Kisah Harun Budak Bumi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

0
195
Kisah Harun Budak Bumi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kiridit Gambar: PremierLeague sareng Twitter
Kisah Harun Budak Bumi Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kiridit Gambar: PremierLeague sareng Twitter

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh kalawan nami "The whizzkid". Kisah Aaron Connolly Childhood Story Ditambah Untold Biografi Fakta kami nyababkeun anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Kahirupan sareng Pendak Harun Connolly
Kahirupan sareng Pendak Harun Connolly. Gambar Credits: telegrap, merdika sarta Twitter

Analisis ngalibetkeun kahirupan awal / latar kulawarga, pendidikan / pembinaan karir, kahirupan karir awal, jalan pikeun popularitas, naékkeun carita Kinérja, kahirupan hubungan, kahirupan pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup sareng fakta-fakta saeutik-saeutik ngeunaan anjeunna.

Leres, sadayana terang yén anjeunna rumaja anu prolifik anu ngasorkeun Spurs dina mimiti Liga Premier munggaran usum 2019 / 2020. Nanging, ngan ukur sababaraha anu nganggap biografi Aaron Connolly anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Harun Sareng Ditambahkeun Fakta Biografi Untold Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Ngamimitian, nami lengkepna nyaéta Aaron Anthony Connolly. Harun Connolly lahir nalika dinten 21 anu tanggal Januari 2000 ka indungna, Karen Connolly sareng bapakna, Mike Connolly di Oranmore, hiji kota di Républik Irlandia. Connolly mangrupikeun murangkalih anu kahiji dilahirkeun ka kolot Irlandia anu dibayangkeun di handap ieu.

Minuhan Aaron Connolly Kolot Kolot Karen sareng Mike
Minuhan Aaron Connolly Kolot Kolot Karen sareng Mike. Kiridit Gambar: merdika

Aaron Connolly ngagaduhan asal kulawargana ti Oranmore, hiji kota di County Galway, kulon Irlandia. Tempat anjeunna asalna ti biasana disebat salaku Budaya Budaya Irlandia, tempat anu dipikanyaho pikeun gaya hirupna canggih sareng seueur perayaan festival.

Hiji tampilan éndah Oranmore di Galway County, Irlandia- dimana Aaron Connolly sumping ti
Hiji tampilan éndah Oranmore di Galway County, Irlandia- dimana Aaron Connolly sumping ti. Kiridit ka Irelandbeforeyoudie
Harun Connolly teu digedékeun dina kasang tukang kulawarga anu beunghar. Kolotna sapertos kalolobaan jalma anu rata-rata damel Irlandia padamelan tapi henteu kantos baheulana artos pikeun panjagaan kulawarga. Numutkeun kana laporan média sosial, Aaron Connolly tumuwuh bareng di lanceukna anu namina Ethan Connolly anu sapertos anjeunna, ogé janten maén bal.
Carita Budak Harun Sareng Ditambahkeun Fakta Biografi Untold Pendidikan dan Karir meta

Kolotna Aaron Connolly mimitina hoyong putra maranéhanana janten sarjana anu henteu ngagaduhan ide anjeunna bakal ngadamel ieu dina olahraga. Balik harita, Connolly bakal ngusahakeun ilmiahna di Brierhill National School anu aya di wétan Galway. Nalika di sakola, anjeunna ngagaduhan soca dina lapangan maén bal di sisi sakola anu biasana anjeunna maén bal, saatos anjeunna parantos réngsé sareng kelas.

Tilas guru sakola Nasional Brierhill anu dipasihan ku nami Conor Hogan menginget Harun ngora salaku budak alit anu bakal ngagem jersey bal maén ngalayang di tempat éta sareng nyepak bal maén bal, sanés waé kaayaan hawa.

Papanggih sakedik Aaron Connolly anu nembé ngiringan akademi
Mimiti dinten Aaron Connolly sareng sakola Nasional Brierhill. Kiridit Gambar: Twitter

"Kuring janten guru gantian didinya genep bulan sareng émut ka kelas na ngeunaan 30 ladi na Harun Connolly mangrupikeun sababaraha lada anu teu pisan olahraga." Conor Hogan, tilas guruna Aaron ngémutan.

Salaku hurler ngora, Aaron Connolly diajar perdagangan balna salaku tangguh, teras kaheutan. Di sawatara waktu, éta kajadian ka kolotna teu kedah seueur ragu yén Harun nuju ka arah anu leres. Tungtungna, kareueus anggota kulawarga Aaron Connolly sareng guru sakola teu terang batesan nalika anjeunna ngajak diajak ujian di Mervue United.

Carita Budak Harun Sareng Ditambahkeun Fakta Biografi Untold Mimiti Karir Kahirupan

Dina taun 2011, Aaron Connolly ngadamel perpindahan ka klub sakola kelas luhur Galway Mervue United di mana anjeunna nampi kana akademi saatos ngalangkungan percobaanna dina ngalayang warna. Ngartos hasrat budak lalaki maranéhna maén bal pikeun hirup, kolotna Connolly nungtut sagala anu sanggup pikeun ngadukung cita-cita na.

Harun Harun Karir Awal Karir Awal
Harun Harun Karir Awal Karir Awal. Kiridit pikeun Twitter
Teu kedah lami kanggo Aaron Connolly beradaptasi sareng ngawitan masihan kesan di akademi sareng nyeputan ngahargaan olahraga anu munggaran (tingali di luhur). Anjeunna ngalihkeun jajaran pisan gancang sareng diajak milu dina sababaraha kompetisi olahraga.
Carita Budak Harun Sareng Ditambahkeun Fakta Biografi Untold Jalan ka Inohong Story
Carita kasuksés bal utama utama Aaron Connolly sumping dina turnamén tangtu nalika anjeunna nyetak 18 kali salaku 15 taun lami. Prestasi whizkid ningali anjeunna ngabantosan timnya ngajantenkeun piala lokal anu hartosna ka sepuhna.
Aaron Connolly Jalan pikeun Fame Story
Aaron Connolly Jalan pikeun Fame Story. Kiridit ka merdika
Nuhun kana kasuksésan na, anjeunna janten pamuter anu pangsaéna dina sadayana paroki Castlegar, Galway, Irlandia. Acara ieu ogé parantos anjeunna nampi kasempetan pikeun dibere ku klub maén bal Inggris di luhur nyaéta Brighton.

Dina taun 2016, Aaron Connolly mutuskeun kaputusan neruskeun prosés matur matur maén balna ka luar negeri. Ieu sanés waktos anjeunna ngadamel a pindah ka Laut Irlandia, ngiringan Brighton & Hove Albion anu ngajak anjeunna pikeun pangadilan saatos ningali pagelaran na. Anjeunna cekap cukup salami percobaan sareng klub na masihan anjeunna beasiswa dua taun. Taun sataun 2016, anjeunna ogé diajak ngawakilan Irlandia U17 sareng milu dina Piala Irlandia FA Piala anu anjeunna meunang.

Aaron Connolly saatos meunang Piala FA Piala Irlandia
Aaron Connolly saatos meunang Piala FA Piala Irlandia. Kiridit Gambar TheArgus
Carita Budak Harun Sareng Ditambahkeun Fakta Biografi Untold Naek ka Inohong Story

Aaron Connolly tumuwuh tina kakuatan ka kakuatan pikeun maén bal sareng nagara bal. Dina 2017, anjeunna janten gawang gol utama dina panggung kualifikasi pikeun 2017 UEFA European Under-17 Championship, nyetak tujuh gol dina genep pertandingan.

Prestasi ieu ngagaduhan anjeunna dilacak gancang di sisi Brighton & Hove Albion di handapeun-23 sisi dimana anjeunna damel debut nalika umurna tujuh belas umur. Naha anjeun terang?… Sisi handapeun-23 janten suksés pikeun anjeunna sapertos anjeunna dibéré pamuter dina sataun dina 2018 / 2019 Premier League handapeun-23 set-up, gaduh mencetak 11 kali.

Aaron Connolly meunang Premier League2 2018-2019 Pamuter Usum Award
Aaron Connolly- Pamuter Liga Utama2 2018-2019 Pamuter Usum Award. Kiridit: Twitter

Kéngingkeun pangajén anu hébat ieu narik perhatian pengurus tim senior Graham Potter anu parantos ngaktifkeun Mulangna ka Brighton saatos ujang pinjaman ti Luton Town.

Aaron Connolly tahan kanaékan meteoric pikeun kaunggulan dina 5 poe Oktober Oktober dina pertandingan ngalawan Tottenham dimana anjeunna mencetak gawang Liga Perdana kahiji anu kantos nyetak dua kali dina kameunangan 3-0. Di handap ieu mangrupikeun sapotong pidéo. Credits ka SpursTV.

Naha anjeun terang?… Gol éta nyiptakeun Connolly the 100th Irishman nyitak gawang Liga Premier sareng rumaja munggaran anu nyetak gawang kanggo Brighton di tingkat Liga Premier.

Aaron Connolly ngagungkeun salah sahiji tujuan anu kondang ngalawan tottenham
Aaron Connolly ngagungkeun tujuan anu kondang ngalawan Spurs. Kiridit: bebas

Tanpa ragu, budak heran parantos kabuktian ka fans maén bal anu produksi produksi Irlandia kanggo payun nyaéta TANPA JIJAH KURING!. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Carita Budak Harun Sareng Ditambahkeun Fakta Biografi Untold hubungan Kahirupan

Balik unggal lalaki anu suksés, aya awéwé. Pikeun maén bal sapertos Connolly, aya WAG anu glamor ... anu ngarujuk ka kabogohna anu geulis anu disebat ku Lucinda Strafford. Sakumaha anu kaungkap ku akun média sosial na, duanana pencinta mimiti bobogohan sakitar Januari 2019.

Kabogoh Harun geulis Connie- Lucinda Strafford
Kabogoh Harun geulis Connie- Lucinda Strafford. Kiridit pikeun Instagram

Lucinda Strafford tanpa cangcaya brunette anu geulis anu percanten kana kapercayaan kana unggal dirina. Anjeunna mangrupikeun jelema anu henteu mandiri anu henteu ngalakukeun anu leuwih ti nyayogikeun pangrojong émosional pikeun manusa salaki sanésna artina nempatkeun kahirupan dirina sorangan.

Aaron Connolly gaduh kabogoh anu ngadukung pisan
Aaron Connolly gaduh kabogoh anu ngadukung pisan. Kiridit ka IG

Salah sahiji jalan wisata favorit pasangan dina usum panas nyaéta pulo Spanyol Tenerife sareng cai Ibiza. Sakumaha ditingalkeun di handap, Lucinda anu paling dipikacinta sareng Aaron Connolly, anu biasana anjeunna ngarujuk salaku "pangeran nya".

Aaron Connolly mikaresep parahu nunggang kalayan kabogoh na- Lucinda Strafford
Aaron Connolly mikaresep parahu nunggang kalayan kabogoh na- Lucinda Strafford

Kadua Aaron Connolly sareng kabogohna Lucinda ngan ukur janten salah sahiji pasangan anu parantos ngadegkeun Brighton & Hove Albion Football Club. Kanyataan duanana duanana parantos bobogohan bari ayeuna teu nyangka yén kawinan tiasa janten léngkah formal anu salajengna.

Carita Budak Harun Sareng Ditambahkeun Fakta Biografi Untold pribadi Kahirupan

Ngenalkeun fakta Harita Pribadi Aaron Connolly jauh ti ningali anjeunna dina aksi dina lapangan bakal ngabantosan anjeun gaduh gambaran lengkep pikeun anjeunna.

Harun Sareng Fakta Kahirupan Pribadi
Harun Sareng Fakta Kahirupan Pribadi. Kiridit pikeun Twitter
Ditilik tina poto di luhur, anjeun bakal nyadar Aaron Connolly mangrupikeun jalma anu eksentrik sareng énggal anu mikaresep tetep bagja ku anu dibéré. Anjeunna mendakan gampang adaptasi sareng énergi anu ngurilingan anjeunna sareng nganggo pikiran dina unggal kasempetan.
Carita Budak Harun Sareng Ditambahkeun Fakta Biografi Untold Kahirupan kulawarga

Harun Connolly bungah yén ngajukeun jalur kulawargana nuju kamerdékaan finansial berkat maén bal. Katuhu ti jaman rumaja na, kolotna parantos maénkeun peran biasa nyandak sadaya kasempetan ningali anjeunna maén sagala pertandingan na.

Harun Connolly sareng kolotna anu ngadukung nalika meunang piala
Harun Connolly sareng kolotna anu ngadukung nalika meunang piala.

Duanana Mike sareng Karen kéngingkeun penerbangan awal pikeun ningali budak lalaki munggaran Liga Perdana munggaran sareng dua tujuanana. Nalika Connolly nyandak tindakan ieu, Pa bangga anjeunna terang putrana tungtungna parantos ngimpi impianana.

Carita Budak Harun Sareng Ditambahkeun Fakta Biografi Untold gaya hirup

Dibere terang kumaha gaya hirup Connolly sareng kumaha anjeunna nyalabarkeun artinya bakal ngabantosan anjeun gaduh gambaran anu langkung saé.

Ngamimitian, mutuskeun antara kaaslian sareng pelesir ayeuna henteu janten pilihan sesah pikeun murangkalih. Ngahasilkeun artos maén bal nyaéta ngan dibutuhkeun jahat tapi ngaluarkeun kabogohna Lucinda Strafford nalika aranjeunna ngadatangan conto tujuan anu éndah; ( Jamaica, St Lucia, Mauritius, Ibiza, Antigua sareng Las Vegas) jigana anjeunna, gaya hirup normal.

Fakta Gaya Hidup Harun Connolly
Fakta Gaya Hidup Harun Connolly. Kiridit ka IG

Gaya hirup Aaron Connolly henteu sapertos anu aheng sapertos anu nganggap upami ningali poto di luhur. Katingalina anjeunna masih gaduh landasan anu kuat dina ngajaga finansial na cek sareng diatur. Sapertos dina waktos nyerat, henteu aya tanda-tanda Connolly anu nunjukkeun mobil flashy / eksotik, gedung, wristwatch mahal jsb.

Carita Budak Harun Sareng Ditambahkeun Fakta Biografi Untold Fakta Untold

Model Peranna: Ngan sapertos seueur sepak bola Irlandia, Connolly nguap legenda Irlandia, Robbie Keane anu anjeunna resep. Anjeunna ngabales anjeunna ku janten rumaja Irlandia anu munggaran (ti saprak Robbie Keane dina 1999) pikeun nampi kersaeun dina kaulinan Inggris top-flight. Di handap ieu aya sababaraha téknik nyetak gawang na anu disarankan kana Legenda Robbie Keane. Kiridit ka VTSports

Anjeunna nyangka telepon senior Irlandia kalebet prank: Ngan saminggu saatosna ngalawan Spurs anu ngajantenkeun anjeunna minangka pertunjukan pertandingan, Aaron Connolly, Teras dinten éta nampi telepon ti bos Irlandia senior Mick McCarthy pikeun kualifikasi nagara anu bakal datang Euro 2020 ngalawan Georgia sareng Swiss. Anjeunna ngarasa yén éta prank saatos bébéja nalika bébéja. Sésana, sakumaha anjeunna ningali, janten sajarah.

Aaron Connolly ngobrol sareng bos Irlandia Mick McCarthy dina ngan ukur saatos sauran dugi ka skuad senior Irlandia
Aaron Connolly ngobrol sareng bos Irlandia Mick McCarthy dina ngan ukur saatos sauran dugi ka skuad senior Irlandia. Kiridit ka Sportsfile sareng merdika

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Aaron urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu