Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
6833

Sedengkeun nampilkeun nu Story Pinuh ku hiji Katerangan Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'The Man of Kaca'. Arjen Robben budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita Kahirupan na sateuacan Inohong, kulawarga Kahirupan tur loba OFF na ON-pitch saeutik dipikawanoh fakta ngeunaan anjeunna. Méméh kuring mimiti, First..Let kuring menta; Éta sanajan dimungkinkeun pikeun compile daptar wingers hébat tanpa mentioning Arjen Robben? Jigana moal. Ayeuna Nyanggakeun dimimitian.

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Mimiti budak Kahirupan

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
The budak Kahirupan of Arjen Robben

Arjen Robben lahir dina 23rd Januari 1984 ka bapana, Bapak Hans Robben, agén bal jeung Saka Sunda Bu Marjo Robben, hiji selebritis lokal. Anjeunna dibawa nepi ku indungna na di kota satelit badag di Groningen, Netherland. Arjen mangsa budak leutik na pernah némbongkeun minat pangajaran sanajan yakin severally ku kolotna. Gantina, anjeunna pikaresep handap dad na bari manéhna teu bisnis sepakbola na. Anjeunna minat maén bal sumping dina umur pisan mimiti. pamundut ka gabung hiji akademi nonoman dina umur lembut tina 2 dijieun kolotna sadar tur neuleuman takdir putra maranéhanana. A takdir nu ngalambangkeun anjeunna kenging gelar footballer hébat.

Aranjeunna teu ragu dina ngadaptar anjeunna di sakola nak soccer pangalusna di kota pituin maranéhanana.

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Arjen Robben Pemuda Football ID

Bari kids séjén umur na daun imah di isuk-isuk pikeun atikan formal, Arjen Robben daun ka sakola soccer na. Anjeunna milu aktip dina kagiatan soccer junior salaku anak. Malah salaku budak saeutik, Arjen dijieun keajaiban. Manéhna jadi anak bungsu keur diajar teh Métode Coerver, Téhnik maén bal ku invented by urut palatih Walanda Wiel Coerver.

The Métode Coerver ngalibatkeun hiji aggregation kaahlian maén bal pagawean tina pidio tina Kujang kayaning Pelé na Maradona. kaahlian ieu téh dialirkeun cara akademik komprehensif pikeun béntang ngora di academies maén bal. Dina téknik ieu, kids anu dimaksudkan pikeun kamajuan di luhur terstruktur tina dasar, lulus, speed na pagawean bisa nepi ka tiwasna. Arjen Robben ieu dianggap salaku pangalusna pamuter nak soccer anu mastered kalakuan coerver.

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Kahirupan kulawarga

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Arjen Robben urang mum

Ibu-Na: Bu Marjo Robben, hiji selebritis lokal kasohor bakat diomongkeun publik nya jeung partisipasi konsisten nya di Eurosonic Groningen festival nu nahan di Walanda. Malah salaku spiker publik anu dipercaya dina pangajaran keur pamuda, manehna percaya unggal anak pantes naon maranéhna rék jadi. Saacan tanggal, manéhna geus dipikacinta keur ngarojong kaputusan dirina Arjen pikeun ngabogaan bal teu pangajaran di umur dini Na.

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Arjen Robben urang Pa

Rama-Na: Bapak Hans Robben urang nyaéta legenda dina bisnis sepakbola. pilari jeung bisnis dipikiran lalaki mindeng serius ieu geus hailed keur disadiakeun hiji yayasan alus keur takeoff putrana di maén bal. Anjeunna geus salawasna geus agén jeung manajer Arjen urang. Bapak Hans facilitates na undertakes sakabéh signings kontrak Argen sarta hungkul. Duanana pihak anu mindeng gambar babarengan lakukeun naon maranehna ngalakukeun pangalusna.

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -hubungan Kahirupan

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Arjen Robben sarta Pamajikan

Arjen Robben patepung pamajikanana, Bernadien Eillert di SMA jalan deui di 2000 sataun. Saatos 6 taun di pacaran, duanana pihak dihijikeun dina knots di kota kalér Stadsschouwburg di Groningen on 9 Juni, 2007.
kulawargana anu geuwat dikaruniai tilu barudak anu ngaran éta Luka, Kai jeung Lynn. Anjeunna mangrupakeun lalaki kulawarga lengkep. tanda petik kulawarga favorit na téh; "Hal pangpentingna anu ningali unggal anggota kulawarga sehat sarta bahagia. Football anu hirup abdi tapi kaséhatan sarta kabagjaan kulawarga urang téh hal pangpentingna di dunya ".

Arjen Robben mikanyaah ngabogaan potret kulawarga. moments ieu freezes waktos. Ieu ngarebut sakabéh kulawargana di salah momen tunggal.

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Potrét Arjen Robben kulawarga

Diantara kabéh barudak, manéhna sabagian deukeut anak kahijina Luka.

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Arjen Robben sarta Putra, Luka

Hal meunang jadi emosi nalika anjeunna nilik putra panungtungan na 'Lynn' ceurik kana sighting dad na celebrating gol na di pisan rentang ka lokasi-Na. Sugan anjeunna wants to be di panangan dad na urang. Duanana Bernadien Eillert jeung salakina geus consoled putra maranéhanana di kasempetan ieu.

Bernadien Eillert paduli keur salakina utamana lamun anjeunna téh ka handap boh ka leungitna Champions Leagues atanapi isu sejenna. Hiji cara gampang pikeun surak anjeunna nepi nyaeta nyandak anjeunna ka pihak badag.

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Coping kalawan eleh Liga Champions League: Lamun anjeun boga pamajikan miara

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Cinta keur Éndah Imah

home geulis Arjen Robben urang geus visually pikaresepeun utamana lamun sighted tina samping beca na. Anjeunna henteu ngan hiji lalaki kaca, tapi salah sahiji kelas teuing.

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Imah Éndah Arjen Robben urang

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -A Museum keur Dirina

Loba footballers ngatur tetep ngan fraksi ti keepsakes ti careers medali-sarat maranéhanana. Arjen Robben sakali sumping up ku gagasan novél pikeun mastikeun euweuh penting meunang poho.

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Naha anjeunna perlu musium a

Anjeunna sakali ngumumkeun rencana pikeun ngawangun hiji musium ka imah kabeh memorabilia di imahna sorangan sakali anjeunna nyaéta panggero eta waktu kana karir illustrious Na. Dina kecap na;

'Lamun kuring jeung pamajikan kuring anu netep di imah urang, kuring impian ngumpulkeun sagala hal kuring sarta ngawangun musium swasta. Ieu bakal pikeun abdi, kulawarga abdi jeung babaturan deukeut kuring, '

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Alesan balik nickname 'The Man of Kaca'

Dipikawanoh for ulin hébat na handap jangjang, abilities lulus kreatif sarta nembak hébat di hareup gawang. winger The earned nu nickname 'The Man of Kaca' alatan pangabisana pikeun megatkeun rada gampang.

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Arjen Robben- Alesan balik nickname na 'The Man of Kaca'

Ieu move nu geus nyieun nu Dutchman salah sahiji wingers paling takwa di dunya, jeung hal eta anjeunna terus ngalakukeun jeung akurasi unerring.

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -kanker nyingsieunan

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Arjen Robben Kangker nyingsieunan

Arjen Robben geus sakali kapanggih hiji lump on téstis kénca-Na. Ieu disababkeun runtuyan emosi pikaresepeun pikeun jadi ngilu manéhna ngarasa digambarkeun mangrupa anceman bahaya mun hirupna. Anjeunna disangka ieu janten kanker testicular. Pikeun anjeunna, hijina pilihan pikeun manggihan naon deui ieu éta bedah a. Untungna pikeun anjeunna, anjeunna diberesihan tina nyingsieunan ieu langsung saatos hiji bedah intensif.

Dina laporan, Robben ceuk;

"Kuring pohara sieun. Ieu waktos hésé pikeun kuring. Kuring ngarasa bal kuring moal panjang jadi penting. antosan ieu dahsyat salila sawatara poé. Kuring teu nyaho naon ieu bade lumangsung kuring. Sanggeus dioperasi, Kuring uninga warta ieu alus tur ieu relief masif ".

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Kahirupan Sateuacan Inohong

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Arjen Robben- Kahirupan saméméh Kinérja

Ieu di Groningen dimana anjeunna diasah kiwari skill dagang nya ku motong kana aréa pinalti ti jangjang jeung nyungsi deui tina bersih. winger nu pas kadorong dirina kana gambar tim kahiji sarta éta Groningen urang Player dina Usum di 2001. bakat Robben urang geura-giru massana perhatian ti klub badag

Alatan abilities lulus brisk sarta hébat dina Pace bola, anjeunna gancang asup nepi ku klub lokal FC Groningen, dimana anjeunna dimekarkeun skill has nya ku motong jero nyitak gol ku belasan teh. Anjeunna maén game kahijina pikeun Groningen di 2000, datang kana salaku diganti ngalawan Waalwijk.
Saprak harita Robben geus pernah katingali deui, sarta alatan skill hébat na geus earned belah kana sababaraha klub pangbadagna di dunya, anu likes of PSV Eindhoven (Walanda), Chelsea (England), Real Madrid (Spanyol) jeung ku raksasa Jerman Bayern Munchen.

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Otomatis

Audi geus disadiakeun Arjen Robben hiji mobil anyar maranéhanana. Anjeunna mikanyaah Audi A5 - mobil nu anjeunna nuju keur $ 58,500.

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Arjen Robben urang Audi

Anjeunna mikanyaah kalibet klub dina méré mobil diangkat jadi bagian tina borongan nya. Kalawan manehna earning jutaan tiap taun, picking up a mobil anyar aya sia aya nu anyar. Na Audi urang datangna kalayan pribadi plat nomer, sahingga recognizable sakumaha sorangan.

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -minum Beer

Anjeunna sakali sohor unggul hiji piala jeung minum bir tina sagelas buta.

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Arjen Robben mikanyaah Beer - dipedar

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -kasusah ngojay

Pikeun Arjen Robben, Kolam henteu persis mangrupa aktivitas gampang. Anjeunna sering manggih hésé néangan cara paling éfisién tur teknis tarung unsur cai. poto di handap nembongkeun Dirk Kuyt (The lalaki ti Lauk kulawarga) nulungan manehna tina lalaki drowned di laut.

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Tujuanana Perayaan kacilakaan

Iraha Arjen Robben ngoleksi pikeun Bayern Munchen ngalawan Braunschweig dina meunangna 2-0 pikeun pamingpin Bundesliga, ceuk pikir manehna kukituna ngagungkeun sareng perayaan ngageser. Kaluar kabagjaan, anjeunna gancang boga muatan arah fans imahna di gaya. Hanjakal, hajatan slide dengkul-Na mana ti goréng pikeun pikareueuseun, sakumaha anjeunna mantul off turf onto deui-Na, Kujang leggings di prosés.

Salaku bisa ningali, teu ngan teu eta balik horribly salah jeung kasampak berpotensi rada nyeri, tapi mun cap eta kabeh, kaos kaki na anu ruined. Ruined!

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -karikatur

Dina waktu nalika nyieun karikatur video tina footballers indit rampant, Arjen Robben was't ditinggalkeun kaluar. Ieu naon anjeunna ngagaduhan sanggeus anjeunna dilabélan salaku 'Diving curang'.

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Isu Rambut botak

leungitna bulu mangrupakeun subjék sénsitip pikeun Arjen Robben. bulu leungitna Arjen Robben urang geus maju pisan gancang pikeun anjeunna jeung hairline Na. Teu nu lila pisan Robben miboga bulu tapi kiwari manehna sagemblengna gundul dina luhureun sirah-Na. Kuring keur ngeposkeun gambar dihandap tina bulu Arjen Robben urang, kitu ogé posing gambar tina bulu leungitna Robben urang.

Anjeun bakal ningali progression gancang anu geus lumangsung dina waktu kurang ti 6 taun. Robben mimiti botak di 2006 mun 2007 & ku 2014 anjeunna boga bulu dina luhureun sirah-Na.

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Controversies

Arjen Robben bisa janten footballer paling alus teuing, tapi prematurely botak Dutchman boga watek tina bangor sarerea. Sarta bari anjeunna teu meunang diganggu ngeunaan unggul sagala contests kapribadian, dina Minggu wengi manéhna sorangan euweuh nikmat ku earning a pinalti kontroversial dina tatu waktos anu pamustunganana meunang Holland panungtungan-16 clash maranéhanana jeung Mexico. Saha nu palika awon dina maén bal sadaya waktos?

Dutchman ngéléhkeun samping na a pinalti lemes meunang samping na nu patepungan Piala Dunya panungtungan-16, tapi mana teu anjeunna pangkat dina daptar sadaya-waktos tumblers palsu '?

Komo di vintage na anjeunna tetep fooling wasit.

Arjen Robben budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Statistik popularitas

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu