Andrés Iniesta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
8177
Andrés Iniesta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Katerangan Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Sunda Andrés'. Andrés Iniesta budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities na tapi sababaraha ngemutan Andrés Iniesta Biografi Story nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, nyanggakeun Dimimitian.

Andrés Iniesta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Kahirupan mimiti

Andrés Iniesta Lujánwas dilahirkeun dina dinten 11th Méi, 1984 di Desa quaint of Fuentealbilla, Spanyol ku bapana, José Antonio Iniesta (Mongol Usaha) jeung Ibu, María Luján Iniesta (panangtu imah).

Anjeunna ngalahir sakumaha duanana anak untung na euyeub. Euyeub sakumaha ka kolotna jeung untung datang ti Municipality éndah Albacete, Spanyol. Anjeunna tumuwuh nepi di munisipalitas di Albacete nu dipikanyaho pikeun dua hal; persentase tinggi pembicara Spanyol lokal jeung anggur rupa maranéhanana.

Andrés miboga sagalana anjeunna diperlukeun tur miharep dina hirup salaku nak ngora. Kahareupna anjeunna dimangfaatkeun kahayang kolotna pikeun anjeunna.

Andrés Iniesta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -mimiti Karir

Anjeunna ngamimitian maén dina yuswa 10 kalawan Albacete Balompié, klub lokal di kampung halaman na Albacete.

Andrés Iniesta budak Story
Poto Andrés Iniesta budak

Dina yuswa 12, nalika maén dina turnamén, manéhna narik perhatian ahli klub maén bal di sabudeureun Spanyol. kolotna Iniesta urang kungsi sambungan jeung palatih FC Barcelona Enrique Orizola.

Nunjukkeun yen anak maranéhanana ieu gifted di buruan, aranjeunna yakin Orizola mertimbangkeun admitting Iniesta kana Barcelona Pemuda Akademi.

Dina wawancara panganyarna, dad Iniesta urang emut momen anjeunna ditaros .. "Kumaha anjeun apal momen nu Andrés kapaksa pak up tas sarta ngalih ka Barcelona?". Numutkeun anjeunna ..Ieu cukup prosés panjang di mana manéhna nyieun kaputusan final. Simkuring nampi tawaran FC Barcelona sarta anjeunna kapaksa buka La Masia, akademi klub urang, ku sorangan, sakumaha urang teu bisa ninggalkeun kampung halaman urang tina Fuentealbilla. Anjeunna teu hayang ninggalkeun kulawarga jeung ka kuring pisan jelas anjeunna teu ningali nyalira bade jauh. Kuring bébéja anjeunna jinis ieu kasempetan teu datangna mindeng, éta anjeunna bakal nampa hiji formasi alus di akademi nu ... A sababaraha poé sanggeus éta Andrés sumping ka kuring sarta ngadawuh: "Pa, Kuring keur bade Barcelona". Kuring bingung, jadi kuring nanya ka manéhna naha manéhna robah pikiran na. Sarta anjeunna ngawartoskeun kuring hal estu ngareureuwas. Anjeunna ngadawuh: "Kuring keur akang, alatan rék atuh mun balik, sabab éta téh anjeun ngimpi". Ti moment anu abdi tiasa disebutkeun Kuring geus diajar loba hal ti putra abdi. Anjeunna diajar bahasa sunda pisan nalika anjeunna ukur 12.

Anjeunna ngumbara jeung kolotna pikeun nganjang ka akademi La Masia bergengsi kanggo footballers ngora, satutasna, kolotna mutuskeun enroll anjeunna di akademi nu. Sanggeus nembak poto-Na, kolotna ditinggalkeun pikeun imah. Ieu kajadian dina 1996 sataun.

Teu siga ayeuna loba academies, imah FC Barcelona sadaya pamaén maranéhanana ti luar kota di asrama sorangan ti umur 13 atanapi 14. Sanajan kitu, Iniesta éta ngan 12 jeung ieu kacida ilahar pikeun klub ka asup jalma nu ngora. Sanajan sababaraha objections, klub indit ka hareup kalawan recruiting anjeunna sarta bisa sésana assured dinya éta salah sahiji kaputusan pangalusna maranéhanana bisa dicandak keur diri jeung pamaén.

Andrés Iniesta budak Story
Andrés Iniesta Mimitian dina FC Barcelona

Andrés Iniesta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The Hésé Mimitian

A Iniesta ngora Cut Nyak Dien hirup jauh ti kolotna, éta mindeng kangen tur diteundeun kana dirina.

Iniesta nyebutkeun anjeunna "Ngajerit walungan" dinten anjeunna ditinggalkeun pikeun La Masia sarta capé keur dipisahkeun ti kolotna. Manéhna pohara isin tur diteundeun ka dirina bari dinya.

Andrés Iniesta budak Story
Young Andrés Iniesta leungit kolotna

Andrés Iniesta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Rising ka Inohong

Anjeunna captained tim Barcelona Dina-15 ka meunangna di Nike Premier Piala of 1999, nyetak tujuan unggul dina menit ahir final, sarta ieu ngaranna pamuter of turnamen. Di handap ieu gambar ti Guardiola presenting mun Iniesta, piala-Na.

Andrés Iniesta budak Story
Young Andrés Iniesta narima panghargaan ti pep Guardiola

gaya-Na, kasaimbangan sarta skill dipingpin Spanyol mun meunang UEFA Éropa Dina-17 Championship 2001 jeung handapeun-19 Championship taun di handap.

Ngan sanggeus Iniesta anjog di bandung, teras-kaptén pep Guardiola famously ngawartoskeun sasama gelandang Xavi: "Anjeun keur bade retire kuring. lad Ieu [Iniesta] bade retire kami sadaya "

Anjeunna ukur réngsé nepi retiring Guardiola tina karir sataun 11 na di klub mana spanned ti 1990 mun 2001.

Andrés Iniesta budak Story
Young Andrés Iniesta, forcing pep Guardiola mun retire

sésana, sabab sebutkeun ayeuna sajarah.

Andrés Iniesta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Andrés Iniesta asalna ti tukang kulawarga hina tur jegud. Hiji kulawarga Spanyol has.

mogul bisnis dad na anu dimimitian kaluar ti scratch nu. José Antonio Iniesta dimimitian kaluar salaku worker konstruksi saméméh owning Empires bisnis. Lamun manéhna henteu gawé keur ngalakukeun, anjeunna dipaké pikeun mindahkeun ka basisir digawekeun salaku palayan a.

Kahirupan Andrés Iniesta kulawarga
Andrés Iniesta Dad- José Antonio Iniesta

Anjeunna geus salawasna geus lover of soccer na dijieun sagala usaha, jadi putrana Andrés bisa ngukir kaluar impian ngabogaan bal di suku-Na.

Andrés Iniesta kulawarga Latar
José Antonio na Andrés

Ti poé mimiti na di kota leutik Fuentealbilla di Spanyol dugi ngahontal puncak soccer dunya, José Antonio geus gigireun putrana.

José Antonio Iniesta na anaking, Andrés
Hubungan stong Andrés Iniesta urang jeung bapana, Jose

Anjeunna dipikawanoh ceurik lamun ningali putrana boh dina ngilu atawa luka. Numutkeun José Antonio Iniesta,

"Sumuhun, loba. Kuring ceurik gampang. Kuring ceurik lamun Andrés mah menyakiti atanapi ningali manehna dina ngilu nyaho hal teu bade katuhu. Leuwih ti kitu, aya kavling moments keur nangis nalika Andrés éta jauh ti imah pikeun ngamimitian karirna di FC Barcelona ".

Najan sabenerna dina sakeupeul luhureun pamaén di dunya, Iniesta masih boga waktu pikeun bisnis kulawarga.

José Antonio Iniesta sarta Putra lakukeun kulawarga Usaha
José Antonio Iniesta na anaking, Andrés Iniesta lakukeun kulawarga Usaha

Ayeuna, José Antonio ngalir kulawarga winery Bodegas Iniesta. Lamun urang nanyakeun ka anjeunna pikeun ngabandingkeun putrana sareng anggur, manéhna nyebutkeun "Eta bakal janten anggur tina kualitas alus, ikhlas tur wijaksana."

José Antonio Iniesta on putranaIniesta Sr. ngécéskeun kumaha putrana parantos mung kantos geus fokus kana bal Calung ogé pikeun klub jeung nagara-Na.

"Anjeunna pernah dicita janten pamingpin atawa kaptén nanaon," manéhna nyebutkeun. "Aya kaptén anu meunang peranna ku kawani maranéhanana jeung batur nu ngalakukeun kitu kalawan humility maranéhna, aranjeunna dipilih ku tim-mates maranéhanana. putra abdi Andrés téh ngan duanana ".

indung: María Luján gambar dihandap nyaeta ibu Andrés Iniesta.

Andrés Iniesta jeung Ibu, María Luján
Andrés Iniesta jeung Ibu, María Luján

María Luján teu loba jalma média tapi batur anu dipikanyaho geus diawaskeun ampir unggal buruan tunggal putra nya geus dimaénkeun saprak mimiti karirna.

ADI: Maribel Iniesta téh hijina adina sarta sibling mun Andrés Iniesta. Manehna tumuwuh nepi di wewengkon mana bisnis anggur masih flourishes. Manehna nyarupaan nya anjeunna kawas dad nya.

Andrés Iniesta urang sister- Maribel Iniesta
Andrés Iniesta urang sister- Maribel Iniesta

Maribel masih batang pikeun akar dirina salaku ayeuna manages parusahaan anggur kulawarga kabogohna urang.

Andrés Iniesta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Andrés Iniesta urang Love Story tur hirup lingku ngan hiji awéwé. Manehna teh teu lian ti hiji geulis, Anna Ortiz.

Andrés Iniesta urang Love Story kalawan Anna Ortiz
Andrés Iniesta urang Love Story kalawan Anna Ortiz

Anna Ortiz mangrupakeun Catalan tur ahli dina profésional make-up, gambar consultating,
ganti baju bulu, kageulisan tur kaséhatan, Manehna ayeuna jalan salaku desainer interior di Coton et Bois.

Aranjeunna papanggih pas keur waktu Iniesta kagungan hiji tatu dina kedap na di taun 2008. Anjeunna murag asih jeung nya bari manehna ditawarkeun anjeunna sababaraha layanan kaséhatan physiotherapy.

Dina September 2010 Andrés Iniesta dikonfirmasi nu Anna éta hamil ku anak na. Manéhna ngababarkeun Valeria Iniesta Ortiz. Di handap ieu gambar ti Valeria kalawan kolotna.

Andrés Iniesta, Anna Ortiz jeung putri maranéhanana, Valeria
Andrés Iniesta, Anna Ortiz jeung putri maranéhanana, Valeria

Andrés iniesta na Anna Ortiz sanggeus opat taun tinggal happily babarengan mutuskeun pikeun nikah dina 2012. nikah lumangsung di kastil of Tamarit deukeut Tarragona.

Diantara ngaran kawentar hadir dina pernikahan éta Lionel Messi, kitu ogé striker urut Barcelona Samuel Eto'o.

Teu lila sanggeus kawinan wangsit warta ka pengikut 3.9million na on Twitter, ngeposkeun gambar dirina kalawan pamajikan na tweeting na: 'Dinten endah pisan! Nembé nikah.'

Poto Andrés Iniesta kawinan
Poto kawinan Andrés Iniesta urang

Andrés Iniesta jeung pamajikan nu anyar na Anna Ortiz spent bulan madu maranéhanana dina pantai di Cancun, Mexico. Aya, nu newlyweds onetime mucunghul pisan blissful jeung rileks sakumaha aranjeunna dijieun paling ti cuaca cerah.

Poto Andrés Iniesta kawinan
Andrés Iniesta ngarasakeun bulan madu jeung pamajikan

Dina 31st Méi, 2015, Andrés jeung Anna boga anak kadua maranéhanana jeung putra munggaran. ngaranna téh Paolo Andrea Iniesta.

Andrés Iniesta poto kulawarga lengkep
Andrés Iniesta poto kulawarga lengkep

Andrés Iniesta mangrupakeun bapana alus anu mikanyaah méakkeun waktu kualitas jeung kids Na. Anjeunna salawasna coba mun ngantep dunya terang éta. Anjeunna mangrupakeun indungna nyata anu nyimpen barudak na luhureun pangabutuh sorangan jeung hayang.

Andrés Iniesta- The miara Rama
Andrés Iniesta- The miara Rama

kawas Radamel Falcao jeung Robert Lewandowski, Andrés Iniesta geus geus cicing nu hirup kulawarga bahagia.

Andrés Iniesta budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-anggur Company

Sumuhun, Urut manajer Premier League Sir Alex Ferguson na Harry Redknapp anu ogé dipikawanoh keur cinta maranéhanana anggur, tapi taya sahijina indit kituna sajauh sorangan a kebon anggur atawa winery.

Leuwih ti kitu, pamaén bal dinten ieu téh leuwih gampang pikeun nyimpen riches maranéhna kana mobil olahraga atanapi apartemen flashy, ti investasi di nanaon sakumaha esoteric sakumaha budidaya anggur teh.

Tapi sugan kirang ogé dipikawanoh, alatan demeanor sepi-Na, nyaeta Andrés Iniesta anu geus nempatkeun duanana waktu jeung duit na kana produksi anggur.

lalaki Andrés Iniesta- The Usaha
Andrés Iniesta- The Anggur Ahli Produksi

Salila kawinan, manéhna dijadikeun kabeh datang na inuman Iniesta na urang anggur anu dingaranan putri-Na Valeria.

Usaha Anggur Andrés Iniesta urang

Na hiji bisnis kulawarga pikeun manéhna. Lamun cicing di Spanyol nu bisa ogé ningali beungeutna beaming kaluar ti advertisements promosi wines tina bisnis kulawargana, Bodega Iniesta. Ieu bisnis badag tur sagala kulawarga anu aub dina eta.

kulawarga geus dipiboga bisnis saméméh manéhna jadi pamaén bal suksés, sarta sakumaha anjeunna geus dipelak nepi anjeunna ogé geus jadi aub dina ékspansi na.

Kanyataanna, Iniesta nyaeta generasi katilu ti kulawargana nyandak peran dina bisnis anggur, anu didirikan ku akina Jose Antonio.

Dina total, kulawargana boga leuwih 180 hektar kebon anggur, sarta sakabeh wines anu dijieun tina bungbuahan husus na.

Andrés Iniesta kebon anggur
Andrés Iniesta Anggur kebon anggur

bisnis nu aya di Albacete, nu drive dua jam 'ti Valencia, jeung dua-na-a-satengah jam ti Madrid, pasar na pangbadagna. parusahaan na employs jalma 35, 25 di winery, sarta 10 pinuh waktos di kebon anggur mana bungbuahan anggur husus anu dipanén.

bubuahan Andrés Iniesta Anggur
bubuahan Andrés Iniesta Anggur

Salaku dina waktu nulis, parusahaan na sells a anggur anu dingaranan putri-Na Valeria, sarta séjén sanggeus putrana Paolo Andrea.

Anjeunna oge diwanohkeun anggur sejen disebut "116" nu commemorates menit dina pertandingan nalika anjeunna ngoleksi tujuan unggul di final Piala Dunya 2010.

Gemblengna, 1 mun 1.2 juta botol anggur dihasilkeun di parusahaan na per taun. anggur nya sadia di nagara 33, kaasup Asia Wetan, kidul, Amerika tengah jeung kalér, jeung kulon jeung Éropa wétan. dina UK aranjeunna ngajual keur £ 6.50 mun £ 17.

Andrés Iniesta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Anjeunna sakali Madrid Fan

Kawas unggal kipas bal ngora sejen, Andrés Iniesta dirojong klub lokal-Na, Albacete jeung Barcelona éta kadua nutup lantaran anjeunna leres disembah Michael Laudrup. Nalika anjeunna ngan genep, nu raksasa Catalonian dielehkeun samping tercinta na 7-1 sarta anjeunna ngembangkeun hiji kanyeri jero keur samping nu bisa ngan bisa puas ku shifting kasatiaan ka saingan maranéhanana paling hated Real Madrid.

robah di loyalties satuluyna diganjar nalika Laudrup dipindahkeun ka Real Madrid dina 1994. Salaku wangsit samemehna, Ieu pah na anu dijadikeun anjeunna meunang napel kalawan FC Barcelona.

Andrés Iniesta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -kacida dimangfaatkeun

Salaku dina waktu nulis, Andrés Iniesta nyaéta tanpa ragu di footballer paling dimangfaatkeun dina Spanyol. anggur na ngajual kacida alusna dina Madrid, ngarep saingan Arch Na.

Dina Katalonia anjeunna dimangfaatkeun salaku kaptén ti Barcelona, ​​sarta dina sesa Spanyol anjeunna dimangfaatkeun salaku bodo anu meunang Piala Dunya keur Spanyol.

Ogé, anjeunna mangrupakeun bodo kulawarga Spanyol has, nu urang ngahargaan. Sarta anjeunna teu meunang aub dina kontrovérsi pulitik, nu kadang sababaraha Barcelona atanapi Real Madrid pamaén séjén ngalakukeun.

Andrés Iniesta budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Anjeunna sakali pernah miharep FC Barcelona

béntang Barcelona Andrés Iniesta geus sensationally wangsit anjeunna mimitina teu hoyong gabung klub Catalan sakumaha youngster a kusabab beungkeut kulawarga kuat na kalawan klub teh. Anjeunna miharep hiji tantangan anyar, hiji quest pindah jauh imah.

Dina kecap-Na, "Kuring teu hayang datangna sabab kuring dianggap beungkeut kulawarga abdi sareng maranehna. Kuring diperlukeun pikeun balik ka tempat anu jadi jauh tanpa aranjeunna, " Iniesta ngawartoskeun beIN olahraga.

Petikan tina minggu Obrolan kalawan bapa dijieun anjeunna ngahurungkeun sabudeureun.

Iniesta terus ..."Kalayan bapa kuring boga pisan kayakinan, loba pangirut jeung saha atuh nu nalika anjeunna ngabejaan atuh hal, anjeunna biasana succeeds. Kuring hormat bapa na mah emang kuring kungsi nyandak terjun teh. Saatos putusan kuring maén keur FC Barcelona, ​​abdi nempo bulan awon tina hirup kuring salaku jalma, tapi kalayan bantuan sarerea, dinten ku dinten, ieu leuwih hadé ".

Gunana pikeun ngomong, putusan mimitina pikasieuneun Iniesta urang geus digarap kaluar incredibly ogé.

Andrés Iniesta budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-loba Nicknames na

Iniesta ngabogaan sajumlah nicknames. The Spanyol Pencét sering ngarujuk anjeunna salaku Don Andrés bari sababaraha nelepon anjeunna El Ilusionista (The Illusionist) kusabab pangabisana jeung kahayang pikeun maén di mana posisi on pitch nu.

Batur nelepon anjeunna El Cerebro (The Brain) kusabab kecerdasan footballing luar biasa-Na.

Dina dig di Real Madrid urang hina Galacticos, anu handap-to-bumi Iniesta ogé geus dubbed El Anti Galactico.

Tungtungna, complexion palid Iniesta urang ogé geus earned anjeunna teh nickname (The Bulak Ksatria).

Andrés Iniesta budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-Sakali salempang hiji Akun IG

Andrés Iniesta migunakeun Instagram kawas saha wae. "Kami bapa anu diaku nyandak gambar tina kids na, kadaharan yummy, sarta wangunan metot," manéhna nulis dina pos Medium panganyarna.

Hiji poé, Iniesta dumadakan kapanggih akun na ditunda, kalawan Instagram meunangkeun éta anjeunna kumaha bae kukituna dilanggar istilah parusahaan jasa jeung pamadegan poto kulawarga, kadaharan, jeung arsitéktur.

masalah Andrés Iniesta InstagramIniesta kapanggih yén bit aneh, sarta situasi hijina ngagaduhan beuki ngeunaan nalika ayana Instagram nya éta, tanpa peringatan, diganti ku nu sejen Andrés Iniesta.

Iniesta diusahakeun ngahontal kaluar ka Instagram sababaraha kali kalayan henteu respon ti parusahaan, sanajan saatos poto na wibawa jeung landihan nya éta dibikeun améh batur.

Tapi pamustunganana Instagram dijieun hal katuhu, malikkeun akun aslina Iniesta sarta forcing béntang soccer leuwih kana sejen, ngaran pamaké rada kurang desirable.

Dina hiji pernyataan disadiakeun pikeun Gizmodo, Instagram teu balik kana jéntré ngeunaan kumaha hal kawas kieu junun lumangsung sangkan gancang sarta tanpa ngabalukarkeun jelas atanapi justifiable.

"Urang dijieun kasalahan dieu na disimpen akun pas urang diajar ngeunaan eta," ceuk pausahaan. "Apologies kami balik kaluar ka Mr. Iniesta keur gangguan urang disababkeun anjeunna".

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu