Andy Cole budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5143
Andy Cole budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Footballer klasik anu pangalusna dipikawanoh ku nami; 'Andy'. Kami legendaris Andy Cole budak Story tambah Fakta Biografi Untold brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. The Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga, hirup hubungan na OFF-pitch séjén saeutik-dipikawanoh fakta ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, dulur terang ngeunaan partnership neunggeul telepathic-Na jeung Dwight Yorke tapi sababaraha mertimbangkeun Biografi na nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Andy Cole budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Andrew Alexander Cole lahir dina 15th Oktober, 1971 di Makasar, Britania Raya. Salaku Wasalam hirup kulawargana, The footballer legendaris Libra dilahirkeun ngalahir ka Bapak jeung Ibu Lincoln Cole. kolotna hijrah ka UK ti Jamaica di 1957 sarta digawé salaku panambang batubara di Gedling, Nottinghamshire, ti 1965 mun 1987.

Andy Cole tumuwuh nepi di Makasar sarta ngamimitian karirna salaku pamaén nonoman keur Arsenal nalika anjeunna ninggalkeun sakola di 1988. Anjeunna disaluyuan salaku pamuter profésional sataun saterusna, tapi ngan dijieun penampilan liga tunggal pikeun Arsenal salaku diganti ngalawan Sheffield Serikat.

Cole ieu dijual ka Divisi Kadua Cileungsi Kota, teras Newcastle Serikat, saméméh keur meuli ku Man U pikeun £ 7 juta.

Andy Cole: Signing pikeun Man U
Andy Cole: Signing pikeun Man U

Sanggeus ngagabung Manchester United, Cole mutuskeun pikeun ngarobah ngaran hareup ti 'Andrew mun Andy'. Thou, usum pinuh kahijina kalayan Manchester United éta hésé, salaku balikna Eric Cantona ningal anjeunna overshadowed sakumaha striker a. Ieu ngan lamun Cantona pensiunan keur usum 1997-98 yén Cole junun meunangkeun deui stride Na. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Andy Cole budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Cole nikah na lila-waktu kabogoh Shirley Dewar dina bulan Juli 2002. putra maranéhanana, Devante, oge hiji bal profésional maju; anjeunna ngagabung Fleetwood Town di 2016.

Dina 2008, Cole ieu questioned ku pulisi sanggeus hiji disangka narajang kana pamajikanana di maranéhna Alderley Tepi, Cheshire, imah saméméh keur dirilis dina bail.

Genep bulan engké, Cole, ngaliwatan sungut hukum wawakil na Schillings, meunang Karuksakan dina peta ngalawan juragan tina poean Star pikeun defamation ngeunaan publikasi bahan ngeunaan dugaan narajang jeung harms disababkeun ngalawan kulawargana ku laporan sensationalist.

Andy Cole budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Andy Cole boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

kaunggulan: Anjeunna Koperasi, diplomatik, Al Qur, adil-dipikiran, sosial.

Kalemahan: Andy bisa jadi Indecisive, avoids confrontations, bakal mawa grudge a na kudu timer karunya.

Naon Andy Cole diaku: Harmoni, gentleness, babagi kalawan batur, anu ker.

Naon Andy Cole henteu janten: Kekerasan, ketidakadilan, loudmouths na conformity.

Sacara umum, Andy téh damai, adil, tur maranéhna hate keur nyorangan. Anjeunna batur saha siap ngalakukeun ampir nanaon ulah konflik jeung ngajaga karapihan sabisana.

Andy Cole budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The Telephaticness

The Telephaticness antara mitra neunggeul Greatest Man Serikat urang
The Telephaticness antara mitra neunggeul Greatest Man Serikat urang

Signing tina Dwight Yorke diwenangkeun Andy nyieun partnership luar biasa nu diulas hiji-rampa pas na assists nu seemed ngan mungkin lamun pasangan éta maca hiji pikiran sejen urang.

Yorke jeung Cole ngoleksi 53 gol antara aranjeunna dina usum hareup, sarta Serikat leungit ngan salah sahiji kaulinan 36 aranjeunna dimimitian (mun Sheffield Rebo). Sambungan antara dua strikers geus didadarkeun salaku 'Telepathy eerie'. Nangtung kaluar moments kaasup belah ngalawan Barcelona.

gerakan Dwight na Cole urang éta jadi dina singkronisasi yén hambalan-overs maranéhna dijalankeun anu digambarkeun ku Clive Tyldesley salaku 'Kaluar tina dunya ieu'.

pasangan nu maénkeun peran konci dina treble unik Man U ngeunaan judul Premier League, Liga Champions League jeung Piala FA.

pasangan éta reunited di Blackburn Rovers, sarta bari aranjeunna pernah rada ngahontal éta jangkung partnership Manchester United maranéhanana deui, maranéhna bakal inget sakumaha makers unik tina sajarah maén bal. Di handap ieu video sejen tina telepathy maranéhna renewed sakumaha dibandingkeun kelas Man Serikat ngeunaan 2013.

Andy Cole budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Ngeunaan Putra-Na

Devante Lavon Andrew Cole lahir di Alderley Tepi kana 10 Méi 1995. Anjeunna ngaklaim janten pamuter béda ti dad-Na, Andy.

Andy Cole (Kénca) Devante Cole (Katuhu)
Andy Cole (Kénca) Devante Cole (Katuhu)

Duanana maénkeun nepi hareup jeung resep skor gol. Devante téh leuwih ti pacy a maju sanggup maén dina flanks sanajan jeung ayeuna tina maén dina flanks. atribut pacy nya dibuktikeun dina rating FIFA handap.

Davante Statistik Cole
Davante Statistik Cole

Saperti katempo luhureun, Davante Cole mangrupakeun salah sahiji pamaén paling prefered ku fans PlayStation FIFA anu maénkeun manajer maén bal. Anjeunna mirah mésér na pisan produktif.

Andy Cole budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -paranti ginjal

Dina Juni 2014, Cole ngalaman gagal ginjal sanggeus kaserang fokus ségméntal glomerulosclerosis.

Andy Cole: Saatos cangkok ginjal
Andy Cole: Saatos cangkok ginjal

Dina April 2017, anjeunna underwent a cangkok ginjal. ganteng na Alexander éta donor nu.

Andy Cole budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Panama tulak

Dina 2016 April, Cole ieu ngaranna di Panama tulak. The Panama tulak anu 11.5 juta dokumén bocor anu jéntré informasi financial Pangacara-klien pikeun leuwih ti éntitas lepas pantai 214,488.

The dokumén ngandung émbaran finansial pribadi ngeunaan individu jegud jeung pajabat publik anu sempet saméméhna geus diteundeun swasta. Inpo di dieu ngawengku; wincik usaha ilegal jeung monies nu geus disumputkeun panipuan formulir, ngajauhan pajak (havens pajeg). Asides Andy Cole, ngaran Lionel Messi ieu kapanggih dina tulak misalna.

Kanyataan parios: Heuheu kami Andy Cole budak Story tambah biografi untold fakta. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu