Carita Budak Angel Correa Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Carita Budak Angel Correa Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Dimimitian kaluar, anjeunna namina "Saeutik malaikat". Artikel kami masihan anjeun jangkoan pinuh ngeunaan Carita Budak Leutik, Biografi, Fakta Kulawarga, Kolot, Hirup Awal sareng acara-acara kasohor sanés nalika anjeunna masih murangkalih nalika anjeunna janten populér.

Hirup sareng kebangkitan Malaikat Correa. Gambar Kiridit: Pasionfutbol sareng Goal.
Hirup sareng kebangkitan Malaikat Correa. Gambar Kiridit: Pasionfutbol sareng Goal.

Leres, sadayana terang ngeunaan peran posisional na - skill anu alus, laju sareng pusat gravitasi anu nyerang. Nanging, ngan ukur sababaraha anu nimbang vérsi kami tina Angel Correa's Biografi anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Bidadari Cor- Kahirupan Awal sareng Latar Kulawarga

Dimimitian pareum, Ángel Martín Correa Martínez lahir tanggal 9 Maret 1995 di kota Rosario di Argentina dimana bintang sapertos sapertos Lionel Messi, Mauro Icardi jeung Angel Di Maria ogé hujan es ti. Correa mangrupikeun salah sahiji seueur budak anu dilahirkeun ka indungna anu katelah ibu sareng bapakna anu sakedik dipikanyaho. Di handap ieu mangrupikeun langka poto salah sahiji kolotna Angel Correa- indungna.

Pendak sareng salah saurang kolotna Angel Correa. Kiridit Gambar: Instagram.
Minuhan salah sahiji kolotna Angel Correa. Kiridit Gambar: Instagram.

Padahal, éta dibuktikeun yén anjeunna mangrupikeun bangsa nasional Argentina anu dicampur tina etnis sareng sababaraha kulawarga anu kawéntar. Naha anjeun terang yén Correa ngora digedékeun di lingkungan Las Flores di Rosario di mana anjeunna tumuwuh bareng sareng duduluran anu henteu seueur dipikanyaho?

Anjeunna digedékeun di lingkungan Las Flores di Rosario. Gambar Kiridit: WordAtlas sareng PassionFutbol.
Anjeunna digedékeun di lingkungan Las Flores di Rosario. Gambar Kiridit: WordAtlas sareng PassionFutbol.

Tumuwuh dina latar kulawarga kelas handap di lingkungan Los Flores, Correa cicing kahirupan awal kamiskinan abses di lingkunganana dimana kamungkinan anu luhur anjeunna tiasa ngeureunkeun salaku adiktif atanapi ngahukum.

Carita Budak Bidadari Cor- Atikanana sareng Ngiringan Karir

Sanajan kitu, Correa tiasa mendakan kabur ti realitas-parah anu ngalebet anjeunna ku cara neuleuskeun dina maén bal jalan sareng ngajantenkeun karir-karir sareng klub budakna lokalna - olahraga Alianza sareng Tiro.

Dina waktos Correa yuswa 12 taun, anjeunna katandangan kanyataan anu langkung parah nalika kaleungitan bapak anu ngadukung sareng dituturkeun dua duduluran. Sanaos nyeri henteu seueur teuing pikeun nanggung Correa, anjeunna terang naon anu terang anjeunna kumaha anu pangsaéna; milarian lapang ku cara maén bal.

"Iraha waé kuring ngalangkungan périodik maén, kuring hilap kana kanyataan realitas hanjelu anu parantos janten kuring sareng kuring resep maén,"

Ngumumkeun Correa.

Carita Budak Bidadari Cor- Hirup Karir Dini

Untungna, Correa henteu ngan ukur milarian kabur kalayan maén bal tapi gaduh kaahlian anu langkung saé dina bal, pamekaran anu ningali ka pendaptaran na kana sistem nonoman San Lorenzo taun 2007 saatos anjeunna dipanggihan ku salah sahiji pramuka klub.

Anjeunna dibawa ka San Lorenzo saatos salah saurang pramuka klub mendakan anjeunna. Gambar Kredit: PassionFutbol.
Anjeunna dibawa ka San Lorenzo saatos salah saurang pramuka kalebet anjeunna terang. Kiridit Gambar: PassionFutbol.

Éta kalayan sisi Argentina anu Correa nyéépkeun 4 taun kanggo ngahargaan kaahlianana sareng latihan pikeun karir anu bakal nyandak anjeunna saluareun bawana Amérika Kidul. Naékna jajaran klub urang munggaran dina 2013 nalika anjeunna damel debut profésional pikeun klub anu digelar Ciclón.

Biografi Angel Correa- Jalanna ka Inohong Rame

Sataun saatos, Correa sapuk pikeun nransferkeun deal sareng pamilik La Liga Atlético Madrid harita. Sedih kapanggih yén anjeunna ngagaduhan tumor jantung nalika ngalaksanakeun médis kanggo ngarengsekeun pamikiran na ka Spanyol.

Operasi haténa ngaleungitkeun anjeunna tina kajadian anu parantos lami atosan ngantos ngalangkungan milu. Gambar Credits: Twitter sareng PassionFutbol.
Operasi haténa ngaleungitkeun anjeunna tina kajadian anu parantos lami atosan ngantos ngalangkungan milu. Gambar Credits: Twitter sareng PassionFutbol.

Leres, tumor suksés dipiceunkeun ngaliwatan operasi, nya éta biaya anu ningal Correa kantun di semi-final sareng final Copa Libertadores sareng San Lorenzo. Éta éta pertandingan anu anjeunna kantos ngarep-arep maén kusabab anjeunna seueur pisan ngabantosan timnya nuju ka tahap akhir.

Biografi Angel Correa- Naikna kanggo Inohong Galéri

Nalika Correa parantos damel pamulihan pinuh, anjeunna resmi ngagabung ka Atlético Madrid tanggal 13 Désémber 2014 sareng nyambut damel janten salah sahiji klub anu paling dipercaya dina sababaraha taun.

Tingali anu parantos nyambut damel dugi ka janten konci payun di Atlético Madrid. Kiridit Gambar: Marca.
Tingali anu parantos nyambut damel dugi ka janten konci payun di Atlético Madrid. Kiridit Gambar: Marca.

Anjeunna henteu ogé mendakan kakurangan dina karir internasional sareng tim nasional Argentina anu anjeunna sering dibandingkeun sareng rencang-rencang na Sergio Agüero bahkan nalika gaya maénna langkung sami sareng Carlos Tevez. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Biografi Angel Correa- Kabogoh, Pamajikan, sareng Kid

Ngaléngkah kana kahirupan cinta Correa, henteu seueur dipikanyaho ngeunaan payuneun sajarah sejarah sabab anjeunna teu acan terang seueur perkawis kajadian di jabatan éta. Sapertos kitu, henteu tiasa disimpulkeun nyatakeun yén naha anjeunna gaduh kabogoh dina waktos kapengker sareng ngagaduhan istri nalika nyerat. Sanajan kitu, nurutkeun WTFoot, parantos aya pasangan misteri anu nami Sabrina Di Marzo anu dikabarkan janten Pacar Kabogoh Correa sareng indung putrana.

Sakumaha anu dinyatakeun sateuacana, Malaikat mangrupikeun indung ti hiji putri anu indah Lolita anu dilahirkeun ku anjeunna atanapi boh kabogohna. Akun Instagram na anu dibébas foto ku Lolita anu tumbuh saé gancang sareng bagja. Naon deui? mojang éta geulis mikanyaah nyéépkeun waktos sareng bapakna anu ogé resep perusahaan.

Angel Correa mikanyaah putrana sareng sering nyéépkeun waktos berkualitas sareng anjeunna. Gambar Kiridit: Instagram.
Angel Correa mikanyaah putrana sareng sering nyéépkeun waktos berkualitas sareng anjeunna. Gambar Kiridit: Instagram.

Biografi Angel Correa- Fakta kulawarga

Disebutkeun yén para jenius ninggalkeun bumi pikeun neangan rejeki sareng uih deui ka bumi pikeun ngabagi kulawarga. Hal anu sami tiasa nyarios ngeunaan Malaikat Correa anu pangatur kulawargana. Kami mawa anjeun fakta ngeunaan anggota kulawarga Correa anu dimimitian ku kolotna.

Ngeunaan Ángel Correa bapak: Correa kaleungitan bapakna anu terang dugi kana leungeunna anu tiis nalika anjeunna nembé umur 12 taun. Sanajan terasna henteu ngungkabkeun naon anu nyababkeun pupusna dadanya, anjeunna masihan almarhum kusabab masihan anjeunna kenangan budak leutik anu paling suksés kalayan ngabarengan anjeunna ngalatih.

Ngeunaan Ibu Ángel Correa: Naha anjeun terang yén ibu anu dipikanyaho Correa mangrupikeun salah sahiji seueur ibu anu miara anu ngabuktikeun yén parentingna sadayana ngeunaan korban? Anjeunna ngabantuan ngangkat payun sareng duduluran saatos salakina maot. Nyatana, Ibu Correa henteu tuang dugi anjeunna mastikeun yén barudakna ngeusian eusian. Anjeunna utamana bangga ka Correa anu ngagaduhan tanggung jawab tukang dobel ti yuswa 12 taun ku masihan Per Diem na pikeun panjagaan kulawarga.

Poto anu jarang aya Malaikat Correa sareng indungna. Kiridit Gambar: Instagram.
Poto anu jarang aya Malaikat Correa sareng indungna. Kiridit Gambar: Instagram.

About Ángel Correa Sadulur: Ka payun gaduh seueur duduluran anu nomerna 10. Anjeunna éléh dua barengan bapakna anu lami pisan bari teu seueur dipikanyaho ngeunaan sésana anu dipercaya janten budak lalaki. Ieu kusabab kanyataan yén Correa sok ngobrolkeun ngeunaan nyayogikeun indungana sareng barayana tanpa nyebutkeun sadulur nalika ngawawancara. Di handap ieu unit anu paling caket kulawarga kulawarga Cor Correa anu kami mendakan.

Malaikat Correa sareng indungna sareng salah sahiji barayana. Kiridit Gambar: Instagram.
Malaikat Correa sareng indungna sareng salah sahiji barayana. Kiridit Gambar: Instagram.

Ngeunaan baraya Ángel Correa: Jauh ti kahirupan kulawarga Angel Correa, henteu seueur dipikanyaho ngeunaan akar karuhun na kulawargana, utamina aya hubunganana sareng nini sepuhna sareng ibu nini bari sepupu, ibu, sepupu, sepupu, kaponakanna acan dikenalkeun dina waktos nyerat. bio ieu.

Biografi Angel Correa- Fakta Kahirupan Pribadi nyentuh tina Football

Sapertos sadaya manusa, Angel Correa kagungan sipat kapribadian anu ngartikeun saha anjeunna leres di luar lapangan maén. Sipat-sipat anu dibagi ku individu dipandu ku tanda Pisces Zodiak kalebet kabiasaan sensitip payuneun, sifatna didorong emosional sareng intuisi.

Correa anu boro ngungkabkeun fakta-fakta ngeunaan fakta pribadi sareng pribadi na ngalibetkeun sababaraha kagiatan anu pas pikeun kapentingan sareng hobi. Aranjeunna kaasup maen pidéo, iinditan sareng nyéépkeun waktos anu saé sareng kulawargana sareng réncang.

Maénkeun pidéo mangrupikeun salah sahiji hobi payun. Putrina ogé bagikeun hobi anu sami. Kiridit Gambar: Instagram.
Ngulinkeun kaulinan vidéo mangrupikeun salah sahiji hobi payun. Nya putri ogé hobi anu sami. Kiridit Gambar: Instagram.

Biografi Angel Correa- Ongkosna Gaya hirupna

Nyarioskeun usaha Malaikat Koréa sareng usaha sareng kabiasaan belanja, anjeunna seueur nampi gaji, upah, sareng bonus pikeun maén bal top-flight bari préparasi maénkeun peran penting dina ningkatna kakayaanana.

Kituna, anu maju anu gaduh perkiraan bersih bernilai leuwih $ 3.50 juta dina waktos nyerat bio ieu. Anjeunna gaduh naon anu diperyogikeun pikeun hirup gaya hirup mewah sapertos earner luhur olahraga anu kalebet Cristiano Ronaldo, Neymar JR jeung Paul Pogba.

Perkiraan nilai bersih Correa langkung tina $ 3 juta nyarioskeun ogé sipat anu lumayan pikeun maén bal luhur-hiber. Kredit Gambar: Pho.to.fun.
Mangka diperkirakeun Correa Net langkung ti $ 3 juta langkung saé pikeun hasil anu lumayan maén bal top-flight. Kiridit Gambar: Pho.to.fun.

Biografi Angel Correa- Nya Fakta Untold

Pikeun nyepatkeun carita sareng biografi budak leutik Cor Correa, di dieu seueur fakta anu teu dipikanyaho atanapi teu terang ngeunaan payun.

Guguran Gaji: Saperti dina bulan Séptémber 2018, kontrak Argentina kalayan Atlético Madrid ningali anjeunna ngajantenkeun gaji whopping 3.5 Juta Euros sataun. Pinjaman gaji Angel Correa kana angka, anjeunna earn kieu.

Gugus Gaji Angel Correa. Credits: WTFoot
Gugus Gaji Angel Correa. Credits: WTFoot

Di dieu, kami parantos nambihan Gaji Angel Correa (2018 tokoh) unggal Kadua.

Ieu kumaha seueur Malaikat anu parantos diusahakeun saprak anjeun ningali halaman ieu.

€ 0

Upami nomer di luhur henteu naék, hartosna anjeun ningali ti an Kaca AMP. ayeuna Klik IEUH ningali penghasilan gaji Angel Correa per detik. Naha anjeun terang?… Éta bakal nyandak pagawe rata-rata di Éropa sahenteuna 8.6 taun kanggo earn sami malaikat earns dina 1 sasih.

Ageman: Kolotna Malaikat Correa ngangkat anjeunna kalayan taqwa kana kapercayaan agama Kristen. Maén bal nyaéta prakték katolik sapertos kalolobaan jalma anu dilahirkeun di Rosario di Argentina. Kanyataanna, anjeunna gaduh patepungan sareng Jorge Mario Bergoglio di Argentina sateuacan anjeunna janten Paus Francis.

Malaikat Correa kalayan kardinal Jorge Mario Bergoglio. Kiridit Gambar: Instagram.
Malaikat Correa kalayan kardinal Jorge Mario Bergoglio. Kiridit Gambar: Instagram.

Tato: Katingalina Correa ageung dina tato sareng ngagaduhan seni awak dina beuheung, dada, panangan sareng sukuna. Henteu aya tungtungna manéh ngeunaan seueur seni deui anu anjeunna tiasa kéngingkeun yén masih aya rohangan pikeun langkung seueur.

Rating FIFA: Rating sakabéh tina FIFA Angel Correa nangtung langkung ti 82 dina waktos nyerat bio ieu. Sanaos paningkatan peringkat taun-taun anu saé, para peminat teu sabar ngantosan anjeunna nampi rating sakabéh 87 kalayan panemu pikeun mastikeun jasa pikeun midangkeun karir FIFA.

Naha anjeun tiasa ngajantenkeun artina kaluar tina tato-na. Kiridit Gambar: WTFoot.
Naha anjeun tiasa ngajantenkeun artina kaluar tina tato-na. Kiridit Gambar: WTFoot.

Udud sareng Nginum: Correa teu dirumuskeun ngaroko sareng anjeunna parantos ningali anu nginum. Kawas kalolobaan genius maén bal, anjeunna prihatin kana kasehatan na sareng moal ngalakukeun nanaon badami.

Biografi Angel Correa- Dasar Pangetahuan Wiki Nya

Dina bagian ahir Fakta Biografi Angel Correa ieu, anjeun tiasa ningali dasar pengetahuan Wiki na. Gambar di handap, éta ngabantosan anjeun mendakan inpormasi ngeunaan Saeutik malaikat dina cara singget tur gampang.

WIKI INJANWaleran
Nuh Pinuh Cor CorineÁngel Martín Correa Martínez
Angel Correa Tanggal Kalahiran9 Maret 1995 (umur 24 dina waktos nyerat)
Tempat kalahiran Malaikat CorreaRosario, Argéntina
Ngeunaan Kolot Kolot Kolot Bapana telat sareng indungna hirup kénéh (dina waktos nyerat).
Ngaran Putri Angel Correa Lolita Correa
Agama Malaikat CorreaKristen (A ngalatih Katolik)
Peringkat FIFA Angel Correa81 kalayan poténsial 87 (dugi ka Pebruari 2020)
Nickname Angel CorreaSaeutik malaikat
Ngaran Kabogoh Angel Correa (Rumored)Sabrina Di Marzo
Pamajikan Angel Correa (Rumored)Sabrina Di Marzo

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Angel urang ditambah Fakta Biografi Untold Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu