Andrey Arshavin budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5373
Andrey Arshavin budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

LB presents nu Story Pinuh ku hiji genius bal pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Shava'. Andrey Arshavin budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna. Nyanggakeun Dimimitian.

Andrey Arshavin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Kahirupan mimiti

Andrey Sergeyevich Arshavin dilahirkeun di 29 Méi 1981 di Saint Petersburg ku Sergey Arshavin (bapana) jeung Tatiana Arshavina (indung).

Anjeunna cageur kacilakaan anu bisa geus ditelasan anjeunna nalika anjeunna pencét ku mobil sakumaha anak. kolotna cerai nalika anjeunna 12, ieu waktos anjeunna diperlukeun aranjeunna duanana babarengan. Ngabogaan lengket kalayan mom na tadi konsekuensi sorangan salaku indungna éta goréng. Andrey kapaksa bobo di lantai hiji datar cramped kalawan indungna. Anjeunna kagungan ngimpi-Na jadi hiji footballer katuhu ti budak leutik.

Untungna, dad na inget manehna jeung kapaksa datangna ngabantu anjeunna neruskeun kalawan impian Na. Ieu bapana anu persuaded anjeunna ngudag karir di bal sanggeus gagal sorangan pikeun jadi pamaén bal profésional.

Andrey Arshavin budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiArshavin mimiti Maen Bal di hiji umur dini sarta di tujuh taun umur. dad na enrolled anjeunna di Smena bal akademi of Zenit, Klub kampung halaman na. Ashavin dijieun mertimbangkeun akademisi prioritas leuwih badag bari Mayar perhatian ka bal on dadasar bagéan waktu. Kusabab ieu, anjeunna dihadiran a sarakola nutup caket dieu ka acaademy maén bal. Anjeunna dimaksudkan maca buku sarta maénkeun bal dina waktos anu sareng.

Salaku waktu ngembang kalayan anjeunna mastering kalakuan game, cinta-Na pikeun bal tumuwuh bari yén pikeun atikan depreciated. Di sawatara titik, anjeunna bisa euweuh difokuskeun akademisi. ngalalaworakeun-Na pikeun akademisi mindeng ngarah ka paripolah goréng.

Numutkeun Andrey "Kuring behaved parah di sakola. Kapan ieu mah di kelas kadua, kuring tore handap jurnal ngadaptar kelas ngan kusabab kuring henteu hayang hadir kelas. Ieu kajadian ieu anu ngagaduhan kuring diusir. "

Anjeunna kapaksa balik deui ka akademi ka gabung babaturan maén bal na. Anjeunna anak pangleutikna tur oge kaptén diantara pasang-Na. Moal lami deui anjeunna janten pahlawan kampung halaman maén bal.

Andrey Arshavin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Karir di Ringkesan

Arshavin dijieun debut di soccer profésional on August 2, 2000. Ironisna, kajadian dina taneuh Inggris. The 19 taun heubeul Samaun diganti Andrey Kobelev salila Zenit urang 3-0 meunang leuwih Brebes Kota di Piala Intertoto.

youngster kungsi antosan sataun séjén pikeun jadi biasa di sabelas awal tim St. Petersburg urang. Dina sagala, anjeunna spent dalapan musim kalawan Zenit, nyetak gol 71 na delivering 100 assists di appearances 281 di kompetisi Rusia jeung internasional. Manéhna jadi pahlawan pikeun fans St. Pete, anu nicknamed anjeunna "Shava", Sarta simbol nyata klub ti Ibu Northern.

Anjeunna ngaranna Rusia urang JABAR Player di Taun di 2006, tapi éta Arshavin urang hareup dua taun kalawan klub - lamun palatih Walanda Dick Advocaat nyandak muatan - nu tétéla jadi paling suksés.

Anjeunna saprak taun mimiti diangkat jadi kipas tina FC Barcelona na pernah ditolak kanyataan anjeunna ngimpi ngeunaan maén keur klub Catalan. Ieu Arsenal anu salempang haténa.

Andrey Arshavin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Kahirupan kulawarga

Anjeunna ngalahir kana kulawarga kelas kerja has. Bapana Sergey Arshavin dicoo salaku hiji footballer amatir. Tatiana Arshavina nyaéta ibu pamaén bal Rusia Andrei Arshavina. Sergey Arshavin maot gagalna jantung di 40 umur.

Andrey Arshavin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-hubungan Kahirupan

Yulia Arshavina dilahirkeun dina 3 Juni 1985 (umur 32), éta Andrey Arshavin pamajikan munggaran. Aranjeunna nikah di 2004 jeung cerai di 2013. Arshavin boga tilu kids jeung nya - Arseniy Arshavin, Artem Arshavin na puteri Yana Arshavina. Saatos cerai maranéhanana, Ashavin indit kosong. Sedih, pikeun leuwih ti tilu taun, maranéhna méh teu komunikasi sarta anjeunna teu ningali budak na. Yulia teu nyegah manehna tina ngalakonan kitu. Gantina, ieu Ashavin anu teu nyieun push nu. Anjeunna ukur dikirim monies jeung hadiah.

Ieu ieu dilaporkeun yén 3 taun sanggeus cerai na, Ashavin mutuskeun pikeun meunang kawin deui. kaputusan na sumping sanggeus reuniting kalawan kids ti pamajikanana urut. Anjeunna dihijikeun cangreud dina kalawan sweetheart longtime na Alice Catimini. The pencinta anu nikah dina Séptémber 1, 2016 di Saint-Petersburg.

Upacara ieu dihadiran ku mung jalma pangdeukeutna, kaasup barudak ti nikah heula Alice urang, di upacara tamu ogé kungsi Suharto saeutik jeung panganten lalaki mutuskeun pikeun ngalakukeun sagalana quietly, di imah. Hal ieu ogé dipikawanoh yen Alice robah ngaran dirina, jadi Arshavina.
Andrey Arshavin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-A desainer Pantun

Arshavin ogé boga sertipikat neruskeun sarta prakték di Pantun Desain.

Andrey Arshavin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-A politikus

Dina 2007, Anjeunna nyandak bagian dina pamilu minangka caleg pikeun Majelis législatif St Petersburg pikeun pihak Serikat Rusia. Pamuter soccer meunang pamilu, tapi masihan up mandat na engké.

konstituén na diganti désa méwah na "Arshavinka" sanggeus éta urut Arsenal playmaker. Ieu salaku hasil tina cinta dipibanda pikeun manéhna.

Andrey Arshavin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-A Writer

Andrey Arshavin nyaéta sastrawan, nu boga tilu buku di neruskeun na: "Euro-2008. Guus sarta Tim-Na. The haténa tina Andrey Arshavin "; "Simkuring tumaros! Hikayat Tembok meunangna "; jeung "Arshavin, kaasup salah sahiji judulna 555 Patarosan na Jawaban kana Awewe, Duit, Pulitik jeung Football.

Andrey Arshavin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-amal

Anjeunna ogé aub dina karya zakat. Arshavin katampa tawaran pikeun jadi Duta of Kalurahan SOS Anak di kota Pushkin deukeut St. Petersburg.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu