Ashley Young budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5543
Ashley Story Young budak

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Youngy". Ashley Young budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. Analisis ngalibatkeun Story Kahirupan Awal na sateuacan Kinérja, hirup hubungan, hirup kulawarga, fakta pribadi, hirup hubungan na, hirup kulawarga jeung fakta saeutik-dipikawanoh sejenna ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities serbaguna na tapi sababaraha mertimbangkeun biografi Ashley Young urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Ashley Young budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Ashley Simon Young lahir dina dinten 9th Juli 1985 di Stevenage, Britania Raya. Anjeunna ngalahir Kangker ka kolotna Betawi, Bapak jeung Ibu Luther Young.

Young dihadiran The John Henry Newman Sakola di Stevenage. Ieu tempat anjeunna dimimitian Maen Bal. Kanyataanna, Young dicoo bal sakola barengan Formula Hiji supir Lewis Hamilton, anu éta dina taun nu sarua.

Ashley Story Young budakAnjeunna pernah tebih ti katuhu bal ti budak leutik na. Anjeunna ngalahir sarta digedékeun di Hertfordshire tur dimimitian karir nonoman na dina yuswa 10 di Watford. Manéhna jadi munggaran-tim biasa di 2004-05 sarta éta salah sahiji pamaén konci Watford di promotion-unggul 2005-06 usum maranéhanana.

Young terus maén ogé pikeun Watford dina Liga Utama, sarta dina Januari 2007 anjeunna dibikeun ka Aston Villa. Anjeunna ngadegkeun nyalira di tim kahiji di Villa Park tur meunang PFA Young Player tina pangajén Taun di 2009. Dina 23 Juni 2011, Young ditandatanganan pikeun Manchester United pikeun fee undisclosed. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Ashley Young budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

hirup hubungan Ashley Young urang geus dipuseurkeun di sabudeureun hiji awéwé. Taya jalma lian ti sweetheart budak leutik na, maung Pike. Duanana mimiti bobogohan lamun maranéhanana éta kénéh di sakola.

Dua Asih Birds- Ashley Young jeung maung Pike
Dua Asih Birds- Ashley Young jeung maung Pike

Ashley Young sakali diusahakeun ngagungkeun usum standout-Na pikeun Manchester United ku tungtungna tying nu cangreud ku sweetheart budak leutik maung Pike. Sanajan kitu, éta musibah kajadian.

The Inggris winger ditinggalkeun babaturan sareng kulawarga ngajempolan nalika anjeunna sakali nyebut kaluar na £ 200,000 upacara kawinan kaluar tina bulao ngan 48 jam saméméh dinten badag di 2011. Alesan keur nelepon kaluar kawinan na masih diteundeun kanyahoan. Sanajan kitu, kaputusan-menit panungtungan na ditinggalkeun duanana kulawarga ngabogaan suku tiis leuwih.

Ashley diwangun sanggeus Opat warsih saterusna. Anjeunna dibereskeun kawinan sejen tur masih nuluykeun ka nikah maung Pike.

Ashley Young tungtungna marries maung Pike
Ashley Young tungtungna marries maung Pike

Duanana pasangan boga budak dua babarengan, putra salapan taun heubeul Tyler sarta putri ngora Ellearna.

kulawarga Ashley Young urang geulis
kulawarga Ashley Young urang geulis

Ashley Young budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Controversies

Dina ahir 2017, Young na Alli anu sakaligus aub dina menit spat 30th salila win a Manchester United urang leuwih Tottenham sanggeus Young ngaku anjeunna bray dina nyanghareupan ku Spurs katuhu-balik Serge Aurier. Alli meunang aub jeung nyebut sirah-to-sirah jeung Ngora saméméh pamaén ti dua sisi diintervensi mangsa munggaran-satengah melee.

The verbals antara Young na Alli dituluykeun sanggeus wasit Jon Moss nyoba defuse situasi. Panongton dipikaharti yén Alli informed kana 32 taun heubeul anjeunna kedah 'Retire ku pigura zimmer'. Ngora, anu geus meunang Premier League, Piala FA, Piala Liga jeung Liga Europa kalawan Serikat, dipercaya geus direspon ku advising Alli teu nyarita ka anjeunna sangkan disrespectfully dugi anjeunna geus meunang hiji hal.

Young réngsé bickering ku sangkan Alli: "Hayu atuh nyaho mun anjeun meunang Prem". The verbals ogé dipikaharti geus dituluykeun dina torowongan sanggeus pertandingan nu indit dina ni'mat Young.

Young meledek Alli'S lip sanggeus kaulinan kalayan a tweet nu maca: "Great Tim Roh. Hasil pisan Good. Talk is Murah ".

Ashley Story Young budak

Ashley Young budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

BAPA: dad Betawi Na, Luther Young ngarojong Tottenham Hotspur. Luther geus disampel kulawargana kacida luhurna-on unggal aspék Game Éndah geus nawarkeun.

indung: Betawi mum Ashley Young urang Sharon teu aya lian ti ngirim kotak imah-asak favorit Young urang hayam jerk na lada Betawi saréat up. Dina kecap Young urang ... "Dahareun The reminds kuring ti budak leutik. Ieu senang boga mum abdi tur warisan dad urang datang ti Jamaica. Nalika kami tumuwuh nepi anu lumayan loba naon ieu kuring dahar. Ieu reminds kuring ngeunaan sajarah abdi ".

Sharon Young jeung salakina masih hirup handap kidul bari Young dirina téh nepi kalér di Manchester.

Dadang: Anjeunna boga salah lanceukna heubeul (Martin Young) anu ngarojong Arsenal. Na pahlawan sarta peran model sareng mareuman pitch ieu Ian Wright. deui, Ashley ogé boga dua baraya bal-maén ngora, Lewis Young, anu dijadikeun debut pikeun Watford di 2008, sarta Kyle Young, anu dina April 2009 éta pelatihan di Akademi Arsenal.

The Untold Story tina Ashley Young DadangSumuhun, maranéhna bisa jadi Young dina ngaran, tapi pangalaman kulawarga ieu boga di bal téh unparalleled. Martin Young nyaeta 6 taun heubeul ti Ashley. Ashley nyaeta 4 taun heubeul ti Lewis sarta Lewis nyaeta 7 taun heubeul ti Kyle.

Lewis ngajalin karir lila-ngadeg jeung likes of Burton, Pondokgedé tur kiwari Crawley. Duanana Martin tur Kyle geus duanana katempo impian profésional maranéhna dashed alesan béda. quartet bakal terus kabaran poean via grup obrolan Whatsapp, kalawan Lewis sarta Ashley utamana kedap alatan closeness maranéhanana di umur na saklar posisional panganyarna maranéhanana ti winger kana full-balik.

Mémang, ti maén keur Inggris jeung unggul judul Premier League, mun scrapping eta kaluar dina leagues handap, ka patah hati ti horrendous tatu tuah ruining karir sateuacan eta sempet dimimitian - leuwih ngora geus katempo eta sadayana.

Ashley Young budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -kapribadian

Ashley mangrupakeun kangker sarta boga atribut di handap pikeun kapribadian zodiak na;

Kaunggulan Ashley Young urang: Ulet, kacida imajinatif, kasatiaan, keur emosi, karunya jeung keur persuasif.

Kelemahan Ashley Young urang: Moody, pesimis, curiga, manipulatif tur aman.

Naon Ashley Young diaku: Seni, hobi home basis, sayah deukeut atanapi di cai, nulungan leuwih dipikacinta, tepung alus kalawan babaturan

Naon Ashley Young henteu janten: Strangers, sagala kritik Bu, ngalaan pikiran ngeunaan kahirupan pribadi.

Ashley Young budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -diving dugaan

Ashley Young geus dilabélan salaku master of diving di liga Premier. Anjeunna geus severally geus dituduh diving ku pers. Leuwih ti kitu, Young geus sakali confessed mun urut manajer Sir Alex Ferguson jeung David Moyes ngeunaan diving mangtaun hiji kaunggulan adil.

kanyataan Cék

Heuheu Ashley Young budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu