Fakta Marc-Andre ter Stegen budak Story Ditambah Untold Biografi

0
4759
Marc-Andre ter Stegen budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji kaléci Goal anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Messi jeung sarung". Kami Marc-Andre ter Stegen budak Story tambah Fakta Biografi Untold brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba fakta OFF-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan refleksnya rusuh-Na. Sanajan kitu, ngan leungeun sababaraha fans nyaho loba ngeunaan Bio ter Stegen urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Fakta Marc-Andre ter Stegen budak Story Ditambah Untold Biografi -Kahirupan mimiti

Marc-André ter Stegen lahir dina dinten 30th April 1992 di Mönchengladbach (Jerman). Anjeunna lahir di imah dines, jeung indungna, Renate Kausa jeung bapa, Erich Kaus. surname Na, ter Stegen, nyaéta poé ieu lain umum di Jerman tapi owes asal -na pikeun katurunan Walanda-Na. Ter Stegen tumuwuh nepi kalawan ukur lanceukna, Jean-Marcel ter Stegen.

Dina yuswa lembut tina 2, Ter Stegen dimimitian Maen Bal jeung lanceukna kokolot deukeut imah maranéhanana antara garages. Dina yuswa tilu, anjeunna geus diajar belah mimiti di buruan. karya anyar ieu dijieun granddad na dipirig ku kolotna enroll anjeunna dina roster of a tim nonoman lokal anu eweh panggung ka showcase bakat na karek kapanggih.

Salaku ter Stegen nyimpen eta;

"Granddad abdi éta pisan, kawas indung jeung bapa kuring. Éta sadayana ngajak kuring ka tangerang; eta teu masalah mun eta hujan atawa snowed. Aranjeunna pernah ngagaduhan kana dinten-ka poé bal, lantaran dina tungtungna, palatih nu megatkeun lamun maén. Aranjeunna pernah pressured kuring jeung nu mantuan kuring pisan. "

Naon Stegen ngamotivasi ter janten kiper hiji

Marc-Andre ter Stegen budak Photo- Kumaha anjeunna janten kiper hiji

Mulang teras, tujuan ter Stegen urang éta skor loba gol dugi anjeunna robah pikiran na. Ujug-ujug, manéhna ngan murag asih jeung pamanggih goalkeeping salaku tim lokal na sakali béak salah. Sedengkeun teammates séjén teu resep pamanggih goalkeeping, ter Stegen mutuskeun pikeun sukwan. Kadé dicatet yén salah sahiji gerbong na ngamotivasi anjeunna ka sukwan kanggo posisi goalkeeping sabab anjeunna teu resep nu ter jalan Stegen lumpat bari anjeunna dicoo di tengah lapang. Ter Stegen happily recalled sanggeus cocok goalkeeping kahijina;

"Kuring mimiti resep kumaha dulur diperlakukeun kuring salaku kiper hiji. Aranjeunna salawasna ngawartoskeun kuring 'Anjeun teu geulis ogé.' Kusabab moment anu, abdi pernah ninggalkeun pos gawang. Abdi senang jeung lalampahan kuring. "

Fakta Marc-Andre ter Stegen budak Story Ditambah Untold Biografi -Naek ka Inohong

Marc-Andre ter Stegen ditinggalkeun klub lokal na dina yuswa 5 sanggeus kolotna hasil enrolled anjeunna kana akademi nonoman Borussia Mönchengladbach urang anu perenahna di jantung kampung halaman na. kawas Raka Rashford, Ter Stegen jadi pisan dipikacinta ku fans Monchengladbach lokal anu ningal anjeunna minangka salah sahiji maranéhna pisan sorangan.

Marc-Andre ter Stegen budak Story- Kumaha anjeunna janten favorit klub na urang

Ter Stegen spent whopping 14 taun (1996 mun 2010) di akademi nonoman, outgrowing sadayana goalkeeping urutan saméméh keur diwanohkeun ka tim senior klub urang.

Marc-Andre ter Stegen Biography- Kumaha anjeunna Mawar mun Fame.jpg

karir senior na dimimitian dina 2010 ogé di klub kampung halaman na, Borussia Mönchengladbach. Yén mangsa nu sami, anjeunna ngadegkeun dirina salaku pangalusna gawang panangtu hareup dina garis sanggeus pilihan kahiji timnya urang. Whilst anjeunna ngarasakeun usum rélatif sukses, sami teu bisa nyarios kolega mimitina-timnya anu battled pikeun pangaturan.

Pangaruh Lucien Favre urang on ter Stegen

Bari sisi senior ieu hirup kalawan gagal dina usaha maranéhna pikeun nyingkahan relegation, Manajer maranéhna Michael Frontzeck diganti ku Lucien Favre anu instilled leuwih disiplin kana tim anu ningal hasilna ningkat. Sanajan pamutahiran hasilna, batur di tim miboga sikap behavioral nasty mana waragad tim. Ieu sumping ti kiper heula-pilihan maranéhanana Logan Bailly sakumaha anjeunna ngayakeun tim deui. Fans of Mönchengladbach éta gancang discredit nu internasional Belgian, kalawan sababaraha tuduh anjeunna tina putting usaha beuki kana karir modeling na ti maén bal na.

Marc-Andre ter Stegen Biography- Kumaha anjeunna naros ka Kinérja ngaliwatan kasalahan ti Logan Bailly

Sanajan kitu, kamajuan Ter Stegen urang keur tim cadangan geus teu Isro unnoticed ku ngarojong. The manajer anyar ieu pressured pikeun ngamimitian prodigy ngora di liga nu. Sabar ieu sagemblengna leungit kalawan Bailly nu nempo manehna relegated kana bangku di ni'mat ter Stegen. Ngora Jerman teu nguciwakeun, manéhna nyieun pertahanan bisa boasted kalawan solidity ghaib. Ngajaga cukup bersih-cadar, timnya meunang disimpen tina relegation.

Marc-Andre ter Stegen naékna Kinérja salaku kiper kelas dunya

FC Barcelona pramuka anu pilari gaganti Koswara Valdes noticed leuwih dominan na sanggeus string kontinyu nya ku dunya-kelas ngaheéat pikeun klub-Na. Dina 19 Méi 2014, ter Stegen diumumkeun salaku kiper anyar ti klub Spanyol Barcelona, ​​sanggeus departures of Víctor Valdés na José Manuel Pinto. Di FC Barcelona, ​​mintonkeun na earned anjeunna reputasi salaku salah sahiji Éropa urang finest. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Fakta Marc-Andre ter Stegen budak Story Ditambah Untold Biografi -hubungan Kahirupan

Balik unggal lalaki hébat, aya hiji awéwé hébat, atawa jadi nyebutkeun nu mana. Sarta balik ampir unggal kiper Jerman, aya hiji pamajikan glamorous atawa kabogoh. Mar-Andre ter Stegen ngabogaan Cinta Kahirupan. Daniela Jehle téh urut kabogoh na pamajikan hadir tina Ter Stegen. Duanana dimimitian maranéhna Hubungan salaku rumaja nu nyandak poto eta tina status sahabat ka cinta leres sakumaha gambar di handap ieu.

Hal uninga ngeunaan Marc-Andre ter Stegen urang Girlfriend- Daniela Jehle

Daniela Jehle boga opat duduluran; dua sadulur ngaranna Katharina na Stefanie, salah adi ngaranna Timo sarta satengah adina ngaranna Lynn. Keindahan Walanda miboga SMA nya di San Diego, California. Kusabab lover nya (Ter Stegen, manéhna mutuskeun pikeun nuluykeun atikan universitas nya (studi arsitektur) dina Barcelona.

Daniela Jehle Facts- Hirup ku Bayu Andre ter Stegen

Marc-Andre ter Stegen jeung kabogoh Daniela Jehle di 2017 kungsi upacara kawinan leutik deukeut Barcelona. Makéna-cocok ter Stegen dibuktikeun anjeunna mangrupakeun panangtu ditangtoskeun ku tying cangreud sanggeus bobogohan OR buruk keindahan Walanda pikeun lima taun.

Marc Andre ter Stegen na Daniela Jehle upacara kawinan

Jehle tur ter Stegen boga anjing ngaranna Bali anu indit leungit on Christmas 2012 tapi ieu kapanggih. Bali ngajaga Daniela Jehle santai lamun lalaki nya pareum keur latihan atawa maénkeun pikeun klub-Na.

Duanana Daniela Jehle sarta Bayu Andre ter Stegen gaduh anjing maranéhanana

Fakta Marc-Andre ter Stegen budak Story Ditambah Untold Biografi -Q sarta Salaku

Marc Andre ter Stegen masihan hiji wawancara ekslusif mun Catalan Olahraga poean

Q: Dupi éta leres yen salah sahiji gerbong Anjeun teu resep cara anjeun lumpat na eta disababkeun anjeun jadi kiper hiji?

A: Ter Stegen seuri na responds;

"Sumuhun, sigana aneh, tapi leres. Ieu pisan teuas pikeun kuring narima eta di hareup, tapi éta putusan pangalusna I dilakukeun dina kahirupan abdi. Cenah manehna kakara teu resep cara kuring lumpat. Kuring ngan diusahakeun difokuskeun keur alus sakumaha kiper hiji ".

Q: Valdés na Mascherano sakali ngomong tinimbang ngarasakeun bal, aranjeunna geus nalangsara. Ulah anjeun kantos gaduh kali bad?

A: Ter Stegen responds;

"Kuring mikaresep naon atuh, 100%. Unggal jalma mah béda, tapi Abdi bogoh naon atuh dina lapangan. Kuring boga para sahabatna anu kuring akur jeung ogé sarta aranjeunna ngidinan kuring pikeun gampang maén sareng maranehna. Anu ngamungkinkeun kuring maén salaku I resep. Éta naha Abdi didieu; Abdi bogoh maén bal. Kuring boga teammates alus teuing. Abdi aya no way anjeun teu bisa ngarasakeun maén bal. "

Q: The GK nyaeta rawan nyieun paling kasalahan. Naon anu anjeun pigawé pikeun nungkulan kasalahan sarta kumaha nu ngatur éta mental?

A: Ter Stegen responds;

"Nyieun kasalahan nyaeta hal nu manusa teu, éta naha kuring ngubaran eta jalan éta. Dina tungtungna, urang sadayana gagal. Aya salawasna hal anu bisa ningkat. Kuring salawasna coba ulah gagal. Kasalahan anu konsép. Lamun kasalahan anu konsép gagal, éta mah béda ti kagagalan éta asalna kusabab anjeun geus nyokot loba teuing resiko; Anjeun bisa nyingkahan kasalahan ".

Q: Kumaha anjeun Cope jeung tekanan?

A: Ter Stegen responds;

"Saban jalma miboga kapribadian béda. Abdi mah resep ngobrol jeung urang. Nalika Abdi di imah, kuring resep ngobrol jeung pamajikan abdi. Manehna teu bener ngeunaan miara bal, tapi manehna sih deukeut kuring jeung nu mantuan kuring pisan. "

Q: Anjeun salawasna nyebut Oliver Kahn salaku salah sahiji pangaruh Anjeun. Naha?

A: Ter Stegen responds;

"Leres, utamana kusabab mental na. Anjeunna pernah leungit akal na, teu mater naon manéhna. Tangtu, anjeunna teu paduli, tapi anjeun pernah ngarasa yen eta kapangaruhan anjeunna pribadi. Aya hal anu lumangsung ka anjeun dina maén bal jeung aya hal anu lumangsung ka anjeun dina tingkat pribadi. "

Fakta Marc-Andre ter Stegen budak Story Ditambah Untold Biografi -Fakta Kahirupan pribadi

Marc-Andre ter Stegen Personal Kahirupan

  • Ter Stegen nyaeta Praktis jeung well-grounded. Anjeunna batur anu mikanyaah ka panén bungbuahan buruh-Na. Te Stegen ningali hal ti sudut pandang grounded, praktis sarta realistis.
  • Ter Stegen nyaeta batur anu karasaeun kudu jadi dikurilingan ku cinta jeung kageulisan. Ieu anjeunna nilik dina pamajikanana, Daniela Jehle.
  • Ter Stegen nyaeta sensual, tactile tur ngemutan toél jeung rasa nu pangpentingna kabéh panca indra.
  • Hatur nuhun kana rojongan parental Na, Ter Stegen tumuwuh nepi ka jadi jalma stabil sarta konservatif. Anjeunna batur saha siap endure sarta lengket pilihan na dugi aranjeunna ngahontal titik kapuasan pribadi.

Fakta Marc-Andre ter Stegen budak Story Ditambah Untold Biografi -Kahirupan kulawarga

kolotna supportive Na, Renate Kaus na Erich Kaus dijieun Ter Stegen kauntungan loba ti rojongan maranéhanana salila poé karir mimiti na. Kalayan rojongan maranéhanana pikeun kaputusan-Na, putra maranéhna terus tumuwuh sarta sukses dina perdagangan goalkeeping na sahingga sahingga anjeunna baé manéhna dipikawanoh janten dinten.

lanceukna: Salaku nyatakeun saméméhna, ter Stegen boga adi kokolot ngaranna Jean Marcel. Anjeunna genep taun heubeul ti ter Stegen. Duanana baraya dimimitian Maen Bal deukeut imah maranéhanana antara garages. Sateuacan ter Stegen janten kiper hiji, Juan Marcel ditulungan anjeunna dina diajar kumaha carana némbak ku duanana suku.

Fakta Marc-Andre ter Stegen budak Story Ditambah Untold Biografi -Denies nickname na

Marc-Andre ter Stegen sakali dilakukeun move ka jarak diri ti babandinganana mun Lionel Messi sanajan keur dibikeun nickname nu 'Messi jeung sarung'. Ieu sumping nalika cocok Jerman ieu overpraised pikeun pangabisa lulus sarta sebaran pinter.

Sanggeus dibandingkeun dina pangabisa teknis pikeun Ballon d'atanapi unggul Messi, Ter Stegen dipindahkeun pikeun misahkeun diri tina moniker flattering.

Kanyataan parios: Heuheu kami Marc-André ter Stegen budak Story tambah fakta biografi untold. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu