Carita Budak Amad Diallo Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Carita Budak Amad Diallo Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Biografi Amad Diallo kami ngawartosan anjeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Kabogoh / pamajikan janten, Net Worth, Gaya hirup sareng kahirupan Pribadi.

Sacara sederhana, kami nampilkeun anjeun Carita Kahirupan lengkep budak ngora, ti saprak mimiti na dugi ka anjeunna janten terkenal. Sateuacan éta, hayu urang ngahudangkeun napsu anjeun ku rangkuman Bio na.

Leres, seueur pisan artos Man United anu diinpéstasi dina kéngingkeun Amad Diallo parantos ngareuwaskeun sadayana. Maka, urang sadayana kéngingkeun patarosan anu teu acan diwaler ngeunaan budak leutik anu heran misterius. Siga; Naha anjeunna antukna bakal muterkeun cara anu sami Cristiano Ronaldo tuh pikeun Serikat? Baca deui nalika kami nyayogikeun kanyataan anu narik sareng teu kaémutan ngeunaan jaman mimiti na dugi ka ayeuna.

Carita Budak Amad Diallo:

Pikeun Wiwitan Biografi, anjeunna mimitina dikenal kalayan nami Amad Traore. Amad Diallo lahir dina dinten 11th Juli 2002 ka bapakna anu sakuduna dituju, Hamed Mamadou Traore, sareng indungna, Marina di ibukota Abidjan, Basisir Gading. Kolotna Youngster kagungan anjeunna salaku putra kadua ti Diallo atanapi Traore kulawarga.

Hanjakalna, Amad sumping ka dunya ngan sababaraha bulan sateuacan Perang Sipil Ivorian dimimitian di 2002. Mimiti, urang kedah muji kanyataan yén anjeunna salamet. Kaleresan, henteu murangkalih anu ngagaduhan kahirupan normal dina waktos éta, dina zona anu katerobohan krisis. Untungna, alam ngajantenkeun Diallo janten murangkalih biasa sareng bakat luar biasa.

Kami henteu tiasa nolak kanyataan yén masa kanak-kanak na ngalangkungan seueur pangalaman anu teu étis sareng sedih ngeunaan PERANG. Nanging, ayana anjeunna ngabuktoskeun yén jalma-jalma masih tiasa luhur tina cakar musibat pikeun ngahontal kasuksésan anu luhur.

Latar Kulawarga Amad Diallo:

Naha anjeun terang?… Anu ngora Ivorian asalna ti rumah tangga anu ngan ukur mampu gaya hirup rata-rata. Sanaos sumping ti latar kulawarga kelas menengah, kolot Amad Diallo berhasil ngumpulkeun sababaraha dana anu aranjeunna anggo nalika ngumbara di luar negeri- ka Italia.

Perjalanan kulawarga ka Itali sateuacanna saé saé tapi datang sareng masalah engké. Naha anjeun terang?… Pamuter Ivorian sareng kulawargana ditéwak dina kasus hijrah ilegal Juni Juni. Masalah ieu mangrupikeun masalah anu bahkan tiasa ngajantenkeun anjeunna larangan maén bal. Langkung lengkep ngeunaan perkawis- sumping engké, baca deui.

Amad Diallo Kulawarga Asal:

Sugan anjeun pernah terang, aya deui warisan Afrika na tibatan anu katingali. Mimiti, kulit hideung Amad Diallo ngagambarkeun ayana akar Afrika na. Béda jeung Wesley Fofana, anjeunna nyéépkeun sababaraha dinten anu pangpayunna ngala di jalan-jalan Abidjan.

Jaman harita, bumi kulawarga Amad Diallo sapertos anu di antara imah-imah leutik ieu anu diwangun di tebing Laguna Ebrie anu aya di Basisir Gading. Anu Maén Bal ngungkabkeun ieu dina média sosial.

Carita Karir Amad Diallo:

Naha anjeun terang?… Budak heran Ivorian nyéépkeun waktos umur ngora di kota Bibbiano, Italia. Jaman harita, anjeunna nyéépkeun kaseueuran waktos luangna maén bal sareng lanceukna (Hamed Junior Traore) sareng murangkalih anu sanés. Ningali yén duos nunjukkeun seueur poténsi anu ngajanjikeun, Fabrizio Gilioli (babaturan kulawarga) nyarankeun aranjeunna duaan ngiringan Boca Barco. Ieu akademi leutik di Barco RE, Italia.

Dina yuswa 12 taun, anjeunna ngamimitian karir akademi sepenuh waktos di Boca Barco di 2014. Saatos ngalangkungan kelompok umur, budak ngora naékkeun pangalaman maén balna. Dina titik ieu, anjeunna nyandak sidang di AS Lucchese dina arah téknis Giovanni Galli.

Amad Diallo Kahirupan Karir Awal:

Dina jangka waktu opat bulan, sayap ngora parantos narik seueur peminat sepakbola lokal kalayan poténsial na. Masalahna, Diallo muncul salaku pencetak gawang pangluhurna dina turnamén anu diayakeun dina bulan Désémber 2014. Kaleresan anjeunna, anjeunna mangrupikeun pamaén bungsu dina pasanggiri.

Nebak naon?… Performa Diallo dina lapangan nalika turnamén narik seueur Serie A Clubs. Dina waktos anu sanés, anjeunna ngalih ka Atalanta dimana anjeunna ngamimitian karir profesionalna di 2015. Tingali kumaha Amad ngora katingali deui dina taun kahijina sareng Atalanta.

Amad Diallo Biografi- Jalan ka Inohong Carita:

Mimitina, anjeunna ngamimitian sareng tim U-14 Atalanta sareng paséa dina Giovanissimi Regionali - kompetisi populér. Saatos éta, anjeunna ngabantosan tim klub U-15 na meunang piala Scudetto ku nyetak hiji gawang nalika meunang 2-0 ngalawan Roma.

Dina waktos anu ditangtoskeun, Amad Diallo naék kana jajaran timnya sareng netepkeun dirina salaku pamaén anu henteu cocog. Anu matak, anjeunna teras-terasan tetep janten tukang main, ngadamel bantosan sareng nyetak gol.

Dijantenkeun (salawasna) salaku pamaén pangsaéna diantara réncang na ngirim pesen ageung ka pramuka maén bal. Sateuacan akhir taun 2019, Diallo parantos kéngingkeun sakedik piala sareng penghargaan pribadi sanés sareng Atalanta SM.

Carita Sukses Amad Diallo:

Dina waktos anu parantos ditangtukeun, sayap Ivorian ngadamel debut Serie A anu mulya dina dinten 27 Oktober 2019. Anjeun moal percanten! Amad Diallo anu sumping salaku gaganti dina menit 79 masih nyetak gol dina penampilan senior kahijina. Ningali perayaan anu pikasieuneun tina bintang dina pembuatan.

Tujuanana éta ngajantenkeun anjeunna janten pamaén pangheulana lahir di taun 2002 anu nyetak dina hiber Italia luhur. Diantara sadaya pramuka anu ngudag anjeunna, nyuhungkeun tandatangan na, éta Man Utd anu unggul. Ieu sumping saatos kolotna Amad nyatujuan mindahkeun éta. Dina waktos nyerat Biografi na, si Youngster badé ngiringan ngiringan Manchester United pikeun jumlah anu réa 37.2 juta dina Januari 2021.

Ngomong naon anu sigana kabeneran, Amad Diallo bisa jadi salah sahiji Pamaén Janji Bungsu tina Liga Utama di masa anu payun. Klip pidio di handap masihan sakilas kamahéran maén bal kelas dunya- alesan Man Utd kaala anjeunna.

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Saha ari Amad Diallo PACARAN / Pamajikan?

Tangtosna, Méstisika Naékkeun Kinérja Ivorian bakal ngirakeun seueur spekulasi ngeunaan kahirupan cinta na. Deui, aya anu nolak kanyataan yén gaya maén sareng penampilan na anu lucu moal narik peminat awéwé anu badé janten kabogoh ATAWA indung barudakna.

Sapertos nalika urang nyiptakeun Bio-Na, jelas Amad Diallo henteu resep ngantep dunya terang kabogoh atanapi pamajikanana.

Amad Diallo Kahirupan Pribadi:

Kaseueuran pamuter nonoman sesah pikeun ngajaga rasa tenang nalika maén sareng tim seniorna pikeun anu munggaran. Nanging, Diallo parantos nunjukkeun kapercayaan anu hébat pikeun ngagentos pamuter biasa.

Naon deui? Anjeunna meriah sakumaha Nicolas Pepe, atanapi meureun langkung. Sipatna suka bungah matak ngamudahkeun pikeun anjeunna gaul sareng babaturan sakelasna. Teu heran anjeunna tiasa ngembangkeun hubungan anu caket sareng Paul Pogba kapungkur sateuacan anjeunna bahkan mikir ngiringan Man United.

Gaya hirup Amad Diallo:

Sanaos winger anu ikonik henteu sapertos baheula Eric Bailly, anjeunna henteu nyéépkeun teuing. Kaleresan, Diallo masih nyobian netepkeun dirina dina dunya maén bal. Maka, anjeunna moal hoyong ngeusian teuing raos ku Gaya hirup mewah. Upami teu kitu, anjeunna tiasa kaleungitan fokus karirna.

Amad Diallo Net Worth:

Sanaos diperkirakeun panghasilan mingguan na di Atalanta nyaéta £ 1,800, gajina bakal énggal ningkat nalika ngagabung sareng Man United. Dina waktos ayeuna, kami parantos ngira-ngira nilai bersihna janten sahandapeun £ 1 juta.

Amad Diallo Kulawarga Kulawarga:

Teu diragukeun, kulawargana dikaruniai anggota rajin, hal anu wajar pikeun kaseueuran imigran ti Afrika. Dina bagian ieu, kami bakal masihan anjeun langkung seueur Kanyataan ngeunaan kulawarga Amad Diallo dimimitian ku Bapana.

Ngeunaan Amad Diallo Bapa:

Anu mimiti sareng pangutamana, hubungan antara Diallo sareng bapakna, Hamed Mamadou Traore, parantos nimbulkeun seueur patarosan dina taun 2020. Naha anjeun sadar?… Bapana Amad mangrupikeun alesan di balik parobihan nami na ti Traore ka Diallo.

Naha Amad Traore atanapi Diallo?

Tétéla, aya laporan yén pamaén Ivorian sigana moal aya hubungan kulawarga sareng bapakna anu sakuduna. Ieu mangrupikeun bagian tina panyilidikan anu lumangsung dina hijrah ilegal ku otoritas Italia. Maka aya cék pikeun ngungkulan hubungan anu aya diantara Amad sareng bapakna anu disangka, Hamed Mamadou Traore.

Kusabab panyilidikan anu teras-terasan, Amad gancang naros ka Serikat sareng kipas bal pikeun alamat anjeunna salaku Amad Diallo sareng sanés Amad Traore Anjeun halaman Wiki na (dina waktos nyerat) masih gaduh anu terakhir nalika TransferMkt parantos diapdet.

Ngeunaan Amad Diallo Ibu:

Indung winger anu produktif parantos berperan penting dina jalur karirna. Sapertos seueur ibu-ibu pamaén bal, Marina Traore nangtung ku putra-putrana ngalangkungan kamajuanana di Boca Barco. Dinten ayeuna, anjeunna ngala buah tina padamelanana.

Malah di tengah krisis Ivorian, Marina henteu nyerah ka murangkalihna. Sabalikna, anjeunna milari cara pikeun nyingkirkeun aranjeunna ti luar negeri, hiji kameunangan anu parantos ngantunkeun Amad kana jalur karir sepak bola anu anjeunna dinten ayeuna.

Ngeunaan Dadang Amad Diallo:

Pikeun ngamimitian, anjeunna ngagaduhan lanceuk anu suksés- ogé pamaén bal anu maén dina hiber top Italia. Hamed Junior Traore lahir dina dinten 16th Pébruari 2000- hartosna anjeunna langkung dua taun ti anjeunna.

Lanceukna Amad Diallo (Hamed Junior Traore) ngamimitian perjalanan maén balna sareng anjeunna di Boca Barco, Italia Kalér. Masih ngora pisan, aya kamungkinan luhur karir suksés.

Naha anjeun terang?… Panilitian émigrasi anu dilakukeun ku otoritas Italia tiasa ngabuktikeun yén Diallo sareng lanceukna anu kakoncara (Hamed Junior Traore) henteu aya hubunganana. Nya, ngan ukur waktos bakal ngungkabkeun bebeneran ngeunaan idéntitasna anu parantos lami disumputkeun ti anjeunna.

Ngeunaan Adina Amad Diallo:

Média museur pisan ka kolot sareng lanceuk na tapi kirang pisan ngeunaan anggota kulawargana anu sanés. Hasilna nunjukkeun teu aya dokuméntasi ngeunaan ayana adi Amad Diallo.

Baraya Amad Diallo:

Pindah ka karuhunna, teu acan aya inpormasi ngeunaan akina sareng nini na. Dina cara anu sami, henteu aya detail ngeunaan pamanna, bibi sareng baraya anu sanés. Nya, kami ngarepkeun anjeunna bakal nyaritakeun langkung seueur ngeunaan kulawargana ageung waé.

Amad Diallo Fakta Untold:

Pikeun ngabungkus Carita Kahirupan na anu luar biasa, ieu aya sababaraha bebeneran anu bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun lengkep Bio-na.

Fakta # 1: Naha anjeunna ngagentos nami ti Traore janten Diallo- Kasus Migrasi Ilegal:

Naha anjeun terang?… Diallo sareng lanceukna sumping ka Italia pikeun reuni kulawarga. Nanging, urang Ivoria panginten tiasa hijrah sacara haram ka nagara éta kusabab lalaki anu ngaku-ngaku bapana sigana mah hubunganana. Ieu naha anjeunna ngagentos nami ti Amad Traore ka Amad Diallo.

Ditengah sadaya kontroversi ieu, baraya Ivorian tiasa nyanghareupan tuduhan pikeun tuduhan kalepatanana kusabab duanana di handapeun yuswa nalika éta kajantenan. Di handap ieu mangrupikeun tim paniliti Italia nyarios;

"Kami sadar kana mindahkeun anjeunna ka Manchester United. Tapi kami henteu yakin naha aranjeunna sadar kana panyilidikan urang.

Sanaos kitu, kami parantos ngamimitian milarian pasualan éta. Maka, dua pamaén éta bakal nyanghareupan tindakan disiplin upami kabuktosan kalepatan tina pelanggaran kode olahraga. ”

Fakta # 2: Ngarecah Gaji sareng Panghasilan Per Detik:

Pikeun pamaén poténsialna, urang tiasa nyarios; Amad dibayar teuing teuing dibandingkeun kamampuan maénna. Nanging, penghasilanana disetél pikeun némbak nalika ngagabung sareng Manchester United. Ieu ngarecah Gaji Atalanta na:

KEJOHANAN / JABATANPendapatan di Pounds (£)
Per Taun£ 93,744
per Bulan£ 7,812
Per Minggu£ 1,800
Per Poé£ 257
Per Jam£ 11
Per Menit£ 0.18
Per Detik£ 0.003

Kami sacara strategis nempatkeun analisis panghasilan Amad Diallo nalika jamna aya. Pilarian terang nyalira penghasilanana per detik.

Kusabab anjeun mimiti ningali Amad Diallo's Bio, ieu anu dia hasilkeun…

€ 0

Fakta # 3: Profil FIFA:

Siga ngora Wilfried Zaha (Baheula), Statistik poténsi Amad Diallo tiasa ngajantenkeun anjeun yakin yén masa depanna bakal gaduh kasuksésan anu ageung. Sanaos laju sareng kakuatan dribbling, analisa FIFA 2020 na rada goréng. Pokokna, urang sadayana ngarepkeun putus subuh anyar dina kahirupan karirna Serikat.

kacindekan:

Tungtungna, urang kedah diajar tina kalakuan wani Amad Diallo. Émut, upami anjeunna henteu percanten kana kamampuanna, anjeunna moal bakal ngabuktikeun dirina dina debut profesionalna.

Ogé, kasus identitas asli kolotna henteu acan lengkep dibéréskeun. Kahormatan kami pikeun kulawarga Amad Diallo, anu ngalaman kasusah ku kasus imigrasi ilegal. Kami arepkeun aranjeunna kaluar tina cobaan anu henteu dirugikeun.

Hatur nuhun parantos maca Biografi Amad kami Traore atanapi Diallo. Punten Hubungi kami upami anjeun mendakan naon-naon anu henteu saé sareng tulisan kami. Upami teu kitu, hayu urang terang (dina bagian koméntar) naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan Youngster.

Wiki:

Pertanyaan Biografi Jawaban Wiki
Ngaran baheula:Amad Traore
Nami Ayeuna:Amad Diallo
Tanggal lahir:11th Juli 2002
Tempat kalahiran:Abidjan, Basisir Gading
Bapa:Hamed Mamadou Traore
indung:Marina Traore
duduluran:Hamed Junior Traore (lanceuk)
gaji:£ 1,800 (per minggu)
Zodiak:kangker
penjajahan:Pamuter maén bal
kabangsaan:Ivorian

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar