imah STRIES FOOTBALL AFRICAN Pamaén Maén Bal Nigeria Ahmed Musa budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Ahmed Musa budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Panungtungan diropéa

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji béntang bal anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Myca'. Ahmed Musa budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, kulawarga hirup / latar jeung loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan Piala Dunya catetan-netepkeun na braces pikeun Nigeria di 2014 na 2018. Sanajan kitu, ngan leungeun sababaraha fans nyaho loba ngeunaan Bio Ahmed Musa urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang ngawitan.

Ahmed Musa budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Ahmed Musa lahir dina dinten 14th Oktober 1992 di Jos, kaayaan Plateau. Anjeunna ngalahir ka Rama-Na, Alhaji Musa (polygamist a) jeung ka indungna, Sarah Musa (pamajikan kadua bapana). Keur dilahirkeun di Jos, anjeunna pangalusna digambarkeun salaku budak J-kota (slang dipaké pikeun nujul ka lalaki dilahirkeun di Jos, Nigeria) Ku Nigerians utamana maranéhanana anu reside di kota-Na kalahiran.

The internasional Nigerian saha mimitina ti Borno State, Nigeria (lahirna bapana) éta single-handedly digedékeun di Edo State, Nigeria ku indungna (gambar handap) nuturkeun pupus ramana dina yuswa 7 taun.

Akibatna, Sarah Musa bore tanggung jawab pinuh ku Musa urang up-mawa na nu tina opat sadulur-Na. Cara Sarah Musa recalls, raising Young Musa jeung opat awéwé nya geus tangtu sapotong kueh keur Sarah Musa lamun salakina telat nya hirup.

"Salaki kuring telat 'Musa', bapa Ahmed éta sajenis jeung lalaki miara. Anjeunna saurang lalaki pisan berehan anu ngawasa ngurus sagala istri na sateuacan anjeunna maot. " Manehna wangsit pikeun Sporting Kahirupan

Untungna, eta henteu butuh panjang teuing méméh Ahmed Musa (anu oge panungtungan dilahirkeun ti indungna) stepped kana sapatu Bapa engké na urang na dianggap peran breadwinner keur teu ngan kulawarga saharita na tapi ngalegaan ogé. Hiji kanyataan indungna tiasa ngabuktoskeun mun delight dirina:

"Putra abdi geus breadwinner tina kulawarga komo anggota kulawarga nambahan urang. Anjeunna nyokot perawatan hade sakabéh urang ".

Ahmed Musa budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Ahmed Musa ieu sakali nikah ka Jamila Musa dina tanggal nu éta kénéh tetep can écés.

Rugbi maranéhanana ieu dikaruniai dua kids, budak hiji; Ahmed Musa JR (lahir di 2013) jeung ngalamun; Halima Musa (lahir di 2015).

Bieu dua taun sanggeus kalahiran anak kadua maranéhanana, sababaraha miboga runtuyan alesan leuwih kaputusan Musa pikeun nikah hiji pamajikan kadua. A ngembangkeun hanjelu nu nyandak tol a nalika Ahmed dibagikeun poto nya jeung kabogoh pas bisa 2nd pamajikan, Juliet dina média sosial, nelepon kabogohna Ratu Na.

Anjeunna salajengna ditahan sanggeus Jamila disebut Pulisi on anjeunna jeung Filed laporan dina nyiksa domestik. kajadian lumangsung dina Countesthorpe, Leicester di ngeunaan 1 am. Coincidentally, ieu peuting samping na dirékam kira meunang 2-0 leuwih Sunderland.

Musa ieu kitu dileupaskeun tanpa muatan na pasangan parted cara nu minggu anu sarua leuwih béda irreconcilable.

Ahmed Musa budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Remarriage

Saatos cerai na kalawan Jamila, Ahmed dibawa kana rencana nikahna sareng Juliet anu ieu rebutan nu nyababkeun disolusi perkawinan kahijina.

Juliet hails tina kaayaan Palang Walungan of Nigeria tapi resides di Lagos. Maranehna upacara bubuka maranéhanana dina 25th Maret 2017 satutasna aranjeunna meunang nikah dina 1st Juli 2017.

A pangajen deukeut poto pernikahan maranéhanana sampurna ngécéskeun yén rugbi maranéhna geus lila liwat sarta aranjeunna bungah geus dilakonan eta.

Dina waktu pos ieu, nikah yearlong pasangan urang téh acan bisa dikaruniai barudak na publik di nu hayang pisan nyaho ditambah panganyarna ka Ahmed overjoyed jeung pamajikanana pikaresepeun.

'Saha anjeun nangtoskeun kahirupan kuring cicing? Kaula mah sampurna jeung kuring teu kudu jadi! ' ceuk Ahmed Musa ka maranéhanana criticizing kaputusan pikeun nikah pamajikan sejen. Anjeunna oge said- 'Samemeh Anjeun mimiti ngarah ramo, pastikeun leungeun Anjeun anu beresih'.

Ahmed Musa budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -kapribadian

altercation Ahmed urang jeung pamajikan estranged na teu ukur ngahasilkeun nikah sejen tapi tuh loba nembongkeun fakta kaluar layar ngeunaan kapribadian Na. Teu lila sanggeus ditewak Ahmed urang, tatangga na saha kajawab newsmen on kajadian ngomong yén:

'Ahmed mangrupakeun bodo nice. Anjeunna salawasna boga seuri friendly. Kuring henteu weruh nanaon tentang hirup pribadi-Na. '

lalaki sejen dina jalan sepi gigireun Ahmed urang susun ngadawuh:

'Anjeun pernah ngadangu noise datang ti imah. Kuring teu boga pamanggih polisi geus disebut di dinya. '

Sajaba ti éta, hiji Nigerian anu terang anjeunna ogé cik nu;

"Sarerea weruh Musa mangrupakeun sasama saanu alus. Anjeunna teu inuman atawa haseup, teu pihak sarta geus pernah aya di gangguan kalayan pulisi sagala hirupna. Anjeunna teu bisa ngarugikeun laleur a ".

Kumisan ti wahyu kapribadian anu mecenghul ti nikah heula Ahmed urang, éta téh worthwhile ka dicatet yén;

  • Ahmed Musa teu bisa kapanggih dina twitter kusabab manehna boga cecekelan dina jaringan sosial.
  • Rusia cinta manehna jadi loba nu aranjeunna nicknamed anjeunna 'Myca', jalan Rusia of pelafalan Musa.

Ahmed Musa budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Jawara Of Olahraga

Ahmed dibuktikeun dirina minangka olahragawan gairah ku commissioning fasilitas 500 Million olahraga Naira di Kano on 15 nuth Juni 2017. Numutkeun Ahmed, fasilitas ieu dimaksudkan pikeun mawa kaayaan baku tina fasilitas latihan seni ka sasama pencinta olahraga gairah.

Nyebut ka KweseESPN, Ahmed ngécéskeun yén;

"Jalma kawas bal di Kano sarta aranjeunna mayar duit ngalatih di tempat béda, jadi kuring ngira yén bakal alus mun boga tempat standar dimana sakabeh jalma ieu bisa boga tempat alus pikeun ngalatih, maén bal jeung bersantai".

Éta ogé jiga maén dina Peuting jeung nu geus dicokot care tina sakumaha floodlights dipasang bakal nyadiakeun katerangan perlu

Ahmed Musa budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Chieftain Judul

Dina dinten anu sami puseur olahraga nya éta diumumkeun, Ahmed Musa ieu turbaned salaku 'Jagaban Matasan Arewa' ku nonoman kalér sarta pergaulan siswa Nigerian kalér.

Judul nu ditarjamahkeun jadi jawara tina Awewe di Northen Nigeria ieu conferred dina heubeul 24 taun (wanoh) dina pangakuan sarta apresiasi rojongan-Na pikeun nonoman sunda jeung kontribusina keur ngembangkeun komunal.

Upacara ieu dihadiran ku dignitaries kaasup lulugu tina Kano komisi olahraga kaayaan, Ibrahim Galadima.

Ahmed Musa budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Endeavors zakat

Salian promosi olahraga sarta mastikeun rojongan nonoman, Ahmed Musa pisan aub dina zakat. Poto tur Pidio dipasang dina média cecekelan sosial na ngarebut éta Leicester teung mere deui (dikabaran duit) ka masarakat dina sumanget Ramadan.

Anjeunna oge geus mantuan kabebasan aman keur euweuh kurang ti 40 barudak kaasup dewasa ngora nya éta remanded di di Taurey, Goron Dutse panjara buruan, Remands Imah keur Barudak jeung panjara Kurmawa sadayana dina kaayaan Kano. Teu nyebut dikabaran kantong tina béas keur malarat dina.

Ahmed Musa budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Narabas Dina Nigeria

Dina September 2007, publikasi lokal di Jos, Nigeria diulas Ahmed Musa on kolom Bakat teu kapanggih na. Dina 2008, anjeunna loaned mun JUTH FC dimana manehna diputer 18 kaulinan, nyetak opat gol di dua musim profésional kahijina pikeun Healers. Anjeunna salajengna loaned mun Kano Rukun FC, dina usum 2009-10 dimana manehna nyetel liga catetan nyetak sababaraha gol krusial sakumaha Rukun rengse kadua.

Musa saméméhna diayakeun catetan keur gol pangluhurna kantos damel di hiji mangsa di sajarah ti Nigeria Premier League dugi 2011 Nopémber nalika Jude Aneke of Kadungora Serikat FC diatur rékaman gol anyar gol 20.

Anjeunna ayeuna muterkeun pikeun CSKA Moscow on injeuman ti Leicester Kota.

Loading ...

1 comment

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu

kasalahan: