Andre Villas-irfani budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Andre Villas-irfani budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

LB nampilkeun Carita Pinuh ku Manajer Sepakbola anu paling dikenal ku nickname; "AVB". Kami Andre Villas-irfani budak Story tambah Fakta Biografi Untold brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba kaluar-pitch fakta saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Leres, sadaya jelema terang ngeunaan kamampuan manajerialna tapi sababaraha anu nganggap Andre Villas-Boas Bio kami anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa adieu, hayu urang Dimimitian.

Andre Villas-Boas budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Kahirupan mimiti

Luís André de pina Cabral e Villas-irfani lahir dina dinten 17 Oktober 1977 in Porto, Portugal. Villas-Boas mangrupikeun anak kadua sareng putra kahiji ka indungna Teresa Maria sareng bapakna, Luís Filipe Manuel. 

Villas-Boas nyarios lancar basa Inggris ti budakna hatur nuhun ka nini na anu asalna ti Stockport, Inggris. Dina yuswa 16 taun, Villas-Boas mendakan dirina cicing di blok apartemen anu sami sareng Sir Bobby Robson, anu teras janten pimpinan Porto. Aranjeunna janten tatangga anu marahmay saatos debat maén bal di antara keduanya. Ieu waktos Villas-Boas mendakan mentorna.

Robson resep pisan kacerdasanana sahingga anjeunna yakin bakal masihan padamelan di departemen pengamatan Porto. Saatos kamajuanana, anjeunna teras ngadorong anjeunna kanggo kéngingkeun lisénsi FA na. Villas-Boas mangrupikeun anu bungsu sareng paling calakan di sakola pelatihna. Anjeunna kéngingkeun lisénsi C na dina yuswa 17 taun, sareng lisénsi B na dina umur 18 taun. Kualifikasi ieu dicandak nunjukkeun yén Villas-Boas siap ngalatih tim mana waé sanaos ngora pisan.

Villas-Boas ngagaduhan tugas pondok salaku diréktur téknis timnas Kepulauan Virgin British dina yuswa 21 taun, saméméh anjeunna dipindahkeun kana kana karir salaku asisten palatih di Porto sahandapeun José Mourinho. siga Mourinho pindah klub ka Chelsea sareng Internazionale, Villas-Boas nuturkeun.

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah. 

Andre Villas-Boas budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -hubungan Kahirupan

Ngan aya hiji awéwé dina hirupna. Anjeunna sanés jalmi sanés Joana Maria.

Dina 2004, Villas-irfani nikah Joana Maria Noronha de Ornelas Teixeira, kalayan saha anjeunna ayeuna boga dua putri, Benedita (dilahirkeun Agustus 2009), Carolina (dilahirkeun Oktober 2010) sarta putra, Frederico (dilahirkeun Méi 2015). Di handap ieu Villas-irfani sareng dua putri denok Na.

Di handap ieu Andre Villas-Boas sareng putrana, Frederico Villas-Boas.

Dihandap ieu nyaéta Joana Maria sareng dua putrina anu saé.

Andre Villas-Boas budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -pribadi Kahirupan

Andre Villas-irfani boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Andre Villas-irfani kaunggulan: Villas-irfani nyaéta koperasi, diplomatik, Al Qur, adil-dipikiran jeung sosial di alam.

Andre Villas-irfani kelemahan: Anjeunna bisa jadi indecisive. Anjeunna mikanyaah mawa grudges.

Naon Andre Villas-irfani likes: Manéhna ngabogaan sasaruaan keur harmoni, gentleness sarta babagi hal kalayan séjénna.

Naon Andre Villas-irfani henteu janten: Anjeunna henteu resep kekerasan, katiisan, ketidakadilan, lantang sareng kasaluyuan.

Dina kasimpulan, Andre Villas-irfani boga kapribadian damai tur adil. Malah thou anjeunna bisa tetep grudges sakumaha katingal dina hubungan na sareng pamaén, anjeunna téh jalma anu engké bakal disebutkeun anjeunna téh punten. Andre Villas-irfani siap ngalakukeun ampir nanaon ulah konflik jeung ngajaga karapihan ka sabisana.

Andre Villas-Boas budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Kahirupan kulawarga

Andre-Villas irfani sumping ti tukang kulawarga euyeub tur karajaan saméméh maén bal dibayar kaluar pikeun manéhna. Anjeunna anak kadua sarta putra mimiti Luís Darpan Manuel Henrique do Vale Peixoto de Sousa e Villas-irfani (dilahirkeun 29 Pébruari 1952) jeung Teresa Maria de pina Cabral e Silva (dilahirkeun 11 Pébruari 1951).

Anjeunna nyarios basa Inggris kalayan lancar, parantos diajar ku nini bapakna Margaret Kendall, anu indungna ngalih ka Portugal ti Cheadle, Greater Manchester, Inggris, pikeun ngamimitian bisnis anggur. Lanceukna Douglas Kendall ngajabat salaku komandan jangjang pikeun RAF nalika Perang Dunya Kadua.

Villas-Boas ogé incu buyut ti Dom José Gerardo Coelho Vieira Pinto do Vale Peixoto de Vilas-Boas, 1st Viscount of Guilhomil. Langkung seueur, paman pameget na José Rui Villas-Boas mangrupikeun Viscount of Guilhomil, gelar anu mimitina dipasihkeun ka ramana José Gerado Villas-Boas ku King Carlos I di 1890.

Tungtungna, lanceukna Villas-Boas 'João Luís de Pina Cabral Villas-Boas mangrupikeun panggung Portugis sareng aktor tipi. Di handap ieu poto-na mirip.

João Luís boga saeutik-bagian dina drama costume Mistérios de Lisboa (Mysteries of Lisbon).

Andre Villas-Boas budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Naon Chelsea Fans Nicknamed Anjeunna

pamaén Chelsea FC sakali nyebut Andre Villas-irfani DVD kusabab unggal waktu aranjeunna ningal anjeunna anjeunna leumpang sabudeureun ku tumpukan DVD dina panangan sarta nyieun eta nongton aranjeunna.

Lalajo pidéo DVD henteu ngabantosan pamaénna. éta ngabalukarkeun tingkat kameunangan 45%. Ieu ngakibatkeun total teu resep pikeun AVB.

Salaku kipas Chelsea nyatakeun,…

"Pamaén (Lampard sareng Terry khususna) henteu percanten ka anjeunna sareng metode DVD na. Aranjeunna henteu ngagaleuh nonton DVD pikeun diajar maén bal. 

Lantaran kitu, Andre Villas-irfani ieu nicknamed ti AVB kana DVD kantos saprak anjeunna leungit iman kalawan pamaén Chelsea Na. 

Andre Villas-Boas budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Liga Rékam Premier jeung Cicih

Waktos Villas-Boas di Chelsea mimiti ragrag saatos seueur pamaén senior nyatakeun rasa hanjakalna dina metode asah na. Anjeunna ngaleupaskeun tugas salaku manajer Chelsea saatos saatos. Portugis ti saprak parantos damel di Tottenham dimana anjeunna gagal ngingetkeun. Anjeunna teras ngalih ka Rusia pikeun ngalatih Zenit St. Petersburg dimana anjeunna janten raja anu anjeunna kenal.

Andre Villas-Boas budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Warisan Raja

Di Zenit St. Petersburg, manéhna meunangkeun tilu piala kaasup liga dina. Sanajan reputasi na nyokot tol a sanggeus waktos na di London, Villas-irfani janten tur tetep raja ka rahayatna di Rusia sakumaha gambar di handap ieu.

Villas-irfani loba dianggap keur na analisis dina-jerona lawan-Na. gaya nya ku bal dumasar kana sabudeureun pertahanan kuat.

Kanyataan parios: Heuheu Andre Villas-irfani budak Story tambah biografi untold kami fakta. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun ningali hal anu henteu saé dina tulisan ieu, punten pasang koméntar anjeun atanapi taros Kami!. 

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar