Carita Budak Eric Cantona Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

0
165
Carita Budak Eric Cantona Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kiridit ka CNN
Carita Budak Eric Cantona Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kiridit ka CNN

LB nampilkeun Kisah Pinuh tina Katerangan Bola Balap nganggo nickname "King". Kisah Eric Cantona Budak Leutik Kami sareng Fakta Biografi Untold masihan anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Hirup sareng kebangkitan Eric Cantona
Hirup sareng kebangkitan Eric Cantona. Kiridit Gambar: CNN, Instagram sareng Pinterest.

analisis ngalibatkeun hirupna mimiti, latar kulawarga, hirup pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup jeung saeutik lianna - fakta dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Leres, sadaya jelema terang kana peranna dina nyegerkeun Manchester United salaku kakuatan maén bal dina 1990. Nanging ngan ukur sababaraha anu nganggap Biografi Eric Cantona anu lumayan pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Eric Cantona Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Eric Daniel Pierre Cantona lahir di dinten 24 kaping 8 Méi 1966 di Marseille di Perancis. Anjeunna anu kadua ti tilu murangkalih anu ngalahirkeun indungna, Éléonore Raurich sareng ramana Albert Cantona.

Babay Eric Cantona sareng indung Éléonore Raurich
Orok Eric Cantona sareng indung Éléonore Raurich. Kiridit Gambar: Instagram.

Bangsa Perancis tina suku bodas bodas sareng Italia, Perancis ogé akar Spanyol-Catalan digedékeun di daérah Caillols di Marseille, dimana anjeunna tumbuh disarengan barayana sareng Jean Marie sareng Joel.

Ngembang di darat pribumi, kulawarga Cantona kawilang miskin. Mangkaning, anjeunna ngalaman budak leutik anu bagja dicirikeun ku bal jalan anu obsesip sareng apresiasi éstétisis di daérah Tengah anu tempatna.

Carita Budak Eric Cantona Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Ku waktos Cantona yuswa 15, anjeunna mimiti maén maén bal di klub lokal SO Caillolais dimana anjeunna ngamimitian janten kiper tapi saatos terang yén dimensi tina mana wae tujuan ngahambat eksploitasi.

Eric Cantona yuswa taun 15 nalika anjeunna mimiti maén kanggo Klub Lokal SO Caillolais
Eric Cantona yuswa taun 15 nalika anjeunna mimiti maén kanggo Klub Lokal SO Caillolais. Kiridit Gambar: Pinterest.

Ku kituna, anjeunna ngumbara ka luhur, teras mikaresep unggal prosés tapi ngeureunkeun pondok tina posisi oposisi salaku pusat payun. Ngadaptar dina pertunjukan langkung 100 pikeun SO Caillolais, Cantona nyetél jalan pikeun klub Auxerre dimana anjeunna ngarepkeun profésional.

Carita Budak Eric Cantona Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Cantona dugi Auxerre salaku umur 16 anu katingali unggal polos anu henteu murni. Produser maén bal nyéépkeun dua taun ngénggalkeun jajaran dugi anjeunna kalebet ngadamel debut profésional salami kameunangan liga 4-0 pikeun Nancy.

Potret Eric Cantona di sisi profésional Auxerre.
Potret Eric Cantona di sisi profésional Auxerre. Kiridit Gambar: Telegraf.

Saatosna, karir Cantona ditunda dina taun 1984 pikeun ngaktifkeun anjeunna ngajantenkeun jasa nasional anu wajib dipasihan anjeunna kaluar ka Martigues. Sanaos sadayana mimiti sakantenan kanggo Cantona di Martigues, "saé ahir" mangrupikeun frasa anu henteu acan dikedalkeun pikeun taun 7 anu salajengna.

Carita Budak Eric Cantona Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan Ka Inohong Story

Éta di Martigues yén Cantona ngadamel penampilan penampilan profésional munggaran dirina nalika anjeunna ditumbuk teammate Bruno Martini dina raray. Taun saterusna (1988) anjeunna angkat sadayana kungfu dina ngadamel pamuter Nantes, Michel Der Zakarian.

Seri denda sareng suspénsi anu diawalan pikeun ngalangi Cantona kaleuwihan dirina gagal ngahasilkeun hasil anu dipikahoyong sabab anjeunna didamel dina kasus disiplin langkung seueur di Marseille, Bordeaux, Montpellier sareng Nimes dimana anjeunna ngumumkeun pangsiun ti mimiti maén bal di 1991.

Eric Cantona diresmikeun dina kasus disiplin pikeun bagian anu langkung saé tina karirna.
Eric Cantona diresmikeun dina kasus disiplin pikeun bagian anu langkung saé tina karirna. Kiridit Gambar: Pinterest.
Carita Budak Eric Cantona Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek Pikeun Inohong Story

Laksanakeun naséhat para sahabatna sareng kipas panggedéna - Michel Platini, Cantona ngadamel komérsial pikeun maén bal di Sheffield Rebo dimana anjeunna gaduh pondok. Saatosna anjeunna nyéépkeun sababaraha bulan di Leeds United sareng ngabantosan klub kéngingkeun gelar Liga Premier.

Istirahat gedé Cantona sumping teu acan lami dina 1993 nalika anjeunna ngabantosan Manchester United kéngingkeun gelar liga munggaran dina 26 taun. Kalayan prestasi, Cantona janten pamuter kahiji anu meunang gelaran liga Premier kalayan tim anu béda dina musim berturut-turut.

Eric Cantona ngabantosan Manchester United kéngingkeun gelar Liga Premier di 1993.
Eric Cantona ngabantosan Manchester United kéngingkeun gelar Liga Premier di 1993. Kiridit Gambar: Telegraf.

Teras gancang ka ayeuna Cantona nunjukkeun perdagangan dina industri hiburan salaku aktor. Anu mimiti ngalaksanakeun akting anu saatosna di suspénsi 1995 ti maén bal dimana anjeunna maénkeun peran rugbi dina film komedi Perancis "Le bonheur est dans le pré". Anjeunna parantos ngalaksanakeun seueur film ti saprak taun panganyarna nyaéta "Ulysses & Mona". Sésana, sabab nyarios, mangrupikeun sajarah.

Carita Budak Eric Cantona Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta hubungan Kahirupan

Jauh tina pajeulitna karir sepak bola, Cantona ngagaduhan perkawinan tanpa skandal sareng pamajikanana anu munggaran Isabelle anu ngalahirkeun dua murangkalih, Raphael sareng Josephine sateuacan aranjeunna jalan anu misah dina 2003.

Ngalihkeun, Cantona tepang aktris Rachida Brakni nalika ngalalakonkeun pilem L'Outremangeur. Aranjeunna mimiti bobogohan teu lami lami deui teras neraskeun nikah di 2007. Nikah aranjeunna kaberkahan ku putra Emir.

Eric Cantona sareng pamajikan kadua na Rachida Brakni
Eric Cantona sareng pamajikan kadua na Rachida Brakni. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Eric Cantona Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta kulawarga Kahirupan

Ngeunaan kahirupan kulawarga Cantona, anjeunna ti latar kulawarga kelas handap tina anggota 3. Kami masihan inpormasi faktual ngeunaan anggota kulawargana langsung sareng diperpanjangkeun.

Ngeunaan bapak Eric Cantona: Albert nyaéta bapak Cantona. Anjeunna damel salaku perawat jiwa nalika legenda maén bal awal, teras nuluykeun janten pelukis amatir. Cantona kéngingkeun Albert pikeun ngalatih aranjeunna pikeun salawasna ningali dunya, ngahargaan kaéndahanana sareng diajar tina tragedi anu aya.

Eric Cantona sareng ramana Albert
Eric Cantona sareng ramana Albert. Kiridit Gambar: Instagram.

Ngeunaan Ibu Eric Cantona: Éléonore Raurich nyaéta indung Cantona. Anjeunna ngabantosan ngangkat Cantona sareng barayana sareng pangaruh positif anu pangpentingna dina kahirupan Cantona. Anjeunna masihan kayakinan anu dibutuhkeun pikeun anjeunna nyarioskeun dirina sareng ngamotivasi yén anjeunna tiasa janten naon waé anu janten manah.

Ngeunaan duduluran Eric Cantona urang: Cantona parantos ngagaduhan dua duduluran, lanceukna kokolot anu diidentifikasi salaku Jean Marie ogé lan adi anu namina Joel. Jean biasa damel salaku agén olahraga saencan anjeunna janten kalibet dina proyék pilem bari Joel ngagaduhan karir bal anu henteu langkung saé sateuacan anjeunna ogé ngalaksanakeun lakonan.

Dulur-dulur Eric Cantona sareng Jean sareng Joel
Lanceukna Eric Cantona sadulur Jean (kénca) sareng Joel (katuhu). Kiridit Gambar: Twitter.

Perkawis baraya Eric Cantona: Eyang nini Cantona nyaéta Pedro Raurich sareng Francesca Farnos nalika akina sareng ninina bapakna nyaéta Joseph Cantona sareng Lucienne Thérèse Faglia masing-masing. Cantona gaduh bibi sareng bibi anu teu kaidentifikasi, oge namina na, keponakan sareng sepupu-na anu dikenal dina waktos nyerat.

Carita Budak Eric Cantona Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Kahirupan pribadi

Kontras sareng spekulasi anu lega, Cantona henteu gaduh masalah sikep tapi kapribadian anu henteu tiasa ditangani. Persona nunjukkeun sipat-sipat tanda zodiak Gemini sapertos gancang-wittedness sareng sensitipitas.

Langkung janten anjeunna émosional émosional, imajinatif sareng kabuka pikeun ngungkabkeun detil ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadi. Minat sareng hobi kalebet maén soccer beach, akting, nyerat sareng nyéépkeun waktos sareng kulawarga sareng rerencangan.

Eric Cantona resep maén maén bal pantai.
Eric Cantona resep maén maén bal pantai. Kiridit Gambar: Pinterest.
Carita Budak Eric Cantona Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Otong

Naha anjeun terang yén Catona gaduh estimasi bersih bersih langkung ti $ 25 juta dina waktos nyerat? Aktor tukang maén bal netepkeun yayasanna salaku pamuter sateuacan kabeungkeut dina hiburan.

Eric Cantona mangrupikeun salah sahiji sababaraha legenda bal maén anu ngadamel ageung saatos ulang.
Eric Cantona mangrupikeun salah sahiji sababaraha legenda bal maén anu ngadamel ageung sabada pensiunan. Kiridit Gambar: ningalikeun.

Assets anu mere kasaksian kana harta legenda masif sareng masihan péstol pikeun pola belanja nya kaasup agam £ 2m di kabupaten Fontenay-sous-Bois Paris. Padahal henteu seueur dipikanyaho ngeunaan koleksi mobil Cantona, dipercaya yén anjeunna gaduh penawaran pikeun numpak klasik anu nyebatkeun raos gaya na.

Carita Budak Eric Cantona Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Baktos kanggo maca dugi ka panggung ieu. Di dieu, kami nyayogikeun anjeun fakta anu langkung saé anu henteu kantos terang ngeunaan Eric Cantona.

Ageman: Cantona henteu éksprés pikeun terang hubungan kaagamaan na. Ngayakeun anjeunna ogé henteu atheis. Mangkaning, anjeunna religius dina sipat super sanés sapertos kreativitas, advokasi sareng masihan deui.

Udud sareng nginum: Anjeunna dirumuskeun ngudud kana sareng mareuman layar ogé nginum tanggel waler. Panutup ngeunaan pola ngaroko na mendakan yén anjeunna ngarokok kana rokok bako sabalikna ngalawan ganja sareng inhalant rekreasi anu sanés.

Eric Cantona ngarokok sareng nginum tanggung jawab
Eric Cantona ngarokok sareng nginum tanggung jawab. Kiridit Gambar: Spool sareng Pinterest.

Tato: Legenda kasebut kagolong pamotongan sepak bola sepuh lami anu henteu ngagaduhan tato dina waktos nyerat. Henteu aya anu ngagentos pikeun anjeunna meunang seni awakna sabab anjeunna parantos lami ngalangkungan perdanaya.

Maksud Nama: Naha anjeun terang yén nami Eric hartosna "Hiji" atanapi "Panguasa" sedengkeun "Cantona" mangrupikeun nami asal Perancis anu hartosna "Hatur nuhun". Salaku tambahan, anjeunna digelar "The King" pikeun kapinteran maén balna di Inggris.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Eric Cantona urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu