Andre Villas-irfani budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
4839
Andre Villas-irfani budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Manajer Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "AVB". Kami Andre Villas-irfani budak Story tambah Fakta Biografi Untold brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba kaluar-pitch fakta saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities managerial na tapi sababaraha mertimbangkeun Andre kami Villas-irfani Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Andre Villas-irfani budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Luís André de pina Cabral e Villas-irfani lahir dina dinten 17th of 1977 Oktober in Porto, Portugal. Villas-irfani éta anak kadua jeung anak pangheulana indungna Teresa Maria jeung bapa, Luís Darpan Manuel.

Villas-irfani geus diucapkeun béntés Inggris saprak nuhun budak leutik nepi ka ninina anu hails ti Stockport, Inggris. Dina yuswa 16, Villas-irfani kapanggih dirina hirup di block susun sarua salaku Sir Dadan Robson, saha éta lajeng manajer di Porto. Aranjeunna janten tatanggana ramah handap hiji perdebatan bal antara dua. Ieu hiji waktos Villas-irfani kapanggih mentor-Na.

Young AVB na Sir Dadan

Robson dipikacinta kecerdasan na jadi loba anu anjeunna yakin mun dibere anjeunna pakasaban di departemen observasi Porto urang. Handap kamajuan, manéhna engké wanti manéhna meunang lisénsi asah FA-Na. Villas-irfani éta bungsu tur paling calakan di sakolana asah-Na. Anjeunna dicandak lisénsi C na dina yuswa 17, sarta lisénsi B-na di 18. Shockingly, anjeunna narima lisénsi A na dina yuswa 19 sarta engké kaala UEFA Pro Lisensi handapeun tutelage of Jim Fleeting. kualifikasi ieu dicandak tersirat nu Villas-irfani éta siap palatih tim mana wae najan sabenerna jadi ngora.

Villas-irfani kungsi stint pondok sakumaha diréktur teknis ngeunaan timnas Virgin Britania Islands dina yuswa 21, saméméh anjeunna dipindahkeun kana kana karir salaku asisten palatih di Porto sahandapeun José Mourinho. siga Mourinho klub keur Chelsea na Internazionale dipindahkeun, Villas-irfani dituturkeun.

Young AVB na Jose Mourinho

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Andre Villas-irfani budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Aya ngan hiji nona hirupna. Manehna teh teu baé lian ti Joana Maria.

AVB jeung cinta Joana life- na

Dina 2004, Villas-irfani nikah Joana Maria Noronha de Ornelas Teixeira, kalayan saha anjeunna ayeuna boga dua putri, Benedita (dilahirkeun Agustus 2009), Carolina (dilahirkeun Oktober 2010) sarta putra, Frederico (dilahirkeun Méi 2015). Di handap ieu Villas-irfani sareng dua putri denok Na.

Di handap ieu Andre Villas-irfani jeung putrana, Frederico Villas-irfani.

AVB na Son- Frederico Villas-irfani

Di handap ieu Joana Maria sareng dua putri denok nya.

Joana Maria na awéwé

Andre Villas-irfani budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pribadi Kahirupan

Andre Villas-irfani boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Andre Villas-irfani kaunggulan: Villas-irfani nyaéta koperasi, diplomatik, Al Qur, adil-dipikiran jeung sosial di alam.

Andre Villas-irfani kelemahan: Anjeunna bisa jadi indecisive. Anjeunna mikanyaah mawa grudges.

Naon Andre Villas-irfani likes: Manéhna ngabogaan sasaruaan keur harmoni, gentleness sarta babagi hal kalayan séjénna.

Naon Andre Villas-irfani henteu janten: Anjeunna henteu janten kekerasan, katiisan, ketidakadilan, loudmouths na conformity.

Dina kasimpulan, Andre Villas-irfani boga kapribadian damai tur adil. Malah thou anjeunna bisa tetep grudges sakumaha katingal dina hubungan na sareng pamaén, anjeunna téh jalma anu engké bakal disebutkeun anjeunna téh punten. Andre Villas-irfani siap ngalakukeun ampir nanaon ulah konflik jeung ngajaga karapihan ka sabisana.

Andre Villas-irfani budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Andre-Villas irfani sumping ti tukang kulawarga euyeub tur karajaan saméméh maén bal dibayar kaluar pikeun manéhna. Anjeunna anak kadua sarta putra mimiti Luís Darpan Manuel Henrique do Vale Peixoto de Sousa e Villas-irfani (dilahirkeun 29 Pébruari 1952) jeung Teresa Maria de pina Cabral e Silva (dilahirkeun 11 Pébruari 1951).

Anjeunna speaks Inggris fluently, sanggeus kungsi diajarkeun ku nini sipat siga bapa na Margaret Kendall, anu indung dipindahkeun ka Portugal ti Cheadle, Greater Manchester, Inggris, pikeun ngamimitian hiji bisnis anggur. adi nya Douglas Kendall dilayanan salaku komandan jangjang pikeun RAF nalika Perang Dunya Kadua.

Villas-irfani oge hébat-putu DOM José Gerardo Coelho Vieira Pinto do Vale Peixoto de Vilas-irfani, 1st Viscount of Guilhomil. Leuwih ti kitu, nya sipat siga bapa hébat-Mamang José Rui Villas-irfani ieu Viscount of Guilhomil, hiji judul mimitina bestowed on bapana José Gerado Villas-irfani ku Raja Carlos I di 1890.

Tungtungna, lanceukna Villas-irfani 'João Luis de pina Cabral Villas-irfani mangrupakeun tahap jeung televisi aktor Portugis. Di handap ieu katingal-sapuk poto-Na.

Andre Villas irfani Brother- João Luis de pina Cabral Villas

João Luís boga saeutik-bagian dina drama costume Mistérios de Lisboa (Mysteries of Lisbon).

Andre Villas-irfani budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Naon Chelsea Fans Nicknamed Anjeunna

pamaén Chelsea FC sakali nyebut Andre Villas-irfani DVD kusabab unggal waktu aranjeunna ningal anjeunna anjeunna leumpang sabudeureun ku tumpukan DVD dina panangan sarta nyieun eta nongton aranjeunna.

Nalika Andre Villas irfani ngarasa kaluar pamaén Chelsea

Watch video DVD urang henteu ngabantu pamaén. eta disababkeun laju unggul 45%. Ieu ngakibatkeun total daek pikeun AVB.

Salaku kipas Chelsea nyimpen éta, ...

"The pamaén (Lampard jeung Terry hususna) teu percanten ka anjeunna jeung métode DVD-Na. Aranjeunna teu mésér kana nonton DVD urang pikeun neuleuman maén bal.

Lantaran kitu, Andre Villas-irfani ieu nicknamed ti AVB kana DVD kantos saprak anjeunna leungit iman kalawan pamaén Chelsea Na.

Andre Villas-irfani budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Liga Rékam Premier jeung Cicih

waktos Villas-irfani di Chelsea mimitian digolongkeun eta sanggeus loba pamaén senior dikedalkeun disappointment maranéhanana di métode asah-Na. Anjeunna bungangang sahiji tugas na salaku manajer Chelsea pas saatos. Portugis saprak geus kungsi stint di Tottenham dimana anjeunna gagal ngingetkeun. Anjeunna lajeng dipindahkeun ka Rusia jeung palatih Zenit St. Petersburg dimana anjeunna jadi raja anjeunna ngalaman dipikawanoh dirina janten.

AVB Premier League jeung Boyond

Andre Villas-irfani budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Warisan Raja urang

Di Zenit St. Petersburg, manéhna meunangkeun tilu piala kaasup liga dina. Sanajan reputasi na nyokot tol a sanggeus waktos na di London, Villas-irfani janten tur tetep raja ka rahayatna di Rusia sakumaha gambar di handap ieu.

Andre Villas-Boas- A King Rusia

Villas-irfani loba dianggap keur na analisis dina-jerona lawan-Na. gaya nya ku bal dumasar kana sabudeureun pertahanan kuat.

Kanyataan parios: Heuheu Andre Villas-irfani budak Story tambah biografi untold kami fakta. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu