Bernardo Silva budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5290
Bernardo Silva budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu;'Little Messi'. Bernardo Silva budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities playmaking canggih Bernardo Silva urang tapi sababaraha mertimbangkeun hirupna luar pitch nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, nyanggakeun dimimitian.

Bernardo Silva budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Bernardo Mota Veiga de Carvalho e Silva lahir dina 10th Agustus, 1994 di Lisbon, Portugal mun Mota Veiga Silva (bapana) jeung Maria João Silva (indung).

Bernardo Silva budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiSalaku budak ngora, anjeunna tumuwuh nepi ngarojong Benfica. Anjeunna hiji hal ngora caang kalayan IQ tinggi. dangong sarta gawé teuas éta kriteria keur dimana manehna nyaeta dinten di dunya maén bal.

Anjeunna ngamimitian karir sepak bola na salaku hiji heubeul dalapan taun sarta ahirna ngembang ngaliwatan sistem nonoman sateuacan manehna nyieun debut pikeun Benfica B di tingkat kadua maén bal Portugis di 2013. Bernardo ieu Nicknamed 'Messizinho ' jeung 'Little Messi' kusabab bakat gede pisan-Na.

Bernardo Silva budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Jorge Mendes nyaeta Agen na

Bernardo Silva budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiBernardo mangrupakeun klien ka renouned global Jorge Paulo Agostinho Mendes. Mendes nyaeta diantara ajen bal paling boga pangaruh di dunya, kalayan klien kaasup Cristiano Ronaldo, David de Gea, Diego Kosta, James Rodríguez, Marcos Rojo na José Mourinho. Anjeunna mindeng disebut salaku "Super-agén".

Anjeunna geus ngaranna Agen pangalusna tina Taun di Globe JABAR Awards genep kali padeukeut, ti 2010 mun 2015. Mendes mimiti salaku footballer a tapi kapaksa abandon amoy nya ku hiji karir professional sanggeus ditampik ku sababaraha klub Portugis nalika anjeunna di 20s mimiti na. Gantina, anjeunna lumpat hiji toko rental video, digawé salaku DJ sarta dibuka hiji bar jeung nightclub di Caminha, hiji munisipalitas di kalér-kuloneun Portugal.

Loba dipercaya playmaker nu bakal gabung Manchester United sabot ditinggalkeun Monako, alatan nu Tumbu kalawan 'super-agén' Jorge Mendes - anu boga manajer Jose Mourinho salaku salah sahiji klien na. Guardiola meunang perangna pikeun batur anu impressed anjeunna salila leungitna 5-3 Monako di leg kahiji tina Liga Champions saparapat-final clash.

Bernardo Silva budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Sakali a Kénca Leuwih

Bernardo Silva budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiJorge Yesus tina Benfica kahontal hal hébat dina klub-Na. Tapi nepi ka poé ieu fans klub urang tetep kritis ngeunaan kurangna na iman dina bakat homegrown, kalawan Bernardo Silva inevitably dicutat salaku conto pangalusna.

Anjeunna pernah percaya TN teh playmaker ngora. Pikeun hiji mangsa, Jorge Yesus diwenangkeun Bernardo maén ngan 31 menit leuwih tilu patandingan pikeun tim mimiti Benfica urang. Bernardo Silva dirina nembe ngaku yen kaayaan Yesus manéhna 'Euweuh harepan cracking samping senior Benfica urang', Nyebutkeun: "Lamun Jorge nempatkeun kuring latihan di kénca-balik di Benfica I sadar kuring teu boga masa depan di bandung."

Benfica éta klub Bernardo diayakeun dear kana haténa. Jadi dear kana haténa yén anjeunna boga motto maranéhna 'E Pluribus Unum' tattooed on panangan kénca-Na. impian-Na jeung aranjeunna ieu beulah ku Jorge Yesus.

Bernardo Silva budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Ngaran sarupa, Tipe sarupa ngeunaan Player, Friends Good

Bernardo Silva budak Story Ditambah Fakta Untold Biografiplaymaker watekna kana kadatangan na di Kota yén anjeunna woun't moal jadi hijina Silva on teamsheet nu. Duanana janten babaturan pangalusna kana noticing aranjeunna bagikeun ngaran sarupa jeung kapribadian sarta Tret dina pitch nu. Aranjeunna duanana boga berbudaya kénca-suku, hiji panon pikeun lolos, hiji puseur low gravitasi sarta pangabisa dribbling anu haunted defenses oposisi.

Bernardo Silva budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Tunduh jeung AKAL tret

Bernardo Silva budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiBernardo Silva spends waktos bohong di lantai jeung panon ditutup pikeun ngeunaan sajam sanggeus unggal latihan latihan. Ningkatkeun abilities pamikiran anjeun sarta tanggung jawab kecerdasan-Na dina pitch nu. Hal ieu ngajadikeun manehna salah sahiji footballes paling calakan di dunya. kecerdasan Nya ogé ditempo dina réspon wijaksana jeung well-worded ka para wartawan.

Bernardo Silva geus némbongkeun mates tim sasama kota na pangabisana beradaptasi ka nagara anyar, basa anyar jeung budaya anyar. Anjeunna dipaké pikeun hijrah maén bal. Settling rusuh di Perancis dina hiji umur dini misalna ngan mantuan anjeunna ngamekarkeun salaku jalma.

Kabeneran manehna diajar Basa Inggris Basa saméméh anjeunna ngimpi datang ka Inggris. Bernardo téh calakan jeung alam tunduh na sanggeus latihan méré anjeunna kamampuhan pikeun mikir pangabutuh na sahingga, "Jieun jarami bari panonpoé shines".

Bernardo Silva budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Liga 1 Player dina Usum Taun 2016-2017

Sakuduna geus Silva, sabalikna Edinson Cavani, anu ngajemput judul Ligue 1 Player di Taun, tapi nunjukkeun yen Monako kungsi jadi loba béntang, sora maranéhanana éta dipikaresep pamisah. Ieu mangrupa wawasan tina tujuan.

Bernardo Silva budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiTina sagala performers dazzling di basisir kidul Perancis urang ieu mangsa, sanajan, ieu Portugis anu paling konsisten pikeun durasi kampanye.

Na urut batur satim Fabinho confessed dina bulan Pebruari, 2017: "Anjeunna meureun anggota pangpentingna tim. Dibandingkeun prédator kawas Radamel Falcao na Kylian Mbappe, kontribusi na bisa gampang overlooked. Barina ogé, anjeunna teu pamaén kalawan nomer staggering. Disarengan, anjeunna teu nyadiakeun swagger, explosiveness atawa kakuatan tina likes tina Benjamin Mendy atanapi Tiemoue Bakayoko. Nalika kuring anjog di Monaco di 2014, abdi teu terang ieu bade buka kawas ieu. Memang anjeunna anjog salaku hiji kanyahoan di Perancis. Kuring ieu suprised maranéhna asup manehna sanggeus ngan hiji cocok jeung pakuat senior Benfica urang. Dinten, anjeunna geus jadi hal sejenna.

Bernardo Silva budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Anjeunna Nagri Greatful mun Jardim

Bernardo Silva geus ngaku yen anjeunna owes loba Leonardo Jardim saha deui kawas bapana ka anjeunna ti palatih urut.

Bernardo Silva budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Dina kecap na... "Pribadi, Jardim geus dibikeun kuring pisan," Bernardo Silva confirms. "Anjeunna jalan ogé kalawan pamaén ngora. Manéhna nempo kuring ngora jeung masihan kuring opportunitie nu. Dina sirah kuring, abdi ngarasa béda. Kuring geus ningkat dina ngan 3 bulan gabung klub Perancis. "

Jadim dipikacinta anjeunna pisan nu manehna nyieun anjeunna jumlah 10 tradisional di bandung sanggeus mimiti maturan anjeunna jumlahna kaos 15. Alesan sabab anjeunna admired suku kénca amis-Na, gerakan jeung dribbling kaahlian-Na. Bernardo dijieun 132 appearances pikeun Monako, nulungan nu Club ka judul Ligue 1 di 2016 / 17.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu