Adriano budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5843
Fakta Adriano budak Story Ditambah Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Katerangan Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'The Kaisar'. Adriano budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba fakta dipikawanoh saeutik ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan muter na nyieun abilities tapi ukur sababaraha fans ngemutan Adriano carita babad salira nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, nyanggakeun dimimitian.

Adriano budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Kahirupan mimiti

Poto Adriano budak - Saatos KalahiranAdriano Leite Ribeiro lahir dina dinten 17th of Feburary, 1982 di Rio de Janeiro, Brazil ku Rosilda Ribeiro (indung) jeung Almir Leite Ribeiro (ramana).

Adraino cicing hirup nya budak leutik salaku jalan nak Brasil ti kulawarga miskin pisan. Ti poé rumaja na anjeunna resep kana maén bal sarta dipaké pikeun maénkeun dina taneuh gundul jeung babaturanana. Salawasna tataranjang suku, ieu di camp kokotor tina "Ordem e Progresso" - tim komunitas, dimana anjeunna dimimitian di maén bal.

Antukna budak leutik na, maén bal éta hiji pastime mere keur "Popcorn budak" a nickname yén Adriano meunang ti kolega-Na pikeun keur disebut di tepi lapangan ku ninina (salawasna dina mangsa patandingan) kana devour pan pinuh ku popcorn.

Football éta ngan bakat diangkat jadi anak. ngimpi budak leutik nya éta pikeun jadi euyeub tur sorangan mobil badag. ngimpi ieu ngarah ka quest pikeun nyandak bal leuwih serius. kulawargana ditulungan anjeunna alot. Adriano kagungan rojongan sarerea di imah anu berkurban diri ku kituna manéhna someday bisa jadi pamuter maénbal.

Adriano budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:karir Mimitian

Adriano ngamimitian karirna dina 1999 on pakuat nonoman Flamengo urang.

Alatan ukuran fisik na (badag sarta kuat), anjeunna ngamimitian maén salaku bek sided ditinggalkeun saméméh ngarobah ka hareup, posisi leres-Na. Adriano earned promotion jeung pakuat senior sataun engké berkat kakuatan sarta kénca kakuatan shot footed.

Leuwih ti kitu, anjeunna ngadeg kaluar ti pamaén séjén sarta lawan ku jangkungna na jeung rasa tina ngajalankeun sanggeus bal.

Sanajan Signing kontrak dua taun kalayan Flamengo Juni 2000, anjeunna aman move ka Inter Milan keur usum 2001-02. Inter dijual satengah sejen tina Vampeta mun PSG (pamustunganana nepi Flamengo ti PSG pikeun fee undisclosed) pikeun € 9.757 juta di tukeran pikeun Adriano anu hargana € 13.189 juta.

Masih ngora pisan, inexperienced sarta tanpa nyaho kabiasaan komo basa ti Italians, Adriano ieu dirojong di kadatangan na ku taya lian ti Ronaldo de Lima, "Fenomena". pitulung-Na éta instrumental di adaptasi Adriano urang ka Eropa.

Numutkeun Adriano, "Ronaldo de Lima masihan kuring petunjuk tentang kumaha carana kalakuanana on pitch meunang balaréa. roh playful nya éta super penting sangkan kuring ngarasa betah. Manehna nyieun kuring eureun belanja peuting kalayan Ladies dina hotél Italia ".

Adriano budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Rising ka Inohong

Ngora Brasil dijieun keajaiban dina penampilan kahijina jeung kaos Inter. Lajeng, manéhna jumlah 14 on deui. Kinérja na sumping nalika anjeunna stroke ditembak nu ngumbara 200 km / h. Ti moment anu on, fans nempo hiji mitis Ronaldo. aranjeunna gancang dilabélan anjeunna salaku Fenomena anyar. Aranjeunna saw batur anu boga ciri anu sarua sakumaha Ronaldo Luis Nazario de Lima. Adriano ti dinten nu terus némbongkeun na kelas, speed, kakuatan fisik, dribbling, jeung tangtu, kakuatan makéna.

The "popcorn" ti budak leutik janten hadé dipikawanoh salaku 'Tank' jeung 'Kaisar'. Anjeunna réngsé nepi nalukkeun sakabéh Italia kalawan gaya na maén jeung tujuan rokét shot Powered.

Kinérja na réngsé di kebangkitan downfall na nu dikandung dina salembar lila ieu.

Adriano budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Kahirupan kulawarga

Adriano sumping ti tukang kulawarga hina kalayan sababaraha sumber. Bapana Almir, dimimitian kaluar salaku utusan kantor sarta teknisi. Anjeunna salawasna attentive kana kahayang Adriano urang. Anjeunna batur anu bakal jadi hanjelu sagala dinten sabab anjeunna teu boga duit keur meuli baju nu putrana resep pisan.

Rama Adriano urang
Adriano urang Father- Almir

Adriano emut dad na sakali ngawartoskeun anjeunna "Putra, abdi teu tiasa masihan anjeun hadiah mahal, tapi kuring bakal masihan anjeun tim football". Ka dulur urang heran, dad na dikirimkeun sakabéh tabungan hirupna, nuluykeun neunggeul lapar ningali karir putrana urang thru.

"Kuring bisa nyebutkeun yén ieu aya nu kuring mimiti jadi pamaén bal" recalls Adriano, saha jawab ka judul rampak dina championships masarakat.

Almir Leite Ribeiro maot sababaraha poé sanggeus putrana meunang Copa América di 2004. Anjeunna kapanggih maot di susun di Barra, kuloneun Rio salaku hasil tina kagagalan Ati.

indung: Rosilda Ribeiro ogé dijieun usaha motherly hébat ningali putra nya gaduh mimiti suksés dina karirna. Manehna ngamimitian kaluar salaku worker pabrik lawon sarta imah cleaner. poto di handap nembongkeun Adriano kalawan indungna jeung nini maternal, duanana ibu posing dina gaya.

Adriano kulawarga Latar
Adriano ibu (Rosilda Ribeiro) jeung Eyang (Vanda)

maternal nini: nini maternal Adriano urang, Vanda gambar di luhur mantuan ngajual bonbon, popcorn sarta barbecue di jalan. Manehna nyumbang sagala monies jualan popcorn dirina pikeun mantuan karir Adriano urang.

lanceukna: Thiago Ribeiro Almir Leite Ribeiro nyaeta lanceukna ngora tur ngan Adriano urang.

Adriano urang Brother
Brother Thiago Ribeiro Almir Leite Ribeiro- Adriano urang

Duanana pasangan geus ngarasakeun waktu hébat babarengan. Aranjeunna meungkeut pisan ogé katempo dina pic handap.

Adriano Cinta keur Brother
The Adriano na Thiago beungkeutan

Miskin Thiago Ribeiro éta ngan hiji heubeul 5 taun nalika dad na maot. The adi of Hadrian, Kaisar, hayang kembangan jalan sorangan. "Ieu tiis sabab éta ngaran adi kuring meunang, tapi kudu tarung pisan mun meunang ngaran anu teuing. Jigana Abdi teuing ngora acan mun disebut yén, "ponders pamuter, anu geus ngan meunang judul kahijina di Piala Dallas U-18, ku Cedar Béntang Akademi, New Jersey, dimana anjeunna ngulik.

Adriano, tangtosna, bangga tina panangan ngora anu keur ngalakonan ogé dina maén bal.

The New Adriano
Thiago- Adriano mendi nepi Kita Hayu

Adriano budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:hubungan Kahirupan

Joana Nurjaman dibawa ka perhatian media dina 2008 handap nya dina na-off selingkuhan kalawan Adriano nu ieu ditandaan ku skandal jeung silih agresi.

The Adriano Love Story

Manehna teh fotografik kapribadian model jeung kanyataan televisi Brasil, pangalusna dipikawanoh pikeun mahluk nu meunangna usum kaopat versi Brasil of Ladang The. Duanana ngagaduhan rabi tur meunang dipisahkeun alatan isu kakawinan kaleuleuwihan.

Adriano EX kabogoh na Urut Rakan
Adriano EX kabogoh na Urut Rakan

Adriano nyaeta bapa tilu barudak ngaranna Lara Ribeiro, Adriano Ribeiro SMP jeung Sophia Ribeiro.

Kahirupan Adriano kulawarga
Fakta anu ngabuktikeun Adriano mangrupakeun bapana alus

Adriano budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Turunna na (depresi)

Sapupusna dad na urang, a depresi tragis tur panjang ngarah ka deukeut pangalaman maot Adriano urang sarta ngawitan depresi sarta turunna.

The Adriano depresi Story
Adriano depresi Story- tumiba Kaisar

dad maot 3rd Agustus 2004. Adriano prestasi dimimitian turun 2006 sakumaha anjeunna masih meunang depresi.

As Javier Zanetti sakali dipedar dina wawancara:"Pas anjeunna anjog di Inter, anjeunna damel di luhur ramah sareng Real Madrid hiji tujuan kakuatan impressive. Dina ceuk kuring mah, ieu téh nu anyar Ronaldo, Anjeunna boga sagalana. Fisik, bakat, speed. Tapi Adri sumping ti favelas sarta yén mamang kuring. Kuring geus katempo bahaya generating kabeungharan dina maranéhanana anu geus pernah ngalaman nanaon. Ampir unggal poé dina tungtung latihan kuring ditanya, "Naon anu anjeun lakukeun wengi ayeuna? Badé angkat kamana?". Sieun ku itu anjeunna kukituna jadi menyakiti sababaraha gangguan. Adriano kungsi bapana anu ditangtayungan anjeunna pisan tur terang kumaha carana nempatkeun anjeunna dina garis. Tapi saméméh mimiti hiji mangsa, di unbelievable kajadian. Éta disebutna anjeunna ti Brazil sarta dikirimkeun ka warta yén robah kaayaan na pikiran: ". Adriano, Daddy nyaeta maot" Lamun kuring uninga, Kuring nempo manehna sobbing, muterna telepon ka handap tur screaming saloba anjeunna bisa. "

Samentara saatosna bapana, Adriano diteundeun maén, nyirian jeung dedicating tujuan ka bapana. Anjeunna teu nu ku raising panon sarta ngarah leungeun-Na di doa ka sawarga.

Sanajan kitu, éta panggero telepon dilakukeun hirupna panjang anu sarua. Adriano kénéh gagal, manehna pernah ngagaduhan leupas tina depresi. Anjeunna janten hiji Kaisar sareng bakat wasted.

Ieu kuku utama kana Coffin sahiji béntang berbakat anu sakali ngalaman dunya di suku-Na.

Adriano budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Tumiba Kaisar

Ujug-ujug, nu lajeng 22 heubeul taun janten kapala kulawarga sanggeus dad na maot. Anjeunna ditinggalkeun kalawan leuwih na dipikacinta gumantung anjeunna. Ieu posisi sapertos nu anjeunna jelas Cut Nyak Dien beradaptasi ka, boh di kahirupan pribadi tur profésional na

Anjeunna nyandak kana minum alkohol salaku jalan kabur depresi. Inter coba pikeun ngajawab masalah Adriano ku sahingga anjeunna nyandak hiji cuti mun Brazil.

The Adriano depresi Story
The Adriano depresi Story- tumiba Kaisar

Malah bari manéhna indit, manehna teu bisa nanganan tekanan, sarta sedih, manehna bisa teu di kahirupan pribadi na oge. Sagalana murag eta pikeun manéhna.

Na datang deui ka Éropa ngarah ka move ka Roma dina usum 2010 / 2011. Alatan henteu mampuh nungkulan alkohol, Roma terminated kontrak on March 8, 2011 sanggeus tujuh bulan di ibukota Italia.

Adriano Karir Story
The Adriano Karir Story

Malah di nya tetep maling Korinta, Adriano masih kagungan isu. Kahiji, anjeunna ruptured urat Achilles na on April 19, bari anjeunna latihan. Sanggeus dioperasi, manéhna spent genep bulan recovering.

Saatos recovering, anjeunna dicoo game kahijina pikeun Korinta on Oktober 9, 2011. Dina 12 Maret 2012, Adriano dirilis ku Korinta, sanggeus appearances teratur-Na, sababaraha breaches disiplin, geus inuman malah sepanjang waktos tur total kurangna minat maén bal.

Adriano Story
The Adriano Downfall- tumiba Kaisar

waktos ieu, anjeunna diturunkeun kana posisi pikareueuseun depresi sarta alkohol.

Fakta Adriano Biografi
Naon anu lumangsung ka Adriano? The Udud, Inuman na Alkohol Story

Ieu tungtung Adriano. move pikeun Atletico Paranaense jeung Rajana teu bisa workout ayaan naon Serikat.

Adriano budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Paranti Ganti Ronaldo de Lima sarta Ibrahimovic

Adriano sempet projected janten ngagantian pikeun Ronaldo di Brazil tim nasional. Tapi Dunga, palatih Brazil, teu resep Adriano, sarta mindeng kritik anjeunna.

Anjeunna ogé mangrupa campuran antara Ronaldo jeung Ibrahimovic. Anjeunna kagungan sagalana, sanajan potensi jadi hadé ti aranjeunna.

Naha Adriano gagal mun emulate lalaki ieu
Adriano gagal mun emulate lalaki ieu

Sakali ogé-rounded, serbaguna, sarta modern striker, Anu digabungkeun kakuatan jeung pangabisa teknis unggulan gagal fans sarta pencinta maén bal.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu