskeun pikeun langkung jero. Hasil tina panilitian urang nunjukkeun yén katurunan kulawargana disusud ka Amadora, di Portugal kulon.

Carita Bal Rubén Dias:

Takdir, ti heula, dimimitian- sadayana hatur nuhun ka rerencangan. Dina yuswa 9 taun, Ruby ngora dibawa ka CF Estrela da Amadora ku babaturan kulawarga anu caket. Éta di klub anjeunna nyandak léngkah kahijina dina maén bal anu diatur. Mimitina, anjeunna ngamimitian salaku panarajang di 2006. Nanging, anjeunna tungtungna janten pusat deui nalika waktos. Ayeuna di dieu lucu Ruby, dua taun saatos anjeunna ngamimitian sepakbola karir sareng CF Estrela da Amadora.

Taun Awal dina Sepak Bola Karir:

Dua taun ka hareup (2008), kolot Ruben Dias nyandak putra aranjeunna ka akademi Benfica pikeun cobaan. Kana ngalangkungan sareng kéngingkeun lebet kana klub, budak ngora dititah maén di lini tengah. Dina waktos éta, anjeunna henteu ngagaduhan fisik pusat deui. Henteu dugi Dias nyerang pertumbuhan anu anjeunna akhirna janten pusat deui. Dina waktos ieu, anjeunna mimiti naék gancang ngaliwatan jajaran klub.

Biografi Ruben Dias - Carita Kawentar:

Hatur nuhun kana sipat kapamimpinan lahirna, anjeunna kaptén pikeun unggal kelompok umur anu anjeunna maénkeun. Nyatana, Dias mangrupikeun sora palatih dina lapangan ogé di ruang ganti. Ngan ukur ningali kana raut na, anjeun bakal sadar yén anjeunna leres-leres, pamimpin dina pembuatan.

Di puncak karir nonomanna, Dias damel debut profesionalna sareng sisi Benfica B di 2015. Sakumaha diarepkeun, anjeunna ngabantosan aranjeunna pikeun finish kaopat tempat bersejarah di divisi kadua. Saatos éta, Pep's CB ngabantosan tim junior nepi ka final Liga Pamuda UEFA 2016–17.

Carita Sukses Ruben Dias:

Nalika bakat maén bal ngagaduhan promosi ka tim mimiti Benfica di 2017, anjeunna janten Pamaén Muda taun éta ti Primeira Liga. Dina musim-musim saterasna anjeunna ngabantosan The Eagles kéngingkeun gelar liga (usum 2018–19) sareng engké usum Supertaça Cândido de Oliveira (musim 2019-20). Ogé, liga anu namina anjeunna di Tim Perdanaira Liga di Taun 2019.

Teruskeun gancang ka waktos nyerat biografi ieu, Manchester City parantos ngamankeun jasa pusat deui pikeun ngeusian kakosongan pertahanan anu ditingalkeun ku tilas kaptén Perusahaan Vincent. Pasti moal lami sateuacan anjeunna ngadegkeun dirina di Stadion Etihad sapertos sabangsa na João Cancelo jeung Bernardo Silva.

 Saha Kabogoh Ruben Dias?

Mawar beureum, Manchester City biru, Mariana Goncalves namina sareng anjeunna bogoh. Naha anjeun ngagaduhan nami kabogoh Ruben Dias dina kalimat sateuacanna? Kami yakin anjeun leres.

Kabogoh Ruben Dias kasohor ku nami panggung Ivy April. Anjeunna mangrupikeun penyanyi pop anu janten aub sacara romantika sareng pusat di taun 2018. Aranjeunna parantos kuat babarengan sareng kamungkinan gaduh rencana jalan-jalan di gang. Tina poto ieu di handap, anjeun tiasa nebak dimana Ruben Dias sareng istrina anu bakal kantos liburan.

Kahirupan Kulawarga Ruben Dias:

Unggal pusat tukang ngagaduhan carita anu ngandung karakter jalma anu paling aranjeunna hargai. Saha pamaén bal anu langkung saé tibatan kulawargana? Kami nyandak anjeun fakta ngeunaan kolot sareng dulur dulurna Ruben Dias. Ogé, fakta ngeunaan baraya na bakal sayogi di dieu.

Ngeunaan Kolot Ruben Dias:

Pikeun ngamimitian, hayu urang ngobrolkeun bapak bek sareng indungna. Joao Dias nyaéta bapak anu ngabela. Anjeunna bangga pisan ka putrana anu anjeunna henteu kantos nyangka bakal aya fitur pikeun Benfica, nyarios langkung seueur pikeun ngalangkungan Liga Utama. Katingali bapakna nalika anjeunna ngarayakeun ulang taun kira-kira Januari 2020. Naha anjeun tiasa ningalina?

Samentawis éta, teu aya seueur inpormasi ngeunaan indung Ruby. Sanaos kitu, kami yakin yén Dias bakal ngungkabkeun hubungan anu aya diantara aranjeunna dina waktosna. Utamana kumaha anjeunna penting pikeun naékna dina maén bal. Pendak sareng salah saurang sepuh Ruben Dias- indungna.

Ngeunaan Duduluran Ruben Dias:

Portugis ngagaduhan lanceuk lanceuk sareng dua sadulur. Mimiti, urang tadi nyebatkeun yén anjeunna ageung maén bal sareng baraya anu lanceukna, Ivan Dias. Anjeunna ogé pamaén bal pro anu nyulik perdaganganna salaku bek pikeun Portugis pihak katilu Club Oriental Lisboa.

Dias ogé ngagaduhan dua sadérék awéwé anu geulis diidentifikasi minangka Beatriz sareng Carolina. Saderek-saderekna henteu tiasa dibantah fans na pangageungna sareng kantos reueus ngaidentipikasi sareng anjeunna. Ieu Carolina (kénca) sareng Beatriz (katuhu) - sésana jelas-jelas dikenal. Henteu diragukeun, kulawarga Ruben Dias ngagaduhan pasen hirup dina dirina.

Ngeunaan Baraya Ruben Dias:

Jauh tina kahirupan kulawarga nuklir Dias, teu aya inpo ngeunaan katurunanana. Hususna ngeunaan masalah nini-nini sareng indung bapa. Nya kitu ogé, sakedik info aya ngeunaan bibi-bibi, pamanna, dulur misan, dulur-dulur na.

Kahirupan Pribadi Ruben Dias:

Ruby mangrupikeun jalma anu lucu sareng terhormat di luar maén bal. Sipat pribadi anu disebut di luhur dijumlahkeun pikeun ngajantenkeun anjeunna pikaresepeun. Anjeunna mamat pikeun ngojay sareng resep ngumbara. Ditambahkeun kana daptar hobi sareng minat na nyaéta metik senar gitar. Tingali pidéo ieu anjeunna nunjukkeun kaahlian gitar anu luar biasa nalika kabogohna nyanyi.

Ruben Dias Kahirupan Pribadi

Gaya hirup Ruben Dias:

Kedah urang nyarioskeun perkawis bersih bek di taun 2020 sareng pola belanja na. Anu mimiti, nilai bersih Ruben Dias dina taun 2020 mangrupikeun $ 100,000 (perkiraan). Total aset na kedah henteu nyerang saha waé anu ageung kusabab gaji taunan di Manchester City di luhur £ 1,144,000.

Kalayan artos ageung sumping kacenderungan nyéépkeun ageung, sareng Dias henteu kirang dina hal éta. Maestro sepakbola anu mikaresep sponsoran Nike ngagaduhan mobil aheng. Mobil-mobilna henteu ragu yén anjeunna cicing di imah / apartemen anu mahal kalayan cukup rohangan pikeun garasi. Sponsor Nike mangrupikeun bagian tina anu ngajantenkeun anjeunna mikaresep méwah.

Fakta ngeunaan Ruben Dias:

Pikeun ngeureunkeun Bio ieu, ieu aya sakedik atanapi kanyataan anu kurang dikenal ngeunaan bek.

kanyataan #1- Ngarecah Gaji Kota sareng Panghasilan Per Detik:

KEJOHANAN / JABATANPenghasilan dina POUNDS (£)
Per Taun£ 4,947,600
per Bulan£ 412,300
Per Minggu£ 95,000
Per Poé£ 13,571
Per Jam£ 565.4
Per Menit£ 9.4
Per Detik£ 0.15

Ieu naon Ruben Dias parantos kéngingkeun saprak anjeun mimiti ningali Bio ieu.

£ 0

Naha anjeun terang?… Rata-rata urang Inggris anu ngasilkeun 538.98 GBP / Minggu kedah damel salami 5 bulan sareng 3 minggu kanggo kéngingkeun gaji mingguan Ruben Dias tina 95,000GBP.

kanyataan #2 - Agama:

Bek éta kamungkinan jalma percaya anu ngalaksanakeun agama Kristen. Nanging, poto anjeunna di Abu Dhabi ieu tiasa ngajantenkeun panyokong yakin yén anjeunna Islam. Sababaraha bakal ngajawab yén éta pakéan budaya. Hayu urang terang jurus anjeun dina bagian koméntar. Sakali mangsa, Dias nunjukkeun tampilan iman agama Islam nganggo tulisan média sosial anu berbunyi; As-salamu Alaykum.

kanyataan #3 - Peunteun FIFA 2020:

Dina yuswa 23 taun, aman pikeun nyimpulkeun yén Dias sacara total rating FIFA 81 poin kalayan poténsi 87 adil. Peringkat pasti bakal nyaksian kanaékan meteorik, nunjukkeun yén anjeunna ayeuna maénkeun salah sahiji liga anu paling kompetitif sareng ngahibur di dunya.

Catetan End:

Hatur nuhun pikeun maca, acan deui, salah sahiji potongan endah kami- waktos ieu; ngeunaan Biografi Ruben Dias. Kami arepkeun éta ngagaduhan anjeun pelajaran ngeunaan kabutuhan pikeun nempatkeun diri pikeun kasempetan. Dias memposisikan dirina pikeun pindah pisan sareng bentuk anu narik ati anu dipikaresep pep Guardiola anu nandatangan anjeunna.

Éta ogé penting pikeun urang salam ka kolot Ruben Dias, anu janten tihang pangrojongna sareng landasan konsistén. Di lifebogger, urang ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyayogikeun carita budak leutik sareng bio dina cara anu adil sareng akurat. Upami anjeun mendakan naon-naon anu henteu saé, punten ngahubungi kami. Upami teu kitu, tinggalkeun koméntar di handap ngeunaan naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan anjeunna.

Wiki:

Pertanyaan Biografi Data Wiki
Nami lengkepRuben dos Santos Gato Alves Dias
nicknameinten beureum
Tanggal lahirDinten ka 14 Méi 1997
Tempat kalahiranKota Amadora di Portugal
Posisi maénnahanan
kolot Joao Dias (bapa)
DuduluranIvan, Beatriz sareng Carolina
zodiakkaurus
hobiNgojay, ngarambat sareng maénkeun gitar.
Worth net$100,000
bayaran£ 1,144,000 per annum.
luhur 6 Suku, 2 inci
kabogohApril Avil

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar